Träningsrapporter

DatumRapport
19 jul 2024

Aurelia Express har hostat på förmiddagen idag och kommer att strykas till söndagens start på Axevalla säger Timo.

15 jul 2024

Aurelia Express startar på Axevalla på söndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Hör av er på e-post till mig senast på onsdag klockan 09:00.

12 jul 2024

Allt bra med Aurelia Express, hon har gått jobb i backen under veckan och allt har varit bra i jobben. Jag har anmält henne till StoEliten som körs på Axevalla nästa söndag säger Timo.

5 jul 2024

Aurelia Express är frisk igen och hon har tränat som hon ska under veckan i backen och ser fin ut. Inga problem med henne säger Timo.

28 jun 2024

Aurelia Express tränade i backen som vanligt i början av veckan, men hon hade slem och var röd i halsen när hon undersöktes av veterinär igår. Hon får vila några dagar och friskna till. Det kan bli start under StoChampionatshelgen i Stoeliten om allt är okej och det går som planerat säger Timo.

20 jun 2024

Aurelia Express tog det lugnt förra veckan och över helgen. Hon har denna vecka gått jobb i backen, allt bra med henne säger Timo.

14 jun 2024

Aurelia Express har idag gåtts igenom av veterinär efter loppet och hon fick en liten rundsmörjning. Inga stora grejer. Allt bra med henne i övrigt efter loppet. Pigg och glad säger Timo.

11 jun 2024

Aurelia Express smög Magnus A Djuse fram snyggt från att ha startat som sista häst i detta speciella lopp, hon hade 100 meter fram till första häst när starten gick. I sista kurvan travade Aurelia Express i tredjespår samtidigt som Battuta Face ryckte undan i utgången av sista sväng. In på upploppet var det bara en häst på banan. Aurelia Express formligen flög fram över upploppet och Magnus A Djuse satt bara och finåkte in i mål. Segermarginalen skrevs till 5 längder. Mycket imponerande.
- Aurelia Express var fantastiskt fin idag, hon nästan skentravade av friskhet över upploppet. Det är inte många hästar som kan avsluta så fort som hon gjorde över lång distans. En mycket fin insats sa Magnus efter loppet.
Segerintervjun från Solvalla finns utlagd på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

7 jun 2024

Aurelia Express har denna vecka gått ett jobb i backen och ett lugnt banjobb. Allt bra i båda. Nu laddar hon över helgen inför sitt lopp på Solvalla på tisdag säger Timo.

5 jun 2024

Aurelia Express startar på Solvalla på tisdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Hör av er på e-post till mig senast på fredag klockan 09:00.

31 maj 2024

Aurelia Express har bara tagit det lugnt under veckan efter loppet i lördags, hon ser pigg och glad ut säger Timo.

25 maj 2024

Aurelia Express togs lugnt från start och fick andrapar utvändigt när hästarna intagit sina positioner. Magnus A Djuse satt kvar i andraspår när attacker kom bakifrån på sista långsidan. Fick sedan inte luckan över upploppet och slutade femma i mål på nya rekordtiden 1.10,3/1640 meter autostart.
- Magnus laddade inte från start med Aurelia Express då Felicia Zet invändigt är väldigt startsnabb. Det hade blivit för tufft att gå först i tredjespår genom sista kurvan därför satt Magnus kvar i andraspår på sista bortre långsidan. Aurelia gjorde åter igen en bra insats sa Timo efteråt.

24 maj 2024

Aurelia Express har gått banjobb denna vecka och hon kändes som hon skulle i det. Allt känns som det ska i jobben inför starten imorgon på Solvalla säger Timo.

19 maj 2024

Aurelia Express startar i StoEliten på Solvalla på Elitloppslördagen. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Hör av er på e-post till mig senast på onsdag klockan 09:00.

17 maj 2024

Aurelia Express har gått intervaller i backen denna vecka och allt har varit bra i dem. Hon är pigg och på bra humör. Jag kommer anmäla henne till StoEliten på Solvalla nästa helg. Vi får hoppas att poängen räcker till för att komma med där säger Timo.

10 maj 2024

Aurelia Express har tagit det lite lugnt i början av veckan efter loppet i lördags. Hon gick intervaller i backen idag. Allt bra i dem. Eventuellt anmäls hon till Stoeliten på Solvalla om två veckor på Solvalla säger Timo.

4 maj 2024

Aurelia Express togs lugnt från start och satt en bra bit bakom ledarhästen när fältet intagit sina positioner. På i tredjespår på sista bortre långsidan och gick ett bra sista halvvarv och slutade femma i mål.
- Det var inte rätta trycket i henne från start så Magnus valde ta en lugn start. Loppet blev sedan fel för hennes del då det blev för långt fram till täten sa Timo efteråt.

3 maj 2024

Allting är bra med Aurelia Express inför starten i Lovely Godivas Minne på Åby imorgon lördag. Hon har gått ett jobb i backen och ett banjobb denna vecka. Hon känns smidig och fin säger Timo.

28 apr 2024

Aurelia Express startar i Lovely Godivas Minne sponsored by San Moteur - STL Stoeliten på Åby på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Hör av er på e-post till mig senast på onsdag klockan 09:00.

26 apr 2024

Aurelia Express tog det lite lugnt i början av veckan men har idag gått jobb i backen igen. Allt bra med henne säger Timo.

19 apr 2024

Aurelia Express har varit hos veterinären denna vecka för rutinkontroll. Hon blev behandlad i haserna. Två veckors karens. Hon har även blivit avmaskad säger Timo.

12 apr 2024

Aurelia Express gjorde åter ett bra lopp i onsdags, hon gick ett riktigt snabbt slutvarv men hade för långt fram till ledarhästarna. Hon har bara tagit det lugnt efteråt och fått promenera lite lätt säger Timo.

10 apr 2024

Aurelia Express var med lite i körningen från start men Magnus slutade köra direkt när han såg att han inte kunde ta hand om ledningen. Backade sig sist, ut i andraspår 1200 meter från mål och fick andrapar ytter ett varv från mål. Ledarparet Decision Maker och Felicia Zet drog hårt i täten i sista kurvan. Aurelia Express var en bit bakom men plockade metrar på dem framförvarande men kunde inte komma i närkamp utan slutade trea i mål. Mycket fin insats igen!
- Aurelia Express gjorde åter igen en fin insats. Starten blev avgörande då hon fick backa sig sist, svårt plocka längder sedan. Hon gjorde ett riktigt bra lopp sa Timo efter loppet.

5 apr 2024

Aurelia Express har gått backjobb och ett rundbanejobb denna vecka. Allt bra i dem. Vi bytte kusk till onsdagens start. Nu får hon ta det lugnt över helgen och går ett lättare jobb nästa vecka inför starten säger Timo.

4 apr 2024

Aurelia Express startar på Solvalla på onsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Hör av er på e-post till mig senast på söndag klockan 09:00.

29 mar 2024

Aurelia Express gicks igenom av veterinär i tisdags och hon var fräsch och fin efter loppet senast. Hon gick jobb i backen igår torsdag och var pigg och spänstig säger Timo.

23 mar 2024

Aurelia Express tog hand om ledningen i en mycket snabb start in i första kurvan. Hon ledde till mitt på upploppet. Hon kom idag tillbaka från sjukdom men hon var i bra form. Hon bevisade för oss alla att hon kan tillhöra favoriterna i många framtida tävlingar och naturligtvis kan hon även vinna. De sista metrarna idag tröt krafterna efter den snabba öppningen, 1.09,4/1000 meter. Det är svårt att gå till möjligheternas oändliga gräns, men Aurelia Express startsnabbhet fick oss att tro att vi har att göra med en framtida vinnare. 
- Aurelia Express gjorde ett bra lopp även om hon blev het i ledningen idag. Tar hon loppet som hon ska går hon framåt formmässigt till nästa start sa Timo efteråt.

22 mar 2024

Aurelia Express har tränat som hon ska under veckan och allt verkar vara som det ska inför starten på Solvalla imorgon säger Timo.

17 mar 2024

Aurelia Express startar på Solvalla på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Hör av er på e-post till mig senast på onsdag klockan 09:00.

15 mar 2024

Aurelia Express har haft samma träningsupplägg även denna vecka. Hon har jobbat på i backen och gått motionsjobb. Pigg och glad. Allt bra med henne säger Timo.

8 mar 2024

Aurelia Express är pigg och glad. Hon har tränat på i backen under veckan och gått ett motionsjobb. Allting är bra med henne. Vi tränar på säger Timo.

1 mar 2024

Aurelia Express har tagit det lite lugnt under veckan pga förkylning och bara gått lätt motion. Hon är bra nu och tränar som vanligt nästa vecka igen säger Timo.

23 feb 2024

Aurelia Express tar det bara lugnt för dagen. Hon hostar lite fortfarande men är på bättringsvägen säger Timo.

20 feb 2024

Aurelia Express struken inför morgondagens start på Solvalla. Hon har halsinfektion, undersökt av veterinär idag säger Timo.

16 feb 2024

Aurelia Express har gått jobb i backen denna vecka och känns fin. Allt bra med henne inför nästa veckas start på Solvalla säger Timo.

15 feb 2024

Aurelia Express startar på Solvalla på onsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Hör av er på e-post till mig senast på söndag klockan 09:00. 

9 feb 2024

Aurelia Express gick igenom av veterinär i tisdags och fick en liten rundsmörjning. Inga stora grejer. Hon har tagit det lugnt under veckan säger Timo.

3 feb 2024

Aurelia Express hamnade som väntat som sista häst från sitt utgångsläge bakom startbilen. Satt som tredje häst utvändigt. Försökte i tredjespår 600 kvar men det gick inte att ta något när tempot skruvades upp i täten utan slutade sexa i mål.
- Banan var lite tung och det är inte optimalt för Aurelia. Annars var hon okej och är pigg och glad efter loppet säger Katariina.

28 jan 2024

Aurelia Express startar i Stoeliten på Solvalla på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Skicka ett mejl till mig senast på tisdag klockan 09:00.

26 jan 2024

Aurelia Express har tränat som hon ska under veckan och känns fin i jobben. Hon är planerad att starta nästa lördag på Solvalla. Hon har två möjliga lopp där, Silverfinal och Stoeliten. tror att det blir Stoeliten vi går ut i säger Timo.
Nästa ordinarie veckorapportering kommer fredag 9 februari. Händer det något speciellt uppdaterar jag det här direkt, jag står hela tiden i kontakt med stallen.

20 jan 2024

Aurelia Express kunde inte ta hand om ledningen från start utan det blev dödens en bit. Avlöst och perfekt placerad i andra par utvändigt. Mats E Djuse lyfte ut Aurelia Express i tredjespår ca 1200 meter från mål och tog dödens. Ner i rygg ledaren på sista bortre långsidan. Fick sedan inte luckan över upploppet utan satt kvar i rygg ledaren med till synes krafter sparade över mål och slutade trea.

14 jan 2024

Aurelia Express startar på V75 på Bollnäs på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Skicka ett mejl till mig senast på onsdag klockan 09:00.
- Tanken var att träna ner Aurelia Express inför kommande säsong efter hemkomsten från Frankrike. Men hon kändes så fin så hon fick träna på. Jag har funderat över helgen och Aurelia Express kändes så fin i veckans banjobb så jag anmälde henne till V75 på Bollnäs säger Timo.

12 jan 2024

Aurelia Express har tagit det lugnt efter hemkomsten från Frankrike. Hon gick ett lätt banjobb igår. Hon är pigg och glad säger Timo. Nästa ordinarie veckorapportering kommer fredag 26 januari. Händer det något speciellt uppdaterar jag det här direkt, jag står hela tiden i kontakt med stallen.

22 dec 2023

Aurelia Express har bara gått lätt motion och tränas nu ner inför nästa säsong. Pigg och fräsch säger Timo. 
Nästa ordinarie veckorapportering kommer fredag 12 januari. Hästarna i de olika stallen får nu lite välbehövlig julvila och ladda om inför 2024. Jag står i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag direkt här. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År! 

12 dec 2023

Aurelia Express är nu hemma på Jordanstorp. Resan har gått bra. Nu får vi ladda om för 2024. Årets facit blev 931.655 kronor intjänat. Film finns utlagd tidigare idag på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

9 dec 2023

Aurelia Express har nu gjort sin debut på Vincennes. Hon klarade den med ära. Hon låg i fjärdepar utvändigt mestadels under loppet. Gick ut i tredjespår på sista bortre långsidan, hon hade då rygg och det såg perfekt ut. Plötsligt galopperade hästen framför och Aurelia Express fick trava som första häst i tredjespår runt slutkurvan. Aurelia Express höll trots det farten bra over upploppet och slutade sexa i mål. Bra insats!

8 dec 2023

Aurelia Express mår bra efter framkomsten till Vincennes. Hon har joggat några gånger sedan hon kom säger Timo.

7 dec 2023

Aurelia Express är nu framme på Vincennes utanför Paris, resan har gått bra. Följ henne på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

2 dec 2023

Aurelia Express startar i Grupp II loppet PRIX ARISTE HEMARD ett 4-åringslopp för ston på Vincennes på lördag. Loppet körs på stora banan, det är voltstart och distansen 2700 meter. Samlad prissumma 120000€. 

1 dec 2023

Jag har i eftermiddag mejlat er delägare i Aurelia Express. Har ni inte fått mejl från mig så hör av er till mig på e-post.

1 dec 2023

Aurelia Express jobbar på som hon ska efter Breeders Crown-finalen och ser väldigt smidig och fin ut i jobben. Jag funderar på vart vi startar nästa gång säger Timo.

24 nov 2023

Aurelia Express har bara tagit det lugnt under veckan. Hon har verkligen inte haft någon tur i årgångsloppen. Hon har vunnit alla sina uttagningslopp men sedan har det strulat till sig i finalerna. Jag har inte planerat framtiden än, återkommer om det säger Timo.

18 nov 2023

Aurelia Express kunde inte försvara ledningen från innerspåret mot Queen Belina. Satt sedan fast i rygg ledaren hela loppet och klättrade i rygg ledaren över upploppet. Tappade andraplatsen på att ledande kusk gjorde segergest och slutade köra på sin häst sista 50 metrarna.
- Det var med minsta möjliga marginal som vi inte kunde försvara ledningen från start. Aurelia Express kändes sedan fantastiskt fin genom hela loppet och hade luckan kommit hade resultatet varit annorlunda. Nu blev det tyvärr inte så. Aurelia Express gick i mål med allt sparat. Hon har verkligen inte haft någon tur i år, vi har fått välja spår sist av alla försöksvinnare i StoChampionatet, Derbystoet och nu Breeders Crown. I loppen har det sedan blivit stolpe ut. Hon är i mycket fin författning och håller toppform sa en mycket besviken  Mats E Djuse efter loppet.

17 nov 2023

Aurelia Express har förberetts som hon ska inför morgondagens start. Hon kändes smidig och fin i ett lugnt banjobb i veckan. Allt bra med henne säger Timo.

10 nov 2023

Aurelia Express tränade lite lugnt igår och allt kändes bra. Hon är pigg och fin och kommer laddad till Breeders Crown-finalen nästa lördag säger Timo.

5 nov 2023

Aurelia Express tog enkelt hand om ledningen från start och ledde sedan varje meter av loppet. Mitt på upploppet ryckte hon ifrån sina medtävlare och försvann ifrån  sina medtävlare, segermarginalen skrevs till fyra längder. Mycket imponerande insats. Aurelia Express har vunnit samtliga uttagningslopp till årgångsfinalerrna som tre- och fyraåring men ännu inte fått segerdefilera i en årgångsfinal. Vi håller tummarna den 18 november på Sundbyholms travbana då finalen i Breeders Crown körs. Jag kommer mejla er delägare under veckan som kommer om detta. Stort grattis alla inblandade i Aurelia Express.
- Jag är mycket nöjd med dagens lopp, det blev väldigt lätt och Aurelia Express gick i mål med gott om krafter sparade. Vi fick välja spår sist av försöksvinnarna. Men det blev bra ändå. Jag är säker på att det hade blivit tufft att ta en längd på O'Mara Zon utvändigt om henne så jag är nöjd med innerspåret sa Mats efter loppet.

30 okt 2023

Aurelia Express startar på Solvalla i Breeders Crown semifinal på söndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Hör av er på e-post till mig senast på onsdag klockan 09:00.

27 okt 2023

Aurelia Express mår bra och ser fin ut i kroppen. Välmående! Hon har gått jobb i backen denna vecka och ser stark och fin ut i jobben. Vi laddar henne nu mot semifinalen i Breeders Crown på Solvalla nästa söndag säger Timo. 

20 okt 2023

Aurelia Express var fin i loppet i tisdags. Tagit det lugnt efteråt. Nu laddar vi mot semifinalen i Breeders Crown säger Timo.

17 okt 2023

Aurelia Express som väntat sist från sitt tolftespåret bakom startbilen. Smög med i ryggar i sista kurvan och spurtade vasst till slut, det såg ut som hon gick dubbelt så fort som övriga över upploppet. Mycket fin insats med skorna på. Nu laddar vi för semifinalen på Solvalla.
- Aurelia Express kändes jättefin hela vägen. Vi smög som planerat med i ryggar. När jag släppte av henne över upploppet så svarade hon direkt. Hade det gått fortare första varvet hade vi varit med i segerstriden. Hon gick i mål med krafter sparade. Det kändes idag som hon är bättre bakifrån än i ledning, hon är bra därifrån också men idag var det full fart över mål sa en mycket nöjd Mats E Djuse efter loppet.

13 okt 2023

Aurelia Express har gått jobb i backen och på banan denna vecka. Allt bra inför starten på tisdag. Går dock inte att ha några större förhoppningar tack vare spåret. Hon får smyga med och spurta till slut säger Timo.

11 okt 2023

Aurelia Express startar på Axevalla på tisdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Hör av er på e-post till mig senast på fredag klockan 09:00.

6 okt 2023

Aurelia Express tog det lite lugnt i början av veckan, men svullnaden är borta och såret läkte snabbt. Hon gick jobb som vanligt igår i backen. Allt bra säger Timo.

29 sep 2023

Aurelia Express har tränat som hon ska under veckan. Men hon hade idag ett litet sår på ena frambenet och var lite svullen där. Vi får hoppas det går över snabbt säger Timo.

22 sep 2023

Aurelia Express har tränat på i backen under veckan och hon känns fin. Jag har inte funderat på nästa start än säger Timo.

