En fantastisk dag på Vincennes – delägarna mycket nöjda – Prix d´Amérique vanns av Up And Quick

25 januari 2015 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Prix d’Amérique 2015 vanns av Franck Leblanc´s Up And Quick och Jean Michel Bazire. Segertiden skrevs till 1.12,2 över 2700 meter, gårdagens dubbelsegrare på Vincennes, Björn Goop slutade trea med Timoko.

prix-d-amerique-stallkenny-2015

Vilken stämning det var på Vincennes, +6 grader och så gott som vindstilla, allt var helt perfekt och samtliga delägare hos Stall Kennys Andelshästar som är med oss på denna delägarresa till Paris var nöjda och belåtna när vi återvände till hotellet. Vi är på hotellet nu och laddar inför kvällen med lite snacks att äta och gott att dricka samt uppdatera hemsidan, en dusch väntar snart.

indigous-stallkenny-vincennes-staig-h-johansson-20150125

Stig H Johansson tränade Indigious vann idag Prix Roger & Gallet på Vincennes, det var rena rama uppvisningen,  sköter Indigous gör Riikka Eskonniemi som även är skötare på vår nadelshäst Emmett Brown och kommer bli skötare på Garlic and Shots när hon kommer till Stig H Johansson.

Björn Goop bokat bord till ikväll

Om en timme, klockan 19:30 så kommer vi att samlas i foajén på hotellet, sedan ska vi tillsammans med alla delägare ut och äta middag, Björn Goop bokade bord åt oss igår på hans favoritrestaurang här i Paris, det ska bli gott.

prix-d-amerique-2015-stallkenny-delagarresa

Vi inledde dagen med att besöka de underjordiska Katakomberna, det var otroligt mäktigt, en upplevelse utan dess like, att få gå långt under jorden i Paris i trånga gångar och med 6 miljoner människor begravda där, fascinerande att gå där, skeletten var uppstaplade ordentligt och man fick inte röra något. Ni kan läsa mer om Katakomberna i Paris HÄR. Rekommenderas varmt ett besök om ni besöker Paris!

katakomberna-paris-stallkenny-20150125

Nu ska vi fixa till oss lite innan det blir dags att gå ut och äta tillsammans med delägarna hos Stall Kennys Andelshästar som är med på denna delägarresa, det kommer självklart att bli en delägarresa till Prix d´Amérique även 2016, det är en helt fantastisk stämning här som måste upplevas.

En fortsatt trevlig lördagskväll tillönskar vi er allihopa.