SAY THAT AGAIN

Foto Kenny Thörnblom
SAY THAT AGAIN

SAY THAT AGAIN

  • Född: 2011-04-10
  • Kön: Valack
  • Regnr: 11-1200

Andelar till salu

  • Pris per andel: 0 andelar till salu
  • Antal andelar: 25
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
211206

Say that Again kom till Malin där Stall Goop har sina konvalescenter igår kväll. Resan har gått bra och han var pigg och glad när han klev av transporten. Ligger två bilder från imorse på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

211203

Say that Again har fått ett nytt hem. Han kommer att bli en del av Solängets travskola. Kul för vår hedershäst att få den omvårdnad och massor av kärlek som han förtjänar! Han har gett oss många fina stunder på travovalen. Vi tackar hela stall Goop både i Frankrike och här i Sverige för ett mycket fint arbete som gett många besök i vinnarcirklarna.

211203

Delägarna i Say that Again är klara med omröstningen och kommit fram till att ge sin hedershäst välförtjänt pension. Den dubbla miljonären vid årskiftet 11-årige Say that Again är på väg att åka hem ifrån Frankrike. Han lägger nu tävlingsskorna på hyllan och söker nu ett bra hem som gårdshäst, ridhäst etc. 

Say that Again är en underbar häst. Jag har träffat honom många gånger. Han är lugn och snäll och älskar att bli riden. En perfekt ridhäst för familjen.

Finns det någon som vill ha en ridhäst eller känner ni någon? Ridskola, travskola eller bara en häst att mysa med på långa skogsturer.

211126

Delägarna har just nu omröstning om Say that Agains framtid. Det är dock redan bestämt att han åker hem till Sverige så fort det går en transport. Tack Say that Again för alla goa och glada stunder du gett oss från travovalerna både i Sverige, Norge och Frankrike. 
77 starter 16-7-9
Intjänat 2.402.623 kr
Rekord 13,8k 13,9m 13,0l 11,5ak 12,0am 14,0al

211125

Jag har nu skickat ut ett mejl till er delägare i Say that Again. Har ni inte fått det, skicka ett mejl till mig.

211125

Say that Again hamnade i fjärdepar invändigt en bit efter start. Han drogs bakåt då det byttes ledare i täten. Låg som sjunde häst invändigt in i sista kurvan. Kunde inte följa med klungan utan tappade mark och var långt efter i mål och slutade oplacerad.
– Say that Again var helt under isen idag, jag vet inte varför. Vi avslutar Frankrikeäventyret nu och tar hem honom. Delägarna får fundera på hur de vill göra framöver. Say that Again blir 11 år vid årsskiftet. Han har varit en hedershäst och är fortfarande pigg och glad som en unghäst sa Björn efter loppet.

211123

Say that Again startar på Vincennes på torsdag. Start klockan 13.50. Loppet ska gå att se live på ATG.se och på Stall Goops hemsida. Klicka på den franska flaggan.

211119

Say that Again har tränat på som han ska under veckan och känns bra. Han är anmäld till start den 25 november. Sen är det en start till i Frankrike innan han faller för åldersstrecket där. Han anmäls till start antingen 11 eller 12 december säger Björn.

211112

Say that Again är nu frisk och fräsch igen och har tränat som han ska under veckan säger Björn.

211105

Say that Again har fått ta det lugnt resten av veckan efter loppet i måndags. Snuvan hoppas vi ska vara borta till nästa vecka så att han kan träna som vanligt igen säger Björn.

211101

Say that Again fint med i starten och tog ledningen. Släppte kort därefter. När fältet satt sig satt Say that Again i fjärdepar invändigt. Kunde inte följa med över upploppet utan tappade ett par längder och slutade oplacerad.
– Det var inget tryck i Say that Again idag. Han var snorig när han kom in i stallet efter loppet så det är säkert en infektion han har i kroppen. Han har två lopp kvar i Frankrike. Ett om 19 dagar och ett lopp runt den 12 december sa Björn efteråt.

211029

Say that Again har tränat som han ska under veckan. Känns fin i jobben. Start på måndag i Laval. Vi hoppas och tror att han kommer att göra en bra insats säger Björn.

211029

Say that Again startar i Laval på måndag. Ett lopp över 2850 meter voltstart och med en samlad prissumma på 60.000 Euro.

211022

Say that Again har tränat som han ska under veckan. Han har ett fint lopp att starta i 1 november som han är anmäld till. Han har därefter två månader kvar i Frankrike som han kan starta. Jag har inte tittat på vad det finns för lopp än. Hemma i Sverige kommer det bli tufft för honom. Det finns inte så många snabblopp förutom Gulddivisionen. Om delägarna vill fortsätta tävla kan jag prova några månader men annars borde det vara mycket lättare för Say that Again att tjäna pengar om man placerar honom norröver i Sverige säger Björn.
Jag kommer att kontakta er delägare i Say that Again i början av december så får vi ta upp en omröstning om hur ni vill göra med Say that Again. /Kenny.

211015

Say that Again plockade jag bort från loppet på Enghein på måndag då det inte var ett bra lopp åt honom. Han har tränat fint under veckan och startar snart igen säger Björn.

211012

Jag harv anmält Say that Again till Enghein utanför Paris på måndag. Loppet heter Prix De La Porte De La Villette säger Björn.

211008

Say that Again har tränat som han ska under veckan och allt är som det ska vara med honom. Jag letar lopp säger Björn.

211001

Say that Again har tagit det lugnt under veckan och endast gått motion. Tränar som vanligt igen nästa vecka säger Björn.

210926

Say that Again kom inte iväg bra från start utan hamnade som sista häst. Låg där till halva loppet körts ungefär. Med i ryggar i tredjespår resten av loppet. Kunde inte ta något då täthästarna drog på i hög fart utan slutade oplacerad.
– Loppet blev helt fel för hans del som behöver smyga. Funkar inte gå ut i tredjespår för hans del på Vincennes sa Björn efteråt.

210924

Say that Again har tränat som han ska under veckan som gått. Vi hoppas på en bra insats på söndag. Tufft lopp men det är också fina pengar att tävla om säger Björn.

210924

Say that Again startar i Prix d’Ancenis på Vincennes på söndag. Distansen är 2850 meter voltstart. Häst nummer 12. Lopp 4 med starttid klockan 15.15. I sulkyn på söndag sitter Paul Philippe Ploquin. Loppet ska gå att se live på ATG.se eller klicka på den franska flaggan på Stall Goops hemsida.

210917

Say that Again har tränat på som han ska under veckan och han känns fin. Pigg och alert i jobben. Anmäld till Vincennes den 23 september. Kan bli tufft komma med men vi måste prova och anmäla säger Björn.

210910

Say that Again har skött veckans intervalljobb på ett som vanligt bra sätt. Allt bra med honom. Startar igen när det finns ett passande lopp säger Björn.

210905

Say that Again låg i mitten av fältet under loppet. Spurtade bra över upploppet men det gick inte att ta något i en snabb avslutning.
– Say that Again gjorde ett bra lopp mot tuffa hästar. Tempot blev för lågt i början för att skulle gå att ta något på upploppet sa Björn Goops personal i Frankrike efter loppet.

210903

Say that Again har tränat som han ska under veckan som gått och känns pigg och fin i jobben. Tufft lopp på söndag men dem springer normalt inte ifrån honom. Han bör vara med där framme och kriga med rätt resa säger Björn.

210902

Say that Again startar i Prix de la Ville d’Alençon i Alençon på söndag klockan 16.30. Distansen är 2650 meter och det är ”voltstart”. Thomas Levesque sitter i vagnen. Loppet går troligtvis inte att se live på nätet.

210827

Say that Again har tränat som han ska under veckan. Gått fina intervaller och vi har inget att klaga på. Pigg som en unghäst. Startar igen när vi hittar ett passande lopp säger Björn.

210820

Say that Again gjorde ett bra lopp i onsdags. Det var tuffa hästar han mötte. Han är jämn och säker. Han har bara tagit det lugnt efteråt säger Björn.

210818

Say that Again var så när med i en olycka strax före start. Två hästar däribland Stall Goops andrahäst Ready Ribb var inblandade. Hans kusk ramlade ur sulkyn och Ready Ribb skenade runt banan med endast ett hjul kvar på sulkyn. I loppet som kördes en stund senare fick Say that Again fjärdepar invändigt när fältet satt sig. Spurtade bra över upploppet när han kom loss till en fjärdeplats. Fin insats.
– Kusken sa att Say that Again kändes fin och löpglad. Han gick med full fart över mållinjen och var inte tom i mål. Allting verkar gått bra med Ready Ribb. Veterinär har gått igenom honom. 

210815

Tyvärr galopp i starten för Say that Again idag. Kusken laddade för hårt och Say that Again blev rädd för startbandet säger Björn Goop.

210813

Say that Again har tränat som han ska under veckan och allt är bra med honom. Bör ha gått framåt formmässigt av loppet senast och vi tror på en bra insats på söndag då han känns fin i jobben säger Björn.

210812

Say that Again startar i Vibraye i Grand Prix Comte Louis et René de Vibraye på söndag. Distansen är 3125 meter voltstart. Say that Again har startnummer 12 på vojlocken. Lopp 5 med starttid klockan 16.30. Loppet går troligtvis inte att se live via webben.

210806

Say that Again har tränat på lätt under veckan efter starten. Pigg som en unghäst. Allt bara bra med honom säger Björn.

210801

Say that Again slutade tvåa i loppet Prix de l’Arc på gräsbanan i Compiègne idag. Han travade loppet mestadels i andrapar utvändigt. Tog över ledningen in på upploppet. Ledde mitt på upploppet men fick se sig slagen med en hals av invändiga Elue De Gade som spurtade ettrigt. 61.158 kronor var andraplatsen värd. 
-Say that Again gjorde ett kanonlopp idag och såg jättefin ut. Knappt slagen. Vi startar på när det finns passande lopp sa Björn efter loppet.

210730

Say that Again har känts fin i jobben. Pigg som en unghäst. Men behöver kanske lopp i kroppen innan formen sitter där igen säger Björn.

210729

Say that Again startar på söndag i Compiègne i loppet Prix de l’Arc. Compiègne är en stad och kommun omkring 75 km nordöst om Paris, Frankrike, med 40 542 invånare (2018). Compiègne tillhör departementet Oise i regionen Hauts-de-France och ligger där floderna Oise och Aisne går samman. /Källa Wikipedia. Lopp 5 starttid klockan 16.35. Laurent Koubiche kör. Troligtvis går det inte att se loppet live på nätet denna gång. Men kika in på Stall Goops hemsida för säkerhets skull och klicka på den franska flaggan.

210723

Say that Again har tränat på ute på Grosbois som han ska under veckan och han börjar se fin ut i jobben nu. Min personal på plats rapporterar att de är nöjda säger Björn.

210716

Say that Again tränar för fullt igen och allting verkar bra med honom. Han får träna på lite nu så anmäler jag till start sen när det finns ett passande lopp säger Björn.

210709

Say that Again har gått lätta jobb på Grosbois även den här veckan. Inga konstigheter. Pigg och glad säger Björn.

210702

Say that Again har tränat på under veckan på Grosbois men fått träna lite lättare. Han verkar vara som han ska men fått gå lite lugnare jobb säger Björn.

210625

Say that Again fick något som liknade borreliasymton. Han har haft det tidigare en gång. Han har fått medicin mot det men han tränar på och kan starta om ett par veckor när det finns passande lopp säger Björn.

210618

Say that Again har även denna vecka gjort fina träningsjobb. Han har inte haft några passande lopp som jag kunnat anmäla till. Men säsongen är lång och han är snart till start säger Björn.

210611

Say that Again har tränat som han ska på Grosbois. Pigg som en fyraåring. Startar igen när jag hittar ett lämpligt lopp åt honom säger Björn.

210604

Say that Again har tränat på som han ska på Grosbois varvat med ett vara ute i hagen. Han är en pigg och glad tioåring. Vi spanar efter lopp framöver säger Björn.

210529

Say that Again blev fast större delen av loppet från sitt niondespår bakom startbilen. Satt invändigt mest hela loppet. Ut i andraspår i sista kurvan. Men hade hästar utanpå sig. Svårt ta något i en snabb avslutning. Slutade sjua i mål och knep sistaslanten.
– Say that Again kändes bra i loppet. Vi blev dock tillbakadragna då det byttes ledare under loppets gång. Gick i mål på pigga ben och det fanns krafter kvar sa François efter loppet.

210528

Say that Again har tränat bra under veckan och mår bra. Kusken får försöka hitta en bra position och smyga med fram till upploppet. Behöver säkert även detta lopp i kroppen innan han hittar formen säger Björn.

210527

Say that Again startar på lördag i loppet Prix de l’Obélisque på Hippodrome d’Enghien-Soisy. Distansen är 2150 meter autostart. Häst nummer 9. Lopp 3 med starttid klockan 15.15. I sulkyn sitter François Lagadeuc. Loppet ska gå att se live på ATG.se eller klicka på den franska flaggan på Stall Goops hemsida.

210522

Say that Again tog det lugnt ute i hagen i början av veckan. Han har sedan tränat på som han ska och allt verkar bra med honom säger Björn.

210514

Say that Again fick öppna riktigt tufft för att komma till ledningen i dagens lopp på Vincennes. Han släppte sedan ledningen och låg som första häst invändigt efter två hästar som drog iväg en bit före övriga fältet. Tempot var tufft hela loppet och Say that Again började tappa i sista sväng. Körande Anthony Barrier slutade driva på honom in på upploppet. Say that Again slutade oplacerad. Behövde detta lopp och säkert ett eller två till innanför västen innan han fått upp tempot i kroppen igen.
– Det blev ett för tufft lopp i comebacken. Han behövde loppet sa Sidney i Stall Goops franska filial efter loppet.

210514

Say that Again har tränat bra inför eftermiddagens start men behöver lopp i kroppen innan han är på topp säger Björn.

210512

Say that Again startar på Vincennes på fredag. Lopp 4. Distansen är 2100 meter autostart. Starttid klockan 17.30. Anthony Barrier sitter i sulkyn. Loppet ska gå att se på ATG.se.

210507

Say that Again har tränat på fint under veckan på Grosbois. Känns fin. Han har ett lopp på Vincennes nästa fredag som jag funderar på att starta honom i. Behöver lopp i kroppen innan formen infinner sig säger Björn.

210430

Say that Again har nu lämnat Utah Beach och är tillbaka i träning på Grosbois igen. Har lagt på sig muskler och ser fin ut säger Björn.

210423

Say that Again nöter på med jobb i sanden på Utah Beach. Känns fin och ser fin ut. Allt bra säger Björn.

210416

Say that Again sköter sig bra i vattenbrynet på stranden i Utah Beach. Tränar på fint och bygger styrka inför säsongen säger Björn.

210409

Say that Again har tränat på som vanligt i vattnet i Utah Beach. Jobbar på där ett tag till. Allt bra med honom säger Björn.

210402

Say that Again är det bra med. Han fortsätter uppbyggnaden inför säsongen i vattnet i Utah Beach säger Björn.

210326

Say that Again tränar på bra i sanden och bygger styrka i Utah Beach inför säsongen. Han gillar trava i vattnet och mår som en kung säger Björn.

210319

Say that Again tränar på i havsluften och i vattnet i Utah Beach. Inga konstigheter, utan han är pigg och fräsch säger Björn.

210312

Say that Again har tränat på i havet i Utah Beach. Benet som var svullet ser mycket finare ut. Veterinär har tittat på det igen och det är ingen skada. Han får träna på i vattnet nu och ladda om batterierna inför sin sista säsong i Frankrike. Han faller för åldersstrecket när han fyller 11 år. Man får bara tävla tioårssäsongen ut i Frankrike säger Björn.

210305

Say that Again har under veckan åkt till Utah Beach i Normandie. Där kommer han få träna i sanden i havet säger Björn.

210227

Jag har kört Say that Again idag. Han är inte halt, och allt är okej med honom i travet när jag körde. Men han är lite svullen i benet. Som jag sagt tidigare säger veterinären att det inte är någon fara. Vi riskerar inte att han ska bli skadad utan tar det säkra före det osäkra och låter honom åka till Utah Beach i Normandie och gå jobb i sanden i havet. Det är skonsamt och bra träning. Sen siktar vi på att börja starta honom i maj/juni om inget oförutsett sker. Han är 10 år så detta är sista säsongen för honom i Frankrike. Han har fina pengar att tjäna här i sommar på landsorten säger Björn.

210226

Say that Again har joggat lätt under veckan. Han är inte helt okej än. Han får träna på lite lätt nästa vecka innan vi kan öka på träningen säger Björn.

210219

Say that Again har joggat den här veckan. Pigg och glad som vanligt. Allt verkar okej med honom säger Björn.

210212

Say that Again har svullnat upp i vänster bak. Vad som hänt eller om vad som är fel går inte att säga. Veterinären har tittat på honom idag. Det ser ut som en inflammation. Veterinären tror inte det är någon fara. Vi får hoppas han har rätt säger Björn.

210205

Say that Again har gjort två riktigt starka insatser mot tufft motstånd och vår träningsplan inför dessa lopp har fungerat som vi tänkt. Han verkar ha tagit senaste loppet bra. Min personal på Grosbois gör ett mycket bra jobb med honom säger Björn.

210130

Loppet föregicks av flera omstarter. Say that Again var med bra i samtliga. Han hamnade när loppet gick iväg mitt i fältet. Ett varv från mål låg Say that Again och Björn Goop i tredjepar utvändigt. Han gjorde åter igen en fin spurt över upploppet och slutade fyra i mål i ett mycket tufft lopp där han kom med som sista häst vid anmälan.
– Say that Again gjorde en kanoninsats mot bra hästar. Han gick jättebra igen. Jag är mycket nöjd sa Björn efter loppet.

210129

Say that Again har tränat på lätt efter tredjeplatsen senast och är pigg och fin efter loppet. Alltid tufft på Vincennes men han är bra själv. Vi hoppas han gör en lika fin insats som senast säger Björn.

210128

Say that Again startar i Prix de Châlons en Champagne på Vincennes på lördag. Distansen är 2700 meter voltstart. Häst nummer 1. Starttid klockan 15.15. I sulkyn sitter Björn Goop. Loppet ska gå att se live på ATG.se eller Stall Goops hemsida.

210122

Say that Again har bara tagit det lugnt idag och fått vara ute i hagen. Han ser ut att ha tagit loppet igår bra säger Björn.

210121

Say that Again hamnade som väntat bland de sista hästarna i loppet från sitt bakspår. Fältet splittrades då ett handfull ekipage drog iväg före övriga fältet i inledningen av loppet. Björn Goop (i Stall Kennys hästägardress) och Say that Again låg som sista häst i klungan bakom. Björn gick på i spåren med Say that Again i sista kurvan. Say that Again spurtade mycket bra över upploppet till en tredjeplats bakom de två förhandsfavoriterna Carioca och Comte Des Tithais. Say that Again travade 1.12,1/2100 meter autostart i regnet som föll över Vincennes. En tiondel från personliga rekordet över medeldistans. Mycket fin insats, bra jobbat av Stall Goop som håller vår tioåring i fin form och på gott humör.
– Say that Again var jättefin i loppet. Han gjorde en grymt bra avslutning. Jätteglad att han gick så fint idag. Han är som en unghäst och är alltid lika glad både i träning och lopp. Min personal gör ett jättejobb med honom som håller honom i topptrim sa Björn efteråt.

210119

Say that Again startar i Prix D´Erbray på Vincennes på torsdag. Distansen är 2100 meter autostart. Häst nummer 14. Starttid klockan 15.50. I sulkyn sitter Björn Goop. Loppet ska gå att se live på ATG.se eller Stall Goops hemsida.

210115

Allt bra med Say that Again. Han tränar på i sedvanlig fin stil. Jag försöker hitta lämpligt lopp. Finns inte så mycket att välja på nu. Det blir lättare till våren när landsortsbanorna öppnar upp. Då finns det fina pengar att köra om för honom säger Björn.

210109

Say that Again fick inleda första tusen metrarna i dödens innan han kunde komma ner i tredjepar invändigt. Låg där till utgången av upploppet. Var bra med en bit in på upploppet men tappade sedan på täthästarna och slutade sjua i mål.
– Say that Again fick en tuff inledning innan han kom ner på innerspår. Ryttaren Guillaume Lenain sa att Say that Again gjorde sitt bästa och att han inte kunde få honom att gå fortare, det var hans gräns idag. Han var inte perfekt i travet till slut för att han var trött. Han var bra och gjorde vad han kunde idag, är den rapport Björn fick av sin personal på Vincennes efter loppet.

210108

Say that Again sköter jobben fint och allt är bra med honom inför morgondagens start. Han är mer van med att trava under sadel nu än han var när han kom till Frankrike, (gjorde första starten i Frankrike under sadel). Vi hoppas på en bra insats imorgon säger Björn.

210107

Say that Again gör debut i monté då han startar på Vincennes på lördag. Distansen är 2200 meter voltstart. I sadeln sitter Guillaume Lenain. Häst nummer 11. Montéloppet Prix De Sully har 51.000 €uro i samlad prissumma. Fördelat så här: 22.950 €, 12.750 €, 7.140 €, 4.080 €, 2.550 €, 1.020 €, 510 €  Loppet ska gå att se live på ATG.se eller Stall Goops hemsida.

201218

Allt bra med Say that Again. Han tränar på som han ska och känns stark. Jag letar passande lopp åt honom säger Björn. Nästa uppdatering här på hemsidan kommer fredag 8 januari om inget oförutsett inträffar. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och uppdaterar här om det skulle hända något speciellt. Självklart lägger jag ut om Say that Again anmäls till start som vanligt. Jag önskar er alla en riktigt God jul och ett Gott Nytt År!

201212

Say that Again hamnade som väntat bland de sista från sitt spår 16 bakom startbilen. Björn smög honom framåt invändigt men det var en mur av hästar framför. Say that Again kom i mål som tionde häst och slutade oplacerad i dagens lopp.
– Jag tycker han både gick och kändes bra. Sämsta spåret och jättetufft motstånd. Samt dåligt tempo och snabb avslutning. Får försöka hitta några lättare lopp. Han kändes jättefin sa Björn efteråt.

201211

Say that Again har skött jobben han gått under veckan som han ska. Sämsta läget imorgon. Vi försöker komma ner i en så bra position som möjligt och smyger med. Tufft motstånd. Kan han få med sig en peng denna gång är vi nöjda. Han behöver loppet i kroppen för framtida starter säger Björn.

201210

Say that Again startar på lördag i Prix d’Hautefort på Vincennes utanför Paris. Distansen är 2100 meter autostart. Häst nummer 16. Lopp 4 med starttid klockan 15.50. I sulkyn sitter Björn Goop. Loppet ska gå att se live, klicka på den franska flaggan på Stall Goops hemsida. Går även att se på ATG.se

201204

Say that Again har tränat som han ska under veckan nu när han inte kom med i loppet. Jag letar lopp och han anmäls så fort jag hittar en bra proposition säger Björn.

201201

Say that Again kom inte med i loppet på Vincennes på torsdag. Vi letar nya lopp säger Björn.

201127

Say that Again fyra/femma i mål efter att ha suttit fast långt in på upploppet. Fick sig en liten tryckare inne på upploppet av medtävlare och kördes en kort bit innanför banmarkeringen. Flyttades ner en placering till sjätteplatsen för det.
– Say that Again gjorde ett bra lopp. Tyvärr blev han nertryckt av medtävlare på upploppet och tappade en placering på  det. Startar på torsdag igen om allt är som det ska sa Björn efter loppet.

201127

Say that Again är allt bra med inför starten i eftermiddag. Han har tränat bra och vi hoppas på en bra insats säger Björn.

201125

Say that Again startar i Prix de la Tombola i Mauquenchy på fredag. Distansen är 2850 meter voltstart. Lopp 8 med starttid klockan 15.33. Say that Again har nummer 10 på vojlocken. I sulkyn sitter S. Van den Brande. Banan är 1300 meter lång. Mauquenchy ligger i Normandie i norra Frankrike. Loppet ska gå att se på Stall Goops hemsida. Klicka på den franska flaggan. Sändningen startar när loppet startar.

 

201120

Say that Again har tränat på som han ska under veckan. Allt bra i jobben. Pigg och på bra humör säger Björn.

201113

Say that Again har tränat på som vanligt på Grosbois denna vecka. Han startar igen när det finns ett passande lopp åt honom säger Björn.

201106

Say that Again har bara tagit det lugnt idag efter gårdagens start säger Björn.

201105

Say that Again hamnade en bit bak i fältet och låg som femte häst invändigt. Ut i andraspår efter halva loppet. Det såg ut som att han aldrig kom in i matchen och han slutade oplacerad.
– Det var hårt motstånd idag men jag tyvärr ändå att Say that Again underpresterade i loppet sa Björn efteråt.

201103

Say that Again startar på Vincennes nu på torsdag 5 november. Distansen är 2100 meter autostart. Say that Again startar i det bakre ledet med nummer 10 på vojlocken. Pierre Vercruysse sitter i sulkyn. Loppet ska gå att se på ATG.se samt Stall Goops hemsida. Klicka på den franska flaggan där.

201030

Say that Again har tränat bra under veckan och trivs med livet på Grosbois. Pigg och glad. Han startar när vi kommer med i lopp. Jag har anmält till några lopp, men vi har inte kommit med. Fortsätter anmäla på säger Björn.

201023

Say that Again har jobbat på som han ska under veckan. Allt bara bra med honom säger Björn.

201016

Say that Again har gått lite lätt motion efter starten. Allt verkar bra med honom säger Björn.

201012

Say that Again bra med från start och låg under loppet i tredjepar utvändigt som blev andrapar utvändigt. Travade bra över det långa upploppet på Enghein och slutade trea i mål på tiden 1.13,4/2150 meter autostart.
– Say that Again gjorde ett bra lopp, det var tufft motstånd idag. Pierre var nöjd med hästen och det är jag med sa Björn efter loppet.

201009

Say that Again startar på Enghein på måndag i Prix des Gobelins. Det är ett lopp över 2150 meter autostart. Pierre Vercruysse sitter i sulkyn. Loppet ska gå att se live bl.a på stall Goop hemsida. Klicka på franska flaggan.
Han har tränat som han ska under veckan. Han ser ut som en unghäst, trivs i den nya miljön, pigg och glad säger Björn.

201002

Say that Again mår bra. Han har acklimatiserat sig på Grosbois. Tränat på som han ska under veckan som gått. Jag har inte bestämt vart nästa start blir men det finns lopp för honom på bl.a Enghein den 12 0ktober och Graignes den 18 oktober säger Björn.

200926

Jag skickade igår som jag gör ibland på fredagar ut ett allmänt nyhetsbrev till samtliga delägare hos Stall Kennys Andelshästar på e-post. Har du inte fått det? Kolla din skräppost.

200925

Say that Again har fått träna lite lugnt den här veckan. Han står nu inne på Grosbois. Allt bra med honom säger Björn.

