scriptnd Google Tag Manager -->

Ny andelshäst och ny tränare – Bli delägare i ”auktionsdyringen”

24 oktober 2019 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

FANTASTISKT FIN HÄST!!

På årets Kriterieauktion på Scandic Infra City i Upplands Väsby köpte Stall Kennys Andelshästar auktionens dyraste och absolut finaste häst, Wings Level.

SE FILMEN HÄR UNDER PÅ WINGS LEVEL

Filmen går inte att se i Stall Kenny-appen. Gå in via vanliga hemsidan så fungerar den.


”EN AV DE SVETTIGASTE UPPVISNINGARNA SOM SKÅDATS”

Wings Level är en ettårig hingst efter Uncle Lasse som tjänade 9.149.027 kr och travade 1.09,3 i Sprintermästarens final på Halmstad 2016. Det är en av de svettigaste uppvisningarna som skådats i travvärlden. Ni ser loppet här under. Sätt på ljudet och njut, det är ren och skär uppvisning av en fantastisk travare.


Videon går inte att se i Stall Kenny-appen. Gå in på vanliga hemsidan så rullar filmen igång.


FÖRSTA AVKOMMAN

Modern Ruby Trap kommer ur en blåblodig blodslinje. Hon tjänade nästan 1,5 miljoner kronor och segrade i bl.a Drottning Silvias Pokal. Ruby Trap är syster med självaste Scarlet Knight. Ruby Trap är efter Explosive Matter som bl.a är far till femfaldiga miljonären Policy of Truth här i Sverige. Mycket spännande med Explosive Matter som morfar. Wings Level är första avkomman efter Ruby Trap.LÄCKER STAMTAVLA

Wings Level kommer ur Uncle Lasses första kull.
Stamtavlan är grym i alla led! se bild här under.Mattias Djuse tillsammans med andelshästen Wings Level.TRÄNARE MATTIAS DJUSE SOLVALLA

Wings Levels tränare Mattias Djuse är en av Sveriges mest lovande travtränare. Han ligger på plats nummer 11 bland Sveriges vinstrikaste travtränare. Mattias har så här långt i år kört in över 12 miljoner kronor.

Stall Mattias Djuse håller till på Hårby Gård som ligger mellan Stockholm och Enköping. Där har bl.a en viss Stig H Johansson tidigare format många stjärnor. Mattias berättar när jag pratar med honom att han har ca 100 hästar i träning. Han har bl.a sex stycken hästar på sin filial utanför Laval i Frankrike.

Mattias är social och väldigt trevlig att ha att göra med. Han har visat sitt stora kunnande och känslan för hästarna genom att ha varit med i de flesta unghästloppen som körts i år. Det med ett litet material att jobba med. Det känns mycket bra att inleda samarbete med Mattias Djuse. Mattias säger att han självklart är mycket glad och tacksam för att få in en häst av Wings Levels kaliber i sin träning.


LYSSNA PÅ MATTIAS DJUSE HÄR UNDER

Videon går inte att se i Stall Kenny-appen. Gå in på vanliga hemsidan så fungerar den.ANMÄLS FORTLÖPANDE TILL DE SVENSKA ÅRGÅNGSLOPPEN

Uncle Lasse-sonen Wings Level kommer fortlöpande att anmälas till de största årgångsloppen som två- tre- och fyraåring i Sverige.

• Svensk Uppfödningslöpning
• ASVT.s Auktionslopp 2- och 3-åring
• Breeders Crown
• E3
• Svenskt Trav Kriterium
• Kungapokalen (Euro Classic Trot)
• Sprintermästaren
• Svenskt Travderby
• Grand Prix du I´U.E.T

samt självklart också anmälas till Premiechansen.

Wings Level är även stakad (stejkad) till världens största treåringslopp, Hambletonian i USA. 


BLI DELÄGARE

Du kan köpa hur många andelar du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar. Det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, en halv andel eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

Wings Level säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som runt 700 stycken unika delägare redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med. Nu har du chansen genom Wings Level.

Mattias Djuse rekommenderar dig att bli delägare i andelshästen Wings Level.


Wings Level ser ut som en avelshingst redan nu.


En naturtravare med ett underbart driv i steget!

Vi var på besök hos Mattias Djuse 28 oktober. När vi fick se Wings Level på banan var det som att se en tävlingshäst. Han gjorde allt rätt. Sprang rakt i vagnen med öronen spikrakt framåt. Underbart trav. Bra driv i steget. En ren naturtravare!! När de andra ettåringarna som var ute på banan samtidigt sprang på tvären och var nere i diket skötte sig Wings Level exemplariskt!! Han har då bara varit vagn 10 gånger…!

Delägaren som var med frågade på skoj: Finns det inga ettårslopp, Wings Level skulle vara helt överlägsen.

Fantastiskt fin travare!


Andelshästen Wings Level på väg hem till stallet och en skön dusch efter dagens jobb på Hårby gård. Ulf sa efteråt att det här kommer att bli riktigt bra när han är klar. Vi tror det också. Vilken utstrålning, vilken skalle, vilken häst!! Wings Level är namnet.