Blandade inlägg Januari – Maj 2011

22 maj 2011 i Övrigt, av Kenny Thörnblom

30/5

Vi tackar för ”bombandet” av sms mail och telefonsamtal efter gårdagens seger på Solvalla, det värmer i hjärtat när ni hör av er. Det var en underbar känsla när The Man skar mållinjen som etta, vi har också infriat vårt löfte och 5000 kr finns insatta ifrån delägarna i The Man på Cancerfondens konto .


29/5

Helgen kunde inte ha avslutats bättre, The Man tog Stall Kennys sjätte seger för året då han tillsammans med sin tränare Åke Svanstedt vann lopp 1 på Solvalla på förmiddagen idag, i och med den segern så skänkte delägarna i The Man 5000 kronor av förstapriset de fick idag till Mustaschkampen. The Man imponerade stort vid segern och det ska bli mycket intressant att följa vår andelshäst, nästa start kan bli på V75 i Östersund om två veckor. Värmnings-sms:et som gick ut till alla våra andelsägare satt klockrent då vi gav klartecken på The Man efter värmningen.


Vi gratulerar kretsen kring Brioni med Joakim Lövgren i spetsen som senare under dagen vann Solvallas Internationella Elitlopp, det är stort mycket stort att först vinna Olympiatravets final och nu Elitloppet. Vi säljer andelar i ett mycket lovande tvåårigt sto som Joakim Lövgren själv har valt ut, hon är en flygmaskin säger Joakim och om du vill köpa andelar i detta extremt fina sto så kan du klicka HÄR eller länkarna går till två olika sidor där du kan läsa om andelshästen vi har till salu hos årets tränare?! Joakim Lövgren.

jocke-6.jpg28/5

Dunder Nalan var bara en lucka på upploppet ifrån att vinna V75 Finalen i Bronsdivisionen på Solvalla idag, han satt fast i en trött ledarrygg med alla krafter sparade. Flemming Jensen visade att hans Local Conch lätt platsat i Elitloppet, han dundrade runt på 1.10,0 med öronpropparna kvar, och gick sitt eget lopp långt före övriga fältet, i försöket gick han i tredjespår första 500 innan Flemming placerade honom i spets, ”Icemannen” hade varit en stor publikfavorit i morgondagens Elitlopp.
Som ni ser på bilden nedan så var det några… fler på läktarna idag.
Imorgon klockan 10.30 så släpper startbilen Lopp 1 på Solvalla – Mustaschloppet, om The Man vinner så kommer delägarna i The Man att skänka 5000 kronor av förstapriset till Mustaschkampen.


27/5


Festen har börjat och nu är fredagen över, Blend of Gold blev fyra – hon var inte som bäst för dagen och blåste efter loppet, vi laddar nu om för morgondagen, det är inte säkert att Dunder Nalan kan gå barfota runtom imorgon, och med skor på fötterna är han 20 meter sämre, vi vet imorgon. Vi gratulerar ägarna till Mad Image och Åke Svanstedt som vann Sverigeloppets final med 300 000 kronor i förstapris.


madimage.jpg
26/5

En dag kvar tills det smäller – först ut Blend of Gold imorgon, vi har en känsla… värmningsrapport på sms kommer direkt från stallbacken på Solvalla direkt när Blend of Gold värmt till samtliga delägare hos Stall Kennys Andelshästar.

blend_of_gold_01.jpg

25/5

Nu är det inte många dagar kvar tills Elitloppshelgen är igång, och i år så kittlar det extra när vi har tre stycken starthästar med. Vi får hoppas att vädergudarna är med Elitloppsarrangörerna så att det blir en rafflande fartfest på söndag. Vi önskar delägarna i Blend of Gold, Dunder Nalan och The Man lycka till och hoppas att våra tränare och kuskar får segerdefilera många gånger under helgen.22/5

Alla drömmer om att ha en starthäst under Elitloppshelgen på Solvalla, vi har delägare som drömt om det i 20 år innan de köpte in sig i en andelshäst hos oss, nu har vi det och inte bara en utan TRE stycken andelshästar som startar under årets största travhelg!
Fredag 27/5: lopp 1 treåringslopp för ston – 11 Blend of Gold
Mycket lovande 3-årigt sto efter Cantab Hall – Trace of Gold som här gör sin andra start i karriären.

blend-2.jpg

Lördag 28/5: lopp 8 V75 Final i Bronsdivisionen – 5 Dunder Nalan
Ärrad kämpe som alltid gör sitt (när han är på humör) han har varit på ganska gott humör under karriären och ståtar med 782 300 kr på kontot, sylvass spurt i V75 försöket och hoppas på lopp på rulle här.

dundernalanfinal.jpg

Söndag 29/5: lopp 1 Mustachloppet – 7 The Man
Ruggig kapacitet som inte gjort många starter i karriären, galopperade som stor favorit på V75 i senaste starten, revansch på söndag?!

C57F2108-2.jpg

Det känns otroligt roligt att kunna glädja våra andelsägare med att ha starthäst under Elitloppshelgen, köp andel du också så kanske även du är med oss nästa år sista helgen i maj. Ni hittar de hästar vi har till salu i andelar just nu om ni klickar .

20/5

Detta går idag att läsa på : Andelshästen Marimba Rhyme (Credit Winner) är en flygmaskin och för er som är sugna på en andel så är det inget att tveka på.

joakim-stallkenny-lang.jpg

19/5

Lavec Kronos är klar för Elitloppet – samma Lavec Kronos hittar vi modersstammen hos Roger Walmanns bästa tvååring Dark Chocolate som vi säljer andelar i – det är en gåta att det finns andelar kvar i Dark Chocolate sa Roger Walmann när vi pratade med honom igår.

lavec_kronos.jpg

18/5

Vi har idag varit i kontakt med alla våra tränare på våra andelshästar som vanligt varje vecka , och det låter bra inför sommaren, några har blivit behandlade för att vara fräscha när det drar igång på allvar, Lotto startar i ett småljummet fält på söndag på Lindesberg. Tvååringarna har vilovecka hos Broman, och Mats har måttstocken framme och de får ta det lite lugnt. Vi ser framtiden med tillförsikt och ni kommer att få riktigt kul med era andelshästar under sommar och höst i år ni som är med på de starthästar vi har. Som ni ju vet så har vi en hel tvåårsarmé som jobbas med sikte på start i årgångslopp i höst till att börja med för några, och tidig start som treåringar för de andra.
Köp andel du med i någon av våra andelshästar vi har till salu, vi satsar stenhårt och seriöst på er delägare med all möjlig VIP service så att ni verkligen känner att ni är med och äger en häst, och kom ihåg att det oftast är lika dyr månadskostnad för en häst som är billig i inköp som för en superstammad andelshäst som vi erbjuder dig, kvalité vinner oftast i längden och vi har andelar till salu i fyra superstammade hästar just nu, !


