EXPRESS LOVE

EXPRESS LOVE

EXPRESS LOVE

  • Född: 2017-04-09
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 17-1331

Andelar till salu

  • Pris per andel: 30000
  • Antal andelar: 30
  • Månadskostnad: 650 kr / andel
  • Tillgänglighet: Andelar till salu

Tränare

Skötare

Timo mycket nöjd!

Jag var den 14 februari och hälsade på Express Love i Uleåborg. Det är en snäll och trevlig häst. Jag körde jobb med honom, han har stor gång och bra driv i steget. När han växer i sin stora kropp kommer han att utvecklas fint. Jag är mycket nöjd så här långt. Mycket fin häst säger Timo Nurmos.


Läcker individ!

Andelshästen Express Love e.Readly Express går jobb i Uleåborg Finland på videon här under. Jättefin häst som gjort allt rätt från det att han tömkördes. Kanonfin travare! Mycket fin exteriör. Utvald av Timo Nurmos. Hyperintressant med Readly Express som pappa. En (1) andel kvar.


 Se videon här under!

Filmen går inte att se i Stall Kenny-Appen, men går att se på vanliga hemsidan, klicka HÄRExpress Love en av 32 exklusiva

Readly Express betäckte ett fåtal ston sin första säsong och Express Love född 2017 som du nu kan bli delägare i är en av 32 stycken exklusiva söner födda i Sverige 2017 till Readly Express.

Pappa och farfar är Prix d’Amérique-vinnare

Readly Express (e.Ready Cash) var kulletta både som 3- och 4-åring i Sverige och blev vald till både Årets 3-åring och Årets 4-åring. Readly Express uppvisade makalösa resultat då han som som 3-åring tjänade 2.810.000 kr och som fyraåring 4.797.660 kr. Trots att Readly Express INTE var anmäld till Premiechansen och därmed missade dubbla prispengar i årgångsloppen!

Readly Express har tjänat 17.783.709 kr och vunnit det mesta som han ställt upp i (23 segrar på 30 starter). Readly Express gick i tredjespår i 1400 meter utanpå Propulsion i finalen av UET Trotting Masters den 16 september och var heroisk som trea i mål. Den 13 oktober på Åby joggade Readly Express enkelt hem sin andra SM-titel.

2018 års Prix d´Amerique-vinnare Readly Express tog hem det åtråvärda priset Årets häst på Hästgalan 8 februari 2019. Readly Express tog även hem priset Årets äldre häst. Readly Express var i år trea i Prix d´Amerique efter en heroisk insats då han travade hela loppet utvändigt om ledaren och ändå var knappt slagen. Loppet efter Prix de France krossade han världseliten och vann smått överlägset med gott om krafter kvar.

Readly Express är en av världens mest intressanta avelshingstar idag. Readly Express har 135 i avelsindex. Det är det högsta någonsin för en avelshingst! Både Readly Express och hans far Ready Cash är Prix d’Amérique-vinnare, Ready Cash vann loppet två gånger.


Readly Express har satt fyra (4) världsrekord

Readly Express har så här långt i sin karriär satt fyra (4) världsrekord!! Han satte det första som 3-åring då han travade 1.12,8/2640 meter i Kriteriefinalen och som 4-åring med 1.12,1/ 2640 meter på Sundbyholm. Som 5-åring segrade han i Jubileumspokalen på 1.09,9/ 2140 meter. Readly Express segrade i Axevallalöpningen på 1.11,7/ 2640 meter. Han tangerade även världsrekordet när han tidigare i år segrade i Prix d’Amérique på tiden 1.11,2/ 2700 meter.


Modern travade 1.12,2. Mycket intressant korsning! – Very Kronos

Gliding Fashion heter modern och hon tävlade i hård konkurrens i Canada. Gliding Fashion travade 1.12,2/ 1609 meter och har en hyperintressant stamtavla då hennes far är legenden Yankee Glide! Korsningen med Readly Express far Ready Cash har på ett fåtal (11) avkommor som är tre år eller äldre redan lämnat två stycken miljonärer. Kriteriefyran och Breeders Crown-vinnaren Grant Boko 2.610.830 kr och Svante Båths jättelöfte Very Kronos 1.166.500 kronor.

Farfar legenden Ready Cash

Readly Express har toppstam. Fadern Ready Cash är tillsammans med Muscle Hill en av de absolut bästa och framgångsrikaste avelshingstarna just nu. Närmare presentation av Ready Cash behövs inte. Mycket bättre farfar än så blir det inte.


Viking Kronos i stamtavlan

Readly Express mor Caddie Dream är efter självaste Viking Kronos, hon är Elitsto, Caddie Dream travade 1.11,8/ 1609 meter vid seger och tjänade 2.951.717 kr. Caddie Dream var själv en årgångstopp. Hon segrade i Breeders’ Crown och var trea i Svenskt Trav-Oaks som 3-åring. Hon var även trea i Derbystoet, fyra i Drottning Silvias Pokal och sexa i Breeders’ Crowns-finalen. Viking Kronos i stamtavlan det vill vi alla ha!


Timo Nurmos tog kontakt och rekommenderade 

Timo Nurmos ringde och berättade att han besiktigat en mycket mycket fin hingst efter sin stjärna Readly Express som han väldigt gärna ville ha i sin träning. Ägaren och uppfödaren önskade att Express Love skulle tränas av Timo Nurmos och ville därför inte sälja hästen till någon som kanske skulle placera hästen hos någon annan tränare. Efter att ha sett hästen själv och Timo Nurmos rekommenderat Express Love som andelshäst var det inte mycket att tveka på.

Anmäls fortlöpande till de svenska årgångsloppen

Readly Express-sonen Express Love kommer fortlöpande att anmälas till de största årgångsloppen som tre- och fyraåring i Sverige.

• Breeders Crown
• E3
• Svenskt Trav Kriterium
• Kungapokalen (Euro Classic Trot)
• Sprintermästaren
• Svenskt Travderby
• Grand Prix du I´U.E.T
samt självklart också anmälas till Premiechansen.


Bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar

Du kan köpa en eller flera andelar om du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar, det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

Express Love säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som över 650 stycken unika människor redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med, nu har du chansen genom Express Love.

Samtliga foton på Express Love är tagna av Lena Emmoth.

Träningsrapport

Datum Rapport
190215

Jag har varit och hälsat på Express Love i Uleåborg. Det är en snäll och trevlig häst. Jag körde jobb med honom igår, han har en stor gång och bra driv i steget. När han växer i sin stora kropp kommer han att utvecklas fint. Jag är mycket nöjd så här långt. Mycket fin häst säger Timo Nurmos.

190206

Express Love ser fortsatt jättefin ut i jobben. Joggar enkelt de tider de kör. Allt bra säger Timo.

190201

Express Love finns det fortsatt ingenting att anmärka på. Jättefin häst och i jobben, lägger mycket mark under sig. Min personal är mycket nöjda. Allt bra säger Timo.

190125

Express Love ser fortsatt fin ut i träningen. Joggar enkelt de tider som de kör i jobben. Positiv och fin häst som jag själv valt ut. Som jag sagt tidigare så är det mycket intressant med Readly Express som far säger Timo Nurmos.

190118

Express Love jobbar på bra och ser jättefin i jobben. Inget att anmärka på säger Timo.

Resultat
EXPRESS LOVE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr