APPIA EXPRESS

APPIA EXPRESS
Foto Kenny Thörnblom
  • ·Född: 17 maj 2020
  • ·Kön: Sto
  • ·Regnr: 20-1904
  • ·Pris per andel:
  • ·Antal andelar: 22
  • ·Månadskostnad:
  • ·Tillgänglighet:Slutsåld
Stamtavla
APPIA EXPRESSREADLY EXPRESSFASHION LOVEREADY CASHCADDIE DREAMLOVE YOUGLIDING FASHION

Tränare

horse.staff.tranareDaniel Wäjersten

Skötare

horse.staff.skotareJohanna Persson

Träningsrapporter

DatumRapport
29 Sep 2023

Appia Express var på återbesök hos veterinären i onsdags och var fräsch, skönt att det var snabbt fixat. Hon har gått motionsturer torsdag-fredag och är pigg och glad, till veckan tränar vi igång på riktigt igen säger Johanna.

22 Sep 2023

Appia Express har bara tagit det lugnt efter besöket hos veterinären. Pigg och glad säger Johanna.

20 Sep 2023

Appia Express var in till kliniken idag och blev genomgången av veterinär. Hon blev behandlad i alla fyra knäna, får ta det lite lugnt ett tag nu säger Johanna.

14 Sep 2023

Appia Express hamnade som väntat sist från sitt tolftepår bakom startbilen. Låg där, men gick inte upp i rygg på framförvarande häst och galopperade i utgången av andra kurvan och var sedan borta ur fältet. Daniel vände upp och körde ut.
- Appia Express var tyvärr som på Solvalla, hon hängde en del på högertöm samt var stänkrädd. Jag ska köra henne hemma till veckan så får vi besluta om det blir en ny veterinärkoll eller inte sa Daniel efter loppet.

8 Sep 2023

Appia Express startar i Breeders Crown-uttagningarna på Boden på torsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris, skicka ett mejl till mig senast på söndag klockan 09:00.
Den här veckan har jag fått låna ut Appia Express båda träningsdagarna, men det är kul att se henne från sidan ibland också! Hon har tränat på som vanligt med sex intervaller på rakbanan och allt verkar fortsatt bra, vi ser fram emot Boden och hoppas på tur i spårlottningen säger Johanna.

Resultat

Segerprocent: 50 %
Placeringsprocent: 75 %
StarterplaceringarStartsumma
Livs42-1-096 500 kr
202342-1-096 500 kr
Copyright © 2023 Stall Kenny AB, created by MenJada AB