GRANDFATHER BILL

Foto: Elina Persson
GRANDFATHER BILL

GRANDFATHER BILL

  • Född: 2013-06-08
  • Kön: Valack
  • Regnr: 13-3719

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 25
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
211203

Grandfather Bill går och myser i hagen och kommer att göra det även nästa vecka. En riktig spjuver skrattar Håkan.

211126

Grandfather Bill har fått åka till Kronhults gård som Peter och Johan Untersteiner anlitar för sina rehabhästar. När det gäller Grandfather så kommer han att få vila i hage under ett par veckor. Efter det påbörjas vinterträningen. Det blir träning i vatten som är skonsamt mot trötta ben samtidigt som det stärker och bygger för kommande säsong säger Håkan på Kronhults gård.

211119

Grandfather Bill gör vi inget nytt återbesök hos veterinären med. Han har joggat den här veckan och känts okej. Det är inte hans årstid nu som kommer. Första december barfotaförbud och om man tittar tillbaka i statistiken är det inte hans grej att gå med skor på. Han är lite allmänt sliten så vi gör bokslut för 2021. Vi gör en omstart och kommer tillbaka till våren. Jag tror han kommer få en fin säsong. Han har inte gjort många starter i karriären. Han får vänta till våren med att sätta miljonär på visitkortet säger Peter Untersteiner. 

211112

Grandfather Bill har tagit det lugnt under veckan. Han har varit på återbesök hos veterinären och blev ombehandlad på samma ställen. Pigg och glad kille säger Jonna.

211105

Grandfather Bill var hos veterinär Spångfors i tisdags och fick sig en helrenovering. Behandlad i knäna runt om, höger framkota, vänster strålbensbursa samt si leden på vänster sida. Han har bara tagit det lugnt ute i hagen med sin flickvän under veckan. Återbesök på tisdag igen säger Jonna.

211030

Grandfather Bill backades ner i banan från sitt åttondespår och låg som sista häst invändigt. Galopperade sedan i sista kurvan och slutade oplacerad i mål.
– Någonting stör honom i kurvorna. Grandfather Bill får göra ett besök hos veterinär Jonas Tornell nästa vecka sa Peter efter loppet.

211029

I måndags var Grandfather Bill inne på Halmstad och genrepade i ett banjobb inför lördagens start. Var helt okej i det. Igår torsdag gick han fyra intervaller i backen. Allt verkar bra inför morgondagens start förutom spåret säger Jonna.

211024

Grandfather Bill startar i Silverdivisionen på V75 på Jägersro på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Biljetter hittar ni HÄR. Till er delägare på plats. Vill ni vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Skicka ett mejl till mig senast på onsdag klockan 10.00.

211022

Grandfather Bill har gått jobb i backen två gånger denna vecka. Lätt banjobb på måndag. Anmäls till start på Jägersro nästa lördag. Han har en tillfällig skötare i sex veckor. Jonna Jinesjö, en jätteduktig tjej säger Peter Untersteiner.

211015

Grandfather Bill fick ett ridpass i tisdags och i onsdags var han tillbaka hos veterinären. Hon tyckte att han hade svarat bra på behandlingen och han behövde inte behandlas om. Gick fyra intervaller i backen igår och allt kändes bra, pigg och glad. Detta är sista dagen jag gör hos Peter Untersteiner säger Elina. Vi bugar och tackar dig Elina för ett mycket gott arbete och önskar dig all lycka i framtiden.

211008

Billy har joggats en gång och även fått en ridtur under veckan. Pigg och glad. Återbesök hos veterinären nästa vecka säger Elina.

211001

Grandfather Bill var hos veterinären i onsdags och blev behandlad i båda framknäna och kotorna, plus vänster bakkota. Nästa vecka kommer han joggas lite lätt och sedan på återbesök säger Elina.

210925

Grandfather Bill kunde inte hålla ledningen utan hamnade i tredjepar invändigt. Låg där till sista bortre långsidan. ut i andraspår. In i kurvan började han tappa och galopperade kort därefter och slutade oplacerad.
– Jäkligt tråkigt!! Vi får gå till veterinären och kolla upp honom så kommer han snart tillbaka på banan. Tyvärr så var nog detta troligtvis vår sista start ihop då jag kommer sluta hos Peter om tre veckor. Men jag har haft en underbar tid tillsammans med Billy och han har verkligen etsat sig fast i mitt hjärta säger Elina.

210924

Grandfather Bill har tränat på som vanligt efter det snabbare jobbet i början av veckan. Känns fortsatt fin och allt verkar bra inför morgondagen säger Elina.

210919

Grandfather Bill startar på Solvalla på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Biljetter hittar ni HÄR. När ni bokat biljett skicka då ett mejl senast imorgon måndag klockan 16.00 ifall ni vill vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris.

210917

Grandfather Bill har tränat på som vanligt i backen denna vecka, han känns fortsatt fin! Vi kommer köra ett vassare jobb på måndag dvs fyra intervaller i backen och sen kommer jag låta honom sträcka ut i två intervaller på rakbanan. Han tyckte det var så roligt sist inför förra starten så vi kör samma upplägg även inför V75-finalen säger Emily.

210910

Billy har joggats och gått ett snabbjobb den här veckan. Han känns bara fin efter starten och nu siktar vi mot V75-finalen säger Elina.

210904

Grandfather Bill tog ledningen på ”två steg” och sedan var loppet över. Grandfather Bill sprang och klippte med öronen hela vägen och såg ut som en rund miljon. I sista kurvan sa Johan Untersteiner och Grandfather Bill tack och adjö till sällskapet och stack ifrån övriga fältet med flera längder ner till andra häst i mål. Segertiden 1.13,3/2140 meter voltstart är nytt personligt rekord.
– Toppformen håller i sig. Han trivs med allting för dagen. Jättefin häst. Nu laddar vi för V75-finalen på Solvalla 25 september sa Peter efter loppet.

210903

Grandfather Bill har tränat två gånger den här veckan. I måndags vässades han på rakbanan och oj vad han var glad och pigg! Känns mycket fin och allt är som det ska med honom inför morgondagens V75-start säger Elina.

210829

Grandfather Bill startar i Bronsdivisionen V75-1 på Jägersro på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Biljetter hittar ni HÄR. När ni bokat biljett. Skicka då ett mejl till mig ifall ni önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris.

210827

Grandfather Bill har gått två jobb i backen den här veckan. Han känns rent ut sagt otroligt fin. Nästa vecka vässar vi upp honom lite extra på rakbanan inför den planerade starten på Jägersro nästa helg säger Elin.
Grandfather Bill går från klarhet till klarhet. Han ser jättefin ut och trivs med tillvaron. Livet leker för honom. Anmäls till start på Jägersro nästa helg säger Peter.

210820

Grandfather Bill har jobbat på som han ska under veckan. Inga problem. Han löser jobben på ett bra sätt. Vi siktar på start på Jägersro i Bronsdivisionen under Derbyhelgen säger PU.
Billy har tränat på som vanligt i backen under veckan, känns fortsatt fin! Planen är start under Derbyhelgen och kommande vecka kommer vi köra lite skarpare jobb för att ställa i ordning säger Elina.
På Stall Kennys Andelshästar på Facebook har jag nu under eftermiddagen lagt ut en film. Där ser ni hur Grandfather Bill myser med sin flickvän i hagen.

210813

Allt är bara bra med Grandfather Bill. Vi har tränat på som vanligt med två jobb i backen. Billy känns fortsatt pigg och fin säger Elina.

210805

Johan släppte av Grandfather Bill när startbilen släppte fältet och tog enkelt hand om ledningen. Fick bestämma tempot en bit. Johan ökade på tempot allt eftersom och efter en snabb sista runda försvann Grandfather Bill ifrån sina medtävlare över upploppet. Segertid 1.13,2/2140 meter autostart.
– Grandfather Bill har en fin form nu. Jag trodde på bra chans innan loppet. Han mår mycket bra för dagen efter att vi bytte hagkompis åt honom. Från början fick han gå med övriga valacker men han var väldigt stressad. Vi hade en surmärr som gick ensam så vi provade att para ihop dem. Perfekt matchning de trivs jättebra ihop. Johan var lyriskt när han kom i stallet efteråt sa Peter efter loppet.

210730

Grandfather Bill har gått jobb två gånger i backen den här veckan. Allt bra i båda jobben. Spår 6 bakom bilen, Johan får försöka hitta ner i en bra position säger Peter.

210730

Grandfather Bill startar på Åby på torsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Biljetter hittar ni HÄR. Tänk på att biljetterna kan ta slut fort så boka snabbt. När ni bokat biljetter skicka ett mejl till mig ifall ni vill vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris.

210723

Grandfather Bill har tagit det lugnt ute i hagen efter loppet. Joggat idag och kändes fin i dagens jogging. Allt verkar bra säger Elina.

210720

Grandfather Bill tog ledningen in i första kurvan i kvällens lopp och sedan var loppet över. Första halvvarvet efter 1.12,5 och sista 500 efter 09,8. Grandfather Bill såg smällfin ut när han bara stegade ifrån sina medtävlare över upploppet och segrade med 3,5 längd ner till andra häst i mål.
– Grandfather Bill kändes riktigt fin redan i provstarten. Öppnade fint och väl i ledningen kändes han fin hela vägen och det fanns krafter sparade över mållinjen sa Johan efter loppet.

210716

Allt är bara bra med Grandfather Bill, väldigt varmt men vi kämpar på. Billy tränar på fint, gått två jobb i backen och han gör det bra. Spännande start på tisdag säger Elina.

210714

Grandfather Bill startar på Jägersro på tisdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Biljetter hittar ni HÄR När ni beställt biljetter skicka ett mejl till mig så är ni med i utlottningen av ett eventuellt hederspris.

210709

Grandfather Bill har gått sina rutinjobb i backen i Holm under veckan, allt är bra. Synd vi inte kom med imorgon. Planerar att starta honom den 20 juli på Jägersro säger Peter Untersteiner.

210704

Grandfather Bill var anmäld till Bronsdivisionen på lördag. Han står som förstareserv och kom tyvärr inte med. Peter får leta nytt lopp.

210702

Allt har varit bra med Grandfather Bill efter loppet. Gick motion idag och han kändes fin. Eventuellt anmäls han till Halmstad nästa lördag, vi får hoppas att poängen räcker till där säger Elina.

210629

Grandfather Bill togs lugnt från start och hamnade när fältet satt sig i fjärdepar invändigt. Låg där hela loppet. In på upploppet vred Peter Untersteiner ut Grandfather Bill i vida spår. Han hade långt fram men gick mycket fort över upploppet och spurtade från sista plats i början av upploppet till en tredjeplats. Fin insats.
– Grandfather Bill gick bra in i mål, han blir modig när han får gå på innerspår. Vinner snart när det klaffar med positionerna sa PU efter loppet. 

210625

Vi valde att inte åka in och köra banjobb med Grandfather Bill utan istället har vi kört fyra intervaller i backen och sen två lite snabbare intervaller på rakan för att blåsa ur honom. Han är ju såpass rutinerad så han behöver ju inte åka in på banan. Han tränar på helt okej och vi är mycket tacksamma över spåret vi fick säger Elina.

210622

Grandfather Bill startar på Jägersro på tisdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Biljetter köper ni HÄR. Skicka ett mejl till mig när ni beställt biljetter så är ni med i utlottning av ett eventuellt hederspris.

210618

Grandfather Bill tränar på bra hemma i backen. Planen är att han ska in och gå banjobb på måndag och sedan anmälas till Jägersro veckan därefter om allt går efter plan säger Elina.

210611

Grandfather Bill är igång med träningen igen för fullt. Han har gått intervaller på rakbanan två gånger den här veckan. Känns fin och han mår fortsatt toppen säger Elina.

210604

Grandfather Bill har gått motion igår och idag. Han känns fin och mår toppen. Nästa vecka börjar han träna intervaller igen säger Elina.

210528

Grandfather Bill mår bra efter loppet. Han har idag varit hos veterinären och behandlats i framknäna och framkotorna. Jag har sett loppet nu i efterhand och med lite tur hade han nog kunnat vunnit i onsdags. Han sköt till väldigt fint varje gång han fick lite fritt säger Elina.

210526

Grandfather Bill togs lugnt från start. Fick dödens en bit som blev andrapar utvändigt 1200 meter från mål. Satt bra placerad i andra ytter, men tyvärr tröttnade hästen utvändigt ledaren in i sista kurvan. Grandfather Bill blev nu fast med häst utanför i tredjespår. Grandfather Bill drogs bakåt. Ner på innerspår mitt i sista kurvan och upp i rygg på ledaren. Nu tröttnade ledarhästen och Grandfather Bill drogs bakåt igen. Peter vred ut honom i två spår mitt på upploppet. Grandfather Bill sköt till vasst sista biten och slutade fyra i mål. Moralisk vinnare i mina ögon.
– Billy kämpade på bra tyckte PU men hade lite dåligt trav i kurvorna. Vi går nu i veckan med honom till veterinären för att behandla framknän plus framkotor sa Elina efter loppet. 

210525

Billy hostade igår i det sista jobbet inför starten imorgon så vi valde att ta det säkra före det osäkra att kolla hals och även EKG idag hos veterinär Spångfors. Han hittade inga fel på honom så det blir start imorgon säger Elina.

210521

Grandfather Bill var inne på banan och gick banjobb igår, kändes bra i 1800 meter men sen fick han lite samma tendens som i loppet senast. Bromsade till och tappade både travet och styrningen men tog sedan tag i grejorna igen och vi körde hela vägen in i mål. Kändes som att han blev lite istadig, planen är ändå att vi siktar på att starta på onsdag säger Elina.

210520

Grandfather Bill startar på Jägersro på onsdag. Det är fortsatt besöksförbud för publik på landets travbanor. Vi får fortsätta se loppen på ATG.se.

210514

Grandfather Bill njuter ute i hagen idag efter ett fint jobb i backen igår. Planen är banjobb nästa vecka och så siktar vi på start i slutet av månaden säger Elina.

210507

Grandfather Bill mår fint och han har gått två jobb denna vecka i backen. Känns stark och fin. Tyvärr kom han inte med på Åby imorgon lördag. Peter får leta andra lopp säger Elina.

210430

Grandfather Bill har återhämtat sig fint efter starten, motionerades lite lätt i tisdags och igår gick han fyra intervaller i backen. Allt verkar bra med honom säger Emily.

210424

Grandfather Bill värmde som han skulle och allt var bra innan loppet. Han fick en löpning bak i fältet. Peter gick med i rygg på medtävlare 1200 meter från mål. Blev dock först utvändigt i tredjespår kort därefter. I sista kurvan slutade Peter köra på Grandfather Bill och tog honom ut ur fältet. Sjuk?
– Blev lite för tufft för Grandfather Bill. Han tappade nästan luften och styrningen så PU blev lite orolig och därför plockade han honom ur fältet. Men han mådde bra efteråt, kom in med 86 i puls så vi får ta nya tag sa både skötaren Elina och Peter Untersteiner efter loppet.

210423

Grandfather Bill har känts fin i träningen men han hostade ett par gånger igår så vi gjorde en säkerhetskoll i halsen idag för att vara på den säkra sidan. Han var helt ren och fin i halsen så vi startar som planerat imorgon säger Elina.

210418

Grandfather Bill kom inte med på V75 då poängen inte räckte till. Han startar dock i ett lopp utanför V75. Det är fortsatt besöksförbud för publik på landets stallbackar och travbanor. Vi får fortsätta se loppen på TV12 och ATG.se.

