Delad glädje är dubbel glädje, delägarna i Think Twice jublade – bli delägare du med!

22 april 2015 i Lopp, av Kenny Thörnblom

Delägarna (bilden ovan) i andelshästen Think Twice e.Viking KronosIffy hade klang & jubelföreställning i eftermiddag på Solvalla, deras andelshäst Think Twice äntrade tävlingsbanan för allra första gången, det var dags för kvallopp för den vackra Viking Kronos dottern.

think-twice-kenneth-haugstad-stallkenny-20150422-3

Ett kvallopp som inte kunnat sluta bättre, efter att ha startat från spår 12 så var Think Twice i ledningen efter första sväng sedan så var det spel mot ett mål.

think-twice-kenneth-haugstad-stallkenny-20150422-2

Kenneth Haugstad satt med fulla tömmar över mållinjen och kvaltidsgränsen 1.25,0 klarades med stor marginal, Think Twice var först i mål i kvalloppet på tiden 1.19,4 och det var en imponerande kvalloppsvinnare.

think-twice-kenneth-haugstad-stallkenny-20150422

Delägarna i Think Twice stod nere vid staketet och applåderade och jublade i högan sky efter kvalloppet och både Think Twice och Kenneth Haugstad såg belåtna ut när de åkte förbi sin Fanclub av ägarskara!!

tino-arling-stallkenny-kenneth-haugstad-think-twice-20150422-2

Alltid lika glada och sympatiska skötaren Tino Ärling gjorde tummen upp när vi kom till stallbacken när han gick bredvid sin passhäst Think Twice som fick skritta av sig efter loppet tillsammans med körsvennen Kenneth Haugstad.

tino-arling-stallkenny-kenneth-haugstad-think-twice-20150422

Kenneth Haugstad gjorde tummen upp för Think Twice och glädjen stod långt uppe bland molnen hos alla inblandade på plats på Solvalla, detta var första gången som Think Twice var på tävlingsbanan, hon skötte sig exemplariskt, hon var först i mål idag, som det såg ut så kommer delägarna i andelshästen Think Twice få en rolig säsong med den här hästen om hon får vara frisk och hel.

tino-arling-stallkenny-20150422

Tino Ärling tar hand om och berättar för delägarna om Think Twice efter kvalloppet.

Se och njut av Viking Kronos dottern Think Twice i kvalloppet här ovanför.

Stort GRATTIS alla delägare i andelshästen Think Twice till ett mer än väl genomfört kvallopp.

Bli delägare du med i någon av våra superstammade andelshästar, klicka HÄR för att komma till Till salu sidan.