scriptnd Google Tag Manager -->

Father Patrick-son vann Breeders Crown för tvååringar – Bli delägare!

26 oktober 2019 i Övrigt, av Kenny Thörnblom

Breeders Crown-vinnare och dubbel världsrekordhållare

Amigo Volo e.Father PatrickMargarita Momma var inatt totalt överlägsen i finalen av Breeders Crown för 2-åriga hingstar och valacker på Mohawk Raceway. Amigo Volo snabbstartade till ledning och det gick fort. Halva distansen travade Amigo Volo på 1.09,1. I sista kurvan ryckte Amigo Volo ifrån övriga fältet och segermarginalen skrevs till fyra längder. Segertiden blev 1.11,2/1609 meter autostart. I sulkyn satt Dexter Dunn.

Father Patrick-sonen Amigo Volo har tidigare i år segrat i Bluegrass, International Stallion Stake och Pennsylvania Sire Stakes samt satt två stycken världsrekord och tangerat ett för 2-åriga valacker.


Sister Sledge tvåa i Breeders Crown för 2-åriga ston

Father Patrick 2-åriga dotter Sister Sledge e.Father Patrick – Behindclosedoors slutade tvåa i finalen av Breeders Crown för de 2-åriga stona på tiden 1.11,0/1609 meter autostart. Sister Sledge har under säsongen varit ett av de dominerande 2-åriga stona med åtta segrar. Hon har bl.a segrat i Pennsylvania Sire Stakes en division i Pennsylvania All-Stars, Arden Downs och vann sitt försök till Breeders Crown.


Här kan du bli delägare i två avkommor efter Father Patrick

Missa inte att bli delägare i en andelshäst efter en av världens hetaste avelshingstar, Father Patrick. Vi säljer andelar i toppfina Jakiro Mearas e.Father PatrickThe Queen hos Johan Untersteiner och Lughetto e.Father PatrickValbruna hos Björn Goop.

Klicka HÄR för att komma till Till salu-sidan eller klicka på Till salu i menyraden.


 

Vilken väljer du? Eller tar du en hel eller halv andel i båda?


Jakiro Mearas e.Father PatrickThe Queen


Lughetto e.Father PatrickValbruna


Klicka HÄR för att komma till Till salu-sidan eller klicka på Till salu i menyraden.