Full pott = 2 segrar till Stall Kenny på Åby idag

15 mars 2014 i Lopp, av Kenny Thörnblom

Full pott för Stall Kenny på Åby idag.

Stall Kennys Andelshästar hade idag två andelshästar till start på Åby och båda två vann, i dagens första lopp så segrade andelshästen Rondine d´Amore (Cantab Hall – Galizia AS) och Johnny Takter på den mycket fina tiden 1.14,3/ 1640a i årsdebuten, Rondine d´Amore hade spår 12 bakom bilen, men det fanns bara en häst på banan och Rondine d´Amore vann lekande lätt sin årsdebut, segern var värd 30 000 kr och vi gratulerar samtliga delägare i andelshästen Rondine d´Amore till denna mist sagt övertygande årsdebut. Johnny Takter körde ett mycket fint lopp med den lovande fyraåriga damen.

I loppet efter så startade andelshästen Codebreaker (Donato Hanover – Holleypop) och Erik Adielsson, efter en mycket fin styrning av Erik så kopplade Codebreaker greppet i god tid innan mållinjen och segertiden skrev till 1.13,4/ 1640a från spår 9 bakom bilen, en mycket fin insats av den otroligt fina avkomman efter Donato Hanover, vi får hoppas att det lossnar för honom i år, vi har alltid haft höga förväntningar på Codebreaker. Stort grattis till alla delägare i andelshästen Codebreaker till andra raka segern, 30 000 kr var även denna seger värd.

Detta var Stall Kennys Andelshästars seger nr 2 & 3 under 2014 och det känns som att säsongen för våra andelshästar nu börjar komma igång efter vinterträningen.