Grattis alla delägare – både i D´One som vann & My Gliding Angel som blev trea på Solvalla i det högklassiska fyraåringsloppet – USA satsning med D´One 2015

26 november 2014 i Lopp, av Kenny Thörnblom

Vilken kväll för delägarna i andelshästarna D´One & My Gliding Angel som båda startade i det mycket fina fyraåringsloppet för ston Petit Prix, de båda andelshästarna var etta och tre i mål!!

Mycket kul för alla delägare hos Stall Kennys Andelshästar som deläger dessa två mycket fina fyraåriga ston. Nu blir det vintervila för D´One e.Donato Hanover – Giant Diablo, hon kommer att laddas över vintern, komma ut i vår, tävla i Sverige under våren och en del av sommaren innan hon om allt går som planerat åker över till USA och tävlar resten av säsongen där i olika stolopp, det kommer bli många delägarresor över till andra sidan Atlanten för delägarna hos Stall Kennys Andelshästar med andra ord 2015, får D´One bara vara frisk så blir det en fantastisk resa.

d-one-my-gliding-angel-solvalla-stallkenny

Roger Walmann sa i vinnarcirkeln efter segern i Svenskt Trav-Oaks för drygt ett år sedan, ”om ett par år så åker vi över till USA och slår morsans (Giant Diablo´s) världsrekord, redan 2015 kan det ske, vi håller tummarna för det. kanske det sker på The Red Mile i Lexington, då lär den Svenska flaggan vaja högt på den anrika travbanan i Kentucky, massor av delägare hos Stall Kennys Andelshästar kommer att åka över dit även nästa år.

pic1012
Bilden: Giant Diablo & Johan Untersteiner sätter världsrekord 1.08,5/ 1609a på The Red Mile i Lexington 2007, 2015 kan dottern D´One slå det världsrekordet.