15/5

Vi hade igår delägarträff för alla våra andelsägare hos Stall Kennys Andelshästar på Menhammar stuteri.

kenny.jpg


Dagen började på Mälarö GK.s golfrestaurang där vi delägare serverades och åt en mycket delikat köttgryta tillsammans, vi samlades sedan utanför mätta och belåtna, Johan Hellander stuteriförman och veterinär på Menhammar stuteri kom, han berättade att vi skulle åka i bilkaravan bakvägen till Menhammar, och att vi då skulle åka över Stefan Hultmans skogsslinga, vi skulle fortsätta att åka jämsides med Hultmans rakbana och sedan passerade vi Hultmans stall, där tyvärr Maharajah stod kvar och var struken inför Oslo Grand Prix.

viking-kronos.jpg


Vi kom fram till Menhammar och vi parkerade våra bilar, där stod det en häst och tittade nyfiket, det visade sig sedan vara Viking Kronos (IT)… vädret var fantastiskt med klarblå himmel och + 18 grader fast väderkartorna dagen innan visat på moln och regnskurar, vi tackar vädergudarna att de skänkte oss solsken och värme.

johan-viking-2.jpg


Johan Hellander pratade om Menhammar, han pratade länge och det var mycket mycket intressant att lyssna, Johan gick in i hagen och hämtade giganten VIKING KRONOS (IT) och att få se när han tog ut Viking Kronos ifrån hagen och visade upp honom framför delägarna var bland det mäktigaste vi upplevt, vilken häst, vilken gigant, trots sina 16 år så är han i makalöst fin författning, det var en ära att få stå så nära världens bästa avelshingst, det är stort mycket stort att få komma en sådan häst så nära och är få förunnat.

johan-viking-2-2.jpg


Det blev en genomgång om hingstar och ston, hur man ska korsa för att det ska bli ”rätt” osv, Johan släppte in Vikingen i hagen och han fick lunka iväg ifrån oss vi fortsatte några meter och där nere en bit ner i hagen så fick vi se Going Kronos (IT) som vi stod och tittade på medans Johan pratade, vi fortsatte en liten bit till där stod From Above han som vann Kriteriet, Derbyt och Elitloppet i rad…, det är makalöst, Johan berättade att på en liten första kull så fick From Above fem miljonärer.

johan-viking.jpg


Vi fortsatte och där stod Zola Boko ja ni förstår vilka hästar, en del delägare valde att stanna kvar efteråt när allt var över och titta både på Jaded och Mack Lobell, Mack Lobell är idag 26 år men pigg och glad.

Sedan så fortsatte Johan:
– Nu ska vi gå till det ni är här för, för att se det exklusivaste som finns, avkomman efter de båda världsrekordhållarna Donato Hanover – Giant Diablo, D´One.
– Jag var själv på plats den dagen som först Giant Diablo satte världsrekordet 1.08,5 och senare samma dag tangerade Donato Hanover världsrekordet. Bättre än så här kan det aldrig bli, en avkomma där båda föräldrarna innehar världsrekordet – det är så exklusivt som det kan bli.

Jag kan lova att det var mäktigt att höra de orden från en så stor man som Johan Hellander.

D-one-2-2.jpg

Det kom en skötare som hämtade ut D´One från de andra ettårsstona, det var magiskt – hon sträckte på sig hon tittade på oss, en del gick fram och klappade henne, hon såg ut att trivas med uppmärksamheten.

Skötaren gick sedan lite med D´One framför alla delägare, hon gick fram till oss som stod i en halvmåne en efter en som en hund, det var som att D´One gick och hälsade på oss, hon luktade försiktigt och tittade nyfiket, både vuxna och barn klappade D´One och hon verkligen njöt, det var mäktigt att skåda sånt lugn hela D´One utstrålar, så som hon beter sig så beter sig bara klasshästar.

C57F2276.jpg

D´One släpptes sedan in i hagen, de andra ettårsstona stod inne i uteboxen och tittade på, normalt sett så springer en unghäst bort till sina kompisar då, men inte D´One, hon stod innanför staketet och ville vara med oss, hon blev klappad och hon såg ut att trivas i glansen, men efter ett tag så tog D´One några mäktiga travsteg bort till sina kompisar. De släpptes sedan ut och det blev full fart i hagen med D´One i spetsen såklart!

Vi gick tillbaka till gården och Johan berättade då hur det går till när ston betäcks bl.a med fryst sperma, hur fölen som mamman redan har står med när mamman insemineras, stona kollas också där för att se ifall de har blivit dräktiga, vi fortsatte sedan och fick se hur fryst sperma hanteras hur stråna som de kallas ligger i en tub med flytande kväve i 196 minusgrader och sperman håller sig i 3000 år om den förvaras så.

Vi fick även se nyfödda föl, vi blev sedan bjudna på kaffe med bullar och kakor. Vi fikade och pratade innan vi lämnade varandra, några delägare stannade kvar och gick runt på Menhammar och tittade på allt som finns att se på innan även de drog sig tillbaka hemåt.

Dagen var sannerligen helt fantastisk – rent magisk – att få komma in på Menhammar Stuteri och få den guidning vi fick det är mycket få förunnat, att få se dessa enorma avelshingstar, att få se D´One som Johan Hellander varit med och sett sedan hon i princip föddes, D´One föddes ju upp på Hunterton Farm i Lexington Kentucky som ni alla säkert redan vet och den farmen är en del av Menhammar.

hunterton_2.jpg


Vi tackar för den utsökta salladsbuffén den delikata maten, och framförallt det vänliga bemötandet och hjälpsamheten inför och under vårt besök.