210416

Grandfather Bill mår toppen efter starten. Han har gått två jobb i backen och han känns fin. Mellan det så joggas han och är ute i hagen med sin tjejkompis. Planen är att anmäla till V75 på Halmstad nästa helg. Vi får hoppas att poängen räcker till säger Elina.

210409

Grandfather Bill har fått gå i hagen och i skrittmaskinen idag. Planen är att han tränar igen på måndag säger Elina.

210408

Allt verkar bara vara bra med Grandfather Bill efter loppet igår. Han har ätit och druckit som han ska sen han kom hem. Han står just nu och sover middag i boxen säger Elina.

210407

Grandfather Bill togs lugnt från start. Hamnade i dödens i första kurvan. Blev avlöst ett varv från mål och travade i andrapar utvändigt. På sista bortre långsidan såg Grandfather Bill stark ut. In på upploppet vred Peter Untersteiner ut Billy i tredjespår. Grandfather Bill kopplade direkt greppet och vann åkandes över mållinjen på nya rekordet 1.11,8/1640 meter autostart.
– Grandfather Bill har varit bra i träningen och trivs med livet. Jag trodde på en bra insats. Men han var överraskande bra ikväll. Kändes fin hela vägen och gick i mål med sparat. Han blir nyttig i år. Jag är jättenöjd sa Peter efter loppet.

210402

Grandfather Bill har gått snabbjobb denna vecka och kändes fin efter behandlingen. Han går ett jobb på måndag och sen blir det start Åby på onsdag säger Elina.

210401

Grandfather Bill startar på Åby på onsdag. Det är fortsatt besöksförbud för publik på landets travbanor. Vi får fortsätta se loppen via ATG.se.

210326

Veckan har varit bra. Billy har varit hos veterinären och blev behandlad i framknän och framkotor i måndags. Han har bara gått i hagen och tagit det lugnt. Vi börjar jogga i början av nästa vecka säger Elina.
Det var inga större krämpor men vi behandlade för att hans ska vara fräsch och fin när han startar. Till start igen om ca tre veckor säger PU.

210319

Grandfather Bill gjorde en mycket fin insats i sin nya regi Peter Untersteiner idag. Han hamnade som sista häst invändigt i femtepar. Låg invändigt till sista kurvan då Peter styrde ut honom i spåren. Det var långt fram till de båda ledarhästarna. Grandfather Bill slog lätt av de övriga efter ett mycket vasst upplopp och slutade trea i mål.
– Jag är nöjd med Grandfather Bill. Han låg bra i handen och spurtade mycket fint. Han vinner lopp snart sa Peter efteråt.

210319

Allt verkar bra med andelshästen Grandfather Bill inför dagens start. Han har förberetts som han ska under veckan och känts fin. Barfota runt om, öppet huvudlag och en vanlig vagn idag säger Peter.

210315

Grandfather Bill gör debut för Peter Untersteiner på fredag. Han var anmäld både till Halmstad (fredag) förstaval och Åby (lördag) och kom med i ett vanligt lopp på Halmstads lunchtrav på fredag. Det är fortsatt besöksförbud för publik på landets travbanor. Vi får fortsätta se loppen på ATG.se.

210312

Allt är bra och Grandfather Bill mår fint. Han har tränat som han ska under veckan. Han gick banjobb idag och Max Karlsson som körde var nöjd. Han är i behov av poäng för att komma med i vanliga lopp. Vi planerar därför att anmäla till breddloppet nästa lördag på Åby säger Elina.

210305

Allt är bara bra med Billy. Han har tränat på fint denna vecka och har tagit banjobbet på ett bra sätt. Planen är att vi kör ytterligare ett banjobb i slutet av nästa vecka. Om det är bra, då är det inte långt kvar till start säger Elina.

210226

Grandfather Bill har gått jobb i backen i början av veckan och har idag varit inne på Halmstadstravet och gått ett banjobb. De körde 1.21,0/2140 meter. PU tyckte att det var positivt jobb. Vi siktar på ett nytt banjobb om ca två veckor säger Elina.

210219

Grandfather Bill tränar på fint och han känns stark i åtta intervaller han går i backen. Han ligger bra i puls och jag tror att det kan börjar närma sig ett banjobb för hans del. Ska höra med PU vad han planerar säger Elina.

210212

Grandfather Bill har tränat på och är nu uppe i åtta intervaller. Känns fin och stark. Vi fortsätter träna på med åtta intervaller nästa vecka säger Elina.

210205

Veckan har varit bra och Grandfather Bill tränar på fint. Vi har ökat på till sex intervaller den här veckan och det klarade han lätt. Nästa vecka ökar vi till åtta intervaller säger Elina.

210129

Grandfather Bill har fortsatt med sina fyra intervaller i backen och han känns starkare och starkare. Vi ökar på till sex intervaller nästa vecka säger Elina.

210122

Allt är bra och Grandfather Bill sköter sig fortsatt fint. Han har tränat på i backen och gått fyra intervaller som mest säger Elina.

210115

Allt är bra med Billy. Han har gått sina första intervaller i backen nu och han sköter sig bra. Väldigt snäll att köra. Vi ökar successivt på antalet intervaller och målsättningen är att han ska gå åtta intervaller till slut säger Elina.

210108

Grandfather Bill är pigg och glad. Han trivs och sköter sig perfekt. Planen är att han ska få känna på backen nästa vecka säger Elina.

201218

Grandfather Bill får nu ta det lugnt över helgerna. Jogga på i lätta motionsjobb så drar vi igång igen i januari säger Peter. Nästa uppdatering här på hemsidan kommer fredag 8 januari om inget oförutsett inträffar. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och uppdaterar här om det skulle hända något speciellt. Jag önskar er alla en riktigt God jul och ett Gott Nytt År!

201211

Grandfather Bill var bra nu och han behövde inte ombehandlas på återbesöket hos veterinären. Planen är nu att han ska få gå lite lätt motion fram tills helgerna är över. Vi kör sedan igång med träningen i januari säger Elina.

201204

Grandfather Bill har varit ute och haft det skönt i hagen under veckan. Han verkar trivas säger Peter.

201127

Grandfather Bill har varit hos veterinären och han har blivit behandlad i framknän + kotor samt vänster bakkota. Planen är att bara vara i hagen fram till återbesöket som är om två veckor säger Elina.

201120

Vi tog med Grandfather Bill från Åby igår. Han står nu på gården i Holm. Skötare är Elina Persson. Vi låter honom ta det lite lugnt nu sen tittar vi på honom nästa vecka säger Peter Untersteiner.

201116

Delägarna i Grandfather Bill har haft omröstning och röstat fram ny tränare på Grandfather Bill. Majoriteten av rösterna föll på Peter Untersteiner Halmstad. Vi tackar hela Stall Goop för all tid de lagt ner på Grandfather Bill och önskar Stall Peter Untersteiner lycka till.

201113

Grandfather Bill har gått ett jobb i backe/sand (två intervaller) efter starten i måndags. Allt bra i dem säger Björn.

201109

Grandfather Bill fint med från start och hamnade i fjärdepar utvändigt. Låg där till sista bortre långsidan då Björn styrde på i tredjespår. Grandfather Bill tog sig snabbt fram utvändigt ledaren. I utgången av sista kurvan såg det ut som att han gav upp och tappade mark. Björn körde sedan inget på honom över upploppet. Slutade sexa i mål.
– Jag är besviken på Grandfather Bill. Endera måste jag träna honom hårdare eller prova något annat. Att träna normalt verkar inte räcka för honom. När han blir trött i loppen då tappar han motivationen att kämpa. Han måste vara rejält i ordning och känna sig stark då kämpar han bättre. Var liknande tidigare. Men då var han i lägre klass. Han behöver nog träna hårdare för att orka och känna sig morsk sa Björn efteråt.

201106

Grandfather Bill har i början av den här veckan gått treheatsintervaller på rundbanan. Han har även gått de finslipande intervallerna inför starten nästa vecka. Allt kändes som det skulle i dem säger Björn.

201103

Grandfather Bill startar på Färjestad på måndag. Det är fortsatt besöksförbud för publik på landets travbanor. Vi får fortsätta se loppen via ATG.se.

201030

Allting verkar vara bra med Grandfather Bill efter loppet. Han har bara tagit det lugnt säger Björn.

201027

Grandfather Bill travade iväg bra från start och när fältet hade skaffat sina positioner satt Grandfather Bill i andrapar utvändigt. Sista varvet fick han trava i dödens. Han var med bra i slutkurvan men tappade sista 150 och slutade oplacerad.
– Vi vet att utan skor är det 3-växlat. Barfota 5-växlat. Men han behövde lopp i kroppen efter frånvaron. Han gillar inte heller dödens, då kämpar han inte. Vi glömmer detta och han går framåt av detta lopp sa Björn efteråt.

201027

Björn Goop är magsjuk och Carl Johan Jepson kör Grandfather Bill ikväll.

201023

Grandfather Bill gick ett treheatsjobb på rundbanan i tisdags. Han har idag gått ett finslipande jobb inför tisdagsstarten och allt var bra i det säger Björn.

201021

Grandfather Bill startar på Eskilstuna på tisdag. Det är fortfarande besöksförbud för publik på landets travbanor pga Coronaviruset. Vi får fortsätta se loppen på ATG.se.

201016

Grandfather Bill har jobbat på rundbanan. Gått två stycken treheatsjobb under veckan och allt har varit bra i dem. Håller sig fräsch och fin. Vi tränar på säger Björn.

201009

Grandfather Bill har gått två stycken treheatsintervaller på rundbanan den här veckan. Allt bra i dem. Han ser fortsatt fin ut och det känns skönt. Vi tränar på säger Björn.

201002

Grandfather Bill kom tillbaka till Lökene i början av veckan. Han har efter det gått en intervall i backe/sand och det var inga anmärkningar. Han ser mycket finare ut nu i kroppen och pälsen säger Björn.

200926

Jag skickade igår som jag gör ibland på fredagar ut ett allmänt nyhetsbrev till samtliga delägare hos Stall Kennys Andelshästar på e-post. Har du inte fått det? Kolla din skräppost.

200925

Denna vecka har Grandfather Bill körts långsamt och allt är fortfarande bra. Han är pigg och glad. Blank och fin i pälsen. Han mår bra för dagen med andra ord säger Malin.

200918

Grandfather bill körs långsamt och det verkar vara som det ska. Han är pigg och glad och jag tränar på. Vi får hoppas det fortsätter med att vara bra säger Malin.
Grandfather Bill släppte hältan på helt plötsligt. Han är nu jättefin i pälsen, blank och fin och visar ingen hälta alls när jag böjer igenom honom. Jag har ingen teori om vad det kunde varit. Kanske behövde han bara den extra tid han fick. Vi får hoppas det var så. Malin får nu träna igång honom säger veterinär Nina Lundin.

200911

Grandfather Bill har nu varit inne på kliniken hos veterinär Nina Lundin och nu visade han ingen hälta alls. Inte ens vid böjprov. Nina sa att nu kör vi igång så får vi se vad som händer, så jag ska börja köra honom så får vi se och hoppas att det verkar fortsatt bra. Kanske det bara var lite extra tid han behövde säger Malin.

200904

Grandfather Bill har jag tittat på idag. Han är fortsatt halt och vi kommer ta in honom på kliniken och lysa honom igen. Återkommer så fort vi gjort det säger veterinär Nina Lundin.

200828

Grandfather Bill har fått tagit det lugnt även den här veckan. Han mår bra och trivs med livet säger Malin.

200821

Grandfather Bill undersökte veterinär Nina Lundin igår och hon ombehandlade kotan vänster fram. Det var fortsatt hälta kvar där. Han trivs annars med livet på gården och mår gott ute i hagen säger Malin.

200814

Grandfather Bill kommer veterinären titta på igen nästa vecka. Han har fått gå lugna skritturer under veckan och myst i hagen säger Malin.

200807

Grandfather Bill är pigg och glad. Han skrittas och är ute i hagen och har det skönt. Han mår bra säger Malin.

200731

Jag har idag skickat ut ett Nyhetsbrev. Har du inte fått det. Titta då i din skräppost. Hittar du det inte där. Hör av dig. Vänliga hälsningar Kenny

200731

Grandfather Bill blev plötsligt halt så veterinär Nina Lundin röntgade kotan men hon såg inga förändringar. Nina behandlade båda framkotorna med kortison. Han är nu tillbaka hos mig (Malin). Skritt 14 dagar sedan ny koll av veterinär säger Malin.

200724

Grandfather Bill joggade i början av veckan och har efter det börjat gå jobb i backe/sand. Det verkar bra säger Björn.

200717

Grandfather Bill är tillbaka på Lökene. Veterinären har inte hittat några fel och borreliaprovet låg under gränsvärdena som det ska göra. Han har fått jogga ett par gånger sedan han kom tillbaka säger Björn.

200710

Grandfather Bill har börjat gå motionsjobb hos Malin. Veterinär Nina Lundin har tagit olika prover utan att hitta något fel. Han har fått allmänt smärtstillande och gastrogard. Borreliaprov är teget och det låg under gränsvärdet. Han får jogga igång lite lätt igen säger Björn.

200703

Grandfather Bill tar det lugnt med hagvistelse och han motioneras för vagn. Han är pigg och glad säger Malin.

200626

Grandfather Bill har bara tagit det lugnt under veckan ute i hagen och fått må bra. Han är pigg och på glatt humör säger Malin.

200619

Grandfather Bill har åkt till Malin där jag har mina konvalescenter. Veterinär Nina Lundin har undersökt honom och han ska stå på medicin för magen samt lite allmänt smärtstillande. Inte hittat exakt vad felet med honom är, men veterinären ville börja med denna kuren först och se om han kommer må bättre efter den säger Björn.

200612

Grandfather Bill har veterinären bl.a tagit borreliaprov på. Han måste ha något konstigt virus i kroppen. Han tränar bra men ser inte helt fin ut i pälsen. Vi har kontakt med veterinär som kollar. Vi avvaktar och ser hur det utvecklar sig säger Björn.

200608

Grandfather Bill fick dödens från start och fick trava där hela vägen. Tröttnade helt in på upploppet och Björn slutade köra på honom. Slutade oplacerad.
– Något är fel på honom. Vet inte vad, men något stämmer inte för han svettades och agerade inte som vanligt. Veterinären får göra en grundlig undersökning säger Björn. 

200605

Grandfather Bill har tränat som han ska under veckan och känts fin i jobben. Jag körde honom själv i ett finslipande jobb och allt var som det ska säger Björn.

200602

Grandfather Bill startar på Färjestad på måndag. Det är fortsatt besöksförbud på travbanorna runt om i landet. Vi får följa loppet på ATG.

200529

Grandfather Bill har varies ute i hagen och joggat lite efter starten. Han har kollats i halsen idag men jag har inte fått någon rapport än. Jag är på väg till Solvalla. Återkommer om det säger Björn.
Tillägg: Inga fel hittades på halskollen hälsar Björn.

200525

Grandfather Bill hamnade som väntat bland de sista hästarna från sitt tolftespår bakom bilen. Låg där till sista bortre långsidan när Jepson snyggt körde fram mellan hästar på innerspår. Fick det sedan inte att bita utan slutade oplacerad i mål.
– Han är så mycket sämre med skor. Hade vanliga skor på för att spara fötterna vilket visade sig vara fel idag sa Björn efter loppet.

200522

Grandfather Bill har tränat som han ska under veckan och ser fin ut. Allt verkar bra inför starten nästa vecka säger Björn.

200519

Grandfather Bill startar på Färjestad på måndag. Det är fortsatt besöksförbud på travbanorna runt om i Sverige pga Coronaviruset. Vi får hålla våra tummar framför ATG Live.

200515

Grandfather Bill har gått jobb i backen och sandbanan den här veckan. Allt bra i jobben. Han är pigg och fin säger Björn.

200508

Grandfather Bill har bara joggat lätt efter loppet. Han kändes fin och kommer gå framåt till nästa start säger Björn.

200504

Grandfather Bill hamnade i fjärdepar utvändigt som blev andrapar utvändigt efter ungefär ett varv. Låg där. Anfall i sista sväng. Fram utanpå ledande Dexter Brick. Kom inte förbi, fick även se sig slagen av Harley D.E. som segrade. Grandfather Bill gjorde en mycket fin årsdebut även om det inte räckte hela vägen. Han slutade trea i mål.Tiden blev 1.13,3/2140 meter autostart.
– Grandfather Bill gick bra hela vägen och kämpade över upploppet. Han var lite ringrostig och behövde loppet. Nu är vi på gång sa en nöjd Björn efter loppet.

200501

Grandfather Bill har tränat på som han ska under veckan. Han gick de sista finslipande intervallerna idag och allt kändes okej i dem inför starten nästa vecka säger Björn.

200428

Äntligen kom Grandfather Bill med i lopp. Han har under våren flera gånger stått som förstareserv pga poängbrist när Björn anmält till olika banor och inte kommit med. Det är svårt hitta lopp när man inte har tillräckligt med poäng. När han kom med blev det fel på karenstiden. Nu är det glömt säsongen har knappt börjat, på måndag startar Grandfather Bill på Färjestad. Det är fortsatt besöksförbud på travbanorna runt om i Sverige pga Coronaviruset. Vi får hålla våra tummar framför ATG Live.

200424

Grandfather Bill gick i tisdags ett rundbanejobb och kändes som han ska. Han har idag gått treheatsintervaller på rundbanan. Allt bra även i dem säger Björn.

200418

Grandfather Bill har gått treheatsintervaller på rundbanan den här veckan. Allt bra i dem säger Björn.

200414

Grandfather Bill kommer att strykas inför torsdagens start. Delägarna är informerade via e-post.

200410

Grandfather Bill tränar på som han ska och allting känns bra i jobben. Jag har anmält honom vid några tillfällen men vi har inte kommit med då poängen inte räckt till. Nu är vi med på Åby näst vecka och han kan äntligen få börja starta igång säsongen. Ny skötare på Billy är Yann Jublot säger Björn.

200409

Grandfather Bill startar på Åby på torsdag. Det är besöksförbud på travbanorna runt om i Sverige pga Coronaviruset. Vi får hålla våra tummar framför ATG Live.

200403

Grandfather Bill har gått treheatsjobb på rundbanan under veckan och känts fin i dem. Jag letar lopp åt honom säger Björn.

200327

Grandfather Bill har tränat som han ska under veckan. Allt bra med honom. Jag letar lopp säger Björn.

200320

Grandfather Bill känns bra i jobben utan att vara på topp. Jag anmälde till Solvalla men han kom inte med (stod som förstareserv). Jag letar upp ett nytt passande lopp framöver säger Björn.

200313

Grandfather Bill sköter sig bra i träningen. Det finns inget att klaga på i veckans jobb. Allt bra säger Björn.

200306

Grandfather Bill känns fortsatt fin i träningen. Vi jobbar på denna månad med rundbanejobb och treheatsjobb på rundbanan. Allt bra med honom säger Björn.

200228

Grandfather Bill gick ett rundbanejobb i början av veckan och jag är nöjd med honom. Har efter det gått ett treheatsjobb på rundbanan. Allt bra även i det, han ser ser fin ut. Han hade mycket oflyt i loppen förra året, vi hoppas på bättre utdelning i år. Han har inga poäng så vi startar där vi kommer med. Han får starta igång med skor på de första starterna. Om vädret är med oss så vi kan träna som planerat veckorna framöver och att det inte blir några bakslag så är han på banan igen under april säger Björn.

200221

Grandfather Bill har gått två stycken treheatsjobb på rundbanan den här veckan. Allt bra i dem säger Björn.

200214

Grandfather Bill har gått treheatsjobb på rundbanan den här veckan och har sett fin ut i dem. Allt bra med honom säger Björn.

200207

Grandfather Bill har gått två treheatsjobb på rundbanan den här veckan. Allt bra i dem säger Björn.

200131

Grandfather Bill har jobbat på som han ska och har bl.a gått ett treheatsjobb på rundbanan. Inga anmärkningar. Vi jobbar på säger Björn.

200124

Grandfather Bill är frisk och kry har tränat på som han ska under veckan som gått. Vi bygger inför våren. Allt bra säger Björn.

200118

Grandfather Bill har jobbat på med ett treheatsjobb på rundbanan och backintervaller den här veckan. Känns som han ska säger Henrik.

200110

Grandfather Bill gick motionsjobb under helgerna. Han har ökat på träningen den här veckan. Treheatsjobb på rundbanan. Allt bra med honom säger Björn.

191220

Grandfather Bill har inte haft den rätta turen med löpningar och spårlottning på V75 de senaste starterna. Det har blivit dålig utdelning trots nästan 300.000 kronor intjänat. Han har för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Vi laddar nu om för 2020 med honom. Kör igång och börjar starta någon gång i mars/april beroende på hur vädret är resten av vintern. Vissa dagar flyter banan och vi kan inte träna som vi vill. Vi hoppas på minusgrader. Han får ta det lite lugnt under jul och nyårshelgerna som de flesta hästarna i stallet. Vi får börja samla poäng i vår. Han duger bra i V75 säger Björn Goop.
Det här var sista träningsrapporten för i år. Nu blir det lugnare i stallen några veckor och de flesta andelshästar får jul och nyårsledigt. De får mysa ute i hagen och joggas lite lätt för att få motion. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag det här direkt. Nästa uppdatering förutom de andelshästar som startar kommer fredag 10 januari 2020. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År. /Kenny

191213

Grandfather Bill har joggat under veckan. Han får ta det lite lugnt ett tag framöver och ladda om batterierna säger Björn.

191206

Grandfather Bill blev uppkollad och behandlad av veterinär i måndags. Jag har motionerat honom lätt i slutet av veckan och han är pigg och glad. Nu laddar vi om mot våren säger Henrik.

191201

Grandfather Bill fick en bra start och satt i ledning i första kurvan från sitt tillägg. Fick tryck på sig direkt och släppte ledningen. Ledarhästen fick släppa 1600 meter från mål. Bill låg efter det i tredjepar invändigt resten av loppet. Kunde inte utmana över upploppet utan slutade sjua i mål.
– Det var ett ojämnt tempo hela loppet samt att tävla med skor inte är hans grej. Han är kraftigt mycket bättre barfota. Nu väntar vintervila. Vi går igenom honom imorgon. Sen vila/träna och hitta en växel till när det blir barfota igen. När han tjänat tillräckligt med pengar åker vi till Frankrike där finns det fina pengar att köra om säger Björn.

191129

Grandfather Bill gick ett rundbanejobb i början av veckan och han kändes bra. Intervaller på rakbanan i det sista jobbet inför starten, pigg och fin! Tror och hoppas på en bra insats på söndag säger Henrik.

191125

Grandfather Bill startar på Örebro på söndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på torsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger i frikortskassan i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

191122

Grandfather Bill har tränat måndag och torsdag den här veckan. Han har gått tre heat båda gångerna på rundbanan och allt verkar som det ska säger Henrik.

191115

Grandfather Bill blev avmaskad efter starten. Fick ta det lugnt efter det. Han har gått ett lättare jobb i slutet av veckan. Allt verkar bra säger Henrik Åslund.

191109

Grandfather Bill var bra med i två omstarter och även i den tredje giltiga starten. Fick andrapar utvändigt och det såg bra ut. Attacker kom i tredjespår ett varv från mål. Björn satt kvar i andraspår. På sista bortre långsidan stannade dödenshästen på ”två steg” och Grandfather Bill drogs hjälplöst bakåt som sista häst. Björn gjorde allt rätt i loppet. Tyvärr så blev det som det blev. Vi får komma igen.
– Grandfather Bill kändes jättefin. Det blev tvärstopp in i sista kurvan. Fanns ingenting att göra. Bill har all otur i världen en häst kan ha sa Björn efter loppet.

191108

Grandfather Bill har tränat bra under veckan och var bra i de sista finslipande intervallerna inför morgondagens lopp. Tyvärr blev vi bortlottade i spårlottningen. Vi får hoppas på en så bra placering som möjligt säger Björn.

191103

Grandfather Bill startar på Sundbyholm i ett försök i Bronsdivisionen på V75 på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på onsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger utlagda i frikortskassan bredvid huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

191101

Grandfather Bill har tränat som han ska under veckan och känns fin i jobben. Eventuellt kan det bli start på Sundbyholm nästa helg. Jag har dock inte bestämt mig än säger Björn.

191025

Grandfather Bill jobbar på och har gått två stycken treheatsjobb på rundbanan den här veckan. Han kändes bra i båda jobben Han får jobba på lite innan vi anmäler till start säger Björn.

191018

Grandfather Bill har den här veckan gått ett treheatsjobb på rundbanan. Allt bra i det. Han har även gått intervaller på rakbanan. Inga konstigheter i dem. Pigg och glad säger Björn.

191011

Grandfather Bill har joggat den här veckan och ser fin ut. Han har verkligen inte haft någon tur i loppen på sistone. Vi får hoppas det vänder när vi kör igång och startar igen. Han är på gång säger Björn.

191004

Grandfather Bill undersökt av veterinär. Det var inget fel i halsen men han markerade på böjprov i benen och blev behandlad där. Får ta det lite lugnt ett litet tag säger Björn.

191001

Grandfather Bill bra med från start. Hamnade i fjärdepar utvändigt som blev tredjepar utvändigt. På i fjärdespår på sista bortre långsidan och genom slutkurvan. Låg som tredjehäst in på upploppet. Tappade över upploppet och slutade oplacerad.
– Grandfather Bill kändes fin i loppet och vi fick ett bra lopp. Det blev dock tufft genom slutsvängen då vi fick gå ut i fjärdespår. Han kroknade sen över upploppet och jag slutade köra på honom sa Jepson efter loppet.

190927

Grandfather Bill har tränat på som han ska under veckan. Han gick dem sista finslipande intervallerna idag och dem var bra. Carl Johan får försöka hitta en så bra position som möjligt från tiondespåret säger Björn.

190925

Grandfather Bill startar på Jägersro i ett V75 försök i Bronsdivisionen på tisdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- och stallbacksbiljetter. Hör av senast på fredag klockan 10.00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190921

Grandfather Bill hamnade som väntat sist från sitt tolftespår bakom startbilen. Tempot 1.08,5 första 500, 12,3 första varvet.  Gick sakta en bit mitt i loppet. Hästen såg fin ut men det var omöjligt att plocka placeringar bakifrån. Bara glömma det här loppet.
– Bill kändes bra i loppet. Det gick för sakta en bit mitt i loppet för att vi skulle kunnat komma in i matchen. Vi laddar om sa Björn efteråt.

190920

Grandfather Bill har varit fin i veckans jobb. Han var fin i de sista finslipande intervallerna igår på rakbanan. Vi är utlämnade från start och jag hoppas vi har tur att komma ner från start. Vi siktar på pengar i första hand från det här läget säger Björn.

190915

Grandfather Bill startar på Färjestad på V75 i Bronsdivisionen på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- och stallbacksbiljetter. Hör av senast på torsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger i frikortskassan i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190913

Grandfather Bill har tränat som han ska under veckan som gått. Känns stark och fin i jobben. Eventuellt anmäler jag till V75 på Färjestad nästa helg. Jag har inte bestämt mig än säger Björn.

190907

Grandfather Bill kunde inte hålla ledningen. Peter Ingves valde då att gå ner på innerspår. Låg i tredjepar invändigt. Blev fast där hela vägen och såg aldrig dagens ljus. Fast med mycket sparat kvar över mållinjen.
– Jag är nöjd med hästens insats. Grandfather Bill hade mycket krafter kvar över mål. Jag är mindre nöjd med att jag valde fel väg idag sa Peter efter loppet.

190906

Grandfather Bill har tränat som han ska och inga fel. Fin i dem sista finslipande intervallerna. Jag tror på en bra insats. Han är redan på plats på Solänget säger Björn.

190901

Grandfather Bill startar på V75 på Solänget på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljett. Hör av er senast på torsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190831

Grandfather Bill har gått två stycken treheatsjobb på rundbanan den här veckan. Han ser fin ut i jobben. Jag har inte planerat in någon nästa start i almanackan än. Men ska titta i propositionerna så får vi se var och när det blir säger Björn.

190823

Grandfather Bill var hos veterinären i början av veckan och fick klartecken att köra igång igen. Han har joggat under veckan och börjar gå fort igen nästa vecka säger Björn.

190816

Grandfather Bill har varit hos veterinären. Han var öm i båda framknäna och vänster bak. Det var inga stora grejer men han fick en liten uppfräschning. Han underpresterade i lördags, jag vet inte varför säger Björn.

190810

Grandfather Bill hamnade i tredjepar invändigt. Låg där till 500 meter kvar då det blev fjärdepar invändigt. Lite fast bakom trötta hästar i sista sväng. Loss in på upploppet men det tog inget över upploppet och Grandfather Bill slutade oplacerad.
– Idag fick inte Grandfather Bill till det lika bra som senast. Kändes jättefin och var lugn och fin. Men 300 meter kvar blev han stum och trött sa Björn efter loppet.

190809

Grandfather Bill har tränat som han ska under veckan. Fin i de sista finslipande intervallerna. Hoppas kunna vara långt framme. Dock tufft begära vinst säger Björn.

190804

Grandfather Bill startar i Bronsdivisionens final på V75 på lördag på Åby. Ni delägare om ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på torsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger utlagda i huvudentrén kassa 1 i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190802

Grandfather Bill joggade i början av veckan och har efter det gått ett treheatsjobb på rundbanan. Allt bra med honom säger Björn.

190725

Grandfather Bill blev genomgången av veterinär i måndags. Inga stora grejer, men han fick en liten rundsmörjning. Vi laddar honom nu mot V75 finalen den 10 augusti säger Björn.

190720

Grandfather Bill tog enkelt hand om ledningen. Sen var det spel mot ett mål. Grandfather Bill vann med två längder på nya rekordtiden 1.13,4/2140 meter voltstart. Segerchecken 125.000 kronor. Grandfather Bill är nu inkvalad till V75 final i Bronsdivisionen på Åby den 10 augusti.
– Vi fick en kanonstart, han spetsade på ”två” steg. Det blev sedan väldigt enkelt. Grandfather Bill gick i mål med en hel del sparat. Jag är jättenöjd. Nu får vi ladda för finalen sa Björn efteråt.

190719

Grandfather Bill har skött veckans jobb till belåtenhet. Han var fin i sista finslipande intervallerna. Han värmer på banan efter lopp 1 tillsammans med mig. Barfota runt om är planerat säger Björn.

190714

Grandfather Bill startar på V75 på Axevalla på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på onsdag klockan 10.00. Ni kommer få information av mig hur ni får biljetterna när ni beställt dem.

