Om stall kenny

Vad är Stall Kenny?

Stall Kennys Andelshästar grundades år 2000. Vi erbjuder toppstammade travhästar som andelshästar som vi tror kan bli framgångsrika på tävlingsbanan. De är utvalda och besiktigade av några av Sveriges ledande travtränare. Vi har samarbetsavtal med Björn Goop, Timo Nurmos, Johan och Peter Untersteiner, Mattias Djuse och Daniel Wäjersten och det är dem tränarna Stall Kennys Andelshästar jobbar tillsammans med. Det är andelsägarna som gemensamt äger alla andelar i hästen och man har möjlighet att äga en eller flera eller varför inte gå ihop några kompisar och dela på en andel.

Varför ska man bli andelsägare i en travhäst?

Att äga andel i en travhäst är en kul hobby. Vi brukar säga att man går in med sin insats med inställningen att man har råd att förlora den, sedan betalar man en liten kostnad i månaden. Det man får tillbaka sedan är värt alla pengar i världen, att äga en eller flera andelar i en travhäst är det roligaste man kan göra om travintresset finns. Gemenskapen och glädjen att tillsammans äga en travhäst går inte att beskriva. Och självklart är glädjen extra stor när hästen vinner!

Vilken målsättning har ni?

Vi satsar på att få fram travhästar som kan vara med i de allra största årgångsloppen. Vi kör inga premielopp med våra andelshästar utan satsar istället på Premiechansen, det vill säga vi avstår premieloppspengarna med våra toppstammade andelshästar och satsar på dubbla prissummorna i de stora klassiska loppen som ingår.

Kenny Thörnblom, ägare Stall Kenny AB
Kenny Thörnblom, ägare Stall Kenny AB

1. Mejla eller ring och teckna

När du bestämt dig för vilken häst du vill bli delägare i så tar du kontakt med oss. Vi tar fram ett bolagsavtal och skickar till dig.

2. Betala insats

Det du betalar är en fast engångskostnad för andelen samt månadsavgift som täcker träningsavgift, administrativa kostnader och insatser till insatslopp mm.

3. Signera avtal

Vi sänder ett avtal till dig som du signerar. Så snart bolagsavtalet är signerat och returnerat, och den första fakturan är betald registreras du som delägare.

4. Mejla eller posta tillbaka

Nu är avtalet godkänt och du är hästägare. Välkommen!

Det här får du som andelsägare

Rapporter

Löpande tränings- och tävlingsrapporter om din häst via hemsidan, mejl & Facebook.

Gemenskap

Du delar ägandet med andra men får alltid 100% av upplevelsen.

Möjlighet till utdelning

Möjlighet till utdelning av överskott månadsvis när hästen börjar starta.

Hästägarkort

När du köper andel får du ett Hästägarkort som gäller som gratis entré- och tillgång till stallbacken på alla Sveriges travbanor.
Copyright © 2024 Stall Kenny AB, created by MenJada AB