Ny delägare boendes i Thailand – 9 264 258 kr intjänat 2013/14 för Stall Kennys Andelshästar

28 januari 2015 i Övrigt, av Kenny Thörnblom

En delägare boendes i Thailand är ny delägare i Giant Chocolate som Johan Untersteiner ska träna, det finns även delägare från Norge i Giant Chocolate, bli delägare du också i det fina Chocolatier stoet Giant Chocolate, det finns andelar kvar ännu!

animated-thailand-flag
Thailands flagga

Världen öppnar sig mer och mer hos Stall Kennys Andelshästar, ny delägare alltså boendes i Thailand, sedan tidigare så har vi delägare boendes i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Schweiz, Cypern, Tyskland och på Grönland!! Delägaren från Grönland är med i flera olika andelshästar sedan tidigare, undertecknad som tydligen inte kan sin geografi har trott att Grönland tillhör Danmark, men så är inte fallet utan Grönland är ett eget land, mer om det kan ni läsa HÄR.

Animated-Flag-Greenland
Grönlands flagga

Vi hälsar alla oavsett var ni bor någonstans i världen välkomna att bli delägare hos Stall Kennys Andelshästar.

Köp andel i en travhäst!

giant-chocolate-chocolatier-giant-missy-stallkenny

Bli hästägare hos Robert Bergh, Johan Untersteiner eller Björn Goop & Stig H Johansson, läs mer HÄR så ser ni vilka andelshästar vi säljer andelar i just nu. En ”varning” bara, det är stor risk att du får uppleva glädjen att hamna tillsammans med de andra delägarna i vinnarcirkeln när din andelshäst börjat att starta.

Köp andel i Giant Chocolate en mycket fin dotter till Chocolatier, eller Grand Illusion som är en son till världens dyraste avelshingst Andover Hall.

Eller bli delägare i TVÅ av Sveriges mest intressanta ettåringar som vi säljer i ETT ANDELSPAKET hos Björn Goop & Stig H Johansson.

Läs mer HÄR och välj din favorit.

 

stallkenny-andelshastar-nio-miljoner-2013-2104

Det är ruskigt fin statistik som Stall Kennys Andelshästar visar upp efter vår storsatsning hösten 2010 som vi gjorde att börja sälja enbart riktigt superstammade andelshästar, under 2013 och 2014 så har Stall Kennys Andelshästar tjänat enorma 9 264 258 kronor.

Redan i den första kullen (hästar födda 2010) efter vår storsatsning som sedan började starta 2013 så vann vi Svenskt TravOaks på Solvalla med 2 800 000 kronor i förstapris med andelshästen D´One, sedan rullade det bara på 2014, trots att vi hade en hel del otur med allt från fästingbett som gjorde att D´One nästan höll på att stryka med, dåliga startspår och galopper på andelshästen Emmett Brown i viktiga årgångslopp, så visade Stall Kennys Andelshästar upp ett otroligt facit 2014.

Finaler för Stall Kennys Andelshästar 2014
Final i Drottning Silvias Pokal.
Final i Stosprintern.
Final i V75.
Final i Stochampionatet.
Final i E3.
Final i Stoderbyt.
Final i Svenskt Travderby
Final i Europaderbyt (Grand Prix de I.U.E.T.)
Final i Breeders Crown.
Final i Solvalla Grand Prix för fyraåringar.

Under 2014 så var Stall Kennys Andelshästar med i tio (10) stycken…!! olika stora finaler med sju (7) stycken…!! olika andelshästar, vi hade då också endast 15 stycken andelshästar i startbar ålder, vilket innebär att nästan varannan andelshäst var med i en eller flera stora finaler.

Bli delägare i ett andelsstall av absolut högsta kvalité, Stall Kennys Andelshästars resultat talar för sig självt.

stall-kennys-andelshastar-resultat-2014

Det är full rush allt som oftast inom Stall Kennys Andelshästar – vi reser tillsammans på starter – vi har delägarträffar – vi spelar V75 Tillsammans varje lördag, ja att äga häst är så mycket mer än att äga just hästen, det runt omkring, sammanhållningen gör att ägandet blir bra mycket roligare, man träffar nya vänner för livet, andelsägandet är det bästa som finns.

Välkommen att bli hästägare du också i en superstammad andelshäst hos Stall Kennys Andelshästar.
//Kenny Thörnblom

Det är ruskigt starka siffror som vårt andelsstall visar upp.

Stall Kennys Andelshästar ligger på plats nr 4 när det gäller segerprocent bland Sveriges 10 travtränare på topp 10 listan.

Vad det gäller intjänade pengar så skulle Stall Kennys Andelshästar ligga på plats nr 8 på topp 10 listan över Sveriges vinstrikaste ägare om vi hade alla våra andelshästar samlade i ett och samma bolag som t:ex Easy KB och Travkompaniet.

Bli delägare i ett andelsstall av allra högsta kvalité.

Framtidens stjärnor

Just nu så säljer Stall Kennys Andelshästar andelar i nedanstående andelshästar som vi hoppas kommer att ta våra delägare till de stora loppens finaler.

andelshastar-till-salu-stall-kenny

Klicka på bilden här ovanför för att komma till Till salu sidan eller Klicka HÄR

Stall Kennys Årskrönika 2014

Ni har väl inte missat att läsa Stall Kennys Årskrönika 2014? Om ni missat den så klicka HÄR så kommer ni till Årskrönikan, eller klicka på bilden här under.

arskronika-2014-stall-kennys-andelshastar