Vi tackar självklart dess personal, med Johan Hellander i spetsen för den magnifika visningen av stuteriet och allt runt omkring, och att D´One får den absolut bästa omvårdnad och uppväxt.
Det blev många rader detta, och om ni läst ända hit ner så vill jag passa på att berätta att det är få förunnat att kunna vara med att äga en häst (vilket ni ju redan gör som är delägare hos Stall Kennys Andelshästar), det är ännu mer få förunnat att kunna äga en häst med bra stam (vilket ni ju också gör ni som är delägare hos oss).

Det jag vill komma fram till är att det finns några få andelar kvar för dig som vill vara med och äga den exklusiva avkomman efter de två världsrekordhållarna

Giant Diablo 1.08,5a 13 260 619 SEK
Donato Hanover 1.08,5a – 24 331 778 SEK

D´One

walmann-3.jpgVill du också bli delägare hos Stall Kennys Andelshästar? Ring eller skicka ett e-mail! Du hittar de hästar som vi just nu säljer andelar i!
12/5

Det blev galopp direkt i starten ikväll för The Man – för lite bomull i öronen och han blev alldeles för pigg när kuskarna runt om smackade på sina hästar, dunderfin ett snabbt varv efter det innan Åke körde av banan. Vi har idag också fått reda på att Dunder Nalan trots andraplatsen igår i Bronsdivisionsförsöket på Solvalla troligen missar finalen, detta på grund av att det kommer att delas ut ett Wild Card till segraren i Bronsdivisionsförsöket på Gävle, han kommer stå som första reserv ifall någon ej kan starta.


12/5

The Man ikväll och vi spikar på V75 – många tuffa startsnabba hästar emot – men vi tror att vi har bästa hästen, och hoppas att även The Man ska kunna kvala in till V75 finalerna på Elitloppslördagen, vi slog ju redan den 6/5 här på Hört & Hänt! sidan spiken i väggen för The Man, och vi tror han mosar kvällens motstånd, full gas framåt Åke, spets eller dödens har nog ingen större betydelse.11/5


Alla våra tre hästar som startade ikväll gjorde det mycket bra, den mycket fina debutanten Blend of Gold efter Cantab Hall – Trace of Gold gjorde ingen besviken, hon travade 1.15,5 sísta 1000 och satt fast i vinnarhålet och slutade trea. Global Newsletter var ute i stentufft motstånd i Vårfavoriten för treåriga hingstar, han travade 1.14,8 och sänkte sitt rekord med 1 ½ sekund och slutade femma. Dunder Nalan vår slitvarg gjorde det vi hoppats på, han kvalade in till V75 finalerna på Solvalla Elitloppslördagen, Björn Goop hade 1.11,9 sista 1000 på Dunder Nalan, gissa om det jublades på E-läktaren av glada delägare när han skar mållinjen som tvåa, nu laddas det för Elitloppsfest! 87 000 kronor inkört till delägarna ikväll.

blend-2.jpg global-5.jpg dunder-5.jpg

11/5

Ikväll så har vi tre hästar till start på Solvalla och som vanligt när någon av våra andelshästar startar så sänder vi sms direkt från stallbacken efter värmningen till samtliga delägare hos Stall Kennys Andelshästar. Medan ni sitter och väntar mellan loppen ikväll så kan ni passa på att besöka vår sida på , tre korta filmer är inlagda där sent igår kväll samt att det finns massor av andra filmer och bildspel på våra andelshästar att se på där.


10/5

Det är idag bara 18 dagar kvar till Solvallas Internationella Elitlopp 2011, det är bara en dag kvar tills Blend of Gold gör tävlingsdebut och bara två dagar kvar tills The Man vinner V75 på Åby.9/5

Veckan är nu igång, och det är en mycket spännande vecka som våra ägare i våra andelshästar har framför sig, det börjar på onsdag med tre hästar till start på Solvalla, tävlingsdebut för Blend of Gold, Global Newsletter går ut i Vårfavoriten och Dunder Nalan i ett V75 försök i Bronsdivisionen. Det fortsätter sedan på Åby på torsdag med start för The Man i Klass I försök på V75.
7/5

Vi har idag varit till Örebro travet, mycket fina tävlingar och fint väder, ett stort plus till Örebro som hade anordnat så mycket festligheter för barnen, det är något som andra banor borde ta efter.
Vi hade också en lång träff med Åke Svanstedt innan tävlingarna och han gick bl.a igenom Preludio AS (IT) som tränas av Åkes unghästtränare Per Fromell inne på Örebro travet, Åke var mycket nöjd med det han fick se, Preludio AS har växt till sig rejält och är en stor mäktig hingst, högrest med långa fina ben och kotor och lätt i kroppen, det blir en flygmaskin var Åkes kommentar, Åke Svanstedt är mycket mycket nöjd med Preludio AS och det finns andelar kvar!
Klicka på bilden nedanför för att komma till Andelar till salu hos Åke Svanstedt

svanstedt-preludio.jpg

6/5

Vår bedjan imorse hjälpte. 😉 Vi fick spår 5 – det innebär att de andra får vara mycket bra för att slå The Man nästa torsdag, vi utnämner honom här och nu till veckans spik = spets och slut!


6/5

En stilla bön i ottan, vi har en bedjan: Kan vi få ett bra startspår för The Man idag när lottningen sker…
The Man säger att om han får ett bra spår så ska han i fortsättningen lyda sin sparringpartner, se nedan.


5/5

har fräschat upp sin design på hemsidan, hans sida är värd att titta in på.


5/5

Tre hästar till start på Solvalla kommande onsdag, det är Blend of Gold som gör tävlingsdebut i ett lopp med 40 000 kr i förstapris, Global Newsletter som startar i Vårfavoriten med 200 000 kr i förstapris samt Dunder Nalan som startar i ett V75 försök i Bronsdivisionen med 110 000 kr i förstapris. Både Global Newsletter och Dunder Nalan startar på Dagens Dubbel, dubbelslag Stall Kennys Andelshästar kanske?!

