DUE DUE

DUE DUE
  • ·Född: 4 maj 2021
  • ·Kön: Hingst
  • ·Regnr: 21-2845
  • ·Pris per andel:
  • ·Antal andelar: 25
  • ·Månadskostnad:
  • ·Tillgänglighet:Slutsåld
Stamtavla
DUE DUERAJA MIRCHIOLIVIA AMERICAVIKING KRONOSDAME LAVECANDOVER HALLBERTA'S CROWN

Tränare

horse.staff.tranareJohan Untersteiner

Skötare

horse.staff.skotareJohanna Kinell

Träningsrapporter

DatumRapport
29 Sep 2023

Due Due joggade i måndags och gick fyra intervaller på rakbanan i tisdags och idag. Han sköter sig och känns fin. Spännande kvallopp nästa vecka säger Johanna.

26 Sep 2023

Due Due kvalar på Halmstadstravet på måndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, ert Hästägarkort som ni har fått gäller både som entré och ger er tillgång till stallbacken. 

22 Sep 2023

Denna veckan gick Due Due fyra intervaller på rakbanan i måndags. I onsdags joggade han och igår torsdag gick han banjobb. PU körde. Han var mycket nöjd, nu blir det kvallopp. Det blir ingen start i år. Kvalloppet går han troligtvis 2/10 på Halmstad. Efter det får han en liten paus. Han har tränat på tufft och det har gått fort med honom. Han har vuxit enormt mycket och han är fortfarande väldigt ranglig och ofärdig i kroppen. Så lite återhämtning innan vinterträning börjar kommer göra honom gott säger Johanna.
Film från banjobbet finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

8 Sep 2023

Denna vecka har Due Due tränat två gånger på rakbanan och joggat en gång. Han sköter sig riktigt fint säger Johanna. Nästa uppdatering här kommer fredag 22 september. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något speciellt hända skriver jag in det här.

1 Sep 2023

Igår var det dags för banjobb igen för Due Due. PU körde. Han var nöjd med honom. För övrigt gick han fyra intervaller på rakbanan i måndags och joggade i onsdags säger Johanna.
Det finns en film från gårdagens banjobb utlagd igår på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

Resultat

Segerprocent: 0 %
Placeringsprocent: 0 %
StarterplaceringarStartsumma
Livs10-0-00 kr
Copyright © 2023 Stall Kenny AB, created by MenJada AB