200920

Say that Again tog hand om ledningen efter en bit. Släppte kort därefter och låg i vinnarhålet. Ledarskifte och tredjepar invändigt för Say that Again. In på upploppet var det en mur av hästar både framför och utvändigt. Say that Again slutade oplacerad i mål.
–  Jag körde för fort från början och det var för tufft. Det lutar uppåt i början och det blir mjölksyra. Samt Say that Again har aldrig varit bra när man öppnar för fort. Han kändes fin annars säger Björn.

200918

Say that Again startar på Vincennes på söndag klockan 15.15. Loppet går att se live på nätet om ni klickar er in på Stall Goops hemsida och sen den Franska flaggan.
Cedric var nöjd med dagens finslipande jobb. Vi flyttar nu ut från Mortrée och i fortsättningen kommer Say that Again stå inne i borgen på Grosbois utanför Paris säger Monica.

200911

Allt verkar bra med Say that Again. Han kändes bra i dagens snabbjobb. Eventuellt start på Vincennes den 20 september säger Monica.

200904

Say that Again är uppkollad och åtgärdad av veterinär efter starten. Inga konstigheter. Han har bara fått jogga lite lugnt under veckan säger Monica.

200830

Say that Again hamnade i tredjepar invändigt. Låg där till in på upploppet. Han hade ingen lucka. Matthieu fick styra ut flera spår bakom hästar för att komma loss. Say that Agan tappade en hel del på det. Slutade fyra i mål med mersmak.
– Say that Again sprang och tittade hela sista biten. Matthieu sa han skulle vart tvåa om han fått lucka 50 m tidigare, men en häst galopperade och han fick inte plats. Kusken mycket nöjd med hästens insats sa Monica efter loppet.

200828

Say that Again har varit fin i veckans jobb och Cedric är nöjd. Joggat idag och allt verkar bra inför söndagens start säger Monica.

200827

Say that Again startar på söndag på Compiègne som är en gräsbana i loppet La Voix du Nord. Distansen är 2825 meter voltstart. Häst nummer 8. Lopp 4 med starttid klockan 16.00. I sulkyn som i de två senaste starterna sitter Mathieu Verva. Loppet går med största sannolikhet inte att se live på nätet på söndag.

200821

Allt är bra med Say that Again. Han tränar på och Cedric har varit nöjd med honom. Det blir trolig start den 30 augusti. Osäker dock om det blir gräs eller grus (han har två olika lopp den dagen). Det bestäms så sent som möjligt, då det är lite avgörande för start på gräs är om det riskerar komma regn eller inte säger Monica.

200814

Say that Again har tränat på med sina intervaller under veckan. Allt är bra i dem. Finns lopp nästa vecka, men inte helt perfekt propositionsmässigt. Vi funderar. Annars start i slutat av månaden på gräsbana säger Monica.

200807

Allt bra med Say that Again. Han har tagit loppet bra. Har joggat i början av veckan och tränade som vanligt igen idag. Travade åtta intervaller på jordbanan säger Monica.

200801

Say that Again gjorde idag ett bra lopp då han spurtade till en tredjeplats på gräsbanan i Compiègne. Loppet ser ni om ni klickar HÄR
– 
Vi är jättenöjda med Say that Again efter dagens lopp. Matthieu Verva som körde sa att han kändes jättefin loppet igenom och spurtade vasst över upploppet sa Cedric efter loppet.

200731

Jag har idag skickat ut ett Nyhetsbrev. Har du inte fått det. Titta då i din skräppost. Hittar du det inte där. Hör av dig. Vänliga hälsningar Kenny

200731

Say that Again har tränat som han ska under veckan och är pigg och glad inför starten imorgon säger Monica. Film utlagd igår på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

200729

Say that Again startar i Prix de l’Arc på Compiègne som är en gräsbana på lördag. Distansen är 2825 meter voltstart. Lopp 7 med starttid klockan 19.20.Häst nummer 14. Matthieu Verva sitter i sulkyn. Jag är ganska säker på att detta lopp inte går att se live på webben. Rapporter tävlingsdagen lägger jag som vanligt ut på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

 

 

200724

Cedric kom nyss tillbaka från veckans sista snabbjobb med Say that Again. Det säger Monica när jag pratar med henne på morgonen idag. Åtta intervaller avverkade på jordbanan. Tummen upp av Cedric. Eventuellt start den 29 juli på Enghein. Det är lite uppanmält, men det blir inte många hästar med i loppet. Startar vi inte där blir det troligen under nästa vecka säger Monica.

200718

Say that Again hamnade som väntat som en av de sista hästarna från sitt svåra utgångsläge. Han slutade oplacerad efter ha legat bland de sista hela loppet. Fick en omöjlig resa. Bara att glömma det här loppet.
– Loppet blev kört alldeles för sakta. Men Say that Again avslutade, som alltid bra när tempot ökades på upploppet.
Kusken mycket nöjd med hästen även om det inte blev något resultat. Omöjligt läge idag sa Matthieu sa Monica efteråt.

200717

Say that Again är pigg och glad idag efter gårdagens jobb. Allt ser bra ut inför morgondagens start. Tyvärr fick han ett dåligt startspår bakom bilen säger Monica.

200716

Say that Again startar på Enghein på lördag. Han har tränat som han ska under veckan och har gått det sista finslipade jobbet idag. Han kändes fin säger Monica. Läs mer under dagens nyheter på förstasidan.

200710

Say that Again har varit fin i veckans bägge intervallträningar. Han är pigg och på bra humör. Vi spanar efter passande propositioner åt honom framöver säger Monica.

200703

Björn var här i måndags och var nöjd med Say that Agains jobb. Vi kollade upp honom igår med veterinär. Inget allvarligt utan bara karpaltunneln och bakknäna som fick en lätt behandling. Det blir lugnt 4-5 dagar nu. Sen ändrar vi lite i träningen efteråt. Vi har kört mycket kondition med honom under försommaren. Nu när han är igång igen, så kommer vi köra lite mer rappare intervaller och låta honom själv få bestämma lite hur han vill ha det. Vi kommer jobba mer med moralen på våra äldre hästar. Han ser väldigt fin ut för dagen både i kroppen och benen. Han är redo att starta igen när rätt lopp dyker upp säger Monica.

200627

Say that Again kördes snyggt mellan hästar och fick andrapar utvändigt kort efter start från sitt bakspår. Blev sedan tredjepar utvändigt. Satt där till sista sväng. Försökte attackera in på det långa upploppet och gick bra utan att kunna vara med i tätstriden. Slutade sexa i mål.
– Yoann sa att det gick långsamt från start men efter efter en bit blev det full fart. Say that Again hade lite problem att växla tempo snabbt. Han stred dock hela vägen in i mål och Yoann var nöjd säger Cedric.

200626

Say that Again har sett fin ut i jobben under veckan. Allt verkar vara bra. Bakspår inte det bästa men vi hoppas det löser sig med positionerna säger Monica.

200625

Say that Again startar på Enghein på lördag. Distansen är 2150 meter autostart. Häst nummer 12. Lopp 5 med starttid klockan 16.30. I sulkyn sitter Yoann Lebourgeois. Loppet ska gå att se live, klicka på den franska flaggan på Stall Goops hemsida.

200619

Say that Again har gått sina jobb under veckan i backen. Allt verkar bra. Synd att det inte blev någon start. Vi siktar in oss på start i slutet av månaden säger Monica.

200617

Say that Again blev eliminerad i Mauquenchy, där tar de bara 14 hästar i volten. Om loppet körts på Vincennes som propositionen var utskriven för hade de tagit 18 hästar i volten och vi hade varit med i loppet. Nu är det tyvärr Corona som styr och inga lopp körs på Vincennes. Loppen på Vincennes flyttas till andra banor. Vi letar upp ett nytt lopp säger Monica.

200612

Say that Again är fin i jobben. Har tränat som han ska under veckan. Det är en hedershäst som man aldrig blir besviken på. Han gör alltid sitt bästa. Det gäller dock att hålla honom på gott humör och han trivs i Mortrée. Eventuell nästa start Mauquenchy i Rouen den 19 juni säger Björn.

200605

Say that Again tränade idag och kändes fin. Vi satsar på ny start. Eventuellt den 19 juni. Det är på Vincennes. Men om det fortfarande är stängt över de regionerna vid den tidpunkten, kommer tävlingarna flyttas till en annan bana. Vi avvaktar, tränar på och ser hur det utvecklar sig säger Monica.

200601

Say that Again reste som vanligt bra och värmde bra. Hamnade en bit bak i fältet. Det byttes ledare ett par gånger och efter en bit satt Say that Again i andrapar utvändigt. Satt kvar för att spara speeden när attack kom bakifrån 700 meter från mål. Blev fast in på upploppet. Fick luckan sent men sköt till bra när den kom. Say that Again slutade fyra i mål. Mycket fin insats. Fantastiskt jobb av Stall Goops personal i Mortrée som får Say that Again att leverera bra insatser gång på gång. Fjärdeplatsen var värd 20.104 kronor.
– Det var för långsamt tempo i loppet för att det skulle blivit optimalt. När luckan väl kom och han kom ut för spurt då hade alla spurtkrut kvar. Kusken var nöjd med Say that Again. Vi också sa Monica efter loppet.

200530

Say that Again startar i Reims på måndag. Reims ligger i nordöstra Frankrike 16 mil från Paris i Champagnedistriktet. Distansen är 2550 meter voltstart. Lopp 8. Starttid klockan 16.07. Häst nummer 10. Pierre Vercruysse kör. Loppet hoppas vi ska gå att se live, klicka på den franska flaggan på Stall Goops hemsida.
Samlad prissumma:
24.000 €
Fördelat så här:
10.800 €, 6.000 €, 3.360 €, 1.920 €, 1.200 €, 480 €, 240 €

200529

Say that Again startar i Reims på måndag i Grand Prix Reims Métropole, Pierre Vercruysse kör. De hade flyttat loppen till Vichy. Men har idag fått okej att flytta tillbaka till Reims. Anmälan var idag, men då det var få anmälda hästar har de ändrat anmälan till imorgon lördag. Nu klockan 18.00 är det åtta anmälda hästar i Say that Agains lopp. Han har tränat som han ska under veckan och känns fin i jobben säger Monica. Behöver säkert ett eller ett par lopp i kroppen innan formen sitter där.

200522

Say that Again har jobbat på som han ska under veckan. Allt bra med honom. Pigg glad och löpsugen i jobben säger Monica.

200515

Say that Again tränar på som vanligt igen. Idag gick han 3 x 2000 meter på rundbanan. Cedric var nöjd. Pulsen är äntligen där vi vill ha den. Nu laddar vi honom inför loppen i början av juni säger Monica.

200508

Say that Again har gått jobb idag och han kändes fin. Han har inga lämpliga lopp just nu (bara lopp på 25 meters tillägg). Det är ingen mening att åka innan han är helt på topp igen. Hans planering är först och främst i juni. Det finns några passande lopp. Den 1/6 i Reims, 6/6 på Vincennes och den 14/6 på Les Andelys. Närmast till hands ligger Reims och Les Andelys. Just nu är loppen runt Paris inte clearade för start pga pandemin säger Monica.

200501

Say that Again har varit till veterinären och fått en behandling för halsen. Han ska få behandling från igår torsdag till måndag. Han är ren i halsen, men något stör honom. Så vi tog det säkra före det osäkra och kollade upp honom. Veterinären gav en behandling för att vara han ska vara frisk när vi får anmäla igen. Han har gått sina jobb den här veckan. Vi har ännu inget officiellt beslut om när tävlingarna öppnas. Men allt tyder på att det blir den 11 maj. Men vi vet ännu inte vilka lopp/tävlingar som gäller säger Monica.

200424

Say that Again har gått banjobb idag. Han gick 1.18 med sista 400 efter 1.13. Saknas lite i honom, men han kommer bli bättre med något mer banjobb i kroppen. Sen är han inget träningslejon. Han vet skillnad på jobb och tävling. Det ryktas om att vi ska få börja tävla igen i mitten av maj. Det är dock bara rykten än, vi hoppas dem stämmer säger Monica.

200417

Say that Again tränar på. Gick fem rakor idag med lite rappare avslutning. Allt bra med honom. Vi vet ännu ingenting om när tävlingarna kommer igång igen. De pushar på att öppna upp i början /mitten av maj. Men ännu inget klartecken säger Monica.

200410

Say that Again tränar på som han ska i Mortrée och känns fin. Vi får hoppas de öppnar för tävlande snart igen. Han räcker inte till hemma i Sverige i den klass han är i (Gulddivisionen) så det finns inga planer på att ta hem honom. Han har fina pengar att tävla om i Frankrike bara de öppnar upp igen. Vi får ha tålamod säger Björn.

200403

Say that Again trivs med livet. Fin i jobben, bara slipa på och han får bygga styrka inför kommande lopp när vi kommer igång igen säger Monica.

200327

Say that Again tränar på som han ska och känns bra i jobben. Han får en liten extra pust tack vare inställda tävlingar i Frankrike. Det mår han bara bra av. Säsongen är lång och han kommer ut laddad när de kör igång igen säger Cedric.

200320

Say that Again har tränat på som vanligt under veckan och känns smidig och fin. Allt bra med honom säger Monica.

200313

Say that Again är pigg och mår bra. Han har tränat fem intervaller i backen den här veckan. Vi kör nu en ren styrkeperiod med honom. Blir ingen start på några veckor. Anledningen att han inte startar nu är att han inte har passande lopp. Onödigt att ta ut honom på 2100 bakom bilen om man står i andra ledet. Han har fina lopp från mitten/slutet av april och sen hela sommaren. Han måste få ett stopp någon gång och hämta andan. Det är tufft gå flera lopp på Vincennes. Det sliter på dem. Inte bara fysiskt, utan psykisk också att starta där. Han är alltid lite halt direkt efter lopp pga sitt framknä. Men behandlades efter förra starten. Det har vi fått göra hela tiden i stort sett. Kommer nog aldrig bli 100% ren i travet efter sin operation. Men har inga problem med det och upplägget med att fixa honom emellanåt har ju funkat väldigt bra hittills säger Monica.

200307

Say that Again har tränat som han ska under veckan. Allt bra med honom säger Monica.

200228

Say that Again har fått ta det lite lugnt och har joggat under veckan. Han är pigg och på bra humör säger Monica.

200221

Say that Again är uppkollad och behandlad av veterinär. Det var det vanliga inga konstigheter. Pigg och mår bra. Han har bara varit ute på promenad under veckan säger Monica.

200215

Say that Again fick en bra start av Björn Goop. Låg som tredje häst. Ut i andraspår och övertog ledningen efter 1200 meter körda. Ledde sedan resten av loppet fram till kort före mål när favoriten Diamond Charm och J-Ph. Dubois satte klorna i Say that Again. Andraplatsen var värd 81.150 kronor. Say that Again travade 1.14,9 över den 2875 meter långa distansen.
– Say that Again gick bra i loppet och kändes bra. Klart det är tråkigt att förlora, men vi fick stryk av en väldigt bra häst idag sa Björn efter loppet.

200214

Allt verkar som det ska inför morgondagens start. Say that Again har tränat som han ska säger Monica.

200213

Say that Again startar i Prix d’Avesnières i Laval på lördag. Björn Goop sitter i sulkyn. Laval ligger i nordvästra Frankrike. Distansen är 2875 meter. Häst nummer 14. Lopp 3 med starttid klockan 17.52. Loppet ska gå att se live på bl.a Stall Goops hemsida.

200211

Say that Again är anmäld till Laval på lördag och startar där om inget oförutsett sker. Björn kör säger Monica.

200207

Say that Again gjorde ett mycket bra lopp och gick nytt rekord i onsdags. Han har joggats lite lätt och kändes mjuk och fin säger Monica.

200205

Say that Again fick som väntat inte den bästa resan från sitt spår längst ut på vingen. Travade i tredjespår och dödens första 600 metrarna i 1.09 tempo. Han gjorde ett heroiskt lopp med tanke på löpningen. Slutade sexa i mål i ett riktigt tufft sällskap. Björn kunde inte göra mycket, spåret fällde oss idag. Mycket bra jobb av Stall Goop.
– Say that Again gjorde ett kanonlopp. Allt blev fel i loppet från skräpspåret. Med ett bättre spår är vi betydligt längre fram. Han gjorde det jättebra som fick pengar. Mycket fin insats sa Björn efter loppet.

200203

Say that Again startar i Prix de l’Ille-et-Vilaine på Vincennes på onsdag. Distansen är 2100 meter autostart. Häst nummer 9. Dvs han startar längst ut på vingen. Loppet har en samlad prissumma på 51.000 €.

200131

Say that Again startar på Vincennes på onsdag om inget oförutsett sker. Han har känts fin i jobben. Allt bra säger Monica.

200124

Say that Again känns fin i jobben. Vi hoppades komma med på Vincennes imorgon men han kom tyvärr inte med. Vi siktar nu på att komma med den 5 februari på Vincennes säger Monica.

200118

Allt bra med Say that Again. Han gick sitt första riktiga jobb igår. Cedric som körde var mycket nöjd med honom i det säger Monica.

200110

Say that Again var lite sliten efter loppet och har varit in till Vincennes och vår svenska veterinär idag. Det var inga märkvärdigheter. Han blev behandlad på sina vanliga ställen. Tar det lugnt några dagar. Skulle tippa på att han är till start om ungefär tre veckor igen om allt går som planerat och vi hittar ett lämpligt lopp säger Monica.

200108

Say that Again hamnade i fjärde/femtepar invändigt från start. Ut i andraspår ca tusen meter från mål. Cedric väntade med attacken till ca 400 meter från mål. Mitt på upploppet och över mållinjen gick Say that Again fortast av alla men hann inte fram och slutade sexa i mål.
– Loppet blev fel för vår del. Det gick alldeles för sakta i täten och jag ville inte styra på i tredjespår ett varv från mål. Då hade vi fått vandra där resten av loppet. Say that Again gick med full fart över mållinjen och kändes jättefin sa Cedric efter loppet.

200106

Say that Again startar i Toulouse på onsdag. Distansen är 2950 meter voltstart. Cedric Parys sitter i sulkyn. Lopp 3. Häst nummer 9. Starttid klockan 17.37. Den samlade prissumman är 31.000 €
Fördelat så här: 13.950 €, 7.750 €, 4.340 €, 2.480 €, 1.550 €, 620 €, 310 €

200103

Say that Again har gått ett lätt jobb idag på morgonen. Han kändes fin efter loppet. Pigg löpsugen och glad. Det blir med stor sannolikhet start i Toulouse på onsdag säger Monica.

191229

Say that Again togs lugnt från start. Björn satt i sjättepar invändigt. Kom inte ut i andraspår förrän 500 meter från mål. Kördes snyggt mellan hästar över upploppet och det var otroligt nära att han hann fram till seger. Ruggigt snyggt matchat av stall Goop gång på gång. Det är bara att lyfta på hatten.
– Björn var såklart nöjd men sa också när vi pratade efter loppet. – Tio meter till vinner vi. Han går bra varje gång och var jättefin i loppet. Min personal i Mortrée gör ett fantastiskt jobb som håller honom på så gott humör sa Björn efter loppet.

191227

Say that Again startar i Prix de Nozay på Vincennes i utkanten av Paris på söndag. Distansen är 2700 meter voltstart.  Häst nummer 9. Björn Goop sitter i sulkyn. Den samlade prissumman är 51.000 €uro.
Fördelat så här: 22.950 €, 12.750 €, 7.140 €, 4.080 €, 2.550 €, 1.020 €, 510 €. Loppet ska gå att se live på Stall Goops sida, klicka på den franska flaggan eller på ATG.se som även dem sänder.

191220

Say that Again mår bara bra och känns fin i jobben. Det har svämmat över runt banorna här i Mortrée. Därför har vi idag varit inne till travbanan i Argentan och kört jobb med honom. Han var fin i det. Fanns inget att klaga på. Pigg och på bra humör. Nästa start för Say that Again är planerad till Vincennes den 29 december säger Monica.
Det här var sista träningsrapporten för i år. Nu blir det lugnare i stallen några veckor och de flesta andelshästar får jul och nyårsledigt. De får mysa ute i hagen och joggas lite lätt för att få motion. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag det här direkt. Nästa uppdatering förutom de andelshästar som startar kommer fredag 10 januari 2020. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År. /Kenny

191213

Det blir ingen start på söndag på Vincennes. Say that Again blev på linjen utputtad av hästar som hade priorité och kom därför inte med i loppet. Vi har ett par andra lopp framöver som vi siktar in oss på istället. Han har tränat bra under veckan och känns fin i jobben. Pigg och nöjd kille säger Monica.

191206

Say that Again har gått sina vanliga jobb den här veckan. Allt bra i dem och han är pigg och på gott humör. inga konstigheter utan nu laddar vi mot start i mitten av december på Vincennes säger Monica.
Planen är att Say that Again ska starta på Vincennes den 15 december om allt går som planerat. Han tränar på ett bra sätt och vi är jättenöjda med honom säger Björn.

191129

Say that Again har joggats under veckan. Gick idag ett vanligt jobb på rundbanan och det kändes som det skulle. Han är pigg och glad och trivs med livet säger Monica.

191122

Say that Again har bara tagit det lugnt efter segerloppet i onsdags. Varit ute och myst i sin stora sköna hage. Skönt det klaffade bra med positionerna i loppet. Vi har siktat på det loppet ett bra tag och vi fick utdelning på matchningen säger Monica.

191120

Say that Again värmde bra och såg fin ut. I loppet fick han en perfekt resa av duktiga kusken Matthieu Verva. De satt i andrapar utvändigt hela loppet. I sista kurvan lyfte Matthieu ut Say that Again i tredjespår. Han kopplade snabbt grepp och höll säkert undan över det långa upploppet. Segertiden blev 1.16,6/2850 meter voltstart. Vinnaroddset 8.90. Segerchecken skrevs ut på 138.524 kronor. Segermarginal en halv längd. Stort grattis alla delägare och övriga kretsen kring Say that Again.
– Äntligen fick Say that Again ett perfekt lopp. Det var bra hästar emot idag. Han trivs bra med att starta sporadiskt och det är bra för hans moral att inte alltid starta så tätt sa Monica efter loppet.
– Say that Again såg jättefin ut vid dagens seger. Han trivs som fisken i vattnet på de franska banorna. Jag är jättenöjd sa Björn efter loppet.
– Mattieu Verva var jättenöjd efter loppet och det fanns krafter sparade sa Cedric efteråt.

191119

Say that Again startar i Prix du Café du Commerce de Forges-les-Eaux  i Mauquenchy imorgon. Distansen är 2850 meter voltstart. Lopp 7 med starttid klockan 17.28. Say that Again har nummer 6 på vojlocken. I sulkyn sitter Matthieu Verva.
Loppet har en samlad prissumma på 30.000 €
Fördelat så här.13.500 €, 7.500 €, 4.200 €, 2.400 €, 1.500 €, 600 €, 300 €

191115

Say that Again känns fin i jobben och vi är nöjda. Startar nästa vecka som planerat om inte Björn hittar något bättre lopp säger Monica.

191108

Say that Again har gått rundbana idag och Björn var nere och körde honom i dagens jobb. Han kändes smidig och fin men det fattas lite tyckte Björn. Han tyckte att det behövs lite mer träning i kroppen för att få upp den rätta spänsten. Vi väntar med att starta till den 20 november i Mauquenchy. Där kommer han garanterat med i loppet. Allt bra för övrigt. Han är frisk, pigg och glad och trivs på den franska landsbygden säger Monica.
Say that Again har jag kört idag. Han kändes fin och är fin i kroppen. Han trivs! Han var fin i dagens jobb. Men jag tycker vi väntar till den 20:e med att starta. Han får träna på och få upp den rätta spänsten säger Björn.

191101

Say that Again har tränat på som han ska under veckan och han ser fin ut i jobben. Pigg glad och löpsugen. Han hade ett lopp på söndag men stod som första utanför. Han är anmäld till den 14/11 och 20/11. Vi får se om han kommer med den 14:e. Han kommer garanterat med den 20.e annars säger Monica.

191025

Say that Again har tränat på som vanligt under veckan och känns fin. Gått sina 3 x 2400 meter på rundbanan på ett bra sätt och känns stark. Inget att klaga på säger Monica.

191018

Say that Again har tränat som vanligt under veckan och gått 3 x 2400 meter på rundbanan. Allt bra med honom. Han trivs med livet säger Monica.

191011

Say that Again har gåtts igenom av veterinär och fick en liten rundsmörjning. Han har promenerat under veckan och är pigg och glad. Vi tränar på i djupsanden under resten av oktober sen och laddar för lopp i november igen säger Monica.

191004

Say that Again gjorde ett fantastiskt lopp i franska Laval ikväll och visar att nästa seger närmar sig. Han var knappt slagen fyra i mål på samma tid som segraren efter att ha gått ”dubbelt” så fort över upploppet som övriga ekipage.
Cedric Parys sa efter loppet, hade det varit några meter till så vinner vi. Say that Again kändes kanonfin och gick med full kraft och spänst över mållinjen. 
Bra och spårsnålt kört av Cedric. Lite längre upplopp så vinner vi. Say that Again blir bättre för varje start och närmar sig segern. Vi är mycket nöjda sa Monica efter loppet.

191004

Say that Again har tränat som han ska under veckan och känns bra inför dagens start säger Monica. Starttiden i Laval är klockan 18.42.

191002

Say that Again startar i Prix Patrick-Marc Mottier i Laval på fredag. Cedric Parys sitter i sulkyn. Laval ligger i nordvästra Frankrike. Distansen är 2875 meter. Loppet ska gå att se live på bl.a Stall Goops hemsida.

190927

Say that Again gick jobb idag. Han kändes som han ska. Veterinären hittade inga fel på honom när han gick igenom honom. Han hade troligen bara en dålig dag i senaste starten säger Monica.

190923

Veterinär har idag undersökt Say that Again i halsen. Det var inga fel. Han tog även ett blodprov som är skickat på analys. Det tar några dagar att få svar på säger Monica.

190922

Say that Again bra med från start. Tog ledningen, som blev andrapar, tredjepar och till slut fjärdepar invändigt. Låg där. kunna sedan inte följa med i ryggar utan tappade och slutade sist i mål av dem felfria. Sjuk?
– Någonting står inte rätt till, han drack ovanligt mycket på Vincennes och då bägge hästarna vi hade med i loppet stannade så är det troligen något som stör. Vi kollar halsen i början av veckan sa Monica efter loppet.

190920

Say that Again har tränat som han ska under veckan som gått och sett fin ut. Stöter på tufft motstånd på söndag men han är på väg uppåt i form och känns stark och är på bra humör. Vi hoppas och tror på en bra insats säger Monica.

190918

Say that Again startar i loppet Prix d’Ancenis som har en samlad prissumma på 51.000 € på Vincennes på söndag. Anmälningarna blir klara imorgon. Alexandre Abrivard kör säger Monica.

190913

Say that Again har bara tagit det lugnt och varit ute och joggat lätt idag efter onsdagens fina lopp säger Monica.

190911

Say that Again kom inte ner från start då ekipagen radade upp sig på innerspår. Cedric backade sig snyggt sist. Med i andraspår när ekipagen började gå ut. Spurtade riktigt bra genom slutkurvan och gick vasst över upploppet med full fart över mållinjen.
– Say that Again var riktigt bra idag efter otur i starten. Tuffaste motstånd han mött sedan han kom till Frankrike. Avslutade 1.08 sista 500. Nu är han redo. De två första i mål tillhör Frankrikes bästa just under eliten. Perfekt med denna genomkörare. Synd att de blev hängande i starten och fick backa sig sist. Annars tvåa-trea i mål sa Monica efter loppet. 

