Två (2) andelar kvar i Mattias Djuses ”auktionsdyring” Wings Level

5 november 2019 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Wings Level ser ut som en avelshingst där han står och vilar.

Snart är det ”lapp på luckan” – finns det ettårslopp?

Men ännu finns ett par chanser att bli delägare i den läckra hingsten Wings Level. Det var 33 andelar till salu från start. Nu finns det endast två (2) andelar kvar och vi är nära mållinjen. Missa inte det gyllene tillfället att köpa in dig i en häst som verkar ha det mesta.

I måndags (28 oktober) gjorde vi åter ett besök hos Mattias Djuse och hans personal på Hårby gård. Vi blev mycket väl omhändertagna av Mattias och hans personal även denna gång.

Vi hade en delägare med oss för att se dagens jobb som kördes på rundbanan. Ulf som körde vår ”auktionsdyring” strödde lovord redan innan vi kom ut på banan. Wings Level stod lugnt stilla som en rutinerad häst när Ulf satte på all utrustning. Man ser i ögonen hur klok Wings Level är. En klasshäst på alla vis!! En wow-häst!!

Beter sig som en färdig tävlingshäst

När vi fick se Wings Level på rundbanan var det som att se en tävlingshäst. Han gjorde allt rätt. Sprang rakt i vagnen med öronen spikrakt framåt. Underbart trav. En ren naturtravare!! När de andra ettåringarna som var ute på banan samtidigt sprang på tvären och var nere i diket skötte sig Wings Level exemplariskt!!


Två (2) andelar kvar

Delägaren som var med frågade på skoj: Finns det inga ettårslopp, Wings Level skulle vara helt överlägsen. Det finns några andelar kvar i Wings Level e.Uncle LasseRuby Trap. Missa inte att bli delägare, hästen är helt fantastisk! Köp en hel eller halv andel själv. Du kan även dela en hel eller halv andel med en eller flera kompisar.

Modern miljonärska och syster med Scarlet Knight!

Bli delägare hos Mattias Djuse i samarbete med Stall Kennys Andelshästar. Nu finns det endast två (2) andelar kvar i Wings Level med den minst sagt läckra härstamningen Uncle LasseRuby Trap. Wings Level är ur Uncle Lasses första kull vilket är otroligt spännande!! Det är även modern miljonärskan Ruby Traps första avkomma. Visste ni att Ruby Trap är syster med självaste Scarlet Knight!!


Minns ni Uncle Lasses lopp i Sprintermästaren?

Uncle Lasse tjänade 9.149.027 kr och travade 1.09,3 i Sprintermästarens final på Halmstad 2016. Det är en av de svettigaste uppvisningarna som skådats i travvärlden. Ni ser loppet här under. Sätt på ljudet och njut, det är ren och skär uppvisning av en fantastisk travare.


Videon går inte att se i Stall Kenny-appen. Gå in på vanliga hemsidan så rullar filmen igång.


Andelar till salu

  • Pris per andel: 30.000 kr
  • Antal andelar: 33 (endast två (2) andelar kvar
  • Månadskostnad: 650 kr / andel
  • Tillgänglighet: Två (2) andelar kvar
  • Läs mer: Klicka HÄR

Andelshästen Wings Level