PROPULSION!! Känns ruggigt skönt att erbjuda två Muscle Hill-avkommor som andelshästar

26 april 2018 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

”Muscle Hill levererar stjärna efter stjärna”

Muscle Hill är en av världens absolut hetaste avelshingstar, Muscle Hill levererar stjärna efter stjärna. Ikväll så gjorde Daniel Redéns Propulsion (e. Muscle Hill) comeback efter tredjeplatsen i Prix de France i februari. Propulsion var trea även i Prix d´Amerique i januari. Muscle Hill-sonen Propulsion segrade med 5 längder ikväll och imponerade stort. Propulsion blir en het kandidat till segern i Elitloppet.

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda er två (2) stycken andelshästar efter Muscle Hill!!


PRIMADONNA TILE hos Johan Untersteiner

Modern Juniata Hanover e.Cantab Hall var ett riktigt fint tävlingssto som på 33 starter segrade i 12 av dem Juniata Hanover var på plats i 22 av de 33 starterna och tjänade 1 743 363 kronor. Bl.a så segrade Juniata Hanover i Treåringseliten för ston på Solvalla under Elitloppshelgen på 1.11,6/ 1609a trots galopp!

Bilden ovan: Primadonna Tile


PROFESSOR TILE hos Timo Nurmos

PROFESSORNS MAMMA ÄR TREFALDIG MILJONÄRSKA

Modern till Professor Tile heter Andie Sophia och var en mycket duktig tävlingshäst i USA. Andie Sophia tjänade 3 402 491 kr. Segrade 11 gånger var tvåa 10 gånger och trea 12 gånger. Andie Sophia har rekorden 10,7ak och 12,8am.

Modern Andie Sophia tävlade framgångsrikt både som två- och treåring med segrar i bland annat finalen i Kentucky Sire Stakes ($250.000) som tvååring. Under treåringssäsongen tog hon hem Hudson Filly Trot ($155.624) och Coaching Club ($57.300).

Modern Andie Sophia är halvsyster med Nicole’s Promise (e. Dream Vacation), 1.10,6/ $240.718, som bland annat lämnat Livininthefastlane (e. Donato Hanover), 1.10,2/ $443.481.


TIMO NURMOS REKOMMENDERAR – ”RUGGIG STAMTAVLA”

Professor Tile har toppstam. Han har utstrålning och står rätt på benen. Muscle Hill som pappa och med en mamma som tjänat över 3 miljoner kronor i hård konkurrens så är papperen i ordning, det är en ruggig stamtavla. Jag ser fram emot att få in Muscle Hill-hingsten Professor Tile i min träning. //Timo Nurmos

Timo Nurmos var och hälsade på Professor Tile i Normandie Frankrike fredagen den 26 januari. Timo hälsar att han är fortsatt mycket nöjd med Professorn. Timo säger att Professor Tile är rättställd, har långa fina kotor och ett fint kors. Professorn var ute i hagen när jag kom, han kom fram och ville visa upp sig. Nyfiken, cool häst! En lätt typ med bra storlek. Jag är mycket nöjd och rekommenderar självklart köp av andelar i Professor Tile, hästen är toppfin och som jag tidigare sagt, han har en ruggig stamtavla avslutar Timo Nurmos.

Bilden ovan: Professor Tile


Välkomna att bli delägare hos Stall Kennys Andelshästar. Läs mer HÄR