scriptnd Google Tag Manager -->

WINGS LEVEL

Foto Viksjö foto / Kjelle Svensson
WINGS LEVEL

WINGS LEVEL

  • Född: 2018-04-15
  • Kön: Valack
  • Regnr: 18-1850

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 33
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
220624

Både i måndags och i onsdags longerade jag honom, han kändes pigg och bra efter starten. Igår körde Mattias honom, han gick då sju stycken intervaller på rakbanan, även Mattias var nöjd med honom säger Julia.
Wings Level kändes fin i gårdagens jobb och jag börjar nu leta i propositionerna efter ett passande lopp säger Mattias. 

220617

Wings Level hamnade som sista häst utvändigt. Låg där till på sista bortre långsidan då han gick med i rygg i tredjespår. Travade i tredjespår genom slutsvängen. Spurtade fort över upploppet och slutade femma i mål. En fin årsdebut.
– Wings Level tvekade lite när vi gick upp i rygg bakom bilen, kanske skyggade han lite för grusstänket. Det var ett tag sedan han startade så det var nog ovant. Han kändes fin genom hela loppet. Det gick fort sista 600 och han tog hela tiden på täthästarna. Han har inte gått fortare än 1.20 hemma på banan inför detta. Han kommer gå framåt mycket av detta lopp i kroppen sa Mattias efter loppet.

220613

Wings Level gör årsdebut och startar på Solvallas lunchtrav på fredag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Ni har fått hästägarkort och det gäller både som entré och ger er tillgång till stallbacken. Ni som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Hör av er till mig på e-post senast på onsdag klockan 10.00.

220610

I måndags fick Wings Level gå en motionstur, i tisdags körde Mattias fem rakbaneintervaller med honom och han kändes bra, pulsen låg lågt, 55. Idag har han gått jobb på rundbanan, Mattias var nöjd, puls 56, trots att banan var tung av allt regn som kommit. Nästa vecka kommer han eventuellt gå ett litet hårdare jobb och känns allt bra då börjar vi närma oss start sa Mattias efter dagens jobb säger Julia.

220603

Wings Level fick en liten vila en vecka från förra onsdagen, i onsdags undersökte vi halsen igen. Det såg nu bra ut igen. Han har både igår torsdag och idag joggats igång i longering, ser riktigt fin ut säger Julia.

Resultat
WINGS LEVEL

  • Segerprocent: 43%
  • Platsprocent: 57%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 7 3-1-0 122900 kr
2022 1 0-0-0 6400 kr
2021 6 3-1-0 116500 kr