En (1) andel kvar – Vem blir sista lyckliga delägaren i andelshästen Wings Level?

7 november 2019 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Fantastiskt fin – skynda fynda innan det är försent!

Det finns nu bara en chans kvar att bli delägare i Stefan ”Tarzan” Melander-uppfödda andelshästen Wings Level. Inropad på årets Kriterieauktion för 900.000 kronor. Auktionens överlägset dyraste och i mångas ögon finaste häst.

💥 En (1) andel kvar!

Blir du den sista lyckliga delägaren i Wings Level? Ni kanske blir två. Det går bra att köpa en halv andel också.

Hel andel 30.000 kronor. Månadskostnad 650 kronor.
Halv andel 15.000 kronor. Månadskostnad 325 kronor.

Läs mer om ”auktionsdyringen” Klicka HÄRStefan ”Tarzan” Melander är uppfödare till Wings Level som är född och uppvuxen i Normandie Frankrike.


Snart är det ”lapp på luckan” – finns det ettårslopp?

Det var 33 andelar till salu från start i Wings Level. Nu finns det endast en (1) andel kvar och vi är nära mållinjen. Missa inte det gyllene tillfället att köpa in dig i en häst som verkar ha det mesta.

Den 28 oktober gjorde vi ett besök hos Mattias Djuse och hans personal på Hårby gård. Vi blev mycket väl omhändertagna av Mattias och hans personal även denna gång.

Vi hade en delägare med oss för att se dagens jobb som kördes på rundbanan. Ulf som körde vår ”auktionsdyring” strödde lovord redan innan vi kom ut på banan. Wings Level stod lugnt stilla som en rutinerad häst när Ulf satte på all utrustning. Man ser i ögonen hur klok Wings Level är. En klasshäst på alla vis!! En wow-häst!!

Beter sig som en färdig tävlingshäst

När vi fick se Wings Level på rundbanan var det som att se en tävlingshäst. Han gjorde allt rätt. Sprang rakt i vagnen med öronen spikrakt framåt. Underbart trav. En ren naturtravare!! När de andra ettåringarna som var ute på banan samtidigt sprang på tvären och var nere i diket skötte sig Wings Level exemplariskt!!Delägaren som var med frågade på skoj: Finns det inga ettårslopp, Wings Level skulle vara helt överlägsen. Det finns nu bara en andel kvar i Wings Level e.Uncle LasseRuby Trap. Missa inte att bli delägare, hästen är helt fantastisk! Köp en hel eller halv andel själv. Du kan även dela en hel eller halv andel med en eller flera kompisar. En (1) andel kvar!!

Modern miljonärska och syster med Scarlet Knight!

Bli delägare hos Mattias Djuse i samarbete med Stall Kennys Andelshästar i Wings Level med den minst sagt läckra härstamningen Uncle LasseRuby Trap. Wings Level är ur Uncle Lasses första kull vilket är otroligt spännande!! Det är även modern miljonärskan Ruby Traps första avkomma. Visste ni att Ruby Trap är syster med självaste Scarlet Knight!!


Minns ni Uncle Lasses lopp i Sprintermästaren?

Uncle Lasse tjänade 9.149.027 kr och travade 1.09,3 i Sprintermästarens final på Halmstad 2016. Det är en av de svettigaste uppvisningarna som skådats i travvärlden. Ni ser loppet här under. Sätt på ljudet och njut, det är ren och skär uppvisning av en fantastisk travare.


Videon går inte att se i Stall Kenny-appen. Gå in på vanliga hemsidan så rullar filmen igång.


Andelar till salu

  • Pris per andel: 30.000 kr
  • Antal andelar: 33 (endast en (1) andel kvar
  • Månadskostnad: 650 kr / andel
  • Tillgänglighet: En (1) andel kvar
  • Läs mer: Klicka HÄR

Andelshästen Wings Level