Vår andelshäst D´One USA:s bästa sto, start planerad

30 oktober 2015 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Vi önskar alla besökare en riktigt trevlig fredagskväll med urklippet ovan ifrån dagens utgåva av tidningen Travronden som får delägarna i andelshästen D´One att sträcka på sig lite extra under helgen.

Nästa start och USA/ Canada vistelsen sista start för vår andelshäst D´One är planerad till den 20 november på Meadowlands i TVG Mare Championship den 20 november.

Roger Walmann sa så här idag när vi pratade med honom: 
– D´One gör oss inte besvikna, allt är bra med henne efteråt säger Malin som jag står i kontakt med så gott som dagligen, vi siktar nu mot att avsluta detta års USA vistelse med att starta i TVG Mare Championship på The Meadowlands den 20 november, jag tror inte att det kommer att bli några försök, men blir det det så körs dem den 13 november, annars så får hon gå ett kvallopp innan start.
D´One lämnar Kentucky nästa vecka och åker upp till Nancy Takter-Johansson i New Jersey. Vi kan inte begära att D´One ska vara i 100% toppform hela tiden, men Malin känner hur hon känns och vi siktar på Meadowlands säger Roger Walmann.

Skötaren Malin Boman-Friberg säger så här idag till oss från USA:
– Halloj! Vad fint dom skrivit i Travronden idag om D´One! Allt verkar bra efter starten vi har joggat lite lätt i veckan och idag så har hon gått ett lätt jobb, allt bra. Helt fantastisk vad duktig våran fina Diva var i lördags och så här en vecka efter så får man bara fortsätta och njuta av segern, kram till allihopa från oss hälsar Malin.

PEO_3946-d-one-stallkenny-woodbine-20151024

Fotot här ovanför på vår andelshäst D´One & David Miller är taget av fotograf Peeo Ploff, om någon vill köpa något/ några foton av Peeo, ni kanske vill ha dem utskrivna på A3 eller A4  så kontaktar ni Peeo på e-post nallepon@gmail.com eller på Facebook, sök efter Peeo Ploff, han har foton både från The Red Mile och från Woodbine.