scriptnd Google Tag Manager -->

GLIDING EAGLE

GLIDING EAGLE

GLIDING EAGLE

  • Född: 2018-03-19
  • Kön: Valack
  • Regnr: 18-1388

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 30
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
220121

Gliding Eagle har den här veckan fått ta det lite lugnare med träningen. Han har enbart joggat säger Björn.

220114

Gliding Eagle fick ta det lite lugnt efter starten före jul. Han har nu gått treheatsjobb på rundbanan. Allt bra med honom säger Björn.

211223

Gliding Eagle kördes till ledning in i första kurvan. Ledde sedan hela loppet tills dem kom in på upploppet. Där stannade Gliding Eagle till och såg ut att tappa mark men Björn fick fart på honom igen. Det blev hårt i mål och målfoto där Gliding Eagle drog nitlotten och förlorade med en nos mot Mafioso Lynx. 
– Gliding Eagle var jättebra. Han är trots allt bara 3 år och hade bara gjort tre starter innan dagens lopp. Han förstod inte riktigt vad han skulle göra på upploppet men kontrade grymt bra sa Björn efteråt. 

211222

Gliding Eagle kändes som han ska i sista finslipande jobbet inför morgondagens start säger Björn.

211217

Gliding Eagle startar på Halmstad på torsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Biljetter hittar ni HÄR. När ni bokat biljett skicka ett mejl senast på onsdag klockan 10.00  ifall ni vill vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Glöm inte att det behövs vaccinationsbevis på landets travbanor.
Gliding Eagle har jag anmält till Halmstad på torsdag. Han möter äldre hästar denna gång och det är tufft. Det finns inga passande lopp i hans åldersklass. Förstapriser i loppet på torsdag är 100.000 kronor. Han verkar fin i jobben. Efter loppet får han ta det lugnt över jul och nyår. Det kan eventuellt bli någon mer start om banorna är fina i januari. Annars väntar vi till våren säger Björn.
Nästa ordinarie veckorapportering kommer den 14 januari. Hästarna i de olika stallen får nu lite välbehövlig julvila och ladda om inför 2022. Jag står i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag direkt här. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År! Gliding Eagle uppdaterar jag som vanligt efter nästa veckas start.

Resultat
GLIDING EAGLE

  • Segerprocent: 50%
  • Platsprocent: 75%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 4 2-1-0 165000 kr
2021 4 2-1-0 165000 kr