IN REAL LIFE

IN REAL LIFE
Foto: Anita Dour
  • ·Född: 2 april 2020
  • ·Kön: Sto
  • ·Regnr: 20-1429
  • ·Pris per andel:
  • ·Antal andelar: 25
  • ·Månadskostnad:
  • ·Tillgänglighet:Slutsåld
Stamtavla
IN REAL LIFEFACE TIME BOURBONGLIDING LIGHTREADY CASHVITA BOURBONYANKEE GLIDEP.J. NAOMI

Tränare

horse.staff.tranareTimo Nurmos

Skötare

horse.staff.skotareKristina Vasko

Träningsrapporter

DatumRapport
29 Sep 2023

In Real Life har gått jobb i backen och på rundbanan denna vecka. Startar på onsdag. Hon är fortfarande barnslig och trög. Vi har testat urryckare i veckan, går eventuellt med det på onsdag säger Timo.

28 Sep 2023

In Real Life startar på Solvalla på onsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris, skicka ett mejl till mig senast på söndag klockan 09:00.

22 Sep 2023

In Real Life gick jobb i backen i början av veckan och gick banjobb idag och var fin. Hon startar på Solvalla onsdag den 4 oktober i ett treåringslopp för ston om inget oförutsett inträffar säger Timo.

8 Sep 2023

In Real Life har varit till veterinären efter loppet. Det var inga stora grejer bara en lite rundsmörjning säger Timo. Nästa uppdatering här kommer fredag 22 september. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något speciellt hända skriver jag in det här.

5 Sep 2023

In Real Life fick inleda i tredjespår genom första kurvan. Travade sedan i dödens fram till ca 500 meter kvar. Då tog hon enkelt över ledningen och var sedan helt ensam över upploppet. Segermarginal 7 längder. Mycket fin insats. Stort GRATTIS alla delägare och övriga kretsen kring In Real Life.
- Hon var fin att köra, gjorde det hon skulle och gick i mål med en hel del sparat sa Magnus efter loppet.

Resultat

Segerprocent: 0 %
Placeringsprocent: 0 %
StarterplaceringarStartsumma
Livs10-0-00 kr
Copyright © 2023 Stall Kenny AB, created by MenJada AB