scriptnd Google Tag Manager -->

”med det här loppet i kroppen så får Hannelore Hanover och övriga…”

29 oktober 2016 i Lopp, av Kenny Thörnblom

Andelshästen D´One var fin i värmningen och såg ut som hon brukar göra, dvs ser ut som att hon äger banan. I loppet så kom hon inte ner i banan utan Tim fick backa sig ner, när sedan tempot var lågt i täten så var loppet i princip över för Divan. Hon spurtade bra över upploppet men räckte inte fram då det var för långt fram till täthästarna utan slutade sexa.

Tim Tetrick sa efter loppet att D´One var mycket finare idag än i kvalloppet, han sa att med det här loppet i kroppen så kommer hon att gå framåt till nästa start.

stallkenny-d-one-andelshast-marcus-johansson-meadowlands-20161028
Roger Walmann sa på plats på Meadowlands att förberedelserna pga de inställda loppen inte blivit som tänkt, det är inte samma sak att gå ett kvallopp som ett vanligt lopp, Roger sa också att D´One kommer gå framåt av det här loppet, nästa lopp är TVG Open på Meadowlands den 12 november.

Marcus Johansson som värmde D´One sa att hon kändes fin, efter loppet sa Marcus att med det här loppet i kroppen så kommer D´One gå framåt rejält.

Malin Boman-Friberg som sköter D´One var mycket nöjd med sin Diva, hon blev lite muskeltrött sa Malin om D´One efter loppet.

De tillresta delägarna på plats nöjda trots resultatet. Vi sticker ut hakan och tror D´One vinner nästa lopp, med det här loppet i kroppen så får Hannelore Hanover och övriga amerikanska toppston vara bra när vår svenska Diva kommer med sin slutspurt.

delagare-stallkenny-meadowlands-d-one-20161028

Delägare i andelshästen D´One