Ikväll så drabbar två av Stall Kennys Andelshästar samman i ett fint fyraåringslopp på Solvalla

26 november 2014 i Lopp, av Kenny Thörnblom

Vad har finurlige Björn Goop i kikaren med andelshästen My Gliding Angel inför kvällens lopp? Petit Prix – Fyraåringslopp för Ston har lockat ett naggande gott startfält, Stall Kennys Andelshästar har två stycken av våra superstammade andelshästar med i loppet, de kämpar ikväll på Solvalla tillsammans med övriga fältet förutom om evig ära och berömmelse vid en eventuell seger även om 100 000 kronor i förstapris som segerchecken är till det sto som skär mållinjen först.

My-Gliding-Angel-D-One-stallkenny

Vi önskar delägarna i de båda superstammade andelshästarna My Gliding Angel spår 3 och D´One spår 10 stort lycka till i kvällens lopp, i loppet hittar vi flera namnkunniga ston, bl.a. Neona PrincessBostonz CreditAir Frame, Frisky Magic, m.fl. startlistan här under.

solvalla-stallkenny

Solvalla lopp 9 (V86-6, V65-4, Trio, Tvilling)
Applicator – Petit Prix – Fyraåringslopp för Ston

My-Gliding-Angel-D-One-Solvalla-Petit-Prix-2014

 

Andelshästen Checkpoint startar på Solvalla också ikväll

checkpoint-stallkenny-20140617

I lopp 2 på Solvalla ikväll så startar andelshästen Checkpoint i Amatörpokalen ett lopp över 2640 meter voltstart och Patrick Hedqvist sitter i sulkyn. Vi hoppas att galoppen på sista bortre långsidan senast var ett olycksfall i arbetet, Checkpoint är stark och räcker långt i det här loppet om han är i den form som vi hoppas på.

checkpoint-stallkenny-solvalla