Mycket trevlig delägarträff – dubbelsulkykörning dundersuccé

28 juni 2014 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Idag så hade vi delägarträff hemma hos Team Jim Oscarsson utanför Eskilstuna, vi blev oroliga igår att vi skulle få en delägarträff med uppfällda paraplyer, men så blev det inte, regnet höll sig borta och delägarträffen blev mycket uppskattad! Med en inledande tipspromenad för de ca 40 delägarna som kommit, så blev det sedan mingel och fika, Familjen Oscarsson hade bakat och gjort snittar som det bjöds på, de som ville fick sig ett glas vin och så var det lite fika med kaffe, dricka & saft.

Det var delägare ifrån alla olika travtränare som Stall Kennys Andelshästar samarbetar med på plats på denna delägarträff, Björn Goop, Stefan Hultman, Stig H Johansson, Raoul Engblom, Roger Walmann, Anders Svanstedt, Flemming Jensen & såklart Jim Oscarsson.

delagartraff_oscarsson_jim_20140628-1

Delägare börjar att droppa in från tipspromenaden med sina ifyllda tipslappar.

delagartraff_oscarsson_jim_20140628-2

En del tog sig en pratstund med Jim & Kevin Oscarsson, här pratar några delägare med Kevin.

delagartraff_oscarsson_jim_20140628-6

Det här kommer bli spännande tänker lilla Catelinn – hon visade sig ha körhänder a´la självaste Jim Oscarsson själv, en körtalang utöver det vanliga!

delagartraff_oscarsson_jim_20140628-3

Barnen fick åka vagn bakom häst och de större fick till och med hålla i tömmarna och köra, de var överlyckliga av att få köra häst själva! Lilla Catelinn & mamma Therese ler gott efter en åktur.

delagartraff_oscarsson_jim_20140628-4

Barnen fick även rida på ponnyhästar under överseende av Nathalie Oscarsson som sprang med och höll i.

delagartraff_oscarsson_jim_20140628-5

Glädjen och lyckan att sitta bakom en häst och köra går inte att beskriva, titta bara på denna kvinnliga delägare, glädjen är total!

feel_the_muscle_jim_oscarsson_20140628_stallkenny

Vi fick se en uppvisning av andelshästen Feel The Muscle tillsammans med sin tränare Jim Oscarsson.

feeLthe_mucle_jim_oscarsson-20140628-stallkenny

Jim Oscarsson på gott humör under delägarträffen, här har han kört klart med andelshästen Feel The Muscle och får glada tillrop från alla delägare som stod och tittade på.

dubbelsulky_jim_oscarsson_stallkenny

Dagens dundersuccé! Det var att alla delägare som ville fick åka dubbelsulky tillsammans med Jim Oscarsson bakom fyraåriga Don’tplaywithme, glädjen var total bland delägarna som fick sitta framför Jim och köra häst, detta hade varit några delägares dröm i många år, och de kunde aldrig tro att det skulle gå i uppfyllelse idag på denna delägarträff!! Kul med lite överraskningar!!

Det blev sedan mingel och korvgrillning och fika tillsammans, innan det var dags för Kevin Oscarsson att kalla till utrustningsskola.

kevin_oscarsson_stallkenny_delagartraff_20140628

Kevin Oscarsson förklarade allt mellan himmel och jord om hur olika utrustningar fungerar mm, han visade olika huvudlag och visade skillnaden mellan en vanlig sulky och en jänkarvagn, de delägare som önskade fick provsitta de två olika vagnarna och känna skillnaden.

Det var sedan dags att avsluta för dagen och vi och alla delägare begav oss åt olika håll, och vi hoppas att ni har kommit hem som ni ska, det var mycket trevligt att få träffa er alla som var på plats idag, en del av er har vi träffat förut och en del av er var det första men inte sista gången vi träffade, vi får börja planeringen inför nästa delägarträff snart, det är ett väldigt trevligt sätt att få umgås i travmiljö utan att vara på en travbana.

delagartraff_oscarsson_jim_20140628-7

Tack Team Jim Oscarsson Stable för denna fantastiska dag som skapade så många minnen åt alla delägare som var på plats!