190712

Grandfather Bill joggade i början av veckan och har efter det gått ett ettheatsjobb på rundbanan. Allt bra i det. Jag har ännu inte bestämt till hundra om jag anmäler till V75 på Axevalla eller ej. Bestämmer mig på söndag säger Björn.

190705

Grandfather Bill har tagit det lugnt under veckan. Han har haft besök av veterinären och fick en liten rundsmörjning. Vi siktar på Axevallahelgen säger Björn.

190629

Grandfather Bill kördes till från start men kunde inte försvara ledningen. Låg i rygg ledaren i tufft tempo. In i sista kurvan stannade ledaren och Grandfather Bill drogs många längder bakåt. Loss mitt i kurvan. Spurtade sedan bra utan chans till en sjundeplats.
– Jag kunde inte köra fortare från start. Kunde inte heller gå ut och överta i det hårda tempot. Vi blev fast i trött rygg och får ta nya tag. Han spurtade bra när luckan kom sa Björn efteråt.

190628

Grandfather Bill har tränat som han ska under veckan. Allt bra i den sista finslipande intervallerna inför lördagens start. Jag hoppas och tror han kommer göra en bra insats. Vi får se hur långt det räcker. Barfota runt om och yankee guldvagn säger Björn.

190623

Grandfather Bill startar i Klass I finalen på Sundbyholms travbana utanför Eskilstuna på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på onsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger i frikortskassan bredvid huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190621

Grandfather Bill har känts jättefin i veckans jobb. Allt verkar bra med honom. Inga konstigheter. Spännande V75-final, hoppas på många delägare på plats säger Björn.

190614

Grandfather Bill har gått lätta jobb den här veckan. Vi trimmar honom nu och går ut direkt i V75-finalen på Eskilstuna säger Björn.

190607

Grandfather Bill var hos veterinären i början av veckan och fick en liten rundsmörjning. Tagit det lugnt efter det. Han är pigg glad och på gott humör säger Björn.

190601

Björn Goop bestämde efter värmningen att Grandfather Bill skulle gå barfota runt om. Han tog ledningen i en omstart och även i den giltiga starten. Peter svarade ledningen och det var sedan spel mot ett mål. Peter Ingves satt lugn över upploppet och segermarginalen skrevs till en längd.
– Det var en fin häst, 700-800 meter från mål blev han lite lat, men när jag sa ”perkelä” åt honom så tog han i igen. Det var gott om krafter kvar i mål sa Peter Ingves efter loppet.

190531

Grandfather Bill fin i veckans jobb och fin i dem sista finslipande intervallerna inför morgondagens start. Han kommer troligtvis gå med skor runt om. Väntar nog med ett rycka dem till nästa start säger Björn.

190526

Grandfather Bill startar i Klass I på V75 på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på torsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger i frikortskassan bredvid stallbacksentrén i det namn som ni beställt biljetterna i.

190524

Grandfather Bill gjorde ett bra lopp i måndags som tvåa. Han har tagit det lugnt efter loppet och joggat lätt. Han gick idag ett ettheatsjobb på rundbanan och allt verkade vara bra säger Björn.

190520

Grandfather Bill kunde inte försvara ledningen. Blev fast i ryggen på ledande Poem In Motion. Ledaren fick bestämma tempot, Grandfather Bill satt fast i ryggen. Kunde inte utmana över upploppet när luckan kom utan slutade tvåa i årsdebuten.
– Jag är nöjd med prestationen. Ulf fick stjäla loppet i ledningen. Grandfather Bill blev lite omotiverad på upploppet men när jag petade på honom så svarade han bra. Kollar upp honom så får vi fundera över kommande upplägg sa Björn efter loppet.

190517

Grandfather Bill var fin i ett rundbanejobb i början av veckan. Idag har han gått finslipande intervaller inför starten på måndag. Han känns fin och ska ses med bra chans direkt. Men då det är första starten på ett halvår kan det kanske behövas lopp i kroppen säger Björn.

190517

Grandfather Bill fin i ett rundbanejobb i början på veckan. Gick ett rakbanejobb idag inför starten på måndag och kändes fin även i det. Allt bra säger Björn.

190514

Grandfather Bill gör årsdebut på Färjestad på måndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på fredag klockan 10.00. Biljetterna ligger i frikortskassan i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190513

Grandfather Bill gick ett rundbanejobb idag, han kändes smidig och fin och vi startar på Färjestad på måndag säger Björn Goop.

190510

Grandfather Bill har smugit igång med träningen den här veckan. Gått tvåheatsintervaller på rundbanan. Ser fin ut. Han startar om ungefär två veckor, eventuellt på Färjestad den 20 maj om jag inte hittar något annat lopp säger Björn.

190503

Grandfather Bill har lyft sig ytterligare under vintern och känts jättefin i jobben, men inte varit riktigt startklar. Fick en säkerhetsgenomgång av veterinären igår. Han blev behandlad i båda framkotorna. Två veckors karens. Det känns som att han går en fin säsong till mötes säger Björn.

190426

Grandfather Bill har gjort det han ska under veckan och allt är bra med honom säger Björn.

190418

Grandfather Bill har gått två stycken treheatsjobb på rundbanan den här veckan och känts fin i dem. Idag har han avmaskats. Han får nu ta det lite lugnt över påsken säger Björn.

190412

Grandfather Bill har gått ett rundbanejobb och ett treheatsjobb på rundbanan den här veckan. Han är nästan helt startklar. Blir i slutet av denna månad eller början av maj om allt går som planerat säger Björn.

190405

Grandfather Bill gick ett rundbanejobb i början av veckan och var jättefin i det. Det ser ut som att vinterträningen gjort honom gott. Han har efter det gått ett tre heatsjobb på rundbanan. Han är till start om några veckor säger Björn.

190329

Grandfather Bill gick ett rundbanejobb i början av veckan och var fin i det. Har efter det gått ett tre heatsjobb på rundbanan. Allt bra med honom säger Björn.

190326

Grandfather Bill gick rundbanejobb igår och han såg stark och fin ut. Vi siktar på årsdebut andra halvan av april säger Björn.

190322

Grandfather har gått tre heat två gånger på rundbanan den här veckan. Vädret är inte med oss så vi har fått pussla för att kunna träna. Förhoppningsvis blir vädret bättre framöver. Jag startar nästan inga hästar alls från stallet nu utan siktar mot andra halvan av april, då ska de vara klara och laddade. Allt bra med Grandfather Bill säger Björn.
Samtliga delägare ska ha fått mail om de nya Stall Kenny kläderna som lanserats. Har du inte fått mail om dem, hör av dig!

190315

Grandfather Bill har gått tre heat på rundbanan den här veckan. Allt bra med honom säger Björn.

190308

Grandfather Bill tränar för fullt och känns stark och fin i jobben. Vi har haft tråkiga träningsförhållanden den här veckan. Körde ett tre heats jobb i tisdags på rundbanan. Det är mängdträning nu och vi bygger inför säsongen. Vi värmer först två varv i bakvarv, vilar. Kör två varv till i bakvarv, vilar igen, sen kör vi två varv i rätvarv. Om allt går som planerat så är han till start i april säger Björn.

190301

Grandfather Bill har gått tre heat på rundbanan den här veckan. Han jobbar på bra, allt bra med honom. Vi tränar på säger Björn.

190222

Grandfather Bill har även den här veckan gått två gånger sju intervaller i backen. Ser stark och fin ut, jag är nöjd säger Björn.

190215

Grandfather Bill har gått två jobb i backen den här veckan. Sju intervaller båda gångerna. Allt bra säger Björn.

190207

Grandfather Bill har gått sex intervaller i backen i veckan. Sköter sig fint. Vi bygger styrka säger Björn.

190201

Grandfather Bill är allt bra med. Han har gått jobb på rundbanan två gånger tre heat. Ser fin ut säger Björn.

190125

Grandfather Bill Har gått tre heat på rundbanan två gånger den här veckan. Sköter sig bra och ser fin ut säger Björn.

190118

Grandfather Bill har Henrik Åslund hand om nu då Lena har åkt ner för att jobba i Frankrike ett tag. Han har gått jobb på rundbanan under veckan och allt ser bra ut säger Björn.

190111

Grandfather Bill tränar nu igen efter efter helgerna och ser fin ut. Han växlar mellan backjobb och rundbanan säger Björn. 

181221

Grandfather Bill har tränat på rundbanan med sina 3-heat under veckan som gått, allt bra med honom. Jag kommer att starta hästarna i stallet väldigt lite under januari och februari. Träna på och bygga styrka för att sedan komma ut i mars månad, min plan är att Grandfather Bill kommer ut och gör årsdebut då. Han kommer nu att vaccineras sedan blir det ledigt över jul och nyår säger Björn. Det här var sista uppdateringen för i år. Det blir alltid lite stiltje mellan jul och trettonhelgen i stallarna. Jag står hela tiden i kontakt med stallen, om något särskilt händer så uppdaterar jag det direkt här på sidan. Nästa träningsuppdatering blir annars fredag 11 januari. God jul och Gott nytt år! /Kenny

181214

Grandfather Bill har joggat den här veckan. Han är pigg och på gott humör. Han har trots 336.000 kronor intjänat i år ändå haft lite stolpe ut. Nu laddar vi för 2019 säger Björn.

181207

Vi har haft dåliga träningsförhållanden på Lökene ett tag pga vädret. Grandfather Bill har joggat i skogen under veckan, han mår bra. Vi siktar på start till våren säger Björn.
Grandfather Bill har bara joggat efter behandlingen, han är pigg och glad som vanligt säger Lena.

181130

Grandfather Bill fick en liten rundsmörjning av veterinären i måndags, inga stora saker. Han har fått vinterskorna på. Har fått jogga lite lätt i skogen i slutet av denna vecka hälsar Lena.

181124

Grandfather Bill fint med från start. Hamnade i tredjepar invändigt efter en bit. Såg fin ut när han tassade med i ryggar invändigt. Satt fast genom sista kurvan, luckan kom sent i utgången av sista sväng. Björn Goop fick vrida ut Grandfather Bill i fjärdespår över upploppet. Grandfather Bill gick fort över upploppet när han fick fritt och hann ifatt alla utom ledarhästen. Slutade tvåa med mersmak. Mycket fin insats. 125.000 kronor var andraplatsen värd. Flera av er delägare som köpt in er i halvsystern Generator, det är bara att gratulera. Generator har ett högt avelsvärde redan nu!! Missa inte chansen att bli delägare i Generator.
– Grandfather Bill var lugn och fin innan och kändes jättefin i loppet. Luckan kom för sent för att vi skulle kunna hinna fram, men jag är jättenöjd ändå med andraplatsen. Vi får se hur han tar loppet men det blev inte så tufft och han gick i mål med full spänst över mållinjen. Blir nog en eller ett par starter till innan det är dags för vinterträning sa Björn Goop efter loppet.

181123

Grandfather Bill var fin i de sista finslipande intervallerna igår på rakbanan. Allt bra så här långt säger Lena.

181121

Grandfather Bill har skött sig fint i veckans jobb. Han går sista finslipande jobbet imorgon. Allt ser bra ut så här långt säger Lena.

181118

Grandfather Bill startar i V75-finalen i Klass II på Solvalla på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på torsdag klockan 10:00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

181116

Grandfather Bill har gått ett tre-heats jobb på rundbanan i tisdags. Idag har han gått ett rundbanejobb. Han var helt okej i båda jobben. Vi siktar på start i V75-finalen nästa helg säger Björn.

181109

Grandfather Bill tappade en del vikt när han startade på Jägersro. Han har bara joggat under veckan och är pigg och glad. Vi jobbar med sikte på start i V75-finalen på Solvalla säger Björn.

181102

Grandfather Bill har joggat under veckan. Vi har inte sett några konstigheter med honom efter hemkomsten. Han kanske bara hade en dålig dag helt enkelt säger Björn.

181029

Veterinären hittade inga fel i halsen på Grandfather Bill när han gjorde halskontroll, även EKG är perfekt. Han tror det är någon infektion i kroppen som kan bli en förkylning inom några dagar. Vi får avvakta och se säger Björn. 

181027

Grandfather Bill kunde inte ta ledningen omgående utan fick trava utvändigt in i första kurvan. Övertog ledningen. Ledde loppet tills favoriten Vincent AS kom och enkelt övertog. Började tappa på sista borte långsidan och presterade långt under sin kapacitet. Slutade oplacerad. Måste varit sjuk.
– Grandfather Bill var sjuk idag tyvärr. Allt kändes jättebra innan loppet och inga symptom alls på att något skulle vara fel. Han hade väldigt hög puls länge efter loppet sa Björn efteråt.  

181026

Grandfather Bill har jobbat som han ska under veckan. Jag körde jobb med honom igår och han kändes fin. Det blir troligtvis lätta järnskor runt om imorgon säger Björn.

181021

Grandfather Bill starter i Oktoberstayern på Jägersro på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på torsdag klockan 10:00 så ordnar jag med det. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni beställt biljetterna i.

181019

Grandfather Bill körde jag rundbanejobb med igår. Han kändes fin och känns startklar. Jag har inte hittat några passande lopp åt honom. Jag ska titta lite mer i propositionerna. Det kan även så att han går direkt ut i V75-finalen. Jag har inte bestämt mig säger Björn.

181012

Grandfather Bill gick jobb på rundbanan i tisdags och idag tre heat på rundbanan, allt bra säger Lena.
Vi blev lite oroliga förra veckan, men det visade sig vara falskt alarm. Grandfather Bill har tränat som han ska under veckan. Jag har inte tittat i propositionerna än efter något passande lopp säger Björn.

181008

Inga fel och svullnaden har gått ner på Grandfather Bill. Delägarna har fått mail om det idag.

181005

Grandfather Bill gick ett lugnt jobb igår. Han är idag varm och lite tjock i vänster bakkota vid gaffelbandsfästet. Ska lysas på måndag om det fortfarande ser konstigt ut då säger Lena.

180928

Grandfather Bill fick gå till veterinären i måndags för koll, han blev behandlad i alla fyra knäna. Han har bara tagit det lugnt i veckan, fick en lugn motionstur igår och idag, mest för att han ska hålla sig lugn. Han är pigg och glad! Tack för tårtorna, de var uppskattade säger Lena.

180922

Stort GRATTIS alla delägare i Grandfather Bill till V75-segern på Färjestad idag. Björn kunde inte komma förbi Faust Boko från start utan backade ner i ryggen. Faust Boko fick bestämma tempot i ledningen med Grandfather Bill klistrad i ryggen. På sista bortre långsidan kom Grandfather Bill ut i andraspår. Attack direkt, kämpade sig närmare och närmare, in på upploppet så hade Grandfather Bill slagit klorna i Faust Boko och stegade förbi till en säker seger ner till andrahäst i mål, starkt spurtande jätteskrällen Eraja Jaam och Jonas Moberg.
– Han är inte så rutinerad än så han förstod inte riktigt att han skulle ta i från start. Därför nådde vi inte ledningen, han kommer bli startsnabb med mer rutin. Jag satt med fulla linor och hoppades på lucka, när den kom så kändes det bra. Jag hade mycket att köra med och han var inte speciellt tagen över mållinjen. Det känns som han kommer gå långt om han får vara frisk sa en mycket nöjd Björn Goop efter segern.

180921

Vi har nu fått svar och blodprovet var bra på Grandfather Bill. Vi hoppas på en bra insats imorgon på Färjestad säger Lena.

180920

Grandfather Bill gick intervaller på rakbanan idag och var fin i dem. Vi har tagit blodprov på honom för att se så han inte har någon infektion som ligger och gror i kroppen. Många av våra hästar är förkylda så vi får vara extra försiktiga säger Lena.
Allt kändes normalt med Grandfather Bill i dagens jobb säger Björn.

180916

Grandfather Bill startar på V75 i Klass II, Försök 1 i Meeting 7 (Final Solvalla 24 november 2018) på Färjestad på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på torsdag klockan 10:00. Biljetterna ligger på lördag i frikortskassan i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

180914

Grandfather Bill gick rundbanejobb i måndags och var fin i det. Igår gick han 3-heat och kändes bra. Han är på gott humör säger Lena.
Grandfather Bill har känts fin i jobben ett tag men jag har medvetet väntat med att ta ut honom till start för han har ett fint lopp på Färjestad nästa lördag, stayerlopp Klass II på V75 säger Björn.

180907

Grandfather Bill gick ett rundbanejobb i måndags tillsammans med Björn och var fin i det. Igår så gick han tre heat och kändes fin även i dem. Jag skulle tro att det inte dröjer så länge innan han är anmäld till start säger Lena.

180831

Grandfather Bill har gått intervaller på rakbanan och känns jättefin. Han har humöret på topp säger Lena.

180824

Grandfather Bill har tagit det lugnt efter loppet. Roligt han fick visa att insatsen senast berodde på vad vi tror var vätskebrist. Han har bara joggats lite lätt. Han verkar ha tagit loppet bra säger Lena.

180821

Stort grattis alla delägare och övriga kretsen kring andelshästen Grandfather Bill till den överlägsna segern på Solvalla ikväll. Björn körde framåt direkt från åttondespåret men fick svar. Det blev körning en bit. Björn gav sig och kröp ner i rygg med Grandfather Bill, övriga fältet var en bit bakom. På sista bortre långsidan så vred Björn ut Grandfather Bill i andraspår, på ”två steg” övertog han ledningen. In i sista sväng försvann Grandfather Bill ifrån övriga fältet och segrade med fyra längder på nya rekordet 1.14,7/ 2640 meter autostart.
– Grandfather Bill kändes jättefin hela vägen, synd på värmen senast det knäckte honom och segerraden. Han joggade i mål med mycket krafter i behåll ikväll och jag är nöjd sa Björn efter loppet. 

180817

Grandfather Bill har tränat på som han ska under veckan som gått. Känns pigg och fin i jobben. Tråkigt spår på tisdag, men någon måste få det också säger Björn.

180815

Grandfather Bill startar på Solvalla på tisdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på söndag klockan 10:00. Biljetterna ligger i restaurangentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i på tisdag.

180810

Grandfather Bill gick två intervaller på rakbanan i måndags och tre intervaller igår på rakan. Han känns fin och har inte tappat mycket på uppehållet, han är nog tillbaka på banan om några veckor säger Lena.
Grandfather Bill kommer att få gå ett lite tuffare jobb nästa vecka. Han är till start igen om några veckor säger Björn.

180803

Grandfather Bill har joggat under veckan, pigg och på bra humör, allt är bra med honom säger Lena.

180727

Grandfather Bill gick veterinären igenom benen på igår. Han blev behandlad i bägge framknäna och bägge framkotorna med tuppkam. Det är 14 dagars karens säger Lena.

180724

Veterinären kollade Grandfather Bill i halsen igår, och den var fin. Han trodde snarare att det berodde på uttorkning, att han helt enkelt fått i sig för lite vätska. Då kan dem underprestera så som Bill gjorde säger Lena.

180720

Grandfather Bill tog enkelt hand om ledningen. Fick bestämma i ledningen men i sista sväng så tog krafterna slut, Billy stumnade och gick inte att känna igen från tidigare starter och slutade oplacerad.
– Han måste vara sjuk, krafterna tog slut på två steg. Det får bli ett besök hos veterinären nästa vecka sa Björn efter loppet.
– Jag tog pulsen två gånger med 10 minuters mellanrum och den gick inte ner, det tyder på att han har någon infektion i kroppen sa Lena efter loppet.

180720

Grandfather Bill har skött veckans jobb som han ska. Inget att klaga på inför starten. Han var lite stressad när han kom fram till banan, men lugn nu säger Björn.

180713

Grandfather Bill startar på Axevalla på fredag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar biljetter. Hör av er senast på onsdag klockan 10:00 så ordnar jag med det. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn ni har beställt biljetterna i.
Grandfather Bill har skött veckans jobb bra. Han gick ett snabbare rundbanejobb idag tillsammans med This Is It (tjänat 1,8 miljoner NOK) och var riktigt fin, jag är jättenöjd säger Björn.

180706

Grandfather Bill har tagit det lite lugnt efter att han blev behandlad. Vi har varit ute och joggat under veckan, han är pigg och glad. Så himla kul han har fyra raka segrar säger Lena.
Jag siktar på att Grandfather Bill ska komma till start i slutet av månaden säger Björn.

180629

Veterinären var här i tisdags och kollade upp Grandfather Bill. Han var lite öm fram så det blev tuppkam i bägge framknäna och framkotorna. Vi kollade även halsen för säkerhets skull, men den var fin. Han har tagit det lugnt under veckan säger Lena.

180622

Allt verkar bra med Grandfather Bill inför dagens start på Årjäng, han har tränat som han ska under veckan och känns fin. Han är pigg och glad, vi får se hur långt han räcker i årsdebuten, det är ett par bra emot säger Lena.

180618

Grandfather Bill startar på Årjäng på midsommarafton. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- & stallbacksbiljetter. Hör av er senast på onsdag klockan 10:00 så ordnar jag med det. Biljetterna ligger utlagda i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

180615

Grandfather Bill känns riktigt fin i jobben och är pigg och löpsugen. Han blev vaccinerad igår. Jag vet att Björn letar lopp åt honom så det dröjer nog inte alltför länge nu innan han dyker upp i startlistan säger Lena.
Grandfather Bill känns stark och fin. Dåligt med lopp åt honom just nu, men jag letar och anmäler till start så fort jag hittar ett som passar honom säger Björn.

180606

Grandfather Bill gick jobb på rundbanan i måndags och kändes fin. Han är startklar och jag anmäler till start när jag hittat ett passande lopp åt honom säger Björn.

180601

Grandfather Bill har tränat i sanden under veckan och han gör det på ett bra sätt. Närmar sig start. Allt bra med honom säger Lena.

180524

Grandfather Bill har joggat igång efter behandlingen och det känns bra. Han är pigg och glad. Han kommer imorgon att avmaskas säger Lena.

180518

Grandfather Bill har tagit det lugnt under veckan efter behandlingen, riktigt pigg och på bra humör. Han har mycket bus i sig säger Björn.

180514

Grandfather Bill var fin i dagens rundbanejobb. Men för säkerhets skull kollade vi upp benen med veterinär på eftermiddagen. Det var inga större fel, men han blev behandlad i bägge framkotorna. Två veckors karens, efter det så kan jag börja leta lopp, han är startklar säger Björn.

180511

Billy gick rundbana i tisdags och Olle var nöjd. Allt bra resten av veckan också. Det känns som han snart är startklar säger Lena.

180508

Grandfather Bill gick ett rundbanejobb igår och kändes okej. Närmar sig startklar men behöver nog lite fler jobb i sig innan jag anmäler till start säger Björn.

180504

Grandfather Bill har tränat på som han ska under veckan och känns fin. Jag gissar på ett snabbare rundbanejobb, är det bra så är det startklart skulle jag tro säger Lena.

180427

Björn körde ett banjobb med Grandfather Bill i början av veckan och tyckte Billy kändes okej. Han har sett fin ut under veckan, han tränar på och vi bygger för start om nån månad säger Lena.

180424

Grandfather Bill gick banjobb igår på Lökene. Han kändes helt okej. Men det behövs mer träning innan jag börjar fundera på start. Om allt går som det ska så tror jag han ska vara startklar om tre- fyra veckor säger Björn.

180420

Grandfather Bill gick rundbanejobb i tisdags, Björn körde och var nöjd. Han har gått jobb idag med, allt bra även i det säger Lena.
Grandfather Bill gick ett bra rundbanejobb i tisdags. Lite laddad och spänd i början men sen slappnade han av och jobbade på bra. Jag var nöjd. Nytt banjobb igen nästa vecka. Han närmar sig start igen även om det är en liten bit kvar säger Björn.

180411

Grandfather Bill har tränat lite lätt i början av veckan och är verkligen på hugget! Vi får hoppas han håller sig i skinnet nu säger Lena.

180406

Grandfather Bill har tränat lite lugnt i backen denna vecka och allt verkar bra med honom. Bara att hoppas han håller sig i skinnet nu så vi kan träna på för fullt säger Lena.

180329

Grandfather Bill har joggat och gått lite lugnt i backen den här veckan, såret ser helt okej ut nu, det har läkt bra säger Lena.

180323

Grandfather Bills sår läker fint, han har joggat den här veckan och jag tror att han kan börja gå fort igen inom kort. Han är pigg och löpsugen säger Lena.

180316

Grandfather Bills sår ser riktigt fint ut med tanke på hur det såg ut från början. Han joggar normalt nu. Det får han nog göra även nästa vecka, då det inte blivit någon riktig sårskorpa än säger Lena.

180309

Grandfather Bill har skrittat och joggat lite i vagn denna vecka, fick gå i hagen igår. Såret läker sakta men säkert, men det blir nog lite svallkött, så veterinär Nina Lundin har gett ett recept på ”lotagen” som man kan ha på för att minska svallköttet. Annars är han oförskämt pigg säger Lena.

180302

Grandfather Bill har stått på box sedan han skrapade upp benet och får stå på box några dagar till, men jag kommer att skritta honom lite försiktigt. Det här med att ta det lugnt är ju inte riktigt Billys grej. Veterinären var här igår och tittade till såret. Det sitter dumt till på framsidan av hasen. Det ser dock ganska bra ut efter omständigheterna säger Lena.

180227

Grandfather Bill har tyvärr skrapat upp ett ben lite i hagen idag och kommer inte att starta på Färjestad på måndag säger Björn.

180227

Grandfather Bill startar på Färjestad på måndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- & stallbacksbiljetter, hör av er senast på fredag klockan 10:00 så ordnar vi med det. Biljetterna ligger i frikortskassan i huvudentrén på måndag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

180223

Grandfather Bill var fin i tisdagens rundbanejobb och allt var bra i intervaller på rakbanan idag. Jag trodde att jag skulle kunna anmäla till start för flera veckor sedan, men det har tagit längre tid än beräknat. Han är nu nästan startklar. Vet dock inte vilket lopp än vi ska starta i men det blir nog inom 2-3 veckor beroende på vilket lopp jag väljer säger Björn.

180216

Grandfather Bill har gått intervaller på rakbanan den här veckan, han har skött dem som han ska och allt ser bra ut säger Björn.

180209

Grandfather Bill fin i veckans rundbanejobb, allt bra efter det också i jobben. Han sköter sig bra och jag är nöjd med honom säger Björn.

180206

Grandfather Bill har gått rundbanejobb idag och kändes fin i det. Jag anmäler honom till start inom några veckor om allt går som planerat säger Björn Goop.

180201

Grandfather Bill har tränat på rundbanan, på rakbanan och gått i skogen den här veckan. Han känns starkare för varje vecka. Frisk och kry. Vi närmar oss start säger Björn.

180126

Grandfather Bill har tränat på under veckan, gick ett rundbanejobb i början veckan, han kändes lite ringrostig i det, men han ska inte vara så väldigt långt borta från start om vi kan träna på som vi vill, det hänger på vädret som sätter en del käppar i hjulen säger Björn.

180119

Grandfather Bill är igång igen och har tränat på under veckan som gått. Han har gått två varv på slingan i skogen som uppvärmning och sedan tre lätta heat på rundbanan, allt verkar bra med honom säger Björn.

180112

Grandfather Bill har bara tagit det lugnt efter behandlingen tidigare i veckan säger Björn.

180109

Grandfather Bill gicks igenom av veterinär igår, han var öm i sina framkotor. Blev behandlad i båda med tuppkam och får ta det lite lugnt under veckan säger Björn.

171222

Grandfather Bill har gått motion efter behandlingen. Han har också blivit vaccinerad. Han tar det lugnt över helgen och går sen motion fram till första veckan i januari när han återupptar träningen igen. Startar igen i månadsskiftet januari/ februari om banorna är i bra skick då säger Björn.
Det blir nu lite lugnare i stallen fram till trettonhelgen. Nästa uppdatering kommer den 12 januari om inget oförutsett inträffar. Får vi någon information så lägger vi ut den här på sidan omgående. Vi står hela tiden i kontakt med stallen alla dagar om året. Ni får nu ha en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

171215

Grandfather Bill har gåtts igenom av veterinär, han blev behandlad i båda frambenen och vänster bakknä. Inga större saker, ser fin ut annars. Han får nu lite jul- och nyårsledigt som de flesta av våra övriga hästar säger Björn.

171212

Grandfather Bill tog enkelt hand om ledningen och spårade sedan varje meter av loppet. Gled enkelt ifrån över upploppet och segrade med 2,5 längder ner till tvåan i mål.
– Grandfather Bill var stabil och säker i starten. Kändes stark genom hela loppet. Gick i mål på ett bra sätt med mycket krafter kvar över mållinjen, han kändes jättebra. Jättekul att det börjat så bra efter att hans ”comeback” sa Björn efter loppet.

171208

Grandfather Bill gick jobb på rundbanan i tisdags och kändes bra. Idag så har vi kört motion i skogen, allt bra med honom säger Björn.

171206

Grandfather Bill startar på Sundbyholms travbana utanför Eskilstuna på tisdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- & stallbacksbiljetter. Hör av er senast på söndag klockan 10:00 så ordnar vi med det. Biljetterna ligger i frikortskassan bredvid huvudentrén i det namn som biljetterna beställts i.

171201

Träningsförhållandena har varit mycket dåliga den här veckan pga vädret och vi har endast kunnat köra på skogsslingan fram till idag. Vi hoppas kunna träna på som vanligt nästa vecka, allt bra med Grandfather Bill säger Björn.

171124

Grandfather Bill verkar allt vara bra med efter segern i tisdags. Han har bara gått lite lätt motion efteråt. Han var rejäl vid segern sa Olle och jag tyckte han såg fin ut. Jag har inte tittat något i propositionerna än efter något nytt lopp säger Björn.

171121

Grandfather Bill fick svar i spetskörningen av Nosignatall och Mikael J Andersson men kunde överta ledningen efter ca 450 meter, första 500 efter 14,5. Väl i spets så var det sedan spel mot ett mål. Grandfather Bill och Olle Goop vann åkandes med 5 längder ner till andrahästen i mål Nosignatall.
– Han kändes jättefin och bra. När vi kom till ledningen så fick vi bestämma efter behag. Jag lät honom springa på sista hundra, han vann med gott om krafter kvar sa Olle efter loppet.

171117

Grandfather Bill har skött veckans jobb bra och han känns fortsatt fin i dem. Han fick ett bra spår på tisdag. Allt bra med honom säger Björn.

171115

Grandfather Bill startar på Färjestads lunchtrav på tisdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Det är fri entré och fritt att gå in på stallbacken. Men hör av er ni som ska åka senast på söndag klockan 10:00 för att vara med i dragningen om ett eventuellt hederspris.

