EMMETT BROWN

Foto: sidmakarn.com
EMMETT BROWN

EMMETT BROWN

  • Född: 2011-05-13
  • Kön: Valack
  • Regnr: 11-4089

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
191213

Emmett Brown har gått åtta intervaller i backen i tisdags och idag fredag. Allt bara bra. Planerat banjobb på måndag och om allt går som planerat start i ett montélopp på Solvalla annandag jul säger Emmi.

191206

Emmett Brown har tränat som han ska under veckan som gått. Han är pigg och på bra humör säger Emmi.

191129

Emmett Brown blev friskförklarad i måndags. Joggades tisdag och onsdag. Idag gick han fyra intervaller i backen. Allt verkar okej  efter behandlingen. Vid gott humör säger Emmi.

191122

Emmett Brown blev som skrivits ombehandlad i måndags. Bara gått i hagen och haft det bra med kompisarna i veckan. Pigg och glad säger Emmi.

191119

Emmett Brown var hos veterinären igår. Han blev ombehandlad i höger framknä och karpaltunnel. Vi kommer kolla om honom nästa vecka igen för att se så han är helt bra säger Emmi.

191115

Emmett Brown blev behandlad i framknäna, karpaltunnlarna och bakknäna i måndags. Han var sliten men bättre än han brukar vara. Vi går på återbesök till veterinären nästa vecka. Pigg och vid gott humör. Går bara i hagen och har det bra med kompisarna säger Emmi.

191109

Emmett Brown såg jättefin ut i värmningen och i provstarten innan loppet. I starten snabbstartade han men galopperade han men galopperade in i första kurvan och blev diskvalificerad.
– Johan ville att vi testade att ladda för fullt i starten. Det gick tyvärr lite för fort in i svängen och det blev galopp istället sa Emmi efter loppet.

191108

Emmett Brown gick sex intervaller i backen i måndags och fyra intervaller i backen igår torsdag. Allt verkar bara bra med honom. Han känns fin säger Emmi.

191103

Emmett Brown startar på Sundbyholm i ett montélopp på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på onsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger utlagda i frikortskassan bredvid huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

191101

Emmett Brown gick fyra intervaller i backen igår torsdag. Allt verkar bra, han känns som han ska. Planen är att starta nästa lördag på Eskilstuna i ett montélopp säger Emmi.

191026

Emmett Brown bra med från start men fick ingen rygg utan fick åter igen trava hela loppet utanpå ledaren. Det blev självklart för tufft och han tappade över upploppet och slutade fyra i mål.
– Lina var nöjd med Emmett Brown, han kändes fin. Mindre nöjd över sin styrning, men det kan inte bli rätt varje gång. Jag är nöjd med båda. Tycker dom fungerar bra ihop sa Emmi efter loppet.

 

191025

Emmett Brown gick sex intervaller i backen i måndags och fyra intervaller i backen igår torsdag. Allt verkar bra i träningen, han är pigg och glad. Kollad i halsen under veckan då han var lite snorig efter måndagsjobbet. Veterinären såg inga fel och det har inte varit något efteråt. Spännande start säger Emmi. 

 

191020

Emmett Brown startar på Jägersro på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på torsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

191018

Emmett Brown gick fyra intervaller i backen igår torsdag. Allt verkar bra med honom efter andraplatsen i Monté-SM på Åby. Pigg och glad. Planen är att starta i ett montélopp på Jägersro nästa lördag 26 oktober säger Emmi.

191012

Emmett Brown kunde inte ta sig förbi Bonnies Celebrity från start. Lina Lähdekorpi försökte krypa ner i rygg på ledaren. Det fanns dock ingen lucka utan Emmett fick trava hela loppet i dödspositionen. Ändå stred Emmett Brown tappert hela vägen till mållinjen och slutade heroisk tvåa i mål endast slagen med en halv längd av Bonnies Celebrity som ledde loppet från start till mål. Andraplatsen i Monté-SM är värd 125.000 kronor.
– Han var grym! Vi alla är jättenöjda med Emmett Brown. Vilken kämpe! Loppet blir ju helt annat om han får ledningen. Eller rygg på ledaren. Han var jättebra, kändes fräsch och fin sa Emmi efteråt.

191011

Emmett Brown gick banjobb i måndags. Allt bara bra. Piggare än sist. Red honom igår torsdag. Kändes riktigt fin. Var avslappnad och fräsch. Vi har lagt upp denna vecka samma som sist han startade. Hoppas han är lika bra imorgon som han var sist. Pigg och glad säger Emmi.

 

191006

Emmett Brown startar i Monté SM på Åby på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på torsdag klockan 10.00. Vart ni hämtar biljetterna återkommer jag om när ni beställer.

191004

Emmett Brown har gått sex intervaller i backen i tisdags och idag fredag. Allt bara bra med honom. Han känns pigg och glad. Är vid gott humör säger Emmi. 

 

190927

Emmett Brown gick fyra intervaller i backen igår torsdag. Allt bara bra, han känns pigg och glad. Allt bara bra med honom efter starten säger Emmi.

 

190921

Emmett Brown togs lugnt från start av Lina Lähdekorpi (tidigare Renberg). Hamnade i vinnarhålet i rygg på storfavoriten Star Advisor Joli. Låg där till utgången av sista kurvan. In på upploppet vred Lina ut Emmett till attack. Han sög sig närmare och närmare och i mål skiljde det bara en hals. Tvåa på tiden 1.12,8/2140 meter autostart. Ruggigt fin insats!
– Äntligen såg han så där riktigt bra ut igen. Lina var riktigt nöjd med Emmett. Hade upploppet varit lite längre hade vi vunnit idag sa Emmi som pratat med Lina efter loppet.

190920

Emmett Brown var inne och gick banjobb i måndags. Allt verkade som vanligt. Var ute och red honom igår, kändes fin. Får hoppas på ett bra lopp. Jag kommer tyvärr inte vara med till Färjestad imorgon. Min kollega Andreas kommer sela honom till start säger Emmi.

190915

Emmett Brown startar på Färjestad i ett montélopp på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- och stallbacksbiljetter. Hör av senast på torsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger i frikortskassan i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190913

Emmett Brown gick sex intervaller i backen i måndags och igår torsdag. Allt verkar bara bra. Han är pigg och glad. Preliminäranmäld till Färjestad nästa lördag säger Emmi. 

190906

Emmett Brown har joggat två gånger denna vecka. Gick Fyra intervaller i backen idag. Allt verkar bara bra. Pigg och glad säger Emmi.

190831

Emmett Brown har bara gått i hagen hela veckan och tagit det lugnt. Pigg och vid gott humör. Vi kollade halsen på honom igår fredag och han är nu frisk. Vi kör igång igen träningen igen på måndag säger Emmi.

190823

Emmett Brown gick fyra intervaller i backen i måndags. Vi åkte och kollade halsen på honom eftersom han hostade lite efter loppet i onsdags. Han hade halsinfektion så nu får han medicin och vila upp sig lite. Ingen fara, han är snart tillbaka säger Emmi. 

190816

Emmett Brown har bara tagit det lugnt efter loppet i onsdags säger Emmi.

190814

Emmett Brown och Sofia Adolfsson snabbstartade till spets från sitt åttondespår bakom startbilen. Ledde loppet till ca 500 kvar då favoriten Ladyofthelake övertog. Kunde inte stå emot hästar som kom bakifrån över upploppet och slutade femma i mål.
– Vi är alla nöjda. Johan, Sofia och jag. Emmett Brown kämpade på bra. Fick öppna snabbt och sen fick han en rejäl tryckare. Utan den är han tvåa, trea i mål. Han kändes fin sa Sofia. Det blev lite stumma ben sista biten men kämpade på bra sa Emmi efteråt.

190809

Emmett Brown gick fyra intervaller i backen i måndags och sex intervaller i backen igår torsdag. Allt verkar bara bra, han är pigg och glad. Inget och klaga på inför starten på onsdag förutom att vi fick sämsta spåret säger Emmi.

190808

Emmett Brown startar på Solvalla på onsdag i ett montélopp. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på måndag klockan 10:00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190802

Emmett Brown mår bara bra. Han är pigg och glad. Vi var ute på en ridtur idag, kändes väldigt smidig och fin. Han har även varit hos tandläkaren idag, allt okej där. Pigg och glad säger Emmi.

190730

Emmett Brown togs lugnt från start. Hamnade i tredjepar invändigt. Låg där in på upploppet. Fick lucka och spurtade bra invändigt till en fjärdeplats och tangerade sitt rekord 1.10,7/1640 meter autostart. Såg löpglad och fin ut.
– Jag är nöjd. Han gick hela vägen in i mål och jag tycker insatsen var bra. Om allt är bra efter starten blir de troligen ett montélopp nästa gång sa Johan efter loppet.

190725

Emmett Brown gick banjobb i måndags. Johan körde och var nöjd. Han såg fin ut. Fick massage igår, var uppskattat. Kommer gå jobb igen imorgon fredag säger Emmi.

190724

Emmett Brown startar på Jägersro på tisdag. Topptrav rakt igenom hela kvällen med Hugo Åbergs Memorial som kryddan på moset. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på söndag klockan 10.00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190719

Emmett Brown tränade ihop med Guzz Mearas i morse. Allt bra. Anmäler till Jägersro under nästa vecka säger Johan.

190712

Emmett Brown har kört igång med träningen denna vecka. Han känns smidig och fin. Jag funderar på att anmäla honom till ett lopp på Hugo Åbergsdagen. Det är ett sulkylopp. Finns inga montélopp som passar inom den närmaste tiden. Efter loppet på Jägersro finns ett montélopp tre veckor efteråt som vi får sikta mot säger Johan.

190705

Emmett Brown har tagit det lugnt under veckan efter veterinärbehandlingen. Han är på gott humör säger Johan.

190702

Emmett Brown fyller i sin carpaltunnel höger fram lite grand. Känns annars ganska fräsch! Inga stora saker på böjprov. Han blev behandlad i båda framknäna och carpaltunneln höger fram. Får ta det lugnt under veckan säger veterinär Hanna Lähdekorpi.

190628

Allt verkar bra med Emmett Brown efter gårdagens lopp. Han har ätit och druckit normalt. Varit ute i hagen med sina vänner och det verkade han nöjd med säger Emmi.

 

190627

Emmett Brown tog hand om ledningen in i första kurvan. Ledde till det var ca 550 meter kvar till mål. Han började då tappa och medtävlare passerade honom, låg trea in på upploppet men tappade placeringar och slutade sexa i mål.
–  Emmett Brown hängde lite mer högertöm denna start än i senaste loppet. Kämpade ändå på bra, dem andra var bara bättre för dagen. Vi kollar upp honom hos veterinären nästa vecka och ser hur det är med honom sa Emmi efter loppet.

190621

Emmett gick fyra intervaller i backen i tisdags och idag sex intervaller idag fredag. Allt bara bra med honom. Han känns laddad och glad. Var väldigt smidigt och fin idag, riktigt riktigt nöjd med honom säger Emmi.

190620

Emmett Brown startar på torsdag i finalen av Åby Nordic Monté Trophy 2019 med 300.000 kronor i förstapris på Åby. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på tisdag klockan 10.00. Biljetterna ligger i huvudentrén kassa 1 i det namn ni har beställt biljetterna i.

190614

Allt är bara bra med Emmett Brown idag. Han verkar pigg och glad efter starten igår. Verkar inte vara några konstigheter. Han var jättefin säger Emmi.

190613

Emmett Brown värmde bra innan loppet tillsammans med Emmi. När startbilen släppte fältet så tog Emmett Brown ledningen omgående. Det var sedan spel mot ett mål. Emmett Brown segrade enkelt med två längder på tiden 1.14,8/2140 meter autostart. Emmett Brown är nu inkvalad till Åby Nordic Monté Trophy 2019 den 27 juli på Åby. Ett lopp med 300.000 kronor i förstapris.
– Emmett Brown kändes jättefin när vi kom upp bakom startbilen och det blev en enkel ledning. Han var jättefin under loppet och inte trött i mål. Jag var nog törstigare än Emmett efter loppet sa Lina.

190607

Emmett Brown gick fyra intervaller i backen i måndags och sex intervaller i backen igår torsdag. Allt verkar bara bra han är pigg och glad. Spännande start på torsdag säger Emmi.

190607

Emmett Brown startar på Åby på torsdag. Det är ett uttagningslopp till Åby Nordic Monté Trophy 2019. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på tisdag klockan 10.00. Biljetterna ligger i huvudentrén kassa 1 i det namn ni beställt dem i.

190531

Emmett Brown startade i måndags. Montédebut. Tränare, skötare och ryttare var mycket nöjda med prestationen. Gick fyra intervaller i backen idag och allt verkar fortsatt bra. Vi kollar efter ett nytt passande montélopp säger Emmi.

190527

Emmett Brown hamnade i fjärdepar invändigt, låg som sista häst invändigt med hästar framför och utanför sig. Loppet reds i ett högt tempo. Emmett gick bra över upploppet utan att kunna utmana. En bra montédebut och han bör gå framåt rejält av detta lopp.
– Emmett kändes stark och fin hela vägen. När de andra ropade i sista sväng höll han på att kliva över de framför. Han hade krafter kvar i mål. Lina, jag och Johan var väldigt nöjda med montédebuten. Vi letar nytt lopp sa Emmi efteråt.

190524

Emmett Browngick banjobb i måndags i monté. Vi var bara nöjda med honom. Gick idag fyra intervaller i backen och var riktigt fin. Allt verkar bara bra med honom och det blir en spännande start på måndag säger Emmi.

190521

Emmett Brown gör debut i monté på Halmstad på måndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på fredag klockan 10.00. Biljetterna ligger i frikortskassan i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190520

Idag var Emmett Brown inne och gick ett banjobb i monté. Han gick 1.22,0/2000 meter på ett bra sätt. Gick 1.17,0 till slut då dem testade på lite. Både jag, Lina (ryttaren) och Johan var nöjda med honom. Vi anmäler honom till Halmstad på måndag i ett montélopp. Han såg fin ut och kändes bara bra säger Emmi.

190517

Emmett Brown blev riden i tisdags och igår torsdag. På banan och i skogen. Uppskattas mycket av både häst och ryttare. Gick fyra intervaller i backen idag. Allt bara bra med honom. Han känns pigg och glad säger Emmi.

190510

Emmett Brown blev behandlad i framknäna måndags. Får ta det lugnt nu tills han ska på återbesök. Pigg och glad säger Emmi.

190503

Emmett Brown var med i körning från start. Backade sig sist invändigt. Låg där, ut i andraspår på sista bortre långsidan. Gick lika fort som övriga över upploppet men galopperade kort före mållinjen och blev diskvalificerad.
– Emmett Brown kändes helt okej under vägen, men tappade stilen till slut och galopperade. Brukar aldrig galoppera till slut, kan vara något som stör honom. vi tar honom till veterinären nästa vecka sa Johan efter loppet.

190503

Allting verkar bra med Emmett Brown inför dagens start i Kalmar. Vi åkte vid lunchtid säger Emmi.

190429

Emmett Brown stod som förstareserv på Vermo och kom inte med. Han startar på Kalmar på fredag istället. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på onsdag klockan 10.00. Biljetterna finns att hämta i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190426

Emmett Brown gick fyra intervaller på rakbanan i måndags och sex intervaller i backen igår torsdag. Allt bara bra. Han känns pigg och glad säger Emmi. 

190418

Emmett Brown startade i tisdags. Allt blev bara fel när det blev den tuffa öppningen och sen satt han fast till slut. Allt verkar bra efter. Kommer joggas imorgon säger Emmi.
Emmett Brown var med i en tuff öppning i tisdags, allt blev fel och vi glömmer. Jag funderar på att anmäla honom till Vermo den 4 maj. Finns ett passande lopp stängt vid 2 miljoner den dagen säger Johan.

190416

Emmett Brown värmde bra inför loppet. var sedan med i tuff körning första 500 som travades efter 1.07,6. Peter Ingves plockade då upp Emmett och kröp ner i tredjepar invändigt. Tappade lite på sista bortre långsidan, kom igen över upploppet men fick trött häst framför sig och slutade oplacerad.
– Det blev en tuff öppning. Jag trodde vi skulle komma förbi men Johnny fick dit bena på sin. Emmett Brown kändes fin och går framåt av loppet sa Peter efter loppet.

190412

Emmett Brown gick sex intervaller i backen i tisdags och idag fredag. Allt verkar bara bra inför starten även om det kanske behövs lopp i kroppen. Pigg och glad, vid bra humör säger Emmi.
Emmett Brown tränar helt okej. Bra spår på tisdag. Har ju stått över lite träning på grund av att vi var till veterinären, så formen är lite svårbedömd säger Johan.

 

190410

Emmett Brown startar på Jägersro på tisdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på söndag klockan 10.00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén på tisdag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190406

Emmett Brown var fin i gårdagens jobb efter att ha joggat i början av veckan. Jag har preliminäranmält honom till start på Jägersro den 16 april säger Johan.

190405

Emmett Brown har joggat två gånger denna vecka. Allt bra. Gick fort idag fredag. Allt bra, han kändes spänstig och fin. Laddad och glad säger Emmi.

190329

Emmett Brown blev behandlad i alla knäna i måndags. Tar det bara lugnt nu. Pigg och glad, han verkar väldigt nöjd för dagen säger Emmi.
Det var tråkigt vi behövde behandla Emmett Brown men behövligt. Han kändes fin vid tredjeplatsen och vid lucka tror jag vi vunnit. Min förhoppning var att kunna börja starta honom kontinuerligt så att han skulle hitta formen på allvar. Han är snart tillbaka säger Johan.

190327

Veterinären behandlade Emmett Brown i alla knäna i måndags. Han hade blivit lite sliten, men vi har ju tränat på länge. Ska på återbesök om ungefär två veckor. Han får bara ta det lugnt tills dess säger Emmi.

190323

Emmi körde Emmett Brown i torsdags och jag körde bredvid. Varken Emmi eller jag var nöjda och vi kommer kolla upp honom med veterinär nästa vecka säger Johan.

190322

Allt var bara bra i starten med Emmett Brown i söndags. Han gick fyra intervaller i backen igår torsdag. Varken jag eller Johan var nöjda med hur han kändes eller såg ut. Vi kollar upp honom med veterinären nästa vecka för att se hur det är med honom. Har tränat på länge nu så det kanske behövs lite hjälp säger Emmi.
Samtliga delägare ska ha fått mail om de nya Stall Kenny kläderna som lanserats. Har du inte fått mail om dem, hör av dig!

190317

Emmett Brown togs lugnt från start och hamnade i fjärdepar invändigt. Låg där tills han kom in på upploppet, fick aldrig chansen över mållinjen utan satt fast bakom hästar in i mål med till synes gott om krafter kvar och slutade trea.
– Jag är nöjd med Emmett Brown. Fick ett snällt lopp och avslutade bra till slut. Hade det löst sig bättre så hade vi kunnat vunnit idag. Förhoppningsvis kan vi starta på nu varannan vecka så kommer formen efterhand sa Johan efter loppet. 

190315

Emmett Brown har tränat på i backen. Fyra intervaller i måndags och sex intervaller på torsdags. Allt verkar bara bra. Pigg och glad. Vi är laddade inför starten på söndag säger Emmi.

190311

Emmett Brown startar på Halmstad i Lopp 9 (GS75-6) på söndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på fredag klockan 10.00. Biljetterna ligger i frikortskassan i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190308

Vi kollade Emmett Brown i halsen och blodprov efter starten. Det var lite dåligt men inte någon fara. Planen är att starta nästa söndag men vi kommer kolla om honom nästa vecka i både hals och blodprov för att se om allt är bra. Joggade idag, allt bara bra. Pigg och vid gott humör säger Emmi.

190303

Emmett Brown igenom bra från start från bakspåret och placerades i andrapar utvändigt. Fick trava där, på sista bortre långsidan kom attacker bakifrån och Ulf Ohlsson valde att sitta kvar. Hästen i dödens tröttnade och Ulf fick ta upp Emmett Brown och backa sig loss. Höll sedan farten bra över upploppet och slutade femma i mål.
– Ulf Ohlsson sa direkt efter loppet att Emmett Brown kändes fin. Travade bra. När han skulle ta upp och backa ut i sista sväng tappade han lite fart men framför allt motivation. Han vill gärna bara gå i jämnt tempo hela tiden. Emmett var inte ett dugg trött när jag selade av efter loppet utan ville mest äta. Han travar bättre nu än han någonsin gjort tidigare. Det har blivit långa uppehåll från tävling för honom. Nu får vi starta på så han får lite fart i benen igen, han behövde detta lopp i kroppen sa Emmi efter loppet.

190303

Emmett Brown kommer att köras av Ulf Ohlsson idag då Johan har fått lämna återbud.

190301

Emmett Brown gick banjobb i måndags. Johan körde och var nöjd. Kändes fin. Gick fyra intervaller i backen igår. Johan körde och var nöjd. Blir spännande på söndag säger Emmi.

190225

Emmett Brown startar på Sundbyholms travbana utanför Eskilstuna på söndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på fredag klockan 10.00. Biljetterna ligger i frikortskassan bredvid huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190222

Emmett Brown har gått åtta intervaller i backen i måndags och igår torsdag. Allt verkar okej, känns stark. Vi tog ett nytt blodprov denna vecka och allt var helt bra nu. Tror vi kör banjobb nästa vecka säger Emmi.

190215

Emmett Brown gick åtta intervaller i backen i måndags och igår torsdag. Allt bara bra. Vi tog nytt blodprov denna vecka och det var bra igen säger Emmi. 

190208

Vi har tagit blodprov på Emmett Brown och det visar sig att han har lite dåliga blodvärden. Ingen fara med honom, men vi kommer träna på hemma tills dom är bra innan vi planerar någon start säger Emmi. 

190207

Emmett Brown gick åtta intervaller i backen i måndags och även idag. Han tränar på som han ska, känns stark. Pigg och glad säger Emmi.

190201

Emmett Brown har gått sina vanliga intervaller i backen. Sex intervaller både tisdag och fredag. Allt verkar okej, han tränar på som han ska säger Emmi.

190126

Emmett Brown är igång och tränar igen och vi siktar på ny start i februari. Mycket hänger på vädret denna årstid säger Johan. 

190125

Emmett Brown har börjat gå fort denna vecka. Fyra intervaller i tisdags och sex intervaller idag. Allt verkar bra. Han är pigg och glad säger Emmi.

190118

Emmett Brown har fått ta det lugnt denna vecka och återhämta sig lite. Vi var ute och joggade idag och han var väldigt pigg och glad. Vi kör fort igen nästa vecka säger Emmi.

190112

Vi kommer stryka Emmett Brown idag för feber. Han åt lite dåligt igår kväll och idag och har lite hög temp. Inte på topp idag, vi får ladda inför nästa start istället hälsar Emmi.

190111

Emmett Brown har tränat på bra efter förra starten. Han gick sex intervaller i backen i måndags och fyra intervaller i backen igår torsdag. Han känns pigg och glad in starten imorgon säger Emmi. 

190106

Emmett Brown startar i Arvid Stjernswärds Minne 2019 – STL Gulddivisionen på V75 på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på torsdag klockan 10:00 så ordnar jag med det. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har bestått biljetterna i.

181231

Emmett Brown togs lugnt från start. Hamnade i tredjepar invändigt som kort därefter blev fjärdepar invändigt. Travade fint och sköt till bra på sista bortre och genom slutkurvan. Slutade fyra i mål och såg klart bra ut.
– Vi är nöjda. Emmett Brown sprang rakt och fint i vagnen och bröt inte alls så mycket som han brukar. Såg fin ut och avslutade bra. Kommer gå framåt till nästa lopp nu när han fått ett lopp i kroppen sa Christoffer. Han var inte ett dugg trött efteråt. Allt bara positivt sa Emmi efter loppet.

181226

Emmett Brown startar på V75 på Axevalla på Nyårsafton. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på fredag klockan 10:00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

181224

Emmett Brown fick ta en tur idag in på Halmstadtravet på självaste julafton och gick 1.21 / 2100 meter i bra stil.
Nu siktar vi på comeback på Axevalla nästa måndag hälsar Johan Untersteiner.

181221

Emmett Brown tränar på bra i backen. Sex intervaller i tisdags och åtta intervaller idag fredag. Han känns spänstig och fin, känns bra inför nyår. Vi tränar på inför starten som är planerad på Axevalla på nyårsafton säger Emmi.
Det här var sista träningsuppdateringen för i år. (Uppdaterar självklart i samband med starten). Det blir alltid lite stiltje mellan jul och trettonhelgen i stallarna. Jag står hela tiden i kontakt med stallen, om något särskilt händer så uppdaterar jag det direkt här på sidan. Nästa träningsuppdatering blir annars fredag 11 januari. God jul och Gott nytt år! /Kenny

181214

Emmett Brown har skött veckans jobb och hela uppträningen utan några problem. Har kört två banjobb med honom att ser stark ut. Idag är min plan att han ska debutera på nyårsafton på Axevalla. Blir snällt upplägg de första starterna, smyga med och spurta till slut säger Johan. 

181211

Emmett Brown gick banjobb igår. Jag hoppade in på min semester för att åka med honom. Vi körde 1.22/2100m. Jag körde honom i rygg på Johan tills på upploppet då jag styrde ut bredvid. Då gick han lätt upp jämsides och förbi. Kändes riktigt stark och fin, både jag och Johan var väldigt nöjda med både hur han kändes och såg ut säger Emmi.

181207

Emmett Brown tränar på som han ska. Sex intervaller i backen i tisdags och sex intervaller i backen idag fredag. Allt är bara bra med honom, han känns pigg, glad och fin säger Emmi.

181201

Emmett Brown gick banjobb i måndags. 1.23/2100 meter på ett bra sätt. Gick fyra intervaller i backen i torsdags. Allt bara bra. Pigg ocv glad. Vi tränar på säger Emmi.

181130

Emmett Brown har tränat backe denna vecka. Känns fin. Nytt banjobb igen inom kort säger Johan Untersteiner.

181126

Emmett Brown gick banjobb idag inne på Halmstadtravet. Jag körde och var väldigt nöjd med honom. Johan var också nöjd. Han kändes stark och fin hela vägen. Vi körde 1.23/2100m. Banjobb om två veckor igen om allt verkar som det ska säger Emmi.

181121

Emmett Brown tränar fullt i backen nu. Åtta intervaller i tisdags och kommer gå åtta intervaller på fredag. Allt verkar bra, han känns stark och fin säger Emmi.
Min plan är att Emmett Brown ska börja gå lite banjobb inom kort. Han går framåt hela tiden. Start runt årsskiftet är realistiskt om allt går som planerat säger Johan.

181116

Emmett Brown tränar på för fullt nu. Åtta intervaller i backen i tisdags och idag fredag. Allt verkar bara bra, han känns fin. Pigg och glad. Var ute på en ridtur i onsdags och bara hade det mysigt säger Emmi.