C57F7048.jpg
4/5

Vi har idag pratat med Roger Walmann och han är mycket nöjd med de hästar som vi har hos honom, Blend of Gold anmäls till start när som helst och det är en dam som Roger har mycket stora förväntningar på. Han vidhåller och säger bestämt att Dark Chocolate är hans bästa tvååring och det vi såg i fredags var imponerande att se när Dark Chocolate gick jobb. Han ler också med hela ansiktet när D´One kommer på tal och vad månde bliva av den damen, det ser mycket lovande ut på ett- två- och treårssidan hos Roger Walmann och det är alltid trevlig stämning och mycket trevlig personal både på Sköldnora och Mälsåker, de har ett stort kunnande och det är mycket viktigt, hårt arbete i ur och skur gör Stall Walmann framgångsrikt år efter år.

roger.jpg

3/5

Det finns nu ett nytt skrivbordsunderlägg att ladda ner på Dark Chocolate. Idag har det varit skumt väder, det har haglat i omgångar hela dagen och haglen har varit stora som ärtor. Vi har nu glidit in i elitloppsmånaden maj och det verkar kunna bli ett jämnt startfält som samlas bakom startbilen 29 maj.
30/4

Vi har besökt Dark Chocolate på Sköldnora gård i Upplands Väsby, och vi såg henne gå jobb igår och vi kan bara instämma i det vi fått rapporterat, Dark Chocolate är mäktig att skåda och fantastiskt fin i alla avseenden, hon borrar ner sig och bara mal på, hon ger ett intryck av att vara något alldeles extra och det ska hon vara också, då Roger Walmann säger att det är hans bästa tvååring, och hans unghästtränare Per-Erik ”Bullen” Pettersson instämmer, det finns några andelar kvar i detta stjärnämne som går premielopp i maj.
I torsdags så vann ju som ni alla säkert redan vet Raja Mirchi mycket övertygande ett av uttagningsloppen till Kungapokalen på Åby, och det är samma Raja Mirchi som vi hittar i modersstammen på Dark Chocolate. Vi passade också på att besöka världsrekordsdottern D´One och hon är lika fin som alltid!! Även i henne så finns det några andelar kvar.
Samtliga hästägare hos oss fick igår ett mail från oss om den delägarträff vi snart ska ha, skulle det vara så att ni av någon anledning ej har fått inbjudan så maila oss din e-mailadress så skickar vi en ny inbjudan.


28/4

Det finns nu en ny film uppladdad på vår sida på på Preludio AS (IT), han är fantastiskt fin och vindsnabb och klar uppe hos Mats Broman, han kommer att gå ner i helgen till Åke Svanstedts unghästtränare Per Fromell för vidare träning på Örebro Travet.27/4

Vi börjar med att tacka för alla gratulationer efter gårdagens seger för Dunder Nalan på Axevalla, det är kul att så många följer våra andelshästar och vi lyfter på hatten och bockar. Vi har idag besökt Mats Broman tillsammans med Olle Goop, de provkörde 2-åringarna och det är en mycket fin kull i år, och som vanligt mycket fina vältränade hästar uppe i Åmotfors som gick jobb runt 1.32 idag i strålande solsken, både Mats och Olle var mycket nöjda efteråt, samtliga andelshästar är uppdaterade idag med senaste träningsinfo.

mats-olle.jpg

27/4

En till av våra andelshästar börjar att bli slutsåld, det är ett enormt tryck på andelar och vi skulle inte vänta för länge innan vi skulle bestämma oss vilken av våra andelshästar som vi säljer i andelar som ni vill bli hästägare i.
26/4

Dunder Nalan gjorde sin femtionde start i karriären ikväll och firade den med bravur när han vann överlägset på Axevalla i sin comeback, vi gratulerar delägarna i Dunder Nalan till hästens nionde seger i karriären och han har nu sprungit in 727 300 kr till sina glada delägare. Detta var för övrigt Stall Kennys femte seger för året.
Nästa start för Dunder Nalan blir på Solvalla den 11 maj det är ett V75 försök i Bronsdivisionen 2640 meter voltstart och 110 000 kronor i förstapris, samma dag så kommer Global Newsletter att starta i
Vårfavoriten för 3-åringar ingående i Kriterieserien 2140 meter autostart och med 200 000 kronor i förstapris.

dundernalan.jpg

25/4

Lavec Kronos dundrade idag runt på 1.10,9 på Halmstad och Hugo Åbergsvinnaren 2010 imponerade stort, siktet är nu inställt på Lotterian i Italien och sedan Elitloppet för Lavec Kronos, varför skriver vi om Lavec Kronos? Jo Lavec Kronos hittar vi i modersstammen hos Roger Walmanns bästa tvååring Dark Chocolate, det finns fortfarande andelar kvar i henne.


24/4

Vi har nu lagt ut ny film på vår sida på som vi filmade i torsdags på Marimba Rhyme och Joakim Lövgren. Vi önskar er en fortsatt trevlig Påsk!


22/4

Vi önskar alla våra andelsägare och alla er andra som besöker vår hemsida en riktigt Glad Påsk! Ni når oss alla dagar som alltid under hela påskhelgen, så kontakta oss innan din andelshäst är slutsåld, hjärtligt välkomna att bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar.


21/4
Vi har idag besökt Olympiatravsvinnaren 2011 Joakim Lövgren och Marimba Rhyme, det var ett mycket trevligt möte både med tränare och med häst, Joakim körde Marimba Rhyme och hon påminner mycket om sin helsyster Nursery Rhyme 1.11,6 och som tjänat 3 093 284 kronor – mer info om Marimba Rhyme hittar du på Till salu hos Joakim Lövgren som du hittar HÄR eller på Marimba Rhymes egen sida som du hittar . Marimba Rhyme är verkligen toppfin och hade 68!! i puls efter dagens jobb inne på Jägersros travbana. Nya foton och videofilm på Marimba Rhyme och när Joakim pratar efter dagens jobb kommer på Påskdagen.
Klicka på bilden så blir den större.


19/4

Shestheholepackage (US) är nu slutsåld och vi hälsar delägarna välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

hambletonian_logga-2.jpg

18/4

Idag kom sommarvärmen på besök till Sverige och vi hade + 21 grader här idag, det var exakt en månad sedan det var snökaos och vi skottade snö, det känns längesedan… men kom ihåg att vintern var lång och bister och njut av värmen nu – vi siktar nu framåt och ett riktigt spännande travår är bara i första kurvan.

C57F8935.JPG
16/4

The Man var idag trea i Klass II finalen på V75 på Åby, vi gratulerar delägarna i The Man till 50 000 kr som tredjeplatsen inbringade.
Vi gratulerar även Stall Joakim Lövgren till den fantastiska segern i Olympiatravet, att två veckor i rad kunna göra såna prestationer som Brioni gjort är fantastiskt!! Vi lyfter på hatten och sjunger med i nationalsången.
Det finns fortfarande andelar kvar i Marimba Rhyme som vi säljer som andelshäst hos Joakim Lövgren, det är en häst som han har mycket höga tankar om, och det rör sig om inte mindre än en helsyster till Nursery Rhyme som sprungit en 11,6 och tjänat över 3 miljoner kronor.
Vi måste också skriva några rader om Stig H Johanssons fantastiska Formula One, som idag tog sin andra raka seger för året, och den tionde i karriären av tolv möjliga. Varför skriver vi om Formula One? Jo han är en av 28 hästar i tävlingsbar ålder som har den fantastiska korsningen med dubbel Valley Victory – Speedy Crown korsning, samma korsning hittar ni i den mäktiga Shestheholepackage.

brioni.jpg

15/4

Travnet.se kontaktade oss idag efter Codebreakers premielopp igår, vad de skriver det kan ni läsa .

15/4

Det finns nya skrivbordsunderlägg att ladda ner på Codebreaker och Global Newsletter på sidan och det finns även film både ifrån Codebreakers premielopp samt en filmsnutt på Global Newsletter när han värmer på Örebro travet igår kväll, du hittar filmerna som vanligt på vår sida på .14/4

Global Newsletter slutade tvåa ikväll i Breeders Crownförsöken på Örebro travet, han satt fastlåst i vinnarhålet och fick luckan försent och gick i mål med alla krafter sparade och tussarna kvar i öronen, Global Newsletters skötare Paula Pettersson har alltid sina passhästar i mycket fint skick, hon sköter även Dunder Nalan, 37 500 kr inbringade andraplatsen till nöjda delägare i Global Newsletter, och han är nu klar för semifinal i Breeders Crown.

global-4.jpg

14/4

gick idag premielopp på Örebro och imponerade på 1.29,6 långt långt före de övriga premieloppshästarna, körande Åke Svanstedt var mycket nöjd med Codebreaker och detta var den första Donato Hanoveravkomman som gick premielopp och vi kan bara instämma i det vi har hört ifrån USA att hästarna efter Donato Hanover är mycket mycket lovande, vi har några andelar kvar i D´One, superstoet som är den enda hästen i hela världen (har det någonsin hänt förut) som har en pappa giganten Donato Hanover och en mamma folkära Giant Diablo som båda delar på det absoluta världsrekordet 1.08,5 – vad månde bliva?!

codeb.jpg

12/4

Global Newsletter är tippad tvåa från spår 5 i Breeders Crownuttagningarna på torsdag och The Man är tippad tvåa trots spår 8 i dagens Travronden, vi håller tummarna för att det inte är något allvarligt i hans hov så att han kan starta.


11/4

Första riktigt varma dagen, +18 grader här i mellansverige, och det är bara 48 dagar kvar till Solvallas Internationella Elitlopp 2011.

9/4

På så kan ni läsa en lång välskriven notis om att Codebreaker går premielopp på torsdag, klicka för att komma direkt till notisen.
Någon som missat att se den mäktiga Shestheholepackage trava, filmen är inspelad på i höstas och den tar en stund innan den laddat klart och kommer igång ifall du har långsam internetuppkoppling, klicka på bilden här nedanför och njut av uppvisningen.


Det kan bli så att både Codebreaker och Shestheholepackage flygs över till USA nästa år (2012) och tävlar i Hambletonian (Codebreaker) Hamletonian Filly (Shestheholepackage) de båda hästarna är även anmälda till Breeders Crown i USA – det är ”overkliga” pengar som finns att tjäna i de loppen, vi kommer göra ett seriöst försök med dem båda och till dags dato så ser det mer än lovande ut!!
Mats Broman som tränar Shestheholepackage åt Björn Goop säger att hon är ett monster och helt överlägsen alla andra han har i träning, Björn Goop själv ringde oss igår och berättade att han är intresserad av att köpa in sig i Shestheholepackage och det säger det mesta om hästen, hon kan bli hur bra som helst! Det finns några andelar kvar i detta jättelöfte!
8/4Nästa torsdag den 14 april så skrivs det svensk travhistoria, då tar den första avkomman efter världsrekordhållaren 1.08,5 – Donato Hanover på sig en vojlock för allra första gången på en svensk travbana, det är tvååriga Codebreaker, fallen ur Donato Hanovers första kull 2009 och med en amerikansk mamma som heter Holleypop som vunnit på 1.11,0 som på Örebro travbana kommände torsdag går premielopp, Per Fromell som verkar som unghästtränare åt Åke Svanstedt tränar den vackra hingsten och Åke Svanstedt själv ska köra premieloppet kommande torsdag.
Samma dag på Örebro så startar den lovande treåriga Global Newsletter i Breeders Crown uttagningar för 3-åriga hingstar, och Lotto startar även han samma kväll, fast på Åby.


8/4

Två avdelningar, en för hingstar och en för ston, båda loppen har 323 000 kr i förstapris, det blev slutsumman för det nyinstiftade loppet Svampen Örebro som körs den 10 december i år för tvååriga hästar, alla våra tvååringar är anmälda dit.
Det finns andelar kvar i Shestheholepackage e.Cantab Hall, Preludio AS e.Credit Winner, Marimba Rhyme e.Credit Winner och Dark Chocolate e.Pine Chip, vi har sju stycken tvååringar, de tre andra Codebreaker e.Donato Hanover, Checkpoint e.Donato Hanover och Countdown e.Ken Warkentin är slutsålda.
Det är fyra ruggigt fina andelshästar vi erbjuder er att köpa andelar i, och så har vi även en femte häst som vi säljer andelar i, det är ettåriga D´One den första avkomman efter de båda världsrekordhållarna 1.08,5 Donato Hanover 24 331 778:- och Giant Diablo 13 260 619:- vad månde bliva?!

6/4
Blend of Gold gjorde ingen besviken då hon vann sitt kvallopp åkandes ikväll, fortsättning följer…
Nytt skrivbordsunderlägg på Blend of Gold finns att ladda ner.


6/4

Ikväll kvalar Blend of Gold på Solvalla, det är ett mycket fint Cantab Hall sto som Roger Walmann hela tiden hållit högt och som vi har en hel del förväntningar på i år, Örjan Kihlström sitter i sulkyn.

4/4

Så börjar en ny vecka och idag ska sommardäcken på, skönt!
Fina travtävlingar var det i helgen och Torvald Palema hedershästen är i final igen i Olympiatravet, still going strong, vi lyfter på hatten och bugar, apropå hatten så finns den faktiskt, jag köpte den i Kentucky när vi var där på unghästauktion i höstas och fick med mig hatten i bagaget och Shestheholepackage…
Hatten är för övrigt obesegrad, den har varit med på trav två gånger, första gången vann Dunder Nalan ett V64 lopp på Solvalla den 11 december och hatten satt på även när The Man vann sitt V75 försök
på Eskilstuna, vågar jag lämna hatten hemma den 16 april då V75 finalerna körs…… maila!
Vi har e-postat samliga delägare i Stall Kennys Andelshästar och om ni inte har fått e-post ifrån oss när ni läser detta så skicka ett e-mail, några mail har vi fått tillbaka – har ni bytt e-postadress?
En spännande vecka väntar nu, Blend of Gold går kvallopp på Solvalla på onsdag, Global Newsletter kommer att anmälas till Breeders Crownförsöken på Örebro (anmälan på fredag), den mycket fina Donato Hanover hingsten ska gå premielopp samma dag på Örebro och blir då den första avkomman efter Donato Hanover i Sverige som går premielopp, gissa om det är spännande! Codebreaker har som snabbast gått ett varv efter 1.29 och han joggar det bara flyter fram, nåt riktigt stort på gång där?! Vi tror det!!
Visst är det roligt med trav och hästar, att vara andelsägare och ens häst kommer till mållinjen först och vinner det går inte att beskriva i ord, det måste upplevas så skrev en av våra delägare i The Man, när han vann gyttjeloppet den 11 mars på Axevalla, speciellt nu när våren kommer med stormsteg då blir det extra ökat intresse för hästandelar och andelsförsäljningen tickar på i strid ström och vi skulle inte vänta alltför länge med att boka den andel du är intresserad av, en av hästarna börjar snart bli slutsåld!
Hos Stall Kennys Andelshästar köper du din andel, snabbt, tryggt och utan krusiduller, LRF Konsult sköter all vår bokföring och samtliga andelshästar är fullförsäkrade i AGRIA.
Välkommen som hästägare hos oss du också, det finns bara fördelar att äga andelshäst hos oss.

codebreaker_mars_2011.jpg

2/4

Det var ett aprilskämt (tyvärr) vi hade igår, det var flera av er som hörde av er med goa skratt och berättade att ni först trodde det var sant, innan ni kom på vilken dag det var, en riktigt trevlig helg önskar vi er alla!

1/4
Efter lördagens V75 seger för The Man i Eskilstuna så har vi fått flera telefonsamtal ifrån stoägare med frågan om det går att betäcka med The Man i år, vi har svarat att han ej är avelspremierad. Men efter att vi kontaktat ST (Svensk Travsport) så kommer de att ha ett extra styrelsesammanträde idag och de ska då utreda ärendet. Ger ST klartecken så kommer The Man att avelsvärderas på Axevalla redan nu på tisdag 5 april i samband med V65 tävlingarna, mer om detta kommer att stå i tisdagens Travronden.

the-man-2.jpg
31/3


31/3

Bildspel på The Man uppladdat på nu ikväll.

31/3

Ett mycket spännande kvallopp på Solvalla nästa onsdag då Blend of Gold efter Cantab Hall går kvallopp.

29/3

Det finns ett nytt skrivbordsunderlägg att ladda ner på The Man, du går in på sidan .

28/3
Nursery Rhyme gjorde ikväll årsdebut på Mantorp, hon såg mycket fin ut men satt fast med alla krafter kvar i mål och slutade trea, det finns andelar kvar i hennes helsyster Marimba Rhyme som Joakim Lövgren tränar.


Nedanstående går att läsa i Åke Svanstedts krönika denna vecka på

Krafter kvar för The Man – på 13,4
I lördags i Eskilstuna gjorde de flesta hästarna bra prestationer men det var några som svek också. Av de positiva vill jag börja med att lyfta fram The Man. Han tog sin tredje raka seger och är obesegrad i vår träning. Det är en väldigt kapabel häst som det har varit en del problem med tidigare. Men han ser bra ut för dagen och håller han sig fräsch så går han en bra bit upp i klasserna. Han har bra kapacitet, bra löphuvud och det fanns gott om krafter kvar på tiden 1.13,4.

27/3

Succé så kan vi sammanfatta de senaste två dygnen! Vi har blivit bombarderade med sms telefonsamtal och e-mail, vi var rädda att ni kanske inte skulle tycka om den nya hemsidan, nu vet vi annat många av er som hört av er jämför den som att gå från analogt till digitalt!! Det är så himla kul när ni hör av er och visar er uppskattning! Det värmer verkligen. Tack alla! Sms.en som gick ut till alla er delägare hos Stall Kennys Andelshästar igår, först efter den första värmningen och sedan efter den andra värmningen då Åke gav klartecken och vi i princip lovade vinst, de tipsen är det också många delägare som hört av sig efteråt och tackat för, flera av er satte V75 med The Man som spik, och det var åtskilliga kronor inlagda på vinnarspelet från våra delägare, vi kör nu vidare med full fart framåt och kom gärna med ideér om förbättringar som vi kan göra, vi gör allt för att göra er som besöker vår hemsida så nöjda som möjligt med information.

26/3

The Man tog idag Stall Kennys fjärde seger för året då han totalt okörd vann på 1.13,4 på V75, vi lyfter på hatten och gratulerar delägarna i The Man som nu kan boka in sig till V75 finalen på Åby den 16 april.

25/3

Vi lanserar idag vår nya hemsida och hoppas att den kommer att bli lika omtyckt som vår förra hemsida har varit, anledningen till att vi byggde en ny hemsida är att den gamla var tungjobbad och den nya kommer vara mycket lättare att hantera när vi ska uppdatera den. För att hemsidan ska vara så enkel som möjligt så har vi lagt in olika tillbakaknappar som ni kan trycka på, och ni kan alltid trycka på vår logga högst upp på hemsidan, ni kommer då åter till startsidan. Välkommen önskar vi er gamla som nya besökare.

23/3

Formula One gjorde ikväll årsdebut på Solvalla i Solvallaserien med 150 000 kr i förstapris, Formula One var mäktig att skåda när han vann sin nionde seger i elfte starten och han har nu tjänat 1 177 356 kr, Formula One har DUBBEL Valley Victory – Speedy Crownkorsning, samma korsning hittar du i Shestheholepackage som vi säljer i andelar, hon är mycket mycket fin!!
Det är idag endast 67 dagar kvar till Solvallas Internationella Elitlopp, nedräkningen har börjat, och det är äntligen plusgrader och man känner att våren är i antågande.20/3

The Man startar på V75 kommande lördag, efter att ha suttit och finåkt till seger i gyttjan på Axevalla i förra starten så är ”Monstret” redo för V75, kan han vara en spik? Går ej att se startlistorna på ATG de uppgraderar… men vi tror inte det har någon betydelse vad han möter i den klass han befinner sig i.


18/3

Jaha då var det bara att ta fram snöskyffeln nu på morgonen och försöka att leta fram bilen på gården, snökaos här i mellansverige inatt och nu klockan 07.15, och tydligen ska det fortsätta vräka ner, ja det blir väl snö och kyla in i halva juni, sen kör vi några varma dagar i juli, efter det så är det bara att plocka fram vinterställen igen, nån mer än vi som tycker att somrarna blir kortare och kortare och att vintrarna blir desto längre…snart ser man väl isbjörnar i sjön här utanför…

17/3

Inte lätt att slå ett ”monster” vår krigare gjorde så gott han kunde ikväll, det är Global Newsletter vi pratar om som slutade tvåa efter Luddes nya fantom Orion Kronos (bara att lägga namnet på minnet). Global Newsletter fick ett mycket bra lopp, och han är med och lär inför större lopp förhoppningsvis i sommar och höst.

11/3

The Man övertygade stort i comebacken idag på Axevalla idag då han tog Stall Kennys tredje seger för året, Åke satte sig lugn utvändigt ledaren och bara måttade in segermarginalen på den tunga banan, fortsättning följer…8/3

Två rätt räckte som vi skrev tidigare idag i tävlingen, och lottad vinnare av Stall Kenny t-shirten bland 16 stycken som till slut fick 2 rätt blev C.A. i Halmstad, T-shirt ligger i din brevlåda på torsdag, grattis!

8/3

Inför dagens start för Princess Diamond på Åbys lunchtrav så är det ingen med chans till alla tre rätt i tävlingen, det är däremot många med chans till två rätt, starten går klockan 13.09 på Åby.

7/3

The Man gör en mycket intressant comeback på Axevallas lunchtrav på fredag, han har gjort en start i regi Åke Svanstedt och då vann han med 7 längder, nu har han varit borta ett tag men har tränat bra en längre tid, vi får hoppas att banan är bättre än den var i lördags.

3/3

Vi presenterar stolt en ny tränare
i vårt andelsstallVi presenterar stolt en ny tränare – Joakim Lövgren som har sin licens på Jägersro, en mycket duktig tränare och kusk som 2010 hade 22% i segerprocent och körde in 8 290 028 kr till sina hästägare. 2011 har Joakim inlett mer än bra och han har i skrivande stund en segerprocent på 35% !!
Vi presenterar också en ny andelshäst – Marimba Rhyme – henne har Joakim själv valt ut, han såg henne redan som ettåring hos uppfödaren och föll för hennes stora utstrålning, Marimba Rhyme är helt korrekt och en mycket fin individ. Hon tränar tillsammans med Joakims övriga tvååringar och ligger långt framme, hon kommer att gå premielopp i april/maj. Joakim bedömer Marimba Rhyme som en talangfull häst som har mycket lätt för sig, hon är i år anmäld till både Svensk Uppfödningslöpning på Jägersro med 500 000 kr i förstapris och till 2-årsloppet Svampen Örebro med 300 000 kr i förstapris. Marimba Rhymes helsyster Nursery Rhyme var också mycket tidig, Nursery Rhyme startade redan som tvååring och tillhörde den absoluta kulltoppen som treåring, Nursery Rhyme tränas av Åke Svanstedt och har till dags dato tjänat 3 069 284 kronor. Välkomna att bli hästägare hos Joakim Lövgren tillsammans med Stall Kennys Andelshästar.2/3

TÄVLING!! Tre hästar till start inom en vecka, Global Newsletter Åby torsdag 3/3, Dunder Nalan på V75 Axevalla lördag 5/3 och Princess Diamond på Åby tisdag 8/3, tippa deras placeringar och du har chans att vinna en läcker Stall Kenny t-shirt igen, maila ditt namn adress och tröjstorlek samt vilken placering du tror respektive häst tar, den som får flest rätt vinner, blir det flera som har lika många rätt så är det den av er som mailat oss först som vinner tävlingen, prickar ni alla rätt så får de fem första som mailat oss varsin t-shirt!