171112

Grandfather Bill var stabil och fin från start och tog enkelt hand om ledningen från sitt andraspår i volten. Björn fick sedan bestämma loppet efter behag. Sista varvet travade Grandfather Bill runt 15,5. Gled enkelt undan över upploppet och vann säkert på tiden 17,7/ 2140 volt. Stort Grattis till er alla delägare.
– Han gick perfekt och kändes jättefin. Det fanns gott om krafter sparade över mållinjen, jag är nöjd sa Björn efteråt.

171110

Grandfather Bill har skött veckans jobb som han ska. Gick fyra finslipande intervaller på rakbanan idag inför starten på söndag. Allt var bra i dem. Han är väl förberedd inför starten men han kanske behöver lopp i kroppen säger Björn.

171106

Grandfather Bill startar på Sundbyholms travbana utanför Eskilstuna på söndag. Ni som ska åka och titta på er häst och som önskar stallbacksbiljetter. Hör av er senast på torsdag klockan 10:00. Biljetterna ligger i frikortskassan bredvid huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

171103

Grandfather Bill har skött veckans jobb bra. Han gick ett rundbanejobb idag och kändes bra. Han är så gott som startklar och det är snart dags att titta i propositionerna säger Björn.

171027

Grandfather Bill har gått intervaller på rakbanan. Han är fin i travet nu. Han behöver mer jobb innanför västen. Men är på gång säger Björn.

171020

Grandfather Bill har fått börja jogga denna vecka och det ser bra ut säger Björn.

171013

Grandfather Bill har bara fått vara ute och promenera och fått lite lätt motion under veckan säger Björn.

171009

Grandfather Bill har undersökts av veterinär idag och han har ont i den brända hasen som inte läkt ordentligt än. Veterinären sprutade lite kortison och vi får ta det lite lugnt ett tag till säger Björn.

171006

Grandfather Bill är ett litet orosmoment just nu. Igår när vi körde var han halt på samma ben som vi brände hasen. Vi måste kolla upp det med veterinär nästa vecka säger Björn.

170929

Grandfather Bill har gått backe/ sand och intervaller på rakbanan under veckan, allt ser bra ut säger Björn.

170922

Grandfather Bill har gått rakbaneintervaller denna vecka och har sett bra ut i dem, han går framåt för varje vecka som går säger Björn.

170915

Grandfather Bill har joggat på under veckan, han ser bra ut och går framåt för varje vecka säger Björn.

170908

Grandfather Bill blev lite öm efter bränningen men det är bättre nu. Han har gått lätta intervaller på rakbanan under veckan säger Björn.

170901

Grandfather Bill har joggats under veckan som gått, han ser ut att trivas. Pigg och löpsugen säger Björn.

170825

Grandfather Bill fick börja jogga lite lätt idag för första gången efter vi brände hasen, han är pigg och löpsugen men får ta det lite lugnt och jogga sig igång nu säger Olle.

170818

Grandfather Bill har bara tagit det lugnt även denna vecka säger Olle.

170811

Grandfather Bill brände vi en harhas på i början av veckan, han har bara tagit det lugnt efter det säger Olle.

170808

Grandfather Bill kommer att strykas till morgondagens start på Solvalla. Harhasen som han har fått kommer att brännas imorgon säger Björn Goop.

170807

Veterinären kommer på onsdag morgon, men som det ser ut idag så kommer Grandfather Bill till 99% att strykas till starten på onsdag säger Björn.

170804

Grandfather Bill har fått en harhas och kommer troligen att strykas till starten på onsdag säger Björn.

170803

Grandfather Bill startar på Solvalla på onsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- & stallbacksbiljetter. Hör av er senast på måndag klockan 10:00 så ordnar vi med det. Biljetterna ligger utlagda i huvudentrén under Hästsportens Hus på onsdag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

170728

Grandfather Bill tränar bra och har känts fin i jobben. Han är planerad att anmälas till start inom kort säger Björn.

170721

Grandfather Bill känns bra i jobben. Han har skött veckans träning som han ska. Gick ett lättare rundbanejobb idag och kändes som han ska säger Björn.

170714

Grandfather Bill var bra i dagens jobb men inte helt startklar så jag anmälde inte till Axevalla. Han behöver  lite jobb i kroppen till, men är snart med i startlistan igen säger Björn. Film från dagens jobb finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

170707

Grandfather Bill gjorde ett bra lopp. Säkerhetskollades i benen efter loppet och var lite öm så vi fyllde på med vätska i knän och kotor fram. Vilar en vecka till, sen tränar han för fullt igen och kanske startar han under Stochampionatshelgen säger Björn.

170630

Grandfather Bill gjorde en bra debut. Han kollas upp av veterinär på måndag, är allt som det ska då så får vi leta upp ett nytt lopp säger Björn.

170629

Grandfather Bill hamnade som fjärde häst, ut i dödens och gav Ironman Pellini en riktig tryckare. Grandfather Bill kom inte förbi utan fick krypa ner i rygg på ledaren på sista bortre långsidan. På upploppet så kunde inte Grandfather Bill utmana utan slutade fyra i mål.
– Grandfather Bill kändes bra i loppet, jag trodde jag skulle få överta ledningen men det blev inte så utan det blev en snabb kurva, han kändes fin och jag är nöjd med hästens insats sa Björn efter loppet.

170622

Grandfather Bill har gått jobb i backe/ sand idag och ser fin ut. Han fick ett bra spår på torsdag, har tränat på bra efter kvalet och vi får se hur långt han räcker i första starten säger Björn.

170622

Grandfather Bill startar på Åby på torsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på tisdag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. Biljetterna ligger i huvudentrén kassa 1 på torsdag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

170618

Grandfather Bill gick ett lätt rundbanejobb i måndags och backe/ sand i torsdags, han känns helt okej men behöver lite mer jobb i sig. Han har också blivit avmaskad säger Björn.

170609

Grandfather Bill har gått jobb i backe/ sand den här veckan. Han kommer att få träna på lite till innan jag anmäler till start, han är inte riktigt startklar än säger Björn.

170602

Grandfather Bill var fin i kvalloppet, efter det så har han bara tagit det lugnt och gått motion, han går jobb igen på måndag. Om han är bra i jobben nästa vecka så är han inte långt borta från start säger Björn.

170529

Grandfather Bill gjorde ett fint kvallopp idag, han såg fin ut från sidan, travade bra och gjorde det han skulle, han kvalade in på tiden 1.19,3. Flera filmer ifrån värmningarna finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.
– Grandfather Bill skötte sig jättebra i kvalloppet och såg fin ut, vi är nöjda med honom säger Björn ikväll.

170525

Grandfather Bill har sett fin ut i veckans jobb, han går jobb imorgon igen, allt bra med honom inför kvalloppet. Bill har ny skötare, Edoardo Nurdin heter han säger Björn.

170523

Grandfather Bill kvalar på Färjestad på måndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på fredag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. De ligger i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i på måndag.

170519

Grandfather Bill var bra i ett rundbanejobb i veckan och fin även i veckans andra jobb, han börjar kännas klar för kval, så han kvalar troligen på Färjestad den 29 maj säger Björn.

170511

Grandfather Bill gick sulkyjobb i tisdags och kändes bra! Björn sa att det är inte så långt kvar tills han är startklar nu om inget oförutsett inträffar. Imorgon fredag blir det ett backe/sand jobb säger Jessica.

170505

Grandfather Bill har gått backe sand denna vecka och han sköter sig bra säger Björn.

170428

Grandfather Bill har blivit vaccinerad och har som övriga hästar som inte ska starta veckan som kommer bara går lite lätt jobb under den här veckan, allt bra med honom säger Björn.
Vi har idag skickat ut tre stycken olika mail till er delägare, kika i din e-post om ni fått dem, annars så får ni höra av er så att ni inte missar någon information som vi sänder ut på mailen.

170421

Grandfather Bill har tränat på bra under veckan och gick idag ett rundbanejobb, jag körde själv idag, han känns starkare, orkar mer och kändes bra i rundbanejobbet. Han håller också på att tappa vinterpälsen, vi fortsätter träna på säger Björn.
Det finns en film från dagens jobb utlagt på Stall Kennys Andelshästar på Facebook, följ och gilla oss där så missar ni ingenting.

170413

Grandfather Bill har tränat på som han ska under veckan och han blir finare för varje jobb säger Björn.

170407

Grandfather Bill jobbar på som han ska, pigg och löpsugen men behöver många jobb i sig säger Björn.

170331

Grandfather Bill tränar för fullt. Bättre för varje jobb. Men mycket träning kvar säger Björn Goop.

170324

Grandfather Bill gick bra i dagens jobb. Det fattas ju en massa träning men gick mycket bättre än jag trodde han skulle orka säger Björn.

170317

Grandfather Bill har joggat sedan han kom tillbaka till gården och det ser bra ut, en fin häst som har haft otur så här långt i sin karriär säger Olle Goop.

170310

Grandfather Bill kom tillbaka till Lökene i tisdags, allt bra med honom, han har gått lite lugnt, han står nu hos Poppo men tanken är att Jessica tar honom igen så fort hon har plats säger Björn.

170303

Samma träningsupplägg även denna vecka för Grandfather Bill, han har gått långsamt dvs joggat, han känns bra säger Malin.

170224

Grandfather Bill är pigg och på bra humör, han har gått långsamt denna vecka och han känns väldigt fin säger Malin.

170217

Grandfather Bill har tränat ute på isen den här veckan, uppbyggnadsträningen går som planerat så här långt, han känns pigg och fin säger Malin.

170210

Billy har joggats under veckan och han känns fin, vi tränar på. Han är verkligen nöjd över att få springa igen säger Malin.

170203

Grandfather Bill har den här veckan varit på återbesök hos veterinären. Det såg bra ut, han kommer nu att få börja jogga igång lite försiktigt. Det blir en lugn igångsättning och det kommer att bli jättekul för Billy som är löpsugen säger Malin.
Det finns fem stycken bilder utlagda på Grandfather Bill idag på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

170127

Allt är bara bra med Grandfather Bill, han skrittas i skogen och är nöjd och belåten med att få göra det hälsar Malin.

170120

Allt är bara bra med Grandfather Bill, han skrittas i skogen och är nöjd och belåten med att få göra det hälsar Malin.

170113

Grandfather Bill har fått börja att skritta, det gör honom gott, han tycker om att få röra på sig, han är pigg och på bra humör säger Malin.

170106

Billy myser i ståhagen ute under dagarna han sköter sig bra och har insett att han ska vara lugn, trevlig och snäll häst, kotan ser bra ut, ingen svullnad efter operationen säger Malin.

161223

Grandfather Bill står i box fram till 28 december, efter det så kommer han att få stå i hage två veckor. Efter det så kommer han att skrittas i fyra veckor, efterkoll på kliniken om sex veckor, om allt är okej då så kommer han att få börja gå långsamjobb säger Malin. Nästa uppdatering här blir om två veckor om inget speciellt händer, då lägger vi ut det direkt då vi står i kontakt med våra tränare och skötare alla dagar om året. God jul & Gott nytt år!

161216

Veterinären har varit inne och tittat i benet på Grandfather Bill. (Delägarna har fått e-mail om detta.) Han står nu som konvalescent hos Malin där Björn Goop har sina konvalescenter i Karlstad.
– Han är pigg och gillar inte att stå i box, han har blivit ordinerad boxvila i två veckor. Han sparkar så träflisorna ryker, jag hoppas och tror att han lugnar ner sig snart med att sparka. Det brukar gå över när de ”gillar läget”, det blir en stor omställning att bara stå i box, samt att det är ny miljö och mycket nytt runt omkring säger Malin.

161209

Grandfather Bill är halt igen, tar det lugnt nu i väntan på att vi får tid inne på kliniken säger Björn.

161202

Idag var det ingen bra dag, Grandfather Bill började markera hälta under motionsturen i förmiddags, sen på eftermiddagen hade kotan blivit svullen. Vi får avvakta över helgen och se hur det ser ut säger Jessica.

161201

Igår kväll så skickade vi ut vårt nya Nyhetsbrev på e-post, har du inte fått det i din inkorg så hör av dig till oss.

161126

Allt fortsatt bra med Billy, han är fortsatt haltfri, jag joggar honom kommande vecka också. Är allt som det ska fortfarande då så kan vi nog börja köra lite lätta jobb veckan därpå säger Jessica.

161118

Vi har fortfarande en haltfri häst. Jag joggar Grandfather Bill varje dag och han känns bra. Väldigt pigg är han säger Jessica.

161111

Grandfather Bill var haltfri även igår när jag var ute och joggade honom, jag ska ut och jogga honom i eftermiddag, är han halt då så hör jag av mig igen annars så säger vi trevlig helg säger Jessica.

161109

Jag joggade Billy lite försiktigt idag första gången efter behandlingen och jag kunde inte se nån hälta! Hoppas, hoppas det har släppt nu så han håller sig haltfri säger Jessica

161102

Grandfather Bill har varit på besök hos veterinären som berättar att han nu är bättre, markerar inget när de springer med honom på gången, men markerade på böjprov så han blev behandlad i vänster framkota igen. De hittade inget annat fel utan det är därifrån det kommer, han får ta det lite lugnt.

161029

Vi kollade Billy igår, det finns fortfarande hälta kvar. Vi tar in honom till kliniken på måndag, så ska veterinären (Nina) gå igenom allt som går, vi måste hitta vart hältan kommer ifrån. Den borde varit borta nu efter att han stått på metacam och finadyne, plus att han har tagit det lugnt så länge säger Jessica

161025

Grandfather Bill har bara skrittat sen förra veckan, Nina (veterinären) ska titta på honom igen på torsdag eller fredag. Travade några meter igår med honom bara för att kolla och han var fortfarande halt nåt steg emellanåt. Vi får se vad veterinären säger avslutar Jessica.

161021

Statusen är densamma idag med Grandfather Bill, han tar det lugnt säger Jessica.

161020

Billy markerar fortfarande lite hälta, veterinären tittade på honom idag igen och sa att vi avvaktar en vecka till, hon ville inte bedöva och krångla med kotan igen då han fick en reaktion i den säger Jessica.

161014

Grandfather Bill blev vaccinerad igår, han skrittas varje dag och veterinären tittade på honom igen igår. Han markerar fortfarande lite hälta men kotan ser bra ut nu. Han får skritta till mitten av nästa vecka och få klart med sin kur av det antiinflammatoriska så får veterinären göra en ny koll då säger Jessica.

161011

Grandfather Bill kom tillbaka till Lökene igår, kotan ser bra ut nu, jag ska skritta honom i 10 dagar, efter  10 dagar så joggas Bill igång igen, så hoppas vi att vricknings/sträckningsskadan är helt borta efter det sa Nina. Det var antagligen en reaktion efter sprutningen som han fick säger Jessica.

161007

Billy blev akut halt och tjock i sin kota igår. Jag pratade med Björn som sa att vi fick ta honom till veterinären, Nina, som var på Lökene. Hon skickade mej och Billy vidare in till kliniken där hon spolade ur leden, tog bakterieprov och ställde honom bl.a. på antibiotika, finadyne. Hältan minskade betydligt redan efter hon spolat leden, så det var väl ett rejält tryck där. Antagligen har han fått nån bakterie i leden, eller reaktion av sprutningen, men exakt vad får vi reda på mer på nästa vecka av provsvaren. Han får nu stå ute hos Nina Lundin över helgen eftersom han ska ha antibiotika 2ggr/dag och så ska hon spola leden igen på lördag & måndag. Vi får kolla provsvar och se hur allt verkar nästa vecka. Men han är är i alla fall i bästa händer under helgen säger Jessica.