181109

Emmett Brown gick sex intervaller i tisdags och idag fredag. Allt är bara bra med honom. Han känns spänstig och fin. Tränar på som vi vill. Pigg och glad säger Emmi.

181102

Emmett Brown tränar på i backen. Sex intervaller i måndags och igår torsdag. Allt bara bra. Johan körde honom igår och var nöjd. En häst man blir glad av att köra för att han är så positiv sa han efter. Pigg och glad säger Emmi.
Emmett körde jag själv igår och han kändes fin i backen. Ökar träningen hela tiden och än så länge är allt bara bra säger Johan.

181026

Emmett Brown tränar på i backen. Sex intervaller i måndags och igår torsdag. Allt är bara bra med honom, känns mer avslappnad för varje gång, arbetar bättre då. Pigg och glad. Fick besöka massören i onsdags, fanns lite att gå igenom på honom så det var skönt för honom säger Emmi.

181019

Emmett Brown gick fyra intervaller i backen i måndags och sex intervaller i backen igår torsdag. Allt bara bra. Kändes mycket finare och mer avslappnad i jobbet igår. Börjar lugna ner sig, har varit lite för pigg. Pigg och glad säger Emmi.

181012

Emmett Brown gick två intervaller i backen i måndags och fyra intervaller i backen igår. Allt verkar bara bra. Känns stark och fin, väldigt löpglad. Pigg och glad säger Emmi.

181005

Emmett Brown joggade i måndags och i onsdags. Allt normalt. Gick sina första två intervaller i backen igår torsdag. Allt var bara bra. Kändes pigg och glad, nöjd över att få träna igen. Vi tar det lugnt och tränar på. Blev en ridtur i söndags, allt bra där med säger Emmi.

180928

Emmett Brown joggar på. Joggat tre gånger denna vecka och gått på skrittbandet en gång. Allt bara bra med honom. Pigg och glad säger Emmi.

180920

Emmett Brown har joggat tre gånger denna vecka. Körde honom i måndags och idag torsdag. Blev även en ridtur igår onsdag. Allt bara bra, pigg och glad säger Emmi..

180914

Emmett Brown har varit ute och joggat tre gånger denna vecka. Allt bara bra. Han känns fin säger Emmi.

180907

Emmett Brown är tillbaka i stallet, han kom till gården i morse. Han har bara gått i hagen idag med massa kompisar. Pigg och glad. Lika bortskämd som vanligt säger Emmi.

180831

Emmett Brown mår bra, pigg och glad. Han tränar på i vattnet som planerat säger Håkan.

180824

Emmett Brown tränar på i vattnet och allt går bra. Han mår bra och är pigg och glad säger Håkan.

180817

Det är samma rapport som förra veckan. Emmett tränar på likadant i vatten, det finns inget negativt att rapportera säger Håkan.

180810

Emmett Brown är pigg och på bra humör, han tränar på i vatten enligt plan, inget negativt att rapportera säger Håkan.

180803

Emmett Brown ombehandlades förra fredagen och allt ser så bra ut som man kan förvänta sig. Nu är det ungefär sex veckors träning i vatten som väntar där vi ökar på successivt. I övrigt mår Emmett bra säger Håkan.

180727

Emmett Browns status är densamma som förra veckan. Ombehandling kommer att göras senare idag av veterinären. Allt bra i övrigt säger Håkan.

180720

Allt går ännu enligt plan med Emmett Brown. Vi behandlade i måndags och Emmett har därefter kommit igång att skritta lite lätt. Vi kommer att behandla en gång till någon gång i nästa vecka, allt för att få en så bra läkning som möjligt säger Håkan.

180713

Det har varit boxvila som gällt under veckan och Emmett Brown mår bara bra. Stygnen kommer att tas på måndag och någon gång under veckan behandlar vi carpalsenskidorna på honom. Är allt som det ska sen så ska vi börja skritta honom säger Håkan.

180706

Emmett Brown har under veckan blivit opererad i båda frambenen. Delägarna har fått mail om det.

180629

Emmett Brown fortsätter att jobba i vatten i avvaktan på operation. Den träning han får nu är han hjälpt av när rehabträningen  kommer igång hälsar Håkan.

180622

Veterinären har undersökt Emmett Brown och han är trång i karpaltunneln höger fram som kommer opereras. Delägarna har fått ett längre mail om detta idag.

180616

Statusen är densamma som förra veckan. Emmett Brown går sina pass i vatten och mår i övrigt bra. Återbesök till kliniken nästa vecka och vi hoppas att vi får fler svar då säger Håkan.

180615

Vi har flera gånger idag sökt Håkan Gysenius på telefon för att höra hur det är med Emmett Brown utan resultat. Tyvärr är det bara telefonsvarare på. Vi jagar vidare.

180607

Emmett Brown tar det fortsatt lugnt och kommer få motionera i vatten framöver säger Håkan. Delägarna har idag fått ett längre mail om detta.

180601

Emmett Brown mår bra och är på gott humör. Han ska på återbesök hos veterinären nästa vecka, det blir spännande säger Håkan.

180524

Emmett Brown har blivit undersökt och behandlades i tisdags, han tar det fortsatt lugnt. Delägarna har fått ett längre mail om det idag.

180518

Veterinären har tittat på ultraljudet och även undersökt utifrån diagnosen. Man hittar inget utifrån det. Emmett Brown får därför åka till kliniken nästa vecka där man går igenom allt på nytt för att förutsättningslöst försöka hitta vad som inte står rätt till säger Håkan.

180513

Emmett Brown är sedan igår tillbaka i Sverige och Halmstad. Han står hos Håkan Gysenius på Kronhults Gård där vi har våra rehab-hästar säger Emmi.

180511

Johan Untersteiner har samrått med sin veterinär och de har tillsammans kommit fram till att det bästa är att ta hem Emmett Brown från Frankrike. De vet inte vad som är fel i benet, det ska utredas av Johans veterinär. Han är inget halt vilket är positivt. Delägarna är sedan tidigare informerade om detta.

180504

Emmett Brown är pigg och på bra humör. Veterinären har tagit nya plåtar men jag har inte fått svar på dem än, även min veterinär har fått dem så jag hoppas kunna komma med information till delägarna från veterinärerna nästa vecka säger Johan.

180427

Emmett Brown tar det fortsatt bara lugnt. Veterinären kommer att undersöka honom igen nästa vecka. Då får vi förhoppningsvis veta mer säger Johan.

180420

Två veterinärer har tittat på röntgenbilderna och de tror det är en sträckning som Emmett Brown har fått, men kan inte vara helt hundra. Benet syns det inget på nu och han är haltfri sedan länge. Han får vila två veckor till att börja med. Veterinärerna har beslutat att vi kommer ta nya röntgenbilder om två veckor, efter det så ska vi förhoppningsvis veta mer. Han har startat på frekvent så detta uppehåll gör inget, det är bra för hästen att få ta igen sig ett tag och komma åter med ny energi säger Johan.

180411

Emmett Brown tar det lugnt även denna vecka i väntan på att vi ska få en bild av vad som eventuellt är fel och vad som har hänt säger Johan.

180406

Emmett Brown har fått ta det lugnt även under denna vecka. Han mår bra men vi avvaktar med att börja träna igen till Johan Untersteiners svenska veterinär tittat på journalerna säger Ron.

180329

Emmett Brown har blivit undersökt av veterinär i veckan. Han är haltfri men han är tjock i höger framknä på baksidan. Veterinären har röntgat och undersökt benet. Det är ingen skada. Troligtvis så sträckte han sig i en sena strax efter starten i loppet senast. Det enda som hjälper när man sträckt ut en sena är vila, vi håller koll på benet säger Ron.
Emmett Brown får ta de lugnt någon vecka till med tanke på sträckningen. Dock skönt att de inte var något värre, man vet aldrig med såna saker. Normalt borde han kunna starta om en månad, men det är ju alltid lite osäkert säger Johan.

180323

Emmett Brown har undersökts av veterinär då han blev halt strax efter start i senaste loppet. Han blev behandlad i båda framknäna. Veterinären tror även att han har sträckt sig på något sätt därav hältan, det var inte så mycket på framknäna så att han skulle vara halt. Han ska på återbesök hos veterinären igen nästa vecka säger Johan.

180316

Emmett Brown värmde fint när han var ute och värmde och allt var bra inför loppet. Han kom iväg bra från start, men kort efter start när Emmett Brown var med i främre träffen så galopperade han plötsligt och blev diskvalificerad.
– Det var något som inte stod rätt till idag, han tappade travet direkt efter start och galoppen kom kort senare. Jag vet inte vad det kan bero på. Han kan ha blivit ömfotad då han gick barfota runt om eller något annat. Det är spekulationer vad vi än tror. Det är dags gå till veterinären med honom, han har inte blivit behandlad mycket sedan han kom. Vi låter veterinären titta på honom när han kommer till veckan sa Ron efter loppet.

180316

Emmett Brown fick gå lite tuffare intervaller inför dagens start i onsdags och kändes bra i dem. Han känns fin säger Ron.

180314

Emmett Brown startar i loppet Prix de la Société des Courses de Bihorel i Mauquenchy på fredag. Mauquenchy ligger i regionen Haute-Normandie i norra Frankrike ca 13 mil från Grosbois. Distansen på fredag är 2850 meter voltstart. Lopp 1 med starttid kl 18:15. Jean François Senet kör. Prix de la Société des Courses de Bihorel har en samlad prissumma på 26.000 € fördelat på dessa priser: 11.700 €, 6.500 €, 3.640 €, 2.080 €, 1.300 €, 520 €, 260 €. Loppet går att se bl.a på Stall Goops hemsida, klicka på den franska flaggan, sändningen går igång när loppet startar.

180310

Emmett Brown kommer att anmälas till start på Mauquenchy nu på fredag 16 mars. Det var surt igår, med lucka in på upploppet så tror jag liksom Bernard att han vinner loppet igår, han är i fin form säger Ron.

180309

Emmett Brown tog ledningen i loppet. Körande Bernard Piton släppte vaket vilket visade sig vara klokt då det kördes för fulla muggar och ledarhäst byttes, Emmett Brown satt till slut i fjärdepar invändigt. Fick aldrig riktigt luckan utan satt i mål med till synes fullt av krafter kvar över mållinjen som sexa. Såg kanonfin ut!!
– Bernard sa när jag pratade med honom efter loppet. Om luckan kommit in på upploppet så trodde han de vunnit, Emmett kändes jättefin och satt fast med allt sparat i mål sa Ron efter loppet.

180308

Emmett Brown har tränat som han ska under veckan och känns fin i varje jobb. Vi hoppas på en bra insats imorgon eftermiddag säger Ron Kuiper.

180307

Emmett Brown startar på fredag på Cordemais som ligger i nordvästra Frankrike, ungefär 3,5 mil från Nantes. Lopp 9 med starttid klockan 17:10. Distansen är 2825 meter voltstart. Bernard Piton kör. Loppet har en samlad prissumma på €35.000 fördelat på €15.750 €, 8.750 €, 4.900 €, 2.800 €, 1.750 €, 700 €, 350 €.

180306

Emmett Brown är klar för start på fredag, startlistan kommer imorgon strax före lunch.

180302

Emmett Brown har tränat på bra under veckan som gått, han känns fin i varje jobb och är pigg samt på bra humör. Vi siktar på start i Cordemais den 9 mars säger Ron.

180223

Emmett Brown känns pigg och fin i jobben, han har några fina lopp att välja på framöver, ett den 9/3 och det andra körs den 16/3 säger Ron.

180217

Emmett Brown övernattade och värmde bra. Innan loppet kom iväg så blev det fem omstarter och materialfel på Emmett Brown där de fick plocka av honom sulkyn på banan, så kom sen loppet iväg i sjätte startförsöket. Det blev galopp i första kurvan och Emmett Brown diskvalificerades. Det är bara att glömma det här loppet, han kommer igen.
– Det blev sämsta scenariot, Emmett Brown var bra med i de första tre omstarterna och kändes spänstig och fin, men sen började han tveka och undra vad det var som hände. När loppet väl gick iväg så var han konfunderad och hade inte samma spänst i steget. När kusken begärde lite av honom i kurvan så galopperade han. Det blev helt fel för Emmett Brown idag. Tråkigt då jag hade höga förväntningar inför den här starten. Han åker hem till Grosbois nu så ska jag kika i propositionerna. Det öppnar många banor på landsorten nu, det finns mycket pengar att köra om mot lättare motstånd sa Ron.

180215

Emmett Brown startar på lördag i loppet Grand Prix Dynavena Maisagri Dura på Agen en bana som kör i högervarv. Distansen är 2625 meter voltstart. Emmett står på start, det finns hästar 25 meter bakom som tjänat betydligt mer. Robert Lacroix kör Emmett på lördag. Lopp 6 och starttiden är klockan 15:30. Loppet har en samlad prissumma på 38 000 €, fördelat så här 17.100 €, 9.500 €, 5.320 €, 3.040 €, 1.900 €, 760 €, 380 €. Förhoppningsvis så ska det gå att se loppet på Stall Goops hemsida.
– Jag tycker att loppet se bra ut på pappret. Jag tror inte heller att Emmett ska ha några problem med högervarv säger Ron.

180209

Emmett Brown tränar på fint och det är inga konstigheter med honom. Han var planerad att starta på Vincennes i dagarna, men kom inte med. Vi siktar nu istället på start den 24 februari i Toulouse säger Johan Untersteiner från ett soligt Thailand.

180201

Emmett Brown har bara tagit det lugnt efter loppet, men han är pigg och på bra humör säger Ron.

180127

Emmett Brown bra med från start, låg i tredjespår in i första sväng som blev dödens en bit innan han fick överta ledningen. Fick sedan lite tryck en kort bit men behöll ledningen. Spårade sedan resten av loppet till 100 meter från mål då han fick släppa förbi sig Ahrima Turgot med svenske Håkan B Johansson i sulkyn. Emmett Brown slutade på andraplats på tiden 1.15,1/ 2100a, andraplatsen var värd 4000 €uro. Vi lyfter på hatten och säger grattis till Håkan B Johansson som blev Amatör-mästare detta år på Vincennes.
– Jag t
ycker han såg fin ut. Blev nerspeedad till slut. Får ändå klart godkänt sa Johan efter loppet.
– Det blev perfekt lopp men den hästen som vann är vass på speed och bra med, såklart synd han inte vann men jag är nöjd ändå med insatsen sa Ron efter loppet.

180126

Emmett Brown mår bra, han har tränat på som han ska under veckan utan anmärkning. Vi fick en bra kusk till morgondagens kusk, han är rutinerad och har kört mycket på Vincennes. Spåret var dock lite långt ut på vingen, vi får hoppas att det löser sig, hästen är bra i ordning säger Ron.
Halvstängt norskt på Emmett Brown imorgon. Annars inga övriga ändringar säger Johan.

180125

Emmett Brown startar på Vincennes på lördag. Han gör det i ett amatörlopp där det är inbjudna amatörer från Europa som kör. Kuskarna har lottats på respektive häst. Franske Michel Poirier kör Emmett Brown i Prix de Saint-Claude. Coupe d’Europe des Amateurs – Vincennes lopp nummer 8 med starttid kl 17:15. Emmett Brown har spår 8. Den samlade prissumman är 16.000 € som fördelas på dessa priser 7.200 €, 4.000 €, 2.240 €, 1.280 €, 800 €, 320 €, 160 €. Loppet går att se bl.a på atg.se samt på Stall Goops hemsida.

180122

Emmett Brown är anmäld till amatörloppet PRIX DE SAINT-CLAUDE – COUPE D’EUROPE DES AMATEURS med €uro 16 000 i samlad prissumma på Vincennes på lördag. Priserna är fördelade så här: 7.200 €, 4.000 €, 2.240 €, 1.280 €, 800 €, 320 €, 160 €. Distansen är 2100 meter autostart och Emmett Brown är garanterad ett framspår. Vem som kommer att köra vet vi inte förrän startlistan kommer då kuskarna lottas.

180119

Emmett Brown sköter jobben som han ska och känns fin, allt är bara bra med honom, vi siktar fortsatt på start nästa helg på Vincennes säger Ron.

180112

Emmett Brown är pigg och fin, han känns bra i jobben, start Prix d´Amerique-helgen säger Ron.
Vi startar på Vincennes den 27 januari, loppet går på lilla banan, det är 2100 meter autostart och Emmett Brown är garanterad en plats i främre ledet. Det är ett amatörlopp och vi kommer att få en lottad kusk. Förstapriset i loppet är €7200 säger Johan.

171222

Emmett Brown har gått motion under veckan och allt verkar bra med honom. Jag är själv på semester men åter på Grosbois imorgon igen säger Ron.
Emmett har inte så mycket lopp i januari. Det finns fler passande lopp för honom från februari och framåt. Det finns ett amatörlopp på Vincennes Prix d’Amerique-lördagen. Dock är det lottade kuskar då, jag har inte bestämt än hur jag kommer att göra där säger Johan.
Det blir nu lite lugnare i stallen fram till trettonhelgen. Nästa uppdatering kommer den 12 januari om inget oförutsett inträffar. Får vi någon information så lägger vi ut den här på sidan omgående. Vi står hela tiden i kontakt med stallen alla dagar om året. Ni får nu ha en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

171215

Veterinären har gått igenom Emmett Brown efter loppet, han markerade lite på knäna och blev behandlad. Han har tagit loppet bra. Jag såg att han gick nytt rekord i onsdags över medeldistans säger Ron.

171213

Emmett Brown tog ledningen i en 1.09-öppning, fick trots den snabba inledningen ändå hästar över sig och släppte. Fick tredje invändigt till slut. Johan lyfte ut Emmett in på upploppet och han spurtade bra till en fjärdeplats.
– Jag tycker att Emmett Brown gick strålande. Inledningen blev snabbare än jag hade önskat, men han kunde ändå avsluta riktigt bra till slut trots att han var med i den snabba öppningen. Han tappade kanske travet något till slut, men får absolut mer än godkänt för sin prestation idag. Vi kommer böja igenom honom med veterinär efter dagens lopp sa Johan Untersteiner efter loppet.

171211

Emmett Brown startar i loppet Prix de Villers-Cotterêts på Vincennes på onsdag. Johan Untersteiner sitter i sulkyn. Distansen är 2100 meter autostart. Emmett Brown startar från spår 2 bakom startbilen. Loppet har en samlad prissumma på 55.000 € fördelat på priserna: 24.750 €, 13.750 €, 7.700 €, 4.400 €, 2.750 €, 1.100 €, 550 €.

171208

Emmett Brown har tränat som han ska under veckan och allting ser bra ut med honom. Anmäld till start på Vincennes på onsdag i Prix de Villers-Cotterêts. Loppet har en samlad prissumma på 55.000 €. Johan kommer ner och kör Emmett på onsdag säger Ron.

171201

Emmett Brown ser ut att ha tagit loppet i onsdags bra. Nästa start planerad är den 13 december på Vincennes. Då är han garanterad framspår bakom bilen säger Ron.

171129

Emmett Brown hamnade bland de sista från start, fick ett lugnt lopp och såg fin ut över upploppet. Slutade som elfte häst i mål.
– Han snubblade till i volten från start och tappade mark sa Bernard, kändes sedan fin i loppet. Självklart så är man inte nöjd när man inte får pengar med sig. Han fick dock en genomkörare inför kommande starter sa Ron efter loppet.

171127

Emmett Brown startar i loppet Prix De La Camarague på Vincennes på onsdag. Distansen är 2700 meter voltstart. Den totala prissumman i loppet är: 58.000 €. Fördelat på dessa priser: 26.100 €, 14.500 €, 8.120 €, 4.640 €, 2.900 €, 1.160 €, 580 €.

171124

Emmett Brown tränar på som han ska och känns fin i jobben. Han är anmäld till Vincennes på onsdag, till ett lopp över 2700 meter. Allt bra säger Ron.

171117

Emmett Brown tog spets ifrån sitt åttondespår bakom startbilen. Släppte spets, hamnade i vinnarhålet som blev tredje invändigt efter en bit. Låg i tredjepar invändigt ända tills mitt på upploppet. När luckan kom fick Bernard Piton vrida ut Emmett Brown flera spår. Spurtade sedan mycket bra in mot mål och gick som fortast över mållinjen. Emmett Brown slutade fyra med mersmak.
– Med facit i hand så skulle jag ha varit lite tuffare från start och inte släppt direkt är vi kom till ledningen. Men med senaste loppet i minnet så ville jag ge hästen ett snällt lopp. Med lucka tidigare på upploppet så är vi längre fram. Det är ett långt vintermeeting och segern kommer närmare. Jag är mycket nöjd med Emmett Browns insats ikväll, han gick i mål med gott om krafter sparade och full fart över mål sa Bernard efter loppet.

171117

Emmett Brown har tränat på som han ska under veckan och allt är bra med honom inför kvällens start säger Ron Kuiper.

171115

På fredag så startar Emmett Brown i loppet Prix Mizar på Vincennes. Distansen är 2100 meter autostart. Emmett Brown har spår 8 bakom startbilen. Starttid klockan 20:15 på fredag kväll. Bernard Piton kör. Loppet går att se på nätet, bl.a ATG live och på Stall Goops hemsida. Läs mer under dagens Nyheter.

171110

Emmett Brown har jobbat som han ska under veckan och jag har precis varit ute och kört jobb med honom. Han kändes fin! Vi laddar fortsatt mot start den 17 november på Vincennes säger Ron.

171103

Emmett Brown har tränat som planerat under veckan och allt känns bra. Vi siktar mot start den 17:e säger Ron.

171027

Emmett Brown känns fin i jobben så vi har inget att klaga på. Han står perfekt inne i ett lopp på Vincennes den 16 november. Det är ett lopp över 2150 meter autostart och Emmett kommer att få framspår där. Vi tränar på och siktar dit. Efter loppet 17/11 så finns det ytterligare ett lopp på Vincennes två veckor senare om han är frisk och fräsch då säger Ron.

171020

Emmett Brown tog hand om ledningen och spårade hela vägen till sista kurvan i tufft tempo, kunde inte stå emot hästar bakifrån över upploppet och slutade oplacerad.
– Det är tufft att gå i ledningen på Vincennes, de segrade på 12,4. Vi kommer igen sa Ron efter loppet.

171020

Startar ikväll på Vincennes. Allt har känts bra under veckan. Vi hoppas på en bra prestation säger Ron.

171017

Emmett Browns nästa start blir på Vincennes på fredag i loppet Prix Thémis. Distansen är 2850 meter voltstart, Emmett står på startvolten. Det finns ett tillägg i loppet där hästarna står 25 meter bakom. Det är 65.000 € i samlad prissumma. Prisskalan blir då 29.250 €, 16.250 €, 9.100 €, 5.200 €, 3.250 €, 1.300 €, 650 €. Startlistan blir klar imorgon onsdag.

171013

Emmett Brown var vi och besökte på Grosbois igår. Vi fick se hur han bor inne på den mäktiga träningsanläggningen. Det finns oändliga träningsmöjligheter inne på Grosbois. Professorn ser otroligt fin ut i päls och kropp. Han såg ut att ”äga” Ron Kuipers borg som han bor på inne på Grosbois. Det var mycket mäktigt att se. Han ser ut att ha tagit loppet i onsdags bra säger Ron.

171011

Emmett Brown hamnade i dödens som snabbt blev andrapar utvändigt. Han låg där hela loppet, kämpade bra över det långa upploppet och slutade trea, knappt slagen om andraplatsen. Tiden 1.13,4/ 2150a är en bra tid på en bana som inte är den allra snabbaste.
– Bernard Piton nöjd med Emmett Brown efter tredjeplatsen. Det fanns en liten plan att köra i ledningen idag, men det blev körning från start så det blev inget med det. Fick en bra resa och stred hela det 500 meter långa upploppet ned. Bra insats! Även Ron Kuiper nöjd med Emmett Brown.
Undertecknad som var på plats och såg dagens lopp i Enghein kan bara säga att Professorn såg finare ut än någonsin.

171009

Emmett Brown startar i Prix du Pont des Arts på Enghein på onsdag 11 oktober. Distansen är 2150 autostart. Emmett Brown drog spår 5 bakom startbilens vingar. Bernard Piton kör. Lopp 1 med starttid klockan 13:47. Loppet har en samlad prissumma på 44 000 € som fördelats så här 19.800 €, 11.000 €, 6.160 €, 3.520 €, 2.200 €, 880 €, 440 €. Loppet bör gå att se om ni går in på Stall Goops hemsida, klickar på den franska flaggan. Strax innan loppet startar så går sändningen igång.

171006

Emmett Brown är det bara toppen med. Han var fin i dagens jobb. Han kommer att komma med i loppet på Enghein den 11 oktober som har en samlad prissumma på €44 000. Distansen är 2150 meter autostart. vi får hoppas att han lottas till ett framspår säger Ron Kuiper.

171005

Emmett Brown är anmäld till PRIX DU PONT DES ARTS på Enghein den 11 oktober.

170930

Emmett Brown har tränat som han ska under veckan som har gått och han känns bra. Det finns ett lopp åt honom på Enghein den 12 oktober. Vi anmäler dit och hoppas att vi kommer med i loppet säger Ron.

170929

Vi har inte fått någon veckorapport från Ron Kuiper idag. Vi fortsätter att ”jaga” rapport.

170922

Emmett Brown har bara tagit det lugnt efter starten, vi letar nytt lopp säger Ron.

170920

Emmett Brown hade ett tufft utgångsläge bakom startbilen, med sitt spår 15. Bernard Piton körde framåt och det blev tredjespår genom hela första kurvan som blev dödens. Emmett Brown övertog ledningen från storfavoriten Banks som genast gick ut i andraspår och övertog ledningen igen. Det såg lite snävt ut och Emmett Brown galopperade och blev diskvalificerad. Såg sedan fin ut då han kördes bakom fältet.
– Bernard Piton sa när han lämnade över Emmett Brown att när Banks övertog ledningen så blev det lite för tajt och Emmett touchade i sulkyhjulet med ena hoven, därav galoppen. Han kändes sedan fin efteråt och kändes jättefin. Det var tråkigt det som hände och känns tungt nu, men vi kommer igen sa Ron Kuiper efteråt.

170918

Emmett Brown kom med i loppet på onsdag och startar därmed på La Capelle i loppet PRIX CREDIT AGRICOLE DU NORD EST som har en samlad prissumma på 32 000 €. Prisskalan är denna: 14.400 €, 8.000 €, 4.480 €, 2.560 €, 1.600 €, 640 €, 320 €. La Capelles lopp 1 med start klockan 13:47. Distansen är 2700 meter autostart och Emmett Brown har nummer 15 på vojlocken. Bernard Piton som körde Professorn i första starten på fransk mark sitter i sulkyn. Loppet bör gå att se live på onsdag. Ni klickar in er på Stall Goops hemsida. Inne på förstasidan där så klickar ni sen på den franska flaggan. Sändningen startar ungefär när loppet går igång.

