GLIDING EAGLE

Foto Kenny Thörnblom
GLIDING EAGLE

GLIDING EAGLE

  • Född: 2018-03-19
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 18-1388

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 30
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
200124

Gliding Eagle joggar på fem dagar/vecka med två lite snabbare avslut två gånger /vecka. Cedric som tar hand om honom är nöjd. Fin häst säger Monica.

200118

Gliding Eagle sköter sig finfint. Jobbar på som han ska. Vi har lagt in lite ”fartlekar” där han får trava i underkant 1.30. Det gör han lätt. Inga anmärkningar säger Monica.

200110

Gliding Eagle har vi ökat på träningen på nu och han går två lite snabbare jobb varje vecka. Allt bra säger Monica.

191228

Vi är på resa i fantastiskt vackra Normandie och har besökt Gliding Eagle på Björn Goops gård Haras de Mortrée. Vi välkomnades av Cedric Parys och David Javelle. De selade ut Gliding Eagle och hans träningskompis. Vi åkte bort till rundbanan där de gick jobb. De joggade först några bakvarv innan de vände upp och körde två rätvarv. Sista 400 meterna på andra varvet travade de i 1,35-tempo, lekande lätt. David som körde Gliding Eagle var mycket nöjd med dagens jobb. Han tycker att det är en jättefin häst. Cedric fyllde i att Gliding Eagle har vuxit i sin kropp och är välproportionelig, intelligent, har ett fint steg och även han tycker mycket om hästen. Jag kan bara instämma efter att ha sett honom gå jobb. Gliding Eagle är kanonfin!

191220

Gliding Eagle ser jättefin ut och det är bara positiva rapporter vi kan lämna. Han joggar på, travar fint och allt är bra med honom. Får nu ta det lite lugnare som övriga under jul och nyårshelgerna. Finns inget att anmärka på så här långt säger Monica.
Det här var sista träningsrapporten för i år. Nu blir det lugnare i stallen några veckor och de flesta andelshästar får jul och nyårsledigt. De får mysa ute i hagen och joggas lite lätt för att få motion. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag det här direkt. Nästa uppdatering förutom de andelshästar som startar kommer fredag 10 januari 2020. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År. /Kenny

Resultat
GLIDING EAGLE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr