Sista stoppet – Besökt andelshästen Generator på mäktiga Grosbois

5 mars 2019 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Igår besökte vi Grosbois.

Grosbois är en stor träningsanläggning strax utanför Paris som de flesta känner till. Inom området finns bl.a ett stort vackert slott. Inne i Björn Goops borg på Grosbois står vår andelshäst Generator med den gyllene härstamningen Father Patrick – Ultra Sund. Generator tränas upp på den enorma träningsanläggningen som har precis allt som behövs för att skapa en travstjärna.Generator (bilden ovan) och övriga tvååringar går jobb fem dagar i veckan, tisdagar, torsdagar och lördagar är det rundbanejobb. Övriga dagar blir det motionsjobb.Stig-Rune ”Stigi” Sele (bilden ovan) hade förberett andelshästen Generator när vi kom. Han selade på och körde ut till lilla rundbanan som ligger inne på området.Vi fick se Generator gå rundbanejobb. Unghästarna nöter på med mycket mängdträning istället för att gå ner i snabbare tider för fort. Det ger starka hästar, springa det kan dem ändå.Generator (bilden ovan) är en otroligt fin travare med ett vägvinnande steg. Hon lägger mycket mark under sig och det såg så enkelt ut när hon rörde sig. En fantastiskt spännande andelshäst ur Father Patricks första kull. Det ska bli oerhört kul att följa denna minst sagt läckra dam fram till start.

Bli delägare i Generator

Det finns några andelar kvar i fantastiskt fina Generator! Klicka HÄR och läs mer. Du kan också klicka på Till salu i menyraden.Stort tack till genomtrevliga Stigi (bilden ovan) och övrig personal hos Stall Goop för ett som vanligt mycket trevligt och bra bemötande och omhändertagande.Bilden ovan: Stigi och andelshästen Generator ute och joggar på Grosbois.


Bli delägare

Vi besökte andelshästen Generator på Grosbois i utkanten av Paris den 4 mars. Stig-Rune ”Stigi” Sele körde banjobb med Generator. Hon är en otroligt fin travare med ett vägvinnande steg. Hon lägger mycket mark under sig och det såg så enkelt ut när hon rörde sig. En fantastiskt spännande andelshäst ur Father Patricks första kull, det ska bli oerhört kul att följa denna minst sagt läckra dam fram till start. Stigi berättade att Generator är en tuff dam, vilket är bra på ston! Hon har en rejäl bakkärra (där sitter motorn) dvs mycket muskler redan nu, och Generator gör allt rätt. Det finns några andelar kvar!


Se filmen på Generator här under

Filmen går inte att se i Stall Kenny-appen. Gå in på vanliga hemsidan så fungerar den, klicka HÄR