Stort GRATTIS alla delägare i andelshästen Far Far Away till segern på Solvalla

29 juli 2015 i Lopp, av Kenny Thörnblom

Stort GRATTIS alla delägare i andelshästen Far Far Away till segern ikväll! 50 000 kronor var den värd och på sättet som hon gjorde det så kommer det mer framgångar framöver, efter att det varit två stycken omstarter så gick det tredje startbilsförsöket iväg, Far Far Away höll ledningen enkelt, sedan så dirigerade hon varje meter i det 2140 meter långa loppet, in på upploppet så var det två hästar långt före övriga fältet, Far Far Away sträckte på sig på klasshästens vis och vann säkert efter att ha avverkat sista 500 efter 1.12,3.

far-far-away-invandigt-stallkenny
– Det är inte bra när det blir omstarter, men för vår del ikväll så fick vi öva två extra gånger bakom startbilen, Far Far Away blev snabbare för varje omstart när hon förstod att hon skulle följa startbilen och vi tog hand om ledningen enkelt, jag fick dämpa tempot en bit mitt i loppet och ökade sedan successivt, in på upploppet så kändes hon stark och sträckte på sig hela vägen mot mål, det var aldrig någon fara utan hon gjorde det hon skulle, en mycket bra prestation i första besöket på huvudstadsbanan med henne sa Johan efteråt.

far-far-away-stallkenny-emmi-overby-johan-untersteiner-solvalla-20150729

Andelshästen Far Far Away med sin skötare Emmi Overby & Johan Untersteiner segerdefilerar.

far-far-away-stallkenny-oddsindikator-solvalla

Än en gång, stort GRATTIS alla delägare i andelshästen Far Far Away till ännu en seger. Detta var seger nummer 17 för Stall Kennys Andelshästar så här långt under 2015.