GLIDING EAGLE

Foto: Kenny Thörnblom
GLIDING EAGLE

GLIDING EAGLE

  • Född: 2018-03-19
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 18-1388

Andelar till salu

  • Pris per andel: .
  • Antal andelar: 30
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare


PAPPA HAR TJÄNAT ÖVER 41 MILJONER KRONOR

Stall Kennys Andelshästar erbjuder er att bli delägare i en minst sagt toppstammad andelshäst efter dubbla Prix d’Amerique-vinnaren Bold Eagle. En av världens bästa hästar genom alla tider. Bold Eagle har tjänat över 41 miljoner !! kronor. Gliding Eagle heter den otroligt fina sonen du nu kan bli delägare i, vars moder lystrar till namnet Gliding Light.

SLUTSÅLDMODERN SYSTER MED FYRA (4)!! MILJONÄRER

Modern till Gliding Eagle heter Gliding Light. Hon köptes som ettåring på auktion i USA för 150.000 dollar. Gliding Light har en minst sagt gyllene härstamning. Gliding Light är helsyster med Vic Smith 227.725 dollar. Halvsyster med Sergeant York 329.139 dollar, Southern Senorita 181.615 dollar och Go Wes Young Man 114.420 dollar.

Gliding Lights mor P.J.Naomi är mormor till Hambletoniantvåan och dollarmiljonären Guccio 1.09,1a och som tjänade 1.021.809 dollar!

Mormor Nonpariel M. har lämnat Don Boss Vita 324.137 dollar och Striking Genius 185.862 dollar. Det vimlar av miljonärer och topphästar i rakt nedstigande led i stamtavlan.

SLUTSÅLDPAPPA BOLD EAGLE BEHÖVER INGEN PRESENTATION

Världsartisten Bold Eagle behöver ingen närmare presentation, inte hans far Ready Cash heller som dominerar som avelshingst. Bold Eagle och Ready Cash har tillsammans tjänat över 80 miljoner kronor. Bold Eagles första kull är nu 2 år. De har börjat strålande i hemlandet Frankrike. Stall Kennys Andelshästar har två stycken 2-åriga avkommor efter Bold Eagle. Etoile och Thorondor, båda är inne i en växtperiod, men ser fantastiskt fina ut och är inkörda i Frankrike som även Gliding Eagle kommer bli.


Gliding Eagle har redan en rejäl bakärra.


GLIDING EAGLE FÖDDES PÅ HARAS DE CORNEVILLE

På gården Haras de Corneville i Frankrike föddes Gliding Eagle den 19 mars 2018. Han är nu i Sverige på Anna Forssells gård utanför Skara. Han är tuff och det lyser självförtroende om honom.

SLUTSÅLDTRÄNAS UPP I FRANKRIKE FÖR ATT FÅ BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGAR 

Gliding Eagle kommer på senvåren att flytta till Björn Goops otroligt fina träningsanläggning i Haras de Mortrée i Normandie i Frankrike för att köras in innan sommarbetet 2019. Gliding Eagle kommer att få de bästa förutsättningarna då han kommer att gå på ett av de allra bästa betena som finns i Frankrike. Vi hoppas på en tidig individ som inte på något sätt stressats fram. Gliding Eagle kommer till Sverige och Stall Goops träningsanläggning på Lökene gård i Kil som tvååring.

Det är otroligt vackert på Haras de Mortrée som Björn Goop bedriver sin träningsverksamhet i Frankrike.BJÖRN GOOP OM GLIDING EAGLE

Jag har inte sett Gliding Eagle personligen men på de bilder jag sett så ser han jättefin ut. Modern Gliding Light har en fantastisk stamtavla. Bold Eagle som far är toppklass. Stall Kenny har halvbrodern Equal to None i träning hos mig. Han var en av de bästa tvååringarna i stallet innan han skadade sig. Han kommer tillbaka och jag spår honom en lysande treårssäsong. Jag rekommenderar köp av andelar i Gliding Eagle säger Björn Goop.

SLUTSÅLD


Gliding Eagle är en otroligt snäll häst, både mot djur och människor.


GLIDING EAGLE ANMÄLS TILL DE STÖRSTA INSATSLOPPEN

Gliding Eagle kommer fortlöpande att anmälas till de största insatsloppen som två- tre- och fyraåring i Sverige.

• Svensk Uppfödningslöpning
• Breeders Crown
• E3
• Svenskt Trav Kriterium
• Kungapokalen (Euro Classic Trot)
• Sprintermästaren
• Svenskt Travderby
• Grand Prix du I´U.E.T
samt självklart också anmälas till Premiechansen.BLI HÄSTÄGARE HOS STALL KENNYS ANDELSHÄSTAR

Du kan köpa en eller flera andelar om du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar, det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

Gliding Eagle säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som över 650 stycken unika människor redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med, nu har du chansen genom Gliding Eagle.

SLUTSÅLD


Garden Leave, stoföl efter Ready Cash tillsammans med vår andelshäst Gliding Eagle tittar nyfiket på hunden.

Träningsrapport

Datum Rapport
190322

Gliding Eagle mår bara bra, det kommer förbi lite delägare och hälsar på ibland. Det är trevligt! Samtliga delägare ska ha fått mail om de nya Stall Kenny kläderna som lanserats. Har du inte fått mail om dem, hör av dig!

190307

Idag har jag mailat delägarlistan till er delägare, har ni inte fått den. Hör av er.

190222

Gliding Eagle mår fint, han är en pigg och tuff individ. I lördags var det ett härligt gäng grabbar som är delägare i honom och hälsade på. Gliding Eagle skötte sig bra som fotomodell säger Anna.
Om inget oförutsett sker så åker Gliding Eagle till Frankrike i april.

190207

Det finns nu endast en (1) andel kvar i Gliding Eagle.

190206

Det finns endast två (2) andelar kvar i Gliding Eagle. Välkommen att bli delägare.

Resultat
GLIDING EAGLE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr