Blandade inlägg Mars 2013

31 mars 2013 i Övrigt, av Kenny Thörnblom

31/3 Någon har 23 642 773 skäl att jubla idag

stefan_tarzan_melander-3-2.jpg
23 642 773 kronor blev den totala vinsten för den/de som hade sju rätt på V75 idag, systemet som kostade 13.50:- att lämna in var en del av ett större filinlämnat system, vi lyfter på hatten! Kombinationen Björn Goop/ Stefan Melander inramade omgången och vi gissar att Stefan Melander är lika glad ikväll som han var när vi var tillsammans med honom i Harrisburg i höstas, grattis Tarzan!

Många många svar har kommit in i Påsktävlingen, men många har fel på bilden där vi frågar vem tränaren på bilden är, den var knivig ser vi när vi kikar i den stora svarshögen, fortsätt att skicka in, tävlingen pågår fram till klockan 21.30 imorgon kväll och du har lika stor chans som alla andra att vinna, frågorna hittar du här under.
God fortsättning på Påskhelgen!

30/3 Glad Påsk! önskar vi Er alla! – Påsktävling där du kan vinna riktigt fina priser

glad_pask-2.jpg
Glad Påsk önskar Stall Kennys Andelshästar alla Er som besöker vår hemsida, och ni är många, riktigt många!!
Nytt besökarrekord denna månad igen och ni som besöker vår hemsida ökar KRAFTIGT hela tiden, det är fantastiskt kul, det visar att ni tycker om vår sida, våra hästar och vill följa oss, ni visar fantastisk uppskattning när det går bra för våra andelshästar och hör då av er till oss på ett eller annat sätt med era gratulationer, sånt uppskattas av hela våra hjärtan!

Som vanligt så når ni oss alla dagar om året, denna Påskhelg är inget undantag! Vi finns alltid redo för er.

Vi tänkte vi skulle ha en liten Påsktävling och lotta ut massor av fina priser!
Det ni kan vinna är:
Stall Kenny kepsar.
Prenumeration på 7 nummer av tidningen Travronden.
Traviga Musmattor.
Stall Kenny t-shirts (enbart storlek small finns fortsatt).
3 månaders gratis Prenumeration på Travronden Online!
Ett styck Gratis inträde för 2 personer under 2013 till valfri Svensk travbana, (gäller nästan samtliga travdagar förutom V75 och angivna dagar på biljetten).
Fri kryssning med Birka Cruises med avresa senast 5 maj 2013, gäller för Hyttkategori Birka Insides för 2-4 personer.

OBS! Vi drar slumpvis ut vinnarna ur e-postkorgen klockan 21.30 Annandag Påsk 1/4 som vinner något av de fina priserna som vi lottar ut. Vinnarna kommer sedan att presenteras här på hemsidan.

E-postadressen hittar ni om ni klickar .

Glöm inte att uppge namn och adress (även om du är delägare) dit vi ska skicka din vinst, samt VILKEN av vinsterna du önskar i första hand.

Som vanligt så har ALLA lika stor chans att vinna, du behöver inte vara delägare hos oss.
De 6 frågorna som ni ska svara på är dessa:

1: Vad heter hästen på bilden här under, hur mycket har han tjänat samt vad heter hästens far?


2: Björn Goop känner ni ju alla till, men vilket år är han född?
bjorn_goop_stall_kenny.jpg
3: Vad heter den alltid lika glada travtränaren på bilden här under?


4: Vad heter den kusk som för första gången körde andelshästen D´One på Solvallas oval?

5: Vi säljer just nu andelar i sex stycken superstammade andelshästar, vad har de sex hästar som vi säljer i andelar för pappor?
kenny-3.jpg

6: Vad har Stall Kennys Andelshästar för seger- och platsprocent i år så här långt?
kennys.jpg

Lycka till i Påsktävlingen! önskar Stall Kennys Andelshästar!

30/3 Missa inte vår V75 experts analyser ranking m.m. inför V75 på Romme

Missa inte vår V75 experts analyser ranking m.m. inför morgondagens V75 omgång på Romme, klicka .

29/3 Topptrav hela påskhelgen – idag tävlas det på fyra banor

d-one-malin-boman-efter-kvalloppet.jpg
Påskhelgen brukar vara den helg som signerar att våren är kommen, det körs många fina travtävlingar och i år inget undantag, även om påsken är tidig i år så hittar vi många intressanta namn i helgens startlistor som kommer att låta höra talas om sig under året, vi önskar alla aktiva och alla ägare i hela landet god tur i år, vi hoppas kunna vara med och ”skaka om” i resultatlistorna med våra andelshästar, det har börjat bra och vi hoppas att så kommer att fortsätta.

28/3 Vi gratulerar vår unghästtränare Per Fromell som vann på Örebro ikväll

per-fromell-2012-lexington-2.jpg
Vår unghästtränare Per Fromell vann ikväll lopp 2 på Örebro travet med Credit V.D., Stall Kennys Andelshästar lyfter på hatten för alltid lika glada och trevlige Per!

