Fantastisk vårlik dag i Paris igår – idag väntar Prix d´Amérique

25 januari 2015 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Ny delägare hos Stall Kennys Andelshästar är Markus som igår bokade andel i Grand Illusion hos Robert Bergh. Markus följde med sin kompis Pasi på denna delägarresa, Markus vet nu hur kul vi har det tillsammans och vi hälsar Markus välkommen som delägare hos Stall Kennys Andelshästar. På bilden här under så poserar Markus med Prix d´Amérique deltagaren Napoleon Bar som vi träffade på Grosbois igår inne på Björn Goop´s borg.

markus-stallkenny-napoleon-bar-paris-20150124

Efter att det regnat tidigt på morgonen i Paris så upphörde regnet när vi åkte ut till Grosbois, och när vi sedan åkte in till kärnan av Paris så sken solen resten av dagen sedan, det var en försmak av den kommande våren som vi bjöds på, vi kan lova att det kändes underbart.

Vi vandrade totalt 1,4 mil under dagen och vi såg både Eiffeltornet och Triumfbågen, vi vandrade den mäktiga gatan Avenue des Champs-Elysées ner.

avenue-des-champs-elysees-paris-stallkenny
Den mäktiga gatan Avenue des Champs-Elysées i Paris, med mycket butiker och folkvimmel.

paris-militar
Vi ser poliser och militärer med skarpladdade vapen, lite varstans i Paris.

triumfbagen-paris-stallkenny-20150124
Triumfbågen i Paris.

glada-delagare-stallkenny-paris-20150124
Vi satt ute och fikade, vi var på shoppingcenter och vi avslutade dagen med en fantastisk middag tillsammans, det var många glada skratt och god mat som det bjöds på, på bilden ovan så är det delägare Lasse & Peder som står och har det trevligt i baren innan vi fick sätta oss till bords.

Nu är klockan mycket och det är dags att sova några timmar, idag så väntar det tidig frukost, sedan så ska vi ner i underjorden och besöka Katakomberna sedan bär det av till Vincennes för att avnjuta det stora slaget om Prix d´Amerique. Jag skulle kunna sitta och skriva och berätta hela natten och lägga ut bilder här, ni får följa med oss på våra delägarresor, det är oerhört kul!!

Ni som ännu inte är delägare hos Stall Kennys Andelshästar, bli det! Det finns andelshästar att köpa om ni klickar HÄR. Vi har hur kul som helst tillsammans.

eiffeltornet-stallkenny-paris-20150124
Eiffeltornet i Paris är ENORMT stort, vilken mäktig upplevelse att stå under och bredvid detta unika monument.