PRALINES

PRALINES
Foto: Adam Strröm /stalltz
  • ·Född: 19 mars 2021
  • ·Kön: Sto
  • ·Regnr: 21-3381
  • ·Pris per andel:
  • ·Antal andelar: 25
  • ·Månadskostnad:
  • ·Tillgänglighet:Slutsåld
Stamtavla
PRALINESFABULOUS WOODGODIVA BOKOREADY CASHQUALITA BOURBONMAKE IT HAPPENEXCITING KRONOS

Tränare

horse.staff.tranareTimo Nurmos

Skötare

horse.staff.skotareKatariina Nurmonen

Träningsrapporter

DatumRapport
21 jul 2024

Pralines imponerade stort även i sin andra start. Hon fick andrapar utvändigt kort efter start. Dödens efter ca 550 meter körda. Travade sedan resten av loppet utanpå ledaren. I utgången av sista kurvan trycket Jorma Kontio på gaspedalen och Pralines joggade enkel undan övriga fältet över upploppet och segrade med 4 längder ner till andra häst i mål. Mycket fin insats igen.
- Pralines gjorde åter igen en mycket fin insats, hon kom i mål med krafter sparade och vi kan inte vara annat än nöjda. Bra häst sa Timo efteråt.

19 jul 2024

Pralines har jobbat på som hon ska efter loppet och hon har känts fin under veckans jobb. Hon fick som sin storasyster Aurelia Express spår 8 bakom startbilen. Litet fält på söndag, vi får hoppas Jorma hittar en bra position och på en bra insats igen säger Timo.

15 jul 2024

Pralines startar på Fornaboda travbana utanför Lindesberg på söndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Hör av er på e-post till mig senast på torsdag klockan 09:00.

12 jul 2024

Pralines ser fin ut efter loppet. Hon har bara tagit det lugnt. Idag fick vi tårtor efter segern och det var uppskattat. Det tackar vi för. Eventuell start på Fornaboda travbana utanför Lindesberg nästa söndag, hon är preliminäranmäld dit men jag har inte bestämt mig helt än säger Timo.

9 jul 2024

Loppet föregicks av en omstart. Pralines skötte sig bra i den ogiltiga starten. Hon skötte sig bra även i den giltiga starten och låg som femte häst på innerspår. Ut i andraspår och tog dödspositionen 1100 meter från mål. Travade sedan resten av loppet fram till utgången av sista kurvan i dödens. Hon hade långt fram till ledarhästen på sista bortre långsidan men plockade meter efter meter. Pralines plockade enkelt ner ledarinnan i sista kurvan och Magnus A Djuse satt och höll i sig över upploppet och segern var aldrig i fara. En mycket imponerande tävlingsdebut. Stort GRATTIS alla delägare och övriga kretsen kring Pralines.
- Det blev ett tufft debutlopp, men hon löste det på ett bra sätt. Jag är nöjd sa Timo efteråt.

Resultat

Segerprocent: 100 %
Placeringsprocent: 100 %
StarterplaceringarStartsumma
Livs22-0-080 000 kr
202422-0-080 000 kr
Copyright © 2024 Stall Kenny AB, created by MenJada AB