27/3 Så har andelshästen där de båda föräldrarna travat 1.08,5 kvalat – D´One är namnet att lägga på minnet

Så har då D´One avverkat sitt kvallopp, dottern till de båda världsrekordhållarna Donato Hanover – Giant Diablo som båda travat 1.08,5 det blev ett lysande kvallopp och det kan ni läsa om på D´One´s egen sida om ni klickar på Läs mer här under.
Klicka på bilden här ovan så blir den större, använd den som skrivbordsunderlägg om du vill, enjoy!

27/3 Tre av Stall Kennys Andelshästar startar på Åby torsdag 4 april

tre_stall_kenny_hastar_aby.jpg
Tre stycken av våra andelshästar startar efter Påskhelgen, det sker på Åby torsdag 4 april, och de som startar är i loppordning, treåriga Diamonds of Gold som var mycket bra som tvåa i sin debut på Axevalla i söndags han startar i lopp 2, i loppet efter dvs. lopp 3 så startar nyblivna fyraåringen Codebreaker som var fyra i sin årsdebut och lär vara vassare nu med lopp i kroppen, i lopp 10 sedan så startar Checkpoint som inlett året strålande med en tredjeplats- och nu senast med seger på Halmstad.

En spännade torsdag väntar för delägarna i dessa tre mycket fina andelshästar!!

26/3 Imorgon dags för andelshästen D´One – kvalar på Solvalla

d-one-skrivbordsunderlagg-s-3.jpg
Imorgon så är det dags – det som andelsägarna längtat efter sedan D´One var föl – att få se sin häst för allra första gången på en travbana, klockan 16.45 så startar kvalloppet och många blickar kommer dras till vojlocken med nummer 7. Det är Örjan Kihlström som kommer att köra dottern till de båda världsrekordhållarna Donato Hanover – Giant Diablo.

Vi önskar delägarna i D´One lycka till med sina första steg mot tävlingskarriären som vi hoppas blir lång och framgångsrik.

25/3 Tack för alla goa glada tillrop igen!! efter helgens framgångar för våra andelshästar

BGMxKTdCMAA5oKg.jpg
Tack alla ni som hört av sig (och ni är MÅNGA) på ett eller annat sätt efter helgens framgångar för Stall Kennys Andelshästar, två andraplatser och en seger på tre starter blev helgens facit, jättetack till er alla ingen nämnd ingen glömd!!

Idag så har vi varit och kikat på morgondagens stjärnor, det föds föl varje dag nu och vem vet vilken som blir den ultimata stjärnan! Det är mycket roligt och trevligt att följa de underbara djuren från föl till fullfjädrade tävlingshästar!

25/3 Här är vår unghästtränare Per Fromell som lagt grundplåten till framgångarna

per-fromell-6-2.jpg
Vi lyfter på hatten för vår unghästtränare Per Fromell på Örebro travet som lagt grundplåten till framgångarna med andelshästarna Checkpoint, Diamonds of Gold och Preludio AS som verkligen visat framhovarna den senaste månaden med segrar för både Checkpoint (1 seger, 1 tredjeplats) Preludio AS (2 segrar) och Diamonds of Gold som igår inledde sin karriär med en mersmakande andraplats.

Hos vår unghästtränare Per Fromell så har vi nu tre stycken superstammade tvååringar som väntar på att du ska bli delägare i dem, Emmett Brown (Muscle Hill) Extra Fudge (Chocolatier) och Say That Again (Viking Kronos) – bli delägare i en superstammad andelshäst hos Stall Kennys Andelshästar.

24/3 Mycket nöjda och glada delägare i andelshästen Preludio AS

Här är bilden från vinnarcirkeln tidigare idag då andelshästen Preludio AS tog sin andra raka seger från debuten, han har krossat sina medtävlare den tunga vägen och vunnit med totalt elva (11) längder i de två starter som han gjort, fortsättning följer!
Klicka på bilden så blir den större.

24/3 Andelshästen Preludio AS återigen överlägsen segrare – superstammade andelshästar vinner i längden

preludio_as-axevalla_24_3_2013.jpg
Återigen så segrade Preludio AS, lika överlägset som senast och det är en fröjd att se hästen, han verkar ha allt som en blivande stjärna ska ha, i segerintervjun efter loppet så sa Åke Svanstedt att det är en kanon, det ser så ut och vi hoppas att Åke har rätt.
Vi gratulerar delägarna i Preludio AS till andra raka överlägsna segern!

24/3 Andelshästen Diamonds of Gold tvåa i sin debut på Axevalla idag

diamonds-of-gold-9-2.jpg
Treåriga andelshästen Diamonds of Gold gjorde idag sin tävlingsdebut på Axevalla, han slutade tvåa på ett mycket bra sätt. Åke varnade innan tävlingarna att Diamonds of Gold skulle behöva loppet i kroppen, och han kommer att gå framåt med den här genomköraren i kroppen.
Vi gratulerar delägarna i Diamonds of Gold till denna fina andraplats!

23/3 Andelshästen Marimba Rhyme spurtade vasst till en andraplats idag

marimba-2-2-2.jpg
Helsystern till Nursery Rhyme gjorde idag sitt hittills bästa lopp i karriären då hon slutade tvåa på Jägersro, hon gick 1.14,8 med full fart över mållinjen för André Bakker, och det såg mycket bra ut, vi gratulerar delägarna i Marimba Rhyme som på fyra starter i år endast missat platsen vid ett tillfälle, hon har kraftig uppåtform som det såg ut på Jägersro idag och fortsättning följer.
Vi gratulerar delägarna i Marimba Rhyme till denna fina andraplats!

Nedanstående går att läsa på Joakim Lövgrens hemsida:
För två veckor sedan började André Bakker sin anställning hos oss. En bagatell i trav-Sverige men en riktig snackis i Holland där André slog igenom med dunder och brak och dominerade under hösten i Wolvega med både tripplar, fyrlingar och t.o.m. en femling i december på hemmabanan Wolvega. Att André sökt sig till Sverige för att förkovra sig säger en hel del om hans stora intresse och höga ambition.

23/3 Grattis Erik Adielsson till 4000 segrar

erik-2.jpg
Vi fortsätter: Hela Stall Kennys Andelshästar lyfter på hatten även för Erik Adielsson som idag vann sin 4000:e seger i karriären, han gjorde det med hästen Macho Look i V75 avslutningen på Jägersro, stort GRATTIS Erik!!

23/3 Grattis Rickard Svanstedt som vann V75-4 på Jägersro idag

rickard-svanstedt-stallkenn-2-2.jpg
Hela Stall Kennys Andelshästar lyfter på hatten för Rickard Svanstedt som idag vann V75-4 på Jägersro, efter en mycket lugn och fin styrning så fick Rickard segerdefilera med Remember Laser.

Rickard Svanstedt är skötare på våra andelshästar Checkpoint och Codebreaker, stort GRATTIS Rickard!!

22/3 Samtliga andelshästar har idag uppdaterats – missa inte V75 genomgången

start-the-red-mile-lex-2012-2-2.jpg
Idag så har samtliga Stall Kennys Andelshästar fått sig en uppdatering, full fart i stallen hos våra tränare och det låter allmänt uppåt överlag, det ser ut att bli ett framgångsrikt år för alla våra delägare!

Missa inte att få gratis V75 tips, ranking, analyser med kommentarer av samtliga V75 hästar mm inför omgången på Jägersro imorgon. Allt detta hittar ni på vår tipsexperts hemsida efter klockan 20.00 ikväll, hemsidan den kommer ni till om ni klickar .

21/3 Intressant andelshäst kvalar på onsdag – Världsrekordsdottern D´One

d-one-kvallopp-20130327.jpg
På onsdag 27 mars på Solvalla så kvalar den enda travhästen i hela världen som har en mor och en far som delar på det absoluta världsrekordet på 1609 meterbana, 1.08,5 travade modern Giant Diablo den 6 oktober 2007 på The Red Mile i Lexington, bara någon timme senare på samma bana så tangerade fenomenet Donato Hanover tiden, D´One heter deras treåriga dotter och det är Giant Diablos skötare Malin Boman som döpt henne, Malin sköter D´One på Mälsåker. Väntan har varit lång för delägarna i denna minst sagt intressanta andelshäst, men nu är väntan över, D´One är uppdelad i 60 andelar hos Stall Kennys Andelshästar. I sulkyn i kvalloppet så sitter Örjan Kihlström och tränar gör Roger Walmann. D´One är som alla våra två- och treåringar som är berättigade till det, anmälda till premiechansningen.

20/3 Idag en helt vanlig dag – många telefonsamtal mm

checkpoint_mal_20130318-2.jpg
Idag så har vi haft en alldeles vanlig dag, många telefonsamtal blir det på en dag det ”sliter” på att vara telefon hos oss, vi har svarat på mail och sms till alla som hört av sig, det känns att det är ett enormt sug nu bland delägarna hos Stall Kennys Andelshästar.
Flera fina prestationer av de andelshästar som startat och som lovar mer, samt flera andelshästar på väg ut till kval och start den närmaste tiden, det kittlar i maggropen på våra delägare och så även på oss, att hålla på med trav är helt fantastiskt kul!! Gemenskapen och glädjen tillsammans, det måste upplevas innan man förstår hur roligt det är att vara hästägare.
På bilden ovan så ser ni målfotot från i måndags då andelshästen Checkpoint gladde alla sina delägare genom att vinna överlägset.

19/3 Tack igen alla snälla!! – söndagshästarna rankas som A-hästar bägge två

diamondsofgold-preludioas.jpg
TACK alla goa snälla rara människor som följer oss och när våra andelshästar vinner hör av er, återigen pling pling pling i telefonen, det började DIREKT efter målgång igår kväll och fortsatte hela kvällen och idag, ni är underbara!!
Vintern håller oss i ett järngrepp, snön har vräkt ner i ett dygn nu och temperaturen ligger runt -7 grader, när bli det vår? Eller har Kung Bore siktet inställt på att i år ska köras med hakar? Det är 68 dagar kvar idag till fartfesten på Solvalla sista helgen i maj.

Två andelshästar som ni vet till start på söndag på Axevalla och idag kom programmet, Diamonds of Gold som gör tävlingsdebut är tippad tvåa i sitt lopp där de har två A-hästar i tipset. Preludio AS som jagar andra raka segern från debuten är tippad etta i sitt lopp och ensam A-häst trots att han startar från spår 12 bakom startbilen på söndag.

Startlistorna hittar ni som alltid under fliken starter i menyraden här ovanför.

18/3 Överlägsen seger från dödens för andelshästen Checkpoint ikväll på Halmstad

checkpoint-9-3.jpg
Nyblivna fyraåringen Checkpoint fick vandra hela loppet i dödens ikväll, men Åke Svanstedts krigare brydde sig inte om det utan stegade bara ifrån övriga fältet över upploppet och vann med sju ( 7 ) längder ner till andra häst i mål!! Den tunga vinterträningen satt i benen i förra starten då han ”bara” var trea, ikväll visade andelshästen Checkpoint att han blir att räkna med i år.
Stort GRATTIS till samtliga andelsägare i Checkpoint!!
Detta var Stall Kennys Andelshästars fjärde seger för året.
Rickard Svanstedt som sköter Checkpoint, vann lopp 5 med Aroma Grim på Halmstad ikväll, Rickard är en kusktalang! samt mycket lättsam och trevlig som person, det är Åke Svanstedt också när man känner honom, en fantastisk människa och hästkarl.

18/3 Andelshästarna Diamonds of Gold och Preludio AS till start på söndag

diamond-head-3-2.jpg
På söndag på Axevalla så startar det två av Stall Kennys Andelshästar, det är treåriga Diamonds of Gold (bilden) som gör tävlingsdebut och Preludio AS som jagar sin andra raka seger från debuten, mer om dessa två hästar går att läsa på deras egna sidor.

17/3 TACK för alla gratulationer efter gårdagens seger i Frankrike

d-one-skrivbordsunderlagg-3-2.jpg
Pling pling pling – så lät det hela eftermiddagen och kvällen igår, och det har fortsatt idag, Twitter, sms, mail, telefonsamtal med gratulationer har tickat in i en strid ström, allt ifrån Jim Oscarsson i Florida och Anders Lindqvist i Frankrike, Jerry i Linköping, Olav i Norge och Birgitta i Malmö, ja ni är spridda över världen alla ni som hör av er, ni är många som följer oss och fler och fler blir ni för varje månad som går, mycket kul är det och det värmer denna långa vinter när ni hör av er som ni gör, mänsklig värme kan man aldrig få för mycket av! TACK!
Vi hoppas och tror att våra andelshästar kommer att leverera fina prestationer till våra andelsägare i år – på bilden ovan ser ni superstammade andelshästen D´One som snart kvalar.

17/3 Ville Karhulahti började jobba hos Stig H Johansson idag

ville-karhulahti-20130317_.jpg
Nu har Stig H Johanssons försteman börjat, Ville Karhulahti värmde bl.a andelshästen Shutterlatier idag på Solvalla.

17/3 Andelshästen Marimba Rhyme startar på Jägersro på lördag

joakim-lovgren-6-2-2-2.jpg
På lördag så är det dags för Joakim Lövgren tränade Marimba Rhyme att starta igen, det sker i ett av ramloppen till Jägersros V75:a, André Bakker kommer att köra Marimba på lördag.

17/3 Andelshästen Shutterlatier gick banjobb tillsammans med tyske stjärnan Chapeau idag på Solvalla

shutterlatier_stig_h_20130317.jpg
Idag så gick Shutterlatier ett banjobb på Solvalla och hur det gick det kan ni läsa om på hennes egen sida.
Gårdagens hjältinna i Frankrike hann knappt landa på Arlanda innan hon satt i sadeln på Solvalla i dagens lopp 1, hon red Leif Witasp tränade Nova Race, segermarginalen skrevs till många längder, stort Grattis Anna!
Andelshästen Codebreaker gjorde idag årsdebut, han kunde inte haka på i sista sväng och kunde inte blanda sig i platsstriden utan slutade fyra på Axevalla.

16/3 Andelshästen Tristan des Bosc och Anna Rönning obesegrade i Frankrike!! – – vann idag igen!


Andelshästen Tristan des Bosc och Anna Rönning vann idag igen i Frankrike, de vann Prix de la Societe du Cheval Francais i Lisieux (à Caen) med 8100 Euro till vinnaren, vi gratulerar samtliga delägare i Tristan des Bosc, jockeyn Anna Rönning, Daniel Parling, Sabine Kagebrandt, Stall Goop och alla andra inblandade i hästen, detta är otroligt stort!!!
Två segrar i rad på fransk mark det är inte många hästar som klarar av, Tristan des Bosc och Anna Rönning har gjort det inom loppet av sex dagar, segertiden blev 1.15,6 över 2450 meter voltstart.
Stort GRATTIS igen alla inblandade till denna seger!!!

16/3 Gratis tips till dagens V75 omgång på Momarken hittar ni här

v75-6.jpg
Vår tipsexpert har sin hemsida uppdaterad varje fredag från ca klockan 20.00, idag V75 på norska Momarken och lite annorlunda utformning än vanligt på vår spelexperts hemsida, klicka in er för gratis V75 tips.

15/3 Idag så har Stall Kennys Andelshästar fått sig en uppdatering – Anna Rönning flyger till Paris ikväll

ake-2-2.jpg
Ikväll så flyger vår jockey Anna Rönning ner till Paris för att imorgon rida andelshästen Tristan des Bosc i Lisieux. Stall Kennys Andelshästar har idag fått sig en uppdatering och det är laddat inför den kommande våren!! Vi hoppas att medtävlarna enbart kommer att få se ryggtavlorna av våra tränare jockeys och körsvenner i år.

14/3 Idag har vi varit och tittat på morgondagens stjärnor – och vi träffade Kungen

super_arnie_20130314_.jpg
Idag så har vi varit och tittat på morgondagens stjärnor, vi har sett allt från avelshingstar, högdräktiga fölston, mammor med föl, ettåringar mm, hästar är underbara djur, morgondagens stjärnor börjar titta ut trots att det är bister vinter, -15 grader nu i ikväll… och det ryktas om över -20 grader inatt, det är inget man längtar efter i mitten av mars.

Vi träffade även hans höghet Kungen idag, närmare bestämt Super Arnie som blev tappad på sperma precis när vi var hos honom (bilden oven), och det betyder att det kommer att komma avkommor efter Super Arnie även 2014, kul! Super Arnie still going strong med andra ord trots att han uppnått en ålder av 26 år, mäktigt!

14/3 Vinnarna i tävlingen presenteras här!

emmett_brown_20130314.jpg
Vi har fått in runt 650 !! svar på tävlingen, och den var lätt, utom på en fråga, många hade fel på hur många svenskfödda avkommor efter Muscle Hill det finns i Sverige, det är 15 stycken till antalet och en av dem är andelshästen Emmett Brown (se bild ovan från idag) som vi säljer i andelar hos Åke Svanstedt, det är inte många andelar kvar i Emmett Brown nu!! Det finns ett några avkommor till efter Muscle Hill i Sverige, men de är importerade och ej svenskfödda.

Svaret på Fråga 1 är – Varenne
Svaret på Fråga 2 alltså 15 stycken svenskfödda avkommor.
Svaret på Fråga 3 är – 3 190 000 kr
Svaret på Fråga 4 är 45 stycken (enligt ST) det är säkert några till utomlands, men det svaret vi sökte var 45 och det hade ni flesta svarat.

Vinnarna är:
Prenumeration på tidningen Travronden 7 nummer: Johan G i Linköping
Stall Kenny T-shirt: Lukas N Skövde, Petra O Ljungskile, Jenny M Lycksele, Jannicke R Torsby, Urban H Stockholm.
Musmatta: Ola J Lund, Kenneth J Nyköping.
Stall Kenny keps: Ronnie L Kumla, Jesper G Sandviken.

Vi postar till er idag innan klockan 18.00, så håll utkik i er brevlåda imorgon, (prenumerationen på Travronden startar om någon vecka) stort GRATTIS till er som vann, och det dyker kanske upp en ny tävling här framöver, besök vår hemsida varje dag så missar du inget.Det går att svara på många olika sätt, men det fyndigaste svaret som vi sett är detta.

Tävling,Tävling,Tävling!

”Varenne” jag än ser när jag tittar på vågen så väger jag under ”fem ton”,
slår ett öga på spelkontot, ooops är nu uppe i ”3 190 000” ,
det känns som man kan göra som grekerna och gå
i pension redan vid en ålder av ”fyrtiofem”.

En annan skrev, ”storlek small har jag inte kunnat haft sen jag var fyra”.

Tack alla ni som deltog i denna tävling!!

14/3 Nummer 5 på vojlocken även denna gång i Frankrike för andelshästen Tristan des Bosc
anna_ronning_tristan_des_bosc_20130310-3.jpg

Nummer 5 kommer Tristan des Bosc ha på vojlocken även denna start i Frankrike, Anna Rönning sitter återigen i sadeln och loppet går på lördag i Lisieux Caen i Normandie Frankrike.

13/3 TÄVLING – vinn prenumeration på Travronden, t-shirts, musmattor, kepsar

tavling-4.jpg
Vi tänkte att vi skulle köra en tävling igen, det var ju ett lite tag sedan och ni är många som ”hänger på” och vill att vi ska ha tävling igen och det är kul att ni uppskattar dem, så de fyra frågorna lyder denna gång.


1: Seismic´s moder är syster med Waikiki Beach, vilken världsstjärna är Waikiki Beach far till?

2: Hur många svenskfödda hingstar födda 2011 finns det efter Emmett Brown´s far Muscle Hill?

3: Hur mycket har Chelsea Boko tjänat på åtta starter i karriären, han har samma far som , dvs. Chocolatier!

4: Hur många miljonärer har far Viking Kronos lämnat?OBS!
Vi drar slumpvis ut tio ( 10 ) stycken vinnare ur e-postkorgen klockan 14.14 imorgon torsdag 14/3 som vinner antingen en 7 nummers prenumeration på den suveräna tidningen Travronden, Stall Kenny t-shirt (OBS! enbart storlek Small finns) – traviga musmattor och Stall Kenny kepsar! Vinnarna kommer sedan att presenteras här på hemsidan under torsdagen.

E-postadressen hittar ni om ni klickar .

Glöm inte att uppge namn och adress dit vi ska skicka din vinst, samt VILKEN av vinsterna du önskar i första hand.

Som vanligt så har ALLA lika stor chans att vinna, du behöver inte vara delägare hos oss.

13/3 Andelshästen Tristan des Bosc kommer starta i Frankrike på lördag, återigen med Anna Rönning i sadeln

anna_ronning-3.jpg
Andelshästen Tristan des Bosc smidig och fin på Grosbois nu på morgonen i ett lätt jobb och han kommer att starta på lördag i Prix de la Societe du Cheval Francais i Lisieux (à Caen) med 8100 Euro till vinnaren (defanmälan imorgon bitti). Anna Rönning rider honom även på lördag och vi flyger ner henne till Paris på fredag.

12/3 Tvååriga andelshästen Emmett Brown lysande i provlopp på Örebro idag – joggade 1.37 !!

emmett_brown-3.jpg
Tvååriga andelshästen efter världsstjärnan Muscle Hill, Emmett Brown som ska tränas av Åke Svanstedt var ute idag i ett provlopp på Örebro travet, han gick 2140 meter efter 1.37 och uppträdde som en rutinerad häst tillsammans med de andra tvååringarna i loppet, körande Micael Lindblom mycket nöjd, man kan lugnt säga att det ser minst sagt bra ut för Emmett Brown – detta är en riktig glänsare efter Muscle Hill som sopade rent i princip allting i USA som två- och treåring, och var överlägsen vinnare, många anser Muscle Hill vara världens bästa häst genom tiderna, 19 segrar på 20 starter och ca 20 miljoner intjänat det är oslagbart!

Modern till Emmett Brown – TRACI SPUR 1.12,2 – 65 starter 16-15-9 intjänat 1 524 808 kr

TRACI SPUR var en tuff och hållbar tävlingshäst som skördade stora framgångar på tävlingsbanan,
TRACI SPUR vann både Arden Downs Stakes och Keystone Classic Stakes som 2-åring, samt var trea i Johnston Memorial.
TRACI SPUR:s första avkomma född 2009 Majestic Mystic har travat 1.13,0 och finns i Canada.
TRACI SPUR har samma möderne som Syrinx Hanover 10.5 och Macaria Hanover 11.5.
Det finns andelar kvar att köpa i Emmett Brown som ska tränas av Åke Svanstedt när unghästtränare Per Fromell är klar med honom.
Läs mer»

12/3 Natten mellan onsdag och torsdag – störningar


Natten mellan onsdag 13 och torsdag 14 mars så kommer vårt webbhotell att uppgradera sin programvara där vi har hemsidan, det kommer att bli driftstörningar mellan klockan 00.00 – 07.00 för er som brukar surfa in då, hemsidan kommer under den tiden att vara tillgänglig då och då, men med störningar periodvis.

12/3 Andelshästen Checkpoint startar på Halmstad på måndag

checkpoint-head-2.jpg
På måndag så startar andelshästen Checkpoint på Halmstad, tränar och kör gör Åke Svanstedt.

11/3 Tack alla goa människor som finns för alla gratulationer efter gårdagens seger

anna_ronning_tristan_des_bosc_20130310-3.jpg
Tack alla goa människor som finns, delägare samt alla ni som bara följer vår hemsida och Twitter, tack för alla gratulationer som vi har fått efter gårdagens triumf i Frankrike för vår andelshäst Tristan des Bosc, det värmer i hela själen när så många hör av sig på ett eller annat sätt!!

Ikväll åter start för en av våra andelshästar igen, det är nyblivna fyraåringen Countdown som gör årsdebut, han är ute i ett tufft sällskap, men han är tuff själv,och vrång och bångstyrig, Björn får troligen brottas med honom både i värmning och i loppet, Countdown behöver säkert ett eller ett par lopp i kroppen innan han är segeraktuell, han får räknas in bland outsiderna i kvällens lopp 7 på Mantorp.

11/3 Andelshästen Codebreaker gör årsdebut på söndag

codebreaker-2012-head-2.jpg
På söndag kör Axevalla lunchtävlingar och dit har Åke Svanstedt anmält superstammade andelshästen Codebreaker (Donato Hanover – Holleypop), Codebreaker som kommer åter efter vila har bl.a under vinteruppehållet kastrerats och fokuserar nu mer på det han ska göra säger Åke Svanstedt, det blir en spännande söndagseftermiddag för andelsägarna i den nyblivna fyraåringen som vi tror går en fin säsong till mötes.

10/3 Stall Kennys Andelshästars andelshäst Tristan des Bosc och Anna Rönning vann loppet Prix Conquérant i Bordeaux i Frankrike idag

anna_ronning-2.JPG
Idag så tog andelshästen Tristan des Bosc sin första seger i Frankrike, efter att ha galopperat bort två segrar innan sedan han kom ner till Frankrike så bestämde vi och delägarna i Tristan des Bosc att flyga ner Anna Rönning till nästa start, det visade sig sedan när vi kontaktade Anna att hon och hennes pojkvän var nere i Frankrike denna helg, närmare bestämt i Nice. Vi bokade flygbiljetter och hotellrum åt Anna och Ola och de flög upp från Nice till Bordeaux i går förmiddag.
Idag klockan 13.45 så gick loppet, det blev en omstart och det var kanske tur för oss, Anna tyckte att hon var bra med men när de kom ut så var hon inte det, det var ju första gången som Anna red i Frankrike och det är lite speciellt. I den andra giltiga starten så så visste Anna hur det fungerade och hon var med bättre denna gång från start. Hon gick med i rygg 1500 kvar i tredjespår och trots att hästen framför bröt ut framför henne på upploppet så var Tristan des Bosc låset själv idag och hade inga som helst planer på att galoppera med Anna Rönning i sadeln, det var ett lyckat drag att plocka ner Anna till Frankrike och hon sitter i sadeln även nästa start också förutsatt att hon själv vill och kan.

Ni som följer oss på Twitter fick direktreferat från Bordeaux i Frankrike – följ @StallKenny på Twitter så missar ni aldrig något!

En av Tristan des Bosc delägare skickade ett sms efter loppet idag och skrev så här:
– Att ett Twitterreferat kunde ge puls trodde jag inte, satan i gatan vad pirrigt innan mål, grattis till oss!

Stort GRATTIS till alla delägare i andelshästen Tristan des Bosc!!!

EXTRA tillagt:
Vi har nu pratat med Anna Rönning och hon hade gjort lite korrigeringar innan loppet, han var som ett lås att rida och kändes verkligen jättefin loppet igenom, hon har vunnit över 200 lopp i karriären, men detta lopp var det absolut största och roligaste loppet som hon vunnit, en otrolig känsla att vinna i Frankrike säger Anna och hon hälsar att hon gärna sitter upp i sadeln även i nästa start.

9/3 Ett målfoto från 7 rätt på V75 Tillsammans idag – Roger Walmann i TV om andelshästen D´One

Idag så var vi endast ett målfoto från 7 rätt på V75 Tillsammans som några delägare spelar här hos Stall Kennys Andelshästar, vi hade i V75-3 spik på nr 8 Caddie Gallant som med minsta möjliga marginal förlorade efter att ha travat hela loppet igenom i dödens (det skulle varit Preludio AS – han löser sånt…) tyvärr så blev det bara 6 rätt och 31 femmor denna gång, men vi kommer igen, sju rätt gav denna vecka 121 068 kr.

Roger Walmann satt i studion i TV i Sjuan idag och blev intervjuad av Åsa Elmroth.
Här nedan vad som sas.
Roger: -Vi har år efter år fått allt bättre och bättre unghästar att träna och i år tycker jag att det ser väldigt bra ut. Nu vet man av erfarenhet att det ska tävlas först men det ser väldigt bra ut för både hingstar och ston faktiskt.

Åsa: -Vilken av de här treåringarna hoppas du mest på? Om du bara får välja en, vilken ska vi lägga på minnet?

Roger: -Ja, alltså, den mest intressanta är D’One som är efter Giant Diablo och Donato Hanover. Det speciella med dem är att de satte världsrekord och tangerade rekordet med en timmes mellanrum.