170915

Emmett Brown känns fin i träningen. Tyvärr så ser det ut som att vi inte kommer med i La Capelle, tråkigt då vi siktat på detta lopp. Vi får hitta nya lopp. Han springer i backen med glädje och har denna vecka även gått på rakbanan och i skogen säger Ron.

170908

Emmett Brown känns fin i träningen. Jag gillar hästen mycket. Han går varierad träning, på sanden på rakbanan i skogen, i backen, han behöver varierad träning. Vi siktar mot start på La Capelle den 20 september, så får vi se om vi kommer med där säger Ron Kuiper.

170901

Emmett Brown har tränat på som han ska under veckan och känns bra. Vi hade ett lopp i helgen men stod över det då det var på en gräsbana som inte håller högsta klass. Det finns alltid risk för skador då det kan finnas gropar. Vi tränar på och startar igen när ett lämpligt lopp dyker upp säger Ron.

170825

Emmett har bara tagit det lugnt efter loppet säger Ron.

170822

Emmett Brown togs lugnt från start. Tog över ledningen men släppte den, låg i vinnarhålet in på upploppet, fick luckan och speedade förbi enkelt kort före mål. Segern är värd 109 899:-.
– Han kändes jättefin hela loppet, gick i mål med tussarna kvar i öronen och gkrafter i behåll sa Ron Kuiper efter loppet.

170819

Emmett Brown startar på tisdag på den franska banan Divonne-Les-Bains som ligger bara 10 minuter från flygplatsen i Geneve. Loppet heter Prix Nissan Gex-Prix Franco-Suisse och har en samlad prissumma på 25 000 Euro. Jean Francois Senet kör Emmett Brown på tisdag. Lopp 8 med start klockan 15:40. Spår 5 bakom startbilens vingar. Loppet går att se på Stall Goops hemsida, klicka på den franska flaggan strax innan start.

170818

Emmett Brown har skött veckans jobb bra. Det märks att han trivs med att bo på Grosbois. Han är pigg och humöret är på topp. Han startar som planerat på tisdag på Divonne-Les-Bains. Kusk är inte klar än säger Ron.

170811

Allt bra med Emmett Brown. Har var fin i jobb idag, vi siktar på start den 22 augusti säger Ron Kuiper.

170807

Emmett Brown kändes smidig och fin när han gick sitt första jobb efter loppet säger Ron Kuiper.
Han har ett passande lopp den 22 augusti på Divonne-Les-Bains. Loppet heter Prix de L´Amitie Franco-Suisse och har en samlad prissumma på 25 000 Euro berättar både Ron och Johan idag.

170806

Allting verkar bra efter loppet. Jag har inget exakt datum just nu för nästa start, men om ungefär två veckor ska vi försöka hitta ett nytt passande lopp säger Johan.

170731

Emmett Brown värmde bra och kändes spänstig och fin sa Ron Kuiper innan loppet. Emmett fick en bra start och låg mestadels av loppet i tredjepar utvändigt. På sista bortre långsidan så satt Bernard Piton kvar i andraspår när attacker kom bakifrån. Det blev stopp framför och Bernard fick backa sig sist för att komma loss. Emmett gick sedan bra runt slutkurvan och slutade fyra i mål i sin Frankrikedebut. 2400 Euro var fjärdeplatsen värd.
– Han kanske skulle varit ett par placeringar längre fram för att vi skulle varit helt nöjda. Men vi ska tänka på att han har lång resa i kroppen och kanske inte har druckit och ätit som han ska. Han var spänstig och fin under loppet men det var inte riktigt rätta trycket i honom över upploppet, han tog inte i, han var inte ett dugg trött efteråt. Vi får ändå vara nöjda, det är inte många dagar sedan han kom. Det är en riktigt snygg häst att titta på och Bernard Piton sa att han trodde att Emmett Brown skulle passa perfekt i monté om man är sugen att prova det någon gång sa Ron Kuiper efter loppet.

170728

Emmett Brown ser ut att tagit resan bra. Han startar i Mauquenchy på måndag. Mer info kommer senare idag.

170727

Emmett Brown kom fram till Paris imorse kl 06:50. Resan har gått bra, inga problem alls säger Emmi som har haft kontakt med chauffören.

170721

Emmett Brown gick till veterinären i måndags. Allt var bara bra med honom, fanns inget att behandla. Han gick fyra intervaller i backen igår torsdag och kändes bra. Allt verkar vara som vanligt. Nu laddar vi mot Frankrike säger Emmi.

170718

Emmett Brown planeras att åka ner till Frankrike nästa onsdag. Han kommer stå i Ron Kuipers borg på Grosbois. Jag kommer fortsatt ha ansvaret och Ron kommer vara skötare. Det finns ett lopp åt honom den 31 juli i Mauquenchy, loppet har en samlad prissumma på 30 000 Euro, eventuellt startar vi där säger Johan.

170717

Veterinären böjde igenom Emmett Brown idag men hittade inga fel på honom säger Emmi.

170715

Emmett Brown reste bra, värmde bra. I loppet så hamnade han i femtepar utvändigt. På i tredjespår på sista bortre långsidan, det blev sedan galopp in i sista kurvan och han blev diskvalificerad.
– Emmett kändes fin idag. Kom ur rytmen och galopperade 500 kvar utan att jag har någon riktig vettig anledning. Vi gör ett veterinärbesök på måndag, sedan siktar vi på att åka ner mot Frankrike i slutet av juli säger Johan.

170714

Emmett Brown kommer imorgon att gå utrustad med exakt samma utrustning som senast säger Johan.

170714

Emmett Brown har bara fått tagit det lugnt denna vecka. Blev två ridturer, onsdag och idag fredag. Något han uppskattar väldigt mycket, han tycker det är roligt. Pigg och glad. Allt tyder på att allt är som det ska inför morgondagens start på V75 säger Emmi.

170709

Emmett Brown startar i Silverdivisionen på V75 på lördag på Årjäng. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på torsdag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. De ligger i stallbacksentrén på lördag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

170708

Emmett Brown gjorde ett mycket bra lopp. Han hamnade som väntat som sista häst invändigt. Låg där tills de var inne på upploppet, då backade sig Johan ut och vred ut honom från innerspår ut i femtespår. Emmett Brown plockade längder på vinnaren Tjacko Zaz över upploppet och såg kalasfin ut på nya rekordet 1.10,7/ 1640a. Nu hoppas vi på ett bra spår på Årjäng på lördag.
– Johan sa när han lämnade över Emmett Brown att han var riktigt fin. Kändes jättebra. Johan var dock väldigt besviken på sig själv, han tog fel väg. Professorn rörde knappt på näsborrarna när han kom in i stallet, inte trött och gick i mål med krafter i behåll sa Emmi efter loppet.

170707

Emmett Brown gick banjobb i måndags. Vi körde 1.21.5/2100m.  Jag körde och var nöjd. Blev riden i igår torsdag, allt verkade bra. Vår massör kollade på honom i tisdags. Var lite att fixa till, men det blev bra. Pigg och glad inför V75-starten imorgon säger Emmi.

170704

Emmett Brown gick banjobb igår. Han travade 1.21,5/2100 m. Jag körde och var nöjd. Var pigg och fin, faktiskt nästan för pigg säger Emmi.

170702

Emmett Brown startar i Silverdivisionen på Halmstad på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på torsdag klockan 10:00 till oss med beställning av biljetter.

170630

Emmett Brown har tränat på som han ska under veckan. Åtta intervaller i backen i måndags och igår torsdag. Allt verkar bra, han tränar på som han ska. Anmäls till V75 på Halmstad nästa helg säger Emmi.

170623

Emmett tränar på för fullt i backen. Åtta intervaller i måndags och igår torsdag. Var lite stel i måndags men blev bättre och bättre. Kändes mycket bättre idag. Pigg och glad. Har mycket tokigheter för sig. För dagen är han rädd för träd, speciellt när det blåser. Blev riden i onsdags, var fin. Behövde nog mjukas upp lite säger Emmi.
Emmett Brown tränar på. Allt väl. Siktar på start i Silverdivisionen på Halmstad under Sprintermästarhelgen säger Johan.

170618

Emmett gick fyra intervaller i måndags och sex intervaller i torsdags, allt som vanligt i backen. Han känns fin för dagen. Pigg och glad, tränar på som han ska säger Emmi.

170609

Emmett Brown har bara tagit det lugnt efter andraplatsen på Solvalla i onsdags säger Johan.

170607

Emmett Brown skötte sig bra i värmningen och allt var som det skulle innan loppet. I loppet så kom Emmett Brown och Johan Untersteiner ner som tredje häst invändigt. Ut i andraspår på sista bortre långsidan, hade en bit fram till ledaren Star Advisor Joli när de svängde in på upploppet, närmade sig denna hela upploppet ned och blev slagen med ett huvud. 50 000 kronor var andraplatsen värd. Mycket bra jobbat av Stall Johan Untersteiner med skötaren Emmi som idag inte var på plats, hon jobbade sin sista dag idag, imorgon så åker hon på en välförtjänt utlandssemester och är tillbaka om en och en halv vecka ungefär.
–  Emmett Brown kändes jättefin idag igen, vi närmade oss ledaren hela upploppet ned, han visade att han verkligen ville komma förbi, travade strax under 1.11 sista 500. Han får göra några starter till i Sverige sedan tar vi ner honom till Frankrike där kurvorna passar honom bättre sa en ”trots” andraplatsen belåten Johan Untersteiner efter loppet.
Tillägg:
– Vi siktar på Silverdivisionen SprinterMästarhelgen, därefter Årjäng, sedan gör vi honom i ordning för Frankrike sa Johan från bilen på väg hem från Solvalla.

170602

Emmett Brown gick fyra intervaller i backen igår torsdag. Allt verkar bara vara bra efter starten, det är som det ska. Han känns fin. Start på onsdag igen på Solvalla. Fick en behandling av våran massör i tisdags, det är verkligen något han uppskattar! säger Emmi.

170601

Emmett Brown startar på Solvalla på onsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på måndag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljett. Den ligger i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni har beställt biljetterna i på onsdag.

170527

Emmett Brown var lite stressad i boxen när han hade kommit till banan men lugnade ner sig efter ett tag. Han värmde bra och allt var bra inför loppet. Johan laddade ifrån start och det gick riktigt fort in i första kurvan och det blev galopp. Han såg sedan fin ut efter galoppen.
– Det var nära att jag kom förbi men det blev tajt och galoppen kom, han kändes fin efteråt sa Johan efter loppet.

170525

Emmett Brown gick sex intervaller i backen i måndags och fyra intervaller i backen idag torsdag. Allt verkar bara bra. Tycker bara han känns bättre och bättre. Bra spår och extremt spännande att ha starthäst på årets största helg. Får hoppas på tur i loppet, är många bra med. Vi har inget att klaga på. Emmett har blivit väldigt divig för dagen, allt ska gå som han vill, och så brukar det också bli säger Emmi.
En ändring planerad i utrustningen, helstängt huvudlag säger Johan.

170521

Emmett Brown startar i finalen av Silverdivisionen som körs som lopp 10, V75-5 på lördag på Solvalla, starttiden är klockan 16:30. Ni delägare som ska till Solvalla hör av er senast på tisdag klockan 10:00.
Det var så få hästar anmälda till finalen så jag anmälde Emmett Brown och vi kom med säger en glad Johan Untersteiner.

170519

Emmett Brown gick fyra intervaller i backen igår torsdag. Kändes smidig och fin. Allt var bara bra. Gått i hagen med kompisarna och njutit av vädret de andra dagarna under veckan säger Emmi.

170514

Emmett Brown såg fin ut i värmningen innan loppet, han fick sedan andra utvändigt i loppet, satt kvar i andraspår på sista bortre långsidan när attacker kom bakifrån, fick sedan ingen lucka på upploppet utan slutade femma i mål, fast bakom hästar.
– Jag är nöjd med insatsen idag, han gick bra. Svängarna i Köpenhamn är lite snävare, så det var ingen fördel för honom. Emmett gick bra hela vägen in i mål och hade krafter kvar. Siktar nu mot Mantorp om tre veckor. Är sedan lite sugen att ta ner honom till Frankrike när de passar sa Johan efter loppet.

170512

Med största sannolikhet så kör vi med samma utrustning på söndag som vid senaste segern, dvs barfota runt om och jänkarvagn säger Johan Untersteiner.

170511

Emmett Brown gick fyra intervaller i backen i måndags, allt var bara bra. Fin i dagens intervaller. Pigg och vid gott humör. Vår massör fick kolla igenom honom i tisdags, vilket han uppskattade väldigt mycket säger Emmi.

170509

Emmett Brown startar i Silverdivisionen på Charlottenlund på söndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på torsdag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter, vi återkommer med i vilken kassa de ligger i på Charlottenlund.

170505

Emmett Brown gick fyra intervaller i backen i måndags. Allt var bara bra. Startade på Jägersro i V86-1. Gjorde det med bravur! Spetsade lätt och första 500 gick på 08,0. Fick sedan dämpa men lämnade dem sedan på upploppet. Vann med 1,5 längd på 12,8/2140m auto med oryckta tussar. Vi var väldigt nöjda med honom. Bara tagit det lugnt resten av veckan och gått i hagen med sina vänner. Pigg och glad säger Emmi.

170503

Det blev lite utrustningsändringar idag, Johan bestämde sig efter värmningen att sätta på jänkarvagn, open-eye och Emmett Brown gick barfota runt om. Johan körde till från start och Emmett Brown tog hand om ledningen, första 500 efter 1.08. Första tusen gick efter 1.13,1. Emmett Brown ledde hela vägen och vann säkert med 1,5 längd efter att ha travat sista 500 efter 10,1, segertiden skrevs till 1.12,8/ 2140 auto. Johan sa i segerintervjun att Emmett Brown hade tussarna kvar över mållinjen. Stort grattis alla delägare! 70 000 kronor var segerchecken. Bra jobbat säger vi till skötaren Emmi Overby & hela stall Johan Untersteiner.
– Svårt att vara annat än nöjd med Emmett. Man får ju alltid hjälpa honom lite runt svängarna, men han vann på ett bra sätt tycker jag med tussarna kvar. Åby kör 2640 meter och Köpenhamn 2000 meter, så jag tycker vi siktar på Köpenhamn (Copenhagen Cup-dagen) den 14/5 om han tar detta lopp på ett bra sätt sa Johan efteråt.

170428

Emmett Brown gick sex intervaller i backen både i måndags och igår torsdag. Allt verkar bara bra med honom, han känns fin. Startar på onsdag igen. Blev en ridtur i onsdags, det tycker han är väldigt roligt. Vi rider ut i skogen och har kul, det känns som han uppskattar det och han får bra träning av det säger Emmi.
Vi har idag skickat ut tre stycken olika mail till er delägare, kika i din e-post om ni fått dem, annars så får ni höra av er så att ni inte missar någon information som vi sänder ut på mailen.

170427

Emmett Brown startar på Jägersro på onsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på måndag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. Biljetterna ligger utlagda i stallbacksentrén på onsdag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

170423

Emmett Brown står som fjärde reserv och kommer inte med i Silverdivisionen på V75 på Åby på lördag, Johan får leta upp ett nytt lopp.

170421

Emmett Brown gick fyra intervaller i backen igår torsdag. Allt känns bara bra efter starten. Red en liten mysrunda i onsdags på honom för att han skulle få komma ut och röra lite på sig. Pigg och glad. Johan tänker anmäla honom till V75 på Åby nästa helg säger Emmi.

170416

Emmett Brown övernattade bra inför loppet idag, kändes fin i värmningen. I loppet så blev det sedan galopp direkt i starten.
– Han klarade inte spåret helt enkelt, kändes fin efter galoppen, vi får leta upp ett nytt lopp sa Johan efter loppet.

170413

Emmett tränar på i backen. Sex intervaller i måndags och har gått ett sista finslipande jobb i backen idag. Känns fin. Inget att klaga på inför starten på söndag utan allt verkar bara bra. Tränar på som han ska och är pigg och glad. Vi åker upp till Romme redan på lördag och övernattar säger Emmi.

170409

Emmett Brown startar på V75 i Silverdivisionen på Romme på Påskdagen. Spår 5 i volten. Distansen är 2140 meter voltstart. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på torsdag klockan 10:00 så ordnar via med entré- & stallbacksbiljetter. De ligger i hästägarentrén bredvid stallbacken i det namn som ni har beställt biljetterna i.

170407

Emmett gick i fyra intervaller i backen igår, torsdag. Allt bara bra. Han kändes som han brukar göra. Pigg och glad. Red på honom en runda i tisdags, kändes smidig och fin. Anmäls troligen till V75 på Romme nästa helg säger Emmi.

170401

Emmett Brown fick ett lopp som fjärde häst i andraspår, attack i tredjespår genom sista sväng, kunde inte ta något i en snabb avslutning, fin insats.
– Emmett Brown har aldrig känts så här fin. Men för att ta något sista 5-600 så hade han behövt trava 1.06 och det går inte. Jag är jättenöjd. Nästa start om två/tre veckor sa Johan efter loppet.

170331

Jag tänkte köra barfota runt om på Emmett Brown imorgon. För övrigt inga ändringar i utrustningen, han har tränat bra inför denna start säger Johan Untersteiner.

170331

Emmett Brown har gått fyra intervaller i backen i måndags och igår torsdag. Allt verkar bara bra inför starten imorgon lördag. Känns riktigt fin för dagen. Pigg och glad. Vår massör kollade igenom honom i måndags för att fräscha upp honom inför starten. Det tycker han om. Allt bara bra med honom annars, han är nöjd med livet. I lördags provade jag att longera honom för att han skulle få röra lite på sig, det tyckte han var roligt säger Emmi.

170326

Emmett Brown startar i Silverdivisionens final på Solvalla på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på torsdag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. De ligger i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni beställt biljetterna i på lördag.

170324

Emmett gick åtta intervaller i backen i måndags. Allt bara bra. Gick banjobb i torsdags och kändes stark och fin. Gick 1.21/ 2000. meter Satt med pisken bakåt och bara åkte. Får hoppas han kommer med den 1/4 på Solvalla säger Emmi.
Emmett Brown är förberedd inför finalen på Solvalla. Förhoppningsvis kommer han med. Gick banjobb i torsdags och kändes bra säger Johan.

170318

Idag så kördes försök 6 i meeting 2 på Momarken, där finalerna körs på Solvalla den 1 april. Nu får vi lita på turen då Emmett Brown står som häst nummer 13 till Silverdivisionsfinalen på Solvalla den 1 april, 12 stycken hästar får starta. Det finns en nytagen bild på Emmett Brown på Stall Kennys Andelshästar på Facebook, följ och gilla oss där så missar ni inget.

170317

Emmett har tränat på i backen den här veckan. Sex intervaller i måndags och åtta intervaller igår torsdag, då körde Johan. Både jag och Johan är nöjda med honom. Känns väldigt fin, känns bättre efter behandlingen han fick. Pigg och glad säger Emmi.

170310

Emmett behövde inte få penicillin. Veterinären kollade på det och vi avvaktade. Läker jättefint och allt verkar bara bra. Joggade i onsdags för sadel och vi körde fyra intervaller i backen igår torsdag. Kändes jättefin. Pigg och spänstig säger Emmi.

170303

Uppdatering 2 idag: Emmett Brown har fått en spark ovanför knäet på vänster framben. Det är ett litet sår, men hästarna blir lätt tjocka i benet när de får ett slag där. Han har ingen feber så han mår bra. Veterinären satte honom på penicillin för säkerhets skull, joggar igen nästa vecka säger Emmi.

170303

Emmett har börjat jogga denna vecka, allt bra. Han är på gott humör, pigg och glad säger Emmi.

170224

Emmett blev behandlad i tisdags. Har bara tagit det lugn denna vecka. Allt är bara bra med honom. Han är pigg och glad säger Emmi.

170221

Emmett Brown blev behandlad i båda framknäna och vänster bakkota. Han markerade ganska mycket, så där har vi troligtvis förklaringen till galoppen i lördags. Behandlad med tuppkam, 14 dagars karens. Så vi är snart tillbaka på banorna igen säger Emmi.

170219

Vi går med Emmett till veterinären på tisdag och kollar igenom honom. Han visade igår hur bra han är, krossade dem från dödens, han är svårkörd sa Peter, ställer om mellan svängen och rakan, men grym är han säger Emmi idag.

170218

Emmett Brown bra med från start, fick dödens, travade utvändigt om ledaren hela loppet, knäckte denne i sista sväng och gick mot en överlägsen seger när galoppen kom på upploppet ca 75 meter kvar från mål.
– Han hade lite problem med travet, mycket nära galopp efter 70 meter också, det var svårt på den gropiga banan mycket galopper i dag. Han var inte trött när galoppen kom och vi hade troligtvis vunnit om han stått på benen sa Peter Untersteiner efter loppet.

170217

Emmett gick fyra intervaller i backen i måndags och igår torsdag. Han sköter jobben som han ska. Känns fin. Är vid gott humör. Blir spännande imorgon säger Emmi.

170217

Allt verkar bra med Emmett. Är eventuellt sugen på att byta huvudlag på honom till denna start, men bestämmer mig nog inte förrän efter värmningen. Peter får köra till lite från start imorgon, men det är beroende på hur Emmett känns i startögonblicket säger Johan.

170216

Emmett Brown fin idag i sista finslipande jobbet inför lördagens V75 start på Axevalla, delägare på plats och hälsade på idag säger Emmi. Två stycken filmer på Emmett Brown utlagda på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

170212

Emmett Brown startar på Axevalla på lördag i Silverdivisionen. Ni delägare som ska åka och titta på er häst på lördag hör av er senast på torsdag klockan 10.00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. De ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i på lördag.

170210

Emmett gick fyra intervaller i backen igår torsdag. Allt verkar bara vara bra efter starten. Han är pigg och glad säger Emmi.

170205

Emmett Brown gick bra igår. Travade fint och det var ju så nära att han fått vinna. Vi siktar på ny start om 2-3 veckor säger Johan Untersteiner idag.

170204

Emmett Brown slutade tvåa i V75-1 Silverdivisionen på Åby idag efter att målfotot granskats. Efter att Emmett Brown suttit i tredjepar utvändigt och gått med i rygg på favoriten Even´s First Boy på sista bortre långsidan, sedan ner på open stretch på upploppet så blev det så hårt i mål mot Orion Tilly att målfoto togs fram. Målfotot visade att Emmett Brown blev slagen med minsta möjliga marginal (nos). 62 500:- var andraplatsen värd och vi gratulerar er alla delägare samt övriga kretsen runt Emmett Brown till en bra prestation.
Då det bara körs sex försök i Silverdivisionen i Meeting 2 så bör Emmett Brown nu vara inkvalad till V75 finalen i Silverdivisionen som körs på Solvalla den 1 april.

170203

Emmett gick sex intervaller i backen i måndags och fyra intervaller i backen i torsdags. Allt verkar normalt inför starten. Han känns som han brukar. Vi hoppas han gör ett bra lopp imorgon säger Emmi.
Inga ändringar är idag planerade i utrustningen på Emmett Brown inför starten imorgon säger Johan.

170129

Emmett Brown startar i Silverdivisionen på Åby på lördag. 2140 meter voltstart, spår 8, V75-1. ”Bra smygläge” sa Johan Untersteiner när han fick höra spåret. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Hör av er senast på torsdag klockan 10.00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. De ligger i huvudentrén kassa 1 i det namn som ni har beställt biljetterna i på lördag.

170127

Emmett la vi på sadel på och han blev riden i tisdags. Var pigg och glad, kändes riktigt fin. Han gick sen fyra intervaller i backen igår torsdag. Allt verkar bara bra efter starten. Känns smidig och fin säger Emmi.
Jag kommer att anmäla Emmett Brown till V75 på Åby nästa helg, jag kör honom själv säger Johan Untersteiner.

170121

Ulf Ohlsson tog det lugnt från start med Emmett Brown, hamnade i tredjepar invändigt. Låg där hela loppet tills på sista bortre långsidan då luckan kom och han kunde smita ut i andraspår. Gick bra genom slutkurvan och höll farten över upploppet och slutade fyra i mål.
– Ulf Ohlsson tyckte Emmett kändes fin och trodde att de skulle vinna 400 kvar, men det gick fort till slut (11,7/ sista 500) och han kämpade på bra upploppet ner sa Emmi efter loppet.
– Emmett Brown skötte sig fint idag. Fick bra lopp. Avslutade godkänt. Bra prestation utan att vara absolut på topp. Vi satsar på ny start igen sa Johan sent ikväll.

170120

Emmett har tränat i backen som vanligt. Åtta intervaller i måndags och fyra intervaller igår torsdag. Känns spänstig och fin. Blir spännande imorgon. Får hoppas han sköter sig! han har vad jag förstår aldrig gått felfritt från spår 1 bakom startbilen, vi får hoppas han gör det denna gång säger Emmi.

170115

Emmett Brown startar i Silverdivisionen på Färjestad på lördag. Distansen är 2640 meter autostart, lopp 9, V75-5, spår 1 och Ulf Ohlsson kör. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på torsdag klockan 10.00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. De ligger i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i på lördag.

170113

Emmett tränar på i backen. Fyra intervaller i måndags och sex intervaller igår. Han känns smidig och fin, allt är precis som det brukar. Vid bra humör säger Emmi.

170106

Emmett gav sina konkurrenter lite handikapp i tisdags men vann ändå lätt till slut. Äntligen fick han sätta nosen först och på sättet han gjorde det. Fina killen! Jag joggade honom idag och han kändes bara bra. Smidig och fin säger Emmi.

170103

Stort grattis alla delägare i Emmett Brown till segern i V64-1 på Jägersro ikväll. Men de flesta av oss satte nog hjärtat i halsgropen när Emmett Brown åter igen galopperade från spår 1 bakom startbilen. Han ställde sig dock snabbt, men i utgången av första kurvan så tog sig Emmett Brown en galopp till. Låg sedan som sista häst invändigt. Ut i andraspår och attackerade genom slutkurvan, men hade långt fram till favoriten Tonicetobetrue. Emmett Brown spurtade dock fort över upploppet och segern blev enkel till slut på tiden 1.14,5ag/ 2140 meter. Segermarginalen skrevs till 1,5 längd. 35 000 kronor var prischecken ikväll. Åter igen stort grattis alla delägare och övriga inblandade i andelshästen Emmett Brown.
På Stall Kennys Andelshästar på Facebook så kan ni höra intervju med Johan Untersteiner efter loppet.
– Prestationen var bra. Blev dock inte riktigt klok på honom under loppet, men avslutade ju riktigt fint. Nu har det blivit lite täta starter, så han får någon veckas lugnt nu sa Johan efter loppet.

161229

Emmett Brown travade iväg bra från start, låg i tredje utvändigt genom hela loppet, attack i tredjespår i sista kurvan, höll farten bra över upploppet och slutade trea i mål på tiden 1.15,2/ 3160 meter voltstart.
– Han gick helt okej, utan det lilla extra. Travade bra och gick godkänt in i mål. Vi är ju redan med i listorna till tisdag igen, och han startar om allt är bra efter dagens lopp sa Johan efteråt.

