Stall Kenny har hyrt Solvallas festvåning under Elitloppshelgen

1 april 2016 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Stall Kennys Andelshästar har under Solvallas Elitloppsmeeting hyrt Solvallas Konferens & Festvåning, vi kommer samla de andelsägare (vi lottar även ut platser till övriga) som vill komma för att på första parkett se loppen live på under Elitloppshelgen på Solvalla 27-29 maj. OBS!! Begränsat antal på 450 personer.

Så här beskriver Solvalla själva sin Festvåning

Solvalla är en utmärkt mötesplats för en lyckad konferens. Vi ligger i en naturnära och stimulerande miljö – nära kommunikationer, Stockholm city och Bromma flygplats. Vi har dessutom cirka 1500 gratis parkeringsplatser i direkt anslutning till arenan.

Solvalla som konferensanläggning kan erbjuda ljusa och moderna lokaler som passar för både små och stora grupper. Konferens- och festvåningen finns högst upp i Kongressenhuset med en fantastisk utsikt över stallbacken och arenan. Lokalerna anpassas efter era behov oavsett om det är mindre konferenser med 10 deltagare eller en stämma för 650 personer. Vår stora hörsal, Nordinsalen, rymmer 250 personer sittandes.

Avsluta konferensen med spännande trav och ett uppdukat bord i någon av våra restauranger här på Solvalla. Våra loger med panoramautsikt över arenan rymmer mellan 10 – 450 personer.
Vi ser till att skapa en härlig inramning på dagen!

Boka din plats på Festvåningen under Elitloppshelgen

Stall Kennys Andelshästar tar emot bokningar till Solvallas Elitloppshelg redan nu, endast 2 personer per andel, är ni inte andelsägare så anmäler ni er ändå på bokningssidan, vi lottar ut platser till Festvåningen i mån av plats, för att komma till bokningssidan så klickar ni HÄR 

stallkenny_stefan_tarzan_melander_startbil_solvalla

Besök Elitloppets egen hemsida, klicka HÄR