161005

Grandfather Bill tar det lite lugnt under veckan, bara lite lätt jogg, det borde vara en kraftigt vrickning.  Annars måste vi gå inte med kamera i leden och kolla, han får jogga på lite lätt ett tag så får vi se hur det utvecklar sig säger Björn.

161003

Veterinären har undersökt Billy idag, han bedövade vänster framkota och då släckte det hältan. Men vi tog även och röntgade hoven samt knät också för säkerhets skull eftersom han är så konstigt halt. Där syntes det ingenting. Förmodligen är det så att han gjort en rejäl sträckning/vrickning och att han bara behöver ta det lugnt lite längre trodde veterinären säger Jessica.

160930

Bill halt från och till igen. Väldigt mystiskt. Veterinären tittar igen nästa vecka. Vi har röntgat och vi såg inte något fel. Om fortfarande inget fel på röntgen nästa vecka så kanske vi måste gå in i leden och kolla men då blir han borta längre. Kan i värsta fall vara ett ligament som är skadat och det syns inte på röntgen säger Björn.

160923

Grandfather Bill verkar vara okej nu, han ska på återkoll nästa vecka hos veterinären, förhoppningsvis så får han klartecken och kan börja träna för fullt igen, hältan var skum säger Björn.

160923

Grandfather Bill har jag joggat lite lätt med under veckan och nu är han haltfri. Jag har tagit det lite lugnt under veckan med honom så att det inte blir nåt bakslag säger Jessica.

160916

Veterinären har undersökt Grandfather Bill idag och han har röntgat benet då han fortfarande är lite halt. Det var inga fel på röntgen, så det är troligtvis en rejäl vrickning som han fått. Veterinären sprutade om kotan med kortison så får han ta det lugnt ett litet tag till säger Jessica.

160908

Grandfather Bill är fortfarande lite svullen & halt, han får ta det lugnt över helgen och skulle det inte vara borta på måndag så får veterinären kolla igen (har pratat med Björn om det idag och vi bestämde så) säger Jessica.

160905

Idag när jag tog ut Grandfather Bill ur boxen (för att värma inför dagens rundbanejobb) så var han ifylld och lite tjock i kotan vänster fram, jag provade och sprang med honom och han var lite halt. Det är som att han har vrickat /trampat snett eller nåt sånt i hagen idag på morgonen. Veterinären var på plats idag så han behandlade kotan direkt. Vi får hoppas att det snabbt går över, vi får se hur han ser ut dem närmaste dagarna säger Jessica.

160902

Allting verkar vara bra med Grandfather Bill efter snabbjobbet som han gick tidigare i veckan säger Björn.

160830

Grandfather Bill körde jag ett rundbanejobb med idag på Lökene, 1.25/ 2000 meter med sista 400 efter 1.17 i långvagn, han kändes stark och fin, startar om några veckor säger Björn.

160826

Grandfather Bill gick ett sulkyjobb i början på veckan och kändes fin! 1.24 full väg och riktigt på bettet ända in i mål. Idag så har han gått intervaller i backe/ sand och även dem var till belåtenhet. Det känns som det nog kan börja närma sig start snart säger Jessica.

160819

Grandfather Bill har jobbat i backe/ sand denna vecka och blir starkare för varje jobb. Nästa vecka så har jag planerat att köra ett lätt banjobb. Sedan ett lite tuffare test veckan därefter. Sedan hoppas jag han är klar att starta säger Björn.

160812

Grandfather Bill är allt helt okej med och han har skött veckans jobb som han ska, han ska testa sulky i ett banjobb snart igen för att se om han börjar bli klar för start säger Björn.

160805

Grandfather Bill har gått backe/ sand på Lökene idag och allt ska ha varit bra med honom säger Björn.

160802

Grandfather Bill såg helt ok ut i dagens rundbanejobb, men han var lite trög och är inte färdig för start än. Vi får träna på ett tag till innan start, vi ökar på träningsdosen lite ytterligare säger Björn.

160729

Grandfather Bill har gått jobb i backe/ sand den här veckan och allting känns som det ska säger Björn.

160722

Grandfather Bill har bara tagit det lugnt under veckan efter behandlingen säger Björn.

160719

Igår gjorde vi återkoll på Grandfather Bill med veterinären, det var som det kändes, inte helt hundra bra. Han sprutade om båda framknäna och även hasen vänster bak. Men det var en himla skillnad mot sist han böjdes, han mycket bättre nu, han får nu ta det lugnt och gå lugn motion veckan ut säger Jessica.

160715

Denna veckan har det varit backe/sand & lite jogging för Grandfather Bill. Jag tycker att han inte känns helt hundra fräsch, han är lite stel första biten man joggar. Jag har pratat med Björn så vi gör en veterinärkoll på honom igen. Han blev igår vaccinerad säger Jessica.

160709

Grandfather Bill har gått backe/ sand denna vecka, han sköter sig och blir starkare för varje jobb, säger Björn.

160701

Den här veckan har det bara varit jogging. Han är fortsatt på gott humör och fin, vi jobbar vidare säger Jessica.

160624

Grandfather Bill har bara tagit det lugnt under veckan men humöret är alltid på topp, det sviktar aldrig, behandlingen gör att han är i toppskick när det blir dags för debut säger Jessica.

160620

Grandfather Bill har idag varit hos veterinären för genomgång efter kvalloppet. Han markerade och drog vänster bakben och blev behandlad med kortison i det. Det är 28 dagars startkarens på den behandlingen, han får ta det lugnt under resten av veckan säger Björn.

160617

Grandfather Bill ska på säkerhetskontroll hos veterinären nästa vecka. Om allt är okej då så blir det debut för honom om några veckor säger Björn.

160617

Billy har varit på topp efter kvalet, lika pigg & glad som vanligt, det var svanslyft i hagen dagen efter, jag var ute och joggade honom igår, han var lite stel vänster bak, ingen fara men det var lite. Får höra med Björn, kanske vi kollar upp honom med veterinären nästa vecka för säkerhets skull säger Jessica.

160613

Idag så kvalade andelshästen Dominator´s halvbror Grandfather Bill (Cantab Hall – Ultra Sund) på Färjestad, det var ett kvallopp som gav mersmak. Grandfather Bill var tog hand om ”ledningen” bakom de två starthästar (Wellino Avenue & Makers Mark) som var med i kvalloppet. Han såg fin ut genom hela kvalloppet och satt i ledningen bakom de två rutinerade starthästarna, han sträckte på sig över upploppet ned och såg jättefin ut. Björn Goop var mycket nöjd efter kvalloppet ”ryktas” det om, men vi har ännu inte hört kommentaren från honom själv, men den kommer senare ikväll.
– Jag är mycket nöjd, trots avsaknad av jobb då han blev snorig så går han ut och gör ett kanonlopp, han kämpade på bra och gjorde det han skulle, mer kan man inte begära sa en belåten Björn Goop efter loppet..

160610

Den här veckan har Grandfather Bill joggat och idag så blev det snabbjobb på rakbanan, han kändes som han skulle. Det ser bra ut inför kvalloppet säger Jessica.

160607

Grandfather Bill drar på sig vojlock för första gången när han på måndag går kvallopp på Färjestad. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på fredag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- och stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén på Färjestad på måndag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

160603

Billy gick jobb som vanligt i början på veckan men blev efter det lite snorig och fick medicin, har därför tagit det lite lugnare resten av veckan. Vi håller tummarna att det är borta efter helgen säger både Jessica & Björn.

160527

Grandfather Bill gick ett rundbanejobb i början av veckan och var fin, han är kvalklar! Vi får sen se efter kvalet hur långt borta han är ifrån start, jag har ännu inte börjat titta efter något kvaldatum säger Björn.

160520

Billy har efter måndagsjobbet joggat & gått ett backe/sand jobb. Allt är bara bra med honom säger Jessica.

160516

Grandfather Bill sparkade sönder boxväggen igår stod det att läsa på Stall Goops hemsida, hur mår han idag frågar vi skötaren Jessica Jonsson.
– Han mår bra, Billy brukar slå lite i väggen när han får mat och igår slog han lite väl hårt, vi fick lappa ihop väggen men hästen hade inte en skråma. Gick rundbana idag och var fin så allting är som det ska.

160513

Billy skrapade upp sej på en kota i hagen i helgen så jag har bara joggat honom under veckan. Det var inget allvarligt men jag ville inte sätta gamascher på, bättre det får läka ihop. Han har gått jobb i backe/sand idag. Han är pigg, glad och känns fräsch säger Jessica.

160506

Grandfather Bill känns fin i jobben, han jobbar på i backe/ sand och gör det bra, vi fortsätter att bygga styrka säger Björn.

160429

Den här veckan har det varit backe/sand & jogging för Grandfather Bill. Han känns bra säger Jessica.

160422

Det går bra och framåt för Grandfather Bill, han gick intervaller på rakbanan i tisdags och idag jobb på rundbanan, han känns fin! + att han har joggats lite utöver det som vanligt. Allt känns bara bra! säger Jessica.

160415

Grandfather Bill känns fin i jobben, han har gått jobb i backe/ sand den här veckan. Jag tror han kan vara kvalklar i slutet av maj om allt går som jag hoppas och tror. Han ser mycket bättre och starkare ut nu efter kastreringen. Det fattas dock ännu lite muskler och ork men jag är nöjd med honom säger Björn.

160408

Veckan har varit bra! Denna vecka har det varit rundbanejobb och intervaller på rakbanan. Han känns bra,  har så lätt för sig, bara springer. Det ska bli spännande sen när vi börjar sänka farter säger Jessica.

160401

Denna veckan har det varit backe/sand tis, fred & lite jogging på det för Grandfather Bill. Han känns fortsatt fin! Han har kommit in i en växtperiod och växer lite nu också för han har blivit lite högre bak säger Jessica.

160326

Veckan har varit bra för Grandfather Bill, han gick första rundbanejobbet efter kastrationen och han var fin! sen har det varit lite jogging, backe/sand som vanligt. Han sköter sig bra säger Jessica.

160318

Billy har jobbat på som vanligt under veckan, två backjobb och lite motion däremellan. Han känns bra, så det är bara att träna på. Han börjar bete sej mer och mer som en valack nu också vilket är bra säger Jessica.

160311

Grandfather Bill har den här veckan joggats och gått fort, backe/sand. Han känns riktigt fin, han håller på och tappar vinterpälsen för fullt, så nu snart är det sommarpäls som gäller säger Jessica.

160304

Grandfather Bill gick sitt första jobb efter kastrationen igår, han gick några vändor i backen, kändes fin! Skönt för honom att få komma igång för den här killen har väldigt mycket energi i kroppen säger Jessica.

160226

Grandfather Bill har joggat under veckan och allt är bra med honom efter kastreringen säger Björn.

160219

Kastrationen för ”Billy” som Grandfather Bill kallas i stallet har gått hur bra som helst, han har joggat varje dag den här veckan och han känns fin! säger Jessica.

160212

Allt ser bra ut efter kastrationen med Grandfather Bill. Han skrittas en halvtimme om dagen och går i en liten paddock. Han är pigg som bara den säger Jessica.

160205

Grandfather Bill skrittas och får röra på sig så mycket som möjligt för att det ska läka så bra och fort som möjligt, han är pigg och på gott humör säger Björn.

160202

Kastraktionen har gått bra och Grandfather Bill är hemma i sin box igen hälsar Jessica.

160129

Grandfather Bill har tränat på som han ska under veckan som gått, han kommer nästa vecka att kastreras säger Björn. Delägarna i Grandfather Bill är sedan tidigare informerade om detta.

160122

Grandfather Bill har gått tre intervaller i backe/ sandbana den här veckan, han känns bra, vi bygger styrka säger Björn.

160120

Till er delägare, ni har fått ett viktigt mail idag, har ni inte fått det så hör av er.

160115

Grandfather Bill har gått två intervaller i backe/ sand den här veckan, vi ökar på till tre nästa vecka, allt bra säger Björn.

160108

Grandfather Bill har haft lite julledigt och har gått motion under veckan, idag har han gått lite lätt backe/sandbana. Allt är bra med honom förutom att han har börjat fått det lite jobbigt med sej själv, både inne och ute springer runt och biter sej själv i ljumskarna säger Jessica.

151223

Grandfather Bill sköter sig mycket bra i jobben och blir starkare för varje vecka som går, han har jobbat på i backe/ sand den här veckan, idag så har han blivit avmaskad och får ta det lugnt över julhelgen säger Björn.
Nästa uppdatering kommer fredag den 8 januari, om inget speciellt skrivbart inträffar innan. Vi önskar alla delägare God Jul & Gott nytt år!

151218

Grandfather Bill har gått jobb i backe/ sandbanan den här veckan, han blir starkare och finare för varje vecka som går säger Björn.

151211

Grandfather Bill blir bättre och starkare för varje jobb. Rundbana i måndags och igår gick han rakbaneintervaller på backjobb. Hänger lätt med dom andra bra i jobben och han ser bra ut, jag är nöjd med honom säger Björn.

151204

Grandfather Bill gick rundbanejobb i måndags, Björn körde, och han tyckte att han var fin. Backe/sandbanejobb igår torsdag, fortsatt fin, han sköter sig klockrent säger Jessica.

151127

Grandfather Bill blir finare och starkare för varje jobb och jag gillar honom säger Björn.

151120

Grandfather Bill gick ett rundbanejobb i tisdags, Olle Goop körde, väldigt fin travare tyckte han! & jag tillägger, det är en väldigt trevlig häst, allt bra även i dagens jobb säger Jessica.

151113

Grandfather Bill helt ok på 1.30/2000 i tisdags. Fattas en del ork och styrka ännu såklart, men det är det vi ska bygga upp under vintersäsongen, han rör sig och uppträder bra säger Björn.

151106

Grandfather Bill gillar jag, en fin häst! Han har skött jobben under veckan som han ska säger Björn.

151030

Grandfather Bill tränade i sanden igår och i måndags. Går bara två intervaller än. Han ser fin ut men fattas ju såklart en del muskler, det är det vi ska bygga under vinterhalvåret. Jag gillar hästen säger Björn.

151023

Grandfather Bill gick sitt första backe/ sandjobb idag efter att han kom till Lökene, det är en väldigt snäll och trevlig häst som jag tycker rör sig på ett bra sätt säger Sofia. Grandfather Bill står hos Sofia, Jessica Jonsson som ska vara skötare på Grandfather Bill har dock fullt med passhästar för dagen.

151016

Grandfather Bill har gått jobbi backen och han har gått intervaller på rakbanan den här veckan, han känns fin och har gjort det vi velat att han ska göra, vi har nu gjort vårt och han kommer imorgon att åka till sin tränare Björn Goop säger Per Fromell.
Vi tackar stall Per Fromell för allt jobb som de lagt ner, allt från att de la på selen för första gången och började tömköra tills nu, nu är han mogen att ta steget och flytta till sin tränare Björn Goop.

151009

Allt bra med Grandfather Bill efter provloppet i tisdags, han har gått ett lugnt jobb idag och allt var bara bra säger Per.

151006

Grandfather Bill gick idag ett provlopp på Örebro travet, han var först i mål igen på tiden 1.23,0/ 2140 meter och han kändes fin, det enda som finns att klaga på är att han börjat med att slå och sparka i boxen, han har blivit mer och mer hingstig, han försöker också att bita sig i bakknäna. Han uppför sig på exakt samma sätt som Mr Chicago gjorde, honom fick vi ha munkorg på (båda efter Cantab Hall), vi får hoppas att han ger sig med de här dumheterna som han börjat med, för övrigt är det en jättefin och trevlig häst, han gör allt vi begär av honom och det är en riktigt fin travare säger Per Fromell.

