KALAMANZI MEARAS

KALAMANZI MEARAS

KALAMANZI MEARAS

  • Född: 2020-06-06
  • Kön: Sto
  • Regnr: 20-2783

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 25
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
210924

Allt bra med Kalamanzi Mearas. Hon joggar på i fin stil säger Lotta.

210917

Kalamanzi Mearas sköter sig fint. Joggar på framför vagn och det är inga konstigheter säger Lotta. 

210910

Kalamanzi Mearas sköter sig jättefint i jobben. Gör allt vi begär av henne. Inga konstigheter säger Lotta.

210903

Kalamanzi Mearas är nu igång och joggar på rundbanan. Hon var nöjd med att få börja komma igång med träningen igen. Allt bra med henne säger Lotta.

210814

Tony Riccardi som är en av er delägare i Kalamanzi Mearas har varit och hälsat på er häst. Resultatet ser ni HÄR

210709

Kalamanzi Mearas har nu sommarlov fram till i början av september. Nu blir det bara hagvistelse, lek och bus och bara mys. Samt äta gott Normandie-gräs tillsammans med sina kompisar i hagen innan allvaret drar igång i höst säger Lotta.

210702

Finns fortsatt inget att anmärka på. Kalamanzi Mearas sköter sig fint. Joggar på utan anmärkning säger Lotta.

210625

Kalamanzi Mearas joggar på fint. Springer rakt och fint i vagnen. Inga konstigheter. Frisk och kry säger Lotta.

210618

Kalamanzi Mearas sköter sig jättebra. Inga problem med henne. Joggar på. Frisk och kry säger Lotta.

210611

Kalamanzi Mearas sköter sig bra. Hon joggar på banan. Frisk och kry. Äter och mår bra. Allt bra säger Lotta.

210604

Kalamanzi Mearas gick sitt första jobb på banan i veckan. Hon skötte sig fantastiskt! Jättefin travare. Som hon var född med vagn bakom sig. Allt bra med henne säger Lotta. 
Det finns några filmer utlagda tidigare i veckan på Stall Kennys Andelshästar på Facebook ifrån Kalamanzi Mearas första gång med vagn bakom sig. Följ Stall Kennys Andelshästar på Facebook så missar du inget.

210528

Kalamanzi Mearas mår bra och vi har börjat att köra in henne. Hon sköter sig bra. Trevlig häst att jobba med säger Lotta.

210521

Allt bra med Kalamanzi Mearas. Hon har bara fått ta det lugnt ute i hagen sedan hon kom säger Lotta.

210519

Kalamanzi Mearas framme sent ikväll i Normandie Frankrike. Resan har gått bra och hon mådde fint när hon kom fram hälsar Lotta Chaudet. Bild finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

210514

På måndag startar resan mot Lotta Chaudet i Normandie i Frankrike för Kalamanzi Mearas. Allt bra med henne nu.
Kalamanzi Mearas gratulerar sin treåriga helsyster Waka Waka som segrade överlägset på Solvalla idag.

210506

Jag har idag mejlat delägarlista till er delägare i Kalamanzi Mearas. Hör av dig om du inte skulle ha fått den /Kenny.

210419

Kalamanzi Mearas är nu slutsåld. Jag hälsar alla delägare, gamla som nya hjärtligt välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

210413

Kalamanzi Mearas är tyvärr lite förkyld så veterinären kunde inte skriva intyg idag för att hon skulle få resa utomlands, hon kan inte resa imorgon. Förhoppningsvis går förkylningen snart över. Vi beställer en ny transport när förkylningen är borta säger Barbro Wihlborg uppfödare på Snogarps gård.

210408

Nu börjar allvaret. Kalamanzi Mearas åker på onsdag ner till Freddy & Lotta Chaudet i Normandie Frankrike. Där kommer hon att köras in och unghästtränas och beta i de stora fina kuperade hagarna. Nästa vår anländer hon till Johan Untersteiner i Halmstad. Uppfödaren Barbro Wihlborg på Snogarps gård utanför Ystad säger idag att Kalamanzi Mearas är mycket fin i kroppen. Har ett väldigt fint trav. Hon är skarp i humöret. Vilket är bra på ston. Det ska bli otroligt spännande följa denna toppstammade tjej fram till vinnarcirklarna.

210219

Allting är bra med Kalamanzi Mearas. Hon är ute tillsammans med sina kamrater i den stora hagen de går i på dagarna. Växer och ser jättefin ut.

210108
Kalamanzi Mearas och hennes tre kompisar plus deras ”Nanny” går i en stor hage. I denna hage finns det också mycket grönt gräs, årstiden till trots. Dem gillar att beta även fast dem har fullt med hö. Vi vill att de små skall springa och röra sig mycket och bygga muskler och få kondition, därför erbjuder vi hästarna stora hagar. Hon har vuxit bra och travar väldigt fint. Frisk pigg och glad häst hälsar Barbro Wihlborg uppfödare på Snogarps gård.
201218

Kalamanzi Mearas mår bra, växer och börjar bli en stor vacker dam. Allt bra med henne. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och uppdaterar här om det skulle hända något speciellt. Det finns andelar kvar i denna läckra avkomma efter Southwind Frank. Ni når mig alla dagar i veckan alla dagar om året både på telefon och e-post. Jag önskar er alla en riktigt God jul och ett Gott Nytt År!

Resultat
KALAMANZI MEARAS

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr