DUE DUE

DUE DUE
  • ·Född: 4 maj 2021
  • ·Kön: Hingst
  • ·Regnr: 21-2845
  • ·Pris per andel:
  • ·Antal andelar: 25
  • ·Månadskostnad:
  • ·Tillgänglighet:Slutsåld
Stamtavla
DUE DUERAJA MIRCHIOLIVIA AMERICAVIKING KRONOSDAME LAVECANDOVER HALLBERTA'S CROWN

Tränare

horse.staff.tranareJohan Untersteiner

Skötare

horse.staff.skotareJohanna Kinell

Träningsrapporter

DatumRapport
14 jun 2024

Denna vecka har Due Due tränat måndag och torsdag. I måndags gick han fyra intervaller i backen och igår sex intervaller på rakbanan. Johan körde honom igår så jag fick möjlighet att filma lite. Han var nöjd med honom. Nu får Due Due träna ca två veckor till sedan är han redo för banjobb om inget konstigt händer säger Johanna. Det finns två filmer som Johanna filmade igår utlagda idag på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

7 jun 2024

Due Due har joggat en gång och tränat fyra intervaller på rakbanan en gång samt tränat fyra intervaller i backen en gång denna vecka. Han känns fin säger Johanna.

31 maj 2024

Due Due har joggat en gång. Gått fyra intervaller i backen i tisdags och fyra intervaller på rakbanan idag. Allt verkar bara bra med honom och han känns fin säger Johanna.

24 maj 2024

Due Due tränade två intervaller i backen för första gången i tisdags och han skötte det bra. Utöver det har han joggat en gång och har idag gått intervaller på rakbanan. Allt bra säger Johanna.

17 maj 2024

Due Due har joggat en gång och tränat två gånger på rakbanan denna vecka. Han har gått fyra intervaller båda gångerna. Allt verkar bra, han är pigg glad och gillar vara igång och träna säger Johanna.

Resultat

Segerprocent: 0 %
Placeringsprocent: 0 %
StarterplaceringarStartsumma
Livs10-0-00 kr
Copyright © 2024 Stall Kenny AB, created by MenJada AB