Solvallas Håkan Ahlqvist tar Kenny ”på pulsen” i fredagens Solvallaprogram

25 november 2014 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Månadens profil i November på Solvalla är undertecknad, det var med stor förvåning när jag fick reda på att jag hade blivit utvald som jag tackade ja till en intervju med Solvallas Håkan Ahlqvist, jag stod med stövlarna på i hallen, på väg ut i svampskogen i söndags när Håkan ringde, vi bestämde att han skulle ringa senare på kvällen och göra intervjun. Så blev det och den finns nu tryckt i Solvallas banprogram till fredagens tävlingar 28 november, ni kan läsa den här under.

Dock stämmer det dock inte i artikeln att jag hade köpt in mig i Lovely Godiva hos Stallet i Göteborg som det hette, Håkan missuppfattade det jag sa, det ska stå att de ägde Lovely Godiva, jag var däremot delägare i Jackhammer som Stall Kenny ägde en femtedel i, på den vägen startade Stall Kennys Andelshästar.

banprogram_Solvalla_20141128_kenny_thornblom_stallkenny

Fotot ovan är taget på stallbacken på The Red Mile i Lexington i höstas, det föreställer mig (Kenny) och en lite mer känd kille, nämligen Nuncio som någon timme tidigare hade vunnit Kentucky Futurity. Foto: Adam Ström/ stalltz.se