161228

Tätt mellan starterna. Emmett Brown startar på Jägersro på tisdag. Ni delägare som önskar åka och titta på er häst, hör av er senast på söndag klockan 10.00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter, de ligger utlagda i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i på tisdag.

161225

Emmett Brown startar på Åby torsdag. Allt okej efter sista loppet säger Johan idag.

161223

Emmett gick fyra intervaller i backen i torsdags. Han känns stark och fin vår Professor, han sköter alla jobb bra. Startar igen på torsdag, det blir riktigt spännande säger Emmi som passar på att hälsa alla delägare God jul och Gott nytt år.

161223

Emmett Brown startar i Decemberstayern på Åby på torsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på tisdag klockan 10.00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén kassa 1 i det namn som ni har beställt biljetterna i på torsdag.

161218

Emmett Brown togs lugnt från start och hamnade som näst sista häst, satt kvar på sista bortre, fick sedan en dålig rygg runt slutsvängen, spurtade bra över upploppet och slutade tvåa på 1.13,6/ 1660 meter voltstart. För andraplatsen fick Emmett Brown 17 500 kr, han har så här långt i karriären tjänat 1 174 540 kr.
– Jag var nöjd med Emmett Brown idag. Synd på den dåliga ryggen i sista sväng, utan den så vinner vi lätt, avslutningen var bra. Självförtroendet byggdes på och det är viktigt inför framtiden, jag letar upp ett nytt lopp inom kort sa Johan efter loppet.

161216

Emmett joggades i tisdags, allt normalt. Gick fyra intervaller i backen igår torsdag. Känns fin inför starten. Inget att anmärka på. Det blir väldigt spännande på söndag säger Emmi.

161213

Emmett Brown startar på Kalmar på söndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på torsdag klockan 10.00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter, de ligger i stallbacksentrén på Kalmar på söndag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

161212

Emmett Brown har jag preliminäranmält till Kalmar på söndag säger Johan.

161209

Emmett Brown togs lugnt från start och låg som fjärde häst på innerspår, satt kvar på innerspår när hästar kom i andraspår och kördes invändigt, kom sedan inte loss utan blev fast med till synes allting sparat över mållinjen.
– Jag var nöjd. Felfritt va prio 1. Kändes bra. Kommer fortsätta köra snällt några gånger till. Någon liten justering i utrustningen, annars bara startar vi på sa Johan efter loppet.
– Johan satt med allt kvar. Sa att han vinner med lucka. Men han vill köra snällt och felfritt för att bygga upp honom sa Emmi efter loppet.

161209

Emmett gick fyra intervaller i måndags. Allt var bara bra. Kändes fin. Igår torsdag red jag honom igen. Jobbade lite med honom. Kändes väldigt fin, är nog roligt med lite variation i jobben för honom. Men lat är han. Tycker det är bättre att ta det lugnt säger Emmi.

161205

Emmett Brown startar på Kalmar på fredag över distansen 2660 meter voltstart. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på onsdag klockan 10.00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter, de ligger i stallbacksentrén i det namn som ni beställt biljetterna i på fredag.

161202

Emmett joggade idag fredag efter starten. La på sadel och red honom. Verkade tycka om och uppskatta att få hitta på något annat. Skötte sig utmärkt säger Emmi.
Emmett funderar jag på vart vi ska starta med nästa gång, jag tror vi startar på Kalmar på fredag. Hoppas han klara voltstart säger Johan.

161201

Igår kväll så skickade vi ut vårt nya Nyhetsbrev på e-post, har du inte fått det i din inkorg så hör av dig till oss.

161130

Emmett Brown laddade jag nog bara för mycket med. Vi får ta nya tag säger Johan.

161129

Emmett Brown värmde som han skulle och allt var som det skulle innan loppet. Strax innan startbilen släppte fältet i kvällens lopp så galopperade han och var sedan borta ur loppet.

161128

Jag joggade Professorn idag och allting kändes normalt inför morgondagens start säger Emmi.

161126

Emmett gick som ni vet banjobb i måndags. Johan körde och var nöjd. Gick sex intervaller i backen igår. Kändes bättre än innan. Gick nog fram med banjobbet. Vår massör kollade även på honom i onsdags. Var mycket mjukare i musklerna än sist så det blir bättre. Njuter av uppmärksamhet. Trivs bra med livet valack känns det som. Blir spännande på tisdag! säger Emmi.

161123

Emmett Brown startar på Jägersro på tisdag kväll. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på söndag klockan 10.00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. De ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i på tisdag.

161122

Emmett Brown gör debut för mig och startar på Jägersro på tisdag, jag valde mellan att köra ett snabbjobb till på banan eller ge honom ett vanligt lopp. Jag valde ett vanligt lopp för att få känna på honom så vi vet vad vi ska ha för utrustning mm framöver, vi får se loppet som ett led i matchningen i vinter säger Johan Untersteiner ikväll.

161121

Emmett Brown gick banjobb idag. Johan körde och var nöjd. Han har inte bestämt sig om det blir ett till banjobb eller om vi ska starta igång honom. Han ville tänka på det. Såg väldigt fin ut, blir spännande säger Emmi.

161118

Emmett tränar på i backen. Tisdag och idag fredag, åtta intervaller per gång. Känns fin. Tränar på bra. Tror det är planerat banjobb nästa vecka, första banjobbet. Spännande. Vid gott humör. Trivs kanon som valack. Lugn och stabil, trivs med kompisarna i hagen säger Emmi.

161111

Emmett tränar för fullt nu, åtta intervaller i backen både tisdag och idag fredag. Tränar på som han ska, allt bara bra. Han är lite lat, men han gör det han ska på ett väldigt bra sätt. En riktig läckerbit att kolla på. Var också hos massören i onsdags. Han var väldigt spänd i ryggen så hon släppte på det. Hon kommer tillbaka om ca två veckor och kollar på honom igen. Har ju varit mycket med flytt, kastrationen, fått kompisar i hagen så då har han säkert spänt musklerna. Allt bra annars. Pigg och vid gott humör. Lätt att tycka om säger Emmi.

161102

Professorn gick fort i måndags, sex intervaller i backen. Kommer gå sex intervaller imorgon torsdag. Sköter alla jobb bra. Trivs super med livet känns det som. Pigg och glad säger Emmi.
Emmett Brown tränar och han gör det bra, allt okej säger Johan.

161025

Emmett Brown gick första gången i backen i måndags, fyra intervaller. Johan körde. Det såg bra ut. Kommer gå fyra intervaller igen på torsdag. Pigg och glad. Fått gå ut i vår stora valackshage och trivs hur bra som helst med alla nya kompisar säger Emmi.

161021

Emmett har börjat jogga. Joggade måndag, onsdag och idag fredag. Allt verkar bra. Lugn och fin. Nöjd med livet och verkar trivas bra med allt säger Emmi.

161014

Emmett tar det fortsatt bara lugnt. Vi släppte ihop honom med en snäll valack i onsdags och han har blivit så mycket gladare. Går i en större gräshage nu och bara njuter av livet. Känns som han behövde en kompis för att lugna ner sig lite ytterligare. Trivs väldigt bra med livet nu känns det som. Ska börja jogga igång honom nästa vecka säger Emmi.

161014

Emmett Brown tar det lite lugnt efter kastrationen, allt väl, fin häst säger Johan.

161005

Emmett tar det bara lugnt. Allt är bara bra med honom. Pigg och vid gott humör säger Emmi.

161003

Emmett Brown är jättesnäll, helt underbar är han. Lugnat ner sig sedan han kom, äter bra och lever livet för stunden. Berättar gärna för andra hur snygg han är säger Emmi Overby. Bilder på Emmett Brown finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook, gilla Stall Kennys Andelshästar på Facebook, det är där det händer först.

160930

Emmett blev kastrerad igår. Allt verkar bra. Han är pigg och glad. Går bara i hage och skritten. Får ta det lite lugnt nu efter behandlingen och kastrationen säger Emmi.

160930

Emmett Brown är numera valack, han kastrerades igår, han får nu röra på sig lite lätt så att snittet läker fint säger Johan. (Delägarna är informerade sedan tidigare).

160928

Vi böjde igenom Emmett igår och vi behandlade båda framknäna och vänster has. Vill absolut kastrera honom. Han är alldeles för stressad i hemmamiljön och jag tror han kommer må mycket bättre som valack och vi har bokat en tid imorgon säger Johan Untersteiner.
(Delägarna är informerade sedan tidigare om kastrering).

160925

Allt verkar bra med Emmett Brown. Han har  ätit och druckit. Varit ute i hagen också. Lite nervös av allt nytt men han vänjer sig. Kommer bra överens med sin boxgranne. Har lugnat sig mycket bara sen imorse. Allt är nytt för honom efter att varit hos SHJ så länge. Vilken snygging han är säger Emmi.

160925

Emmett Brown är nu framme i Halmstad och skötare på Emmett Brown blir Emmi Overby säger Johan Untersteiner.

160923

Emmett har jag joggat denna veckan, han känns fin efter loppet på Solänget. Han åker imorgon till Solvalla med våra starthästar och därifrån till Johan säger Riikka.

160923

Jag kommer att ta med Emmett Brown ner till Halmstad från Solvalla imorgon lördag säger Johan Untersteiner.

160919

Delägarna i Emmett Brown har haft omröstning om tränarbyte på Emmett Brown, omröstningen utföll så att Johan Untersteiner Halmstad kommer att ta över träningen av Emmett Brown ifrån Stig H Johansson som haft ”Professorn” i sin omvårdnad sedan vår unghästtränare Per Fromell var klar med inkörningen. Emmett Brown har hela tiden haft Riikka Eskonniemi som skötare och hon har lagt ner hela sin själ i vår kille.
Vi tackar Stall SHJ för de här åren som inbringat 1 154 540 kronor i inkörda pengar och önskar Stall Johan Untersteiner lycka till i framtiden med Emmett Brown.

160917

Emmett Brown reste bra och värmde bra, han galopperade i loppet strax efter att startbilen släppte fältet, han såg sedan bra ut efter galoppen.
– Det blev trångt kort efter start och underlaget var löst, då kom galoppen säger Riikka.

160916

Emmett har tränat på rundbanan med Stig i måndags och fick massage av Helena efter det, han gick även jobb med Stig på rundbanan igår torsdag, han har varit jättefin och det blir mycket spännande imorgon. Vi åker ganska tidigt imorgon bitti säger Riikka.

160911

Emmett Brown startar i Silverdivisionen på V75 på Solänget på lördag, ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på torsdag klockan 10.00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter, de ligger i stallbacksentrén på lördag i det namn som ni beställt biljetterna i.

160909

Emmett Brown gick fort i dag och kändes kanonfin, lite tunt med poäng men jag provar att anmäla till V75, annars finns det andra lopp att välja bland säger Stig H.

160909

Emmett Brown gick sulkyjobb idag, 1.17.5 här hemma på rundbanan och Stig var mycket nöjd med honom säger Riikka.

160908

Emmett Brown var fin i tisdagens intervaller på rakbanan, han går jobb som vanligt imorgon igen, allt väl säger Riikka.

160902

Vi har kollat Emmetts hals igen och nu var han frisk så han gick rundbanejobb med Ville i tisdags och rakbaneintervaller med mig idag! Han känns fin och lite ovanligt pigg för att vara han så jag tror att den här lilla vilan var bra för honom säger Riikka.

160826

Emmett Brown har fått sulfa fram till tisdag och har bara vilat, vi kollade halsen igen i onsdags och själva halsen var bra nu men det var fortfarande lite snor kvar, men han fick börja jogga lite lätt och har joggat idag. Vi kan säkert börja köra jobb igen nästa vecka säger Riikka.

160819

Vi kollade några hästar i halsen igår kväll och tyvärr har Emmett halsinfektion och har fått medicin och kan då inte starta på tisdag. Tyvärr men bättre att upptäcka det innan han startar och det brukar vara bra på runt två veckor säger Stig H.

160817

Emmett Brown startar på Eskilstuna på tisdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på söndag kl 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter, biljetterna ligger i frikortskassan bredvid huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i på tisdag.

160813

Emmett Brown laddades framåt från start, kom upp i dödens, kröp ner nästan direkt i tredjepar invändigt, låg där genom hela loppet, i sista kurvan så tröttnade hästen framför och Johan fick lyfta ut Emmett Brown i andraspår inne på upploppet, gick sedan bra i en snabb avslutning, sista 500 / 10,5. Johan försökte hålla igång honom över upploppet, men 50 meter före mål så rullade Emmett Brown över i galopp och blev diskvalificerad som femma.
– Johan sa efteråt att Emmett Brown kändes fin, iskall rygg runt sista sväng, han slirade och snubblade till strax innan mål.

160812

Emmett Brown var som han skulle i gårdagens sista finslipande jobb, spår långt ut på vingen, vi får hoppas att han kommer ner i en bra position.

160809

Emmett Brown gick intervaller på rakbanan igår och tränar lite på torsdag också som en sista finslipning inför V75 finalen. Det känns bara bra med honom och det blir spännande och se vart han hamnar i loppet säger Riikka.

160807

Emmett Brown startar på Åby på lördag i V75 final i Silverdivisionen med Johan Untersteiner i sulkyn. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på onsdag kl 10:00 så ordnar vi med biljetter, de ligger i huvudentrén kassa 1 i det namn som ni har beställt biljetterna i på lördag.

160805

Emmett Brown gick jobb på rundbanan i måndags och dubbeljobb på rundbanan igår, allt verkar normalt med honom och han känns fin, spännande med V75 final nästa helg säger Riikka.

160731

Emmett Brown är klar för V75-finalen i Silverdivisionen på Åby den 13 augusti. Stig H Johansson har med tre stycken hästar i den finalen.

160729

Emmett Brown joggade jag lite idag och han kändes jättefin säger Riikka.

160726

Emmett Brown gjorde åter igen ett mycket bra lopp då han låg i fjärdepar utvändigt till 700 kvar, då lyfte Erik Adielsson ut honom i tredjespår på sista bortre långsidan, Emmett gick i tredjespår resten av loppet och var åter igen mycket duktig som trea på tiden 11,0.
– Han kämpade storstilat hela vägen, och gör åter igen ett mycket bra lopp, vi får hoppas på ett bättre spår nästa start, han är verkligen i fint skick sa Erik efter loppet.

160722

Emmett Brown har tränat på rakbanan i måndags och igår torsdag med Stig, han var nöjd med Emmett och vi ser fram emot tisdag! Han fick också massage av vår massör Helena i tisdags säger Riikka.

160720

Emmett Brown startar på Jägersro på tisdag i ett lopp över 1609 meter autostart med 100 000 kronor i förstapris. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på fredag klockan 10:00 ifall ni önskar entré- & stallbacksbiljetter. De ligger på tisdag i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

160715

Ville Karhulahti körde Emmett Brown igår och var nöjd, han kändes fin. Jag funderar lite på var vi startar nästa gång, han bör ha gått framåt rejält av genomköraren som han fick i lördags. Han har mognat, samt lagt på sig mycket muskler till den här säsongen, han trivs med tillvaron och är harmonisk säger Stig H.

160709

Emmett Brown gjorde en heroisk insats i V75-1 idag på Halmstad, trots tredjespår genom hela första kurvan där ledaren på innerspår travade 1.09,7 första 500, och sedan trava resten av loppet i dödens i stenhårt tempo, första 1000 gick efter 1.10,5. Trots det stenhårda tempot så slutade Emmett Brown trea i mål, knappt slagen om andraplatsen. Emmett Brown travade 1.11,0 vilket är nytt prydligt personligt rekord.
– Det var det bästa loppet i Emmetts karriär, han fick en vid förstakurva i tredjespår och resten av loppet så gör han jobbet i dödens, att vara med dem i mål i det tuffa tempot är bra gjort sa Stig efter loppet.

160708

Allt känns bra med Emmett Brown. Han tränade på rakbanan med Stig i måndags och fick massage från Helena efteråt, han gick ett lugnt jobb på rundbanan igår torsdag med Stig som var nöjd med båda veckans jobb säger Riikka.

160701

Emmett Brown gick rundbanejobb med Stig igår, han såg fin ut och Stig var nöjd säger Riikka.
Jag körde jobb med Emmett igår och han kändes smidig och fin, jag anmäler troligen till Silverdivisionen på V75 nästkommande helg på Halmstad säger Stig H.

160626

Alla förberedelser var bra inför dagens start i V75-1 på Kalmar, Emmett Brown kändes finare i värmningen än vad han gjorde när jag vann med honom senast sa Erik Adielsson efter värmningen. Tyvärr så blev det galopp direkt innan startbilen släppte fältet, på ATG Live sa dem att spår 1 kan vara lite lurigt då vingen slår tillbaka när de kommer runt svängen.
Erik Adielsson sa direkt efter loppet att han inte hade någon förklaring till galoppen, han körde efter galoppen 2000 meter efter 1.14 bakom fältet så att Emmett Brown fick ett lopp i kroppen, han kändes jättefin avslutade Erik.

160624

Emmett Brown har tränat bra under veckan, han är ju inget träningslejon men känns fin, jag ligger lite lågt angående chansen men tror han gör ett bra lopp säger Stig H.

160619

Emmett Brown startar i Silverdivisionen på V75 på Kalmar på söndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på onsdag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter, biljetterna ligger i stallbacksentrén på Kalmar på söndag.

160617

Emmett Brown gick på rakbanan igår, han kändes fin, jag hoppas och tror att han ska vara i ordning till Kalmar, då är Riikka tillbaka från sin semester också säger Stig.

160610

Emmett Brown har känts fin i veckans båda jobb, han är pigg och glad men som vi vet ingen hjälte i träningen utan skärper till sig när det är lopp, men för att vara honom så har han känts fin, Stig H var nöjd med banjobbet i tisdags säger Riikka.

160607

Emmett Brown gick sulkyjobb här hemma på gården idag, jag körde honom själv, 1.18/ 2100 meter, han kändes fin säger Stig H, vi laddar fortsatt mot V75 på Kalmar.

160603

Emmett körde jag på rakan idag, allt väl, han går ett snabbare banjobb på tisdag och om allt ser bra ut då så är planen att prova V75 Silverdivisionen på Kalmar den 26/6 säger Stig H.

160603

Emmett Brown har tränat på rakbanan tisdag och fredag, han känns fin och vi är nöjda med honom säger Riikka.

160527

Emmett Brown har varit fin i veckans båda jobb, han känns stark och löpsugen säger Riikka.

160524

Emmett Brown gick jobb på rakbanan idag och var jättefin hälsar Riikka.

160521

Emmett Brown känns okej i jobben men behöver träna två tre veckor till tills han är startklar säger Stig H.

160521

Emmett Brown har gått rundbanejobb två gånger den här veckan, han känns fin och vi är nöjda med honom säger Riikka.

160513

Emmett Brown såg bra ut vid återbesöket, han har joggat den här veckan och går jobb nästa vecka igen säger Stig

160510

Återkoll på Emmett Brown idag hos veterinären, allt var bra nu och han fick klartecken att börja jogga igång igen säger Riikka.

160506

Emmett Brown blev behandlad igen i vänster knä så han har fått vila en vecka till, varit ute i hagen och haft det skönt och några lätta motionsrundor, återkoll igen nästa vecka säger Riikka.

160503

Återkoll för Emmett Brown idag hos veterinären som fick behandla vänster framknä en gång till, höger fram var bra nu, han får fortsätta att ta det lite lugnt och gå motionsturer under veckan säger Riikka.

160429

Emmett Brown har bara gått i hage efter behandlingen och han börjar bli väldigt busig säger Riikka.

160426

Emmett Brown har undersökts av veterinär och han markerade på båda framknäna och blev behandlad i dem, det var skönt att vi hittade anledningen varför han var som han ska senast, han får nu ta det lugnt resten av veckan säger Riikka.

160422

Han verkar ha tagit loppet bra och är pigg & på bra humör, vi låter veterinären titta på honom nästa vecka säger Stig H.

160420

Emmett Brown kom ner som näst sista häst utvändigt, han låg där till på sista bortre långsidan då Ville Karhulahti styrde på i tredjespår, kort därefter så galopperade Emmett Brown och alla chanser till fjärde raka segern försvann.
– Ville sa att han inte kändes helt hundra idag så det kan varit därför som han galopperade sa Riikka efter loppet.

160415

Emmett Brown har känts fin i veckans jobb, spår 11 på onsdag var inte vad vi önskade men vi har haft tur i spårlottningen tidigare i år, Ville får försöka hitta ner i en så bra position som möjligt, han kommer som han känns i jobben att göra en ny bra prestation på onsdag säger Stig.

160414

Emmett Brown startar på Solvalla på onsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på måndag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni har beställt biljetterna i på onsdag.

160408

Emmett Brown känns stark och fin i jobben, han har gjort det riktigt bra under mars, han springer mycket på sin skalle, det känns bra att det har blivit tre normala lopp i början av femårssäsongen, jag har inte bestämt ännu vart nästa start blir säger Stig H.

160401

Emmett Brown har bara tagit det lugnt efter segern i onsdags men allt verkar vara normalt. Det är en helt fantastisk fin kille, han bara joggade i onsdags, blåste ingenting när han kom in till stallet efter loppet säger Riikka.

160330

Emmett Brown såg lysande ut i värmningen innan loppet. När starten gick så tog Erik det lugnt, avvaktade i andraspår runt första kurvan, övertog ledningen efter ett halvvarv, sedan var det spel mot ett mål, Emmett Brown formligen krossade sina motståndare då han joggade sista halvvarvet efter 1.10,8 och vann med 2,5 längd ner till tvåan i mål. Stort grattis alla delägare!!
– Han har växt till sig under vintern, lagt på sig mer muskler och han är mer mogen i år än vad han varit tidigare, Stig har satt honom i mycket fin författning, han känns mycket stark och fin, en sån här dag finns inget att klaga på sa Erik efteråt.

160325

Emmett Brown gick jobb på rundbana i måndags och intervaller på rakbanan igår, allt känns normalt med honom, kul med spår 2 onsdag säger Riikka.

160323

Emmett Brown startar på Solvalla på onsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på måndag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni har beställt biljetterna i på onsdag.

160318

Emmett Brown har bara tagit det lugnt efter segern i onsdags, han låg och vilade i boxen efter lunch igår, idag så har han varit ute i hagen, han är pigg och på gott humör säger Riikka.

160316

Stort GRATTIS alla delägare i Emmett Brown som vann enkelt V86-4 på Solvalla ikväll, efter att ha galopperat i en första provstart så gick han felfritt i den andra och i en ogiltig start, i den giltiga starten så åkte Johnny Takter fram och övertog ledningen. Sedan så ökade Johnny & Professorn tempot allt eftersom loppet gick. Emmett Brown brisade undan över upploppet och det blev en väldigt enkel seger på 1.13,6/ 2140 voltstart. Förstapriset i loppet var 100 000 kronor och Emmett Brown passerade nu 1 miljon kronor insprunget i karriären. Vi gratulerar åter igen er delägare i Emmett Brown till denna seger samt att Professorn nu kan titulera sig miljonär.
– Han var vältränad och  jättefin, jag fick hålla igång honom lite över upploppet då Stig sa han kunde stanna till sa en nöjd Johnny Takter efter loppet.

160311

Emmett Brown gick på rundbanan med Stig i måndags och på rakbanan med mig igår. Allt verkar bra, han är snabb ut i voltstart också säger Riikka.

160310

Emmett Brown startar på Solvalla i Solvalla Hästägarförenings Vårvintervandringspris ett lopp över 2140 meter voltstart, spår 7 för ”Professorn”, i sulkyn så sitter denna start Johnny Takter. Ni delägare som önskar stallbacksbiljetter, hör av er senast på måndag klockan 10:00 så ordnar vi med det, biljetterna ligger i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni har beställt biljetterna i på onsdag.

160309

Emmett Brown känns fortsatt fin i jobben och planen är att starta honom på Solvalla nästa onsdag säger Stig H.

160304

Emmett Brown verkar må bra efter loppet, jag joggade honom idag och han var spänstig och fin säger Riikka.

160302

Stort grattis alla delägare i Emmett Brown till segern på V86 ikväll, Emmett Brown tog hand om ledningen och sedan var det ”spets & slut” i årsdebuten, Emmett Brown vann med en hals då Random Shot kom snabbt till slut, 1.12,1 sista tusen på Emmett Brown, än en gång stort grattis!!
– Han gjorde en bra årsdebut, han hade inte gått snabbare än banjobbet som han fick på Solvalla, han går självklart framåt av den här genomköraren, han stannade till lite till slut, det har han gjort tidigare med, han blir nog en fin sprinter men vi provar såklart på alla distanser. Vi är nöjda och belåtna med årsdebuten sa Stig H efter loppet.

160226

Emmett Brown gick dubbeljobb på rundbanan i måndags med mig och igår så gick han intervaller på rakbanan med Erik Adielsson, Erik tyckte att han kändes bra men var lat men det är han alltid här hemma säger Riikka.

160225

Emmett Brown gör årsdebut på Solvalla på onsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på måndag kl 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni beställt biljetterna i på onsdag.

160219

Emmett Brown känns fortsatt bra i jobben och planen är att han årsdebuterar på Solvalla den 2 mars om inget oförutsett inträffar säger Stig H.

160212

Emmett Brown gick jobb på rundbanan i måndags och igår så fick han gå jobb i backen, allt är ok med honom och han känns fin säger Riikka.

160205

Emmett Brown fick jogga lite lätt idag, allt verkar normalt efter fortkörningen i onsdags på Solvalla säger Riikka, som även skickade med bilden från dagens joggingtur på skogsslingan.

160203

1.18 full distans med snabba 1.11 sista 500 Stig H nöjd med Emmett Brown, han drog inte en pust efter jobbet. Stig kollar om lopp om cirka tre veckor, det här såg riktigt bra ut. Bilder och filmer från dagens jobb på Solvalla hittar ni på Stall Kenny både på Facebook och Twitter.

160202

Emmett Brown kommer imorgon att åka med till Solvalla för att gå ett snabbjobb säger Riikka.

160129

Emmett Brown har tränat i backen i måndags med Ville och igår torsdag med Stig, båda var nöjda med honom, han är pigg och på bra humör säger Riikka.
Jag körde Emmett i backen igår och han känns stark och smidig, vi har som övriga tränare för dagen haft lite dåliga träningsförhållanden pga vädret, tanken är att han ska få gå ett rundbanejobb på måndag eller tisdag, beroende på väder och bana. Fungerar det inte att köra rundbanejobbet hemma på gården så tar vi med honom in till Solvalla på onsdag och kör ett snabbjobb med honom där istället. Han har fått en riktig ”bakkärra” över vintern och lagt på sig muskler, han har växt till sig ordentligt och ser fin ut säger Stig H.

