GLIDING EAGLE

GLIDING EAGLE

GLIDING EAGLE

  • Född: 2018-03-19
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 18-1388

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 30
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
211015

Gliding Eagle har gått tre intervaller i backe/sand två gånger den här veckan och allt känns bra med honom. Startar om inget oförutsett sker på Örebro lördag 23 oktober säger Björn.

211008

Gliding Eagle ser mycket bättre ut i sin hals och har i slutet av veckan fått börja jogga igång igen. Vi ökar på träningen nästa vecka säger Björn.

211001

Veterinären har undersökt halsen igen i veckan. Han kändes inte helt bra i loppet i onsdags även om det inte syntes något i halsen i torsdags. När veterinären nu undersökte igen var det fullt av slem i halsen. Så Gliding Eagle hade en infektion i kroppen i onsdags. Fått medicin och kan förhoppningsvis börja träna igen nästa vecka säger Björn.

210924

Gliding Eagle var hos veterinären igår och det var inget fel i halsen. Men han hade hög puls länge efter loppet så jag tror något är på gång. Avvaktar i början av veckan så får vi se om något utvecklar sig. Annars anmäls han till start snart igen säger Björn.

210922

Gliding Eagle så smällfin ut både i värmningen och i provstarten och det såg ut som han ägde banan. När loppet gick galopperade han. Ställde sig ganska omgående i trav men kom iväg som sista häst och tappade värdefulla metrar. Låg som femte häst på innerspår efter 500 meter körda. Björn styrde ut i dödens 1300 meter från mål och Gliding Eagle fick trava resten av loppet i dödspositionen. Låg som andra häst när ekipagen svängde in på upploppet men kunde inte svara smygkörda hästar som kom bakifrån och slutade fyra i mål bakom segrarinnan Tui Southwind (e.Readly Express).
–  Tyvärr förstod Gliding Eagle inte alls vad han skulle göra i starten. Han trodde han skulle volta ännu mera, därav galoppen. Sen blev det lite tufft med dödens. Men han kändes fin annars. Lite valpig men jag tror det blir bra med några fler lopp i kroppen sa Björn Goop efter loppet.

Resultat
GLIDING EAGLE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 15000 kr
2021 1 0-0-0 15000 kr