Träningsrapporter

DatumRapport
16 Feb 2024

Chainsaw joggar på som han ska på skogsslingan och han känns smidig och fin i jobben. Fin travare säger Philip. Nästa ordinarie veckorapportering kommer fredag 1 mars. Händer det något speciellt uppdaterar jag det här direkt, jag står hela tiden i kontakt med stallen. 

9 Feb 2024

Chainsaw joggar på och allt är bra med honom. Vi har fina träningsförhållanden med packad snö ovanpå is. Fin häst och travare säger Philip.

26 Jan 2024

Chainsaw är nu igång och joggar för fullt igen. Ingen hälta. Fin travare. Han är pigg och glad säger Philip.
Nästa ordinarie veckorapportering kommer fredag 9 februari. Händer det något speciellt uppdaterar jag det här direkt, jag står hela tiden i kontakt med stallen.

18 Jan 2024

Chainsaw har varit på Mälarkliniken idag för att undersökas av veterinär. Han var ohalt och veterinären säger att han inte kunde hitta några fel på varför Chainsaw varit halt tidigare. Chainsaw kommer nu att få stanna kvar i Sverige och Philip Di Luca kommer köra igång träningen med honom igen. 

14 Jan 2024

Chainsaw har idag kommit hem till uppfödaren Philip Di Luca i Tystberga och Chainsaw ser pigg och glad ut hälsar Philip. Han kommer nu få återhämta sig efter den långa resan från Frankrike.

12 Jan 2024

Chainsaw lämnade oss här i Normandie i förmiddags. Han är framme hos Philip Di Luca på söndag om allt går som planerat säger Lotta. Nästa ordinarie veckorapportering kommer fredag 26 januari. Händer det något speciellt uppdaterar jag det här direkt, jag står hela tiden i kontakt med stallen.

22 Dec 2023

Chainsaw tar det fortsatt lugnt. Han kommer åka hem till Sverige från Frankrike vecka 2 för vidare undersökningar med svenska veterinärer vad som är fel med honom som gör att han blir halt när han körs lite tuffare.
Nästa ordinarie veckorapportering kommer fredag 12 januari. Hästarna i de olika stallen får nu lite välbehövlig julvila och ladda om inför 2024. Jag står i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag direkt här. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År! 

15 Dec 2023

Chainsaw Tar det bara fortsatt lugnt. Veterinären som ultraljudet benet har skickat bilderna vidare till en annan veterinärexpert som ska titta på dem för att se vad som är fel som gör att Chainsaw är halt. Så fort jag vet något nytt lägger jag ut det här.

8 Dec 2023

Jag har varit och besökt Chainsaw i Normandie. Han går tillsammans med några andra hästar i hagen. Veterinären har varit och ultraljudet benet som han är halt i och senast i mitten av nästa vecka får vi svaret på vads som är fel.

1 Dec 2023

Chainsaw är fortsatt halt när vi kör honom. Veterinären såg inget på den första undersökningen men han ska undersöka honom igen säger Lotta.

24 Nov 2023

Chainsaw var inte helt bra i måndagsjobbet utan var halt. Han fick besöka veterinären i onsdags. Jag var inte själv på plats då och har inte fått veterinärutlåtandet än säger Lotta.

17 Nov 2023

Chainsaw fortsätter med sina fina träningspass. Han springer rakt och fint i vagnen och det är en härligt travare säger Lotta.

10 Nov 2023

Chainsaw fortsätter vara fin i varje jobb. En härlig individ och travare. Allt bra med honom säger Lotta.
Det finns en film från igår utlagd på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

27 Oct 2023

Chainsaw sköter sig som han inte gjort annat i hela sitt liv än att trava. Mycket trevlig och fin individ. Kompis mes Earl Simon som han tränar med. Earl kan säkert lära ut ett och annat säger Lotta.
Nästa uppdatering här kommer fredag 10 november. händer något speciellt uppdaterar jag självklart direkt. Jag står hela tiden i kontakt med stallen. /Kenny. 

20 Oct 2023

Chainsaw sköter sig exemplariskt och det finns ingenting att anmärka på. Han har inte gjort ett enda fel sedan han kom till oss säger Lotta.
Det finns tre filmer utlagda idag på Stall Kennys Andelshästar på Facebook när Chainsaw joggar tillsammans med mångmiljonären och Elitloppshästen Earl Simon.

13 Oct 2023

Chainsaw sköter sig jättebra. Han är en mönsterelev. Travar fint och har gjort allting rätt sedan han kom hit säger Lotta.

6 Oct 2023

Chainsaw sköter sig verkligen som en klasshäst. Han är i vagn och springer rakt och fint. En naturtravare! Mycket klok häst. Vi är helnöjda säger Lotta. Det finns en film utlagd igår på Stall Kennys Andelshästar där ni ser Chainsaw trava framför vagnen.

29 Sep 2023

Chainsaw tömkörde vi i början på veckan. Igår satte vi honom för vagn. Det var som han aldrig gjort annat. En fantastisk häst. Han är snäll och väldigt intelligent. Så här uppträder en klasshäst säger Lotta lyriskt.
Det finns tre filmer utlagda igår på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

22 Sep 2023

Chainsaw är en jättefin och klok häst. Han har sele med inspänning på och han är jättesnäll. Nästa vecka börjar vi tömköra säger Lotta.

19 Sep 2023

Chainsaw är framme i Normandie Frankrike hos Freddy och Lotta Chaudet. Film finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook när han kliver av transporten och talar om att han är störst bäst och vackrast, som en avelshingst. Ljud på! Nu väntar lite acklimatisering och sedan inkörning och uppträning innan han åker till Björn Goop nästa vår/sommar. Spännande häst!

8 Sep 2023

Allt bra med Chainsaw. Han växer och ser finare ut för var vecka som går hälsar Philip. I slutet av nästa vecka är sommarlovet över. Då börjar resan ner till Normandie Frankrike och börja travskola hos Freddy och Lotta Chaudet.

18 Aug 2023

Snart är sommarlovet slut för Chainsaw, han ska ut på sin första resa för att gå på travskola och köras in hos Freddy och Lotta Chaudet i La Galière Saint-Mars-du-Désert Normandie Frankrike. Han kommer att åka i början/mitten av september. 

Copyright © 2024 Stall Kenny AB, created by MenJada AB