”…det ger en frihetskänsla och ett lugn för hela själen att stega in i hagen”…

29 augusti 2014 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Idag så tog vi en tur ut och tittade på framtidens stjärnor, unghästar i långa rader har vi idag tittat på och besiktigat, det gäller att följa dem från början om man ska nå framgång och kunna leverera årgångsfinalister till er som vill bli delägare hos Stall Kennys Andelshästar, vi lämnar inget åt slumpen när vi väljer ut våra superstammade andelshästar.

Det var en spännande dag och det ger en frihetskänsla och ett lugn för hela själen att stega in i hagen bland ett tjugotal fölston med deras föl, en del föl lite blygare och håller sig bredvid mamma, medans andra nyfiket och tuffare kommer fram och nafsar, en del föl tror att man ”går på den lätta” och backar lite försiktigt mot en när man står där, är man inte på vakt då så kan man få sig en ”känga” det var nära ett par gånger idag, men vi parerade snyggt.

Vi var också in till Stall Stefan Hultman och tittade till vår andelshäst som vi har hos honom, tvååriga Trabant med Cantab Hall som pappa och Jalopy som mamma, Jalopy vann Hambletonian Oaks, ruggigt fin häst som Stefan Hultman och hans personal håller högt bland sina tvåårshingstar. Trabant är halvbror med Panne de Moteur.

trabant-20140829
Bilden: Trabant e.Cantab Hall – Jalopy