Lika trevlig delägarträff även igår kväll i Göteborg efter travet

26 april 2015 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Det är nu söndag och två fantastiska sammankomster med delägarna är till ända, vi har som vanligt på våra träffar haft väldigt kul tillsammans och skapat oss minnen tillsammans för livet. Tretton lopp igår på Åby och regnet det öste ner när vi lämnade Olympiatravbanan Åby igår kväll efter lopp 13.
Det var bara att ställa sig i en varm dusch och ”tina upp” när vi kom till hotellet, några gick och satte sig i hotellets bubbelpool och värmde sig, efter att vi gjort oss i ordning så var det dags att för helgens andra delägarträff.

stallkenny-delagartraff-20150425-2

Det var först lite mingel för dem som önskade, en del valde ett besök i baren innan vi satte oss till bords och beställde det var och en önskade äta och dricka efter en lång dag på Åby travet.

stallkenny-delagartraff-20150425-1

Hungriga delägare sitter till bords på Scandic Mölndal och väntar på att få sin mat, de pratar skrattar och har trevligt tillsammans och timmarna rinner iväg.

stallkenny-delagartraff-20150425

Kvällen flöt på och det var mycket skratt och glädje bland de delägare som var på plats, nu är det söndag förmiddag och dags att göra sig i ordning för hemresa, vi tackar Er alla som kom och förgyllde denna fantastiska travhelg, det var mycket kul att få träffa er allihopa både på de båda delägarträffarna som vi haft både fredag & lördag kväll samt er alla som vi träffade på Åby travet, sammanlagt så var det ca 100 stycken delägare ifrån Stall Kennys Andelshästar på Åby travet igår, kul!! Vi ses igen allihopa!!