En vecka kvar till delägarresan till The Red Mile Lexington Kentucky USA

27 september 2015 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Den anrika travbanan The Red Mile har fått sig en rejäl upprustning sedan vi tillsammans med 36 delägare hos Stall Kennys Andelshästar var där förra hösten.

Nästa måndag 5 oktober så samlas på Arlanda 30 stycken delägare igen från Stall Kennys Andelshästar med destination Lexington Kentucky USA, förutom dessa 30 så kommer ytterligare ett tiotal delägare från Stall Kennys Andelshästar att resa på egen hand till Kentucky då de av olika orsaker inte kunde följa med på hela delägarresan pga jobb och annat så kommer de att vara i Lexington lite kortare tid än de övriga delägarna.

Vår andelshäst D´One är planerad att starta på The Red Mile i Lexington den 10 oktober, tränaren Roger Walmann har i sikte att D´One då ska slå mamma Giant Diablo´s världsrekord 1.08,5/ 1609a på milebana. Men vi vet att det är mycket som måste klaffa för att ett världsrekord ska kunna slås.

Spännande delägarresa och spännande för alla delägare i D´One, det är något magiskt med Lexington Kentucky, lugnet och harmonin, alla hagar med vita staket som man ser överallt. Vi önskar alla delägare en fantastisk resa till häststaten Kentucky, det är bara en vecka kvar nu till avresa.

Klicka HÄR för att komma till The Red Mile´s hemsida.

Fotot ovan har Björn ”Bernie” Norén tagit idag på The Red Mile.