JEWEL IN THE CROWN

JEWEL IN THE CROWN
Foto Lena Emmoth
  • ·Född: 27 mars 2021
  • ·Kön: Hingst
  • ·Regnr: 21-1648
  • ·Pris per andel:
  • ·Antal andelar: 33
  • ·Månadskostnad:
  • ·Tillgänglighet:Slutsåld
Stamtavla
JEWEL IN THE CROWNBRILLANTISSIMEGLIDING LIGHTREADY CASHIVRE DE VICTOIREYANKEE GLIDEP.J.NAOMI

Tränare

horse.staff.tranareBjörn Goop

Skötare

horse.staff.skotareLena Johansson

Träningsrapporter

DatumRapport
17 maj 2024

Jewel In the Crown har joggat denna vecka efter förra veckans behandling. Han känns nu mycket bättre. Pigg och glad. Vi ökar på träningsdosen igen nästa vecka säger Björn.

10 maj 2024

Jewel In the Crown har även denna vecka fått ta det lite lugnt, han var på återbesök hos veterinären och blev ombehandlad och har efter det, joggat lite och varit ute i hagen och haft det skönt. Han är på gott humör säger Björn.

3 maj 2024

Jewel In the Crown har bara tagit det lugnt ute i hagen denna vecka efter att han blev behandlad förra veckan. Han är pigg och på bra humör säger Björn.

26 apr 2024

Jewel In the Crown har denna vecka gått två stycken långsamma treheatsjobb på rundbanan och ett motionsjobb däremellan. Han växer och är öm i knäna. Blev behandlad igår i båda framknäna och båda framkotorna av veterinären. Han ser fin ut annars i jobben och det känns som en plusvariant säger Björn.

19 apr 2024

Jewel In the Crown har denna vecka gått två stycken treheatsjobb på rundbanan. Han gick ett långsammare i början av veckan och det andra treheatsjobbet var med en hårdare avslutning. Allt bra i dem båda jobben. Han har även gått ett motionsjobb mellan dem. Allt bra säger Björn.

Resultat

Segerprocent: 0 %
Placeringsprocent: 0 %
StarterplaceringarStartsumma
Livs10-0-00 kr
Copyright © 2024 Stall Kenny AB, created by MenJada AB