Ung lovande travtränare får auktionsdyringen Wings Level

2 oktober 2019 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Klubban slogs på 900.000 kronor.

Efter att jag ropade in Wings Level på Kriterieauktionen i torsdags kväll för 900.000 kronor har telefonen gått varm och det har ramlat in mail och sms i långa rader. Många bokade andelar osett oavsett tränare. Efter mycket funderande har jag nu kommit fram till att det blir Solvallatränaren Mattias Djuse som får chansen att forma toppstammade hingsten Wings Level som förutom att han kommer anmälas till samtliga svenska penningstinna unghästlopp även är anmäld till Hambletonian i USA.

En av Sveriges mest lovande travtränare.

Mattias Djuse är en av Sveriges mest lovande travtränare. Han ligger på plats nummer 11 bland Sveriges vinstrikaste travtränare. Mattias har så här långt i år kört in över 12 miljoner kronor.

Stall Mattias Djuse håller till på Hårby Gård som ligger mellan Stockholm och Enköping. Där har bl.a en viss Stig H Johansson tidigare format många stjärnor. Mattias berättar när jag pratar med honom att han har ca 100 hästar i träning. Han har bl.a sex stycken hästar på sin filial utanför Laval i Frankrike.

Mattias är social och väldigt trevlig att ha att göra med. Han har visat sitt stora kunnande och känslan för hästarna genom att ha varit med i de flesta unghästloppen som körts i år. Det med ett litet material att jobba med. Det känns mycket bra att inleda samarbete med Mattias Djuse. Mattias säger att han självklart är mycket glad och tacksam för att få in en häst av Wings Levels kaliber i sin träning.

Nästan två tredjedelar av Wings Level är redan bokade!!

Det är minst sagt ruggigt tryck efter andelarna i Wings Level efter fartfantomen Uncle Lasse
Modern, miljonärskan, Drottning Silvias Pokalsegrarinnan Ruby Trap är syster med självaste Scarlet Knight!

Bli delägare i en värsting! 

Wings Level säljs i 33 andelar á 30.000 kronor styck
Månadskostnad 650 kronor/andel.

Boka din andel nu! Maila info@stallkenny.se