190909

Say that Again startar i loppet Prix Marcel Bousseau i Les Sables-d’Olonne på onsdag. Tufft lopp med många bra hästar. Men Say that Again behöver fler lopp i kroppen innan han är på topp därför går vi ut här. Han får smyga med invändigt och spurta till slut säger Björn.
Loppet har en samlad prissumma på 36.000 € fördelat så här: 16.200 €, 9.000 €, 5.040 €, 2.880 €, 1.800 €, 720 €, 360 €

190906

Say that Again kollades upp av veterinär i måndags. Han fixade till hans framknä. Annars okej. Gick ett lätt jobb idag och känns pigg efter starten säger Monica.

190901

Say that Again fick en bra start och jag backade ner i rygg. Efter ett varv gick jag ut i tredjespår och rundade trötta hästar för att igen få rygg. Tusen meter kvar följde jag med i attackerande rygg. 700-800 kvar fanns inte ryggen kvar och vi gick själva i spåren. Vi nådde fram till en säker fjärdeplats. Vi hade punktering på ett hjul efter ca tusen meter. Han gjorde en riktigt bra prestation sa Cedric efter loppet.

190831

Allting verkar bra med Say that Again idag inför starten imorgon. Pigg och på bra humör när han går och myser i den stora hagen. Tyvärr ingen livesändning på nätet vad jag vet imorgon säger Monica.

190829

Startlistan till söndagens start har nu kommit. Den samt övrig information hittar ni om ni klickar HÄR

190829

Anmälningarna är nu klara och Say that Again startar på söndag. Cedric Parys kör. Blir nog sista gräsbanan för säsongen. Han borde efter detta lopp vara redo för de riktiga banorna. Ett par tuffa emot på söndag. Han bör vara med i den främre träffen fast formen inte riktigt är på topp än säger Monica.

190823

Say that Again är pigg och på bra humör. Han har varit fin i veckans jobb. Nästa start blir troligen på gräsbana i Nort Sur Erdre som ligger i nordvästra Frankrike. Det är ungefär 25 mil dit säger Monica.

190816

Say that Again gicks igenom av veterinär i måndags. Inga fel. Han har tagit det lugnt under veckan. Gick jobb idag och kändes som han skulle säger Monica.

190811

Say that Again låg som näst sista häst när det var ett varv från mål. Ut i spåren runt slutkurvan. Avslutade sylvasst över upploppet och slutade trea efter ett mycket vasst upplopp. Mycket bra insats. 27.294:- för tredjeplatsen.
– Kusken mycket nöjd, trodde de var tvåa i mål, slagen med ett halvt huvud av första häst i mål, det var stenhårt över linjen. Han blir bättre och bättre för varje start sa en nöjd Monica efter loppet.

190809

Say that Again verkar allt vara bra med inför söndagens start. Varit ute i hagen och haft det skönt idag säger Monica.

190808

Say that Again har gått jobb idag och kändes som han ska. Det blir start på söndag. I Grand Prix Baron d’Ardeuil Aoc Buzet (Prix de Pont l’Abbe d’Arnoult) – Royan-la Palmyre. En bana på gräs vilket han tycker om att springa på säger Monica.

190802

Say that Again har tränat som han ska under veckan. Allt bra med honom. Stark och fin i jobben. Planen är fortsatt start i mitten av augusti säger Monica.

190725

Say that Again blev genomgången av veterinär och behandlad i måndags. Inga stora grejer, mer underhåll. Nästa start i mitten på augusti säger Monica.

190721

Say that Again fyra i mål i Frankrike efter att ha legat sist fram till sista tusen metrarna. Han var ett par längder efter de två första hästarna i mål och knappt en längd efter tredje häst i mål. En bra genomkörare inför kommande uppgifter.

190719

Say that Again startar i Prix Ste des Courses de la Vendée-Luçon i Luçon på söndag. Distansen är 3050 meter voltstart. Say that Again står med ett tillägg på 25 meter. Lopp 6 med starttid klockan 17.30. Benoît Robin kör. Den samlade prissumman är 18.000 Euro. Det går inte att se detta lopp live på nätet någonstans vad jag vet.
Say that Again har gått normal intervallträning under veckan och allt verkar bra med honom. Han gick sista jobbet inför söndagens start igår på ett bra sätt säger Monica.

190712

Say that Again gick intervaller på rakbanan i måndags tillsammans med mig. Han kändes fin och vi laddar för start den 21 juli. Han gick även igår intervaller på rakbanan och hade varit fin även i dem säger Björn.

190705

Say that Again gick rundbanejobb i tisdags och rakbaneintervaller idag. Han känns bra. Det ser ut som vi inte kommer med i loppet i Châteaubriant. Synd för han hade stått bra inne på start, men det blev många anmälda. Han har annars ett fint lopp på gräs den 21 juli i Luçon Där han är 100% med i loppet säger Monica.

190628

Say that Again har bara gått lugna jobb denna veckan där de bara går i 1.40-fart på vår jordrundbana. Känns fin. Vi hoppas han kommer med den 9 juli i Chateaubriant säger Monica.

190621

Say that Again har bara tagit det lugnt efter onsdagsloppet. Han verkar pigg och på gott humör. Han har idag joggat och känns som han ska. Vi kan inte vara besvikna på honom. Andra starten efter svår operation. Han går nytt rekord och travar bra. Det kommer nya lopp säger Monica.

190619

Say that Again låg som sjätte häst när alla hästarna radade upp sig. Ut i andraspår ett halvvarv från mål, ner igen på innerspår. Say that Again slutade sexa i mål.
– Loppet kördes i ett tufft tempo hela vägen. Say that Again kändes fin men behövde loppet. Han kommer gå framåt med det här loppet i kroppen sa Franck Nivard efteråt.
– Förra året vann Say that Again på samma bana och distans på 14,8. Idag travade han 13,0 och fick knappt pengar. Livet är hårt, men han fick en rejäl genomkörare och kommer gå framåt av det här loppet sa Monica efteråt.

190617

Say that Again startar i Prix du Champagne de Castelnau (Prix Patrick Simon) i Reims på onsdag. I sulkyn på onsdag sitter Franck Nivard. Läs mer under dagens Nyheter här på hemsidan. Klicka HÄR

190614

Say that Again har gått sina vanliga jobb den här veckan och ser fin ut. Han har även gått ett rundbanejobb som vi körde efter 1.25/2400 meter med en snabb avslutning i 1.10-fart. Ett jobb på måndag och start på onsdag i Reims. Franck Nivard är tillfrågad att köra säger Monica.

190607

Say that Again har tränat på som vanligt och han känns fin i jobben. Gick jobb idag. Allt bra. Planerad start 19/6 i Reims säger Monica.

190531

Say that Again gick jobb igår och såg fin ut. Han har en del lopp under juni vi kan välja mellan. Allt bra med honom säger Monica.

190525

Say that Again kom helt fel på det från start, han fick tredjespår, ner i dödens. Travade där loppet igenom. Tappade i sista sväng och slutade nia i mål. Kusken drev ingenting över upploppet.
– Det blev fel, tanken var ett invändigt lopp, kusken kunde bitvis gå ner i rygg. Det blev ett för tufft lopp efter lång vila. Loppet gör honom gott och han fick en genomkörare sa Monica efter loppet.

190524

Say that Again har som sagt varit bra i jobben. Vi kommer imorgon att köra med skor och utan några krav på honom så får vi se hur han står formmässigt. Han kommer hur som helst gå framåt av morgondagens lopp säger Monica.

190523

Say that Again startar i Grand Prix de Saint-Ouen-des-Toits i Laval på lördag. Distansen är 2875 meter voltstart. Lopp 1. Starttid klockan 19.15. Häst nummer 2. Benoît Robin kör. Loppet ska gå att se på Stall Goops hemsida, klicka på den franska flaggan.
Loppet har en samlad prissumma på 29.000 €
Fördelat så här: 13.050 €, 7.250 €, 4.060 €, 2.320 €, 1.450 €, 580 €, 290 €

190522

Det blir start i Laval på lördag för Say that Again. Han känns fin i jobben, men vi kör med skor och utan några krav på honom. Benoît Robin kör, han känner honom bra. Startlistan och tider blir klart i morgon säger Monica.

190517

Björn var här i Mortrée igår. Björn och Cedric var då ute och körde sulkyjobb med Say that Again. Björn mycket nöjd med vad han såg. Say that Again är startklar. Han är anmäld till några olika lopp från den 25 maj och framåt. Vi får se vart han kommer med säger Monica.

190510

Say that Again har gått intervaller på rakbanan under veckan och känns bra. Eventuellt går han ett banjobb med Björn nästa vecka. Han har ett lopp runt den 25:e han skulle kunna debutera i om Björn tycker han känns startklar. Det finns inga riktigt bra lopp för honom annars innan juni säger Monica.

190503

Say that Again har skött veckans jobb på ett bra sätt och ser fin ut. Har gått jobb i djupsanden och vi är nöjda. Närmar sig start. Allt bra med honom säger Monica.

190426

Say that Again har gått snabbjobb måndag och torsdag den här veckan. Han ser fin ut och vi är nöjda säger Monica.

190418

Say that Again har joggat under veckan, allt bra. Går snabbjobb nästa vecka igen säger Monica.

190412

Say that Again gick ett sulkyjobb på 1.22/2500 meter med 1.12 sista 400 innan veterinärkoll och Cedric var nöjd. Han var lite seg sista 200 så han kommer behöva ett sådant jobb till i kroppen innan vi börjar leta lopp. Han blev genomgången av veterinär efter jobbet och blev behandlad, det var bara den vanliga behandlingen som han brukar få. Normalt sett så tror jag det kan bli årsdebut första delen av maj säger Monica.
Say that Again har tränat på en del nu och sett fin ut. Behandlad efter jobbet i måndags. Start i maj om inget oförutsett sker säger Björn.

190405

Say that Again har tränat på som vanligt under veckan som gått och känns bra. Han är snart redo att gå sulkyjobb. Vi ska kolla upp honom med veterinär nästa vecka så vi vet att allt är okej innan vi drar igång med sulkyjobben säger Monica.

190329

Say that Again går sina uppbyggande jobb. Vi kör jobb två gånger i veckan. Han får även jogga mellan jobben, det blir några mil i veckan. Dessa jobb fortsätter vi att köra i två- tre veckor till innan vi kör ett sulkyjobb för att se hur långt han är från start säger Monica.

190322

Say that Again är nu uppe i full träning igen. Han har gått 3 gånger 2400 meter och allt ser bra ut så här långt säger Monica.
Samtliga delägare ska ha fått mail om de nya Stall Kenny kläderna som lanserats. Har du inte fått mail om dem, hör av dig!

190315

Say that Again har gått två jobb denna vecka. Tisdag och idag fredag. Han har ökat upp sin träning till 2 x 2400 meter i 1.35 fart. Allt verkar bra och Cedric är nöjd säger Monica.

190308

Say that Again gick ett lätt rundbanejobb i 1.30 fart igår och allt såg bra ut och kändes bra säger Monica.

190301

Veterinären har tittat på Say that Again, han markerade lite på vänster framknä och blev behandlad. Han har joggat lätt under veckan och återgår i vanlig träning nästa vecka säger Monica.

190222

Say that Again har joggat för fullt under veckan som gått. Allt verkar bra med honom. Nästa vecka ska veterinär få gå igenom honom innan vi ökar på träningen säger Monica.

190215

Say that Again hämtade jag igår från Utah Beach där han nu är klar. Han är nu tillbaka på gården i Mortrée. Veterinär kommer troligen att titta på honom innan vi kör igång träningen igen säger Cedric Parys.

190206

Say that Again jobbar fortsatt på ute vid Utah Beach. Han ser fin och smidig ut och har inga problem med knäna. Inga konstigheter, han rör sig bra och travar fint säger Monica.

190201

Say that Again jobbar på i vatten och sand på Utah Beach och kommer göra så i några veckor till innan det är dags för honom att börja träna som vanligt igen. Allt bra säger Monica.

190125

Say that Again ser fin ut i jobben. Han joggar fortsatt långa sträckor på stranden. Körs även i vattnet, allt går efter plan och vi är nöjda säger Björn.

190118

Say that Again joggar på ute vid Utah Beach och han trivs med tillvaron. Bra uppträning att få jogga i vattnet säger Björn.

190111

Say that Again ser fin ut när han joggar ute vid havet. Vi ökar nu på mängden jogg varje vecka. Planen är att vi ökar på träningen mer under nästa månad säger Björn.

181226

Say that Again åker imorgon ut till havet ungefär en månad och joggas igång i vattnet på den fantastiskt vackra stranden i Utah Beach säger Monica.

181221

Say that Again joggar på för fullt nu och det ser bra ut. Han får jogga på nu några veckor sen hoppas vi kunna öka på träningen. Han kommer nu att vaccineras sedan blir det ledigt över jul och nyår säger Björn. Det här var sista uppdateringen för i år. Det blir alltid lite stiltje mellan jul och trettonhelgen i stallarna. Jag står hela tiden i kontakt med stallen, om något särskilt händer så uppdaterar jag det direkt här på sidan. Nästa träningsuppdatering blir annars fredag 11 januari. God jul och Gott nytt år! /Kenny

181214

Say that Again har nu fått börja jogga igång, han har joggat under veckan och är pigg och glad. Tyckte om att få komma ut och röra på sig framför vagn igen säger Monica.

181211

Say that Again fick klartecken av veterinären och är redo att återgå i träning igen. En månads jogging nu och sen ny kontroll så allt är bra innan det är dags för att börja träna hårdare säger Monica.

181207

Say that Again är det samma status på som tidigare veckor. Han är pigg och glad ute i sin stora hage. Nästa vecka blir det besök av veterinären, det blir spännande säger Monica.

181130

Say that Again är det samma status på idag som det var förra veckan. Han mår bra, är pigg och glad och älskar att vara ute i sin numera stora hage. Han kollades upp av veterinär den 15:e men var inte redo att börja tränas igen. Nästa veterinärkoll blir före jul säger Monica.

181121

Say that Again är statusen densamma på som förra veckan. Han är pigg och glad och gillar att få vara ute i sin hage säger Monica.

181116

Say that Again mår bara bra. Han trivs med att få vara ute i hagen och ha det skönt. Inga nyheter denna vecka utan det är samma status säger Monica.

181109

Say that Again har nu fått sin egen nybyggda hage. Det tycker han om. Pigg och på gott humör är han alltid. En positiv kille. Han ska på återbesök hos veterinären om två veckor säger Monica.

181102

Say that Again går nu i skrittmaskinen två gånger om dagen. Han är fortfarande helt haltfri. Veterinären är mycket nöjd med utvecklingen. Svullnaden i benet har gått ner. Vi håller på att bygga en liten specialhage till honom så förhoppningsvis i början av nästa vecka så får han gå ut i den säger Monica.

181026

Say that Again har börjat få promenera 2×10 min/dag nu. Om allt fungerar så ska han få börja gå i en liten hage om ca en vecka. Han är pigg och på glatt humör säger Monica.

181019

Vi har varit på besök i Haras de Mortrée och hälsat på Say that Again. Han står fortfarande i  box och kommer få göra det ett par veckor till. Han står och tittar ut och verkar nyfiken på vad som händer på gårdsplanen framför honom. Han var kelig och gosig som vanligt och även han verkade uppskatta vårt besök. Han hade koll på sina kamrater i boxarna runt honom som även de stod och nyfiket kikade ut. Om ni klickar HÄR så kan ni läsa veckans reportage och se bilder från besöket på Haras de Mortrée.

181012

Say that Again mår bra, han får fortfarande medicin. Han är inte halt så veterinären är nöjd över hur det tar sig. Han står i en sjukbox säger Monica.

181005

Say that Again har har varit inne på kliniken och bl.a fått ett ben som krånglat skrapat. Blir en lite längre vila nu innan han sätts igång och tränas igen. Delägarna är informerade på e-post.

180928

Say that Again var inne på magnetröntgen igår. Vi har ännu inte fått svar, vet inte om vi kommer få det innan helgen. Men så fort jag vet något så hör jag av mig. Han är pigg och på gott humör säger Monica.

180920

Say that Again har fått känning i ett framknä och prover är tagna som vi får svar på under nästa vecka. Han tar det bara lugnt säger Monica.

180914

Say that Again har fått ta det lugnt och bara skrittats under veckan efter sin behandling. Han är pigg och på gott humör säger Monica.

180907

Say that Again behandlades efter jobbet i måndags. Det var inga större saker utan mer förebyggande. Han har varit igång länge och han har inga bra lopp i september så vi passar på att fräscha upp honom nu innan vintermeetinget börjar. Han kommer få en träningsperiod när vi kör igång igen. Nästa start blir tidigast andra delen av oktober. Detta gör vi så han får ett litet brejk och får ladda upp med nya krafter så han orkar med vinterns lopp säger Monica.

180831

Say that Again har tagit det lugnt under veckan efter loppet. Han går ett lätt jobb imorgon lördag säger Monica.

180826

Say that Again slutade 3:a i Dieppe efter att ha suttit sist hela loppet. Kusken attackerade mitt på det 500 meter långa upploppet men hade för långt fram. Hade han gått tidigare så hade nog Say that Again bromsat sista biten. Han var mycket duktig även idag. Tredjeplatsen är värd 34.854 kronor. Grattis alla delägare och övriga kretsen kring Say that Again till ännu en fin insats och placering.

180824

Say that Again har tränat på som vanligt under veckan. Känns fin. Hoppas på flyt i loppet och bra ryggar tills mitten av upploppet. Det är ett väldigt långt upplopp i Dieppe säger Monica.

180823

Say that Again startar i loppet Grand Prix de Trot de la Ville de Dieppe i Dieppe på söndag. Matthieu Verva kör. Say that Again står med 25 meters tillägg på distansen 2575 meter. Lopp 4 med starttid klockan 15:15. Jag är tveksam om det går att se loppet live någonstans.

180817

Say that Again var inne på travbanan i Argentan igår och gick ett lite snabbare jobb på 1.23/ 2600 meter inför nästa söndags start. Cedric Parys körde och han var mycket nöjd säger Monica.

180810

Say that Again har tränat på som han ska och gick ett rundbanejobb igår. Inget att anmärka på, han kändes bra. Planen är start i Dieppe den 26 augusti eller i Royan-la Palmyre samma dag, det beror på motståndet vart vi väljer starta säger Monica.

180803

Say that Again har joggat under veckan. Han har ett passande lopp på gräs i Dieppe den 26 augusti, det lutar åt att nästa start blir där. Han får fortsätta starta i lite lättare lopp, så han har moral för att attackera Vincennes till hösten/ vintern säger Monica.

180729

Grattis alla delägare i Say that Again till dagens seger i Savenay. Say that Again togs lugnt från start, placerades som sista häst. Låg där fram till ett varv från mål. Då attackerade Benoît Robin i tredjespår, Say that Again jobbade på i tredjespår fram till dödens. In på upploppet hade Say that Again slagit ledaren och det fanns bara en häst på banan. Say that Again stegade ifrån fältet och vann enkelt.
– En mycket fin häst i väldigt fin författning, han kändes stark genom hela loppet och det fanns sparat över mål sa Benoît efter loppet.

180727

Say that Again har tränat på som han ska och känns bra i jobben inför söndagens start. Pigg och glad, han trivs med livet på den franska landsbygden säger Monica.

180726

Say that Again startar på söndag i Prix Société des Courses de Cordemais på Savenay. Savenay är en kommun i departementet Loire-Atlantique i regionen Pays de la Loire i nordvästra Frankrike. Distansen är 3125 meter för Say that Again som står med tillägg i loppet. Lopp 5 med starttid klockan 17:00. Den samlade prissumman är 25.000 € fördelat så här: 11.250 €, 6.250 €, 3.500 €, 2.000 €, 1.250 €, 500 €, 250 €. Say that Again har nummer 5 på vojlocken. I sulkyn denna start så sitter Benoît Robin.

180720

Say that Again gick jobb igår. Allt kändes bra. Han är pigg och välmående. Planerad nästa start är eventuellt nästa söndag på en gräsbana i Savenay säger Monica.

180713

Allt bra med Say that Again. Alla hästar vaccinerades i tisdags. Han har joggat under veckan. Tränar på som vanligt nästa vecka säger Monica.

180706

Det blev ett för tufft lopp för Say that Again i onsdags. Inte många hästar som klarar av att vinna från dödens. Han får pusta lite nu över helgen med lite lätt motion och hagvistelse säger Monica.

180704

Say that Again gjorde en bra insats i Prix les Eleveurs du Pays d’Auge i Lisieux. Han fick en tuff resa av Eric Raffin och travade en stor del av loppet i dödens. Say that Again kunde inte utmana över upploppet och slutade fyra i mål. Say that Again blev sedan uppflyttad en placering då en av hästarna framför blev diskvalificerad. Say that Again blev trea på tiden 1.16,4/ 2675 meter och fick 33.460 kronor.
– Eric sa att han inte ville köra från början, för att behålla kraft, men de körde så långsamt och den som framför dem blev trött, så han var tvungen att attackera, och han var modig, men utanför ledaren är väldigt svårt, särskilt om det är utanför den stora favoriten. Eric var nöjd sa Cedric efter loppet.

180702

Say that Again startar i Prix les Eleveurs du Pays d’Auge i Lisieux på onsdag. Lopp 2 med starttid klockan 17:10. Distansen är 2675 meter autostart. Eric Raffin sitter i sulkyn. Loppet har en samlad prissumma på 24.000 € fördelat så här 10.800 €, 6.000 €, 3.360 €, 1.920 €, 1.200 €, 480 €, 240 €. Loppet bör gå att se på bl.a Stall Goops hemsida, klicka på den franska flaggan.

180629

Say that Again har varit fin i veckans jobb. Allt bra med honom, han mår gott och trivs med livet. Siktet är fortsatt inställt på start i Lisieux säger Monica.

180622

Say that Again är på gott humör och trivs med livet. Har joggat under veckan och gått ett jobb, han ser fin ut. Pigg och glad. Nästa lopp kan bli den 4 juli i Lisieux, men det är inte helt bestämt än säger Monica.

180616

Say that Again togs lugnt från start och hamnade i andrapar invändigt som direkt blev tredjepar invändigt som blev fjärdepar invändigt då det kördes och ledare byttes. På sista bortre långsidan så kom Say that Again ut i andraspår, hade dock häst utanpå sig så Richard kunde inte lyfta ut honom när han ville. In på upploppet så letade Say that Again lucka, den kom sent, när den väl kom så sköt Say that Again till bra och slutade trea i mål.
– Richard sa efter loppet att inne på upploppet så var det en häst på insidan som kom ut framför benen på Say that Again så jag var tvungen att ta upp, utan den incidenten så hade vi varit tvåa i mål. Det är en mycket fin häst som om luckan hade kommit in i ingången till sista kurvan hade varit med i segerstriden avslutade Richard.
– Say that Again var inte trött i mål och blåste inget när jag tog hand om honom direkt efter loppet sa Cedric.

180615

Say that Again har tränat som han ska under veckan och känns fin i jobben. Bra häst och bra spår, några bra hästar emot. Vi får se hur rutinerade Richard William Denechere lägger upp taktiken säger Monica.

180614

Say that Again startar i loppet Prix Jean Dumouch i Agen-La Garenne på lördag. Distansen är 2575 meter autostart och loppet körs i bakvarv. I sulkyn sitter Richard Denechere som vunnit med Say that Again tidigare i Frankrike. Den samlade prissumman i loppet är 22.000 € fördelat så här 9.900 €, 5.500 €, 3.080 €, 1.760 €, 1.100 €, 440 €, 220 €.
– Say that Again har fått pusta lite efter senaste loppet och känns fin i träningen. Jag hade tänkt starta honom i slutet av månaden men loppet i Agen såg passande ut så vi startar lite tidigare än beräknat säger Björn.

180606

Say that Again var ute och joggade igår. Han kändes smidig löpsugen och fin. Han trivs med livet här i Normandie säger Cedric Parys.

180601

Say that Again har joggat under veckan och är pigg och på bra humör. Han trivs verkligen med livet! Han går normal träning igen nästa vecka säger Monica.

180524

Say that Again har gåtts igenom av veterinär och han fick sina framknän behandlade med kortison denna gång. Han får nu lite välförtjänt vila och tar det lite lugnt ett litet tag nu. Joggar igång igen i slutet av nästa vecka så är han till start igen i slutet av juni säger Björn.

180521

Grattis alla delägare i Say that Again som på Reims som ligger i Champagnedistriktet var smått överlägsen. Eric Raffin körde till ledningen. Väl där så var det spel mot ett mål. I sista kurvan satt Eric bara och tittade och när han lättade lite på tömmarna över upploppet så stack Say that Again iväg med ett par längder och det såg ut att vara mycket krafter sparade över mållinjen. 14.400 Euro var denna seger värd. Än en gång, grattis alla delägare.
– Say that Again var en fin häst att köra, jag körde framåt och fick överta enkelt, sedan var det spel mot ett mål. En fin travare som passar perfekt på de franska banorna tyckte Eric Raffin.
– Han var inte trött i mål idag, det blev väldigt enkelt och Eric var nöjd sa Monica efteråt.

180521

Allt verkar bra med Say that Again inför eftermiddagens start i Reims hälsar Monica.

180518

Say that Again startar på måndag  i loppet Grand Prix Reims Métropole i Reims. Distansen är 2550 meter voltstart. Eric Raffin kör. De samlade prissumman i loppet är 32.000 € fördelat på 14.400 €, 8.000 €, 4.480 €, 2.560 €, 1.600 €, 640 €, 320 €. Loppet ska gå att se på bl.a Stall Goops hemsida. Klicka på den franska flaggan. Sändningen ska gå igång strax innan loppet startar.
Say that Again har gått jobb tillsammans med Björn Goop idag och han kändes fin. En helt annan häst sedan han kom ner till Frankrike, han mår bra av luften här säger Björn. Det finns två filmer och ett par foton utlagda på Stall Kennys Andelshästar på Facebook från förmiddagen.

180515

Veterinären har gått igenom Say that Again, det var inga större fel utan bara lite vanligt underhåll. Vi siktar fortsatt på start den 21 maj i Reims säger Monica.

180511

Say that Again har bara tagit det lugnt efter loppet. Lite lätt motion har han gått och känns okej. Veterinären kommer eventuellt titta på honom nästa vecka. Vi siktar på start i Reims den 21 maj säger Monica.

180508

Say that Again blev påkörd in på upploppet, annars hade vi varit långt framme sa Camille efter loppet. Han kändes kanonfin! Gräsbana fungerade bra. Slutade oplacerad/ diskad efter galoppen då han blev påkörd sa Poppo direkt efter loppet.

180507

Say that Again kommer att gå med skor runt om samt få ett snällt invändigt lopp imorgon inför kommande start på Reims den 21 maj. Vi testar också hur han fungerar på gräsbana då loppet imorgon körs på det underlaget. Det är många gräsbanor som kör lopp under sommarhalvåret med höga prissummor säger Björn.

180504

Say that Again startar i loppet Prix Plein Ciel Abaca i Bernay på tisdag. Distansen är 2800 meter voltstart för Say that Again som har nummer 2 på vojlocken. Det är två volter där de hästar som tjänat 127.000 € eller mer står med 25 meters tillägg. Lopp 4. Starttiden är klockan 15:45. Camille Levesque kör. Den samlade prissumman är 25.000 € som är fördelat så här 11.250 €, 6.250 €, 3.500 €, 2.000 €, 1.250 €, 500 €, 250 €.
Say that Again har gått jobb idag i Mortrée och han såg spänstig och fin ut. Startar på tisdag. Han kommer då att gå med skor runt om då han har lite dåliga hovar. Nästa start är planerad till den 21 maj på Reims om inget annat dyker upp säger Björn.

180427

Say that Again har under veckan gått intervaller på rakbanan och han känns jättefin. Han har mått gott av att få ta igen sig lite då säsongen är lång. Hästen mår toppen, ser fantastisk ut i kroppen och det lyser självförtroende om honom. Mellan jobben så är han i sin hage och äter av det frodiga gröna gräset. Vi siktar fortsatt på start i Bernay den 8 maj säger Monica.
Say that Again ligger på plats 48 bland Sveriges vinstrikaste hästar med sina 327 130 kr intjänade på tre starter i år. Detta trots diskningen på Vincennes (130 000 kr). Han hade legat betydligt högre upp annars. Fantastiskt resultat så här långt.

180420

Say that Again har gått intervaller på rakbanan idag, han kändes som han skulle i jobbet. Han är pigg och på ett strålande humör säger Monica.
Vi var förra veckan och hälsade på hos Say that Again i hans enorma hage i Mortrée. En fantastisk anläggning, man förstår att hästarna trivs att få gå och äta det gröna frodiga gräset den största delen av året. Han har ett eget hus inne i sin hage och är friskare än han någonsin har varit. Normandieluften har verkligen gjort honom gott. Hela Say that Again lyser lycka och självförtroende. Så fin som han är nu i kroppen, det har han aldrig varit. Monica sa att om han håller sig fortsatt frisk och fräsch så har han stora pengar att hämta under året i Frankrike. Spännande!!

180411

Veterinärdag igår här på gården i Mortrée. Veterinären gick igenom Say that Again. Det var lite markeringar på båda framknäna som han behandlade. Så det blir lugnt med träningen veckan ut för honom. Delägare på besök här igår vilket var mycket trevligt säger Monica.
Say that Again har aldrig sett så fin ut som han gör nu. Han blev behandlad igår. Får nu ta det lite lugnt och ladda batterierna. Det finns ett fint lopp åt honom i Bernay den 8 maj om inget annat dyker upp innan. Lopp finns även den 15 maj i Feurs och 21 maj i Reims säger Björn.

180406

Say that Again har bara joggat lätt denna vecka. Pigg och glad ute i hagen och trivs med livet. Han verkar ha tagit loppet och resan bra säger Monica.

180401

Stort grattis alla delägare i Say that Again till segern i Prix Maurice Roucolle på banan Beaumont-de-Lomagne i Frankrike idag. Say that Again låg största delen av loppet i andrapar utvändigt, i sista kurvan så vred Richard Denechere ut Say that Again. Han spurtade enkelt förbi och vann lätt utan att Richard behövde dra norsken. Det fanns gott om krafter i behåll över mållinjen. Segertiden över den 2950 meter långa distansen i bakvarv blev 1.15,3a. Vinnaroddset blev 3.00. Segerchecken skrivs ut på 112.031 kronor.
– Richard tyckte Say that Again var en mycket fin häst att köra och sa efteråt att han tyckte att Say that Again passar bra på de franska banorna och har mycket pengar att hämta i Frankrike framöver. Richard tackade för förtroendet och kör gärna igen om tillfälle ges sa Monica efteråt.

180329

Say that Again har tränat fint under veckan som gått, han gick ett finslipande jobb inför starten på söndag idag och kändes bra säger Monica.
Film från dagens jobb finns utlagd på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.
Say that Again startar på söndag i loppet Prix Maurice Roucolle på banan Beaumont-de-Lomagne som ligger i i regionen Midi-Pyrénées i södra Frankrike. Det tar ungefär åtta timmar att åka från Mortrée till banan så Say that Again åker ner natten innan.  I sulkyn sitter då Richard Denechere. Ni som kanske inte känner till Richard så kan jag berätta att han var tränare och kusk bl.a på stjärnhästen Fan Idole som tampades med vår stjärna Jackhammer (en av de få som slog Varenne) i slutet av 90 och början på 2000-talet.
Distansen på söndag är 2950 meter autostart. Say that Again har spår 2 bakom bilen. Lopp 5 med starttid klockan 16:30. Den samlade prissumman är 25.000 € fördelat på denna prisstege. 11.250 €, 6.250 €, 3.500 €, 2.000 €, 1.250 €, 500 €, 250 €.
Det är troligtvis ingen TV-sändning från Beaumont-de-Lomagne.

180323

Say that Again har joggat denna vecka och är pigg och fin. Han anmäls som planerat till start i Beaumont den 1 april säger Monica.

180316

Say that Again var Björn Goop och körde och testade i förmiddags i Mortrée för att se om han svängde tillräckligt bra för att eventuellt starta på Hyeres som är en bana med väldigt snäva svängar, för att jämföra med Åmåls 800 metersbana men med 400 meter långt upplopp. Say that Again var anmäld dit. Han svängde dock inte tillräckligt bra då jag testade honom i snäva kurvor och vi hade även fått bakspår så vi startar inte där. Vi anmäler till start i Beaumont istället där han står bra inne och vi får framspår säger Björn.

180309

Say that Again var anmäld till Cagnes-sur-Mer på söndag och det var en hårsmån att han kom med, men så blev inte fallet, vilket var synd. Vi får leta nytt lopp, han känns jättefin i jobben säger Monica.

180302

Say that Again har joggat denna vecka, han mår bra och är pigg och löpsugen säger Monica.

180223

Say that Again fick en rundsmörjning och har blivit behandlad med kortison, så han får ta det lugnt med tävlandet i tre veckor. Bara hage denna vecka och sen joggar vi nästa vecka säger Monica.

180216

Say that Again har bara tagit det lugnt efter loppet. Det var en stenhård diskning. Veterinären ska kolla upp honom efter loppet och vi kommer att ge honom någon vecka ledigt nu. Men det jag ser så ser benen fina ut efter loppet säger Monica.

180213

Say that Again slutade tvåa i dagens lopp på Vincennes efter en mycket fin styrning av Pierre Vercruysse. Både Björn och Pierre var överens direkt efter loppet att Say that Again vinner loppet lätt med lucka. Hästen var inte trött i mål. Tyvärr ändade glädjen i besvikelse då resultatet kom upp att Say that Again blev diskvalificerad. Björn visste inte om det berodde på orent trav eller om Pierre kört utanför banmarkeringen.

180210

Say that Again startar på Vincennes på tisdag i loppet Prix de Château-Gontier som har en samlad prissumma på 54.000 €, priserna är fördelade så här 24.300 €, 13.500 €, 7.560 €, 4.320 €, 2.700 €, 1.080 €, 540 €. Distansen är 2100 meter autostart, Say that Again startar i bakre ledet med nummer 16 på vojlocken. Pierre Vercruysse kör Say that Again. Loppet ska gå att se direkt bl.a på ATG.se samt Stall Goops hemsida.

180209

Say that Again ser fin ut efter loppet, har bara fått jogga lite lätt efteråt för att få röra på sig. Han startar på Vincennes på tisdag i loppet Prix de Château-Gontier som har en samlad prissumma på 54.000 €. Distansen är 2100 meter autostart. Jag kommer dock inte att köra Say that Again själv på tisdag, jag har även Danne Edel med i loppet som gör första starten för mig (amatörlopp senast) jag vill känna hur han känns. Say that Again är inte svårkörd, Pierre Vercruysse kommer att köra denna start. Vi kommer att få bakspår med Say that Again, Pierre får smyga med invändigt och spurta till slut. Say that Again står som nummer 17 i loppet idag, vi får se hur många det blir kvar efter sista strykningen säger Björn.

180205

Stort grattis alla delägare i Say that Again. Björn Goop har utvecklats till en mästare även i det franska voltstartssystemet. Han prickade starten perfekt och körde fram emot ledningen. Släppte kort därefter, nya ledarhästen ville inte släppa utan det blev rejäl körning i täten. Say that Again och Björn Goop låg som andra häst på innerspår som senare blev tredjepar invändigt. På sista bortre så tog Björn snyggt ut Say that Again i andraspår, fick sedan luckan sent i sista kurvan. När luckan väl hade kommit så fanns det bara en häst på den franska kolstybbens långa upplopp. Say that Again seglade ifrån och vann med mer än en längd ner till Bachar som var andra häst i mål, trea i mål var svenska M.T.Joinville med Jorma Kontio i sulkyn. Vinnaroddset på Say that Again 8 gånger insatsen. Segertiden 1.14,4/ 2850 meter vilket är nytt personligt rekord över lång distans för Say that Again. Segerpremien var 21 600 € (215 099 kr). Say that Again passerade därmed en miljon kronor intjänat och har nu tjänat 1 069 439 kronor. Än en gång stort grattis alla delägare.
– Say that Again kändes bra hela dagen, han värmde bra och gick kanonbra i loppet, det fanns gott om krafter sparade över mållinjen, Normandieluften har gjort honom gott sa en mycket glad Björn Goop efter loppet.

180203

Say that Again startar på Vincennes i loppet Prix De La Chartre Sur Le Loir på måndag. Loppet har en samlad prissumma på 48 000 € fördelat på dessa priser, 21.600 €, 12.000 €, 6.720 €, 3.840 €, 2.400 €, 960 €, 480 €. Lopp 3 med starttid klockan 14:50. Say that Again har nummer 5 på vojlocken. Björn Goop kör. Distansen är 2850 meter voltstart. Loppet går att se på ATG.se samt på Stall Goops hemsida.

180201

Det är nu definitivt, Say that Again kommer med och startar i Prix De La Chartre Sur Le Loir på Vincennes på måndag hälsar Monica.

180201

Say that Again har tränat som han ska under veckan och känns fortsatt fin i jobben, anmäld till start på Vincennes i loppet Prix De La Chartre Sur Le Loir (2850 meter) som har en samlad prissumma på 48 000 Euro på måndag som vid hoppas och tror att han ska komma med i säger Monica.
Vi är mycket nöjda med Say that Again, han ser fin ut och trivs verkligen bra i Mortrée och han tränar starkt. Vi tror chansen är stor att vi kommer med i loppet på måndag, blir det så så kommer jag att köra honom. Från mitten av februari och framåt så kommer det finnas fler lopp att välja bland då landsortsbanorna öppnar och därmed lättare att komma till start säger Björn Goop.

180126

Say that Again känns fortsatt bra i alla jobb vi kör. Han gick jobb i backen i morse och kändes fortsatt stark och fin, vi får hoppas vi kommer med i lopp snart säger Monica.
Say that Again kommer jag att anmäla till lopp den 5/2, kommer han inte med så har vi loppet den 13/2 att fortsatt sikta emot, allt bra med honom säger Björn.

180119

Say that Again har skött veckans jobb till full belåtenhet, han har gått jobb idag. Känns fortsatt bra. Vi hoppas på en prioritering så att han kommer med i lopp snart. Det är tyvärr dåligt med lopp på småbanorna nu under januari, men det blir bättre från mitten av februari säger Monica.

180112

Say that Again tränar fortsatt bra, men har nu fått en liten rundsmörjning så att han är 100% fräsch när han kommer med i lopp. ”Halva Europa” är i Frankrike nu så det är tufft att komma med i loppen, vi anmäler dock på hela tiden. Han har ungefär 200 000 kronor för lite pengar på sig, men det springer han snabbt in bara vi kommer med och har lite tur i loppen. Han får en prioritet på måndag, vi får se när vi kan använda den. Ofta så blir de europeiska loppen Quintélopp då de drar på sig mycket spel. Efter Prix d´Amerique-meetinget så kommer det att vara mycket lättare att komma med i loppen. Då börjar landsortsbanorna att öppna och det kommer fortsatt att vara väldigt fina pengar att köra om mot lättare motstånd än vad vi anmäler mot nu. Say that Again står bra inne och har ett mycket fint lopp på Vincennes som han garanterat kommer med i den 13/2 men jag vill självklart att han startar innan dess säger Björn.

171229

Say that Again hamnade som sista häst invändigt i det 18 hästar stora fältet. Fick aldrig luckan förrän på upploppet då Björn Goop a la Ingemar Stenmark åkte slam mellan hästar för att få fritt utrymme och kunna spurta. När Say that Again väl fick luckan så spurtade han sylvasst till en sjundeplats.
– Say that Again kändes jättefin. Otur det inte löste sig så att vi fick en lucka. Kanonspurt när vi fick fritt. Väldigt nöjd med honom sa Björn efteråt.

171227

Say that Again startar på Vincennes på fredag i Prix De Sainte-Marie-Du-Mont som har en samlad prissumma på 50.000 € fördelat på denna prisskala: 22.500 €, 12.500 €, 7.000 €, 4.000 €, 2.500 €, 1.000 €, 500 €. Loppet startas med startbil. Say that Again har nummer 16 på vojlocken. Lopp 1 med starttid klockan 13:47. Björn Goop är på på plats Vincennes och kör Say that Again på fredag. Loppet går att se på ATG.se samt även på Stall Goops hemsida, klicka på den franska flaggan inne på startsidan, sändningen går igång när loppet startar.

171226

Det ser ut som att Say that Again kommer med i Prix De Sainte-Marie-Du-Mont på Vincennes på fredag. Sista strykningen imorgon, jag kör honom själv i så fall säger Björn Goop ikväll.

171222

Say that Again tränar på som han ska och känns fin. Allt bra med honom säger Monica.
Jag var nere i Mortrée i början av veckan och körde jobb, jag körde inte Say that Again, men jag körde en annan häst i samma jobb. Say that Again såg stark och fin ut, det finns ett par lopp i slutet av december och något i början av januari. Vi anmäler på och hoppas att vi kommer till start snart igen säger Björn.
Det blir nu lite lugnare i stallen fram till trettonhelgen. Nästa uppdatering kommer den 12 januari om inget oförutsett inträffar. Får vi någon information så lägger vi ut den här på sidan omgående. Vi står hela tiden i kontakt med stallen alla dagar om året. Ni får nu ha en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

171215

Say that Again mår bra och tränar på bra samt ser fin ut i jobben säger Monica.
Vi anmäler på framöver, kommer vi inte med i lopp tidigare så fint det ett fint lopp på Vincennes i slutet av december för Say that Again som vi får sikta mot säger Björn.

171208

Say that Again är allt bra med, han tränade senast igår. Känns fortsatt fin. Vi fortsätter att anmäla honom till olika lopp och hoppas han kommer med någonstans snart säger Monica.

171201

Say that ser fin ut i benen efter loppet. Vi vaccinerade alla hästar idag mot rhinovirus så han får ta det lugnt över helgen säger Monica.

171129

Say that Again såg mycket fin ut i dagens lopp på Vincennes. Han satt instängd inne i fältet och avslutade sylvasst till en sjundeplats när han fick fritt. Sjundeplatsen var värd € 580 = 5666 kronor.
– Alexandre Abrivard var mycket nöjd med Say that Again, som avslutade mycket vasst mellan hästar på upploppet. Alexandre sa att så fin som Say that Again kändes så tror han att han är med i segerstriden nästa start berättade Monica efter loppet.

171127

Say that Again startar i loppet Prix De La Camarague på Vincennes på onsdag. Distansen är 2700 meter voltstart. Den totala prissumman i loppet är: 58.000 €. Fördelat på dessa priser: 26.100 €, 14.500 €, 8.120 €, 4.640 €, 2.900 €, 1.160 €, 580 €.

171124

Say that Again har tränat som han ska under veckan. Gick jobb på förmiddagen idag och allt var okej. Det blev ingen start på söndag. Han är anmäld till Vincennes på onsdag men osäkert om han kommer med där säger Monica.
Björn Goop hälsar att han har ett fint lopp för Say that Again i sikte på Vincennes den 5 december.

171121

Say that Again fin i dagens intervaller på rakbanan hälsar Monica. Film finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook, följ och gilla oss där så missar ni inget.

171117

Say that Again blev behandlad i sina framknän i onsdags så han står över ett jobb. Annars är allt bra. Han är anmäld till nästa söndag men jag är osäker på om han kommer med säger Monica.

171110

Say that Again gjorde ett mycket bra lopp i loppet Prix du Restaurant l’Escargot d’Or på banan Saint-Galmier ikväll. Han tog hand om ledningen från start, släppte och hamnade till slut i tredjepar invändigt. Satt sedan fastlåst när ekipagen svängde in på upploppet. Fick luckan ca 150 kvar, men då var det försent att kunna hinna utmana täthästarna. Say that Again gick fortast av alla över mållinjen och slutade trea i mål på tiden 1.16,7/ 2650 meter, en tredjeplats med mersmak! En mycket fin insats av både häst och kusk.
– Det var en omstart i loppet och Say that Again blev het efter den. Han lugnade dock ner sig när den giltiga starten gick iväg. Han var inte speciellt trött i mål och med lucka tidigare så hade han varit längre fram. Kusken Bertrand Ruet tyckte det var en väldigt fin häst att köra sa Monica efter loppet.

171110

Allt bra med Say that Again inför kvällens start. Han känns fin och laddad i varje jobb. Vi får hoppas att han inte är alltför laddad bara, utan tar sig iväg felfritt i volten ikväll säger Monica.

171108

Say that Again startar i loppet Prix du Restaurant l’Escargot d’Or på Saint-Galmier på fredag. Distansen för Say that Again är 2650 meter voltstart. Lopp 5 med starttid klockan 20:30. Loppet är vad vi vet inte TV-sänt. Bertrand Ruet kör. Loppet har en samlad prissumma på 32.000€ fördelat på prisskalan: 14.400 €, 8.000 €, 4.480 €, 2.560 €, 1.600 €, 640 €, 320 €.

 

171103

Say that Again har tränat på som han ska under veckan och känns fortsatt bra i jobben. Vi anmäler på så kommer han med i lopp till slut säger Monica.

171027

Say that Again känns jättefin i jobben men vi har ingen tur med anmälningarna då vi inte kommer med i lopp. Vi fortsätter anmäla till de lopp som finns så hoppas vi att han snart kommer med säger Monica.

171020

Say that Again känns kalasfin i jobben. Tyvärr så blev han eliminerad till loppen både på lördag och söndag. Vi fortsätter att anmäla till lopp säger Monica.

171013

Say that Again gick intervaller på rakbanan igår och allt var bra i dem, han var pigg och löpsugen. Det finns några lopp att anmäla till framöver, jag vet inte än vilket av dem Björn väljer säger Monica.

171011

Vi kommer inte att starta den 16:e. Loppet blev för tufft och han kommer att plockas bort därifrån, Say that Again står hårt inne på pengarna och jag vill spara fribiljetten (företräde till start) till ett annat lopp. Jag har några lopp i sikte som vi anmäler till säger Björn.

171011

Say that Again är anmäld till Prix des Gobelins på Enghein den 16 oktober. Loppet som körs över 2150 meter autostart har en samlad prissumma på 54.000 € fördelat på prissummorna: 24.300 €, 13.500 €, 7.560 €, 4.320 €, 2.700 €, 1.080 €, 540 €.

171006

Say that Again har förtur på Enghein om det inte blir Quintelopp. Då gäller inte prio. Loppet ser dock ut att kunna bli tufft så det lutar mer åt att vi siktar på Chartres den 22 oktober med honom. Vintermeetinget är långt så det finns ingen anledning till stress. Vi har behandlat Say that Again. Inget stort, bara underhåll. Står över dagens jobb, men tränar som vanligt nästa vecka säger Monica.

171005

Say that Again är anmäld till PRIX DU PONT DES ARTS på Enghein den 11 oktober.

170930

Det blev ett Quintelopp av det lopp som Say that Again var anmäld till, så han kom inte med. Vi letar efter ett annat lopp att anmäla till säger Monica.

170929

Say that Again är allt bra med efter gårdagens snabbjobb, imorgon kommer startlistan säger Monica.

170928

Say that Again har gått snabbjobb idag och kändes fin. Han är anmäld till måndag i ett sulkylopp i Enghein. Loppet körs över 2150 meter autostart och har en samlad prissumma på 45 000 €. Mathieu Abrivard kör om han kommer med. Han har prioritet. Enbart om loppet blir quintelopp så räknas inte prioriteten. Men det vet vi först vid def anmälan. Björn Goop är på plats men han kör Basic i samma lopp säger Monica.

170923

Say that Again sprang mest och tittade på omgivningen i första värmningen i sulky. Fokuserad i andra värmningen under sadel. Galopperade sedan direkt i starten i loppet och ställde sig inte utan blev diskvalificerad. Film + bilder finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.
– Say that Again blev rädd när en annan häst touchade i honom i starten. Det är väldigt tight i volten och han är inte van när de är så nära honom. Det var absolut inte hästens fel sa Yann Jublot efter loppet.

170922

Say that Again är allting bra med inför morgondagens start säger Monica.

170921

Vi har tränat Say that Again i monté idag. Det verkade helt okej. Vi får se hur han reagerar på volten säger Monica.
De flesta lopp går att se om ni går in på Stall Goops hemsida och sedan klickar på den Franska flaggan på hemsidan, eller klickar HÄR Sändningen går igång ungefär när loppet startar.

170920

Start på lördag för Say that Again. Det är ett lärlingslopp i monté i Rouen Mauquenchy tillsammans med Yann Jublot som rider. Loppet heter PRIX DE LA VILLE DE ROUEN och har en samlad prissumma på 24 000 €. Priserna är fördelade 10.800 €, 6.000 €, 3.360 €, 1.920 €, 1.200 €, 480 €, 240 €. Distansen är 2850 meter voltstart. Say that Again står perfekt inne på pengarna på första volten, tilläggshästarna står med 25 meters tillägg. Startlistan är klar på torsdag efter lunch.

170915

Say that Again har gått jobb idag och han kändes smidig och fin, allt bra med honom. Say that Again har ett bra montélopp (lärlingslopp) den 23/9 i Mauquenchy. Han har även ett sulkylopp i Lisieux den 27/9 där han står på start och där det finns chans att han kommer med. Vi får se vart första starten blir säger Monica.

170908

Say that Again gick ett lättare jobb igår. Kändes fin. Han behandlades innan han gick ner, så det blev bara ett lätt jobb men hästen gav ett positivt intryck. Vi har tittat efter lopp och Say that Again har lopp antingen den 21/9 på Vincennes eller den 23/9 på Chartres om han kommer med säger Monica.

170905

Say that Again klev av transporten idag på Goops gård i Mortrée Normandie Frankrike. Resan har gått bra. Film när Say that Again kliver ut ur transporten finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook. Följ och gilla oss på Facebook så missar ni inget.

170904

Say that Again har inte kommit till oss ännu. Han kommer imorgon tisdag säger Monica på Björn Goops franska filial i Mortrée Normandie Frankrike.

170901

Say that Again har kollats upp av veterinär idag och fick en liten rundsmörjning i båda framknäna med tuppkam. Han åker med ner till Jägersro imorgon och vidare från Malmö till Mortrée i Normandie Frankrike på söndag säger Björn.

170831

Say that Again kunde inte försvara ledningen men gick ut i andraspår och övertog efter en kort bit, första 500 efter 10,4. Björn fick sedan dämpa tempot en bit och första varvet rundade Say that Again på 15,3. Björn Goop satt till synes lugn runt sista sväng med Say that Again, hästar närmade sig bakifrån och Say that Again vann knappt men säkert.
– Björn sa efter loppet att han tyckte att hästen kändes bra loppet igenom och att han aldrig kände sig orolig fast det kom hästar fort bakifrån på upploppet. Nu väntar Frankrike för Say that Again.

170825

Say that Again gick ett lugnt rundbanejobb i tisdags och vi var nöjda. Idag så skulle han ha gått backe/ sand men då det regnat mycket så blev det rakbana istället säger Olle.

170825

Say that Again startar på Örebro på torsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- & stallbacksbiljetter. Hör av er senast på tisdag klockan 10:00 så ordnar vi med det. Biljetterna ligger i frikortskassan i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

170824

Jag kommer att anmäla Say that Again till tävlingarna på Örebro på torsdag. Gör han ett bra lopp där och allt är okej efteråt så tar vi ner honom till Frankrike efter det säger Björn.

170818

Say that Again har tränat i backe/ sand under veckan och allt är bra med honom säger Olle.

170811

Say that Again joggades i början av veckan och har gått jobb i backe/ sand idag, allt ser bra ut säger Olle.

170805

Say that Again fick inleda första halvvarvet utan rygg, travade sedan resten av loppet i andrapar utvändigt. Satt kvar när attacker kom bakifrån. Say that Again kunde inte följa ryggen på favoriten Broadway Appolo genom slutsvängen och över upploppet som satt framför. Say that Again slutade oplacerad på nya rekordet 11,5/1640a.
– Han var lite nervös och stressad idag. La bort en den krafter innan loppet. Kom tillbaka på upploppet men det fattas lite kondition efter sjukdomen. Säkerhetskollar i början av veckan sen tränar vi på och  startar igen sa Björn efter loppet.

170804

Say that Again känns fin i jobben. Han kommer att gå barfota imorgon, vanlig vagn. Huvudlag bestämmer vi efter värmningen. Men är han lugn och fin tar vi nog helstängt säger Björn.

170730

Say that Again startar i Bronsdivisionen V75-5 på Rättvik på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Hör av er senast på torsdag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. Biljetterna ligger i stallbacksentrén på lördag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

170728

Say that Again tränar bra. Eventuellt så anmäler jag honom till Rättvik, men har inte bestämt mig än säger Björn.

170721

Say that Again har skött veckans jobb som han ska. Gick ett lättare rundbanejobb idag och kändes som han ska säger Björn.

170714

Say that Again har tagit det lugnt under veckan pga slem i halsen. Han har bara gått lite lätt jogg, kollas om i halsen igen nästa vecka säger Björn.

170712

Say that Again var fin på böjprov i benen. Men han har gult slem i halsen vilket förklarar den bleka insatsen i lördags. Han tar det lite lugnt veckan ut och kommer att kollas om igen i halsen nästa vecka säger Björn.

170708

Say that Again tog ledningen, släppte till storfavoriten Nobel Amok och fick rygg ledaren. låg där genom hela loppet sen. Kunde inte följa med över upploppet sedan och slutade sjua.
– Kommentar från Björn Goop direkt efter loppet: -Jag är jättebesviken! Say that Again har tränat grymt bra och jag hade förhoppningar inför loppet, det känns tungt nu. Han måste vara sjuk, ha någon infektion i kroppen. Veterinären får kolla upp honom nästa vecka avslutar Björn.

170707

Say That Again känns fin i jobben inför starten imorgon på V75 på Halmstad. Han har tränat på rakbanan veckan som gått. Vi har laddat mot det här loppet, vi får se hur långt han räcker säger Björn.

170702

Say that Again startar i Bronsdivisionen på Halmstad på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på torsdag klockan 10:00 till oss med beställning av biljetter.

170630

Say that Again ser fin ut i jobben, han har joggat och gått ett lättare rundbanejobb den här veckan. Jag anmäler honom till V75 på Halmstad nästa helg säger Björn.

170622

Say that Again gick rundbana i måndags, var jättefin. Idag så har han gått backe/sandjobb, allt känns bra säger Sofia.
Nästa start blir på Halmstad i samband med Sprintermästarhelgen, Say that Again ser fin ut i jobben säger Björn.

170618

Say that Again har gått jobb i backe/ sand två gånger, måndag och torsdag denna vecka och känns känns som han brukar, allt bra. Han har även blivit avmaskad säger både Sofia och Björn.

170609

Say that Again gick ett backe/ sandjobb igår och kändes fin, han är på bra humör hälsar Sofia.
Jag har inte bestämt vart nästa start blir, planen är dock att starta Say that Again på V75 på Halmstad under SprinterMästarhelgen. Jag ska titta om det finns något lämpligt vanligt lopp att starta i innan Halmstad, eller om vi går ut direkt där, det får vi se säger Björn.

170602

Say that Again blev genomgången av veterinär och behandlad i måndags. Inga stora grejer, bara lite uppsmörjning i framknäna med tuppkam. Så den här veckan har varit lugn för honom. Han går jobb igen som vanligt nästa vecka säger Sofia.

170527

Say that Again kunde inte försvara ledningen utan hamnade i vinnarhålet, han satt sedan i vinnarhålet och fick ingen lucka i sista sväng, när luckan kom var det försent att ta något, Say that Again slutade sexa i mål.
– Han kändes laddad och fin, men vi fick inte chansen, när luckan kom så gick det inte att ta något i den snabba avslutningen sa Björn. (sista 500 gick efter 09,8).

170525

Denna vecka har Say that Again gått intervaller på rakbanan, måndag och idag torsdag. Han ser fin ut och är på gott humör så allt verkar bra inför lördag med honom säger Sofia.
Eventuellt så blir det jänkarvagn på Say that Again på lördag säger Björn.

170521

Say that Again startar i finalen av Bronsdivisionen som körs som lopp 11, V75-6 på lördag på Solvalla, starttiden är klockan 16:58. Ni delägare som ska till Solvalla hör av er senast på tisdag klockan 10:00.

170519

Say that Again är allt bra med, han har gått backe/ sandjobb under veckan, vi laddar för V75 finalen säger Björn.

170511

Say that Again blev undersökt av veterinär och behandlad i måndags. Båda framknäna och höger has med tuppkam, han har tagit det lugnt efter det. Det blir lite lätt jogging imorgon fredag säger Sofia.

170506

Say that Again kunde inte hålla ledningen utan hamnade i rygg ledaren på favoriten Moni To Spare, satt där hela loppet. Luckan kom lite väl sent på upploppet, Say that Again hade full fart över mållinjen, han slutade tvåa och såg jättefin ut. Say that Again är nu klar för V75 final på Solvalla under Elitloppshelgen. Mycket kul, trevligt för oss och alla delägare i andelshästen Say that Again att ha starthäst största helgen under året på Solvalla.
– Jag körde på säkerhet när jag kände att det inte skulle gå att hålla ut favoriten, loppet blev perfekt men luckan kom lite för sent för att vi skulle kunna utmana på allvar, Say that Again gick i mål med krafter kvar och oryckta tussar, nu laddar vi för finalen sa Björn direkt efter loppet.

170505

Say that Again har bara gått lugn jogging under veckan, han är pigg och glad säger Sofia.
Det finns en film utlagd från idag på Say that Again på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

170501

Say that Again startar på lördag i Bronsdivisionen på V75. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på torsdag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. Biljetterna ligger i frikortskassan i huvudentrén på lördag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

170429

Björn Goop inte helt nöjd med värmningen på Say that Again, han var för het. Vi ändrar lite på utrustningen och hoppas på att han är lugnare sa skötaren Sofia. Say that Again fick en speciell mask på sig istället för helstängt. I loppet så fick han från start dödens en kort bit innan Björn kunde krypa ner i tredje invändigt. Say that Again satt där sedan till upploppet då han fick luckan då konkurrent galopperade framför. Kämpade hela upploppet ned och slutade trea i mål. Sista femhundra travade ledarhästen Barkevious Mingo 1.07,8, inte lätt att plocka längder då. 27 500 kronor var tredjeplatsen värd.
– Han gjorde ett bra lopp utan att vara på topp, det gick extremt fort sista halvvarvet, jag är nöjd sa Björn efter loppet.

170428

Say that Again verkar det vara bra med. Han kan nog behöva något/ några lopp till i kroppen innan formen infunnit sig, han har hög kapacitet i grunden men formen är som sagt inte på topp än. Jag ligger lite lågt och hoppas sluta så långt fram som möjligt, troligtvis så blir det barfota runt om säger Björn.
Vi har idag skickat ut tre stycken olika mail till er delägare, kika i din e-post om ni fått dem, annars så får ni höra av er så att ni inte missar någon information som vi sänder ut på mailen.

170427

Allting var som det skulle med Say that Again i dagens rakbaneintervaller säger Sofia.

170423

Say that Again startar i Bronsdivisionen på V75 på Åby på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- & stallbacksbiljetter hör av er senast på torsdag kl 10:00, biljetterna ligger i huvudentrén kassa 1 i det namn som ni har beställt biljetterna i på lördag. Se även mail som vi har skickat idag.

170421

Say that Again känns fin i jobben och var fin i gårdagens rundbanejobb här hemma på gården, jag har anmält honom till start i Bronsdivisionen på V75 på Åby kommande lördag säger Björn.

170413

Say that Again är det inga synbara fel på, han känns som vanligt efter loppet i jobben. Fattades tempo/ lopp i kroppen, fick dödens men det stora hela var nog att han hade en dålig dag helt enkelt, vi avmaskar nu och sedan tränar vi på och jag letar lopp säger Björn.

170407

Say that Again har bara tagit det lugnt idag efter loppet igår säger Björn.

170406

Say that Again kom inte ner från start utan hamnade i tredjepar utvändigt , som blev dödens ett varv från mål, såg fin ut genom slutsvängen men behövde säkert loppet i kroppen och slutade fyra.
–  Say that Again kändes bra i loppet. Det fattades dock lite ork sista biten. Avslutningen var snabb så han får vara ursäktad att orken inte riktigt räckte ikväll sa Ulf Ohlsson efteråt.

170405

Allt var som det skulle med Say that Again i gårdagens sista finslipande jobb inför morgondagens start säger Björn.

170331

Say that Again startar på Örebro på torsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på tisdag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. Biljetterna ligger i stallbacksentrén på torsdag i det namn som ni har beställt biljetterna i.
Say that Again har jag anmält till Örebro, han har varit fin i veckans jobb och är väl förberedd även om det såklart fattas tempo i kroppen, så han kanske behöver några lopp i kroppen innan den riktiga formen infinner sig, han går en spännande säsong till mötes säger Björn.
Det finns en film utlagd på Stall Kennys Andelshästar på Facebook ifrån dagens jobb på Lökene.

170324

Say that Again har gått lite lätt motion efter behandlingen, allt bra med honom säger Björn.

170320

Say that Again fick idag en rundsmörjning i framknäna, han var lite öm när han idag genomgick en veterinärkontroll. Han är annars startklar nu säger Björn.

170317

Say that Again jobbar bra sedan en tid tillbaka och ser fin ut, han behöver bygga lite till men är i princip startklar, säsongen är dock lång så vi stressar inte ut honom till start förrän vi hittar ett passande lopp säger Olle Goop.

170317

Say that Again har gått 3-heats jobb denna vecka och han känns fin i jobben säger Sofia.

170310

Björn körde Say that Again på rundbanan i tisdags, han var riktigt nöjd med honom. Skulle ha gått jobb idag, men våren har kommit till Lökene idag så banan var alldeles för skitig för att köra på så det fick bli en joggingtur i skogen istället säger Sofia.
Jag har inte sett ut några speciella lopp än men Say that Again är startklar inom kort. Byter hö på alla hästar denna veckan samt det gick att träna måndags, tisdags och lite igår torsdag men inget idag, det är lite lotteri att starta nu säger Björn.

170303

I tisdags gick Say that Again jobb inne på banan på Färjestad, då banan på Lökene var för blöt för att köra på. Idag fick han gå fyra lugna intervaller i backen. Allt verkar bra med honom säger Sofia.
Say that Again var fin i banjobb på Färjestad i tisdags. Vet inte än när och vart vi ska starta för det är så dåliga banor ännu, hemma på Lökene kan vi inte träna på rundbanan pga av vädret, vi kör jobb i backen nu, vill inte chansa med honom säger Björn.

170224

Allting bra med Say that Again, han känns fin i jobben utan att vara på topp. Har legat lite lågt med att leta lopp åt någon av stallets hästar än för vi vill avvakta närmaste tiden och se hur träningarna går. Har varit lite svåra träningsförhållanden nu med värmen och snön säger Björn.

170217

Say that Again ser fortsatt smidig och fin ut i jobben, vi siktar fortsatt på start när barfotaförbudet är över 1 mars säger Björn.

170210

Allt är bara bra med Say that Again, han ser fin ut i jobben. Vi tränar dock på med sikte på start i början av mars när banorna är bättre och det går att köra barfota säger Björn.

170203

Say that Again gick tre heatsjobb i måndags och ett vanligt två heatsjobb på rundbanan igår. Allt verkar bara bra med honom säger Sofia.

170127

Say that Again känns bra i jobben, vi kommer att träna på några veckor till och börja starta i slutet av februari eller i början av mars, då han kan gå utan skor. Han är nästan klar för start men jag vill ge alla våra hästar i stallet lite extra träning nu för det känns att dem behöver det för att få form säger Björn.

170120

Say that Again har gått två lätta banjobb den här veckan, allt kändes bra i dem. Vi ökar på träningen under nästa vecka säger Sofia.

170113

Say that Again har bara tagit det lugnt under veckan efter behandlingen, han är pigg och på bra humör säger Björn.

170110

Say that Again hade besök av veterinären igår och blev behandlad i båda framknäna och höger has med tuppkam.

170106

Say that Again har efter starten mest tagit det lugnt. Har blivit vaccinerad och avmaskad. Jag körde ett lugnt jobb med honom på rundbanan igår och det verkade okej säger Sofia.

170104

Say that Again verkar fin efter loppet, han ska dock på veterinärkoll på måndag hos DeMitri säger Björn.

161226

Say that Again var med i spetskörningen men släppte då utvändig häst blev het, låg i vinnarhålet, ut i andraspår på sista bortre långsidan, kunde dock inte haka på över upploppet och slutade oplacerad.
– Av någon anledning, jag vet ännu inte varför men så underpresterade han idag. Låter honom få vila denna veckan som kommer och sen kollar vi lite. Klart att en period med träning inför våren skulle han må bra av. Det kanske är en infektion. Hade förhöjd puls efter loppet och återhämtningen var längre efter idag så något konstigt i kroppen måste det vara tyvärr. Synd för han har ju sett så fin ut i träningen sa Björn efter loppet.

161223

Say that Again har känts bra i veckans jobb, allt är och känns som det ska inför V75 starten på annandag jul säger skötaren Sofia som passar på att hälsa God jul.
Vi kommer att uppdatera här som vanligt på måndag.
Nästa vecka är det sedan lite lugnare i Stall Goop, det passas på att vaccineras och avmaskas, körs motion i slutet av veckan. Nästa uppdatering här blir om två veckor om inget speciellt händer, då lägger vi ut det direkt då vi står i kontakt med våra tränare och skötare alla dagar om året. God jul & Gott nytt år!

161219

Say that Again startar i V75 finalen i Bronsdivisonen på annandag jul. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på torsdag klockan 10.00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni beställt biljetterna i på annandag jul.

161216

Say that Again har gått två stycken rundbanejobb den här veckan, han känns jättefin och allting är bara bra med honom, vi laddar mot V75 finalen på Solvalla på Annandag jul säger Sofia.

161209

Say that Again laddar för V75 finalen. Säkerhetskollade benen i onsdags och han var fortfarande lite öm så veterinären behandlade om benen. Ser mycket fin ut annars!! säger Björn.

161206

Say that Again funderar jag på att vänta på V75 finalen för att vara säker på att han är fräsch och fin, (200 000 kr i förstapris). Annars blir det något lopp ca tio dagar innan. Han hade 69 i puls i dagens rundbanejobb och var fin säger Björn.

161202

Say that Again har tränat på som han ska under veckan och känns fin i varje jobb, allt bra med honom säger Sofia.

161201

Igår kväll så skickade vi ut vårt nya Nyhetsbrev på e-post, har du inte fått det i din inkorg så hör av dig till oss.

161126

Say that Again har tagit det lugnt under veckan, han är pigg och glad, en härlig individ säger Sofia.
Tanken är att försöka hitta ett passande lopp att starta i åt Say that Again innan V75 finalen, behandlingen han fick är det bara två veckors karens på så han är snart startklar igen säger Björn.

161122

Say that Again gicks igenom av veterinären igår och blev behandlad i båda framknäna, höger framkota och höger has med tuppkam.

161119

Stort grattis alla delägare till V75 segern på Bjerke idag. Björn Goop tog det lugnt från start, placerade Say that Again i andrapar utvändigt, fick sitta kvar där till sista kurvan, då kastade Say that Again loss och vek ner huvudet, sen var det spel mot ett mål, segertiden blev 1.14,4/ 2100 meter autostart, prischecken var på 107 602 kronor och en plats i V75 finalen annandag jul på Solvalla.
–  Say that Again gick grymt bra idag. Körde taktiskt lopp men otroligt starkt mentalt att orka ett sådant lopp idag. Jättenöjd med honom och glad sa Björn Goop efter loppet.

161118

Say that Again känns fin i jobben, jag vill gärna köra i spets men han går bra från andra positioner också, ettan har aviserat att den ska köras i spets, vi får facit imorgon kväll säger Björn.

161115

Say that Again gick rundbanejobb igår och kändes fin, har trivts på Bjerke tidigare.

161113

Say that Again startar på Bjerke på lördag, han startar i lopp 11, V5-5, V75-7, DD-2 Bronsdivisionen från spår 3 bakom startbilen, distansen är 2100 meter autostart. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på torsdag klockan 10.00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. Vart fribiljetterna kommer ligga utlagda återkommer vi om på mail när ni bokat biljetter.

161111

Say that Again gick rundbana idag, vi körde tre heat, han var pigg! Känns mycket fin, 70 i puls efter dagens jobb säger Sofia.

161111

Say that Again känns jättefin i träningen! Jag har anmält honom till V75 på Bjerke nästa lördag, vi får hoppas att hans poäng (1106) räcker till för att komma med säger Björn.

161108

Say that Again gick rundbana idag i två heat, puls 70 efter jobbet och han var fin.

161104

Gått tre heat på rundbanan / 1600 meter, puls 68. Say that Again känns fräsch och fin.

161102

Say that Again är nu igång i full träning igen. Gick två jobb i backe/ sand i måndags, puls 58 och kändes fin säger Björn.

161025

Say that Again har börjat jogga igång igen och känns smidig och fin, vi tränar på nu så laddar vi troligtvis mot start på V75 nästa gång säger Björn.

161021

Say that Again är ute i hagen idag och har det bra säger Björn.

161020

Say that Again uppkollad av veterinär idag, han blev behandlad i vänster framkota + vänster framknä med tuppkam, han blev samtidigt vaccinerad, han tar det lugnt över helgen säger Björn.

161019

Stort grattis alla delägare i Say that Again till segern på V86 ikväll, Björn tog ledningen släppte, det blev andrapar invändigt som blev blev tredjepar, luckan kom sedan på upploppet och Say that Again spurtade enkelt förbi ledarhästarna över upploppet på nya rekordet 1.13,2/ 2140a.
– Kommentar från Björn Goop kommer senare.

161017

Fyra intervaller på rakbanan idag, Olle Goop körde och han tyckte att Say that Again kändes bra.

161014

Say that Again tränade rundbana i tisdags och har gått backe/sand idag. Han känns pigg och fin säger Sofia.
Det blev ett bra utgångsläge på onsdag, han ser och känns fin nu igen jobben säger Björn.

161013

Say that Again startar på Solvalla på onsdag, ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på måndag klockan 10.00 så ordnar vi med entré- och stallbacksbiljetter. Biljetterna ligger i Huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni har beställt biljetterna i på onsdag.

161005

Say that Again är fin i jobben. Finns flera alternativ att starta. Brons på Åby men tycker inte han har form direkt för det nu. Jag planerar därför att ta ut honom det 19/10 på Solvalla. Ett lopp stängt vid 590 000:- säger Björn.

160930

Say that Again gick ett jobb i backe/sand i måndags och igår körde Björn honom på rundbanan. Han känns fin och är pigg och glad säger Sofia.
Jag tyckte Say that Again ser så fin ut så det blev inget veterinärbesök igår. Jag provkörde honom istället på rundbanan och han var jättefin. Några jobb till sen är det dags att anmäla till start säger Björn.

160927

Återkoll hos veterinären på torsdag för Say that Again, men jag tycker att han ser bra ut igen säger Björn.

160923

Say that Again ser bra ut från sidan efter behandling. Återkoll hos veterinären nästa vecka. Om okej då så anmäler jag till start inom kort säger Björn.

160923

Say that Again har haft en rätt så lugn vecka, bara joggat i skogen. Känns fin! Han får träna på för fullt igen till veckan som kommer säger Sofia.

160916

Say that Again uppkollad och behandlad av veterinär idag, han var lite öm i framknäna och en has. Så det blir till att ta det lite lugnt en vecka så är vi snart på banan igen säger Sofia.

160912

Say that Again värmde som han skulle innan loppet, han såg också fin ut i en omstart, i den giltiga starten så blev det galopp efter en kort bit, kördes sedan bakom fältet och såg jättefin ut, speedade fort över upploppet. Say that Again knep åt sig ett femtepris.
– Say that Again blev alldeles för laddad efter omstarten, han gick sedan grymt bra efter galoppen och kändes fin sa Björn efter loppet.

160908

Say that Again gick ett rundbanejobb i måndags, Björn var nöjd med honom i det jobbet. Han kommer imorgon att gå ett sista finslipande intervalljobb på rakbanan inför starten  säger Sofia.

160906

Say that Again startar på Färjestad på måndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på fredag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén på måndag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

160902

Jag körde ett snabbjobb i sulky med Say that Again på Lökene i början av veckan, han gick då 1.20/ 2000 meter och han var stark och fin, jag anmälde honom efter det jobbet till Färjestad den 12/9. Allt bara bra med honom efter rundbanejobbet säger Björn.

160826

Say that Again känns fortsatt fin. Han gick ett rundbanejobb i måndags och ett backe/sandjobb igår säger Sofia.

160819

De är bara bra med Say that Again, han har tagit loppet bra, pigg och fräsch. Han gick ett lätt jobb i backe/sand igår säger Sofia.

160813

Say that Again gled till ledningen, släppte i första kurvan, låg som första häst på innerspår en bit bakom ledarhästen som blivit het. Olle Goop vred ut Say that Again i andraspår ca 600 kvar, tryckte på runt slutkurvan men kom inte förbi ledaren som var mycket bra. Över upploppet så kunde sedan inte Say that Again stå emot två hästar till som kom bakifrån utan slutade fyra i mål på nytt medeldistansrekord.
– Jag tycker att han får godkänt. Trodde dock att han skulle vinna i sista sväng, men när Olle skulle köra fanns det inte så mycket kvar att åka med. Men han har ju inte startat på ett tag så loppet behövde han säkerligen i kroppen sa Sofia efter loppet.

160812

Allting verkar bra med Say that Again inför morgondagens start, han kändes som han skulle i de sista finslipande intervallerna säger Björn.

160807

Say that Again startar på Åby på lördag i Ahlsells Åby Invitational 2016, ett lopp för inbjudna körsvenner, Olle Goop kör Say that Again. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på onsdag kl 10:00 så ordnar vi med biljetter, de ligger i huvudentrén kassa 1 i det namn som ni har beställt biljetterna i på lördag.

160805

Say that Again har gått jobb i backe/ sand denna vecka, han känns fin och startar så fort jag hittat ett bra lopp för honom säger Björn.

160729

Say that Again har gått två lugna backe/sand jobb denna vecka, allt känns som vanligt, han är pigg och på bra humör säger Sofia.
Jag har ännu inte hittat något riktigt bra lopp åt Say that Again, säsongen är lång och han är snart med i startlistorna igen säger Björn.

160722

Say that Again har gått backe/ sandträning denna vecka och allt är bra, jag har ännu inte hittat något passande lopp åt honom säger Björn.

160715

Say that Again får inte starta på V75, då han inte har någon godkänd start på 10 veckor. Han står även hårt inne i Bronsdivisionen. Jag kommer inom kort att titta i propparna efter ett vanligt lopp åt honom säger Björn.

160715

Denna veckan har Say that Again fått träna på i backe/sand, han känns som han känns som han ska säger Sofia.

160710

Say that Again startar inte på V75 på Årjäng kommande lördag. Jag anmälde men det måste ha hängt sig, anmälan gick inte igenom. Det blev inga av mina hästar anmälda till Årjäng säger Björn Goop. Eventuellt så startar Say that Again på Axevallas V75:a istället säger Björn.

160708

Say that Again känns fin i träningen och jag har planer på att anmäla Say that Again till V75 på Årjäng nästa helg, jag kan inte köra själv då, jag är avstängd, men jag kommer att tillfråga Kenneth Haugstad ifall det blir så att jag anmäler till start säger Björn Goop.

160701

Allting verkar bra med Say that Again efter gårdagen, han var inte helt trött när han galopperade utan slog ihop när de skulle till en tempoökning igen. Men det kanske ändå var öppningen som satt i benen säger Sofia.

160701

Say that Again gjorde allt rätt, tog hand om ledningen, men det gick lite för fort då Olle Goop och Lutfi Kolgjini inte kunde komma överens om vem som skulle ha ledningen. Det slutade med galopp för Say that Again som slagen ett halvvarv från mål. Vi får ta nya tag och komma igen.

160624

Say that Again har gått jobb i backe/ sand denna vecka och har känts bra säger Sofia.
Han fick ett bra spår på torsdag och känns bra i jobben, Olle får hitta en bra position säger Björn.

160623

Say that Again startar på Åby på torsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på tisdag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén, kassa 1 i det namn som ni har beställt biljetterna i.

160617

Say that Again har haft en vanlig träningsvecka, ett jobb i backe/sand och ett jobb på rundbanan som Björn körde. Han känns fortsatt fin säger Micka.

160610

Say that Again har den här veckan gått backe/ sand och intervaller på rakbanan, han ser fin ut men jag har ännu inte planerat nästa start för honom säger Björn.

160603

Say that Again känns fin i jobben, jag vill helst starta honom på V75 men står gärna över Östersund eller Boden, vi får se var nästa start blir säger Björn.

160531

Say that Again böjdes igenom av veterinären igår, det var inga fel utan han är frisk och fräsch. Han är pigg och glad efter loppet också så allt är bara bra, Björn får leta upp ett nytt lopp åt honom framöver säger Sofia.

160528

Say that Again hamnade i tredjepar utvändigt, låg där tills sista bortre långsidan där Björn flyttade ut honom i tredjespår, gick fort genom slutkurvan och över upploppet, ca 80 meter före mål så galopperade Say that Again, han hade slutat tvåa/trea utan galoppen annars.
– Det blev en för tuff sistasväng, han blev trött helt enkelt, därav galoppen sa Björn direkt efter loppet.

160526

Say that Again har idag gått de sista fyra finslipande intervallerna på rakbanan, han kändes som han skulle säger Björn.

160525

Say that Again fin i intervaller i måndags, han har varit ute och laddat på en skogsrunda idag, allt bra så här långt inför lördagens V75 final säger Sofia.

160522

Say that Again startar på Elitloppslördagen i finalen av Klass I som körs som V75-2 klockan 15:38, i sulkyn sitter som vanligt Björn Goop. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, biljettbeställning senast på tisdag klockan 10:00. Håll utkik i er inkorg på e-posten, ni kommer att få ett mail från oss under kvällen.

160520

Say that Again har tränat på i backe/sand den här veckan och han känns bra! Han tycker ju inte de här med träning är helt nödvändigt, hade han fått bestämma hade han nog vilat sig i form. Vi håller tummarna för ett bra spår i V75 finalen säger Sofia.

160513

Say that Again är väldigt pigg och glad efter helgens framträdande, han blev som ni vet behandlad i måndags och har efter det bara fått gå motion och varit ute i hagen och myst, allt för att försöka ha honom på topp till V75 finalen säger Sofia.

160510

Say that Again har blivit genomgången av veterinär, han blev behandlad i båda framknäna och ena hasen bak, allt för att vi ska ha honom i toppskick till finalen under Elitloppshelgen säger Björn.

160507

Stort GRATTIS alla delägare i Say that Again till segern på V75, spets och slut var receptet, svårare än så var det inte idag. Segertiden skrevs till 1.14,8/ 2609 meter autostart. Förutom en säkrad plats i V75 finalen under Elitloppshelgen var segern värd 100 000 kronor. Än en gång stort GRATTIS alla delägare.
– Det löste sig bra för oss, vi kom enkelt till ledningen, sedan så var det bara att åka med, han vann med krafter sparade, det kändes bra sa Björn efteråt.

160506

Det ser bra ut inför morgondagen, Say that Again var fin i sista finslipande intervallerna säger Sofia.
Barfota runt om och full körning imorgon på Say that Again,han känns fin säger Björn och låter lite optimistisk.

160501

Say that Again startar på V75 i Örebro på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på torsdag klockan 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter, de ligger på lördag i frikortskassan i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

160429

Say that Again känns fin i jobben, han har denna vecka gått backe/ sand. Jag kommer att anmäla honom till V75 på Örebro nästa helg säger Björn.

160422

Say that Again var hos veterinären igår, han blev behandlad i det ben han har haft problem med innan, höger bak, han blev behandlad i bakknä och has där, jag funderar på att anmäla honom till V75 på Örebro nästa start, men inget är ännu bestämt säger Björn.

160416

Vissa förluster är tyngre än andra, idag så blev det en omstart, Say that Again och Björn Goop var först över linjen i den ogiltiga, i den giltiga starten så kunde inte Björn köra för fullt utan fick ta det lite lugnt, där förlorade vi loppet. Björn var med och körde om ledningen och första 500 travades efter 10,6 voltstart!! Björn kröp ner i rygg på ledaren med Say that Again, luckan kom en halvmeter för sent på upploppet, trots att Say that Again spurtade enormt när luckan väl kom så hann han inte plocka in allt på ledaren utan blev slagen med en nos.
– Inte mycket att göra åt även om det känns surt att inte luckan kom några centimeter tidigare, Say that Again kändes kanonfin hela loppet, jag fick ta det lite lugnt i den giltiga starten, där förlorade vi loppet när vi inte kom till ledningen, hästen är i fin form, vi kommer igen sa en såklart besviken Björn efter loppet.

160415

Say that Again går nästan bf ro imorgon. Förberedelserna inför morgondagens lopp har under veckan varit bra, han har gått sina jobb som han ska och är pigg och på bra humör säger Björn.

160410

Say that Again startar i V75 Klass I på Jägersro på lördag, 2140 meter voltstart, tränar och kör gör Björn Goop. En finalplats under Elitloppshelgen och 100 000 kronor väntar segraren på lördag. Ni delägare som tänker åka och titta på er häst, hör av er senast på torsdag klockan 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter, de ligger i stallbacksentrén på lördag i det namn som ni beställt biljetterna i.

160408

Say that Again har gått jobb i backe/sand i måndags och intervaller på rakbanan igår. Allt bra med honom säger Sofia.
Jag anmäler med största sannolikhet Say that Again till V75 på Jägersro nästa helg säger Björn idag.

160401

Say that Again har tagit de lite lugnt under veckan, blev uppkallad av veterinär och behandlad i måndags. Veterinären sprutade båda framknäna och höger has. Var inte så mycket, men behövdes smörjas upp lite så att han är fräsch igen till nästa start säger Sofia.

160327

Say that Again sladdade i kön och kom aldrig in i matchen, på sista bortre långsidan så fick han trötta hästar framför sig, gick sedan lika fort som de andra över upploppet men hade för långt fram och slutade oplacerad.
– Det blev fel idag, vi kom aldrig in i matchen, vi kommer igen sa Björn efter loppet.

160325

Say that Again har gått två jobb på rakbanan den här veckan, han känns fortsatt fin! Riktigt spännande start på V75! Nu är det slut på vintern, så nu får han springa broddfritt fram och barfota bak på söndag säger Sofia.

160320

Say that Again startar på V75 på Romme på söndag (Påskdagen), han gör det från spår 11 / 2640 voltstart och Björn Goop kör i Klass I, det är lopp 10, V75-6 som körs klockan 18:20 på söndag kväll. Ni delägare som ska åka och titta på er häst på Romme, hör av er senast på onsdag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter, de ligger hos vakten i frikortskassan vid Hästägarparkeringen på söndag i det namn som ni beställt biljetterna i.

160318

Say that Again känns smidig och fin i jobben, han gick backjobb i måndags och intervaller på rakbanan idag, han är pigg, löpsugen och på bra humör säger Sofia.
Jag anmäler Say that Again till V75 tävlingarna på Romme nästa lördag säger Björn.

160311

Veckan har varit lugn efter att han blev behandlad, bara lite jogging i skogen. Nästa vecka tränar Say that Again på som vanligt igen säger Sofia.

160311

Veterinären gick igenom Say that Again i början på veckan, han blev behandlad i båda framknäna och höger bak det var inte mycket men han måste vara helt fräsch, vi siktar på att starta på Romme den 27 mars säger Björn.

160304

Say that Again verkar ha tagit loppet bra. Han är som vanligt pigg och glad, busar för fullt i hagen. Vi kollar antagligen upp honom för säkerhets skull nästa vecka när veterinären är på plats säger Sofia.

160302

Say that Again togs lugnt från start, fick andrapar utvändigt ett varv från mål, hamnade i fjärdepar utvändigt ett halvvarv senare, attack i tredjespår genom slutkurvan, vinglade till i mitten av kurvan, men Björn höll honom i trav, gick sedan bra över upploppet och slutade tvåa på nya rekordet 1.12,6.
– Vi är nöjda! Han gick för fullt ända in i mål. Schabblade lite i travet i sista sväng, men Björn redde ut det och fick upp farten igen på upploppet. Vi kollar upp honom om några dagar, så tror jag de kanske blir V75 igen sen. Han står ju bra inne i klass 1 sa Sofia efter loppet.
– Han 
gick bra hela vägen utom i sista sväng då han snubblade till lite i travet, han är lite stor och valpig, jag är nöjd med honom sa Björn efteråt.

160226

Say that Again känns stark och fin i jobben, vi fick ett bra spår på onsdag på Solvalla, jag provar en bit från start så får vi se vart vi hamnar säger Björn.

160225

Say that Again startar på Solvalla på onsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på måndag kl 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni beställt biljetterna i på onsdag.

160219

Say that Again ser ut att ha tagit loppet bra, han har gått jobb i backe/ sand idag säger Björn.

160213

Say that Again kunde inte nå ledningen, kröp ner i rygg på ledaren, han fick sedan inte luckan utan klättrade i ryggar upploppet ner och över mållinjen.
– Han gick bra idag med, jag hade valet att riskera få trava i dödens eller ta rygg på ledaren, jag valde det senare, jag såg redan 600 kvar att det skulle bli svårt att få luckan med Örjan utanpå oss, jag letade lucka hela upploppet ner men den kom aldrig, han gick i mål fast med krafter sparade över mållinjen sa Björn efter loppet.

160212

Say that Again har gått sina jobb som han ska under veckan, gick det sista finslipande jobbet igår och han kändes som det skulle säger Björn.

160207

Spår 5 bakom startbilens vingar för Say that Again på lördag i V75 finalen i Klass II med 200 000 kronor i förstapris, ni delägare som ska till Solvalla och titta på er häst, hör av er senast på onsdag klockan 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni har beställt biljetterna i på lördag, starttid för loppet är 17:50 och det är V75-5.

160205

Say that Again gick jobb i backe/sand i måndags & Björn körde rundbana med honom igår. Han känns fin, så nu är de bara att hålla tummarna att vi får ett bra spår i V75 finalen säger Sofia.
Say that Again kändes fin i gårdagens jobb på rundbanan, han är laddad säger Björn.

160129

Say that Again har tagit det lugnt under veckan, jag har varit ute och joggat honom lite lätt idag. Vi behandlade honom i måndags, båda framknäna, höger bakknä och hasen. Lite uppsmörjning så han är på topp till finalen säger Sofia.

160125

Say that Again har idag blivit uppkollad av veterinär, han markerade lite både fram och bak och fick en rundsmörjning både i fram och bakstället, han får ta det lite lugnt under veckan, siktet är att han ska vara frisk och fräsch till V75 finalen säger Björn.

160123

Stort grattis alla delägare i Say that Again som vann V75 försöket i Klass II på Axevalla, Say that Again är nu klar för V75 final på Solvalla den 13 februari. Say that Again tog ledningen direkt och ledde sedan varje meter av loppet, han vann sedan med en säker längd till andra häst i mål. V75 segern var värd 100 000 kronor.
– Han skötte sig perfekt och var fin hela vägen, segern blev mycket enkel, det var inte tomt i mål och jag är mycket nöjd med Say that Again sa Björn efter loppet.

160122

Say that Again var fin i det sista finslipande jobbet igår på rakbanan, jag körde honom själv. Spår 1 imorgon, jag har en känsla att han är snabb ut och vi kan kanske behålla spets. Han är bra för klassen men distansen kanske är en liten nackdel, trots allt så tror jag vi har vinstchans om det inte strular till sig säger Björn.

160117

Say that Again startar i Klass II på V75 på Axevalla på lördag, 2640 meter autostart från spår 1 bakom bilen. Ni delägare som ska åka och titta på Say that Again beställer biljetter senast på onsdag klockan 10:00, de ligger sedan i stallbacksbacksentrén på lördag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

160115

Say that Again har varit fin under veckan och ska gå fyra intervaller i sanden/ backen idag. Kanske anmäler till Axevalla på lördag. Inte bestämt mig än. Jag ska fundera säger Björn.

160108

Say that Again har varit lite ledig efter starten. Han har blivit behandlad i framknäna, inget allvarligt, bara en liten uppsmörjning så vi får har en fortsatt fräsch och fin häst. Så han har bara joggat i skogen denna veckan, får jobba på som vanligt nästa vecka igen säger Sofia.
Björn Goop säger att det inte är omöjligt att nästa start kan bli på V75 när Say that Again är startklar igen.

151229

Stort grattis alla delägare i Say that Again till ännu en seger, den femte segern på de sex senaste starterna. Say that Again var idag lika fin som vid den förra segern, efter att Björn suttit som näst sista häst utvändigt så styrde han fram mot dödens 1300 meter från mål, Say that Again fick jogga på utvändigt, in på upploppet så stegade sedan Say that Again ifrån på ett par steg när Björn petade lite lätt på honom, en från sidan mycket övertygande seger.
– Han gick kanonbra. Vann på fint sätt. Det var extremt hård bana idag men han klarade det bra sa Björn efter loppet.

151223

Say that Again gick jobb i backe/sand i måndags, kändes fin. Han får gå ett finslipande rakbanejobb på fredag, allting verkar bara bra inför starten säger Sofia.

151221

Say that Again startar på Färjestad tisdag den 29 december, det är lunchtrav och det är fri entré.

151218

Allting är bra med Say that Again och han känns fin, han har gått jobb i backen/ sanden den här veckan, jag funderar på att starta honom på lunchtravet på Färjestad den 29 december säger Björn.

151211

Say that Again har efter segerloppet fått tagit det lite lugnt, har bara varit jogging i skogen. Känns som han tagit loppet bra, är pigg och glad och känns fräsch och fin säger Sofia.
Say that Again verkar allt ok med efter loppet. Det kan bli V75 nästa start, men jag har inte bestämt mig än, han kanske behöver något mer vanligt lopp i kroppen innan formen sitter där den ska säger Björn.

151207

Stort grattis alla delägare i Say that Again, det var spel mot ett mål i comebacken ikväll på Mantorp, Björn sände framåt direkt från tillägget, satt i spets efter ett halvvarv sedan var det lugna gatan, sista 500 avverkade Say that Again på 1.12,3 och då satt Björn Goop bara och finåkte, segermarginalen skrevs till 1,5 längd.
– Han var så fin som jag hoppats på, det blev ett bra lopp för hans del och han var okörd i mål, nu får han åka hem och ta det lugnt ett par dagar, det är en mycket fin häst sa Björn Goop efter loppet.

151204

De som är nytt denna vecka är att jag & Say that Again och mina andra passhästar har flyttat in från utestallet, och vi håller nu till i storstallet. Say That Again gick rundbana i måndags, kändes då stark och fin. Idag har han fått träna på i skogen bland alla vattenpölar, allt bra inför starten säger Sofia.

151202

Say that Again startar på Mantorp på måndag, ni delägare som ska till Mantorp, hör av er senast på fredag klockan 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter, biljetterna ligger i frikortskassan bredvid stallbacksentrén i det namn som ni har beställt dem i.

151127

Say that Again är fin nu, han har skött veckans jobb till belåtenhet och jag kommer snart att börja leta lopp åt honom säger Björn.

151120

Say that Again har varit lika fin i veckans jobb som förra veckans, går allt som det ska nu så är han till start inom en månad säger Björn.

151113

Say that Again travade perfekt, och kändes fin i tisdags på rundbanan. Inte så långt från start om han är lika fin och bra i nästa veckas jobb säger Björn.

151106

Say that Again har skött veckans jobb som han ska och jag är nöjd med honom säger Björn.

151030

Say that Again orkar tre intervaller i backe/sand bra men blir lite trött på fjärde intervallen, vi fortsätter bygga upp styrkan, han ser fin ut och vi är nöjda med honom, det dröjer dock innan det är aktuellt med start säger Björn.

151023

Say that Again har gått två jobb i backen/sanden denna veckan. Han känns fräsch och fin och blir starkare för varje jobb säger Sofia.

151016

Say that Again har joggat och börjat att gå jobb i backen, han känns löpsugen, vi ökar träningen stegvis nu framöver säger Björn.

151006

Say that Again har bara joggats sedan han kom tillbaka till gården, han ser pigg och glad ut säger Björn.

151002

Say that Again är tillbaka hos oss på Lökene, han får nu någon veckas jogg och kanske en intervall eller två nästa fredag, Say that Again har fått en ny skötare som heter Sofia Hansson säger Björn.

151002

Say that Again åkte tillbaka till Lökene igår, han har blivit riden måndag, tisdag och onsdag, han är helnöjd över att få vara ute i skogen, det är en jättefin häst säger Malin. Vi tackar Malin för den tid som Say that Again varit hos henne, hästarna får alltid kärlek och god omvårdnad hos Malin.

150925

Say that Again har gått långsamt den här veckan och det ser bra ut, det är en mycket trevlig häst med en positiv inställning och han är alltid glad säger Malin.
– Han får vara kvar någon/ några veckor till innan jag plockar hem honom till Lökene igen, det är en för fin häst så jag vill inte chansa något med honom, det kan vi få ångra efteråt, han får den träning som han ska ha just nu hos Malin, vi skyndar långsamt med vårt löfte säger Björn.

150918

Say that Again känns fin, han körs i skogen i långa långsamturer, det är en go kille hälsar Malin.

150911

Say that Again jobbar på för fullt, vi långsamkör honom och vi ridtränar honom även i skogen vilket han gillar mycket, det är inga hårda tuffa jobb utan mer för att hålla konditionen uppe på honom så att han inte tappar så mycket innan han är i full träning igen, han ser fin ut säger Malin.

150904

Say that Again motionskörs och vi rider honom, han ser fin ut, det är en väldigt trevlig häst, glad positiv och nöjd med livet hälsar Malin.

150828

Say that Again är nu på plats hos Malin.

150828

Say that Again har joggats under veckan och känns fin i motionskörningen, han kommer trots alla turer som varit att få åka en sväng till Malin som har hand om våra konvalescenthästar så vi inte stressar igång honom för snabbt, hon kommer att köra och jogga honom där, det är en så fin häst så vi tar inga risker säger Björn.

150821

Say that Again har joggats under veckan och han visar ingen hälta så här långt, allt ser bra ut säger Björn.

150819

Say that Again ser så pigg och fin ut så jag har låtit veterinären undersöka hans ben igen, veterinären har röntgat benet och han kan nu inte se något fel, det kan vara så att det vi trodde var att han överansträngt gaffelbandsfästet höger bak, var så att han sparkat i något och hade fått en liten blödning av det. Say that Again blev nu ordinerad att jogga lätt under en tid, visar han ingen hälta så kan vi börja träna igen inom kort, han kommer därmed inte att åka till Malin utan blir kvar hos oss på Lökene säger Björn.

150814

Say that Again åker till Malin som vi har våra hästar hos nästa vecka, tanken är att han ska vara där en till två månader för vila och uppträning, återkoll hos veterinären om ca en månad säger Björn.

150814

Say that Again är kvar här på Lökene och han blir riden och körd i lugn motion. Känns inte halt nu i lugn jogg utan är pigg och framåt! säger Petra.

150807

Say that Again tar det bara lugnt men är på gott humör hälsar Björn.

150803

Veterinären gick idag igenom Say that Again igen, jag körde honom först och han var halt bitvis men travade bitvis även klockrent, veterinären bedövade då gaffelbandsfästet höger bak och då var han perfekt och visade ingen hälta. Han har överansträngt gaffelbandsfästet höger bak och blev ordinerad att vila en månad sedan så ska han på återkoll, han kommer att få åka till Malin som vi har våra konvalescenthästar hos, hon har sin gård inte så långt ifrån oss, där får han vara ute i hagen samt skrittas säger Björn.

150731

Say that Again var lite halt i måndags, vi tog ultraljud samt kollade och böjde mm men hittade endast att han var lite öm på en kota och hasen höger bak. Blev behandlad där och ska på återkoll nästa vecka säger Björn.

150724

Say that Again har skött veckans båda jobb på ett bra sätt, vi tränar på lite nu innan jag anmäler honom till start igen säger Björn.

150721

Delägare på plats på Lökene idag rapporterar om Say that Again: Var på Lökene idag och tittade till Say That Again. Igår gick han fort och infon från stallpersonalen var positiv. Till ovanligheten fick jag en lång pratstund med Björn mellan fortkörning när han väntade på nya hästar. Vad jag förstår på Björn vill han träna hästen ett par veckor innan start nästa gång. Vill ha ett enklare löp nästa start om det nu finns några enkla löp. Lite förvånad att han tycker han är bättre på 1600 men som han förklarade tycker han att han tömmer sig lite för fort när han gör en rush. Jag tycker fortfarande att 2640 är distansen för honom men naturligtvis vet Björn bättre. Han ser i alla fall stor potential och tror att med mer löp och rutin kommer han att gå framåt ytterligare.

150717

Say that Again har joggat i veckan och är på bra humör, nästa vecka så kör vi igång träningen för fullt igen, han har inte tappat något formmässigt utan anmäls till start snart igen säger Björn.

150715

Say that Again har varit på återbesök hos veterinären och allt var bra, han får nu jogga veckan ut innan vi kör igång för fullt igen nästa vecka säger Björn.

150710

Say that Again har blivit behandlad som ni vet och har bara tagit det lugnt i hagen under veckan säger Björn.

150708

Say that Again hade en halsinfektion när veterinären undersökte honom i halsen och var lite öm i framknäna så vi har behandlat både halsen och framknäna, halsinfektionen bör vara förklaringen till den bleka insatsen i lördags. Vi kollar honom i halsen nästa gång veterinären kommer igen. Vi nya tag säger Petra.

150704

Say that Again togs lugnt från start och hamnade bland de sista från start, Björn vred ut till attack i tredjespår direkt när han kom ut ur första kurvan första 500 efter 1.07,7, fick dödens efter svängen efter att ha fått en kurva i tredjespår första 1000 efter 1.12,2, låg sedan i dödens resten av loppet, började tappa i utgången av sista sväng, Björn körde inget då utan lät Say that Again trava på in mot mål utan att drivas, Say that Again slutade oplacerad.
– Han var lite väl hetsig innan start idag, blev lite för ivrig, när jag skulle vända upp mot start så var han nära att resa sig, det blev kanske ett felbeslut att gå på så tidigt, men han kändes så fin och tempot bedarrade lite just i det läget, det blev en kurva i tredjespår, han kändes fin ända till sista kurvan då det tog slut i tanken, han hade lite för hög puls efter loppet, kan vara värmen, det kan vara att loppet blev för tufft eller någon infektion sa Björn efter loppet .

150703

Say that Again gick igår ett sista finslipande jobb inför morgondagens start på V75. Han gick fyra intervaller på ett bra sätt mellan 1.30 och 1.22 tempo, tufft placerad från start med bakspår, men vi har rygg på två startsnabba hästar så med tur kan vi komma igenom bra säger Björn.

150628

Spår 10 bakom startbilens vingar för Say that Again på Halmstad på lördag i V75 försöket, ni delägare som ska till Halmstad på lördag och som önskar stallbacksbiljetter hör av er senast på tisdag kl 10:00 så ordnar vi med det.

150626

Say that Again känns fin i jobben, smidig och spänstig, det ska bli spännande att starta honom på V75 nästa lördag över den korta distansen, det känns som att han kan springa riktigt fort, vi får till att börja med se vad vi får för spår säger Björn.

150619

Say that Again känns fin i lätta tempon efter segern senast och är på gott humör, jag har anmält honom till V75 försöket på Halmstad lördag 4 juli som körs över 1609 auto, vi får hoppas på bra startspår då säger Björn.

150616

Allt ser ut att vara bra efter loppet med Say that Again, han har bara tagit det lugnt i hagen efter hemkomsten hälsar Björn.

150613

Spets & slut! tredje raka segern för andelshästen Say that Again på Bjerke idag, Björn Goop tog enkelt hand om ledningen och sedan var det spel mot ett mål, vinnartiden blev 1.15,0/ 2100a.
– Han var så fin som jag hoppats och jag körde inget från start utan han höll ledningen enkelt själv, jag fick påminna honom en gång på upploppet, det var inte slutsålt i mål utan han gick i mål med krafter kvar, han går från klarhet till klarhet efter kastreringen sa en nöjd Björn efter loppet.
Vi gratulerar delägarna i Say that Again till tredje raka segern.

150612

Say that Again har tränat bra inför morgondagens lopp, det blir debut med framspår bakom startbilen och vi kör barfota bak säger Björn.

150607

Say that Again och Björn Goop startar på Bjerke på lördag, lopp nr 9 V75-5 på Norska V75, spår 2 bakom bilen och distansen är 2100 meter. Ni delägare som ska till Bjerke hör av er senast på onsdag klockan 10:00 så försöker vi ordna med biljetter, vi återkommer på e-post på onsdag eller torsdag med mer info vart ni hämtar dem.

150605

Say that Again joggade Petra idag och han kändes som han skulle efter starten, smidig och fin och jag har anmält honom till ett lopp på Bjerke nästa helg säger Olle Goop.

150601

Grattis alla delägare i Say that Again, vilken häst ni äger! Björn Goop visste vad han hade i tömmarna när han efter efter ett varv sände Say that Again fram utanpå ledande Special One O.K. en halvbror till gårdagens Elitloppssegrare Magic Tonight som kom med fyra segrar på de fem senaste starterna i bagaget, Björn såg till att det blev ett jämnt tempo på loppet, Björn satt still över mållinjen och vann med en betryggande halv längd på tiden 1.16,3/ 2640a.
Stort GRATTIS alla delägare, vi får heller inte glömma att tacka Petra Nilsson som sköter Say that Again – hon gör ett fantastiskt jobb med sina passhästar.
– Han gör mig inte besviken den här hästen, det gick så sakta och jag satt sist så det vara bara att köra framåt, han vann sedan lätt och sträckte bara på sig när han fick häst utanpå sig strax före mål, nu får han åka hem och vila och bara jogga lite lätt i slutet av veckan, jag är mycket nöjd, jag vill tacka delägarna som inte satte sig emot att kastrera, om vi inte hade kastrerat honom så hade han aldrig blivit så här bra sa Björn när han ringde från bilen på väg hem till Lökene, klockan 07:00 imorgon bitti så åker Björn från Karlstad flygplats för att möta upp med bl.a Örjan Kihlström för inspelning av Fångarna på Fortet.

150601

Veterinären har tittat Say that Again i halsen nu på eftermiddagen och det var tummen upp, inga fel i halsen som går att se.

150529

Say that Again kändes fin i ett jobb på rundbanan i tisdags, han kändes lika bra i dagens rakbanejobb, det enda som man kan säga lite negativt är att han hostade en gång när han kom in efter jobbet. Vi kollar honom i halsen för säkerhets skull på måndag säger Petra.

150526

Say that Again startar på Färjestad på måndag, spår 12 igen… ni delägare som ska till Färjestad och som önskar stallbacksbiljetter, hör av er senast på fredag klockan 10:00 så ordnar vi med det, de ligger sedan på måndag i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

150522

Say that Again har ett litet sår på ena benet, veterinären tog röntgenbild på det men det var ingen fara, han har gått jobb på rundbanan i tisdags och så även idag och han känns fin, jag har några lopp som jag funderar på att anmäla honom till i början av juni, det finns bl.a lopp på Färjestad den 1 juni och på Åby den 4 juni, vi får se vad det blir jag har inte bestämt något än, det kan även bli någon annanstans som jag anmäler, jag vill ha på honom lite mer rutin och pengar och sedan ta ut honom på V75 säger Björn.

150518

Veterinären kollade idag Say that Again och kollade även upp ett sår som han slagit på sig som har blivit lite inflammerat, men det var ingen fara med det. Han fick klartecken och går jobb imorgon igen, han gick ett lätt jobb i backen i fredags, allt bra säger Petra.

150515

Say that Again blev som ni vet behandlad och han ska på återkoll hos veterinären på måndag, han gick lite lätt i backen idag. Om allt är bra på måndag så är det full träning direkt och sedan anmälas till start igen. Min förhoppning är sedan att få ut honom på V75 i sommar säger Björn.

150508

Say that Again tar det lugnt men är pigg och glad, han har varit ute i hagen och haft det skönt hälsar Björn.

150506

Say that Again har varit hos veterinären idag och blev behandlad i båda framknäna och vänster bakkota och has. Han får ta det lite lugnt nu den här veckan, sen joggar vi och tar en återkoll säger Petra.

150502

Seger!! Fyra längder skrevs segermarginalen till, tiden 1.14,6/ 2100 auto, att Say that Again hade spår 12 bakom bilen spelade ingen roll, det var spel mot ett mål!! Stort GRATTIS alla delägare i Say that Again. Första 500 kördes efter 12,4 och då satt Say that Again i andrapar utvändigt, han satt där till mitt på sista långsidan, då sände Björn, i kurvan hade han tagit över ledningen, sedan försvann han ifrån övriga fältet över upploppet, han var lite kantig i värmningen så Björn tog av bakskorna, i loppet var han fin och det är en riktig löphäst.
– Jag var lite orolig efter värmningen, men när jag körde ut till loppet så var det en helt annan häst, jag var aldrig orolig någongång under loppet han kändes jättefin hela vägen, när jag körde till på bortre långsidan så kopplade han greppet på två steg, det är en härlig utveckling från att ha varit hingst och bara krånglat till nu som valack, nu får han åka hem och ta igen sig lite under veckan sa en nöjd Björn efter loppet.

150501

Say that Again har gått jobb på rundbanan både i måndags och igår, han kommer laddad till start på Örebro imorgon men spåret är absolut sämsta tänkbara, vi får försöka göra det bästa av situationen säger Björn.

150427

Say that Again gick intervaller på rundbanan idag och hängde med bra, det var jag som körde och då är han ju aldrig för ambitiös säger Petra och skrattar.

150426

Startar på Örebro på lördag från spår 12 bakom bilen, han har ingen större tur med spåren, men det brukar jämna ut sig med tiden sägs det. Ni delägare som ska till Örebro på lördag, hör av er senast på torsdag klockan 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén i det namn som ni har beställt dem i på lördag.

150424

Say that Again har varit fin i båda jobben under veckan som gått, i tisdags så gick han jobb i backen och idag så gick han ett lugnt rundbanejobb på Lökene, jag kommer troligtvis att anmäla honom till start på Örebro i ett av ramloppen nästa lördag säger Björn.

150417

Say that Again får lite magmedicin men är pigg och på humör och känns smidig efter loppet, han har bara gått lugn motion säger Petra.

150413

Oj! Say that Again… Oj! Say that Again travade 1.13,0/ 1640a i sitt livs fjärde start i karriären, varav den andra felfria starten och med 25 000 kronor på kontot innan, Say that Again… Oj! Björn körde ruggigt snyggt (som vanligt) och kom mellan hästar från tolftespåret och satt omgående i andrapar utvändigt, första 500 travades efter 12,8 och första 1000 efter 1.13, tider som inte Say that Again varit i närheten av, ändå hakade han på Chocolatier kanonen Moni To Spare och slutade tvåa långt långt före tredje häst i mål, vilken insats av Say that Again.
Skötaren Petra Nilsson skickade ett sms direkt efter loppet och skrev:
– Herre Gud va duktig han var!!! Jag är imponerad!! Björn var väldigt nöjd med honom och nästa gång blir det nog bara halvstängt!! Han var lite väl laddad från start tyckte Björn! Men fasen va nöjd jag är!! Mycket roligt!!!
Undertecknad (Kenny) instämmer med ett brett leende, och lyfter på hatten för ett stort skötar- & tränarjobb med den stora Viking Kronos sonen.
– Say that Again gjorde ett kanonlopp ikväll och jag tror det varit omvänd ordning i mål om vi fått ledningen, han var dock lite dålig i magen efter så han kommer att få en Losec kur för att hjälpa honom lite, det är ingen fara och han ska vara till start igen om ungefär tre veckor. Han går med järnskor och full mundering för övrigt så det finns mycket att plocka av framöver. Man vill aldrig kastrera en så här fint stammad hingst, men här har vi ännu ett bevis på vilken skillnad det kan bli på att vara hingst eller valack, det är en makalös skillnad mot förra året. Han gick med full fart över mållinjen ikväll och han återhämtade sig fort, jag är såklart mycket nöjd även om jag känt i träningen på slutet att han börjat släppa till ordentligt sa Björn i bilen på väg hem från Sundbyholm.

