Idag börjar vi vår delägarresa till Lexington Kentucky USA

29 september 2014 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

36 stycken delägare från Stall Kennys Andelshästar åker idag tillsammans till den lilla staden Lexington som ligger i Kentucky i USA, vi kommer att få några trevliga dagar tillsammans på andra sidan Atlanten, där vi bl.a. ska besöka den årliga ettåringsauktionen som hålls ute vid Fasig Tipton i Lexington, vill ni följa auktionen Live så går det att göra via nätet och länken hittar ni om ni klickar in er HÄR

auktionsomradet

Vi kommer att besöka Hunterton Farm och få en rundvandring på klassisk mark tillsammans med Menhammars Johan Hellander, farmen där många stjärntravare fötts upp, bl.a. vår andelshäst D´One.

images-1

Ingången till Margareta Wallenius-Klebergs mäktiga Hunterton Farm som ligger i Paris strax utanför Lexington

Vi kommer också att åka tillsammans till Wild Turkey ett Whiskeydestelleri och där blir det provsmakning för dem som önskar, vi kommer att äta tillsammans några kvällar på några väl utprovade restauranger, bl.a. blir det Malone´s en kväll, maten där är gudomlig, kika in och titta HÄR

keeneland_start

Vi kommer att besöka den magnifika galoppbanan Keeneland, den som inte gillar galopp innan brukar göra det efteråt, fantastisk stämning och en publik på 40-50 000 personer, det blir besök på Travmuseét vid The Red Mile, och självklart trav flera dagar och kvällar, en travvecka på The Red Mile som avslutas med Kentucky Futurity, vi kommer att få träffa bl.a. både Jimmy Takter och Åke Svanstedt i Lexington.

jimmy_takter_ake_svanstedt_lexington_2013

Det kommer att bli fullt upp för oss och delägarna, programmet är späckat men nu vet ni lite vad vi kommer att göra, och vi kommer att uppdatera här på hemsidan minst en gång varje dag som alltid och ni som följer @StallKenny på Twitter får rapporter i både text och bilder från Lexington ”hela tiden”. På tisdag kväll så sluter några ur styrelsen på Färjestadstravet och några av deras sponsorer upp, de kommer att följa med oss på vår utflyker sedan resten av veckan.

Unknown
Följ @StallKennyTwitter så missar ni aldrig något, klicka in er på Twitter, klicka HÄR och registrera er gratis där, eller ladda ner Twitter-appen i din mobiltelefon eller surfplatta.

Håkan "Lillis" Olsson

Den här killen är vår ciceron på resan, travgurun Håkan ”Lillis” Olsson.

lexington_stallkenny