WINGS LEVEL

Foto Viksjö foto / Kjelle Svensson
WINGS LEVEL

WINGS LEVEL

  • Född: 2018-04-15
  • Kön: Valack
  • Regnr: 18-1850

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 33
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
210803

Jag var ute och red Wingen en sväng idag och allt är bara bra efter starten igår. Jag tror aldrig jag har skött en häst som har så full koll på att han vann igår, redan efter andra starten säger Moa.

210802

Wings Level lät Mattias springa på med från start från sitt åttondespår bakom startbilen. Kom ner i andrapar utvändigt efter en bit. Låg där. Ett varv från mål satt Mattias bara och tittade över högeraxeln för att se så ingen kom med anfall bakifrån. När Mattias styrde ut Wings Level i tredjespår på sista långsidan ”small det bara till” på två steg hade han övertagit ledningen och sedan var det spel mot ett mål. Segermarginalen skrevs till många längder! Ruggig insats. 1.14,9/2140 meter autostart. Uppfödaren Stefan ”Tarzan” Melander ringde efter loppet och vara lika lyrisk som undertecknad. Det här ser riktigt bra ut så här långt. Men det är lång väg kvar att vandra.
– Det finns inte så mycket att säga, det är bara plus. Han utvecklas fint och mognar. Han hade gott om krafter kvar över mållinjen. Han verkar förstå efteråt att han gjort det bra. han går omkring som en kung på stallbacken efteråt. Vi skulle kastrerat honom tidigare då hade vi varit igång tidigare. Kommer bli riktigt bra med en vinterträning i kroppen. Men nu startar vi på och spänner bågen allt eftersom sa Mattias efteråt. 

210730

I måndags gick Wings Level sju intervaller. I tisdags red jag honom och idag gick han ett lätt jobb på rundbanan. Vi ser fram emot måndagens start trots sämsta spåret säger Moa.

210727

Wings Level startar på Rättvik på måndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Titta in på Rättvikstravets hemsida för information om biljetter. När jag lägger ut detta står det ingenting om det. Ni som ska åka och titta och önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris skicka ett mejl till mig senast på fredag klockan 15.00.

210723

Wings Level har blivit riden både i måndags och i onsdags, igår gick han sju intervaller. Han känns jättefin och känns spänstigare efter starten. Vi letar passande lopp framöver säger Moa.

Resultat
WINGS LEVEL

  • Segerprocent: 100%
  • Platsprocent: 100%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 2 2-0-0 50000 kr
2021 2 2-0-0 50000 kr