WINGS LEVEL

Foto Kenny Thörnblom
WINGS LEVEL

WINGS LEVEL

  • Född: 2018-04-15
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 18-1850

Andelar till salu

  • Pris per andel: 30000
  • Antal andelar: 33
  • Månadskostnad: 650 kr / andel
  • Tillgänglighet: Andelar till salu

Tränare

Skötare

FANTASTISKT FIN HÄST!

På årets Kriterieauktion på Scandic Infra City i Upplands Väsby köpte Stall Kennys Andelshästar auktionens dyraste och absolut finaste häst, Wings Level för 900.000 kronor. Det blev otroligt duktiga och lovande Solvalla-tränaren Mattias Djuse som fick Wings Level i sin omvårdnad och träning.


SE FILMEN HÄR UNDER PÅ WINGS LEVEL

Filmen går inte att se i Stall Kenny-appen. Gå in via vanliga hemsidan så fungerar den.


”EN AV DE SVETTIGASTE UPPVISNINGARNA SOM SKÅDATS”

Wings Level är en ettårig hingst efter Uncle Lasse som tjänade 9.149.027 kr och travade 1.09,3 i Sprintermästarens final på Halmstad 2016. Det är en av de svettigaste uppvisningarna som skådats i travvärlden. Ni ser loppet här under. Sätt på ljudet och njut, det är ren och skär uppvisning av en fantastisk travare.


Videon går inte att se i Stall Kenny-appen. Gå in på vanliga hemsidan så rullar filmen igång.


FÖRSTA AVKOMMAN

Modern Ruby Trap kommer ur en blåblodig blodslinje. Hon tjänade nästan 1,5 miljoner kronor och segrade i bl.a Drottning Silvias Pokal. Ruby Trap är syster med självaste Scarlet Knight. Ruby Trap är efter Explosive Matter som bl.a är far till femfaldiga miljonären Policy of Truth här i Sverige. Mycket spännande med Explosive Matter som morfar. Wings Level är första avkomman efter Ruby Trap.LÄCKER STAMTAVLA

Wings Level kommer ur Uncle Lasses första kull.
Stamtavlan är grym i alla led! se bild här under.
Mattias Djuse tillsammans med andelshästen Wings Level.TRÄNARE MATTIAS DJUSE SOLVALLA

Wings Levels tränare Mattias Djuse är en av Sveriges mest lovande travtränare. Han ligger på plats nummer 11 bland Sveriges vinstrikaste travtränare. Mattias har så här långt i år kört in över 12 miljoner kronor.

Stall Mattias Djuse håller till på Hårby Gård som ligger mellan Stockholm och Enköping. Där har bl.a en viss Stig H Johansson tidigare format många stjärnor. Mattias berättar när jag pratar med honom att han har ca 100 hästar i träning. Han har bl.a sex stycken hästar på sin filial utanför Laval i Frankrike.

Mattias är social och väldigt trevlig att ha att göra med. Han har visat sitt stora kunnande och känslan för hästarna genom att ha varit med i de flesta unghästloppen som körts i år. Det med ett litet material att jobba med. Det känns mycket bra att inleda samarbete med Mattias Djuse. Mattias säger att han självklart är mycket glad och tacksam för att få in en häst av Wings Levels kaliber i sin träning.


LYSSNA PÅ MATTIAS DJUSE HÄR UNDER

Videon går inte att se i Stall Kenny-appen. Gå in på vanliga hemsidan så fungerar den.ANMÄLS FORTLÖPANDE TILL DE SVENSKA ÅRGÅNGSLOPPEN

Uncle Lasse-sonen Wings Level kommer fortlöpande att anmälas till de största årgångsloppen som två- tre- och fyraåring i Sverige.

• Svensk Uppfödningslöpning
• ASVT.s Auktionslopp 2- och 3-åring
• Breeders Crown
• E3
• Svenskt Trav Kriterium
• Kungapokalen (Euro Classic Trot)
• Sprintermästaren
• Svenskt Travderby
• Grand Prix du I´U.E.T

samt självklart också anmälas till Premiechansen.

Wings Level är även stakad (stejkad) till världens största treåringslopp, Hambletonian i USA.BLI DELÄGARE

Du kan köpa hur många andelar du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar. Det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, en halv andel eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

Wings Level säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som runt 700 stycken unika delägare redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med. Nu har du chansen genom Wings Level.

Mattias Djuse rekommenderar dig att bli delägare i andelshästen Wings Level.


Wings Level ser ut som en avelshingst redan nu.


En naturtravare med ett underbart driv i steget!

Vi var på besök hos Mattias Djuse 28 oktober. När vi fick se Wings Level på banan var det som att se en tävlingshäst. Han gjorde alltid rätt. Sprang rakt i vagnen med öronen spikrakt framåt. Underbart trav. Bra driv i steget. En ren naturtravare!! När de andra ettåringarna som var ute på banan samtidigt sprang på tvären och var nere i diket skötte sig Wings Level exemplariskt!! Han har då bara varit i vagn 10 gånger…!

Delägaren som var med frågade på skoj: Finns det inga ettårslopp, Wings Level skulle vara helt överlägsen.

Wings Level är en fantastiskt fin travare!Vilken utstrålning!

Andelshästen Wings Level på väg hem till stallet och en skön dusch efter dagens jobb på Hårby gård. Ulf sa efteråt att det här kommer att bli riktigt bra när han är klar. Vi tror det också. Vilken utstrålning, vilken skalle, vilken häst!! Wings Level är namnet.


Wings Level e.Uncle LasseRuby Trap


Träningsrapport

Datum Rapport
191115

Wings Level sköter sig som han ska. Fin travare. Inga anmärkningar så här långt säger Mattias.

191108

Wings Level sköter sig fint i jobben och det finns absolut ingenting att anmärka på. Fin travare säger Mattias.

191101

Wings Level sköter träningen efter skolboken och gör allt vi begär. Mycket fin häst. Allt bara bra säger Mattias.

191028

Idag har vi åter gjort ett besök hos Mattias Djuse och hans personal på Hårby gård. Vi blev mycket väl omhändertagna av Mattias och hans personal även denna gång. Vi hade en delägare med oss för att se dagens jobb som kördes på rundbanan. Ulf som körde vår ”auktionsdyring” strödde lovord redan innan vi kom ut på banan. Wings Level stod lugnt stilla som en rutinerad häst när Ulf satte på all utrustning. Man ser i ögonen hur klok Wings Level är. En klasshäst på alla vis!! En wow-häst!! När vi fick se Wings Level på banan var det som att se en tävlingshäst. Han gjorde allt rätt. Sprang rakt i vagnen med öronen spikrakt framåt. Underbart trav. En ren naturtravare!! När de andra ettåringarna som var ute på banan samtidigt sprang på tvären och var nere i diket skötte sig Wings Level exemplariskt!! Delägaren som var med frågade på skoj: Finns det inga ettårslopp, Wings Level skulle vara helt överlägsen. Det finns några andelar kvar i Wings Level e.Uncle Lasse – Ruby Trap. Missa inte att bli delägare, hästen är helt fantastisk! Köp en hel eller halv andel själv. Du kan även dela en hel eller halv andel med en eller flera kompisar.

191025

Wings Level sköter sig på klasshästens vis. Han är redan inkörd och joggar fyra dagar i veckan. Han gick jobb i morse och såg jättefin ut. Jag är mycket nöjd med honom så här långt. Finns absolut ingenting att anmärka på. Jag rekommenderar köp av de sista andelarna säger Mattias Djuse.

Resultat
WINGS LEVEL

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr