Stall Kennys Andelshästar på plats nr 8 bland Sveriges vinstrikaste hästägare

23 augusti 2015 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

21% i segerprocent 44% i platsprocent och 3 042 246 miljoner kronor inkört så här långt i år, vilket skulle lägga Stall Kennys Andelshästar på plats nr 8 som Sveriges vinstrikaste hästägare om vi hade samtliga Stall Kennys Andelshästar i ett och samma bolag som t:ex Easy KB har, om vi tittar på segerprocenten så skulle Stall Kennys Andelshästar ligga på plats nr 3 med våra 21% av de 10 på topplistan, bra jobbat av Stall Kennys Andelshästar.

Efter helgens stora succé både i USA  där vår andelshäst D´One vann och på V75 på Gävle där vår andelshäst Dominator vann så laddar vi om på ny vecka med nya starter med början på tisdag på Jägersro.

Kommande starter för Stall Kennys Andelshästar

På tisdag Derbykval på Jägersro för vår andelshäst Emmett Brown, tippad etta i programmet, skötare Riikka Eskonniemi, tränar gör Stig H Johansson.

På onsdag gör vår andelshäst Final Call debut på Solvalla, tippad etta i programmet skötare Petra Nilsson, tränar gör Björn Goop.

På onsdag startar även vår andelshäst Trabant på Solvalla, tippad tvåa i programmet, skötare Arthur Leportier, tränar gör Stefan Hultman.

Lycka till alla delägare!!