Stort TACK till er alla efter gårdagens framgångar på Solvalla – Skrivbordsbakgrund att ladda ner / Wallpaper to download

27 november 2014 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Vi tackar Er alla som på ett eller annat sätt hört av er till oss igår och idag efter gårdagens framgångar i det fina fyraåringsloppet Petit Prix på Solvalla, där våra andelshästar D´One och My Gliding Angel var etta och trea i loppet, det värmer i kropp och själ när så många hör av sig och visar att ni glädjer er med oss och att ni följer oss på ett eller annat sätt, vi kämpar nu vidare – imorgon fredag står uppdatering av samtliga Stall Kennys Andelshästar på första plats på ToDo listan.

Tack än en gång alla goa glada människor, tack för att ni finns!

Bilden ovan: D´One & Örjan Kihlström skär mållinjen som etta i gårdagens lopp, huvan kvar, pisken på axeln och spända tömmar! – När Per Skoglund mötte mig på väg till vinnarcirkeln så sa han ”Örjan satt och gäspade över upploppet”.

Skrivbordsbakgrund att ladda ner/ Wallpaper to download

Bilden här under: Klicka på den så blir den större och ni kan avvända den som skrivbordsbakgrund på er dator/ Click on the picture below to enlarge it and you can use it as wallpaper.

d-one_towards-usa-2015-stallkenny