Träningsrapporter

DatumRapport
29 Sep 2023

Chainsaw tömkörde vi i början på veckan. Igår satte vi honom för vagn. Det var som han aldrig gjort annat. En fantastisk häst. Han är snäll och väldigt intelligent. Så här uppträder en klasshäst säger Lotta lyriskt.
Det finns tre filmer utlagda igår på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

22 Sep 2023

Chainsaw är en jättefin och klok häst. Han har sele med inspänning på och han är jättesnäll. Nästa vecka börjar vi tömköra säger Lotta.

19 Sep 2023

Chainsaw är framme i Normandie Frankrike hos Freddy och Lotta Chaudet. Film finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook när han kliver av transporten och talar om att han är störst bäst och vackrast, som en avelshingst. Ljud på! Nu väntar lite acklimatisering och sedan inkörning och uppträning innan han åker till Björn Goop nästa vår/sommar. Spännande häst!

8 Sep 2023

Allt bra med Chainsaw. Han växer och ser finare ut för var vecka som går hälsar Philip. I slutet av nästa vecka är sommarlovet över. Då börjar resan ner till Normandie Frankrike och börja travskola hos Freddy och Lotta Chaudet.

18 Aug 2023

Snart är sommarlovet slut för Chainsaw, han ska ut på sin första resa för att gå på travskola och köras in hos Freddy och Lotta Chaudet i La Galière Saint-Mars-du-Désert Normandie Frankrike. Han kommer att åka i början/mitten av september. 

Copyright © 2023 Stall Kenny AB, created by MenJada AB