scriptnd Google Tag Manager -->

Sex stycken av Stall Kennys Andelshästar till start på Långfredag

27 mars 2015 i Lopp, av Kenny Thörnblom

Tre stycken av Stall Kennys Andelshästars toppston möts i Folke Hjalmarssons Minneslopp – Femåringslopp för Ston på Färjestad på långfredag – D´One, My Gliding Angel och Rondine d’Amore drabbar samman.

Med andra ord en mycket spännande långfredag på Färjestad, även andelshästen Say that Again är anmäld till årsdebut på Färjestad.

Vi kommer i samband med travet på Färjestad ha delägarträff i en av loungerna på läktaren, delägarträffen fortsätter sedan på kvällen ute på restaurang i Karlstad, på Påskafton beger vi oss sedan tillsammans med alla delägare till Lökene Gård och Stall Goop

På Sundbyholm på långfredag så är det planerat att treåriga Muscles Yankee dottern Feel the Muscle ska kvala för Jim Oscarsson mamman heter Valbruna och hon är syster med avelshingsten Mythical Lindy – på Sundbyholm är det även tänkt att andelshästen Emmett Brown ska göra årsdebut.

Nu börjar travsäsongen 2015 på allvar, sex stycken av Stall Kennys Andelshästar till start på långfredag!! Påsken är travets högtid!

Vi älskar hästar, vi älskar trav, vi älskar våra delägare, bli delägare i någon av våra superstammade andelshästar som vi har till salu just nu. Klicka HÄR