Framme i Lexington Kentucky USA – Stall Kenny office 2014

30 september 2014 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Vi är nu framme i Lexington Kentucky USA efter diverse problem på vägen, försenat flyg från Arlanda, och även landningen blev försenad i Chicago vilket medförde att halva gänget av delägarna som skulle flyga till Cincinnati missade sitt plan och fick ta senare plan från Chicago.

delagarresa-stallkenny-lexington-2-2014

Delägare hos Stall Kennys Andelshästar äter har har det trevligt tillsammans på Logans Roadhouse i Lexington.

delagarresa-stallkenny-lexington-1-2014

God mat & dryck och trevliga människor!

delagarresa-stallkenny-lexington-2014

Halva delägargänget från Stall Kennys Andelshästar kom i tid till Lexington och har under kvällen ätit en gemensam middag på Logans Roadhouse, härlig stämning redan första kvällen bådar gott, och när andra delägargänget sluter upp imorgon med Håkan ”Lillis” Olsson i spetsen så är vi fulltaliga.

stallkenny-office-lexington-2014

Så här ser Stall Kenny office ut i år, det har blivit en tradition att lägga ut en bild på ”kontorsrummet” i Lexington varje år.

the-campbell-house-lexington-kentucky-stallkenny

Här bor vi och delägarna, på anrika The Campbell House.

Idag så väntar en rundtur på anrika The Red Mile´s stallbacke och om Travmuseét på The Red Mile är öppet så gör vi även ett besök där, sedan åker vi ut till auktionsområdet på Fasig Tipton och tittar på ettåringar, auktionen börjar ikväll och det är många fina hästar som säljs på den årliga auktionen här i Lexington.
timo-nurmos-stallkenny-lexington

Som vanligt så var Timo Nurmos kartläsare i Lexington när vi hade hämtat ut hyrbilarna, även det är tradition!