160122

Emmett Brown är fräsch nu men har varit lite seg att få i gång efter tungträningen men de senaste jobben har varit klart uppåt. Om banorna är fortsatt bra kommer han att testas lite snabbare nästa vecka säger Stig H.

160115

Emmett Brown gick på rakbana i måndags och igår torsdag, jag körde honom båda gångerna, han är inte helt hundra bra än men det går åt rätt håll säger Riikka.

160108

Emmett Brown har tränat på backe måndag med mig och igår med Stig, allt bra med honom förutom hovlederna som inte är riktigt bra än. Vi hade trevligt besök igår när Ulrika, Tobbe och familjen var här och hälsade på Emmett säger Riikka.

151223

Emmett Brown har gått jobb i backen och han är pigg och frisk, han får som planerat gå dessa jobb nu tills efter helgerna.
Nästa uppdatering kommer fredag den 8 januari, om inget speciellt skrivbart inträffar innan. Vi önskar alla delägare God Jul & Gott nytt år!

151219

Emmett Brown tittade veterinären på i veckan och han ordinerade att vi skulle blistra om hovlederna, det är en vänstra hovleden som är sämst, han kommer att gå jobb i backen under helgerna för att bibehålla konditionen, vi får sedan beroende på hur han känns i jobben ta ställning till ett Frankrike äventyr, vilket i så fall blir i februari, vi får titta i propositionerna vad som finns då ifall det blir aktuellt säger Stig.

151211

Emmett Brown joggade i början av veckan och han gick idag ett lugnt på rundbanan med Stig idag, och Stig var nöjd säger Riikka.

151204

Emmett Brown har vi blistrat på hovlederna och han har vilat denna veckan med att vara ute i hagen och busat runt, han är pigg och på ett riktigt bra humör säger Riikka.

151127

Emmett Brown har bara varit ute i hagen och tagit det lugnt idag, han är på gott humör säger Riikka.

151126

Emmett Brown har haft besök av veterinären, han hade lite reaktioner i båda hovlederna fram, vi byter beslag och värmer på så tror vi att det är bra på någon vecka. Han får stå över ett par jobb sen så tränar vi på igen om allt ser bra ut, om allt går som planerat så siktar vi på ett Frankrike äventyr efter årsskiftet med Emmett Brown säger Stig H.

151122

Emmett Brown kändes som han gjort på slutet i jobbet, dvs fin, vi kommer att låta veterinären titta på honom veckan som kommer efter det så tar vi ställning till om det blir fler starter i år eller inte säger Stig H.

151118

Vi har gått igenom Emmett Brown och hittade inga fel, han är förvånansvärt pigg och fräsch efter det tuffa schema som han haft, jag ska köra ett jobb med honom imorgon och se hur han känns i det säger Stig H.

151115

– Stig H har nu tittat på Emmett Brown, han äter och ser pigg ut idag. Det har varit tufft för honom nu ett tag så att han blev trött i går är nog inte konstigt. Det var ju mot väldigt tufft motstånd och han fick också en mycket tung inledning runt första sväng säger Stig. Vi kollar honom i veckan avslutar Stig H.

151114

Emmett Brown slutade oplacerad i dagens lopp på Solvalla, det är inte mycket att säga om efter tredjespår spår runt första sväng i 1.08 tempo.
– Kommentar från Stig H kommer under söndagen då han är tillsammans med tränarföreningen som har en aktivitet ikväll.

151113

Allt väl med Emmett Brown, han ser ut att klarat täta starter och överkörningen på ett bra sätt. Kan inte gå barfota den här gången men det betyder nog bara en marginell skillnad säger Stig H.

151108

Emmett Brown startar i Solvallas Grand Prix på lördag, ni delägare som ska till Solvalla, hör av er senast på torsdag kl 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén under Hästsportens Hus på lördag i det namn som ni beställt biljetterna i.

151108

Emmett Brown har ingen större tur i de stora loppen, idag så blev han påkörd och fick medtävlares hjul under buken, det kunde hänt en allvarlig olycka men som tur så gick det bra.
– Johnny Takter var inte glad när jag pratade med honom, det kunde ha hänt en riktig olycka då hjulet kom in under magen och Emmett Brown galopperade, Johnny sa att hästen kändes fin både före och efter galoppen. Jag har anmält honom till Solvalla på lördag och Johnny kommer att köra igen sa Stig H efter loppet.

151106

Stig körde intervaller med Emmett Brown på rakbanan igår och han var nöjd med honom, han är pigg och glad och en riktig kämpe, det blir spännande på söndag säger Riikka.

151104

Emmett Brown kändes riktigt bra i måndagsjobbet på rakbanan med tanke på tufft program och tuffa resor, vi får hoppas på ett bra löpningsförlopp på söndag säger Stig H.

151102

Emmett Brown startar i Breeders Crown finalen för fyraåriga hingstar/ valacker på Sundbyholm på söndag, loppet körs inom V75, inga startlistor har kommit än när detta skrivs. Ni delägare som tänker komma till Sundbyholm och se er häst starta, ni beställer biljetter senast på torsdag klockan 10:00, entré- & stallbacksbiljetterna ligger sedan i frikortskassan bredvid huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i på söndag.

151030

Emmett Brown joggade med Riikka i tisdags och idag har jag kört ett rundbanejobb i 1.30 tempo, han känns som han gjorde inför semifinalen. Nu hinner han med två jobb till innan finalen nästa söndag, pratade precis med Johnny Takter som ser fram emot att få köra säger Stig H.

151027

Johnny Takter kommer att köra Emmett Brown i Breeders Crown finalen på Sundbyholm den 8 november, Erik Adielsson som även kvalade in Conlight Ås åt Svante Båth har gjort sitt val och kommer att köra Derbyvinnaren. Emmett Brown har bara tagit det lugnt efter loppet, men allt ser ut att vara som det ska med honom.

151025

Vilken hjälte han är Emmett Brown, efter att ha haft en stentuff hemresa där hästtransporten gick sönder på hemväg från Europaderbyt i Holland så de blev försenade hem med nästan ett dygn, så går Emmett Brown ut och fixar tredjeplats med mersmak och en finalplats i Breeders Crown åt sina delägare. Helt fantastiskt av stall Stig H Johansson att kunna ha Emmett Brown i det här fina skicket där som sagt inte förberedelserna har varit de bästa. Erik Adielsson låg raklång över mållinjen då det såg ut som att hjulet fastnade i medtävlares sulky då denne bröt ner strax innan mål.
– Han har aldrig känts så fin som han gjorde med den nya balansen, jag gick inte ut i tredjespår på sista bortre då han krånglat lite i sista sväng tidigare utan satt kvar, det är jag glad för så här i efterhand, det finns inget bättre än att ha en häst till final som går i mål med rubbet sparat och tussarna kvar i öronen, det blev väldigt tajt strax före mållinjen och jag fick ta upp honom, han gör en femstjärnig prestation med tanke på att han haft en tuff hemresa sa en smått lyrisk Erik Adielsson efter loppet.

151023

Tarzans bil krånglade på hemvägen från Holland så det blev ett dygn extra innan Emmett Brown var hemma på gården. Men han är väldigt duktig på att resa, han äter och dricker som han ska. Vi har joggat honom, och gör så fram till starten, han ser fin ut så vi startar på söndag även om vi självklart inte kan begära att han ska vara på topp säger Stig.

151020

Spår nummer 9 för Emmett Brown i semifinalen av Breeders Crown på Solvalla på söndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på torsdag klockan 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni har beställt biljetterna i på söndag.

151019

Emmett Brown är på väg hem från Holland nu, han klarade inte den odoserade svängen innan start, annars så kändes han som senast helt okej i loppet sa Erik när jag pratade med honom efter loppet, jag anmäler honom till semifinalerna i Breeders Crown på Solvalla på söndag imorgon bitti, så tittar vi på hur han ser ut när han kommer hem säger Stig H.

151018

Emmett Brown galopperade innan startbilen släppte fältet i finalen av Grand Prix de I´UET, han låg sedan som sista häst i fältet, det gick inte att se något vart han tog vägen sedan men han var oplacerad.
– Emmett Brown kändes bra i värmningen och innan loppet, man fick problem när svängen lutade åt fel håll innan starten, han travade som senast, hästen utvändigt hängde ner på oss i sista sväng så vi blev störda där och han galopperade igen, dock inte hans fel då vi blev störda sa Erik Adielsson direkt efter loppet.

151017

Resan går bra, vi är i Tyskland nu vid lunchtid, Emmett Brown han äter upp den mat han får och dricker vatten som han ska, han har inga problem med att resa, han är cool säger Riikka.

151016

Emmett Brown är på väg mot Holland för att starta i Grand Prix de I´UET finalen på Wolvega på söndag, resan har gått bra så här långt, han är duktig att resa med, stencool och bryr sig inte ett dugg säger Riikka.

151008

Europaderbyfinal för Emmett Brown, stort grattis alla delägare till finalplatsen i Grand Prix de I´UET, två uttagningslopp kördes igår kväll på Solvalla och ett har tidigare körts i Frankrike, Emmett Brown ledde hela vägen men fick se sig omsprungen av tre andra hästar över upploppet och slutade fyra. Emmett Brown startar från spår 8 i finalen.
– Vi fick kontakt med Erik Adielsson nu strax efter klockan sju på morgonen svensk tid och han säger att han trodde att Emmett Brown  skulle svara bättre än vad han gjorde över upploppet, men att han förmodligen behövde loppet i kroppen, han travade inte helt hundra i svängarna men hjälpte till bra i alla fall. Han kommer att gå framåt både orkesmässigt och formmässigt till finalen, men jag är inte helt nöjd med att han drog höger avslutar Erik.

151002

Emmett Brown är allting bra med efter snabbjobbet som han gick, han är pigg, glad och trivs med livet.

151001

Emmett Brown startar i ett av de två uttagningsloppen som körs på Solvalla på onsdag till Grand Prix de I´UET även kallat Europaderbyt, det är sju hästar med i varje uttagningslopp, Emmett Brown har spår 4 bakom startbilens vingar i sitt lopp.
Följande text är utklippt från Travronden´s hemsida: Det har körts ett kval till Europaderbyt på Vincennes och på onsdag är det två försök på Solvalla. Franske stjärnan Bold Eagle vann det första kvalet och på Parisbanan startade åtta hästar. 14 fyraåringar är med i försöken på Solvalla och hur många som går vidare till finalen i Wolvega beror på hur många hästar som kommer att starta kommande onsdag.
Ni delägare som ska åka till Solvalla och se er häst starta, hör av er senast på söndag kl 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni har beställt biljetterna i på onsdag.
Länk till I´UET.s hemsida, klicka HÄR

150929

Emmett Brown kändes fin i dagens rundbanejobb och han kommer att starta i uttagningsloppen till Europaderbyt nästa onsdag på Solvalla säger Stig H.

150925

Jag har kört ett lugnt jobb i dag med Emmett Brown och allt var väl i det, han kommer att gå ett lite snabbare jobb på tisdag, beroende på hur han känns då så bestämmer vi efter det jobbet om vi går ut i försöken till Europaderbyt den 7 oktober säger Stig H.

150918

Emmett Brown såg fin ut på återkollen hos veterinären igår, han joggar en vecka nu, går sedan ordinarie jobb igen på fredag säger Stig H.

150911

Professorn har haft en skön dag i hagen idag, han är pigg och busig som bara den säger Riikka.

150910

Emmett Brown har idag haft besök av veterinären som har gått igenom honom, det var inga större fel men han markerade på och blev behandlad i båda framknäna och vänster framkota, vänster knä var lite värre än kotan och höger knä där var det bara lite, han får nu ta det lugnt en vecka säger Riikka.

150908

Emmett Brown har bara tagit det lugnt efter hemkomsten, på torsdag eftermiddag så har jag bokat veterinär som får gå igenom honom och behandla om så behövs så han är helt hundra när det drar ihop sig till kval till Europaderbyt säger Stig H.

150906

Emmett Brown kändes jättefin i värmningen och såg även lysande ut, både inne i stallet och på banan när Björn Goop värmde, Björn sa efter värmningen att han trodde att han satt bakom fältets kapacitetsmässigt bästa häst men att han var utlämnad då läget inte var det bästa. I loppet så hamnade han i femtepar utvändigt, gick med i tredjespår i ryggar redan tusen meter från mål, in på upploppet så körde Björn vad som gick, Emmett Brown galopperade mitt på upploppet i strid om en femte- sjätteplats. Hur som helst så är vi vinnare ändå, vi hade en av 12 hästar av 3000 hästar i kullen med i Derbyfinal, det kommer fler lopp framöver, Emmett Brown är anmäld både till Europaderbyt i höst och inkvalad till Semifinalerna i Breeders Crown.
– Det blev inget bra lopp för vår del, han kändes bra men vi hamnade för långt bak och loppet kördes inte i händerna på oss, det var tufft att ta något i den snabba avslutningen, när jag ryckte tussarna mitt på upploppet så rullade han över i galopp, det är en jättefin häst som ni kommer att få mycket roligt med under hösten sa Björn efter loppet.

150904

Emmett Brown gick fort på rakbanan igår med Stig, och han var nöjd med Emmett då hästen kändes som han skulle, det blir spännande minuter på Jägersro runt klockan halv fem på söndag säger Riikka.

150901

Ryckare fungerade och han kändes bra i gårdagsjobbet, men vi ska ha lite flyt också från spår 11, har vi det så kan det bli bra säger Stig H.

150828

Emmett Brown har gått ett lugnt i dag som jag själv körde, allt kändes som det skulle. Vi provar ryckare på måndag säger Stig H.

150827

Erik Adielsson kommer att köra Conlight Ås i finalen av Svenskt TravDerby, Björn Goop kommer att köra Emmett Brown åt oss i Derbyfinalen söndag 6 september.
Ni delägare som ska till Jägersro och heja fram er Derbyfinalist. Senast på tisdag klockan 10:00 så behöver vi ha er biljettbeställning, biljetterna kommer att ligga i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i nästa söndag.

150825

Grattis alla delägare i Emmett Brown, er häst är en av 12 i Derbyfinalen!! Emmett Brown hamnade i andrapar utvändigt, låg där till 900 kvar då Erik var tvungen att gå ut i tredjespår, gled runt kurvan i tredjespår, tryckte till ledaren och dödenshästen i ett mycket hårt tempo och övertog ledningen in i sista sväng, ledde till 75 meter kvar då han fick ge sig, ändå mycket tapper som tvåa och det viktigaste av allt, vi är i Derbyfinal!!
– Erik Adielsson var riktigt nöjd efter loppet, trots att han hängde på en töm så biter han ihop och kämpar sig till en finalplats i Derbyt, jag var tvungen att köra till på sista bortre långsidan då jag hade fått svårt att hålla honom i trav en kurva till i tredjespår, Emmett Brown är en väldigt fin häst, som gjorde en mycket fin insats och vi låter en av delägarna dra lotten sedan i lottningen avslutade Erik Adielsson.
Spår 11 i Derbyfinalen fick Emmett Brown i spårlottningen, delägare Alexander fick äran att dra bollen ur urnan, det är stort! inte många ägare/ delägare som fått chansen genom åren att dra startspår åt sin häst.
– Emmett Brown gick en tuff sista bortre långsida och det var nog där loppet avgjordes då han fick ge vinnaren draghjälp en bit, jag har inte pratat med Erik så jag vet inte om han kör finalen eller om han väljer att köra Conlight Ås som han vann ett av uttagningsloppen med säger Stig H.

150821

Emmett Brown var fin i gårdagens intervaller på rakbanan, nu laddar vi mot Derbykvalen på Jägersro på tisdag hälsar Riikka.

150818

Jag känner mig nöjd med spår 9. Benen har läkt bra, Stig körde ett lugnt jobb med honom igår, han var helt okej, Emmett Brown går jobb på torsdag igen säger Riikka.

150818

Emmett Brown startar från spår 9 bakom startbilen i Derbyuttagningarna på Jägersro på tisdag, ni delägare som önskar stallbacksbiljetter, hör av er senast på fredag klockan 10:00 så ordnar vi med det, de ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i på tisdag.

150814

Skönt att han fick ett lite lättare lopp igår och fick avsluta utan att det var tomt i mål. Han har trampat genom lite med båda bakbenen, mer med vänster, vilket är konstigt för han har aldrig gjort det förut men annars ser allt okej ut säger Riikka idag på förmiddagen.

150813

Emmett Brown togs lugnt från start av Erik Adielsson vilket var planerat, han låg som näst sista häst tills det var ett varv kvar till mål, då började han att avancera i andraspår, fick ut häst framför sig och satt i andrapar utvändigt, rundade dödenshästen i sista kurvan och tog in många metrar på Volstead över upploppet, Emmett Brown slutade tvåa i mål och såg mycket fin ut. Planen är nu att Emmett Brown går ut i Derbykvalen på Jägersro tisdag den 25 augusti.
– Erik sa att Emmett Brown var lite på högertöm i sista sväng men där gick det väldigt fort, Emmett hade känts fin i loppet för övrigt och Erik lät väldigt nöjd, vi laddar för Derbykval sa Stig H efteråt.

150812
Stig H körde ett snabbt rundbanejobb med Emmett Brown i måndags och tyckte att han känns fin men efteråt på eftermiddagen så blev han tjock under vänstra bakkotan, runt karlederna, nu har vi kylt och tvättat och svullnaden har gått ner, jag har joggat honom lugnt idag och allt känns ok. På eftermiddagen idag så böjde vi även honom med Stig för säkerhets skull och vi fick ingen reaktion alls så jag tycker att allt ser bra ut nu. Det är klart vi håller extra noga koll på hur han känns och ser ut i värmningar imorgon! säger Riikka.
Enligt Riikka & Ville var Emmett Brown lite stel förra veckan när jag var borta, han kändes bra i måndags och jag har böjt honom i dag och allt var ok. Provar barfota  runt om i morgon som vi pratat om och jag tror att det blir bra säger Stig H.
150807

Emmett Brown startar på Örebro på torsdag. Ni delägare som ska till Örebro och se er häst hör av er senast på tisdag klockan 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i på torsdag. Emmett Brown har skött veckans båda jobb som han ska men han kändes inte så smidig och fin idag så Ville ska prata med Stig, han är på bra humör hälsar Riikka.

150731

Emmett Brown fick ta det lugnt i början av veckan, gick i hagen och jag joggade honom. Han gick ett lugnt rundbanejobb idag och allt verkar bra efter lopp säger Riikka.
Vi har även pratat med Stig H och han säger att nästa start för Professorns eventuellt kan bli på Örebro den 13 augusti, jag vill gärna prova honom barfota fram igen i lopp innan Derbykvalen den 25 augusti säger Stig.

150726

Emmett Brown var heroisk tvåa i Breeders Crown idag på Hagmyren efter att ha fått svar av 27-oddsare i körning om ledningen, Emmett Brown travade sedan resten av loppet i dödens med storfavoriten Volstead bakom sig i andrapar utvändigt, på sista bortre långsidan så hade Emmett Brown tryckt sönder ledaren och övertog ledningen på ”två steg”, ledde in på upploppet men kunde inte stå emot Volstead som fått ett smörlopp i ryggen utan slutade tvåa slagen med en halv längd, ruggigt bra insats av Emmett Brown som i och med andraplatsen är klar för semifinal i Breeders Crown.
– Vi är jättenöjda med Emmett!! Kanonlopp! Ville hade inte räknat med att Magnus skulle svara ledningen med M.T.Jordan, hade vår fått ledningen kunde det ha varit ett annat slutresultat eller inte det får vi aldrig veta, han kändes jättefin i travet sa Ville efteråt och är stabil nu efter operationen, han gjorde det han kunde mer kan vi inte begära, det viktiga var att kvala in till semifinalen och det grejade han lätt sa Riikka efter loppet.

150724

Emmett Brown gick ett rundbanejobb med Stig i måndags och var då fin, han fick också massage av vår massös Helena då som tyckte att han känns fantastiskt fin i muskulaturen. Han gick ett rundbanejobb med Ville igår, både Stig & Ville är nöjda med honom efter veckans jobb! Jag ska jogga honom imorgon och sen är vi klara för start på söndag! Spännande hälsar Riikka.

150720

Emmett Brown anmäld till Breeders Crown för 4-åriga Hingstar/ Valacker på Hagmyren på söndag, ni delägare som ska åka och heja fram er häst hör av er senast på torsdag klockan 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i på söndag.

150717

Emmett Brown har gått intervaller på rakbanan både måndag och torsdag denna vecka, han känns stark och fin säger Stig H.
Riikka körde jobbet med Emmett i måndags och hästen kändes då superfin! Stig körde därefter jobb igår torsdag där han provade ett nytt huvudlag. Detta slog så väl ut att Emmett kommer att gå med detta nästa söndag! Stig säger att Emmett är superfin och var jättenöjd med torsdagsjobbet! Hästen riktigt glänser i pälsen och mår hur bra som helst!!! hälsar delägare på plats på Stora Alby idag.

150713

Emmett Brown kommer att starta i Breeders Crown på Hagmyren den 26 juli, vi kommer då att ha en annan kusk på Emmett Brown då Erik Adielsson inte är på plats och kan köra. Jag körde intervaller på rakbanan med Emmett Brown idag och han kändes fin hälsar Stig H.

150710

Emmett Brown gick ett jobb på rundbanan med mig i vagnen i måndags och intervaller på rakbanan med Stig igår, vi är nöjda med killen, han sköter sig och han känns fin i jobben, vi siktar mot Breeders Crown på Hagmyren den 26 juli säger Riikka.

150703

Emmett Brown har tagit loppet bra och är pigg och glad, Stig körde ett lätt jobb med honom igår på rundbanan och han kändes fin säger Riikka.

150630

Allt bra med Professorn efter loppet, han fick vila i hagen i söndags och igår måndag och fick också massage från vår massös Helena igår, idag har han joggat och allt kändes bra, han får gå jobb på torsdag eller fredag, 1.12.0 full väg i andra loppet efter vilan hur fort kan han då springa när han har toppform?? säger Riikka och ler.

150627

Emmett Brown tog hand om ledningen i en snabb öppning, 1.09,1 första 500, fick dämpa till 1.13,0 första tusen, ledde genom sista sväng och såg ut att gå mot en säker seger, hundra kvar började han dock bromsa lite såg det ut från sidan, precis på mållinjen blev Emmett Brown upphunnen och slutade tvåa på tiden 1.12,0/ 2140a slagen med ett huvud.
– Alla var supernöjda i stallet, tvåa på 1.12,0 i andra starten efter operationen i en V75 final. Det är en bit kvar till toppformen, han går med skor fram och utan rycktussar, så det finns en del växlar kvar att plocka fram i vår Professor, Erik hade såklar varit besviken efter förlusten, men hästen är orutinerad ännu och vi ska vara supernöjda sa Riikka till delägarna i stallet efter loppet.

Jag var besviken direkt när han gick i mål men så här i efterhand så är jag nöjd, det var bara hans andra start efter operationen och hans har inte full form, det  finns mycket att göra på honom, barfota runt om, jänkarvagn, ryckhuva. Han var inte trött utan trodde det var klart, han la därför ner hundra kvar och var svår att få igång igen, jag är nöjd och nu får han åka hem och pusta ett par dagar, om det passar tidsmässigt så går han ut i Breeders Crown nästa start så vi har honom inkvalad där, det stora målet är Derbyt sa Stig H Johansson efteråt.

150626

Emmett Brown har skött veckans jobb på bästa sätt och han känns spänstig och fin i jobben, faktiskt finare än innan segerloppet på Bjerke, han bör ha gått framåt formmässigt och vi har bra känsla inför morgondagen säger Riikka.

150622

Emmett Brown gick idag ett jobb på rundbanan tillsammans med Stig H, han kändes smidig och fin och travade perfekt och såg fin ut från sidan hälsar Riikka.

150621

Spår 3 för Emmett Brown i V75 finalen på lördag, ni delägare som ska till Färjestad och som önskar stallbacksbiljetter, hör av er senast på onsdag klockan 10:00 så ordnar vi med det, de ligger i huvudentrén på Färjestad på lördag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

150619

Emmett Brown har varit lika smidig och fin i joggtempon efter segerloppet som han var innan loppet, han känns jättefin och jag ser fram emot finalen, vi får hoppas på ett bra spår säger Riikka.

150616

Allt ser ut att vara bra efter loppet med Emmett Brown, han har bara tagit det lugnt i hagen efter hemkomsten hälsar Riikka.

150614

Emmett Brown vann idag en mycket enkel seger på V75 på Bjerke, ett klass I försök till finalen på V75 på Färjestad den 27 juni, mycket kul för er delägare i Emmett Brown. Spets & slut var receptet och segertiden skrevs till 1.13,2. Erik Adielsson var såklart nöjd efter loppet och gjorde tummen upp för Emmett Brown, vi får nu hoppas att han fortsätter att sköta sig i loppen och att det var testikeln som nu är bortopererad som har spökat tidigare under karriären, idag så såg vår Professor helt hundraprocentig ut.

150612

Emmett Brown gick igår sitt sista jobb innan helgen med Stig H i vagnen och han var mycket nöjd! Det blir en spännande start på den norska huvudstadsbanan! Helstängt huvudlag och aluminiumskor runt om ser det ut som det blir utrustningsmässigt. Han lämnar Stora Alby imorgon lördag runt 12 tiden och övernattar i Oslo. Jag flyger från Luleå till Oslo på söndag morgon så kan jag vara med Emmett Brown säger Riikka och vi önskar henne lycka till även med sin Indigous som hon har som passhäst som startar imorgon i Norrbottens Stora Pris.

150607

På söndag så körs Oslo Grand Prix på Bjerke travbana utanför Oslo, Emmett Brown gör comeback tillsammans med Erik Adielsson i lopp 6, V75-2 det är ett Klass I försök i Svenska V75, distansen är 2100 meter autostart och Emmett Brown har spår 2. Ni delägare som ska till Bjerke hör av er senast på onsdag klockan 10:00 så försöker vi ordna med biljetter, vi återkommer på e-post på onsdag eller torsdag med mer info vart ni hämtar dem.

150605

Jag körde 1.21 med Emmett Brown på rundbanan i tisdags och han var fin, han travar bra och han är mycket mer fokuserad, och har inte hängt på töm efter ingreppet, han gick idag ett rakbanejobb och kändes fortsatt fin, jag har anmält honom till V75 på Bjerke nästa söndag i samband med Oslo Grand Prix dagen, han står perfekt inne i klassen säger Stig H.

150529

Emmett Brown har skött veckans jobb på bästa sätt, jag körde igår ett rundbanejobb med honom, 2100 meter efter 1.20,0 på ett bra sätt, han travade fint, rörde sig bra och jag var nöjd med jobbet säger Stig H.

150522

Emmett Brown körde jag 2 x 2000 meter med på rundbanan i måndags, i tisdags fick han massage av vår massös Helena, hon var nöjd med hur han känns i musklerna. Han gick intervaller på rakbanan igår och jag körde honom då också, han har varit fin i veckans båda jobb för mig. Det är svårt att sätta tummen på när han är klar för start, men jag skulle tippa på att han är tillbaka på tävlingsbanan om ca 3-4 veckor säger Stig H.

