scriptnd Google Tag Manager -->

Mattias Djuse kvalade in tre hästar till final i Breeders Crown! – Bli delägare

28 oktober 2019 i Övrigt, av Kenny Thörnblom

Fantastiskt resultat av en mindre tränare.

Mattias Djuse kvalade in tre stycken hästar till Breeders Crown-final på Sundbyholms travbana utanför Eskilstuna.

Med ett litet material visade Solvalla tränaren Mattias Djuse sina stora kvalitéer som tränare när han under söndagen på Solvalla kvalade in tre stycken av sina hästar till final i Breeders Crown.

Zolly, Dior Ima och Racing Brodda heter de tre som startar i Breeders Crown finalerna på Sundbyholm den 10 november.

Stall Kennys Andelshästar önskar lycka till.


Bli delägare hos Mattias Djuse.

På årets Kriterieauktion på Scandic Infra City i Upplands Väsby köpte Stall Kennys Andelshästar auktionens dyraste och absolut finaste häst, Wings Level.


Wings Level är en ettårig hingst efter Uncle Lasse som tjänade 9.149.027 kr och travade 1.09,3 i Sprintermästarens final på Halmstad 2016. Det är en av de svettigaste uppvisningarna som skådats i travvärlden. Ni ser loppet här under. Sätt på ljudet och njut, det är ren och skär uppvisning av en fantastisk travare.


Videon går inte att se i Stall Kenny-appen. Gå in på vanliga hemsidan så rullar filmen igång.


FÖRSTA AVKOMMAN

Modern Ruby Trap kommer ur en blåblodig blodslinje. Hon tjänade nästan 1,5 miljoner kronor och segrade i bl.a Drottning Silvias Pokal. Ruby Trap är syster med självaste Scarlet Knight. Ruby Trap är efter Explosive Matter som bl.a är far till femfaldiga miljonären Policy of Truth här i Sverige. Mycket spännande med Explosive Matter som morfar. Wings Level är första avkomman efter Ruby Trap.LÄCKER STAMTAVLA

Wings Level kommer ur Uncle Lasses första kull.
Stamtavlan är grym i alla led! se bild här under.Mattias Djuse tillsammans med andelshästen Wings Level.


SÄTT PÅ VIDEON HÄR UNDER OCH LYSSNA PÅ MATTIAS DJUSE


TRÄNARE MATTIAS DJUSE SOLVALLA

Wings Levels tränare Mattias Djuse är en av Sveriges mest lovande travtränare. Han ligger på plats nummer 11 bland Sveriges vinstrikaste travtränare. Mattias har så här långt i år kört in över 12 miljoner kronor.

Stall Mattias Djuse håller till på Hårby Gård som ligger mellan Stockholm och Enköping. Där har bl.a en viss Stig H Johansson tidigare format många stjärnor. Mattias berättar när jag pratar med honom att han har ca 100 hästar i träning. Han har bl.a sex stycken hästar på sin filial utanför Laval i Frankrike.

Mattias är social och väldigt trevlig att ha att göra med. Han har visat sitt stora kunnande och känslan för hästarna genom att ha varit med i de flesta unghästloppen som körts i år. Det med ett litet material att jobba med. Det känns mycket bra att inleda samarbete med Mattias Djuse. Mattias säger att han självklart är mycket glad och tacksam för att få in en häst av Wings Levels kaliber i sin träning.


ANMÄLS FORTLÖPANDE TILL DE SVENSKA ÅRGÅNGSLOPPEN

Uncle Lasse-sonen Wings Level kommer fortlöpande att anmälas till de största årgångsloppen som två- tre- och fyraåring i Sverige.

• Svensk Uppfödningslöpning
• ASVT.s Auktionslopp 2- och 3-åring
• Breeders Crown
• E3
• Svenskt Trav Kriterium
• Kungapokalen (Euro Classic Trot)
• Sprintermästaren
• Svenskt Travderby
• Grand Prix du I´U.E.T

samt självklart också anmälas till Premiechansen.

Wings Level är även stakad (stejkad) till världens största treåringslopp, Hambletonian i USA.BLI DELÄGARE

Du kan köpa hur många andelar du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar. Det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, en halv andel eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

Wings Level säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som runt 700 stycken unika delägare redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med. Nu har du chansen genom Wings Level.

Mattias Djuse rekommenderar dig att bli delägare i andelshästen Wings Level.