150410

Say that Again har gått motion under veckan, idag så gick han ett rundbanejobb och allt var som det skulle, läget på måndag är sämsta tänkbara säger Olle.

150407

Say that Again startar på Sundbyholm på måndag, ni delägare som ska till Sundbyholm hör av er senast på fredag klockan 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter, de ligger i frikortskassan bredvid huvudentrén på måndag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

150403

Andelshästen Say that Again gjorde årsdebut på Färjestad idag, han tog enkelt hand om ledningen och ledde sedan varenda meter av loppet, på lätta fötter så stegade sedan den läckra Viking Kronos sonen ifrån och segern blev mycket lätt, Say that Again såg helt lysande ut med tussarna kvar i öronen, stort grattis alla delägare i Say that Again.
– Det blev väldigt lätt och han bara joggade ifrån dem, han har tränat bra, han är fortfarande valpig, men idag så skötte han sig, det kan bli en rolig säsong med Say that Again om han utvecklas på rätt sätt sa Björn Goop efteråt.

150401

Say that Again körde jag idag och han känns fin nu, jag provade att rycka bomullen och det var inga problem, det känns som att han har mognat i sig, han är dock inte att helt lita på från start då han är stor att vända och kan bli ivrig, men han känns bra säger Olle Goop.

150326

Say that Again gör årsdebut på Färjestad på långfredag, startlistor kommer imorgon, inte den bästa propositionen men han får ett lopp i kroppen, och han har tränat bra säger Björn.

150320

Say that Again gick ett rundbanejobb på Lökene i tisdags och var helt okej, idag så har vi varit inne på Färjestad och kört ett banjobb med honom, han var fin och är startklar och jag ska börja att leta i propositionerna efter ett lopp åt honom, han startar om några veckor säger Björn.

150313

Say that Again har gått rundbanejobb tisdag och fredag denna vecka, han är lite trög till och från i jobben men går okej, vi slipar vidare mot planerad start under april månad säger Björn.

150306

Say that Again har jobbat som han ska under veckan, han gick igår intervaller i backen på ett bra sätt och han känns stark, ska man anmärka på något så får han lite ”snarkljud” i halsen när han lägger den i ett visst läge, men det ser jag inte som något problem idag, vi får se längre fram om det blir sämre eller om det försvinner, han tränar på bra som sagt, och om allt går som jag planerar så är han startklar och till start i april säger Björn.

150227

Say that Again har bara tagit det lugnt efter att han fick kliva av måndagsjobbet, äter medicin, har blivit vaccinerad och tagit det lugnt i hagen säger Björn.

150225

Say that Again kommer som övriga Stall Goop:s hästar som inte är anmälda till start att vaccineras, han är pigg och glad hälsar Björn.

150224

Say that Again orkade inte intervallerna igår och veterinären kollade honom i halsen och han var svullen och röd. Får medicin och tar det lugnt denna veckan ut säger Björn.

150220

Say that Again har gått motion idag då ”banorna flyter” på Lökene just nu, han är pigg och på gott humör säger Björn.

150217

Say that Again har idag gått fyra intervaller på rakbanan, efter dem så gick han fyra intervaller i backen och han känns som han ska i jobben säger Björn.

150213

Say that Again tränar på tufft och han känns helt okej i jobben, han gick fyra intervaller på rakbanan och tre intervaller i backen i tisdags och idag så har han gått fyra intervaller på rakbanan och fyra intervaller i backen, allt väl säger Björn.

150206

Say that Again har gått fyra rakbaneintervaller och tre intervaller i backen i måndags och igår torsdag och han var helt ok i bägge de jobben, det är bara att träna på och nöta nu säger Björn.

150130

Say that Again har gått jobb måndag och torsdag denna vecka och däremellan motionsjobb, han har gått fyra rakbaneintervaller och tre stycken intervaller i backen båda dagarna och han känns helt okej säger Björn.

150123

Say that Again har tränat fyra intervaller både måndag och torsdag den här veckan på rakbanan och han känns klart på gång säger Björn.

150116

Say that Again har gått rundbanejobb både i tisdags och idag fredag och han känns fin mer alert och fokuserad nu efter kastraktionen, allt bra säger Björn.

150109

Say that Again gick fem intervaller i backen i måndags och var bra i dem, idag så gick han ett rundbanejobb och det fanns inget att anmärka på i det jobbet, mellan dessa jobb så har han gått motion, allting är bra med Say that Again säger Björn.

150102

Say that Again har idag gått jobb i backen och han löste det jobbet på ett bra sätt, han känns stark och bra säger Björn.

141223

Say that Again gick ett lugnt rundbanejobb igår, han blev sedan vaccinerad igår kväll och idag avmaskad, han får nu ta det lugnt och som övriga våra hästar som inte ska starta bara gå motion över helgerna säger Björn.

141219

Say that Again är fin, han har denna vecka gått jobb först i tisdags då han gick ett lätt rundbanejobb och idag så har han gått intervaller i backen, han tar för sig på ett bättre sätt nu efter kastraktionen, han kommer som övriga hästar hos oss som inte ska starta att avmaskas och vaccineras och kommer sedan att få ta det lugnt över jul & nyår så kör vi igång som vanligt igen sen säger Björn Goop som önskar alla delägare God Jul & Gott Nytt År.

141212

Say that Again har denna vecka gått ett rundbanejobb i tisdags, vi kör hästarna efter hur deras puls ligger och när vi kör rundbanejobben så kör vi mängdträning, 3 x 2000 meter i tempon kring 1.40, han har gått intervaller i backen idag, de tre andra dagarna i veckan så går han motionsjobb. Han kommer att gå denna sorts träning under hela januari, sedan testar vi honom i ett litet snabbare rundbanejobb i februari, jag hoppas då att han är startklar. Han är mycket mer fokuserad nu efter kastraktionen och det verkar som att han nu äntligen har slutat att växa, han har växt lite hela tiden förut. Han är fin och jag tror han kommer att springa fort när han kan slappna av i loppen, det blir spännande säger Björn.

141205

Say that Again körde pappa Olle ett lätt rundbanejobb med i tisdags och han tyckte att hästen kändes fin, idag så har han gått jobb i backen och allt var bra i dem, han är på gång säger Björn.

141128

Say that Again är i full träning och gick i tisdags ett lätt rundbanejobb och var helt okej, idag så har Say that Again gått intervaller i backen och byggt styrka, allt bra säger Björn.

141121

Say that Again gick jobb i backen i tisdags och i morse och allt är som det ska med honom, vi bygger styrka säger Björn.

141114

Say that Again har bara gått motionsjobb denna vecka och han börjar vakna till rejält och är pigg och löpsugen, Say that Again börjar snart att gå sina vanliga jobb igen säger Björn.

141107

Say that Again går fortsatt enbart långa motionsjobb, han kan snart börja att gå vanliga jobb igen säger Björn.

141031

Say that Again går fortsatt bara motion men är pigg och glad och han har inte fått några komplikationer säger Björn.

141024

Han är ute och skrittar och är pigg och glad, allting verkar ha gått bra med Say that Again, han får fortsätta gå lite lugnt säger Björn.

141017

Say that Again tar det lugnt, men får vara ute och röra på sig mycket vilket han ska då det är bra för läkningsprocessen efter kastraktionen säger Björn.

141016

Say that Again är nu kastrerad och allting gick bra säger Björn.

141010

Say that Again har en roterande testikel som är vriden 180 grader som gör att han har ont, han kommer att kastreras på onsdag säger Björn. (Delägarna är informerade sedan tidigare via e-post).

141003

Say that Again har tagit det lugnt efter loppet, har bara gått lite lugn motion och har blivit vaccinerad under veckan, veterinären kollar honom nästa vecka säger Björn.

140930

Say that Again ville springa hem i kurvan och började dumma sig och galopperade, han är valpig och omogen, vi säkerhetskollar benen på honom på måndag, han kändes bra annars i loppet men är väldigt omogen och förstår inte vad det går ut på ännu säger Björn.

140930

Say that Again galopperade även i sin andra start i karriären, han låg i andrapar utvändigt som blev tredjepar utvändigt ett varv kvar, han sprang till synes och vinglade lite och på sista bortre långsidan så såg han ut att agera trögt och valpigt, i utgången av sista sväng så galopperade han som slagen efter att som det såg ut ha sprungit och bromsat genom svängen, vi har inte fått tag i Björn då vi kom fram till Lexington sent ikväll svensk tid, vi återkommer med hans kommentar när vi pratat med honom.

140928

Say that Again känns bra i jobben inför morgondagens start, galoppen i debuten sätter vi upp på orutinens konto, sköter han sig så tror jag att han vinner säger Björn.

140926

Say that Again har tagit loppet i söndags bra, han har idag gått intervaller i backen och skötte sig som han ska, allt väl inför måndagens start säger Björn.

140923

Spår 11 i volten denna start för Say that Again på Färjestad på måndag.

140923

Anmäld till ett treåringslopp på Färjestad på måndag, ni delägare som ska åka till Färjestad kontaktar oss senast på fredag klockan 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter, de ligger sedan i huvudentrén på måndag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

140921

Say that Again rullade över i galopp kort efter start i sin tävlingsdebut, loppet föregicks av strul där en medtävlare dummade sig så i volten att kusken valde att stryka honom, i loppet som blev fördröjt sedan så rullade som sagt Say that Again över i galopp kort efter start och tappade massor av mark, Björn körde sedan ingenting på honom utan han låg som sista häst i fältet hela loppet och slutade som första oplacerade häst.
– Say that Again blev alldeles för laddad, han ville framåt när de andra tog upp, han är valpig och omogen men kändes bra efter galoppen, jag anmäler honom troligtvis till start igen på Färjestad den 29 september sa Björn efteråt.

140919

Say that Again gick ett rundbanejobb i tisdags och såg fin ut! Jag körde honom på rakbanan idag och var nöjd efter det jobbet. Ska man anmärka på något så var han lite rullig men han blev nyskodd igår så det var nog därför, han får vara med och se och lära på söndag, vi har inga förväntningar på honom i första starten mer än att han sköter sig, han kommer att gå med full utrustning på, skor på alla fyra hovarna. Det är annars en häst som kommer fungera mycket bra på barfotabalans, vi är med och lär på söndag, så får vi se hur det går säger Björn Goop.

140915

Spår 10 i volten för Say that Again på söndag på Årjäng. Ni delägare som ska till Årjäng på söndag och som önskar stallbacksbiljetter hör av er till oss senast på torsdag klockan 10:00, biljetterna ligger sedan i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt dem i på söndag. Läs även er e-post idag!

140915

Anmäld till tävlingsdebut på Årjäng på söndag, vi väntar på startspår.

140912

Intervaller på rakbanan idag för Say That Again och det fanns ingenting att klaga på, han följde upp det fina tisdagsjobbet med ett lika fint fredagsjobb säger Björn.

140909

Say That Again gick ett rundbanejobb efter 1.25 utvändigt om ledaren idag och kändes fin, det känns som att polletten är på väg att ramla ner helt nu, det är med andra ord dags att jag börjar titta i propositionerna efter ett lämpligt lopp att debutera honom i säger Björn.

140905

Say That Again gick rundbana i tisdags, Olle Goop körde andra heatet och han var nöjd! Han känns klart förbättrad och börjar förstå lite mer vad de går ut på nu. Han gick rakbana idag och var helt ok säger Petra.

140830

Say That Again gick ett sulkyjobb i tisdags och han kändes bra och Björn var nöjd, han är fortfarande lat och inte helt fokuserad men det blir bättre och bättre. Igår så gick han intervaller på rakbanan och allt var okej säger Petra.

140822

Say That Again gick ett rundbanejobb igår och han kändes fin, han är lite trög så vi kommer att plocka ur bomullen ur öronen på honom ett tag framöver så han vaknar till, jag är nöjd med honom och han känns fin men han behöver mer jobb i sig säger Björn.

140820

Say That Again mal vi på med i jobben, han behöver mer jobb i sig, en stor och fin häst men inte färdig än säger Björn.

140813

Allt är bra med Say That Again, han sköter sig bra i jobben men behöver mer jobb i sig innan han är startklar, han har idag blivit vaccinerad och får ta det lugnt resten av veckan säger Björn.

140808

Say That Again gick på förmiddagen intervaller på rakbanan och allt var bra i dem säger Björn.

140806

Har gått jobb i backen idag och Say That Again kändes stark och fin säger Björn.

140730

Delägare i Say That Again på plats igår på Lökene och de såg då rundbanejobbet och de rapporterar.  Olle Goop var nöjd med dagens snabbjobb, det enda var att kulorna hängde ner i värmen så han behöver en susp i nästa jobb. De vill vänta med att börja fundera på att starta lite till så han får mer jobb i benen, de vill vara rädda om honom då han är så stor. Skötaren säger att han är en livsnjutare och gör inte mer än det man begär. Fantastiskt fint bemötande av all personal man möter på gården!

140723

Han gick jobb på sanden i måndags och kändes helt okej, gick jobb även idag på morgonen på sandbanan och var fortsatt bra, Say That Again behöver mer jobb i sig säger Björn.

140715

Say That Again har gått rundbana idag, efter att hästen som han skulle gått jobb med galopperat bort sig så gick Say That Again 1.30/ 2000 meter ensam. Han travar bra och det finns fart i honom, men han är inte färdig för start än, polletten har inte ramlat ner ännu, vi skyndar långsamt med honom då han ännu inte känns mogen att starta, hästen är annars fin men när han ännu inte förstår vad det går ut på så låter vi honom mogna lite och tränar på innan det är dags att anmäla till start säger Björn.

140708

Han har tagit loppet bra, har blivit vaccinerad och han har fått ta det lite lugnare så här långt denna vecka säger Björn.

140704

Say That Again var precis som vanligt idag så han verkar ha tagit loppet bra.

140703

Ikväll så vann Happy Days 2014 års SprinterMästare på Halmstad tillsammans med Johnny Takter, vad har de två hästarna gemensamt?
Jo Happy Days mamma Kiss Me Once är syster med Say That Again, fint släkte att brås på med andra ord för vår nyinkvalade treåriga Viking Kronos hingst.

140703

Nu är kvalloppet avklarat för Say That Again och han joggade runt på tiden 1.21,7/ 2140 volt och blev såklart godkänd.
– Han lunkade iväg bra från femtespåret, sprang och tittade sig lite nyfiket omkring, han har ju aldrig varit inne på en bana tidigare. Han är inte riktigt färdigväxt ännu och är lite högre bak, Say That Again kommer att bli fin med tiden, han skötte sig bra och jag har inget att klaga på säger Olle Goop.

140701

Say That Again gick intervaller på rakbanan igår och han var pigg och fin säger Björn.

140627

Spår 5 i volten i kvalloppet för Say That Again. Ni delägare som ska till Årjäng och som önskar stallbacksbiljetter hör av er till mig senast på söndag klockan 10:00 så fixar jag det, det är lunchtrav och fri entré men biljetter behövs till stallbacken och de ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt i. Alla delägare i Say That Again har idag fått ett mail.

140627

På torsdag är det dags för kval för Say That Again, det sker på Årjäng som kör lunchtävlingar, i sulkyn så sitter Olle Goop. Vi väntar på startspår. Say That Again har  på morgonen idag gått intervaller på rakbanan och han var fin i dem säger Björn.

140626

Vi kvalar Say That Again på Årjängs lunchtrav nästa torsdag, Olle kör honom i kvalet då jag annars inte hinner ner till Halmstad som börjar sina tävlingar 17:30 om jag skulle köra själv, anmälan är imorgon säger Björn.

140625

Say That Again har idag gått jobb i sanden och han var fin, han har fått flytta till utebox och efter det så har han inte låtit något mer i halsen, det är en riktigt fin häst, han är stor och rejäl, lägger mycket mark under sig och jag kommer att anmäla honom till kvallopp inom en snar framtid säger Björn.

140618

Say That Again gick jobb igår och han var fin, MEN han hostade till ett par gånger mellan första och andra heatet, vi har kollat halsen och han är pigg och glad och precis som han ska vara i övrigt så det ska inte vara några fel. Say That Again är kvalklar och jag kommer att kvala honom inom kort. Han känns fin och det är en riktigt stor häst som lägger mycket mark under sig, jag gillar honom säger Björn Goop.

140611

Say That Again har gått jobb på sandbanan idag och han kändes stark och bra säger Petra.

140609

Han har gått fyra intervaller på sandbanan idag och var fin i dem, han hostar till ett par gånger direkt när han kommer ut, men efter det så är det inget mer, han kommer snart att få börja gå rundbanejobb säger Björn.

140605

Say That Again har gått jobb i sanden idag och han kändes bra, pigg och fin säger Petra som även skickat bilden här under.

140602

Say That Again har gått jobb i backen idag och han var fin, han följde med fint i rygg och kändes bra, vi får hoppas att han håller sig bra i halsen nu framöver.

140530

Say That Again gick ett jobb i sanden idag och kändes fin! Han känns stark och är pigg och glad! hälsar Petra.

140526

Allt verkar bara vara bra med Say That Again, han gick ett lätt jobb i fredags och han har blivit vaccinerad, han kommer att gå ett jobb under veckan då han är vaccinerad, pigg och glad hälsar Petra.

140520

Jag hade fått lite fel information igår, Say That Again hade lite knottror kvar i halsen och var inte helt hundra men mycket bättre, han går motion och joggar under veckan, går ett eventuellt ett lugnt jobb på fredag, efter det så ska han vaccineras säger Björn.

140519

Say That Again fick besök av veterinären idag och fick tummen upp, och fick nu klartecken att börja träna igen säger Björn.

140514

Han har bara tagit det lugnt ute i hagen idag, han är pigg och glad vi får se vad veterinären säger på måndag säger Björn.

140512

Say That Again har haft besök av veterinären idag som tittade honom i halsen, han var knottrig i halsen men hade inget slem, han får enbart jogga under veckan och sen blir det återkoll hos veterinären på måndag igen säger Björn.

140509

Han har fått jogga lite lätt efter tisdagsjobbet, får besöka veterinären på måndag säger Björn.

140506

Say That Again gick jobb på rundbanan idag men han lät ur halsen när han började bli trött, veterinären får kolla halsen på honom på måndag säger Björn.

140502

Allt bra med Say That Again som har gått jobb på sandbanan den här veckan, gick jobb på sanden i morse, han känns stark och han ser fin ut.

140429

Say That Again är frisk och tränar för fullt nu igen, han ser bra ut säger Björn.

140425

Say That Again är friskförklarad från ”snor” i näsan och har heller inget slem kvar i halsen, han har jobbat som han ska denna vecka, gick jobb på sandbanan idag och han kändes bra.

140418

Say That Again har fått påskledigt och får ta det lugnt i hagen över påsk säger Björn.

140416

Say That Again hade mycket slem i halsen, veterinären ville dock inte behandla honom utan det är bättre om det går över av sig själv. Han kommer att bli vaccinerad och får nu lite Påskledigt säger Björn.

140415

Har varit ute i hagen idag, imorgon besöks han av veterinären.

140414

Say That Again ser lite bättre ut med snoret, men han hostar och veterinären kommer att titta på honom när han kommer hit på onsdag, han går bara lugn motion tills dess säger Björn.

140411

Inte så farligt snorig idag och Say That Again joggas lite hårdare i skogen istället för att gå backjobb idag som var planerat annars.

140409

Say That Again har varit och är snorig, han joggar imorgon och om han är bättre på fredag så går han jobb då säger Björn.

140404

Say That Again gick ett lugnt jobb i backen idag och kändes bra, han var lite snorig efteråt så ”halsduk” på över helgen så hoppas vi att han är helt frisk på måndag igen.

140402

Say That Again tränar bra, han har lagt på sig mycket muskler över vintern, vi har medvetet tagit honom försiktigt, han tränar med starthästarna, jag siktar på att ha honom kvalklar i maj säger Björn.

140401

Say That Again körde vi ett rundbanejobb med idag på Lökene, 1.30 /2000 meter och han var bra, smidig stark och fin men behöver mer jobb i sig säger Björn.

140328

Say That Again gick rundbanejobb i tisdags och var fin, idag så har han ”klättrat” i backen och var fin även idag, fin häst säger Björn.

140321

Say That Again kommer mer och mer för varje jobb han går och det är en fin häst, han har idag gått intervaller i backen och han kändes stark och fin, allt bra med honom och vi har inget att anmärka på för dagen.

140318

Say That Again har idag gått ett rundbanejobb på Lökene och han var smidig och fin, allt bra med honom säger Björn.

140314

Say That Again har fått sig en lång härlig joggingrunda i skogen efter tisdagsjobbet, idag så var det dags att jobba hårt i intervallerna i backen, och han gick ihop med bl.a My Gliding Angel och han kändes stark och fin, en härlig häst som här tar igen sig i boxen efter ett gott utfört dagsverke säger Petra.

140311

Vi har kört ett rundbanejobb på Lökene med Say That Again idag i långvagn och han kändes spänstig och fin och det fanns inget att klaga på, vi fortsätter jobba med och slipa på den fina Viking Kronos hingsten säger Björn.

140310

Han har haft lite dåliga karleder, men de börjar se bättre ut, det är många hästar runt om i Sverige som har samma problem för dagen, inget allvarligt och han går jobb som vanligt under veckan säger Björn.

140307

Han har jobbat på i backen måndag och torsdag denna vecka och har gjort det på ett bra sätt, han känns bra i jobben och vi fortsätter bygga muskler.

140305

Han har växt mycket under våren och är inte klar, det är en riktigt fin häst som inte blir så tidig av sig, jobbar bra och krånglar inget så honom kommer vi att ha höga förväntningar på under senare halvan av året säger Olle Goop.

140228

Say That Again gick jobb i backen i måndags men har efter det fått jogga lätt resten av veckan pga att han har lite dåliga karleder för dagen, annars är han fin, pigg och glad.

140221

Han har jobbat på i backen två gånger denna vecka och däremellan joggat en tur på skogsslingan, han är pigg och glad och allt verkar bara vara bra med Say That Again.

140214

Say That Again har skött veckans båda jobb bra och Chris Trotter körde honom igår och var nöjd med honom! Han har växt mycket över vintern och är överbyggd bak, han ser fin ut. Det är ingen tidig häst ut till start utan han behöver tid på sig för att få växa i kroppen och jag skulle tippa på att vi kvalar honom i juni/juli men det är vad jag tror idag och det kan ändras åt båda hållen, det viktiga är att vi vet att vi har en fin häst och vi skyndar långsamt, det lönar sig i längden säger Björn.

140207

Say That Again hostade lite inför sista heatet i tisdags, så han fick stå över det och har bara fått jogga resten av veckan.

140131

Olle körde Say That Again på en snötung rundbana i tisdags, runt 1.30 körde dem och han såg fin ut och Olle var nöjd, går framåt för varje jobb, idag så har han gått jobb i i backen och allt verkar bara bra med honom.

140124

Say That Again börjar bli riktigt fin i kroppen allt eftersom han lägger på sig muskler, han har idag gått intervaller i backen och han var fortsatt fin säger Björn.

140121

Gick ett lätt rundbanejobb idag och var helt okej säger Björn.

140117

Say That Again gick ett lätt rundbanejobb i tisdags och var helt okej, det lät lite ur halsen på honom efteråt, men inte mycket, inget snor och ingen feber, idag så gick han jobb i backen och det kändes bra och det lät inget ur halsen efteråt.

140115

Vi mailade samtliga våra delägare igår, om du som är delägare inte skulle fått det mailet om delägarresan till Lexington, hör då av dig i så fall, ifall du inte skulle ligga med på delägarlistan, vi tror att mailet gått ut till alla våra delägare, men kolla mailen så ni inte missar något mail från oss.

 

140110

I tisdags så gick Say That Again lätt på rundbanan, vi körde i 1.35 tempo och han var helt okej, idag så har han fått gå intervaller i backen och han känns stark och fin, allt ser bra ut säger säger Petra Nilsson.

3 januari, 2014

Say That Again har bara gått lugna jobb under veckan, ser fin ut, vi ökar på träningen igen nästa vecka säger Björn.

27/12-2013

Han har gått lite lugnt under veckan som de flesta av våra hästar och kommer så att göra veckan som kommer, han är pigg och fin säger Björn.

20/12

Say That Again gick rundbanejobb i onsdags och han kändes fin, går framåt för varje jobb! Han har gått lite i backen idag, de kommande två veckorna så kommer samtliga våra hästar att få ta det lite lugnare och vi kommer då att avmaska och vaccinera med början idag säger Björn.

13/12

Han har gått intervaller på rakbanan och jobb på rundbanan denna vecka och han är fin, en riktigt fin häst. Han har som jag sa förra veckan växt rejält och det kommer att bli en stor kille, han är fin och han rör sig fint och jag har inga anmärkningar så här långt säger Björn.

6/12

Han har växt rejält den senaste tiden, det är en fin häst som gått jobb i tisdags och idag och han sköter sig som vanligt bra hälsar Björn.

29/11

Say That Again gick ett lätt rundbanejobb i tisdags, och var helt okej, och idag så gick han intervaller i backen och var fin, allt bra, däremellan så går han motionsturer i skogen.

24/11

Det känns som att det är en riktigt bra häst, men det är såklart svårt att säga det nu, men jag tror det och han verkar vara både snabb och stark, vi får jobba på med honom under vintern, han har gjort allt rätt sedan han kom och jag gillar honom säger Björn.

22/11

Say That Again gick ett lugnt rundbanejobb i tisdags och idag så har han gått intervaller i backen, han känns helt okej och bygger muskler, han har växt en del på slutet. Mellan jobben så joggar han i skogen och han tar åt sig träningen bra, det är en fin häst.

14/11

Han körs lugnt, det är en riktigt fin häst som jag gillar, får jogga på med lite motionsturer innan vi ökar på träningen säger Björn.

8/11

Say That Again går rejäla motionsturer, han är stor och fin och bränningen av harhaserna är bra, har inte tappat något på vilan som han haft utan har bara mått bra av den.

6/11

Han joggar även denna vecka och går motion, han ser fin ut säger Petra.

1/11

Say That Again mår bra och är pigg och glad, han har gått motion denna vecka och gör så även nästa vecka, allt väl.

28/10

Han tar det lite lugnt ett litet tag till och får bara jogga, en riktigt fin häst säger Björn.

