scriptnd Google Tag Manager -->

Lycka till i finalen ikväll i Drottning Silvias Pokal

28 maj 2014 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Två superstammade andelshästar ifrån Stall Kennys Andelshästar startar ikväll i finalen av Drottning Silvias Pokal på Åby med start klockan 19:30, Drottning Silvias Pokal körs som V75-1 och från spår 9 bakom startbilen hittar vi Rondine d´Amore som efter sylvassa sista 700 i uttagningsloppet slutade tvåa och hela vägen in mot mål tog in på vinnande Mellby Briolett.

RONDINE D´AMORE

rondine_d_amore-20140402

e.Cantab Hall – Galizia AS
15 starter   3-4-2   181 600 kr
Tränare Raoul Engblom
Skötare Pernilla Engblom
Lopp 4 häst nr 9
Körsven Anders Svanstedt

Bredvid sig så har Rondine d´Amore världsrekordsdottern D´One som även hon slutade tvåa i sitt försök efter att ha travat i dödens sista 1200 metrarna i sin årsdebut, D´One bör ha gått framåt av uttagningsloppet och nu aviserar Roger Walmann att det troligen blir barfota runt om.

D´ONE

d_one_20130929_680

e.Donato Hanover – Giant Diablo
12 starter   8-2-1   3 562 000 kr
Tränare Roger Walmann
Skötare Malin Boman
Lopp 4 häst nr 10
Körsven Örjan Kihlström

d-one-rondine-d-amore

Bilden ovan från pappersutgåvan av Travronden

drottning_silvias_pokal_stallkenny

Vill du också vara med och äga en superstammad häst?

Vill du också vara med i finalerna av årgångsloppen? Då finns det fortfarande två och en halv andel kvar i minst sagt superstammade GOLDEN MILE e.Muscle Hill u.Donatomesswithme som är efter Donato Hanover!! 25 000 kostar en andel idag, på söndag höjs den till 30 000 kronor om någon finns kvar – det är bara att köpa en hel eller halv andel i GOLDEN MILE han är för fin för att gå miste om!!

Golden_Mile_Nurmos_Timo_680

Vi har sålt två av tolv i finalen av Drottning Silvas Pokal som andelshästar

Både D´One och Rondine d´Amore har Stall Kennys Andelshästar sålt ut som unghästar som andelshästar! Gör som över 600 stycken redan har gjort, bli en del av glädjen och gemenskapen hos Stall Kennys Andelshästar du med, vi gör allt för att ta dig hela vägen till vinnarcirkeln.

succe_stallkenny