150515

Allt väl med Emmett Brown. Han har tränat två gånger på rakbanan den här veckan och känns både fräsch, fin och stark. Han går ett rundbanejobb i slutet på nästa vecka. Så efter det kan jag nog uppskatta på ett ungefär hur långt han har kvar till start säger Stig H.

150508

Emmett Brown har gått jobb på rundbanan måndag och torsdag denna vecka, Stig H har kört båda jobben och han har varit nöjd och belåten efteråt, Emmett är pigg och glad och trivs med livet hälsar Riikka.

150501

Emmett Brown gick ett första lätt lugnt rundbanejobb igår tillsammans med Stig H, han travade bra nu jobbar vi vidare mot tävlingsbanan igen säger Riikka.

150424

Emmett Brown är pigg och på ett bra humör, allting ser bra ut, jag har varit ute och joggat honom på dagarna, han är löpsugen och springer rakt och fint i vagnen säger Riikka.

150421

Jag har idag joggat Emmett Brown för första gången efter operationen idag. Han kändes fin och nu får han jogga och gå i hage tio dagar och sen kan vi börja köra fort igen hälsar en nöjd Riikka.

150417

Emmett Brown är igång och skrittas och han är pigg och glad på alla sätt säger Riikka. Det finns en liten filmsnutt utlagd på Stall Kenny på Facebook för er som vill se Emmett Brown skritta framför vagn.

150414

Veterinär Anders Ekfalk har kollat Emmett Brown idag på eftermiddagen och han tyckte att allt såg bra ut och att det har läkt bra! Jag fick grönt ljus för att börja köra skritt med honom imorgon som var planerat hälsar Riikka.

150414

Allt bra med Emmett Brown, han har ingen feber, och han får sista dan med sin medicin Cronyxin idag, jag tänkte sela på honom imorgon för en skrittur. Vi skrittar den här veckan ut och nästa vecka får han börja jogga om allt ser bra ut hälsar Riikka.

150411

Emmett Brown är mycket piggare idag och febern har gått ner. Han har varit ute 1,5 timme i konvalescent hage på morgonen, i mitten av nästa vecka kan jag börja skritta honom framför vagn om allt ser bra ut hälsar Riikka.

150410

Emmett Brown har idag lite småfeber 38.5  och lite ont vilket är ju normalt efter operation. Han fick gå ut en sväng i solen i vår konvalescenthage idag och det gillade han säger Riikka.

150409

Operationen gick bra och Emmett ”Professorn” Brown är åter på Stora Alby igen, kulan var större än vad veterinärerna trodde och det är inte konstigt om det gjort ont, nu tio dagar promenader och hagvistelse i liten hage, sedan två veckor jogg innan träningen återupptas säger Stig H. Delägarna har fått utförligare information både via sms och e-post.

150408

Jag körde ett lugnt jobb med Emmett Brown igår här på Stora Alby och han kändes som vanligt bra. Vi hade efter det två veterinärer som gick igenom Emmett Brown, han har en testikel som inte ramlat ner som den ska och vi har hela tiden trott att den suttit i bukhålan och inte misstänkt att den skulle förorsaka några problem, veterinärerna letade efter den igår och hittade den till slut i ljumsken, när den sitter där så är det är inte så konstigt att han försvarar sig med galopp när det gör ont, kulan kommer imorgon att plockas bort på kliniken och det är ett relativt enkelt ingrepp och han kommer att få behålla sin hingststatus, om allt går som vi hoppas och tror så kommer Emmett Brown att vara tillbaka på tävlingsbanan om ca två månader igen säger Stig H Johansson. (Delägarna informerades redan igår via e-post)

150403

Emmett Brown värmde fint och såg lysande ut i provstarten, i loppet så körde Erik lugnt från start och gick ner i rygg ledaren, som senare blev andrapar utvändigt, i utgången av sista sväng så galopperade Emmett Brown till synes omotiverat.
– Emmett Brown blev entömd i sista sväng och började hänga på höger töm, han hade mycket krafter kvar i det läget sa Erik besviket till delägare på plats efter loppet.

150402

Emmett Brown gick intervaller på rakbanan i tisdags, Ville Karhulahti körde och var nöjd, allt bra med Professorn när jag var ute och joggade honom idag säger Riikka.

150330

Det blev sex hästar i loppet på fredag och Emmett Brown drog startspår sex, Erik Adielsson kör, det blir en ”lång”fredag för Erik som tidigare på dagen kör även på V75 på Färjestad.

150330

Anmäld till årsdebut på Sundbyholm på fredag och vi väntar på startspår, ni delägare som ska åka och titta på er häst, beställ biljetter senast på onsdag klockan 10:00, de ligger sedan i frikortskassan bredvid huvudentrén på Sundbyholm på fredag.

150327

Emmett Brown har varit fin i veckans båda jobb, han gick intervaller på rakbanan i tisdags och idag så körde jag ett rundbanejobb med honom och han var fin även i det jobbet, jag anmäler honom till årsdebut på Sundbyholm på långfredag, anmälan är på måndag morgon, jag vet inte hur det blir med kusk då Erik kör i lopp 11 på Färjestad som går kl 16:46, tävlingarna börjar kl 17:15 på Sundbyholm, (2 timmars restid mellan banorna) jag får fundera på det över helgen säger Stig.
Det finns en film uppladdad på Stall Kenny på Facebook idag där ni kan se Emmett Brown gå och leka med sin boll i hagen.

150320

Emmett Brown har gått jobb idag och han kändes jättefin, han sprang rakt och fint i vagnen och skötte sig bra, behandlingen och massagen han fick i ryggen har gjort honom gott, om inget oförutsett inträffar på vägen så är planen att göra årsdebut på Sundbyholm på långfredag 3 april, om han är okej efter det loppet så kör vi Breeders Crown på Örebro den 16 april och sedan är det Kungapokalskval på Åby den 3 maj säger Stig H Johansson.

150317

Emmett Brown joggar i början av veckan, och går ett jobb på fredag, efter det så kan jag säga närmare när det kan bli aktuellt med start, den 25:e på Solvalla står vi över då han nu fick stå över jobb säger Stig H.

150313

Emmett Brown har bara tagit det lugnt under veckan, varit ute i hagen i solen och haft det skönt, börjar jogga nästa vecka som planerat säger Riikka.

150311

Emmett Brown har idag blivit undersökt av veterinären, det var inga konstigheter i benen utan han var jättefin, han var däremot lite öm i ryggen och fick en liten behandling där för att hjälpa till, han får ta det lugnt nu veckan ut, sedan joggar vi igång i början av nästa vecka igen, sedan börjar han gå jobb igen som vanligt i slutet av nästa vecka, han är superfin i kroppen jämfört med treårssäsongen, den här vinterträningen har gjort honom gott, han har lagt på sig massor av muskler och han rumpa är riktigt rejäl i år. Jag tror att han kommer att få en fin säsong som han känns och ser ut, det ska bli jättespännande säger Riikka.

150306

Emmett Brown gick jobb på rundbanan idag, han kändes okej men vi var inte riktigt nöjda då han hängde lite på höger töm, vi ska gå igenom honom med vår nya veterinär Sune Hansen nästa vecka säger Riikka.

150303

Emmett Brown har idag gått ett rundbanejobb efter 1.23,5/ 2100 meter och han var fin, han behöver fem sex riktiga jobb till i sig innan han är startklar, träningsförhållandena har inte varit de bästa här i Stockholmstrakten men jag har förhoppningar om att årsdebutera honom på Solvalla den 25 mars i Solvallaserien, det är inte helt bestämt då vi först måste se vart han står när det är dags att anmäla, men min förhoppning är att han är klar för start då säger Stig H.

150227

Emmett Brown har skött veckans jobb som han ska, han har mognat mycket över vintern och ser ut som en ”karl” ska göra, jag ser fram emot säsongen säger Riikka.

150220

Emmett Brown har skött veckans jobb till full belåtenhet och är pigg och glad, vi tränar på och allt ser bra ut så här långt säger Riikka.

150213

Emmett Brown tränar fortsatt fint och har idag gått lugnt rundbanejobb, där vi körde två heat efter 1.40 och 1.35, han är smidig och fin och har musklat på sig rejält över vintern, om vädret inte smäller till och det blir alltför dåliga träningsförhållanden så är planen att han ska årsdebutera om ca 4-5 veckor säger Stig H.

150206

Emmett Brown jobbar bra och han går varierad träning, rakbana och rundbana och vi har som snabbast kört 2000 meter efter 1.30 med honom, han är som vi vet ingen tiger i jobben så han sköter sig bra och vi är nöjda så här långt säger Stig H.

150130

Emmett Brown har skött veckans båda jobb till belåtenhet, han är mer ”karl” än han var förra året, han känns smidig och fin säger Stig H.

150123

Emmett Brown har gått jobb tisdag och idag denna vecka, Stig H nöjd med honom. Emmett är ju lite lat men så har han varit alltid, han travar fint och allt ser bra ut.

150116

Emmett Brown har varit bra i båda veckans jobb och han är pigg och löpsugen, han ser jättefin ut i kroppen hälsar Riikka.

150113

Emmett Brown gick sitt första rundbanejobb idag, väldigt lugnt tempo. Han var lika lat som vanligt men travade jättefint och Stig H var nöjd med honom. Emmett Brown är en snäll kille som delar sitt hö med sin nya granne Cerons. De höll på så här i en halvtimme, Emmett matade Cerons, en gång kunde ju hända men dom fortsatte så här i en halvtimme!! När det var slut på hö då plockade Emmett fram mer från golvet och gav till Cerons säger Riikka som aldrig sett något liknande, inte vi heller. Se filmen på Stall Kenny på YouTube.

150109

Emmett Brown mår bra och han jobbar hårt i backen, han ser fin och uppbyggnaden går efter planering säger Stig H.

150102

Vi var idag och hälsade på Emmett Brown på Stora Alby, det var ett trevligt besök hos Stig H Johansson, Stig berättade att Emmett Brown går jobb i backen och bygger styrka och muskler (och får så göra ett tag framöver nu), och det kan undertecknad intyga att Emmett Brown fått, sedan vi såg honom senast så har han lagt på sig en rejäl muskelmassa och han ser ”mer ut som en häst” nu, han håller på att växa i kostymen som var för stor som treåring, det blir en spännande säsong som väntar för den coola Muscle Hill sonen.

141223

Emmett Brown är fin i backjobben och allt är bara bra med honom säger Riikka.

141219

Emmett Brown har börjat att gå jobb i backen och han känns fin, Emmett har sedan sista starten i år lagt på sig, han ser fin ut, rör sig bra och ser nu mer ut som en tävlingshäst mot vad han gjorde för en och en halv månad sedan, han ser mer ut som en ”karl” nu när han vuxit ur tonårskostymen, han kommer att hålla ihop lite bättre och vara starkare på alla sätt nästa säsong när han fått mogna över vintern, det ser riktigt bra ut för hans del,  jag vill passa på att hälsa alla delägare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År säger Stig H Johansson.

141212

Allt är bara bra med Emmett Brown, det är en pigg och löpsugen kille, vi är ute och joggar honom på slingan och han trivs med livet, det blir en spännande uppbyggnad nu under vintern inför kommande säsong säger Riikka.

141205

Emmett Brown joggar bara nu och vi är ute och kör på slingan, han är pigg och glad och känns bra hälsar Riikka.

141128

Emmett Brown mår bra och han är pigg och glad, han har gått lugna motionsjobb den här veckan säger Stig H.

141121

Emmett Brown tar det bara lugnt veckan ut säger Stig H.

141118

Emmett Brown genomgången av vår veterinär idag, små reaktioner fram men det var mycket mindre än det borde varit efter tuffa lopp och det var positivt.  Nu får han gå lugna jobb fram till mitten av december , då börjar arbetskörningen med tryckvagn, i början på februari så trappar vi successivt ner den träningen och börjar med normala snabbjobb, första stora målet 2015 är Kungapokalen på Åby men han gör något/ några lopp innan dess säger Stig H.

141114

Veterinären tyckte att vi väntar en vecka med att böja igenom Emmett Brown då han ändå ska in i vinterträning sedan, så veterinären går igenom honom nu på tisdag istället, Emmett har joggat under veckan som gått och han känns smidig och fin säger Riikka.

141107

Emmett Brown har tagit det lugnt under veckan, på tisdag så kommer veterinären att gå igenom honom och hjälpa Emmett med behandling om det skulle behövas så att vi kan sedan börja vinterträningen med en hundraprocentigt fräsch häst. Han kommer till en början att gå intervaller med tryckvagn , vi skrittar då fem minuter och ökar på fem minuter innan vi släpper på trycket, vi ökar sedan på trycket igen och vi kör 45 minuter i början för att till slut komma upp i en timme, Emmett Brown kommer att få gå enbart tryckvagnsträning i en och en halv månad för att bygga upp styrkan ordentligt, efter det så blir det tryckvagnsträning i kombination med att han går snabbjobb, planen är att köra ett eller två lopp innan uttagningsloppen till Kungapokalen på Åby i vår säger Stig H.

141106

Emmett Brown har tagit loppet bra, han fick nya skor igår och blev lite ömfotad men det är inga konstigheter, han har semester veckan ut. Det kommer bli en spännande säsong för honom nästa år, han behöver mogna i psyket, växa i kroppen och bygga på sig muskler säger Riikka.

141102

Det blev galopp för Emmett Brown i finalen av treåringarnas Breeders Crown idag, galoppen kom när bilen skulle släppa fältet, Emmett Brown tappade bortåt 50-60 meter på galoppen och Erik Adielsson körde ikapp fältet och låg i fjärdepar invändigt, på sista bortre långsidan så kom Emmett Brown ut i andraspår och han spurtade sedan mycket bra över upploppet till en fjärdeplats som gav 96 000 kronor. Om det finns moraliska vinnare så var Emmett Brown moralisk vinnare idag.
– Han såg fin ut i loppet efter galoppen och visade åter igen att han är en kulltopp, tyvärr så  har han haft stolpe ut i år, men det brukar jämna ut sig och vi vet att vi har en häst som går på alla distanser och som om han får vara frisk kommer vara med i årgångsloppen nästa år, vi gör nu bokslut för i år och låter Emmett Brown få bygga på sig muskler under vintern och framförallt mogna i psyket, han är väldigt omogen och det tror jag kommer att vara borta till nästa säsong sa Stig H efter loppet.
– Idag så tog Emmett Brown inte tag i grejerna ordentligt från start och han slog ihop innan jag ens hann börja ladda, han kändes sedan fin efter galoppen och gjorde ett bra lopp efter den, han var inte speciellt tagen efter loppet, han är omogen men som alla tonåringar så kommer även han att mogna och då tror jag att det blir riktigt bra, det är en riktigt fin häst sa Erik efter loppet.

141031

Jag är nöjd med förberedelserna för Emmett Brown inför söndagens Breeders Crown final, han har känts precis som jag vill ha honom i jobben, tanken är att han ska gå med samma utrustning som han gjorde vid segern i semifinalen, det är hårda hästar emot, men Emmett Brown är hård själv också så jag ser fram emot söndag med tillförsikt säger Stig H idag.

141030

Allting var till belåtenhet med Emmett Brown i dagens jobb, Stig H var belåten, inga ändringar i utrustningen är planerade inför Breeders Crown finalen hälsar Riikka.

141029

Stig körde jobb med Emmett Brown i måndags och han var nöjd, han fick massage av vår massös Helena igår tisdag, och imorgon så kommer Stig att köra ett lugnt jobb med Emmett Brown som en sista finslipning inför söndag säger Riikka.

141024

Emmett Brown körde jag ett lätt jobb på rundbanan med igår och allt var som det ska med honom säger Stig.

141022

Allt verkar normalt med Emmett Brown efter segern, jag joggade honom igår och han ska gå ett lugnt jobb imorgon säger Riikka.

141019

Emmett Brown tog som vanligt enkelt hand om ledningen och dirigerade varje meter efter behag i dagen lopp, segertiden blev 1.13,7/ 2140am och segermarginalen skrevs till 1,5 längd, när vi pratade med skötaren Riikka i stallet efteråt så berättade hon att Emmett Brown inte hade varit ett dugg trött efteråt, han sprang bara och lekte med dem fortsatte Riikka, kul att han fick visa hur bra han är, han tävlar mest mot sig själv fortsatte Riikka, det märks att Riikka håller Emmett Brown mycket högt, han är bara ett litet barn ännu, vänta tills nästa år när han har mognat i sig både i huvudet och i kroppen då ska ni få se sa Riikka, hon vet vad hon pratar om, hon har haft många fina hästar under åren som passhästar och igår i Örebros Gulddvision slutade hennes passhäst Chapeau tvåa.
– Stig H hade gjort några småändringar i utrustningen till idag. Det var helstängt huvudlag och päronskor på. Emmett Brown var stabilare och låg bättre i min hand. Det var lättare att köra honom och Emmett Brown var jämnare i travet. Emmett Brown kändes hundraprocentigt stabil och visade ännu en gång hur bra han är, sa Erik Adielsson efter loppet.
– Stig H sa efter loppet att nu laddar vi för finalen om två veckor och hoppas att vi har en frisk häst då, han såg mycket fin ut idag, det ska bli skoj det här, jag är nöjd med dagens prestation.

141017

Allt verkar bara vara bra med Emmett Brown som är ute i hagen och har det skönt idag säger Riikka.

141016

Sex intervaller på rakbanan idag och jag var nöjd med Emmett Brown, om han startar bestäms som tidigare sagts efter värmningen på söndag, men jag tror inte att det ska vara några problem, helstängt och lätta päronskor i aluminium fram säger Stig H.

141014

Spår 3 bakom bilen på söndag för Emmett Brown. Ni delägare som ska till Solvalla hör av er senast på torsdag klockan 10:00 till oss så ordnar vi med stallbacksbiljetter, de ligger sedan i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni har beställt biljetterna i på söndag. Vi väntar på vad veterinären säger efter att han gått igenom Emmett Brown i eftermiddag, vi får hoppas dock att Emmett Brown bara hade en lite sämre dag i senaste starten och inte presterade på topp därför.

141014

Emmett Brown kommer att komma med i semifinalerna till Breeders Crown på Solvalla på söndag, vi väntar på startspår.

141014

Jag körde ett lätt jobb med Emmett Brown igår och han kändes fin, det är få anmälda till Breeders Crown semifinalerna så jag har anmält honom dit nu på morgonen, veterinären kollar honom i eftermiddag säger Stig H.

141010

Emmett Brown har bara tagit det lugnt efter loppet i onsdags, det var någonting som störde honom då för han brukar inte hänga på en töm och han ska vinna ett sådant lopp. Veterinären kommer på tisdag och då går han igenom honom då, vi är en bra bit in i oktober och det är inte säkert att han kommer göra någon mer start i år, det är en för fin häst för att tävla med när det blir sämre banor. Vi avvaktar vad veterinären säger på tisdag så får vi ta beslutet sen, min planering är om han inte startar mer i år att ge honom en rejäl vinterträning och låta honom växa in i kroppen, så kommer han ut till våren igen, Emmett Brown´s första stora mål 2015 är Kungapokalen på Åby. Emmett Brown har fått för lite utdelning i år och galopperat i ”fel” lopp om man säger så, han kommer mogna under vintern både i huvudet och kroppen till nästa säsong och att han har riktigt hög kapacitet det vet vi efter denna säsong, men som sagt vi har inte helt lagt locket på för någon mer start ännu denna säsong, vi tar det beslutet nästa vecka säger Stig H.

141008

Emmett Brown tog sin vana trogen hand om ledningen, första 500 kördes efter 13,0 och första 1000 efter 15,9 Emmett Brown bestämde hela vägen, men kunde inte stå emot sista 100 utan fick se sig passerad av två medtävlare, sista 500 avslutades efter 11,8, Emmett Brown slutade trea på tiden 1.15,5 och tjänade 18 000 kronor.
– Han kändes inte bra i värmningen och hängde lite på en töm (som vi skrev på Twitter) vi såg sedan i loppet att han inte var som bäst för dagen, efter att ha fått bestämma som han gjorde så skulle han ha hållit undan, vi får låta veterinären gå igenom honom när han kommer så får vi se vad det är som är fel, Emmett Brown kan mycket bättre än så här sa Stig H efter loppet och Erik Adielsson instämde.

141007

Emmett Brown gick ett lätt jobb igår och allt var bra, det blir några små ändringar till starten  imorgon, han kommer att gå med öppet huvudlag och sin gamla balans skor runt om. Jag hoppas att han sköter sig nu, jag är på väg till Frankrike med Chapeau så det blir Catrin som kommer att sela ut honom imorgon säger Riikka.

141003

Han har skött veckans jobb som han ska göra och jag är nöjd med honom, spår 3 på onsdag är bra. Vi kör några lopp med Emmett Brown nu innan vi tar honom till vinterträning och laddar honom till Kungapokalen i vår, det blir väldigt svårt att komma med i semifinalerna i Breeders Crown säger Stig H.

141002

Startar på Solvalla på onsdag i Oktan Sunds lopp ett treåringslopp, ni delägare som ska ska till Solvalla hör av er till oss senast på fredag klockan 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter, de ligger sedan i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni har beställt biljetterna i.

141001

Emmett Brown kom inte med i Breeders Crown trots att han har 1900 poäng…! han stod som andrareserv och kom, det är verkligen tuffa papper. Det finns trots allt en liten chans att Emmett Brown kan komma med till semifinalerna i Breeders Crown på Solvalla den 19 oktober då hästar går in i turordning på intjänad prissumma efter de direktkvalificerade, ni hittar mer information HÄR.

140926

Emmett Brown gick ett lätt rundbanejobb i tisdags och det var bra, idag så gick han 2 x 2000 meter på rundbanan och han kändes fortsatt bra, allt bra med honom säger Riikka.

140919

Emmett Brown körde jag en långsamtur med igår, idag så har Stig H kört ett rundbanejobb med honom och allt var bra, han kändes helt normal säger Riikka.

140915

Emmett Brown tog hand om ledningen och fick sedan bestämma efter behag och såg oslagbar ut in i sista sväng, men sen kom galoppen och drömmen om en Kriteriefinal försvann sin kos, han hade inte förlorat felfri och det känns tungt just nu, vi får ladda om till Breeders Crown istället sa Stig H Johansson. Det var inga muntra miner i stallet efter loppet, skötaren Riikka och Erik Adielsson var riktigt besvikna, Emmett Brown har hög kapacitet och hade tillhört förhandsfavoriterna i Svenskt Travkriterium den 28 september, men det är trav och då måste man stå på benen hela vägen in i mål. Stig H Johansson sa när vi pratade med honom efter loppet att han sett sekvensen flera gånger i V75 studion, och att det ser ut som att Emmett Brown slog sig på ett knä precis innan galoppen kom.

140912

Emmett Brown var fin i dagens jobb, dock så tyckte han det var lite konstigt med rycktussar så jag ryckte dem aldrig vi väntar med det, det blir bomull som vanligt i öronen på måndag säger Stig.

140910

Emmett Brown gick intervaller på rakbanan igår och var fin, han tränar igen på fredag och då ska vi prova rycktussar och om det fungerar bra så kör vi med det på måndag, på söndag så kommer han att få jogga lite lätt säger Riikka.

140909

Spår 5 bakom bilen på måndag i Kriteriekvalet för Emmett Brown. Ni delägare som ska till Solvalla, hör av er till oss senast på fredag kl 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter, de ligger sedan i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni beställt biljetterna i.

140909

Anmäld till uttagningslopp till Svenskt TravKriterium som körs på måndag på Solvalla, vi väntar på startspår.

140905

Emmett Brown gick intervaller på rakbanan i tisdags och Ville Karhulahti körde då, idag så har han gått rundbanejobb med Stig H och han var nöjd med honom, på tisdag så är det anmälningar till Kriterieuttagningarna och vi får hoppas på ett bra spår för honom då säger Riikka.

140830

Jag körde Emmett Brown igår i ett lagom lätt rundbanejobb och han kändes fin, och allt var normalt säger Stig H.

140828

Allt bra med professorn, han har tagit det lugnt under veckan, joggade lite i tisdags och allt var som det skulle, han går jobb imorgon klockan 11:00.

140825

Allt verkar bra med Emmett Brown efter loppet i lördags, han får vila idag och jogga imorgon säger Riikka.

140823

Det blev galopp för Emmett Brown i dagens E3 final på Romme, Emmett Brown satt i andrapar utvändigt i första sväng när hästen i dödens togs upp och det blev en hastig tempominskning, Emmett Brown som är orutinerad tålde inte den manövern i den höga farten utan galopperade, det här var sjätte starten i karriären, nu får Emmett Brown åka hem till Stora Alby och få ett par dagars ledighet innan det är dags att börja ladda för kval till Svenskt Trav-Kriterium på Solvalla måndagen den 15 september.
Erik Adielsson var nöjd med Emmett Brown, det var inte hans fel att han galopperade, han kändes sedan smidig och fin efter galoppen sa Erik.
Jag har sett loppet flera gånger och Emmett Brown klarade inte av att Erik tog i honom i den höga farten då det blev kraftig tempominskning framför dem, han är orutinerad och han lär sig, ni har en bra häst sa Stig H när vi pratade med honom på telefon ikväll.

140822

Han har varit ute och joggat med Riikka idag på förmiddagen och Emmett Brown var smidig och fin, han tar åt sig varje lopp och går framåt hela tiden, han är orutinerad men kommer med all säkerhet att göra ett bra lopp säger Stig H. Vi har nu kollat hovarna och Emmett Brown kommer att gå barfota runt om och med vanlig vagn som senast.
Vi var på plats på Stora Alby idag och det finns några bilder från dagen på Emmett Brown på @StallKenny på Twitter. Emmett Brown ser fantastiskt fin ut och han är en cool kille, vi tror att om han håller sig på benen och är frisk så springer de inte ifrån honom i E3 finalen imorgon.

140821

Emmett Brown har bara varit ute i hagen och haft det skönt idag, jag ska jogga honom lite imorgon, allt verkar bra med honom säger Riikka.

140819

Stig H körde idag ett rundbanejobb med Emmett Brown, runt 1.30/ 2000m och Stig var jättenöjd med Emmett Brown´s jobb idag! Nu ser vi fram emot lördag hälsar Riikka.

140817

Lopp 10 (V75-6) körs E3 finalen som på lördag, ni delägare som ska till Romme hör av er till mig senast på onsdag klockan 10:00 så ordnar jag med stallbacksbiljetter, de ligger sedan i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

140815

Delägare var på morgonen idag på plats och såg Emmett Brown gå jobb och de rapporterar, Emmett Brown kördes först i några uppvärmningsvarv med sin skötare Riikka, sedan så körde Stig H honom i relativt lugnt tempo i två varv, Emmett Brown såg bra ut och han har sett mycket bra ut efter loppet, han har inte visat någon stelhet alls, både Riikka och Stig H var också belåtna efter dagens jobb.