13 sep 2023

Aurelia Express kunde inte hålla ledningen initialt, men gick ut och övertog omgående i första kurvan. Ledde sedan varje meter av loppet och vann knappt men säkert.
- Det blev ett bra lopp idag för Aurelia Express, hon var väldigt fin att köra. Jag fick bestämma en bit i loppet och det blev en speeduppgörelse som hon svarade bra på. Jag var aldrig orolig sa Stefan Persson efteråt.

8 sep 2023

Aurelia Express har tränat som hon ska under veckan. Bra spår på onsdag. Hon kommer väl förberedd säger Timo.

7 sep 2023

Aurelia Express startar i Breeders Crown-uttagningarna på Jägersro på onsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris, skicka ett mejl till mig senast på söndag klockan 09:00.

3 sep 2023

Aurelia Express bra med från start, Mats E Djuse styrde ner henne i rygg ledaren som kort därefter blev tredjepar invändigt. Där satt hon fast sedan hela loppet igenom och gick i mål med till synes mycket krafter kvar i mål och slutade oplacerad.
- Jag är klart nöjd med Aurelia Express men besviken att det inte löste sig. Först att dem valde att släppa med Julia Sisu och sedan att Queen Belina inte var bättre, så det inte blev någon lucka till slut för oss sa Mats E Djuse efter loppet. 

1 sep 2023

Aurelia Express har tränat som hon ska under veckan och känns smidig och fin inför finalen av Derbystoet på söndag. Tufft lopp, men hon är tuff själv. Hon åker till Malmö och Jägersro imorgon lördag säger Timo.

28 aug 2023

Aurelia Express startar i finalen av Derbystoet på söndag på Jägersro. Ni delägare som aka åka och titta på er häst. Hör av er senast på onsdag klockan 09:00 så jag vet vilka som kommer vara på plats.

25 aug 2023

Aurelia Express verkar allt bra med. Hon har bara vilat i hagen efter loppet säger Timo.

22 aug 2023

Aurelia Express körde Mats E Djuse till med från start, ökade efter en bit och satt i ledningen i mitten av första kurvan. Ledde sedan varje meter av loppet och vann säkert. Aurelia Express är därmed klar för ytterligare en stor årgångsfinal. Finalen av Derbystoet körs på Jägersro söndag 3 september. Stort GRATTIS alla delägare och övriga kretsen kring andelshästen Aurelia Express.
- Jag körde till med Aurelia Express efter en bit, hon kändes väldigt fin genom loppet och kämpade hela vägen in i mål sa Mats efter loppet.

18 aug 2023

Aurelia Express har tränat på i backen under veckan, sprintar på lätta ben uppför. Ser fin ut. Pigg och glad säger Timo.

16 aug 2023

Aurelia Express startar i uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro på tisdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris, skicka ett mejl till mig senast på fredag klockan 09:00.

11 aug 2023

Aurelia Express har jobbat på i backen under veckan. Inga problem, allt bra, vi siktar mot Jägersro säger Timo.

4 aug 2023

Aurelia Express har jobbat på i backen denna vecka. Allt bra med henne, vi laddar nu mot Derbytoet säger Timo.

28 jul 2023

Aurelia Express blev genomgången av veterinär i tisdags och var fräsch och fin. Hon kommer gås igenom en gång till av veterinär innan nästa start. Hon har vilat denna vecka men börjar gå snabbjobb igen i början av nästa vecka. Nästa start är planerad till Jägersro tisdag 22 augusti, då körs uttagningsloppen till Derbystoet säger Timo.

23 jul 2023

Aurelia Express körde Mats E Djuse mycket bra med från start och fick rygg i andrapar utvändigt på Queen Belina och Örjan Kihlström. Ca 1400 meter från mål attackerade Adrian Kolgjini med Bold Face och tog dödens. Aurelia Express satt nu i tredjepar utvändigt som egentligen var sjätte utvändigt långt ifrån ledande Joviality och Erik Adielsson då Adrian tagit upp och backat. På sista bortre långsidan galopperade Bold Face och Aurelia Express gick med i rygg på Queen Belina i tredjespår genom sista kurvan. Mats E Djuse fick styra ut Aurelia Express i fjärdespår in på upploppet och gick bra hela vägen in i mål och slutade femma. Femteplatsen var värd 192.000 kronor.
- Aurelia Express var riktigt fin, travade bättre idag än i försöket. Det som såg ut att bli perfekt blev fel. Vi satt i andrapar och tredjepar utvändigt men då hästarna framför tog upp satt vi alldeles för långt bak. Jag hade 1.10,6 sista varvet på Aurelia Express och jag tror dem som var före oss i mål gick på innerspår hela loppet. Det blir många meter extra att trava i andra-och tredjespår. Mycket stark insats sa Mats E Djuse efter loppet.

16 jul 2023

Aurelia Express startar i StoChampionatsfinalen på Axevalla söndag.  Jag har idag mejlat er. Har ni som delägare inte fått mejl, hör av er.

14 jul 2023

Stort GRATTIS alla delägare i Aurelia Express. Trots ett lopp utvändig ledaren så var Aurelia Express starkast över Axevallas långa upplopp. En fantastiskt prestation! Segertid 1.14,4/2640 meter autostart. Nu väntar final nästa söndag i StoChampionatet där förstapriset är 1,2 miljoner kronor till segrarinnan. Dubbla prispengarna om hästen är Premiechansad vilket Aurelia Express och alla övriga Stall Kennys Andelshästar är.
- Det var starkt gjort av Aurelia Express att vinna loppet från utvändigt ledaren. Tror inte det hänt så många tidigare i dessa lopp. Nu får hon åka hem och ladda om till nästa söndag sa Timo efter loppet.

14 jul 2023

Aurelia Express gick ett banjobb i början på veckan. Allt bra i det. Vi testade norsk huvudlag på henne i jobbet och det gick bra. Eventuellt har har hon det på ikväll säger Timo.

10 jul 2023

Aurelia Express startar i ett av uttagningsloppen till StoChampionatet på Axevalla på fredag kväll. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris, skicka ett mejl till mig senast på onsdag klockan 09:00.

7 jul 2023

Aurelia Express har gått jobb i backen denna vecka och känns som hon ska i jobben. Fin. Erik Adielsson kör Joviality i uttagningsloppen till StoChampionatet och därför blir det kuskbyte. Mats E Djuse kommer köra Aurelia Express säger Timo.

30 jun 2023

Aurelia Express gick jobb efter start och allt verkade bra. Veterinären gick igenom henne och hon fick en liten rundsmörjning. Inga stora grejer. Nu laddar vi mot försök till StoChampionatet på Axevalla fredag 14 juli säger Timo.

24 jun 2023

Aurelia Express togs lugnt från start och hamnade efter ca 500 meter när fältet satt sig i andrapar utvändigt. Satt kvar på sista bortre långsidan när attacker kom bakifrån och blev fast där sedan genom sista sväng och över upploppet och slutade i det slagna fältet.
- Jag är nöjd med Aurelia Express. Hon var väldigt vass bakom bilen. Det var därför jag inte laddade. Det finns risk det blir knas resten av säsongen då. Men i efterhand hade kanske det också varit bättre. Hon hade krafter kvar i mål. Surt lopp idag. I efterhand skulle jag såklart attackerat 700 kvar men trodde jag hade bra rygg. Oavsett så kommer detta loppet att göra henne gott sa Erik Adielsson efter loppet.

22 jun 2023

Aurelia Express har gått sina jobb som hon ska under veckan, gått ett banjobb inför starten på lördag. Hon har ingen toppform. Vi hoppas vara bland de fyra säger Timo.

19 jun 2023

Aurelia Express gör årsdebut på lördag (midsommardagen) i Rättvik i uttagningslopp till Breeders' Crown Fyraåriga Ston. De fyra först placerade hästarna är klara för semifinal som körs på Solvalla söndag 5 november. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Skicka ett mejl till mig senast på torsdag klockan 09:00

16 jun 2023

Aurelia Express har tränat på som hon ska under veckan. Allt ser bra ut med henne igen säger Timo.

13 jun 2023

Veterinären har idag tittat på Aurelia Express igen och allt ser bra ut. Hon tränar normalt igen säger Timo.

9 jun 2023

Aurelia Express har joggat under veckan och har idag gått ett intervalljobb som var till belåtenhet säger Timo.

1 jun 2023

Aurelia Express är fortsatt lite svullen men bättre. Vi joggar denna vecka, sedan ny kontroll nästa vecka med veterinären. Om allt bra då börjar hon gå snabbjobb igen säger Timo.

26 maj 2023

I tisdags var Aurelia Express svullen i vänster bakben. Ultraljud visar peritendinit (en förtjockning runt senorna) troligtvis av bandagetryck. Hon har endast tagit det lugnt denna vecka med omväxlande behandling av kyla och värme. Veterinären undersöker henne igen nästa vecka säger Timo.
Nästa vecka ingen uppdatering av din andelshäst om inget oförutsett sker. Jag står hela tiden i kontakt med stallet och händer det något speciellt uppdaterar jag direkt. Nästa ordinarie uppdatering fredag 9 juni. /Kenny

19 maj 2023

Aurelia Express har gått jobb i backen under veckan. Ska gå ett banjobb imorgon lördag. Startklar säger Timo. Jag påminner er igen ni som har e-post hos Telia och Yahoo. Mina mejl går ibland inte fram och det är även likadant åt andra hållet att era mejl inte når mig. Jag rekommenderar er att skaffa en Gmail-adress eller ringa mig om ni inte får svar.

12 maj 2023

Aurelia Express har tränat som hon ska under veckan, gick banjobb igår. Hon är på gång. Men har inte börjat kolla lopp än säger Timo.