Det glittrade till lite extra i ögonen på Roger Walmann och han sa att det känns i både hjärta och huvud. Entusiasmen var klar hos honom.
Vi får se, den superstammade damen kvalar i slutet av mars, det är inte långt kvar nu för delägarna i den enda hästen i hela världen som har en far och en mor som delar på det absoluta världsrekordet 1.08,5.

Klicka på bilden på andelshästen D´One här ovanför så blir den mycket större. Visst är bilden mäktig med människorna (Bullen och Olle) som tömkör, och det mäktiga stora djuret (D´One) som står helt still, ända sedan vi såg D´One i Lexington i Kentucky USA som föl för första gången så har vi haft feeling för att hon är något utöver det vanliga, inte bara för att hennes föräldrar är världsrekordhållare – hon är något extra – snart kvaldags som sagt.

8/3 Det kom ett sms från en delägare som aldrig varit på trav förrän igår – tack för alla gratulationer

preludio_as_20130307.jpg
Det kom ett sms idag från en av delägarna i gårdagens segerhäst, andelshästen Preludio AS. Vad hon skriver kan ni läsa här under, vi vill också passa på att tacka för alla gratulationer som vi fått på alla möjliga sätt igår och idag, det värmer våra hjärtan!!

Hej Kenny. Det var grymt igår på Åby! Har knappt hämtat mig. Det var faktiskt första gången någonsin jag var på en travbana i verkligheten. Sett det på TV bara… Jag stod precis framme vid räcket när dom värmde upp. Vägrade gå in i värmen när ”min Mule” var där ute. Vågade inte ha några förväntningar, var ju bara roligt att se honom på riktigt! Men när jag stod där…och oddsen började tugga ner på tavlan. Då steg pulsen lite. Tänkte…kanske, kanske.. Och fantastiska djur som dundrade förbi precis framför mig!! Och vår Preludio AS var ju enorm! Att han klarade omstarterna så flott som han gjorde! Bredvid mig stod nog andra delägare förstod jag av deras jubel. (Jag gick aldrig fram till dom. Känner mig lite för ovan i miljön för det)
Mycket kul läsning, det är roligt att äga andelshäst och hos Stall Kennys Andelshästar gör vi det än mer roligt!
Bli delägare du också i någon av våra superstammade andelshästar!

Missa inte Ranking, Analys och Kommentarer om samtliga V75 hästar till Solvalla imorgon – Klicka

8/3 Andelshästen Tristan des Bosc startar i Bordeaux Frankrike på söndag

startlista_bordeaux_20130310.png
På söndag så startar andelshästen Tristan des Bosc i Bordeaux i sydvästra Frankrike, vi flyger montéryttarinnan Anna Rönning och hennes pojkvän Ola Frisell som är i Nice på lördag morgon till Bordeaux för att utforska Bordeaux som är en hamnstad. Loppet som heter Prix Conquerant går sedan på söndag eftermiddag. Travronden har gjort en liten intervju med Anna Rönning, klicka .

7/3 Överlägsen seger i debuten för andelshästen Preludio AS ikväll på Åby

preluido-as-per-fromell.jpg
Andelshästen Preludio AS krossade övriga motståndare från dödens i kvällens debut på Åby och vann totalt överlägset. Han tog därmed Stall Kennys Andelshästars första seger för året och nu har korken gått ur, nu laddar vi om och 2013 kommer bli ett framgångsrikt år för våra andelshästar, kvällens seger var i princip klar redan efter kvalloppet och ni som följer @StallKenny på Twitter fick kvällens klaring redan den 19 februari.

Delägare på plats på Åby naturligtvis jublande glada över att se sin debutant länsa undan i ensamt majestät över upploppet, kommentatorn hyllade Preludio AS och sa att den kommer ägarna att få roligt med. Massvis av gratulationer har droppat in på olika sätt efter loppet och vi tackar er alla här som redan har hört av er, ingen nämnd ingen glömd. Jo vi ska nämna en, mannen som la grundplåten, vår unghästtränare Per Fromell, han ringde direkt efter målgång och gratulerade (det är ju han som vi ska tacka) Per var givetvis mycket belåten med det han såg, det är en ”djäkel” att springa har Per Fromell sagt många gånger om Preludio AS, ikväll fick vi se det.

Skön kommentar till delägare i stallet direkt efter loppet från Åke Svanstedt:
– Jag pratade i telefon med en kompis och sa att han vann ganska lätt.
– Då tittade Åke Svanstedt på mig och sa: Ganska…..?

Mer kan ni läsa på Preludio AS egen sida om ni klickar på knappen Andelshästar uppe i menyraden, och sedan scrollar er ner till Preludio AS.

Stort GRATTIS till delägarna i Preludio AS som haft tålamodet att vänta, nu skördar vi framgång!

Åke Svanstedt vann fyra tränarsegrar på Åby ikväll – det har gått att köra på sandbanan – nu kommer Åke ut med kanonerna!

Nedanstående kunde de som följer @StallKenny på Twitter läsa den 19 februari 2013 – det lönar sig att följa oss på Twitter!