140814

Riikka har kört Emmett Brown och hon säger att han är mindre stel än han vanligtvis brukar vara efter ett lopp, det är alltid ett gott tecken, han kommer att gå ett lätt rundbanejobb klockan 08:30 imorgon här på Stora Alby, med första uppvärmning 08:00 säger Stig H Johansson.

140813

Han har bara tagit det lugnt efter loppet, var lite trött igår men är pigg idag, han går ett lätt jobb i slutet av veckan.

140811

Stort GRATTIS alla delägare i Emmett Brown som travade i tredjespår genom första sväng, vreds ut i fjärdespår på första rakan, ner i dödens innan andra svängen, satt sedan i dödens i det tuffa tempot på Psycho och Björn Goop som ledde, Psycho som var tvåa i E3 finalen över 2140 hade ingenting att sätta emot Emmett Brown´s slutstöt över upploppet, 1.12,5/ 1640a skrevs segertiden till för Emmett Brown och segermarginalen skrevs till en längd. När man ser en sån här prestation så finner man knappt ord, vi har pratat både med Stig H Johansson och Erik Adielsson efter loppet och båda två är rejält imponerade av Emmett Brown, nu väntar E3 final på Romme lördag 23 augusti och där startar Emmett Brown ifrån spår 3 och förutom evig ära och berömmelse så väntar 800 000 kronor till segraren. Stort GRATTIS än en gång alla delägare i andelshästen Emmett Brown!! och stort LYCKA TILL i finalen.

140808

Allt bra med Emmett Brown idag, han är pigg och fin och vi hoppas på tur med löpningsförloppet på måndag i E3 uttagningen.
Så här skriver Stig H Johansson även på sin hemsida:
– Det var snöpligt att han felade i sista svängen när han såg ut att ha grepp om loppet i Bollnäs senast. Enligt Erik var han okoncentrerad och sprang och bröt i omgångar. Emmett Brown visade i alla fall ännu en gång att han har fina resurser. Bakspår nu är förstås en nackdel för en häst med hans startsnabbhet och målet nu blir i första hand att kvala vidare i E3. Om han kan tävla utan skor, som senast, är jag inte säker på.

140805

Spår 10 var inget vi önskade, men någon häst måste få det spåret också, ni delägare som ska till Färjestad på måndag, hör av er till oss senast på fredag klockan 10:00 så ordnar vi med biljetter, de ligger sedan i huvudentrén på Färjestad på måndag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

140805

Anmäld till E3 uttagningarna på Färjestad på måndag som körs över 1640 meter autostart, enbart 30 godkända hästar anmälda vilket innebär att det körs tre stycken uttagningslopp, det blir då tio hästar med i varje uttagningslopp där fyra hästar går till final från varje uttagningslopp. Vi väntar på startspår.

140804

Jag körde Emmett Brown i morse istället då det annars hade blivit för tajt inpå anmälningarna imorgon bitti, idag så var han som han ska, han hängde inget på någon töm, travade perfekt och han kändes jättefin, jag anmäler honom imorgon bitti till E3 uttagningarna på Färjestad nästa måndag säger Stig H.

140801

Emmett Brown har bara tagit det lugnt efter starten och jag körde ett lätt rundbanejobb med honom idag, han hängde lite på högertömmen i dagens jobb och var lite stel, jag kommer att köra ett jobb med honom igen troligen tidigt tisdag morgon innan anmälningarna till E3 så får jag känna på honom hur han känns då säger Stig H.

140727

Det som såg ut att bli en imponerande spets & slut viktoria slutade i galopp i utgången av sista sväng, Emmett Brown såg ruggigt fin ut ända fram tills galoppen kom och såg ut att ha allting under kontroll.
– Jag fick ingen kontakt med hästen i jänkarvagnen, det gick inte att korrigera honom någonting och galoppen kom, utan den så sitter vi på leken och jag har svårt att se honom förlora då, hästen kändes jättefin och var helt okörd, Emmett Brown fungerade också perfekt på barfotabalans, vi byter sulky till nästa start sa Erik efter loppet.
– Det var en oturlig galopp i sista kurvan, jag har inte pratat med Erik, men det kan vara så att det var något lopp för tidigt med jänkarvagn som Erik sa, men Emmett Brown har varit så förnuftig i loppen tidigare så jag trodde det skulle gå bra, vi får ändra lite till nästa start. Han har visat att han duger bra och om inget nu är fel och att han har tagit detta lopp på ett bra sätt så är det inte omöjligt att vi startar i E3 uttagningarna nästa gång, de körs på den 11 augusti på Färjestad sa Stig H efter loppet.

140725

Emmett Brown har känts som vanligt i jobben under veckan och allting verkar bra, det kan bli så att vi plockar av alla fyra skorna på söndag säger Stig H idag.

140723

Han har tränat på som han ska göra veckan som har gått och som vi vet är han inget träningslejon, han gör dock allt som vi vill han ska göra, Emmett Brown är en löphäst säger Stig H. Spåret på söndag är bra, men det blir nog svårt att komma till ledningen men han får förhoppningsvis en bra position. Vi tar loppet som ett led i uppträningen, han har bara tre starter innanför västen och är orutinerad och behöver lopprutin, inga ändringar i utrustningen är planerade idag (onsdag), vi hoppas på att vara bland de sex främsta på söndag då är han kvalificerad för semifinal i Breeders Crown den 19 oktober.

140722

Spår 4 bakom bilen på söndag och Erik Adielsson kör, ni delägare som ska till Bollnäs på söndag hör av er till oss senast på torsdag klockan 10:00 så ordnar vi med biljetter, de ligger sedan i huvudentrén i det namn som ni beställt biljetterna i.

140722

Anmäld till Breeders Crown på Bollnäs på söndag, vi väntar på startspår.

140715

Han har tränat på som han ska veckan som gått, han gick ett lätt rundbanejobb idag och vi har lärt oss nu att han är inte så inspirerad av att träna, men gör det vi begär av honom såklart, planen är fortsatt att starta på Bollnäs i Breeders Crown nästa söndag säger Stig H.

140708

Emmett Brown känns fin i jobben, han var fin i fredags och fin idag då vi körde intervaller på rakbanan, vi laddar honom nu några veckor och siktar att starta i Breeders Crown på Bollnäs den 27 juli säger Stig H.

140701

Jag körde ett rundbanejobb med Emmett Brown idag, han var lite stel i jobbet, ingen större fara men lite stel. Vår massös har tagit hand om honom idag, masserat honom, bl.a i bogen där hon hittade lite att massera, jag hade lite funderingar direkt efter loppet att låta veterinären titta på honom idag, men han kändes bara lite stel och vi tror att stelheten sitter i mjukdelarna, massagen kommer att göra honom gott säger Stig H.

140630

Emmett Brown har joggat lugnt idag, imorgon så går han ett jobb på rundbanan och sedan så kommer veterinären att titta på honom imorgon eftermiddag om det behövs säger Riikka.

140627

Riikka hälsar att allt är bra med Emmett Brown efter hemkomsten till Stora Alby.

140627

Stort GRATTIS alla delägare i Emmett Brown!! Vilken häst ni äger, idag så hade Emmett Brown lekstuga på Solvalla, tog enkelt hand om ledningen och spårade sedan varje meter av loppet, det hjälpte inte att han fick rejält tryck i sista kurvan, Erik bara petade lite på Emmett Brown då, Emmett Brown svarade med att sträcka på sig och sedan så ”försvann” han ifrån övriga fältet, segermarginalen blev 1.15,1/ 2140a och han var inte det minsta tagen i vinnarcirkeln, han rolig Emmett Brown, gör inte mycket i träningen, springer och ”gäspar” och lattjar i sitt eget tempo, men när han kommer in på Solvalla, då vet han vad det handlar om, det har han visat i tre starter nu, än en gång stort GRATTIS till er alla delägare i Emmett Brown.
– Erik sa direkt när han lämnade över Emmett Brown att han travade inte lika bra idag som vid de två tidigare starterna, men vi kan inte klaga en sådan här dag sa Stig H och fortsatte, det blev enkelt och han bara joggade ifrån de andra på ett imponerande sätt, han var inte tagen efter loppet och det såg bra ut, vi låter dock veterinären titta igenom honom på tisdag för säkerhets skull, han kanske behöver lite rundsmörjning nu efter tre lopp avslutade Stig H.

140625

Idag slappar Emmett Brown ute i hagen, allt bra med honom.

140624

Sex intervaller på rakbanan idag, Stig H körde Emmett Brown själv och var väldigt nöjd efter jobbet säger Riikka.

140623

Spår 2 i debuten med framspår bakom startbilen för Emmett Brown på Solvalla på fredag, ni delägare som ska till Solvalla på fredag mailar mig senast på onsdag klockan 10:00 så ordnar jag med stallbacksbiljetter, det är fri entré men biljetter behövs till stallbacken så de ligger i kassan mellan banan och stallbacken på fredag. Allt bra med Emmett Brown meddelar Riikka som säger att han kommer att gå ett jobb på Stora Alby imorgon.

140623

Anmäld till ett treåringslopp på Solvalla på fredag, vi väntar på startspår.

140618

Emmett Brown blev lite stel efter loppet, men det var mindre denna gång än efter kvalet. Han har fått massage och i måndags så gick han ett lugnt rundbanejobb och var fin, han går rakbaneintervaller imorgon säger Riikka.

140614

Emmett Brown visar upp Zlatan talanger och Riikka sina paparazzi talanger när hon filmar Emmett Brown när han tränar på att jonglera med boll helt ovetandes om att allt filmas, se på filmen på vår sida StallKenny på YouTube.
Emmett Brown har bara tagit det lugnt efter loppet i onsdags och han verkar som vanligt säger Riikka.
Vi har såklart även pratat med Stig H efter loppet och han är mycket nöjd med Emmett Brown som verkligen är en riktig löphäst, vi fortsätter att tävla i några vanliga lopp nu, sedan får vi sikta mot årgångsloppen om han fortsätter att utvecklas på det sätt som han gjort hittills säger Stig H belåtet.

140611

Emmett Brown fick mycket beröm av sin skötare Riikka för att han är så lugn och harmonisk, ”Mr Cool” kallar Riikka Emmett Brown för, han beter sig som en gammal häst när han kommer till Solvalla, han bryr sig inte ett dugg. Han värmdes i första värmningen av Riikka och var fin, i andra värmningen så körde Erik Adielsson och Emmett Brown fick prova på att vara med bakom startbilen, det var som att han aldrig gjort annat, han bara lunkade med. Emmett Brown kom ut till defilering och provstart, han var hur lugn och fin som helst, när sedan starten gick så tog Erik rygg på ”Tarzans” häst, Emmett Brown låg i rygg på ledaren loppet igenom sedan och han kunde inte utmana Cantab Hall sonen Volstead över upploppet, Volstead som var så där ruggigt grym som många Cantab Hall hästar kan vara, Volstead är en amerikaimport så honom slipper vi möta om det blir årgångslopp framöver för Emmett Brown. Emmett Brown slutade tvåa på tiden 1.14,3/ 2140a i sitt livs andra start… och han är 3 år.
– Han var riktigt fin, han sänker två sekunder varje lopp nu, så nästa start går han 1.12, sen 1.10 efter det sa Erik Adielsson och skrattade gott efter loppet, det syntes på normalt försiktige Erik att han var riktigt belåten med Emmett Brown. Det är en riktig löphäst det här, han är lite lat och trög i loppen och jag får sitta och ”meta” på honom, men det är bara bra så det gör jag gärna, loppet blev perfekt för hans del idag, rygg ledaren och normalt så ska han ju vinna loppet, men Tarzans häst var grym. Vi tar ett lopp i taget, men det finns massor att göra med honom utrustningsmässigt längre fram, men det behöver vi inte börja med ännu, han räcker bra så här som han går utrustad nu sa Erik och sken med hela ansiktet.

140611

Allt bra med Emmett Brown idag inför starten ikväll som ni kanske redan har läst på @StallKenny på Twitter. Han har testat på att få jogga bakom bilen hemma på Stora Alby och det löste han bra, inga som helst problem, det låter som att det blir samma utrustning som vid debutsegern. Vi hoppas att Emmett Brown sköter sig och gör en bra insats ikväll.

140604

Spår nr 9 bakom bilen för Emmett Brown i startbilsdebuten, det känns spontant som ett väldigt bra spår att smyga med från då det känns som att det kan bli körning därframme från start, det är ett mycket fint treåringslopp som Solvalla bjuder på, Erik Adielsson sitter i sulkyn. Ni delägare som önskar biljetter hör av er till mig senast på måndag klockan 10:00 så fixar vi det, biljetterna ligger sedan i huvudentrén i det namn som ni har beställt i på onsdag.

140604

Anmäld till start till ett treåringslopp på Solvalla på onsdag, vi väntar på startspår.

140531

Jag körde jobb med honom igår och han känns smidig och fin, det finns inte så många lopp i hans klass, det finns ett lopp på Östersund nästa helg som passar men det känns kanske inte helt rätt att åka iväg dit med en orutinerad häst, den 11 juni finns det ett treåringslopp stängt vid 75 000:- på Solvalla, jag ska titta lite mer innan jag bestämmer mig helt vart nästa start blir, det känns som att Emmett Brown har rätt inställning säger Stig H.

140527

Han har idag på förmiddagen gått sex intervaller på rakbanan och han kändes helt normal och precis som han ska, det är snart dags att börja titta efter lopp åt Emmett Brown igen säger Stig H.

140520

Emmett Brown var lite stel i dagens jobb precis efter kvalloppet, ingen fara bara lite träningsvärk efter jobbet.Han ska få massage i eftermiddag av Helena som är vår massör.

140519

Allt verkar bra med Emmett Brown efter debutsegern, han har bara tagit det lugnt efter loppet och går ett lätt jobb imorgon säger Riikka.

140516

Grattis alla delägare till debutsegern! Det blev alltså seger i debuten för Emmett Brown på Solvalla idag, han tog spets omgående sedan var det spets och slut, en ren och skär uppvisning! sista 500 travade Emmett Brown efter 12,0 segertiden blev 1.16,2 voltstart, segermarginalen skrevs till 2,5 längd ner till tvåan.
– Det var en bra debut, det var ingen fara någon gång under loppet och Emmett Brown gick undan på ett bra sätt, han var långt ifrån tom i mål det är en fin häst som vet när det är tävling sa Erik efter loppet.

140514

Allt bara bra efter måndagsjobbet, Emmett Brown har varit i hagen hela dagen igår och kommer så att vara även idag, jag ska jogga honom imorgon och sen kommer vi till Solvalla laddade på fredag. Han är busig och glad och allt verkar bra! Det blir en spännande dag på fredag säger Riikka.

140512

Spår nr 2 i tävlingsdebuten och Erik Adielsson kör Emmett Brown på fredag. Det är fri entré på Solvalla på fredag så inga biljetter behövs till entrén, men ni delägare som ska dit mailar mig senast på onsdag kl 10:00 så ordnar jag med stallbacksbiljetter åt er, de ligger sedan hos vakten mellan banan och stallbacken i det namn ni beställt i på fredag.

140512

Emmett Brown har nu på morgonen gått ett jobb på Stora Alby och han var så fin i det så Stig H anmälde honom till debut på Solvalla på fredag, vi väntar på startspår.

140509

Emmett Brown känns bra i träningen, han har gått intervaller på rakbanan måndag och torsdag denna vecka, han kommer att gå ett litet test på måndag morgon så att jag får se vart han står, är han fin då så är det inte omöjligt att jag anmäler honom till debut på fredag på Solvalla nästa vecka, det kan vara så att det fattas lite i honom och då väntar vi naturligtvis någon vecka med debuten säger Stig H.

140502

Emmett Brown gick ett lugnt rundbanejobb i måndags, han var lite stel då men ingen större fara, han gick jobb igår och var då jättefin så han hade nog lite träningsverk efter kvalet i måndags säger Stig H.

140425

Emmett Brown har bara varit ute i hagen och haft det skönt efter kvalloppet, han kommer få jogga lite lätt imorgon. Vi är mycket nöjda med hans kvallopp i onsdags, han kommer nu att få jobba på några veckor framöver och finslipas.

140423

Emmett Brown är nu inkvalad på 1.20,2 /2140, efter att skötaren Riikka värmt honom första gången så värmde Ville andra värmningen, redan när Riikka var ute med Emmett Brown på banan så syntes det att det är en häst med rätt inställning, normalt sett så springer en häst och vinglar och är ”tittig” och tittar på allt nytt, men inte Emmett Brown han bara gjorde sitt jobb och i sakta farter så flöt travet perfekt. I loppet sedan så skötte sig Emmett Brown mycket fint både i defilering och i volten samt sedan i loppet, han låg i femtepar invändigt hela loppet, kom loss sent i sista sväng och åkte bara med, det var ett mycket fint intryck vi fick idag.
– Han visade rätt inställning i kvalet och det känns som att det är en häst som har alla förutsättningar att bli en bra tävlingsindivid, så här långt ser det riktigt bra ut och jag är självklart mycket nöjd med hur han betedde sig i loppet, om Emmett Brown nu tar det här kvalloppet på rätt sätt så är han startklar om tre veckor, han behöver ha ett tufft banjobb till i kroppen, efter det kan vi börja leta lopp, sa Stig H efteråt.

140421

I morse så gick Emmett Brown ett lätt rundbanejobb på Stora Alby, Stig H körde själv och han var nöjd och belåten efteråt då hästen kändes fin, Emmett Brown är nu redo för Solvalla på onsdag.

140418

Emmett Brown var fin i gårdagens jobb, vi körde intervaller på rakbanan och han var pigg och löpsugen, spännande kvallopp på onsdag väntar.

140416

Idag så besökte vi Stora Alby och Emmett Brown, han hade tillsammans med sin skötare Riikka varit ute och joggat på förmiddagen och går jobb imorgon klockan 08:30 igen. När vi kom första gången så var han nyduschad och  stod inne i sin box, vi bestämde med Riikka att vi skulle komma någon timme senare igen efter att vi varit över ”på andra sidan gatan” och hälsat på hos Roger Walmanns unghästtränare Per-Erik ”Bullen” Pettersson, det tog nog närmare två timmar innan vi var tillbaka. Riikka tog ut honom ur boxen, borstade honom fin och vi gick ut i hagen där hon släppte ut honom, han har verkligen växt till sig rejält, han behöver lägga på sig 50 kg till för att se perfekt ut, men han är bara barnet än, 3 år som han är Muscle Hill sonen. Han spatserade runt i hagen och Riikka och vi stod och pratade i det sköna vädret. Riikka sa att hon aldrig varit med om en sådan utveckling på en häst, dvs att hästen växt så mycket på så kort tid, vi håller med det är helt otroligt, han har blivit mer busig och gillar att hålla på och nafsa och busa, han tar handduken som ligger utanför boxen på kvällarna och kastar runt med berättade Riikka, Emmett Brown har växt till sig rejält över vintern och blivit en personlighet, det ska bli otroligt spännande att se honom i kvalloppet på Solvalla på onsdag tillsammans med Ville Karhulahti.

140416

Stig H Johansson tränade Emmett Brown kvalar på Solvalla på onsdag och i sulkyn så sitter Ville Karhulahti, spår 10 i volten. Ni delägare som ska till Solvalla på onsdag, maila oss senast på måndag klockan 10:00 så ordnar vi med stallbacksbiljetter.

140411

Igår så gick Emmett Brown ett lugnt rundbanejobb och han kändes fin så han har tagit måndagens snabbare test bra.

140407

Emmett Brown gick idag ett rundbanejobb i sulky på en tre sekunder tung bana på Stora Alby, han gick utvändigt om en annan treåring och Emmett Brown var jättefin i jobbet, jag körde 1.23,5 /2000 meter på den sega banan och det var enkelt, om inget oförutsett inträffar så planerar jag att kvala honom på Solvalla onsdagen den 23 april säger Stig H.

140404

Emmett Brown har denna vecka gått intervaller på rakbanan både måndag och igår torsdag och kändes pigg och fin, nästa vecka så är det tänkt att han ska gå ett rundbanejobb måndag eller tisdag och efter det så vet vi om han är kvalklar eller om han måste träna på ett tag till, vi är väldigt nöjda med honom så här långt säger Stig H.

140328

Emmett Brown har gått sex intervaller på rakbanan både måndag och torsdag denna vecka och han känns laddad, löpsugen och fin i dem, allt bra.

140321

Intervaller på rakbanan i måndags för Emmett Brown och han var fin i dem, spänstig och smidig. Igår så körde vi ett lätt rundbanejobb med honom och han tränade bra då också, han är pigg och glad och känns fin i jobben.

140314

Emmett Brown har idag gått ett rundbanejobb på gården och han kändes fin även i dagens jobb, han har varit fin i båda veckans jobb och vi är nöjda med honom.

140311

Erik Adielsson var med och körde jobb idag på Stora Alby och han körde då Emmett Brown i de sex intervallerna på rakbanan, Erik sa efteråt att Emmett Brown är en fin okomplicerad travare och att han var nöjd med hästen i dagens jobb, Emmett Brown var en trevlig bekantskap avslutar Erik.

140307

Emmett Brown har gått intervaller på rakbanan under veckan som gått, sex intervaller i tisdags och sex intervaller idag, och han har varit fin i de intervallerna. Han har haft lite känning till och från av att han har växt mycket och jag tror det var av det han fick den konstiga hältan tidigare, det är inga problem med honom för dagen, han tränar bra och om allt fortlöper så här fint så är det dags att åka in till Solvalla och kvala honom om någon månad säger Stig H och låter nöjd.

140228

Han mår bra och känns fin i jobben, han gick ett rundbanejobb i tisdags och var fin, och han har gått ett rundbanejobb även idag här på Stora Alby och Ville Karhulahti körde honom då, Ville var nöjd efteråt, det ser bra ut och vi slipar vidare på Emmett Brown.

140221

Emmett Brown mår bra och har ätit helt normalt, han har gått rundbana tisdag och idag och kändes bra så allt är normalt.

140214

Positiva nyheter från Stora Alby idag, Emmett Brown har ätit upp all sin mat de senaste två dagarna precis som han ska, Ville Karhulahti körde ett lugnt rundbanejobb med honom idag på förmiddagen och allt var normalt, han travade bra och han kändes fin i jobbet.

140211

Emmett Brown har ätit bättre och Stig H körde honom i ett lugnt rundbanejobb idag, men var inte helt nöjd. Han travar helt normalt men han sprang och slog lite med svansen och var lite ovillig, det är något som stör honom. Vi kommer nu att låta honom få träna lugnt och ha stenkoll på honom före under och efter varje jobb. Vi har tittat på honom och veterinären har tittat på honom och det är väldigt svårt att säga vad som kan vara fel när han inte har några symptom. Han kissar och bajsar normalt, har ingen spänning eller ont i magen, inga fel på tänderna, han hostar inte har ingen feber, är fin i halsen travar helt normalt, så det är ett frågetecken. Vi har svårt att tro att det är något större fel på honom då han är busig i hagen och springer och tar av sig täcket som vi sätter på honom. Han uppvisar heller inga sjukdomssymptom.

140207

Det var meningen att Emmett Brown skulle ha gått ett rundbanejobb idag, men i och med att han fortfarande äter lite dåligt så bestämde Stig H att han får stå över dagens jobb och han fick en joggingtur istället, vi hoppas att han vill börja äta som han ska nu igen när han får ta det lite lugnt så hoppas vi att vi är igång med fortkörningen som vanligt igen nästa vecka.

140205

Vi har besökt Emmett Brown idag på Stora Alby, han hade gått jobb igår och Stig H hade kört honom själv i sex intervaller på rakbanan och varit belåten, veterinären var på plats och kollade honom i munnen igår då han har slarvat lite med maten de senaste dagarna, de kan göra det om de har problem med tänderna som de håller på och byter nu, han såg dock inget konstigt men det kan vara tänderna under som gör ont i tandköttet när de nya som ska upp, vi håller koll på det, Emmett Brown är pigg och busig som tusan och han börjar förstå att killar gillar tjejer även om man inte kan tro det då Chapeau och Emmett Brown stod och ”pussades” genom gallret idag.

140131

Även denna vecka så har vi kört sex intervaller på rakbanan, både i tisdags och idag och han har skött sig fint i dem, allt väl och ingen hälta, han är fin för dagen säger Stig H.

140124

Sex intervaller på rakbanan idag, inga konstigheter, ingen hälta eller liknande utan Emmett Brown var fin även i dagens jobb.

140121

Ingen hälta i dagens jobb heller och Emmett Brown var fin, får jobba på och bygga muskler.

140120

Vi har idag besökt Emmett Brown på Stora Alby, det var ett möte med en häst som växt rejält sedan vi såg honom senast, han börjar bli riktigt snygg men behöver bygga på sig mer muskler, han kommer att bli ruggigt fin när han är färdigväxt, han hade idag varit ute och joggat och han hade känts smidig och fin.

140117

Emmett Brown har varit fin i båda veckans jobb, jag körde ett rundbanejobb med honom idag och det fanns ingen tillstymmelse till hälta eller några andra tendenser till att han skulle ha ont, vi har en massör som gått igenom honom i veckan och hon hittade något i bogen på honom som hon masserat bort, han kändes fin idag säger Stig H.

140115

Vi mailade samtliga våra delägare igår, om du som är delägare inte skulle fått det mailet om delägarresan till Lexington, hör då av dig i så fall, ifall du inte skulle ligga med på delägarlistan, vi tror att mailet gått ut till alla våra delägare, men kolla mailen så ni inte missar något mail från oss.

10 januari, 2014

​Han har bara joggat lite lätt och varit ute i hagen de senaste dagarna, inga konstigheter syns och vi får hoppas att han är okej igen nästa vecka.

​7 januari, 2014

​Veterinären har idag gått igenom Emmett Brown, det finns ingenting som syns som han kan ha ont av, ingen svullnad eller någon puls i benet som vi kan härleda till. Det kan vara något som han trampat på och det har blivit en liten svullnad på invändigt som sedan i vissa lägen trycker på en nerv, sånt går ner av sig själv och veterinären tyckte att han kunde ta det lugnt veckan ut och sedan kör vi igång igen nästa vecka igen säger Stig H.

​3 januari, 2014

​Han har bara gått lugn motion de senaste dagarna, veterinären kommer att titta på honom när han kommer nästa vecka.

​30/12-2013

​Emmett Brown gick jobb idag igen och Stig H körde själv, han blev efter några hundra meter halt, det förvann och var borta, blev sedan halt igen och Stig H valde att avbryta jobbet, han var så här stel och kantig även i början av förra veckan, det är svårt att hitta något fel när hältan försvinner, vi får låta en veterinär titta på honom och försöka lokalisera vad det är som stör honom säger Stig H.
Det finns en bild på Emmett Brown på @StallKenny på Twitter idag då vi var på besök på Stora Alby.

