GLIDING EAGLE

Foto: Kenny Thörnblom
GLIDING EAGLE

GLIDING EAGLE

  • Född: 2018-03-19
  • Kön: Hingst
  • Regnr:

Andelar till salu

  • Pris per andel: 30000 kr
  • Antal andelar: 30
  • Månadskostnad: 50 kr fram till 1/9 2019 sedan ca 650 kr / andel
  • Tillgänglighet: Andelar till salu

Tränare

Skötare


PAPPA HAR TJÄNAT ÖVER 41 MILJONER KRONOR

Stall Kennys Andelshästar erbjuder er att bli delägare i en minst sagt toppstammad andelshäst efter dubbla Prix d’Amerique-vinnaren Bold Eagle. En av världens bästa hästar genom alla tider. Borde Eagle har tjänat över 41 miljoner !! kronor. Gliding Eagle heter den otroligt fina sonen du nu kan bli delägare i, vars moder lystrar till namnet Gliding Light.MODERN SYSTER MED FYRA (4)!! MILJONÄRER

Modern till Gliding Eagle heter Gliding Light. Hon köptes som ettåring på auktion i USA för 150.000 dollar. Gliding Light har en minst sagt gyllene härstamning. Gliding Light är helsyster med Vic Smith 227.725 dollar. Halvsyster med Sergeant York 329.139 dollar, Southern Senorita 181.615 dollar och Go Wes Young Man 114.420 dollar.

Gliding Lights mor P.J.Naomi är mormor till Hambletoniantvåan och dollarmiljonären Guccio 1.09,1a och som tjänade 1.021.809 dollar!

Mormor Nonpariel M. har lämnat Don Boss Vita 324.137 dollar och Striking Genius 185.862 dollar. Det vimlar av miljonärer och topphästar i rakt nedstigande led i stamtavlan.PAPPA BOLD EAGLE BEHÖVER INGEN PRESENTATION

Världsartisten Bold Eagle behöver ingen närmare presentation, inte hans far Ready Cash heller som dominerar som avelshingst. Bold Eagle och Ready Cash har tillsammans tjänat över 80 miljoner kronor. Bold Eagles första kull är nu 2 år. De har börjat strålande i hemlandet Frankrike. Stall Kennys Andelshästar har två stycken 2-åriga avkommor efter Bold Eagle. Etoile och Thorondor, båda är inne i en växtperiod, men ser fantastiskt fina ut och är inkörda i Frankrike som även Gliding Eagle kommer bli.


Gliding Eagle har redan en rejäl bakärra.


GLIDING EAGLE FÖDDES PÅ HARAS DE CORNEVILLE

På gården Haras de Corneville i Frankrike föddes Gliding Eagle den 19 mars 2018. Han ska åka till Sverige och Anna Forssells gård utanför Skara innan årsskiftet för att bli svenskregistrerad. Gliding Eagle åker sedan efter årsskiftet ner igen till Haras de Corneville i Frankrike. Han är tuff och det lyser självförtroende om honom.TRÄNAS UPP I FRANKRIKE FÖR ATT FÅ BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGAR 

Gliding Eagle kommer på senvåren att flytta till Björn Goops otroligt fina träningsanläggning i Haras de Mortrée i Normandie i Frankrike för att köras in innan sommarbetet 2019. Gliding Eagle kommer att få de bästa förutsättningarna då han kommer att gå på ett av de allra bästa betena som finns i Frankrike. Vi hoppas på en tidig individ som inte på något sätt stressats fram. Gliding Eagle kommer till Sverige och Stall Goops träningsanläggning på Lökene gård i Kil som tvååring.

Det är otroligt vackert på Haras de Mortrée som Björn Goop bedriver sin träningsverksamhet i Frankrike.BJÖRN GOOP OM GLIDING EAGLE

Jag har inte sett Gliding Eagle personligen men på de bilder jag sett så ser han jättefin ut. Modern Gliding Light har en fantastisk stamtavla. Bold Eagle som far är toppklass. Stall Kenny har halvbrodern Equal to None i träning hos mig. Han var en av de bästa tvååringarna i stallet innan han skadade sig. Han kommer tillbaka och jag spår honom en lysande treårssäsong. Jag rekommenderar köp av andelar i Gliding Eagle säger Björn Goop.


Gliding Eagle är en otroligt snäll häst, både mot djur och människor.


GLIDING EAGLE ANMÄLS TILL DE STÖRSTA INSATSLOPPEN

Gliding Eagle kommer fortlöpande att anmälas till de största insatsloppen som två- tre- och fyraåring i Sverige.

• Svensk Uppfödningslöpning
• Breeders Crown
• E3
• Svenskt Trav Kriterium
• Kungapokalen (Euro Classic Trot)
• Sprintermästaren
• Svenskt Travderby
• Grand Prix du I´U.E.T
samt självklart också anmälas till Premiechansen.BLI HÄSTÄGARE HOS STALL KENNYS ANDELSHÄSTAR

Du kan köpa en eller flera andelar om du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar, det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

Gliding Eagle säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som över 650 stycken unika människor redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med, nu har du chansen genom Gliding Eagle.


Garden Leave, stoföl efter Ready Cash tillsammans med vår andelshäst Gliding Eagle tittar nyfiket på hunden.

Träningsrapport

Datum Rapport
190111

Gliding Eagle mår bra, växer och är pigg. Vi fick lite snö idag och det gillade han att springa runt och busa i säger Anna Forssell.

181221

Gliding Eagle är pigg och mår fint. En jättetrevlig individ och väldigt fin häst säger Anna Forssell.

181130

Gliding Eagle har nu blivit chipmärkt. Allt bra med honom. Frisk, pigg och glad. Fin häst säger Anna. Hästpasset ska enligt ST vara klart senast under januari.

181121

Gliding Eagle har acklimatiserat sig bra här. Fin häst! Han kommer att chipmärkas på torsdag nästa vecka säger Anna Forssell.

181116

Gliding Eagle kom till mig i helgen. En jättefin hingst. Långbent och stor. Bra psyke. Fin i kroppen. Allt bra! Det har redan varit delägare här och besökt Gliding Eagle. Intressenter av andelar ska komma och titta på honom i helgen. Det är alltid trevligt med besök säger travtränare Anna Forssell som har sin gård i Skara.

Resultat
GLIDING EAGLE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr