Mycket fin Ready Cash dotter till salu i andelar hos Johan Untersteiner

21 juli 2019 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Unikt tillfälle att bli delägare i en avkomma till världens bästa avelshingst.

BLI DELÄGARE I READY CASH DOTTERN GARDEN LEAVE.

Hos Halmstadtränaren Johan Untersteiner. Moder är den vindsnabba CANTAB HALL dottern BLOOM BOKO som börjat minst sagt bra i avelsboxen.READY CASH PÅ CANTAB HALL = LYCKAT!!

READY CASH som far och CANTAB HALL som morfar. Det finns endast åtta stycken hästar i Sverige som har den kombinationen som är i startbar ålder. Det är en lyckad kombination, se här under.

Mixen READY CASH / CANTAB HALL har fått fram
DIXI SISU
ESPRIT SISU
GUN PALEMA
DEEP POCKETS som tagit sju segrar på nio starter! Han har sex (6) raka segrar!
BOTTNAS EASY CASH
TINTEN

Med andra ord en minst sagt ruggigt intressant korsning!


FÖDD OCH UPPVUXEN I FRANKRIKE 🇫🇷

GARDEN LEAVE till höger på bilderna är född och uppvuxen hos Loes och Erik Dragt på den fina gården Haras de Corneville i Normandie Frankrike.PAPPA READY CASH BEHÖVER INGEN PRESENTATION

Ready Cash är en av världens bästa avelshingstar genom tiderna. Ready Cash segrade 40 gånger och vann i princip allt som går att vinna i Frankrike, bl.a dubbla segrar i Prix d´Amerique. Ready Cash tjänade 39.664.535 kr.

READY CASH är far till bl.a
BOLD EAGLE 45.104.885 kr
READLY EXPRESS 22.961.565 kr
BIRD PARKER 21.011.676 kr

Samt 4-åriga världsrekordhållaren FACE TIME BOURBON, Frankrikes nästa storstjärna!
Listan av miljonärer och stjärnhästar kan göras lång.VÄRLDENS DYRASTE AVELSHINGST 

Det kostar 11.000 Euro vid bokning + 31.000 Euro vid levande föl för att få använda READY CASH i aveln. Han är fulltecknad 2019.


MODERN BESÖKTE VINNARCIRKELN OFTA 

BLOOM BOKO heter modern, hon är efter CANTAB HALL. BLOOM BOKO startade 29 gånger och segrade i 10 av starterna vilket ger mycket goda 34% i segerprocent. BLOOM BOKO var bland de tre i 15 av 29 starter vilket ger en platsprocent på 52%. Hon sprang in 628.970 kr och travade 1.11,7/ 1609 meter autostart.

Mormor SHAE BOKO har lämnat miljonären DANAE F.BOKO. Ett steg längre ner i den gedigna stamtavlan hittar vi NICOLETTE HANOVER, mor till bl.a RAE BOKO 5 miljoner kronor intjänat och JET FRANCES BOKO 1,7 miljoner kronor på kontot.HELSYSKON MED DEEP POCKETS

BLOOM BOKOS första avkomma heter DEEP POCKETS född 2015. Han har gjort tio starter och segrat i sju av dem. DEEP POCKETS ståtade med sex (6) raka imponerande segrar innan det blev galopp i V75 på Bergsåker. 4-åriga DEEP POCKETS är helsyskon till GARDEN LEAVE.

EN DEL AV INSATSEN SÄKRAD

GARDEN LEAVE kommer ha ett högt avelsvärde när hon ska gå till aveln. En del av er insats är därmed redan säkrad.FIRADE NYÅR I SVERIGE 🇸🇪

GARDEN LEAVE var hem till Sverige före årsskiftet för att registreras som svensk. Hon stod då på fina Långeruds Gård hos Madeleine och Torbjörn Ohlzon. Johan Untersteiner åkte till Långerud och besiktigade GARDEN LEAVE och han blev mycket nöjd med vad han fick se.
– Det är en mycket fin häst som jag gärna vill ha in i mitt stall. Hon har bra storlek, fin kropp och framställ, en klok uppsyn och fina ögon sa Johan Untersteiner efter besiktningen. Johan rekommenderade köp!
Johan rekommenderar nu er att köpa andelar i detta toppstammade och mycket intressanta READY CASH sto.

Lotta Chaudet på gården Haras de la Galiere i Normandie som GARDEN LEAVE står hos nu säger att GARDEN LEAVE är otroligt fin. Hon är stor vilket inte READY CASH ston brukar vara. Det är mycket positivt och bra! Spännande framtid väntar för denna läckra dam.

Johan Untersteiner rekommenderar dig att bli delägare i READY CASH dottern GARDEN LEAVE.MÅNADSKOSTNAD I TVÅ STEG

Månadskostnad 650 kr/andel så länge GARDEN LEAVE är hos Lotta Chaudet i Normandie Frankrike.
När GARDEN LEAVE åker hem till Sverige och Johan Untersteiner nästa vår blir månadskostnaden 800 kr/andel.


ANMÄLS FORTLÖPANDE TILL ÅRGÅNGSLOPPEN

GARDEN LEAVE kommer fortlöpande att anmälas till de största insatsloppen som två- tre- och fyraåring i Sverige.

• Svensk Uppfödningslöpning
• Breeders Crown
• Breeders Course
• E3
• Svenskt Trav Oaks
• Drottning Silvias Pokal (Euro Classic Trot)
• Stosprintern
• StoChampionatet
• Derbyt/Derbystoet
• Grand Prix du I´U.E.T
• Samt självklart också vara med i Premiechansen.


BLI DELÄGARE

Du kan köpa hur många andelar du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar. Det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

GARDEN LEAVE säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som över 650 stycken unika människor redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med, nu har du chansen genom GARDEN LEAVE.READY CASH dottern GARDEN LEAVE har kloka ögon och ett vackert huvud.