La Coupole delägarnas nya favoritrestaurang i Paris

26 januari 2015 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Björn Goop bokade bord på La Coupole åt delägarna som är med på delägarresan i Paris, han visste vad han pratade om (som alltid) det var en mycket bra restaurang, samtliga delägare på plats var mycket mycket nöjda efter att vi lämnade restaurangen över tre timmar senare efter att vi kommit.

lasse-stallkenny-la-cuopole-paris-20150125

Många glada skratt ikväll, och det är fantastiskt kul som vi har på våra delägarresor tillsammans, nu siktar vi in oss på nästa stora mål, det är delägarresan till Hambletonian i sommar, efter den kommer delägarresan till Lexington.

Men vi kommer att ha trevliga träffar tillsammans innan dess, både hos våra travtränare och i samband med starter när Stall Kennys Andelshästar startar.

la-coupole-paris-stallkenny-delagartraff-20150125

Vi går ett spännande 2015 till mötes, idag så kommer vi att hitta på något kul tillsammans innan vi flyger hem till Sverige igen ikväll, vad det blir vi gör idag beror på vädret, det har varit bra väder under hela resan och om det fortsätter så gör vi nog en båttur på kanalerna här i Paris under dagen, annars få det bli shopping eller något annat.

stallkenny-la-coupole-paris-delagartraff-20150125

Vi avslutade söndagen/kvällen i foajén på hotellet som vi bor på, Hotell Pullman i Paris och delägarna drack en liten ”nattfösare” samtidigt som vi satt och pratade om allt möjligt, alla är överens om att äga en andelshäst är så mycket mer än att äga hästen, det största nöjet är allt runt omkring som t:ex denna resa till Paris.

pullman-hotell-stallkenny-paris-delagartraff-20150126

Nu är det dags att sova några timmar för undertecknad, Paris är en fantastisk stad, tack för detta Prix d´Amérique år, vi återkommer 2016 med en ny delägarresa hit.

(Bilden allra högst upp föreställer den minst sagt maffiga biograf som ligger bara hundra meter ifrån hotellet som vi bor på.)