5 maj 2023

Aurelia Express har gått jobb i backen tre gånger denna vecka. Hon ser fin ut. Men får jobba på ett tag till innan det är dags för årsdebut säger Timo.

28 apr 2023

Aurelia Express fick vila lite i början av veckan då hon fick en hovböld, men det börjar se bra ut nu. Därav inget banjobb denna vecka. Gick jobb i backen idag, allt bra i det säger Timo.

21 apr 2023

Aurelia Express har gått jobb i backen tre gånger denna vecka. Allt bra med henne. Nästa vecka är första banjobbet planerat för henne säger Timo.

19 apr 2023

Då flera av er som har en e-postadress hos Telia inte får de mejl som jag skickar från ett speciellt utskicksprogram, bad jag supporten kolla upp vad som var fel. Svaret från supporten finner ni här bakom: Jag har nu pratat med Telia. Om jag har förstått det rätt så verkar det som att de ska avveckla mailen så sakteliga. De servrar som används är gamla och har inte så mycket utrymme. Det jag skulle rekommendera är att ta kontakt med de som har Telia-adresser och be dem att skapa en ny e-postadress.
Jag har idag sänt ett mejl till er alla, har du inte fått det. Då kan det vara dags byta e-post. Jag kan rekommendera er t.ex Gmail som fungerar bra.

14 apr 2023

Aurelia Express har gått lite lätta jobb i backen i veckan. Hon mår bra. Hon börjar nästa vecka gå lite tuffare jobb säger Timo. Nora Suomi har slutat, vi tackar dig Nora för denna tid. Ny skötare på Aurelia Express är Katariina Nurmonen som vi hälsar välkommen.

7 apr 2023

Aurelia Express har gått backjobb under veckan. Allt bra i dem. Har musklat på sig en hel del under vintern säger Timo.

31 mar 2023

Aurelia Express har denna vecka gått backjobb. Det såg bra ut, hon får jobba på lite där nu. Hon har även haft besök av delägare, vilket alltid är trevligt. Allt bra med henne säger Timo.

24 mar 2023
Aurelia Express tränar fortsatt på med tryckvagn. Blir stark och fin. Börjar inom kort att gå snabbjobb säger Timo.
17 mar 2023
Aurelia Express nöter på i jobben med tryckvagnen. Man kör alltid på plant underlag med tryckvagn. Man kör då två minuter och sedan vilar man en minut. Sen två minuter igen osv. Hon går sex sådana intervaller vid varje träningstillfälle säger Andreas Lövdal.
10 mar 2023
Aurelia Express fortsätter att träna på med tryckvagn. Lagt på sig mycket muskler i vinter och ser fin ut. Hon har blivit avmaskad och vaccinerad i veckan säger Timo.
3 mar 2023
Aurelia Express jobbar fortsatt på med tryckvagnsträning. Hon bygger styrka och har grovnat i bra under vintern. Går allt som planerat blir det årsdebut i maj säger Timo.
24 feb 2023
Aurelia Express fortsätter att jobba på med tryckvagn. Hon har fått lite eksem på huvudet som vi behandlar, annars är allt bra med henne säger Timo.
10 feb 2023
Aurelia Express körde jag tryckvagnsjobb med i veckan. Hon känns fin. Hon har grovnat i kroppen under vintern, inte på höjden men på bredden. Vi är nöjda säger Andreas Lövdal. Nästa ordinarie träningsrapport kommer fredag 24 februari om inget oförutsett sker.
27 jan 2023
Aurelia har fortsatt gått jobb med tryckvagn och allt är bra med henne. Hon bygger på sig mer muskler inför säsongen säger Timo. Nästa uppdatering kommer här fredag 10 februari om inget oförutsett inträffar.
21 jan 2023
Andreas Lövdal har idag kört jobb med Aurelia Express. Hon har lagt på sig muskler nu sedan hon börja gå jobb i tryckvagn. Känns fin säger Andreas.
13 jan 2023
Aurelia Express är igång med träningen och går tryckvagnsjobb tre gånger i veckan. Hon går så ett litet tag till. Allt bra med henne och hon ser fin ut säger Timo. Nästa uppdatering här kommer fredag 27 januari om inget oförutsett sker.
17 dec 2022
Till er som har e-post hos Yahoo. Tyvärr får ni inte mina mejl då det utskicksprogram jag använder inte verkar gå ihop med Yahoo. Har ni möjlighet så skaffa gärna en annan e-postadress, t.ex Gmail så lägger jag in den så ni får mejl från mig. Trevlig helg!
16 dec 2022
Aurelia Express tar det bara lugnt. Hon kommer göra så ett tag till. Allt är bra med henne säger Timo. Igår mejlade jag ut era Hästägarkort för 2023. Har du inte fått det? Hör då av dig till mig i så fall. Detta var sista uppdateringen för i år på din häst. Stallen går ner lite i varv i juletider och din häst får som de flesta hästarna i stallet lite välbehövlig julledighet över helgerna. Nu laddar vi om inför 2023. Nästa ordinarie veckorapportering kommer den 13 januari. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända runt din häst uppdaterar jag direkt här. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett framgångsrikt Gott Nytt Trav-År 2023! /Kenny
9 dec 2022
Aurelia Express har nu kommit ur form och vilar. Hon har blivit vaccinerad säger Timo.
2 dec 2022
Aurelia Express har joggats ur form och får nu ta det lugnt några veckor framöver. Hon har gjort sig förtjänt av det efter en fin säsong säger Timo.
25 nov 2022
Aurelia Express har joggat denna vecka för att få ner henne ur form. Hon ser fräsch och fin ut efter säsongen säger Timo.
18 nov 2022
Allt bra med Aurelia Express efter Breeders Crown-finalen i söndags. Veterinären gick igenom och  friröntgade henne i tisdags. Allt bra. Nu tränar vi ner henne inför vintern. Hon får sedan vila lite innan vi drar igång hårdträningen inför fyraårssäsongen. Hon har gjort det väldigt bra under året. Tjänat nästan två miljoner kronor utan att ha haft den lilla rätta turen säger Timo. Lite fakta 221118: 1.899.500 kronor Gör Aurelia Express till Sveriges fjärde vinstrikaste treåriga sto. Gör Aurelia Express till Sveriges elfte vinstrikaste treåring. Gör Aurelia Express till Sveriges 23.e vinstrikaste häst alla kategorier. Bra jobbat hela kretsen kring Aurelia Express. Nu laddar vi om för fyraårssäsongen.
14 nov 2022

Aurelia Express fick ett tufft lopp igår. Hon gjorde åter igen ett bra lopp. Fin häst. Nu gör vi bokslut för i år. Hon får ta det lugnt ett litet tag nu och ladda om batterierna innan vi drar igång med hårdträningen inför fyraårssäsongen säger Timo. 1.899.500 kronor intjänat under treårssäsongen är starka papper! Det gör Aurelia Express till Sveriges fjärde vinstrikaste svenskfödda treåriga sto under 2022.

13 nov 2022

Aurelia Express hamnade i tredjepar utvändigt när fältet intagit sina positioner. Ut i tredjespår i näst sista kurvan då i rygg på Queen Belina som drog fram Aurelia Express en bit. Tyvärr för vår del blev hon av med ryggen framför 550 meter från mål och fick trava först i dödens genom sista kurvan. Höll farten bra över upploppet och slutade femma i mål.
- Jag trodde nog hon skulle vara lite högre prisplacerad. Kändes fin i travet. Det var synd vi blev av med ryggen redan 550 kvar och kanske beroende på det tappade vi placeringar sa Erik efteråt. 

11 nov 2022

Aurelia Express har tränats och förberetts som hon ska inför loppet på söndag. Allt verkar vara som det ska med henne säger Timo.

4 nov 2022

Aurelia Express mår bra och laddas inför finalen av Breeders Crown nästa söndag. Hon har gått jobb i backen denna vecka och är spänstig och fin. Allt ser bra ut säger Timo.

30 okt 2022

Aurelia Express togs lugnt från start av Erik Adielsson idag. Hon hamnade i rygg ledaren. Låg där hela vägen. Ledande Lilian Young höll ett moderat tempo i ledningen. I sista kurvan letade Aurelia Express lucka, men den kom aldrig. Aurelia Express gick i mål med till synes massor av krafter sparade över mållinjen och slutade trea i mål. Tredjeplatsen innebär att Aurelia Express nu är klar för finalen av Breeders Crown för treåriga ston på Sundbyholms travbana utanför Eskilstuna den 13 november. Där väntar 1.600.000 kronor till segrarinnan förutsatt att denne är Premiechansad vilket Aurelia Express och samtliga Stall Kennys Andelshästar är.
Aurelia Express startar från spår 9 bakom bilen i finalen av Breeders Crown.
- Aurelia Express var lite för vass idag och det var därför svårt att ladda mer från start utan risk för galopp. Hon var fin i loppet och hade mycket krafter kvar över mål sa Erik efter loppet.

28 okt 2022

Aurelia Express har tränat som hon ska under veckan. Hon var fin i veckans banjobb. Vi hoppas formen ska finnas på söndag säger Timo.

24 okt 2022

Aurelia Express startar i Breeders Crown-semifinalerna för treåriga ston på Solvalla på söndag eftermiddag. De fyra främsta hästarna i de tre uttagningsloppen som körs är klara för finalen som körs på Sundbyholms travbana utanför Eskilstuna söndag 13 november. Förstpriset i finalen är 1.600.000 kronor om den segrande hästen är Premiechansad vilket alla Stall Kennys Andelshästar är. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Hör av er till mig senast på onsdag klockan 10:00.
Se även två (2) viktiga mejl jag skickat ikväll angående Restaurang Kongressen.
Välkomna!

21 okt 2022

Aurelia Express har gått jobb i backen två gånger denna vecka. Imorgon lördag kommer hon tillsammans med övriga hästar som är anmälda till Breeders Crown-semifinalerna gå ett rundbanejobb hemma på gården säger Andreas Lövdal.

14 okt 2022

Aurelia Express blev som ni vet behandlad i början av veckan. Hon har efter det bara tagit det lugnt. Som det ser ut kommer hennes pengar räcka till en plats i semifinalerna i Breeders Crown på Solvalla säger Timo.

11 okt 2022

Aurelia Express har varit på besök hos veterinären idag. Hon blev behandlad i båda framknäna och en bakkota. Hon var inte lika spänstig som senast tyckte veterinären som gick igenom henne. Nu får hon ta det lugnt resten av veckan och ladda batterierna.

10 okt 2022

Aurelia Express togs lugnt från start. Hamnade bland de sista och låg där fram till sista sväng. Spurtade bra över upploppet och slutade sexa i mål. Vi får nu hoppas att hennes intjänade pengar räcker till en plats i BC-semifinalerna på Solvalla.
- Aurelia Express var det inte riktigt samma spänst i idag som tidigare starter. Jag kunde inte ladda från åttondespåret då det lutar åt fel håll. Hade jag laddat hade det blivit galopp. Hon höll även på att snubbla sig i galopp i första kurvan också. Hon är lite av en ballerina, är hon med där framme direkt kan hon dansa 1.11-tid utan problem. Jag trodde ändå i sista sväng att vi skulle klara en femteplats, men hon blev lite trött över upploppet. Timo får göra en veterinärcheck på henne så blir det bra sen. Vi får hoppas att hon kommer med på pengar till semifinalen sa Erik efter loppet.

4 okt 2022

Aurelia Express startar i uttagningslopp i Breeders Crown för treåriga ston på Färjestad på måndag. Ni delägare som ska åka och titta och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Skicka ett mejl till mig senast på torsdag klockan 10:00.

30 sep 2022

Aurelia Express gjorde ett bra lopp i lördags och det var nära hon hade hållit undan. Hon fick ta det lugnt i början av veckan. Fick besök av veterinären som ni redan vet. Inga problem. Har gått ett jobb i backen idag. Allt bra säger Timo.

27 sep 2022

Aurelia Express kan man inte se på att hon gick ett så tufft lopp i lördags. Hon har tagit loppet bra. Hon har mycket krafter kvar i kroppen, mycket energi i henne. Veterinären har undersökt henne idag och hon var helt perfekt. Vi siktar nu på uttagningslopp till Breeders' Crown på Färjestad den 10 oktober om inget oförutsett sker säger Timo.

26 sep 2022

Man kunde inte tro att Aurelia Express sprang ett lopp i lördags, hon var så energisk igår söndag när jag släppte ut henne i hagen. Travade på i hagen, pigg och glad! Jag har från och med idag gått på en veckas semester säger Kia.
Vi önskar dig en fantastisk och välförtjänt semester Kia. Du har lagt ner massor med tid, jobb och kärlek på Aurelia för att få henne dit hon är idag. Tack!

24 sep 2022

Aurelia Express blixtsnabbt till ledningen på sedvanligt vis. Första 500 travde hon efter 1.08,6. Fick dämpa andra femhundringen och landade på 1.12,6 första varvet. Aurelia Express travade på i täten och genom sista kurvan såg hon jättefin ut. Hon höll alla andra bakom sig till sista stegen då Timo Nurmos andra häst i loppet Bonneville W.I. stack huvudet före över mållinjen och segrade med en hals. Sista 500 efter 1.12,1. Sluttid 1.11,9/2140 meter autostart. Stort GRATTIS alla delägare och övriga kretsen kring andelshästen Aurelia Express till denna andraplats som var värd 1.400.000 kronor. 
- Aurelia Express rumplade till när jag drog tussarna i början på upploppet, tappade lite fart men krigade hela vägen hem sen. Kanske vi förlorade segern där. Surt hon förlorade men insatsen var ändå femstjärnig!! Väldigt nöjd med henne totalt sett. Blev lite lite vass under vägen och lade lite krafter då men hon lär sig. Hon blev rädd efteråt när jag joggade av henne, kan ha berott på att publiken applåderade, hon sparkade mig men det gick bra sa Erik Adielsson efter loppet.

23 sep 2022

Aurelia Express har gått ett backjobb och ett rundbanejobb denna vecka. Allt verkar vara som det ska inför Oaks-finalen imorgon lördag säger Timo.

18 sep 2022

Aurelia Express startar i finalen av Svenskt Trav-Oaks på lördag. Era hästägarkort som ni fått gäller som inträde och ger er tillgång till stallbacken.

16 sep 2022

Aurelia Express har tränat som hon ska under veckan. Gick jobb i backen idag och var fin. Nu laddar vi henne fram till finalen av Svenskt Trav-Oaks säger Timo.

9 sep 2022

Erik Adielsson körde till lite lagom med Aurelia Express från start. Kom ner i vinnarhålet. Låg där, luckan kom in på upploppet. På "två steg" hade Aurelia Express spelat förbi Jewilla. Aurelia Express vann åkandes över mållinjen och vann med 3,5 längd ner till tvåan Jewilla i mål.
Stort GRATTIS alla delägare och övriga kretsen kring Aurelia Express. Spår 1 i finalen i Svenskt Trav-Oaks på Solvalla den 24 september. Där väntar förutom evig ära och berömmelse 2,8 miljoner kronor till segrarinnan om hon är anmäld till Premiechansen, vilket Aurelia Express självklart är. Erik Adielsson sitter självklart i sulkyn då.
- Hon gjorde ett bra lopp ikväll och jag är nöjd med hennes insats, hon hade mycket sparat i mål sa Timo efter loppet.
- Jag gillar hästen, Aurelia Express gör allting rätt. Mycket fin häst. Det blir tufft i finalen men vi är med och allt kan hända sa Erik efteråt.

9 sep 2022

Aurelia Express har tränat som hon ska under veckan och känns bra i jobben. Hon drog dock en nitlott i spårlottningen, vi hade hoppats på ett bättre spår. Erik får försöka lösa det på bästa sätt säger Timo Nurmos.
Trist läge för Aurelia Express ikväll, min spontana tanke är att det inte går att backa. Vi lär köra till lite från start för att komma till. Går inte att sitta i sjätte utvändigt säger Erik Adielsson.

5 sep 2022

Aurelia Express startar i Oaks-uttagningarna på Solvalla på fredag kväll. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Hör av er på e-post till mig senast på onsdag klockan 10:00.

2 sep 2022

Aurelia Express har tränat som hon ska under veckan och hon ser lika fin ut som hon brukar. Definitiv anmälan till uttagningsloppen till Svenskt Trav-Oaks på Solvalla på måndag morgon. Aurelia är en av dem som är anmälda säger Timo.

26 aug 2022

Aurelia Express var fin i onsdags, loppet blev som jag önskade mig det. Ryggresa och spurta till slut, hon hade krafter kvar över mål. Hon var hos veterinären igår. Det var inga större grejer, men hon blev behandlad i båda framknäna och höger framkota. Hon har tagit det lugnt efter loppet. Nu laddar vi för Oaks-försöken säger Timo.

24 aug 2022

Aurelia Express togs lugnt från start av Erik Adielsson. Ner i tredjepar invändigt. Ut i andraspår på sista bortre långsidan. Blev lite tillbakadragen av trött häst i sista sväng. Hade långt fram till ledande Jurista och Daniel Wäjersten när dem svängde in på upploppet men gick fortast av alla över upploppet och slutade trea i mål. Aurelia Express travade nytt personligt rekord 1.13,4/2140 meter autostart. Tredjeplatsen var värd 29.000 kronor. Känns stort att sälja andelar i Aurelia Express halvsyster Pralines. Hon ser smällfin ut!
- Jag är jättenöjd med Aurelia Express. Jag kör såklart väldigt gärna Oaks-försöket om det funkar. Svårt bestämma innan man ser startlistorna men jag ska göra vad jag kan, jag gillar Aurelia sa Erik Adielsson efter loppet.
- Loppet blev perfekt idag. Aurelia Express var bra. Hon är trög utan googles. Nu blir det veterinärbesök och ladda henne inför Oaks-försöken sa Timo Nurmos efter loppet.

19 aug 2022

Aurelia Express har gått jobb i backen och ser fin ut. På onsdag hoppas vi att hon kan få ett rygglopp och inte behöva göra allt jobb själv. Hon har en fin speed att tillgå säger Timo.

18 aug 2022

Aurelia Express startar på Solvalla på onsdag kväll i Lime Abbeys lopp -AGRIA - Treåringslopp Ston (Ingående i Kriterieserien 2022), Timo Nurmos bytte proposition och därmed lopp. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Hör av er på e-post senast på måndag klockan 10.00.

16 aug 2022

Aurelia Express ser ut att ha tagit senaste loppet som hon ska. Hon går om inget oförutsett inträffar ut i Juliennes Lopp på Solvalla den 24 augusti. Jag har talat med Erik Adielsson och han kör henne då. Efter det loppet kollas hon upp av veterinär så att allt är okej inför uttagningsloppen till Svenskt Trav-Oaks på Solvalla den 9 september. Aurelia Express planeras att starta där om inget oförutsett sker.

12 aug 2022

Jag grämer mig att vi missade semifinalplatsen till Breeders Crown i onsdags. Aurelia Express har bara tagit det lugnt efter loppet säger Timo.

10 aug 2022

Aurelia Express flög till spets efter en bit från sitt sjundespår bakom startbilen. Första 500 efter 1.08,8 och första 1000 efter 1.12,7. Aurelia Express ledde in på upploppet men tröttnade såklart efter det minst sagt tuffa loppet som hon fick gå. Hon slutade sexa i mål och gjorde en heroisk insats. Luddig information på Breeders Crowns hemsida som är dåligt uppdaterad. Troligen är det dem fem främsta som går till semifinal.
- Jag sa till Ulf innan loppet att det viktigaste var att komma med till semifinal. Hästen kämpade storstilat och hon är mycket bra och kommer igen sa Timo efter loppet.

5 aug 2022

Aurelia Express jobbar på fint och har gått jobb i backen denna vecka. Hon kommer även att gå ett backjobb i morgon lördag. Tyvärr drog vi spår långt ut på vingen även denna start. Vi får se hur kusken lägger upp taktiken säger Timo.

4 aug 2022

Aurelia Express startar i Breeders Crown-uttagningar för treåriga ston på Mantorp på onsdag. De sex första hästarna är kvalificerade till semifinalerna som körs på Solvalla den 30 oktober. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Skicka ett mejl till mig senast på måndag klockan 10.00.

29 jul 2022

Aurelia Express har gått motion under veckan och allt är bra med henne. Hon går vanliga jobb igen nästa vecka säger Timo.

27 jul 2022

Aurelia Express blev igår ombehandlad av veterinären och tar det fortsatt lite lugnare. Vi siktar på att gå ut i Breeders Crown uttagningarna på Mantorp den 10 augusti om allt går som planerat.

22 jul 2022

Aurelia Express har tagit det lugnt under veckan efter att ha behandlats. Återkoll hos veterinär nästa vecka. Är allt bra då får vi se vart nästa start blir. Det finns nu några intressanta lopp framöver att välja på säger Timo.

19 jul 2022

Aurelia Express har idag varit hos veterinären. Det var inga större saker, men hon blev behandlad fram. Hon får nu ta det lite lugnt under veckan så är hon tillbaka på tävlingsbanan i början av augusti igen.

17 jul 2022

Aurelia Express travade iväg fint bakom startbilen från sitt sjundespår. Erik Adielsson körde på framåt i tredjespår genom första kurvan. Det blev en tuff öppning första 500 i 1.10-tempo innan Aurelia Express fick överta ledningen. Första 1000 metrarna 13,4. Aurelia Express ledde varje meter av loppet fram till hundra meter kvar då hon fick se sig passerad av Jest. Aurelia Express gjorde ett mycket fint lopp och slutade tvåa i mål. Hon rekordsänkte till 1.14,1/2140 meter autostart. Mycket bra insats! 
- Jag är mycket nöjd med Aurelia Express. Vi får hoppas på att hon får ett bättre spår nästa start. Hon kämpade väl hela vägen in i mål sa Erik efter loppet.
- Aurelia Express var mycket bra efter en tuff öppning sa Timo efter loppet.

16 jul 2022

Allt verkar bra med Aurelia Express. Jag joggade henne idag och hon var riktigt glad och avslappnad. Spännande start, men från svårt spår (7 bakom bilen) imorgon säger Kia.

15 jul 2022

Aurelia Express har denna vecka tränat i backen och gått ett lugnt banjobb. Känns som hon ska. Det kan vara så att jag lättar lite på hennes frambalans på söndag. Svårt utgångsläge första gången bakom startbilen säger Timo.

11 jul 2022

Aurelia Express startar i ett stolopp på Solvalla på söndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Hör av er på e-post till mig senast på torsdag klockan 10.00.

8 jul 2022

Aurelia Express har tränat lugna intervaller i backen idag. Allt bra i dem. Hon var fin vid segern i måndags och jag är nöjd med hennes utveckling. Eventuellt start den 17 juli på Solvalla. Jag har några lopp jag väljer på säger Timo.

4 jul 2022

Aurelia Express togs lugnt från start. Jorma Kontio styrde på efter 600 meter körda och övertog ledningen in i andra kurvan. Ledde sedan varje meter av loppet och vann säkert på segertiden 1.15,6/2140 meter voltstart. Mycket fin insats igen, hon har imponerat så här långt. Spännande fortsättning följer. Grattis alla inblandade.
- Aurelia Express kändes jättefin i loppet och det blev säkert till slut även om häst kom fort ut i banan. Stark och fin sa Jorma efter loppet.

1 jul 2022

Även den här veckan har varit riktigt bra för Aurelia Express. Gick 2000 meter på rundbanan i måndags och idag. Hon gick två intervaller i backen i onsdags. På söndag ska jag ut och jogga Aurelia Express inför starten på måndag. Allt känns riktigt bra, jag ser fram emot måndag säger Kia.
Aurelia Express har skött sig fint i veckans jobb. Allt verkar vara som det ska inför nästa veckas start säger Timo.

28 jun 2022

Aurelia Express gör sin tredje start i karriären i ett stolopp på Mantorp på måndag kväll. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Hör av er på e-post till mig senast på fredag klockan 10.00.

24 jun 2022

Aurelia Express gick fyra intervaller i backen i tisdags och idag joggade hon sex intervaller uppför backen. Hon känns riktigt fin och återhämtade sig bra efter förra starten säger Kia.
Aurelia Express har varit fin i båda veckans backjobb. Planen ligger fortsatt kvar på att starta i Mantorp säger Timo.

21 jun 2022

Eventuell nästa start för Aurelia Express Mantorp 4 juli. En vecka idag kvar till definitiv anmälan. Jag har inte bestämt mig, men det kan bli start där. Hon är preliminärt anmäld dit säger Timo.

17 jun 2022

Aurelia Express var väldigt fin i onsdags på Solvalla och hade gott om krafter kvar i mål. Hon har bara vilat efter loppet. Veterinären tittade på henne i tisdags och böjde igen om henne, hon var fräsch och fin. Ingen behandling. Tränar igen normalt nästa vecka säger Timo.
Det finns en film utlagd idag på Aurelia Express på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

13 jun 2022

Aurelia Express tvekade lite från start men gick iväg felfritt. Hamnade som första häst utvändigt och travade loppet i dödens hela vägen. På sista bortre långsidan ökade Erik Adielsson tempot och Aurelia Express tog direkt över ledningen. Hon längde sedan bara på steget och försvann från övriga fältet över upploppet. Segermarginal ner till andra häst i mål var nio (9) längder. Noterbart är att tvåan i mål Eloise Frontline slog Aurelia Express i första starten. Denna start förstod Aurelia Express lite mer vad det gick ut på, och som hon pulveriserade dagens motstånd. Ojojoj. Segertid 1.15,1/2140 meter voltstart. Mycket imponerade insats!!
- Aurelia Express var fin idag igen och gick i mål med krafter sparade i mål sa Timo Nurmos efter loppet.
- Aurelia Express var mycket fin. Tvekade lite från start men riktigt rejäl till slut och vann med krafter kvar. En femstjärnig prestation. Jag tackar för förtroendet att jag fick köra sa Erik Adielsson efter loppet.

10 jun 2022

Allt har gått enligt plan och Aurelia har varit bra. Den här veckan har hon tränat intervaller i backen. Hon har även gått ett fint banjobb. I helgen kommer hon att få jogga lite inför starten på måndag säger Kia.
Film från banjobbet finns utlagt på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

8 jun 2022

Aurelia Express gör sin andra start i karriären i ett stolopp på Solvalla på måndag kväll. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Hör av er på e-post till mig senast på fredag klockan 10.00.

3 jun 2022

Aurelia Express gick ett tufft banjobb i lördags och hon gjorde det fint. Hon har denna vecka gått jobb två gånger i backen och känns bara fin. Jag körde henne själv i lördags och igår. Hon mår bra och är pigg och glad säger Kia.
Aurelia Express har tränat bra efter starten och ser fin ut. Jag har preliminäranmält henne till ett stolopp Solvalla måndag 13 juni. Hon startar där om inget oförutsett inträffar säger Timo.

27 maj 2022

Aurelia Express gjorde ett fint debutlopp och jag är mycket nöjd med vad jag såg. Hon verkar tagit loppet bra och startar inom kort igen säger Timo.

24 maj 2022

Aurelia Express skötte sig fint på resan till Bollnäs. Allt bra när hon kom fram till banan. Värmde bra. I loppet fick hon trava första 500 som första häst i andraspår. Blev avlöst och fick andrapar utvändigt kort därefter. Låg där. På sista bortre långsidan gick Mika Forss ut i tredjespår med Aurelia Express. Det bet bra in i slutsvängen. Aurelia Express drog tåget genom slutkurvan. I rygg liftade segrarinnan Eloise Frontline. Aurelia Express gick mycket bra över upploppet och slog ledarhästen Ekaterina men kunde inte försvara sig mot smygkörda Eloise Frontline och blev slagen med en halv längd. Mycket fin insats, detta lovar gott inför framtiden!
- Mika missade i starten så vi fick inte ledningen. Aurelia Express gjorde ett mycket fint debutlopp och kommer gå framåt med loppet i kroppen till nästa start sa Timo efteråt.
- Hon kändes riktigt bra, inga problem, travsäker och fin. Det enda var att hennes oerfarenhet som var uppenbar i målgångens kamp fällde henne idag. Aurelia Express förstod inte riktigt än vad det går ut på sa Mika efter loppet.

20 maj 2022

Veckans träningspass för Aurelia Express har gått bra som tidigare. Hon har gått jobb i backen i måndags och igår. Idag han hon fått nya skor på hovarna. Imorgon kommer hon få gå ett rundbanejobb inför nästa veckas start. Vi kör då 2000 meter på banan säger Kia.
Allt bra med Aurelia Express, hon är fin i backjobben. Går banjobb imorgon säger Timo. 

18 maj 2022

Aurelia Express gör tävlingsdebut på Bollnäs lunchtrav på tisdag. Ni delägare har fått hästägarkort och dem gäller både som entré och tillträde till stallbacken. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris. Skicka ett mejl till mig senast på söndag klockan 10.00.

13 maj 2022

Denna vecka har Aurelia Express gått intervaller i backen, i måndags och igår torsdag. Resten av veckan får hon mysa med sin kompis i hagen säger Kia.
Aurelia Express har tränat fint i backen denna vecka. Hon är till start om några veckor säger Timo.

6 maj 2022

Aurelia Express gick riktigt bra i kvalloppet. Hon har bara tagit det lugnt efteråt säger Kia.
Vi går igenom Aurelia Express med veterinär. Är allt som det ska dröjer det inte länge innan hon är till start säger Timo.

4 maj 2022

Aurelia Express travade med i slutet av fältet hela loppet och skötte sig bra. Travade 1.19,2/2140 meter voltstart och blev med råge godkänd.
Kvalloppet finns utlagt på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.
- Aurelia Express var lugn och fin. Travade och orkade bra. Jag är nöjd sa Timo Nurmos efter kvalloppet.
- Jag satt bara och åkte med, hon travade med lätt och hon kändes fin sa Mika Forss efter loppet.

29 apr 2022

Aurelia Express tränade två gånger den här veckan. I onsdags gick hon 2×2000 meter i 1.20-tempo. Idag tränade hon i backen. Fyra intervaller i 1.37-tempo. Aurelia springer väldigt lätt, men idag märkte jag lite trötthet i sista intervallen efter en hård vecka säger Kia.
Aurelia Express är en trevlig och okomplicerad häst. Fin i banjobbet i veckan säger Timo.

27 apr 2022

Aurelia Express kvalar på Solvalla på onsdag. Ni delägare har fått hästägarkort som gäller både som entré och till stallbacken. Definitiv anmälan kl 09.00 imorgon torsdag.
Jag har sänt ett mejl till er delägare idag. Har ni inte fått det, hör av er till mig.
De senaste två veckorna har Aurelia Express gått riktigt bra. Igår gick Aurelia ett banjobb, hon travade 1.20/2000 meter och gjorde det riktigt lätt säger Kia.
Film från gårdagens banjobb finns utlagd idag på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

22 apr 2022

Aurelia Express har jobbat på i backen och fortsätter bygga styrka. Hon både känns och ser fin ut i jobben. Allt bra med henne säger Timo.

15 apr 2022

Aurelia Express har tränat i backen denna vecka. Allt bra med henne. Vi tränar på med sikte mot kval om några veckor säger Timo.

8 apr 2022

Aurelia har tränat i backen och även gått ett banjobb den här veckan. Vi körde 1.25/2000 meter på ett bra sätt. Hon kvalar inom några veckor säger Timo.

1 apr 2022

Aurelia Express har tränat på i backen under veckan och allt ser fortsatt bra ut. Nästa vecka går hon ett banjobb säger Timo.

25 mar 2022

Aurelia Express har gått jobb i backen under veckan. Lugn och fin och sköter sig exemplariskt i jobben. Allt bra med henne säger Timo.

18 mar 2022

Aurelia Express har tränat som hon ska under veckan. Hon har gått sitt första banjobb som ni vet och var fin i det. Travade runt 1.25/2000 meter. Får träna på lite nu, men det dröjer inte länge innan hon går kvallopp säger Timo.

15 mar 2022

Aurelia Express gick idag sitt fösta banjobb. Hon travade 1.25/2000 meter och vi var nöjda. Hon får dock träna på ett tag till innan det blir dags för kval säger Timo.
Det finns fyra stycken filmer utlagda idag på Stall Kennys Andelshästar på Facebook ifrån dagens banjobb.

11 mar 2022

Aurelia Express har jobbat på i backen och ser fin ut. Nästa vecka blir det henne första banjobb säger Timo.

4 mar 2022

Aurelia Express nöter på med sina backjobb. Hon mår bra och allt ser bra ut med henne säger Timo.

25 feb 2022

Aurelia Express fortsätter med att bygga upp sin kropp med beckjobb och hon ser fin ut och känns bra säger Timo.

18 feb 2022

Aurelia Express nöter på med sina intervaller i backen och hon sköter sig bra. Inga anmärkningar säger Timo.

11 feb 2022

Aurelia Express nöter på med sina backjobb och allt ser bra ut så här långt säger Timo.

28 jan 2022

Aurelia Express nöter på med sina backjobb och hon gör det bra säger Timo.
Nästa uppdatering här på hemsidan kommer fredag 11 februari om inget oförutsett sker. Jag står hela tiden i kontakt med tränarna. Skulle det komma någon ny spännande info lägger jag ut det direkt.

21 jan 2022

Aurelia Express har tränat på i backen och hon gör det bra. Inga anmärkningar säger Timo.

14 jan 2022

Aurelia Express är frisk nu efter att ha haft feber. Hon har joggat under veckan. Nästa vecka börjar snabbjobb igen säger Timo.

17 dec 2021

Aurelia Express har fortsatt med sina backjobb även denna vecka. Hon ser fin ut och allt är bra med henne. Hon kommer gå samma sorts jobb även nästa vecka. Sedan får hon som de flesta hästarna i stallet lite julledigt över helgerna säger Timo.
Nästa ordinarie veckorapportering kommer den 14 januari. Hästarna i de olika stallen får nu lite välbehövlig julvila och ladda om inför 2022. Jag står i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag direkt här. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År! 

10 dec 2021

Aurelia Express nöter på med sina jobb i backen. Hon gör det bra och vi är nöjda med henne. Allt bra säger Timo.

3 dec 2021

Aurelia Express har tränat som hon ska under veckan. Hon har gått jobb i backen under veckan. Allt bra i dem säger Timo.

26 nov 2021

Aurelia Express har gått jobb i backen under veckan. Hon mår bra säger Timo.

19 nov 2021

Aurelia Express är nu på Jordanstorp och började veckan med att få förstoppning. Det gick fort över och det har gått bra. Hon har joggat resten av veckan. Nästa vecka går hon jobb i backen. Hon kommer att gå sex intervaller på måndagar, två intervaller på onsdagar och sex intervaller på fredagar säger Timos försteman CG Björkroth.

12 nov 2021

Aurelia Express har som tidigare veckor jobbat på i backen. Allt bra med henne. Gör det hon ska och ser fin ut säger Timo.

5 nov 2021

Aurelia Express nöter på med sina jobb i backen och hon gör det bra. Mellan jobben är hon ute i hagen och har det skönt. Allt bra med henne säger Timo.

29 okt 2021

Aurelia Express har tränat på i backen under veckan och allting är bra med henne säger Timo.

22 okt 2021

Aurelia Express jobbar på med intervaller i backen. Gör det bra och blir starkare och finare för varje vecka som går. Allt bra med henne säger Timo.

15 okt 2021

Aurelia Express har tränat i backen under veckan och inga konstigheter där. Allt bra med henne säger Timo.

8 okt 2021

Aurelia Express har gått sina vanliga intervaller i backen även denna vecka. Ser fin ut. Allt bra säger Timo.

1 okt 2021

Aurelia Express går sina jobb i backen. Allt bra säger Timo.

24 sep 2021

Aurelia Express har tränat på i backen. Allt bra med henne säger Timo.

17 sep 2021

Aurelia Express har gått samma backjobb som tidigare. Allt bra med henne. Ser fin ut och vi är nöjda säger Timo.

10 sep 2021

Aurelia Express har tränat i backen och allting är bra med henne säger Timo.

3 sep 2021

Aurelia Express mår bra och har acklimatiserat sig bra sedan hon kom. Hon går lätta intervaller i backen. Finns inget att anmärka på så här långt. Readly Express-avkommorna är fina säger Timo.

27 aug 2021

Aurelia Express har börjat gå lätta jobb i backen. Ser fin ut säger Timo.

20 aug 2021

Aurelia Express har börjar träna lugnt denna vecka. Hon ser fin ut säger Timo Nurmos.

13 aug 2021

Aurelia Express kom hem till Sverige i måndags och har efter det bara tagit det lugnt och fått acklimatisera sig. Resan gick bra. Hon står på Högtorps gård nu säger Timo.

6 aug 2021

Aurelia Express har gått samma sorts träning som de senaste veckorna. Allt bra i jobben, det är en fin travare säger Timo.

