scriptnd Google Tag Manager -->

Otroligt facit på fåtal avkommor – Fyra starter fyra segrar, bli delägare!

25 mars 2021 i Övrigt, av Kenny Thörnblom

Bilden: HALL OF FAME efter GOOGOO GAAGAA som du kan bli delägare i här.
Foto: Lena Emmoth

Avkommorna imponerar!

Otroligt facit

Igår på Solvalla och på Bergsåker startade fyra (4) avkommor efter succéhingsten i aveln GOOGOO GAAGAA. 🏆🏆🏆🏆 Samtliga vann!

Solvalla lopp 4: IDOMENIO SISU hingst 3 år segrade med en längd på tiden 1.15,7/2140 meter autostart. Hingsten har inte missat plats en enda gång i sina åtta starter.

Solvalla lopp 8: DEAL DONE ZET gjorde tredje starten i år och tog tredje segern med en säker längd. Han har totalt 8 segrar på 11 starter. Segertiden igår 1.14,3/2140 meter autostart. En andraplats och en tredjeplats till dem åtta segrarna gör att DEAL DONE ZET missat platsplacering en gång på sina elva starter.

Bergsåker lopp 3: BORUPS VICTORY hingst 3 år segrade på tiden 1.15,2/2140 meter voltstart och segrade med åtta (8) längder. Han har gjort tre starter med facit två segrar och en andraplats.

Bergsåker lopp 10: GOGOBET SISU årsdebuterade och segrade med 2,5 längd på tiden 1.16,1/2160 meter voltstart. Detta var fjärde segern i tolfte starten. Han har varit på plats i åtta av sina tolv starter.


EN AV ÅTTA (8) EXKLUSIVA AVKOMMOR

Stall Kennys Andelshästar erbjuder andelar i HALL OF FAME efter GOOGOO GAAGAA som är en av åtta (8) svenskfödda avkommor.

Björn Goop har besiktigat HALL OF FAME (bilden ovan) och han var mycket nöjd med det han fick se. Det är en fin modell av häst med pigg och klar uppsyn. Fina kroppslinjer. Jättefin i kroppen. Han har ett fint trav. Snäll och trevlig att handskas med.
Björn Goop rekommenderar köp av andelar i HALL OF FAME.