151002

Björn Goop var inne igår och tittade till Grandfather Bill och han tyckte hästen såg jättefin ut, han har växt och musklat på sig en hel del sedan Björn såg honom senast. Grandfather Bill har under veckan fått träna styrka i backen samt gått intervaller på rakbanan och han känns bara bra i dem säger Per.

150925

Grandfather Bill har skött veckans jobb som han ska, han gick ett rundbanejobb 1600 meter efter 1.29 i måndags och var som vanligt fin i det, igår så gick han jobb i backen och allt var som det skulle säger Per.

150918

Grandfather Bill är pigg och på bra humör efter ”segern” i provloppet i onsdags, han har bara tagit det lugnt efteråt, allt väl säger Per.

150916

Grandfather Bill tog sin första ”seger” då han i förmiddags var med i ett provlopp tillsammans med fyra andra tvååringar på Örebro travet, det var inget lopp som man var ute efter att vinna i utan bara ett lärolopp, man skulle köra någonstans mellan 1.35 – 1.28 kör man fortare får man böter, Grandfather Bill landade på 1.32,1 med 1.28 sista varvet och var jättefin hälsar Per som körde i provloppet.

150911

Grandfather Bill har varit lika fin som han brukar även i veckans jobb, intervaller på rakbanan i tisdags och idag så har vi kört ett rundbanejobb med honom över 1600 meter, han joggade då 1.26 sista tusen och var oberörd efteråt, det finns inget att anmärka på säger Per.

150904

Grandfather Bill har som övriga tvååringar gjort denna vecka gått åtta intervaller i backen denna vecka och han känns som alltid fin, han går till Björn Goop om några veckor när unghästtränare Per Fromell är helt färdig med unghästträningen. När det blir kommer vi att lägga ut här på hemsidan.

150828

Grandfather Bill känns fortsatt bra i jobben, han har som han gör oftast varje vecka gått intervaller på rakbanan, samt gått ett rundbanejobb där vi körde sista varvet efter 1.29, han är fin i varje jobb och jag har ingenting att anmärka på hälsar Per.

150821

Grandfather Bill sköter sig som han ska, han har gått intervaller på rakbanan samt ett rundbanejobb den här veckan till full belåtenhet, gör allt efter skolboken och det finns inget jag kan anmärka på i dagsläget säger Per.

150814

Grandfather Bill tränar fortsatt bra, vi kör varierande intervaller på rakbanan samt rundbanejobb och han känns fin i varje jobb säger Per.

150807

Allt bara bra med Grandfather Bill, han har som de andra tvååringarna tagit det lite lugnare den här veckan och bara gått motion då vi har vaccinerat hästarna säger Per.

150731

Grandfather Bill har haft besök av delägare i början av veckan och de var nöjda med vad de fick se, han har gått både intervaller på rakbanan samt rundbanejobb och han sköter sig fint, det finns inget jag kan klaga på idag säger Per.

150724

Grandfather Bill har skött veckans jobb bra, han sköter sig varje vecka, intervaller på rakbanan och ett rundbanejobb har han gått och allt är bra säger Per.

150717

Grandfather Bill har gått intervaller på rakbanan i tisdags och idag så gick han ett rundbanejobb inne på stora banan, han kändes stark och fin i båda jobben och ser bra ut, han kommer att få gå dessa jobb fram tills att det blir dags för kval i höst och sedan åker han vidare efter det till sin tränare Björn Goop säger Per.

150710

Grandfather Bill har som vanligt skött sig exemplariskt under veckan, han både ser fin ut och känns fin i varje jobb, allt bra säger Per.

150703

Grandfather Bill har som övriga tvååringar gått intervaller på rakbanan samt ett jobb på rundbanan med 1.34 sista varvet, han känns stark och bra och det är inget vi kan anmärka på i dagsläget, han gör det vi begär av honom och vi är mycket nöjda så här långt säger Per.

150626

Vi har kört ett rundbanejobb med sista tusen efter 1.34 och intervaller på rakbanan denna vecka tisdag och idag fredag, allting är till belåtenhet och vi har ingenting så här långt att klaga på, Grandfather Bill hälsar sin halvbror Dominator lycka till ikväll på Färjestad säger Per.

150619

Grandfather Bill har gått intervaller på rakbanan till full belåtenhet samt ett rundbanejobb denna vecka som var lika bra, han sköter jobben precis som vi vill säger Per och önskar en Glad midsommar.

150612

Grandfather Bill har både gått intervaller på rakbanan samt ett rundbanejobb i veckan, rundbanejobbet körde vi efter 1.38/ 1600m och han travade bra och kändes jättefin, inga konstigheter med honom utan träningen går efter planering säger Per.

150605

Grandfather Bill har under veckan gått två stycken rundbanejobb, i tisdags och idag och skött sig på ett bra sätt, han rör sig bra och travar fint, inga konstigheter utan allt är bara bra hälsar Per.

150529

Grandfather Bill har skött veckans jobb bra, vi körde rundbanejobb med honom i måndags och han gick då i 1.40 tempo, vi bytte positioner mellan hästarna så att de fick träna på att gå i rygg, utvändigt och i ledningen, igår så gick han sju intervaller på rakbanan och allt bra med honom även då, det finns inget att anmärka på så här långt säger Per.

150522

Grandfather Bill känns fortsatt bra, han gick intervaller på rakbanan i tisdags och idag på morgonen så gick han ett rundbanejobb till full belåtenhet, jag är fortsatt nöjd med honom säger Per.

150515

Fortsatt fin i jobben, Grandfather Bill har gått jobb på rundbanan i tisdags och intervaller idag på rakbanan, det finns inget jag kan klaga på säger Per.

150508

Grandfather Bill gick i måndags intervaller på rakbanan och igår så körde vi ett 1600 meters jobb med honom på stora banan, allt bara bra med honom och jag har inget att anmärka på säger Per.

150501

Grandfather Bill har skött jobben som han ska veckan som gått, i måndags så körde vi ett lättar rundbanejobb och igår så blev det först en tur på skogsslingan och efter det intervaller på rakbanan, inga anmärkningar säger Per.

150424

Grandfather Bill fick besök av oss i måndags på Örebro travet, han skulle gå intervaller på rakbanan som ligger bakom Örebros stora oval, efter att först ha fått mjukat upp med att jogga ett varv på skogsslingan så var det dags att gå sex intervaller på rakbanan, Grandfather Bill såg jättefin ut, han travar fint och har ett fint vägvinnande steg, vi gillade vad vi såg och har inga anmärkningar så här långt. Per rapporterar idag att Grandfather Bill även skött veckans andra jobb till full belåtenhet, vi körde ett rundbanejobb igår, 1600 meter med 1.38 sista varvet på ett bra sätt.

150417

Han har skött veckans jobb lika bra som han alltid gör, han har gått både rundbana och intervaller på rakbanan denna vecka. Grandfather Bill är okomplicerad och gör det vi begär av honom, inga anmärkningar så här långt säger Per.

150410

Inga konstigheter i dagens jobb heller, Grandfather Bill sköter sig perfekt i varje jobb säger Per.

150408

Vi var på Örebro travet igår och fick då bl.a se Grandfather Bill, en rejäl hingst som börjat förstå att han är hingst, han gnäggade rejält på stallgången igår när vi stod och beundrade honom. Vi fick sedan se honom gå jobb inne på stora banan på Örebro travet, ett jobb som inleddes med tre bakvarv i joggande stil, efter det så fick han skritta en stund i sista kurvan innan det var dags att vända upp vid 1600 meters stolpen, han travade fint och har en härlig stil, och han såg finfin ut, vi hade inget att anmärka på.
– Han sköter sig som han ska i jobben, han har börjat förstå att han är hingst nu när värmen början komma, han travar bra, har rätt inställning och han sköter sig alltid på bästa sätt både i stallet och i jobben, jag kan inte klaga på honom för dagen och Björn Goop kommer få en fin häst i höst om han fortsätter utvecklas på den inslagna vägen, det är en fin och rejäl travare säger Per Fromell.

150402

Grandfather Bill har gått intervaller på rakbanan den här veckan, han känns fortsatt fin och bara joggar i intervallerna, en fin travare som vi inte har något att anmärka på så här långt säger Per.

150327

Härlig kille med rätt inställning, han gör det vi begär av honom och vi har inget att klaga på säger Per. Vi gratulerar Stall Per Fromell som igår hade fyra!! stycken tränarsegrar på Örebro travet, ruggigt imponerande!

150320

Grandfather Bill har skött veckans jobb efter skolboken, han gör allt vi vill och han gör det bra, inga problem säger Per.

150313

Grandfather Bill har idag gått fem intervaller på rakbanan, han travar fint och sköter alltid jobben som vi vill att han ska göra, det är en trevlig individ som vi gillar skarpt säger Per.

150306

Grandfather Bill jobbar bra, han har denna vecka gått ett rundbanejobb i måndags och intervaller på rakbanan igår, han travar bra och har bra inställning till det han ska göra, allt bara bra säger Per.

150227

Grandfather Bill har skött veckans jobb som han ska, allt bara bra med honom säger Per Fromell.

150225

Grandfather Bill har haft besök av delägare i stallet hos Per Fromell och som även sett honom gå jobb, en häst som lägger mycket mark under sig och som såg väldigt fin ut i banjobbet rapporterar dem.

150220

Grandfather Bill är det inga problem med, en väldigt trevlig och fin häst som gör allt rätt i jobben, han går varierad träning, rundbana, rakbana och på skogsslingan, en kille som gör precis det vi vill, och han gör det enkelt säger Per.

150213

Grandfather Bill har skött jobben på bästa sätt under veckan, mycket fin häst som man aldrig blir besviken på, sköter sig alltid på bästa sätt och tycker om att jobba framför vagnen säger Per.

150206

Grandfather Bill sköter sig i jobben på bästa sätt, han har så gjort sedan vi satte honom i vagn, mycket fin häst med fint trav som jag inte kan anmärka något på säger Per.

150130

Grandfather Bill har gått jobb inne på rundbanan den här veckan, han sköter sig precis som vi vill, en fin travare och häst som gjort allting rätt från dag ett, det finns inget att anmärka på säger Per.

150123

Grandfather Bill är en exemplarisk kille, klok och gör det vi begär av honom i jobben, en toppindivid som vi inte hittar något att anmärka på säger Per.

150116

Jobbat på rundbanan den här veckan och han gör det på ett bra sätt, inga som helst problem utan han gör det vi begär, vi har inget att anmärka på, fin travare säger Per.

150109

Grandfather Bill mår bara bra, han är hur cool som helst den här killen, han började igår att gå intervaller på rakbanan, då kör vi först en tur i skogen sedan körde vi tre intervaller, rakbanan är 700 meter lång, men vi kör ungefär 500 meter då det är start- och stoppsträcka också, Grandfather Bill hade inga problem med att springa på rakbanan utan löste det första intervalljobbet på rakbanan på ett väldigt bra sätt säger Per Fromell.

150106

Grandfather Bill är nu slutsåld och vi hälsar alla delägare välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

141223

En pärla! Jobbar på som han ska och går sina jobb i bakvarv, Grandfather Bill gör aldrig någon besviken, det är en mycket fin hingst säger Per.

141219

Mycket fin travare som för varje jobb blir mer och mer mogen, klok fin häst som gjort allting rätt sedan inkörningen, det finns inget att anmärka på, en toppindivid så här långt säger Per som hälsar alla delägare God Jul & Gott Nytt År.

141212

Grandfather Bill har som vanligt haft en bra vecka, han är pigg och fin och sköter träningen på allra bästa sätt, han joggar tillsammans med våra övriga ettåringar tre bakvarv inne på stora banan och sköter sig helt exemplariskt, han är lugn, travar bra och har ett stort självförtroende, en mycket fin häst säger Per.

141205

Joggar på lätta fötter tre bakvarv inne på stora banan, en väldigt fin häst som jag gillar mycket, det är som jag sa förra veckan att Grandfather Bill påminner mycket om Mr Chicago, ja det här är allt rätt typ av Cantab Hall hingst säger en belåten Per Fromell.

141128

I tisdags så var vi och besökte Grandfather Bill på Örebrotravet hos Per Fromell, hästen var lika cool som han brukar vara och stod snällt på gången när han blev påselad. Per berättade att han sköter sig helt exemplariskt och gör allt man begär av honom, en riktig klasshäst sa Per. Grandfather Bill ser ut som och påminner mycket om Mr Chicago, helt rätt sorts Cantab Hall hingst, blir inte den här bra då vet jag inte vad som blir bra sa Per Fromell lyriskt när han pratade om Grandfather Bill, allting går som på räls, han rör sig perfekt i vagnen och vi fick se Per köra Grandfather Bill i tre bakvarv i lugnt tempo, vi kör så med alla ettåringar för att de ska bli säkra, sedan ”trycker vi på” lite mer efter nyår, de bygger nu upp kondition och känner sig trygga med sulkyn. Grandfather Bill såg minst sagt läcker ut från sidan!! Det finns några andelar kvar i Grandfather Bill för dig som vill vara med och deläga halvbrodern till Derby & Europaderbyfinalisten Dominator.

141121

Han fortsätter att sköta sig exemplariskt i jobben, det är rätt sorts Cantab Hall hingst, han kommer bli fin den här, Grandfather Bill är en riktig travare säger Per.

141114

Mycket fin travare, har gjort allting rätt sedan dag ett, Grandfather Bill joggar som övriga ettåringar tre varv på banan och han ”leker” sig fram, det är en väldigt fin häst säger Per.

141107

Grandfather Bill är en talang som har det lätt för sig i jobben, vi kör fortsatt på stora banan med honom och trots att han inte varit i vagn så himla länge så skulle han kunna springa riktigt fort om jag släppte av honom, han känns smidig spänstig och fin, det är en klok häst som gör allt som vi begär och jag har inget att klaga på säger Per Fromell.

141031

Grandfather Bill gör allt rätt, joggar runt på stora banan tre varv och han blir stabilare för varje gång i vagnen, en mycket fin hingst som har att brås på storebrorsan säger Per.

141024

Sköter sig exemplariskt på klasshästens vis, vi kör tre varv på stora rundbanan med Grandfather Bill och det finns ingenting att anmärka på säger Per.

141010

Dominators halvbror gör oss inte besvikna, han har gjort allting rätt sedan dag ett och Grandfather Bill har ett mycket fint psyke, lugn och klok och lätt att handskas med, sköter sina jobb till full belåtenhet och det finns absolut ingenting att anmärka på säger Per.

141003

Vi kör honom på banan ett varv för att han ska vänja sig vid vagnen, en fin häst som gör allt rätt och vad vi begär säger Per.

140926

Grandfather Bill sköter sig exemplariskt när vi skrittar honom för vagn på banan, en mycket fin häst som gjort och gör allt rätt under inkörningen säger Per.

Resultat
GRANDFATHER BILL

  • Segerprocent: 34%
  • Platsprocent: 49%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 35 12-2-3 981300 kr
2021 10 4-0-2 264000 kr
2020 5 0-0-1 17500 kr
2019 10 2-1-0 283500 kr
2018 6 3-1-0 336000 kr
2017 4 3-0-0 80300 kr