30 jul 2021

Aurelia Express tränar på i fortsatt fin stil. Inga konstigheter. Som tidigare går hon både banjobb och rakbaneintervaller. Joggar lätt 1.30 i jobben och känns fin säger Timo.
Jag la ut en film igår på Aurelia Express på Stall Kennys Andelshästar på Facebook. Följ Stall Kenny även där så missar ni ingenting.

23 jul 2021

Aurelia Express är det fortsatt fina rapporter på från Uleåborg. Joggar i 1.35-1.40 tempo på rakbanan och samma tider rundbanan. Allt bra med henne säger Timo.

16 jul 2021

Aurelia Express tränar fortsatt på i Uleåborg. Hon fortsätter variera rakbaneintervaller med rundbanejobb. Allt bra med henne. Inget datum spikat ännu när hon kommer hem till Sverige säger Timo.

9 jul 2021

Finns inget att anmärka på om Aurelia Express. Hon sköter jobben som hon ska och hon mår bra. Går sina rakbaneintervaller och rundbanejobb säger Timo.

2 jul 2021

Aurelia Express travar fortsatt på fint. Varvar rakbaneintervaller med banjobb. Inget att anmärka på. Fin travare säger Timo.

25 jun 2021

Aurelia Express har tränat på i samma spår som tidigare veckor. Rakbaneintervaller och rundbana. Allt bra med henne. Fin travare som de flesta avkommorna efter Readly Express säger Timo.

18 jun 2021

Aurelia Express sköter sig fint både i rakbanejobb och när hon går jobb på rundbanan. Inga problem. Hon kommer hem till Sverige i juli säger Timo.

11 jun 2021

Aurelia Express tränar på fortsatt fint. Går varierad träning med både rakbana och rundbana. Inga problem säger Timo.

4 jun 2021

Träningen har fortsatt träna på i samma fina stil i Uleåborg som tidigare veckor. Hon har gått intervaller på rakbanan denna vecka säger Timo.

28 maj 2021

Aurelia Express fortsätter göra fina träningsjobb både på rakbanan och på rundbanan. Allt ser bra ut så här långt säger Timo.

22 maj 2021

Aurelia Express tränar på som hon ska. Som föregående veckor på rundbanan och rakbanan. Allt bra med henne säger Timo.

14 maj 2021

Aurelia Express fortsätter med fina träningsjobb både rakbanan och rundbanan. Hon jobbar på och kommer till Sverige till sommaren säger Timo.

7 maj 2021

Aurelia Express fortsätter träna på fint. Går jobb både på rakbanan och på rundbanan. Allt bra med henne säger Timo.

30 apr 2021

Aurelia Express är frisk och kry och fortsätter med fina uppbyggande träningsjobb. Allt bra med henne säger Timo.

23 apr 2021

Aurelia Express jobbar på i fortsatt fin stil. Fin travare. Allt bra säger Timo.

16 apr 2021

Aurelia Express jobbar på i fortsatt fin stil. Readly Express lämnar fina travare. Inga anmärkningar säger Timo.

9 apr 2021
Aurelia Express jobbar fortsatt på i fin stil. Fin travare. Allt bra med henne säger Timo.
1 apr 2021
Aurelia Express sköter sina träningsjobb som hon ska och det är ingenting vi har att anmärka på. Travar fint och lägger på sig muskler. Fin i banjobb idag. Allt bra säger Timo. På Stall Kennys Andelshästar på Facebook finns en film utlagd från dagens banjobb. Följ Stall Kennys Andelshästar på Facebook så missar ni inget.
26 mar 2021
Aurelia Express sköter sig fortsatt bra. Tränar på bra och vi är nöjda säger Timo.
19 mar 2021
Aurelia Express har tränat på i fortsatt bra stil under veckan som gått. Hon får träna på ett tag till i Uleåborg och kommer som övriga våra unghästar där hem till sommaren säger Timo.
12 mar 2021
Aurelia Express har tränat på som hon ska under veckan som gått. Inga konstigheter. Allt bra säger Timo.
5 mar 2021
Aurelia Express sköter jobben som hon ska. Fin i intervallerna. Inga anmärkningar säger Timo.
26 feb 2021
Aurelia Express är det fortsatt bra med. Hon går sina uppbyggande jobb, bygger styrka. Inga anmärkningar så här långt. Readly Express lämnar fina travare säger Timo.
19 feb 2021
Aurelia Express tränar fortsatt på i fin stil. Hon går intervaller på rakbanan och så här långt är det inga anmärkningar. Hon sköter sig fint säger Timo.
12 feb 2021
Inga anmärkningar. Aurelia Express sköter sig som hon ska i jobben. Vi är nöjda med hennes insatser i träningsjobben säger Timo.
5 feb 2021
Aurelia Express är det fortsatt bra med. Hon tränar på som hon ska och sköter intervallerna på ett bra sätt. Inget att anmärka på så här långt. Hon gör det hon ska säger Timo.
29 jan 2021
Aurelia Express tränar på som hon ska, går intervaller på rakbanan. Det är fina vintriga träningsförhållanden i Uleåborg. Allt bra med henne säger Timo.
22 jan 2021
Aurelia Express nöter på och tränar bra. Joggar i 1.40-tempo i rakbaneintervallerna, inga konstigheter. Fin häst och travare säger Timo.
15 jan 2021
Aurelia Express fortsätter jogga på i Uleåborg. Allt bra med henne. Hon sköter jobben på ett bra sätt säger Timo.
8 jan 2021
Aurelia Express tränar på i vanlig ordning. Hon går intervaller på rakbanan. Allt bra. Fin travare säger Timo.
18 dec 2020
Aurelia Express fick kolik i onsdags men det gick över fort. Inga konstigheter. Fin travare som gör det hon ska. Hon kommer få lite julledigt över helgerna som övriga unghästar. Allt bra med henne säger Timo. Nästa uppdatering här på hemsidan kommer fredag 8 januari om inget oförutsett inträffar. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och uppdaterar här om det skulle hända något speciellt. Jag önskar er alla en riktigt God jul och ett Gott Nytt År!
11 dec 2020
Aurelia Express har jobbat på som hon ska under veckan. Går intervaller på rakbanan och joggar på fint. Allt bra säger Timo.
4 dec 2020
Fortsatta fina träningsjobb av Aurelia Express. Hon går intervaller på rakbanan. Sköter sig bra. Det är en fin travare säger Timo.
27 nov 2020
Aurelia Express är det fortsatt bra med. Hon joggar på och gör ett fint intryck säger Timo.
20 nov 2020
Aurelia Express travar på som hon ska. Inga konstigheter. Frisk och mår bra säger Timo.
13 nov 2020
Aurelia Express tränar på fint på rakbanan. Allt bra med henne. Inga anmärkningar så här långt säger Timo.
9 nov 2020
Jag har idag skickat delägarlistan på e-post till er delägare i Aurelia Express. Har ni inte fått den. Titta efter i er skräppost. Det kom en film när Aurelia Express tränar i Uleåborg Finland idag. Den ligger utlagd på Stall Kennys Andelshästar på Facebook. Timo som skickat filmen hälsar att allting går som det ska. De är nöjda och belåtna med Aurelia Express.
6 nov 2020
Aurelia Express sköter sig som hon ska. Inga problem säger Timo.
30 okt 2020
Aurelia Express jobbar fint och travar på bra. Hon sköter sig som hon ska under uppträningen och det finns ingenting att anmärka på säger Timo.
27 okt 2020
Aurelia Express är slutsåld och jag hälsar alla delägare välkomna till Stall Kennys Andelshästar.
23 okt 2020
Aurelia Express tränar på som hon ska och ser fin ut. Fin travare som gjort allting rätt så här långt säger Timo.
16 okt 2020
Aurelia Express sköter träningen exemplariskt och det finns ingenting att anmärka på. Det är en fin travare säger Timo.
9 okt 2020
Allt bra med Aurelia Express. Hon sköter sig helt som hon ska. Joggar för vagn. Fin travare. Allt bra med henne säger Timo.
2 okt 2020
Aurelia Express sköter sig väldigt bra och vi är nöjda. Hon travar framför vagn och gör det hon ska. Fin häst säger Timo.
26 sep 2020
Jag skickade igår som jag gör ibland på fredagar ut ett allmänt nyhetsbrev till samtliga delägare hos Stall Kennys Andelshästar på e-post. Har du inte fått det? Kolla din skräppost.
25 sep 2020
Aurelia Express tömkörs fortsatt och sköter sig exemplariskt. Hon sätts för vagn nästa vecka hälsar Timo.
18 sep 2020
Aurelia Express sköter sig exemplariskt. Vi tömkör henne varje dag. Snäll och fin häst säger Timo Niemelä som har hand om unghästträningen.
11 sep 2020
Allt bra med Aurelia Express. Hon sköter sig på klasshästens vis säger Timo.
4 sep 2020
Aurelia Express sköter sig exemplariskt under inkörningen. Inga problem alls. Klok och förnuftig häst hälsar min personal säger Timo.
28 aug 2020
Aurelia Express tog resan till Uleåborg bra och hon har acklimatiserat sig bra. Hon har haft sele på sig och det har inte varit några problem. En klok och fin häst hälsar min personal i Finland säger Timo.
21 aug 2020
Sommarlovet är slut och allvaret har nu börjat för Aurelia Express. Hon kom idag fram till Uleåborg i norra Finland där hon kommer att köras in. Jag har haft ett långvarigt samarbete med personalen i Finland och de har kört in många stjärnor i mitt stall säger Timo Nurmos.
Copyright © 2024 Stall Kenny AB, created by MenJada AB