​27/12

​Han var lite stel och kantig i måndagsjobbet på rakbanan, men mycket bättre i dagens jobb på rundbanan, allt bra.

​20/12

​Emmett Brown har varit lite snuvig, men har gått jobb denna vecka och gick jobb igår på rundbanan, det var ett par delägare på plats igår och såg gårdagens jobb, han sköter sig bra säger Stig H.

​13/12

​Stig H körde Emmett Brown på rundbanan igår och han var nöjd och belåten med det jobbet, gick intervaller på rakan i måndags och var fin även i dem.

​6/12

​Emmett Brown har gått intervaller på rakbanan denna vecka och han känns smidig och fin i båda dem jobben, han sköter sig bra och vilan han hade har gjort honom gott.

​29/11

​Ute i hagen och har det skönt idag, han har växt rejält under den tiden som han tog det lite lugnare, ser fin ut.

​28/11

​Han tränar på bra, jag körde 1.40 med honom på rakan idag och det kändes bra, han ser fin ut säger Stig H.

​22/11

​Är idag ute i hagen och sprintar loss, han ser ut att trivas och mår gott, han har sett fin ut i de två jobb som han gått, och vilan har gjort honom gott säger Stig H.

​21/11

Emmett Brown har nu börjat gå jobb, vi ligger på 1.50 tempo så det är bara lugna farter, och så kommer att vara ett tag framöver, han gick jobb i måndags och idag på rakbanan och han känns bra säger Ville Karhulathi.

​14/11

​Emmett Brown joggar på veckan ut, han är pigg och travar fint i lugna tempon, allt bra.

​11/11

​Vi var och hälsade på Emmett Brown idag när vi kom från Arlanda, han hade precis varit ute på en joggingtur i skogen och allt var okej, han får jogga denna vecka ut, nästa vecka så kör vi igång med snabbjobben.

​8/11

​Han joggar på och allt är som det ska, han joggas även nästa vecka.

​3/11

​Allt väl med Emmett Brown när vi tittade till honom igår på Stora Alby innan vi fortsatte till Arlanda och vidare till New York/ Harrisburg.

​1/11

​Emmett Brown är igång och joggar för fullt och allt verkar bara bra med honom, pigg glad och nyfiken.

​25/10

​Vi har idag besökt Emmett Brown på Stora Alby hos Stig H Johansson, det var ett tag sedan vi såg honom, men oj vad han växt!!! Han har mått gott av vilan fick vi berättat för oss och fått växa till sig, han såg verkligen jättefin ut, han har också fått en kompis, Chapeau, de två gillar varandra och står bredvid varandra inne i stallet, Emmett Brown var idag ute i hagen och solade sig och mådde gott i solskenet. Han får jogga nu tre veckor nu innan vi kör igång träningen för fullt med honom.
​Mer text och även foton på Emmett Brown från idag finns på @StallKenny på Twitter.

​23/10

​Han har fått börja jogga nu efter lite vila, och efter de här veckorna som han fått ta det lugnt så ser han mognare ut i kroppen, det är en fin travare och han får jogga på ett tag nu innan vi kör igång träningen igen på allvar säger Stig H.

​16/10

​Emmett Brown tar det lugnt, men skrittas varje dag och är mycket ute i hagen, han ser ut att må väldigt bra.

​8/10

​Emmett Brown har blivit bränd nu i båda hovlederna fram och även harhasen, han kommer nu att skrittas i tre veckor och få vara ute i hagen, efter det så är det tre veckors joggning innan hårdträningen inför treårssäsongen börjar. Det är bra med lite lugnt för honom då han växt, han mår bra.

​3/10

​Stig H Johansson har nu gått jobb på Stora Alby och det är en fin häst med bra lunk och vägvinnande aktion, vår veterinär har gått igenom honom och han var lite stel i framstället och blev behandlad, vi kommer även att bränna en liten harhas och eventuellt båda kotlederna fram, det är ju ingen tvåårsstart planerad och då är det bra att göra det nu så att han är helt fräsch innan vi drar igång hårdträningen säger Stig H.

​28/9

​Vi träffade Stig H Johansson på Solvalla idag som sa att Emmett Brown ser ut att vara en fin häst och han kommer att börja gå jobb veckan som kommer.

​27/9

​Emmett Brown kom igår och det var en snygg häst, han får acclimatisera sig och känna på omgivningarna lite nu innan vi kör igång med träningen, skötare är Riikka Eskonniemi som har bl:a Chapeau, Indigious och Jacky Glide som passhästar sa Ville Karhulahti när vi pratade med honom på Kriterieauktionen igår kväll.

​25/9

​Emmett Brown har nu lämnat Per Fromell och hans personal på Örebro travet, vi tackar stall Fromell för all den tid som de lagt ned på Emmett Brown och det de format Emmett Brown till, det ska bli mycket spännande att följa denna hingst hos stall Stig H Johansson framöver.

​18/9

​Emmett Brown åker upp till Stora Alby och Stig H Johansson på onsdag.

​17/9

​Allt väl med Emmett Brown, han sköter sina jobb som han ska och allt ser bra ut, gick ett rundbanejobb idag på förmiddagen och var fortsatt fin, nästa vecka åker han till Stig H Johansson.

​12/9

​Emmett Brown fortsätter att sköta sig bra i jobben, i tisdags så var han med i ett provlopp och travade i underkant av 1.30/ 2140 meter och han travade perfekt och visade rätt inställning, jag kommer att köra upp honom till Stig H Johansson under v39 säger Per Fromell.

​6/9

​Idag så var det delägare på plats och tittade på Emmett brown när han gick jobb, vi körde ett rundbanejobb över 1640 meter, första 500 efter 1.32 och sista 1000 efter 1.24 och jag var mycket nöjd med honom och även delägarna var nöjda hälsar Per Fromell.

​2/9

​Emmett Brown är nu slutsåld och vi hälsar alla delägare hjärtligt välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

​2/9

​Emmett Brown har gått nio 700 meters intervaller på rakbanan idag och han var lika smidig och fin som vanligt.

​31/8

​Igår kväll så höll Lutfi Kolgjini sin årliga auktion i Vomb, den blev en fullständig succé och auktionen omsatte 26 miljoner 490 tusen kronor!!
Hetaste avelshingsten just nu: MUSCLE HILL
Muscle Hill´s avkommor är stekheta att äga och det var makalösa priser på MUSCLE HILL´s avkommor, de såldes för:
Perseus Face e. Muscle Hill 1,4 miljoner kronor
Panter Face e. Muscle Hill 1,3 miljoner kronor
Mo Farah e.Muscle Hill 1 miljon kronor
Playboy Face e.Muscle Hill 1,1 miljoner kronor
Carmine AM e. Muscle Hill 1,6 miljoner kronor

​Carmine AM efter Muscle Hill blev auktionens dyraste häst med sina 1 miljon 600 tusen kronor!!

​Exakt 1 miljon kronor billigare säljer vi
EMMETT BROWN
efter Muscle Hill för som andelshäst, han säljs i 20 andelar a´ 30 000 kronor styck = 600 000 kr och även här är det snart slutsålt, Emmett Brown är en mycket fin hingst som mäter 1,59 i mankhöjd och som gör allting rätt i jobben (läs här under), modern Traci Spur vann 16 lopp och tjänade 1,5 miljoner kronor!!

​30/8

​Muscle Hill sonen Emmett Brown har denna vecka gått nio intervaller på rakbanan både måndag och torsdag, och han har det lätt för sig. I slutet av september så kommer Emmett Brown att åka till Stora Alby och Stig H Johansson för fortsatt finslipning.

​23/8

​Emmett Brown har gått nio intervaller på rakbanan idag, vi körde dem i tempon mellan 1.35- 1.40 och han var mycket fin säger Per Fromell.

​18/8

​Andelarna har ramlat ut efter gårdagen, och det finns nu bara några andelar kvar i Emmett Brown för dig som vill vara med i en mycket fin hingst ur fantomen Muscle Hill´s första kull!!

17/8

​Gick jobb på förmiddagen idag tillsammans med Extra Fudge och Say That Again innan V75 tävlingarna, ett rent uppvisningsjobb för att alla som kommit för att titta skulle få se hur hästarna rörde sig och hur de travade, Emmett Brown var mycket fin och han är smidig som en panter, lite ”flygmaskinsstuk” när han lägger ner sig när farterna ökar, Per Fromell mätte honom idag och han mäter 1.59 i mankhöjd.

16/8

​Allt väl med Emmett Brown, han är redo att visas upp klockan 10:30 på stora banan inne på Örebro travet imorgon lördag, Emmett Brown har nr 1 på vojlocken. Välkomna att komma och se honom gå ett uppvisningsjobb då.

​14/8

​Emmett Brown gick rundbanejobb i måndags och var fortsatt fin. Missa inte att se honom på lördag då han visas upp på Örebro travet innan V75 tävlingarna.

​9/8

​Gick jobb igår, vi körde 1.31 sista tusen med honom och han joggar på lätta fötter, mycket fin.
Lördag 17 augusti klockan 10.30 så kommer Emmett Brown att köras och visas upp på stora banan inne på Örebro travet innan V75 tävlingarna för er som vill komma och titta.

​2/8

​Idag så är Emmett Brown ute i hagen i det sköna sommarvädret och sprintar tillsammans med sina kompisar.

​1/8

​Emmett Brown gick intervaller på rakbanan idag och han var lika fin som vanligt.

​26/7

​Intervaller på rakbanan tisdag och torsdag denna vecka och han sköter sig perfekt!

​19/7

​Emmett Brown gick rakbanejobb igår utan anmärkning, går från klarhet till klarhet, fin!

​17/7

​Fin i ett rundbanejobb inne på Örebros travoval i måndags.

​12/7

Emmett Brown är nu frisk från förkylningen och han har gått lugna jobb den här veckan, han har växt på sig den senaste tiden och är fin i kroppen, vi ökar på träningen ytterligare under nästa vecka säger Per Fromell.

​5/7

​Han har tagit det lugnt under veckan och tränar som vanligt igen nästa vecka.

​1/7

​Åke Svanstedt släppte idag datumet för flytten till USA och Florida, den sker den 1 november 2013 och i och med att Åke flyttar från Sverige så kommer inte Åke Svanstedt att träna Emmett Brown och vi har efter att ha pratat med delägarna i Emmett Brown beslutat att ny tränare blir Stig H Johansson när unghästtränare Per Fromell är klar med honom i höst, vi önskar Åke Svanstedt och hans familj all lycka i världen när det blir dags att packa inför flytten i höst.

Vi ringde upp Stig H Johansson idag på eftermiddagen och han tackade självklart ja direkt till att få bli tränare på Emmett Brown, han berättade att han hört mycket gott om avkommorna efter Muscle Hill och Stig H tycker att det ska bli oerhört stimulerande att få in denna hingst efter Muscle Hill i sitt stall till hösten.

Det finns fortsatt andelar kvar i Emmett Brown för dig som vill vara med och deläga denna spännande hingst som alltså kommer att tränas av Stig H Johansson.

​1/7

​Emmett Brown har fått en kur Hippotrim då han hostat lite, han tränar troligtvis lätt i slutet av veckan igen säger Per.

​28/6

​Han har skött veckans jobb på ett exemplariskt sätt, gör allt vi begär av honom och han gör det bra.

​20/6

​Emmett Brown har gått nio intervaller på rakbanan idag, han ”leker” sig enkelt fram i intervallerna!

​17/6

​Har idag gått nio intervaller på rakbanan och han har det väldigt lätt för sig, fin som tusan säger Per Fromell.

​12/6

​Gick nio intervaller på rakbanan igår, Emmett Brown joggade dem lätt och var fortsatt lika fin som vanligt.

​6/6

​Ute i hagen idag och njuter av det vackra sommarvädret.

​5/6

​Joggade nio intervaller på rakbanan igår, vi kör tempon kring 1.40 med tvååringarna för att bygga styrka, han är fin säger Per Fromell.

​31/5

​Emmett Brown gick ett rundbanejobb igår igen inne på Örebro travets oval, han var lika smidig och fin som i måndags, allt således bara bra med hingsten efter Muscle Hill.
Förra fredagen när den årliga Elitauktionen av ettåriga travhästar hölls på Scandic Infra City så köpte Stefan Hultman auktionens dyraste häst för 770 000 kr, det var en ettårig hingst efter Muscle Hill, dvs samma far som Emmett Brown. Det finns några andelar kvar i Emmett Brown!!

​29/5

​VIKTIG INFORMATION: Om någon av er delägare inom Stall Kennys Andelshästar inte har fått inbjudan i er e-post till delägarträffen, hör av er omgående då till oss!!

​28/5

​Gick rundbanejobb igår och såg väldigt fin ut från sidan, och han kändes också väldigt bra, jobbar på som han ska.

​24/5

​I tisdags så gick Emmett Brown nio intervaller på rakbanan i mycket fin stil, joggade dem med lätthet och han verkar ha ett hjärta av guld, blir inte trött och ”leker” i intervallerna, igår gick han ett rundbanejobb inne på banan och var lika fin då, allt väl.

​17/5

​Har gått jobb på rakbanan denna vecka, nio intervaller som han sköter på ett bra sätt, spänstig och fin och gör allt vi begär av honom.​

10/5

​Emmett Brown har gått jobb på skogsslingan onsdag och fredag och allt löper på som det ska.

​6/5

​Vi har idag besökt Emmett Brown på Örebro travet och sett honom gå jobb, han har växt till sig ytterligare sedan vi såg honom senast och det är en riktig snygging efter Muscle Hill, han inledde med tre stycken bakvarv i spänstig och fin stil, Emmett Brown  joggar på lätta fötter och det ser knappt ut som han nuddar marken, han har en mycket effektiv gång. Efter bakvarven så varvade han ner några minuter innan det var dags för ett rundbanejobb över 1640 meter, när Emmett Brown sedan vände upp så syntes det att han är startsnabb, han bara stack iväg, och på spänstiga ben så joggade han i lugnt tempo rundbanejobbet och fd proffstränaren Owe Persson sken som en sol i hela ansiktet efteråt och var mycket nöjd med Emmett Brown som även såg mycket fin ut från sidan.

​5/5

​I samband med gårdagens V75 tävlingar på Örebro så tittade Åke Svanstedt in till Emmett Brown och Åke säger att hingsten efter Muscle Hill ser jättefin ut och att Emmett Brown är en individ som han tycker mycket om, hästen har växt sedan Åke såg honom senast för några veckor sedan tyckte Åke och gav tummen upp i stallet.

​3/5

​Han har även denna vecka gått intervaller på rakbanan, vi tränar på att byta positioner när vi kör, vi kör nio intervaller varje gång och han sköter sig exemplariskt.

​26/4

​Emmett Brown har gått rakbana i jobben båda gångerna denna vecka och han är fortsatt lika fin som vanligt, ett krutpaket! gör allt rätt.

​19/4

Vi har nu själva pratat med Åke Svanstedt och han säger att det är en otroligt fin häst, har växt till sig bra sedan han såg honom senast och Åke tycker att det blir mycket spännande att få in honom i träning i höst när unghästtränare Per Fromell är klar med honom, det ser ut att vara en riktig racer säger Åke, jag rekommenderar verkligen köp av de andelar som finns kvar i Emmett Brown hälsar Åke Svanstedt.

​19/4

​Gick nio intervaller på rakbanan igår igen och Emmett Brown gör allting rätt i jobben. Åke Svanstedt var inne och tittade till Emmett Brown igår i samband med Breeders Crown försöken på Örebro, och han tyckte Emmett Brown ser mycket fin ut säger Per Fromell.

​16/4

​Emmett Brown har idag gått nio intervaller på rakbanan och han kändes som vanligt, fin!

​12/4

​Idag så har Emmett Brown gått ett jobb inne på Örebro ovalen för delägare som var på besök idag, de fick se honom värma upp i bakvarv på spänstiga ben och sedan gick han ett banjobb där första tusen gick efter 1.40 och sista tusen efter 1.31, delägarna på plats mycket nöjda, Emmett Brown joggade detta i ensamt majestät!! på spänstiga ben och han var mycket fin.

​5/4

Har gått jobb på rakbanan idag igen och var lika fin som vanligt, spänstig och fin i varje jobb.

​3/4

​Idag så var vi på besök igen hos Emmett Brown, han har byggt på sig muskler sedan vi såg honom senast, en riktigt fin häst som kommer att bli superfin när han släppt all sin vinterpäls. Han gick nio intervaller på rakbanan idag tillsammans med fd proffstränaren Owe Persson och Emmett Brown har ett snärtigt och fint steg, han joggar de tempon som de kör i med lätthet och ser mycket fin ut!! Det pratas om avkommorna efter Muscle Hill att de är något utöver det vanliga många av dem, Emmett Brown har det så lätt för sig och gör allt rätt i jobben, det ska bli mycket intressant att följa honom på sin väg mot vinnarcirklarna, han har kommit en bra bit på väg!
Det finns andelar kvar i Emmett Brown!

​27/3

​Har gått jobb på rakbanan måndag och tisdag, och han är fin i varje jobb! går jobb imorgon igen, efter det så kommer han att avmaskas och få det lite lugnt över påsk, går motion på lördag och måndag.

​22/3

​Gick intervaller på rakbanan igår med efter en runda på skogsslingan först, och Emmett Brown var lika fin som han brukar, han är en mycket fin travare som har lätt för sig, idag så är han ute i hagen och har det skönt.

​19/3

​Emmett Brown har Owe kört på rakbanan och han var mycket nöjd, sju intervaller på lätta fötter och det ser bra ut.

​15/3

​Idag så har delägare varit på plats i Örebro och sett Emmett Brown gå banjobb inne på Örebro, Emmett Brown skötte sig som vanligt bra och Owe Persson som körde honom var mycket nöjd.

​12/3

​Tvååriga andelshästen efter världsstjärnan Muscle Hill, Emmett Brown som ska tränas av Åke Svanstedt var ute idag i ett provlopp på Örebro travet, han gick 2140 meter efter 1.37 och uppträdde som en rutinerad häst tillsammans med de andra tvååringarna i loppet, körande Micael Lidblom mycket nöjd, man kan lugnt säga att det ser minst sagt bra ut för Emmett Brown – detta är en riktig glänsare efter Muscle Hill som sopade rent i princip allting i USA som två- och treåring, och var överlägsen vinnare, många anser Muscle Hill vara världens bästa häst genom tiderna, 19 segrar på 20 starter och ca 20 miljoner intjänat det är oslagbart!

Det finns andelar kvar att köpa i Emmett Brown som ska tränas av Åke Svanstedt när unghästtränare Per Fromell är klar med honom.

​8/3

​Gick jobb inne på banan igen igår och var fortsatt lika fin som vanligt, det är spänstig och fin gång i honom och det känns som att han kommer att bli både stark och speedig, mycket intressant med honom då han är ur Muscle Hills första kull och det låter mycket bra på de avkommorna i USA, här i Sverige har han inte många avkommor i Emmett Browns kull, men de som finns låter det mycket bra på från tränarhåll. Idag så har Emmett Brown varit ute i hagen och sprintat och solat sig i det vårlika vädret.

​6/3

​Gick rundbanejobb igår inne på Örebro travets oval, spänstig och fin!

​1/3

​Idag så har Emmett Brown varit ute i hagen och sprintat, han har haft en skön lugn utedag med andra ord efter gårdagens jobb.

​28/2
Vi har idag besökt Emmett Brown på Örebro travet och det var ett läckert besök, hingsten efter Muscle Hill var verkligen otroligt spänstig och fin och visade ett mycket fint trav, det var wow känsla man fick!! Per Fromell körde först en runda på skogsslingan innan det var dags för honom att gå rakbanejobb, Emmett Brown ser ut som en ”flygmaskin” – han flög fram på lätta fötter på rakbanan och det var en mycket belåten Per Fromell vi mötte i stallet efter dagens jobb, du ser vilken travare det är sa Per och log med hela ansiktet.
Detta är en hingst ur Muscle Hill´s första kull, och det ska bli mycket spännande att följa utvecklingen på denna minst sagt lovande häst!
Andelar finns att köpa för dig som vill bli delägare i en hingst vars far ( Muscle Hill ) tjänade ca en miljon kronor per start.

​22/2

​Emmett Brown har idag varit ute i hagen och haft det skönt, sprintat runt med svansen i vädret och han är pigg och glad!

​21/2

​Idag så har fd proffstränaren Owe Persson kört Emmett Brown för första gången, han körde fem intervaller på rakbanan, varav den snabbaste intervallen efter 1.40, Emmett Brown var mycket fin och Owe helnöjd!

​19/2

​Gick rakbana igår och var fin, han fick börja med en tur på skogsslingan, en fin häst som gör det vi begär!

​15/2

Han jobbar på i fin stil, har denna vecka gått jobb på skogsslingan och intervaller på rakbanan, sprintar på lätta ben och är fin!!

​11/2

​Har gått jobb idag, allt bara bra fortsatt spänstig fin och gör det vi begär av honom, det är en fin häst säger Per Fromell.

​8/2

​Emmett Brown har även denna vecka jobbats på i skogen samt gått intervaller på rakbanan, han sköter sig som han ska i varje jobb och rör sig fint, han är spänstig och fin, bra att ha att göra med och allt är under kontroll.

​1/2

​Jobbat på i skogen och på rakbanan idag och han är fortsatt spänstig och fin!

​29/1

​Emmett Brown har idag varit inne på stora banan och gått jobb, spänstig och fin att köra och härlig att se på från sidan, han skötte sig exemplariskt och allt fortsatt bara bra.

​25/1

​Gått sina jobb som planerat denna vecka och han sköter sig bra, han har gått på skogsslingan och rakbanan, och vi kör i tempon mellan 1.50 – 2.00 och han bara joggar och är jättefin.

​18/1

​Han har idag varit ute i hagen och busat i snön, allt väl.

​17/1

​Vi besökte Örebro idag och fick se Emmett Brown i spänstig och fin stil jogga på rakbanan i snöyran efter en uppvärmningsrunda på skogsslingan, han såg spänstig och fin ut.

15/1

​Emmett Brown har idag gått jobb i snöyran, en runda på skogsslingan och sedan körde vi på rakbanan, det är en spänstig och fin häst säger Per Fromell.

​11/1

​Vi har idag anmält Emmett Brown till Premiechansningen, dvs. vi avstår att köra Premielopp och satsar på dubbla prispengar i Kriteriet och Derbyt om han skulle komma dit, mer om Premiechansningen kan ni läsa HÄR.

​10/1

​Har idag gått ett par rundor på skogsslingan samt några intervaller på rakbanan, sköter sig hela tiden exemplariskt!

​4/1-2013

​Jobbar på bra och utvecklas hela tiden, fortsatt fin i varje jobb.

​30/12-2012

​Det finns nu en film uppladdad på vår sida på YouTube där ni kan se hur fin och spänstig Emmett Brown är då han på lätta hovar joggar på rakbanan tillsammans med Per Fromell. Andelar finns att köpa!!

28/12

​Idag så har Emmett Brown gått en tur i skogen och sedan tre intervaller på rakbanan, han är pigg spänstig och fin.

24/12

​Emmett Brown hälsar God Jul till sina andelsägare.

​22/12

​Vi besökte igår Emmett Brown hos Per Fromell på Örebro travet, hingsten efter Muscle Hill som tjänade ca 1 miljon kronor per start!! Stallet har varit mycket belåtna med honom under uppträningen, och igår så fick vi kvitto på det när vi såg honom spänstigt trava fram i snöyran på rakbanan på Örebro travet, det är en riktig travare som såg mycket fin ut! Det finns andelar kvar i Emmett Brown för dig som vill bli delägare i en son till fenomenet Muscle Hill.

​14/12

​Emmett Brown har skött sina jobb som han ska under veckan, och vi är fortsatt nöjda.

​11/12

​Har idag gått 1600 meter i rätvarv på banan efter att ha värmts i bakvarv innan, Emmett Brown skötte sig bra.

​4/12

​Körs fyra gånger i veckan, och körs då fyra kilometer varje gång, mellan jobben så är han ute mycket i hagen på dagarna, han joggar på fint med ett bra trav, det verkar vara en riktigt fin travare.

27/11

​Sköter sig exemplariskt, går mest jobb på skogsslingan för dagen.

​20/11

​Går växelvisa jobb med banjobb och jobb på skogsslingan, tre varv kör vi och han är lätt och fin i steget, Emmett Brown växer så det knakar!! han är pigg och kaxig.

​16/11

​Allt väl, pigg och glad!

​14/11

​Joggas nu tre varv på banan och sköter sig exemplariskt, tandläkaren har varit på besök och tänderna har blivit raspade och vargtänderna är borttagna nu.

​8/11

​Joggar nu 1-2 varv på banan, en person sitter med Per när han kör, sköter sig exemplariskt!

​2/11

​Sköter sig fortsatt utan anmärkning, inga som helst problem.

29/10

​Emmett Brown är i vagn, sköter sig exemplariskt!

​23/10

​Sköter sig som han ska, vi tömkör honom och det är en lugn och fin häst som inte krånglar, han lär sig hela tiden och vi är nöjda. Vi besökte Emmett Brown idag hos Per Fromell, och kan bara konstatera att han är hur cool som helst.

​19/10

​Tömkörs och sköter sig perfekt!

​16/10

Emmett Brown sköter sig helt exemplariskt, mycket cool häst!

​10/10

​Tömkörs för fullt, lättlärd och det är en fantastisk individ!!!!

​4/10

​Sköter sig exemplariskt, gör det vi begär av honom när han tömkörs, oj vilken skön kille detta är, ruskigt cool och superfin!

​30/9

​Tömkörs för fullt varje dag och är supercool, en mycket trevlig och lättlärd hingst.

​26/9-2012

​Idag så lanserar vi andelar i Emmett Brown en högklassig hingst efter världsrekordhållaren och fenomenet Muscle Hill som vann 19 av 20 starter, Muscle Hill förlorade endast i sin debut då han slutade tvåa, han tjänade 20 miljoner kronor, dvs 1 miljon kronor per start!

​Modern Traci Spur var en stark och superspeedig amerikanska som segerdefilerade 16 gånger och tjänade över 1,5 miljoner kronor.

Emmett Brown har en otrolig utstrålning och påminner mycket om sin far Muscle Hill i kroppen. Detta är en mycket intressant avkomma ur fenomenet Muscle Hills första kull, det finns endast 17 hingstar i Sverige i den första kullen efter Muscle Hill och Emmett Brown är en av dem.
Emmett Brown kommer att bli en mycket fin häst, han har verkligen en härstamning som sticker ut, jag ser fram emot att få in honom i min träning säger Åke Svanstedt.

Resultat
EMMETT BROWN

  • Segerprocent: 16%
  • Platsprocent: 41%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 73 12-11-7 2048739 kr
2019 13 1-2-1 262400 kr
2018 5 0-1-0 60304 kr
2017 20 3-2-1 540495 kr
2016 13 3-1-3 347000 kr
2015 12 1-4-1 446540 kr
2014 10 4-1-1 392000 kr