27/10

Idag så besökte en av Say That Again´s delägare honom på Lökene och berättar:
Hej! Kul att hälsa på hos stall Goop och få se hur det fungerar. Imponerande anläggning och trevlig personal som visade var hästen fanns och kände till den fast den inte har varit länge hos dem. Nästa gång blir det besök när de kör träningsjobb på gården. Rent och snyggt, Say That Again såg ut att må bra. Väldigt lugn och fin, inte det minsta rädd utan nyfiken och han gillade morötterna vi hade med. Han är stor för sin ålder och en av tjejerna i stallet trodde att det var en 3-åring när de fick in honom pga storleken.
here

22/10

Igår så frysbrände vår veterinär hans harhaser, och Say That Again har också fått sina tänder genomgångna i munnen, han hade lite vassa och en vargtand plockades bort, han får nu ta det lugnt veckan ut.

18/10

Han har fortsatt varit fin under veckan och det ser bra ut.

14/10

Say That Again har jag kört idag i ett rundbanejobb och jag var nöjd, det är en fin häst som vi kommer att ha förhoppningar på nästa säsong säger Björn.
here
Say That Again går utvändigt i dagens rundbanejobb på Lökene. / Foto: Petra Nilsson

13/10

Vi har idag sänt ut delägarlistan i Say That Again till er delägare i Say That Again på e-post till er som har e-postadresser, är det någon av er delägare som inte har fått delägarlistan i er inkorg idag, hör av er i så fall.

12/10

Say That Again är nu slutsåld och vi hälsar samtliga delägare varmt välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

8/10

Say That Again är mycket fin, ganska så kaxig för att vara så ung, han är stor och har ett vägvinnande trav, en trevlig häst som funnit sig väl tillrätta på gården, han gick med i ett rundbanejobb idag, vi körde 1.35/ 2000 meter lekande lätt och jag var mycket nöjd hälsar Björn, mycket fin!

2/10

Det är en ruggigt fin häst, en mycket fin travare som det ska bli otroligt spännande att jobba mot start nu, det är en häst som jag självklart kommer att ha högt ställda förväntningar på nästa år och hoppas kunna vara med och kriga i årgångsloppen med säger Björn.

26/9

Say That Again kom till Lökene inatt och han har varit ute i hagen hela dagen och installerat sig, det är en otroligt fin häst säger skötaren Petra.

25/9

Say That Again kommer inatt lämna Örebro, Stall Goop hämtar honom när de passerar Örebro när kommer från Solvallas tävlingar. Vi tackar hela stall Per Fromell för all den tid som de har lagt ner på Say That Again, och format honom till den han nu är. Det blir spännande att följa Say That Again hos Björn Gooooooop!! Det finns några andelar kvar i detta löfte!!

23/9

På onsdag kväll så kommer Say That Again till Lökene och Björn Goop.

22/9

Say That Again åker till Lökene nu veckan som kommer, skötare på honom blir Petra Nilsson som bl.a sköter My Gliding Angel.

17/9

Allt väl med Say That Again, han är spänstig och fin och gick ett rundbanejobb idag, nästa vecka åker han till Goop. Det finns ett par andelar kvar i Say That Again för dig som vill bli delägare i en lovande hingst efter fantomen Viking Kronos.

12/9

Say That Again mår bra, han var med i ett provlopp i tisdags och var jättefin, tog sig dock en liten ungdomsgalopp på vägen och tappade ett tiotal meter, han fick sedan trava på i samma tempo som de framför och sprang och kvastade med svansen i vädret, han var mycket fin och landade på en tid kring i överkant av 1.30/ 2140 meter säger Per. Han kommer att åka till Björn Goop och Lökene v39.

6/9

Nio intervaller på rakbanan igår, varje intervall är sjuhundra meter och Say That Again var rent ut sagt smällfin!! hälsar Per Fromell.

2/9

Allt bara bra med Say That Again, idag är han ute i hagen och har det skönt, går jobb imorgon igen.

31/8

VIKING KRONOS hingsten Persimmon Face såldes för 1,3 miljoner kronor igår på Lutfi Kolgjinis auktion i Vomb, ni förstår vilket fynd SAY THAT AGAIN är!! Det finns fortfarande några andelar kvar i den lovande Viking Kronos hingsten på miljonmamman Kiss Me Again!! – FYNDA DE SISTA ANDELARNA!!
30/8

Joggat på rakbanan måndag och torsdag denna vecka, går nio intervaller varje gång och han känns jättefin hälsar Per. Say That Again kommer att åka till Lökene och Björn Goop i slutet av september.

23/8

Say That Again har idag gått intervaller på rakbanan, han gick nio stycken intervaller i tempon mellan 1.35-1.40 och han bara springer och leker i dessa tempon, han är mycket fin säger Per Fromell!

18/8

Glömde skriva detta igår kväll: Björn Goop var i samband med tävlingarna på Örebro inne och tittade till Say That Again och han säger att hästen bara blir finare och finare för var gång han ser honom, och Björn ler verkligen med hela ansiktet när Say That Again kommer på tal, Björn hälsar att han ser fram emot när Say That Again kommer till Lökene, Per Fromell mätte Say That Again igår och han mäter 1.63 i mankhöjd. Det finns ett par andelar kvar i Say That Again för dig som vill vara med på den troligvis sista hingsten efter Viking Kronos som någonsin kommer att säljas som andelshäst, Viking Kronos har mycket dålig fertilitet och de avkommor som han får är värda sin vikt i guld kan man nästa säga.
Say That Again är alltså nu i princip slutsåld, men det finns fortfarande ett par andelar kvar!!
Det finns en ny skrivbordsbakgrund att ladda ner på Say That Again på sidan med samma namn.
here

17/8

Gick jobb på förmiddagen idag tillsammans med Extra Fudge och Say That Again innan V75 tävlingarna, ett rent uppvisningsjobb för att alla som kommit för att titta skulle få se hur hästarna rörde sig och hur de travade, Say That Again är en fantastisk häst, har ett underbart psyke, han bara mal på och är av rätt sort, det ser ut som att han svävar ovanpå marken när han travar och livet leker för Viking Kronos hingsten, Viking Kronos har lämnat massvis av stjärnor, och vi blir inte förvånade det minsta om Say That Again är en blivande stjärna, delägare på plats mäkta imponerade av uppvisningen på banan av Say That Again.

16/8

Say That Again mår bra och han är redo att visas upp klockan 10:30 på stora banan inne på Örebro travet imorgon lördag, Say That Again har nr 3 på vojlocken, välkomna att se honom gå ett uppvisningsjobb.

14/8

I måndags så gick Say That Again ett rundbanejobb och han var lika fin som vanligt, missa inte att se honom på lördag, läs här under.

9/8

Han har skött veckans jobb som vanligt mycket bra, vi körde ett rundbanejobb med Say That Again igår där han gick 1.37 sista 1000 i mycket fin stil.
Lördag 17 augusti klockan 10.30 så kommer Say That Again att köras och visas upp på stora banan inne på Örebro travet innan V75 tävlingarna för er som vill komma och titta.

2/8

Say That Again är idag ute tillsammans med sina kompisar i hagen och busar och njuter av det varma sköna vädret.

1/8

Say That Again har idag gått intervaller på rakbanan och han var lika fin som han brukar vara, allt väl.

27/7

Idag så travade Mellby Viking en hingst efter fantomen Viking Kronos 1.14,4 över 3140 meter voltstart när han vann V75-3, och är fortsatt obesegrad i år. Igår i samband med Örebros tävlingar så besökte Björn Goop Viking Kronos hingsten Say That Again och Björn Goop säger så här idag:
-Say That Again ser verkligen mycket mycket fin ut, han har växt en hel del och har grovnat i rejält, det är en mycket fin hingst efter Viking Kronos av rätt modell som jag verkligen rekommenderar köp av andelar i. /Björn Goop

26/7

Fortsatt lika fin som han brukar vara även i veckans jobb, har mognat rejält och det är en riktig travare.

19/7

Gick intervaller på rakbanan igår och var fin, gör allt rätt i jobben och det finns inga anmärkningar bara plus.

17/7

Say That Again gick ett rakbanejobb igår och var mycket fin!

12/7

Han gick ett rundbanejobb igår, jag körde 1.30 sista 1000 och han bara joggar det, det är en mycket fin híngst som utvecklas åt rätt håll hela tiden. Björn Goop var inne och tittade på Say That Again igår i samband med tävlingarna, och han tyckte att Say That Again ser mycket fin ut säger Per Fromell.

5/7

Lika fin i gårdagsjobbet som alltid, han tar för sig och gör allting rätt för dagen, mycket fin.

1/7

Gick ett rundbanejobb idag efter 1.34/ 1600 meter och Say That Again börjar alltmer utvecklas till en ”flygmaskin”, han är fantastiskt fin hälsar Per Fromell.

30/6

Viking Kronos sonen Rolling Stones vann E3 finalen för hingstar/ valacker igår när han vann sin sjunde raka seger på tiden 1.13,8/ 2140a och han har nu tjänat 1 340 000 kr, nästa Svenska stora stjärna – Viking Kronos regerar – bli delägare i Say That Again!! och få Viking Kronos som far.

28/6

Fortsatt mycket fin i varje jobb, Say That Again önskar Rolling Stones lycka till i E3 finalen imorgon, Rolling Stones och Say That Again påminner mycket om varandra och så har de ju samma far, giganten Viking Kronos.

20/6
Han var fin i tisdagsjobbet och har idag gått nio intervaller på rakbanan, Viking Kronos hingsten lägger mycket mark under sig, fin!

17/6

Allt väl med Say That Again, han är jättefin och jobbar som han ska, går jobb imorgon säger Per Fromell.

12/6

Igår så joggade Say That Again nio intervaller på rakbanan lekande lätt, han gör allt rätt och vi är mycket nöjda.

6/6

Ledig dag för hästarna idag och Say That Again är ute i hagen och har det skönt i sommarvärmen.

5/6

Gick rakbanejobb igår, joggade nio intervaller i lätt fin aktion, Say That Again har inte den här tunga aktionen som en del avkommor efter Viking Kronos har, vi kör intervallerna med tvååringarna runt 1.40 och han ”leker sig fram” i dem, jag tror att det kommer att bli en mycket fin häst säger Per Fromell.

31/5

Say That Again gick ett rundbanejobb igår inne på Örebro Travets tävlingsoval, han joggade i mycket fin stil och ser mycket fin ut, det är en häst som lägger mycket mark under sig och vi är fortsatt väldigt nöjda med honom.
I dagens Travronden så har man gjort en topplista på Travkompaniets 10 hästar som tjänat mest pengar så här långt under 2013, där hittar vi bl.a: Maharajah (Viking Kronos) 2,1 miljoner – Rolling Stones (Viking Kronos) 460 000 kr – Pink Elephant (Viking Kronos) 327 500 kr – Oolong (Viking Kronos) 499 500 kr, Poobong, Ruhuna Tea och Quantillus är också de med på topp 10 och samtliga är efter Viking Kronos!!
Gemensamt för de sju (7) Viking Kronos avkommorna på topp 10 listan är även att de är uppfödda av Menhammar Stuteri, det är även Say That Again!!

Ni förstår att en hingst efter Viking Kronos står högt i kurs, det finns andelar kvar – läs texten här ovan igen så förstår ni hur fenomenal Viking Kronos är som far. Några förutom ovanstående som Viking Kronos är far till är, Raja Mirchi, Going Kronos, Triton Sund, Joke Face, Fama Currit, Juggle Face, Turbo Sund, Yield Boko, Micro Mesh… listan av miljonärer som giganten Viking Kronos lämnat är lång, mycket lång.
Det finns som sagt ovan några andelar kvar i Say That Again – är Say That Again nästa stjärna efter Viking Kronos? En sak är dock säker, det blir tyvärr inte så många fler förutom de som redan finns då Viking Kronos har dålig fertiltet och han får ej fram så många ”bebisar” längre, 2012 så föddes det endast fyra (4) hingstar efter Viking Kronos, detta är troligtvis sista chansen någonsin för dig eller någon annan att kunna vara med och äga en hingst som andelshäst efter Viking Kronos.

29/5

VIKTIG INFORMATION: Om någon av er delägare inom Stall Kennys Andelshästar inte har fått inbjudan i er e-post till delägarträffen, hör av er omgående då till oss!!
28/5

Igår så körde vi ett rundbanejobb med Say That Again och han såg väldigt fin ut och kändes mycket bra, allt väl!

24/5

Fortsätter att övertyga i jobben, gick nio intervaller på rakbanan i tisdags och ett rundbanejobb inne på Örebro ovalen igår, han har ett mycket fint lätt trav och sköter allt han gör exemplariskt, joggar på lätta fötter och har en mycket bra fysik, inga moln på himlen för denna välstammade herre så här långt, allt väl med andra ord.

17/5

Sköter sig som vi vill att han ska sköta sig, gör det vi begär av honom och det är en mycket fin hingst efter Viking Kronos, har denna vecka gått nio intervaller på rakbanan och han går dem med lätthet.

10/5

Say That Again har gått jobb på skogsslingan onsdag och fredag denna vecka, han sköter sig bra och allt väl.

6/5

Vi har idag varit till Örebro och sett Say That Again gå jobb på rundbanan, han gick först tre inledande bakvarv i majestätisk stil, sedan så fick han ta det lugnt några minuter innan det var dags att gå ett rundbanejobb över 2140 meter i lugnt tempo, Say That Again har en vägvinnande gång och en härlig utstrålning, körande fd proffstränaren Owe Persson satt lugnt tillbakalutad under dagens jobb och log när han körde Say That Again, och Owe var mycket belåten efteråt, hingsten efter Viking Kronos såg även mycket bra ut från sidan.
Det finns andelar kvar i denna hingst efter Viking Kronos.

5/5

Björn Goop passade på att besöka Say That Again i samband med V75 tävlingarna på Örebro igår, och han var mycket nöjd med vad han fick se, hingsten efter Viking Kronos har växt sedan han såg honom senast och det är en fin individ som är mycket fin i kroppen hälsar Björn.

3/5

Jobbas fortsatt på rakbanan, och springer på lätta ben nio intervaller, vi har börjat med att byta positioner i jobben för att lära, och det är inget han bryr sig om, han sköter sig helt perfekt.

26/4

Även denna vecka så har Say That Again gått intervaller på rakbanan i båda jobben, han blir finare och finare för varje gång och han travar på i mycket fin stil, en häst som inte blir trött i första taget, han verkar ha både bra hjärt och lungkapacitet, allt väl.

19/4

Igår så gick Say That Again jobb på rakbanan igen, joggade nio intervaller på lätta fötter och spänstiga ben, fin!

16/4

Gick igår nio intervaller på rakbanan, går från klarhet till klarhet nu när han är uppe i lika många intervaller som de övriga tvååringarna, mycket fin hingst!

12/4

Say That Again har gått intervaller på rakbanan måndag och torsdag denna vecka, han går nu lika många intervaller som de andra tvååringarna och joggar dem med lätthet, en rejäl häst med härlig inställning som är svår att inte tycka om.

5/4

Han har idag gått intervaller på rakbanan igen, som vanligt så var han utan anmärkning, fin!

4/4

Vi var igår och tittade på Say That Again hos vår unghästtränare Per Fromell i Örebro, det var en mäktig upplevelse. Hingsten efter Viking Kronos har växt rejält sedan vi såg honom senast och ser verkligen fin ut. Han gick sju intervaller på rakbanan i lugnt tempo och ser fantastisk ut från sidan, han känns också otroligt fin säger Owe Persson fd proffstränare på Örebro som hjälper Per i stallet med fortkörningen. Han lägger mycket mark under sig och bara joggar på lätta ben, en riktig Viking Kronos hingst som inte går att köra trött säger både Per Fromell och Owe Persson. Det känns otroligt kul att kunna sälja andelar i en hingst efter Viking Kronos, förmodligen så är detta den sista hingst efter Viking Kronos som någonsin kommer att säljas som andelshäst då Viking Kronos fertiltet tyvärr verkar vara slut och det kommer inte komma speciellt många avkommor efter en av världens allra bästa avelshingstar genom tiderna. År 2012 så föddes det endast fyra hingstar efter Viking Kronos och ingen säljs under en miljon kronor, Say That Again är med andra ord ett fynd! och du kan bli delägare i honom då det finns andelar kvar att köpa.

3/4

Vi har idag varit i Örebro och tittat på Say That Again och info från dagen kommer imorgon.

27/3

Han har gått jobb på rakbanan både i måndags och igår tisdag och han ser fin ut, och känns fin! Imorgon så kommer han att gå jobb igen på rakbanan och efter det så kommer han att avmaskas, får sedan ta det lugnt över påskhelgen med endast lätta jobb lördag, sedan kommer han att gå ett jobb på måndag, då kommer det intressenter av andelar i honom och tittar.

22/3

Say That Again gick igår jobb på rakbanan efter en inledande runda på skogsslingan, han ser finare och finare ut för varje jobb som vi kör!

19/3

Say That Again har fått träningsdosen ökad till fem intervaller nu, han joggar finfint i lite lugnare tempon fortfarande, Say That Again är mycket stark och långstegad, det ser bra ut!! Detta är förmodligen den sista hingsten efter Viking Kronos som någonsin kommer att säljas som andelshäst, vill du vara med på en avkomma efter Viking Kronos så är det dags nu!

15/3

Gick ett lätt jobb igår igen, och allt löper på som det ska, han gör det som han ska, idag så har han varit ute i hagen och haft det skönt.

12/3

Har idag varit ute på rakbanan, han fick gå ett mellanting mellan långsamt och fort och fick sträcka ut lite idag, han kändes stark och fin i tre intervaller och är mycket löpsugen.

8/3

Fortsätter att gå sina dagliga motionsjobb och han är som vi skrev i förrgår löpsugen och fin, allt väl med hingsten efter Viking Kronos. Fotot här under har kusktalangen Micael Lindblom tagit igår, Say That Again är mycket fin och okomplicerad att köra och har ett psyke utöver det vanliga, en mycket fin hingst hälsar Micael.

6/3

Gick motionsjobb på skogsslingan igår, fin och löpsugen.

1/3

Idag så har Say That Again haft en utedag i hagen och tagit det lugnt, allt bra med honom!

28/2

Vi har idag varit till Örebro och sett andelshästen Say That Again gå ett lugnt motionsjobb, han fick en liten uppmjukningsrunda på skogsslingan av Micael Lindblom, sedan kördes han lugnt på rakbanan 4 vändor för att bara få jogga, hästen ser verkligen glänsande fin ut och körande Micael var nöjd och när vi pratade med Per Fromell efteråt så sa han att han går framåt hela tiden, men får jogga på så här ett tag till, som han såg ut idag så såg han ut att kunna springa fort, riktigt fort redan nu, körande Micael Lindblom satt bara och höll i sig och Say That Again sprintade på lätta ben med svansen i vädret, det ser bra ut!
Andelar finns kvar att köpa i Say That Again om du vill bli delägare i en hingst efter fantomen Viking Kronos.

22/2

Hingsten efter Viking Kronos, Say That Again går långsamjobb och han är mjuk och smidig, fin!

19/2

Har gått långsamjobb och han gör det han ska, inga problem med honom alls.

15/2

Sköter sig helt exemplariskt, han har denna vecka joggat i lugna farter och det är inga som helst problem, cool och fin.

11/2

Har jag kört idag, han är fin, travar bra men vi kör bara lugna farter ännu, och kommer så att göra några veckor till säger Per Fromell.

9/2

Say That Again hälsar och gratulerar sin bror Lennart som idag spurtade mycket bra till en tredjeplats på Jägersros V75.

8/2

Say That Again är i full gång och joggar på försiktigt, han rör sig smidigt och lätt, känns bra och allt är som det ska.

4/2

Idag så har Say That Again börjat gått långsamt och vi börjar försiktigt och joggar honom några veckor nu innan han får börja att springa fortare, han kändes som en ”rund miljon” när han väl fick vagn bakom sig igen, och han skötte sig kanon!

1/2

Han mår bara bra, han har varit ute i hagen och haft det skönt idag.

29/1

”Vikingen” tar det lugnt ytterligare ett litet tag, men han är ute mycket i hagen och pigg så han nästan kryper ur skinnet nu, han kommer älska att få börja jobbas igen, han är så snäll och duktig, allt bara bra.

25/1

Han tar det fortsatt lugnt, vistas mycket utomhus och tycker det är skönt, han mår bra och är pigg och busig på alla sätt.

18/1

Han har även idag fått vara ute i hagen och haft det bra i några timmar, allt går som planerat.

17/1

Vi var på besök i Örebro idag och Say That Again gick ute i hagen i snöyran, han såg ut att trivas förträffligt och höll på att busa med en pinne som han hade hittat, läkningen går bra och han var inte det minsta halt, ser finfin ut!

15/1

Han har nu börjat vara ute i hagen ett par timmar om dagen, allt har gått bra och det är inga problem, pigg och glad och äter som han ska.

11/1

Vi har idag anmält Say That Again till Premiechansningen, dvs. vi avstår att köra Premielopp och satsar på dubbla prispengar i Kriteriet och Derbyt om han skulle komma dit, mer om Premiechansningen kan ni läsa HÄR.

10/1

Allt har gått bra efter att han kom hem och han är pigg och glad, inga konstigheter!

7/1

Idag så har Say That Again varit till Solvalla, veterinär Gunnar Nilsson har tagit bort en liten lös benbit i kotleden vänster bak, Say That Again kommer nu att få stå i box i tre dagar och efter det vara ute i hagen i tre veckor innan han kan börja köras igen.

4/1-2013

Jobbar på i fortsatt fin stil, har gjort allt rätt sedan vi tömkörde för första gången.

30/12-2012

Det finns nu en film upplagd på vår sida på YouTube där ni kan se mycket fina Viking Kronos hingsten Say That Again jogga på rakbanan tillsammans med Per Fromell. Andelar finns fortfarande att köpa!

28/12

Idag så körde vi Say That Again på skogsslingan och sedan tre vändor på rakbanan, han kändes som vanligt pigg och fin.

24/12

Say That Again hälsar God Jul till sina andelsägare.

22/12

Vi besökte Say That Again hos Per Fromell på Örebro travet igår, det är en mycket fin hingst efter Viking Kronos och stallet är mycket nöjda med hur han sköter träningen, han är cool och gör allt som begärs av honom. Vi såg honom gå intervaller på rakbanan i snöyran och han såg ut precis som han ska, spänstig och fin. Det finns andelar att köpa i Say that Again, kanske sista chansen någonsin att bli delägare i en hingst efter Viking Kronos som inte har så bra fertilitet längre tyvärr.

14/12

Han har under veckan skött sig som vi vill att han ska göra, Say That Again är klok och förnuftig.

11/12

Har idag gått jobb inne på Örebro travets oval, han värmdes först i bakvarv och fick sedan gå 1600 meter i rätvarv, han skötte sig som vi ville.

4/12

Say That Again gör allt som vi vill att han ska göra, han körs fyra kilometer fyra gånger i veckan, däremellan är han ute i hagen på dagarna, han travar på bra och är lugn och fin, har växt en del och är överbyggd bak.

27/11

Joggar på skogsslingan, och känns som vanligt helt perfekt. Ikväll så joggade hans bror Lennart runt på Jägersro och vann på tiden 1.13,1 över 1640 meter voltstart!

20/11

Joggar på lätta fötter i varje jobb, han går blandat med jobb tre varv på banan och skogsslingan, det är en pigg och nyfiken häst som vi inte har några som helst anmärkningar på. Ikväll så var hans bror Lennart tvåa på Axevalla på tiden 1.13,5.

16/11

Allt väl, mår bra och gör det vi begär av honom!

14/11

Joggas tre varv på banan och sköter sig på ett bra sätt, han har haft besök av tandläkaren och fått vargtänderna borttagna och sina tänder raspade.

8/11

Viking Kronos sonen Say That Again sköter sig helt exemlariskt, han joggar 1-2 varv på banan, en person sitter med på vagnen fortfarande tillsammans med Per.

2/11

Mycket fin häst som gör allt rätt så här långt!

29/10

Har nu varit i vagn ett par gånger, vilken häst! mycket klok och fin!

23/10

Say That Again tömkörs och han fortsätter att vara klok och förnuftig, gör allt precis som vi vill. Han kommer inom kort att sättas för vagn. Igår så var det trav här på Örebro och Björn Goop var inne och tittade till Say That Again, och han var mycket nöjd med hingsten efter Viking Kronos. Vi var till Örebro idag, och hälsade på hos Say That Again, han är stor och ståtlig och lugn som en filbunke, en mycket fin häst.

19/10

Gör allt rätt!!

16/10

Tömkörs varje dag nu, en väldigt trygg och lugn häst!

10/10

Superstammade Say That Again finns nu sedan några dagar hos Per Fromell och han har haft sele på sig i boxen och bryr sig inte ett dugg om det, en stor och fin Viking Kronos hingst och det här verkar vara en riktig pärla, han är hur snygg som helst och lyser av självförtroende!

4/10

Den superstammade snyggingen kommer till Per Fromell vilken dag som helst nu.

26/9-2012

Idag så lanserar vi Say That Again hingst efter Viking Kronos och StoChampionatstvåan Kiss Me Again som andelshäst hos Björn Goop, Say That Again är uppfödd på Menhammar stuteri på Ekerö där det fötts många avelshingstar genom åren, bl.a Maharajah som har samma far som Say That Again – Viking Kronos.

Det är som de flesta av er vet mycket exklusivt att äga en hingst efter Viking Kronos då det inte föds så många varje år pga fertilitetsproblem hos Viking Kronos, och det blir sämre och sämre år från år, detta är med stor sannolikhet en av de sista chanserna att få vara med och äga andel i en avkomma efter en av världens allra bästa avelshingstar genom alla tider, Viking Kronos.

Det finns endast 12 ettåriga hingstar efter Viking Kronos födda 2011 och i år 2012 så föddes det 4 stycken, kullarna efter Viking Kronos blir tyvärr mindre och mindre år efter år efter stjärnhingsten Viking Kronos som lämnat hästar som Maharajah, Triton Sund, Joke Face, Going Kronos, Raja Mirchi m.m. m.m. listan av världsstjärnor som Viking Kronos lämnat kan göras hur lång som helst.

Modern Kiss Me Again var en fantastisk travare, som bl.a var tvåa i StoChampionatet efter Pine Dust, Kiss Me Again vann 12 lopp av 23 och tjänade nästan 1,4 miljoner kronor.

Say That Again är en otroligt fin avkomma efter Viking Kronos, han har en härlig utstrålning och är en stor personlighet, Say That Again vet om att han är hingst, han är tuff men ödmjuk och det är ett mycket gott tecken för en ledargestalt. Björn Goop som varit och besiktigat Say That Again är såklart mycket nöjd med att få träna denna extremt fina avkomma efter en av världens genom tidernas största avelshingstar. Björn Goop säger så här om Say That Again: Man blir stolt att få förtroendet, det är en otroligt fin häst!

Resultat
SAY THAT AGAIN

  • Segerprocent: 21%
  • Platsprocent: 41%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 78 16-7-9 2402623 kr
2021 12 0-1-1 234844 kr
2020 13 0-1-2 255826 kr
2019 10 1-1-1 376066 kr
2018 9 4-0-3 681547 kr
2017 11 1-1-2 185814 kr
2016 13 4-2-0 477702 kr
2015 8 6-1-0 190824 kr
2014 2 0-0-0 0 kr