27/2

Vi lanserar idag två superstammade tvååringar som andelshästar, det är Dark Chocolate e.Pine Chip hos Roger Walmann, Dark Chocolate är en helsyster till Strong Demand som på 34 starter har tagit 12 segrar och tjänat nästan 600 000 kronor, i hennes stam hittar vi också Kriterievinnaren 2010 Raja Mirchi och Hugo Åbergsvinnaren 2010 Lavec Kronos.
Den andra andelshästen som vi lanserar är en helbror till Quick Credit (US) som tjänat nästan 5 miljoner kronor, han heter Preludio AS (IT) och säljes som andelshäst hos Åke Svanstedt.
Titta in under knapparna Andelar till salu hos Roger Walmann och Andelar till salu hos Åke Svanstedt här i knappraden, vi har också andelar kvar i både Shestheholepackage (US) och världsrekordsdottern D´One, dem hittar ni också här i knappraden.
Vår nya tränare som vi har börjat samarbeta med kommer vi inom kort att lansera här.

26/2

Imorgon söndag så släpper vi andelar i två nya toppstammade hästar.
Ni som satsar på och blir hästägare hos oss har chansen att en dag stå som vinnare i ett klassisk årgångslopp, vi satsar på kvalitét före kvantitet då vi noggrant tillsammans med våra professionella tränare väljer ut den häst som vi sedan erbjuder som andelshäst. Ni når oss alla dagar året runt på både e-mail och telefon, service är vårt motto, välkomna att bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar.


25/2

Vi har ikväll lagt ut en ny film på D´One, det finns andelar kvar i henne till dig som vill vara med och äga de båda världsrekordsinnehavarnas dotter, far är Donato Hanover 1.08,5 och mor Giant Diablo 1.08,5.

18/2

Det var ingen som hade alla tre rätt i tävlingen, det var två som hade två rätt, A.K. i Hallstahammar och M.N. (delägare i Countdown) ni har varsin Stall Kenny t-shirt i brevlådan i början av nästa vecka, Grattis till er båda.

16/2

Andelarna är nu släppta i Shestheholepackage (US), ett ruggigt fint superstammat tvåårigt sto som är specialutvalt av Olle Goop i USA, Shestheholepackage (US) är bl.a anmäld både till Hambletonian Oaks och Breeders Crown i USA. kika in under knappen Andelar till salu hos Björn Goop samt under hennes egen knapp i menyraden.
Välkomna nya och gamla hästägare att bli delägare i ett sto utöver det vanliga.


14/2

Shestheholepackage (US) heter vår nya andelshäst hos Stall Goop, andelar släpps denna vecka så håll utkik på sidan, det går bra att förhandsboka som ett flertal gjort redan efter att vi la ut en bild på henne startsidan igår kväll, en blivande ”flygmaskin”. Shestheholepackage (US) finns uppe i Åmotfors hos Stall Broman

11/2

TÄVLING!! Tre hästar till start inom V65 på Åby torsdag 17 februari, Dunder Nalan, Global Newsletter och Princess Diamond, tippa deras placeringar och du har chans att vinna en läcker Stall Kenny t-shirt igen, maila ditt namn adress och tröjstorlek samt vilken placering du tror respektive häst tar, den som får flest rätt vinner, blir det flera som har lika många rätt så är det den av er som mailat oss först som vinner tävlingen, prickar ni alla rätt så får de fem första som mailat oss varsin t-shirt!
Vi vill också tacka för alla gratulationer som vi har fått via sms mail och telefonsamtal efter Dunder Nalans seger på Åby igår kväll, det värmer i snöyran!

10/2

Dunder Nalan tog ikväll Stall Kennys andra seger för året då han lätt speedade ner Ågårds Ludde i V65-1 på Åby. Dunder Nalan passerade i och med kvällens seger 700 000 kronor i insprungna pengar, och Stall Kennys Andelshästar passerade med Dunder Nalans seger över 19 miljoner kronor i insprungna pengar som våra andelshästar har tjänat ihop tillsammans.

5/2

Muscles of Gold är såld till ägare hos Christoffer Eriksson Jägersro, vi önskar de nya ägarna lycka till med detta fina sto, både på tävlingsbanan och senare i aveln.

2/2

Countdowns treåriga bror Bulldozer vann sin debut idag på Solvalla till oddset 1.36.

30/1

Vi kommer under februari att lansera nya superstammade andelshästar här på hemsidan.

29/1

Tack alla ni som hört av er efter gårdagens uppvisning av Princess Diamond på Örebro, det värmer i kropp och själ när ni sms:ar mailar och ringer även efter ett vanligt lopp en vanlig vardagskväll, det visar att det är många som följer våra andelshästar och det glädjer oss, och att ni visar sådant intresse för denna fantastiska sport som trav är.

28/1

Princess Diamond var helt överlägsen i sin comeback på Örebro ikväll, hon tog därmed Stall Kennys första seger för året och sin tredje i karriären. Fortsättning följer…
Det var en som hade alla rätt i tävlingen, en lycklig vinnare kommer att få en läcker Stall Kenny t-shirt med posten i början av nästa vecka, de två andra som var kvar och hade chans till alla tre rätt hade tippat Princess Diamond tvåa.

27/1

Dunder Nalan fyra idag på Axevalla, det är nu endast tre stycken som har chans till alla tre rätt, sista starten i tävlingen imorgon då Princess Diamond gör comeback på Örebro, starten där går klockan 21.18.

26/1

Muscles of Gold trea på Solvalla ikväll efter jättegalopp och hon var moralisk vinnare, ni är 33 stycken som tippade att Muscles of Gold skulle bli trea, imorgon fortsätter tävlingen med Dunder Nalan på Axevalla klockan 12.51, ge inte upp alla ni andra som hade fel idag ni kan fortfarande vinna.

26/1

Problemet med driftstörningarna som vi upplevt ett par dagar ska nu vara löst då vår hemsida flyttas över till en annan server med omedelbar verkan.

25/1

Vårt webbhotell har haft driftstörningar de senaste dagarna och det har ej gått att nå vår hemsida vid olika tidpunkter, vi kommer att åtgärda detta – vi kommer att ta kontakt med vår webbleverantör och diskutera igenom problemet under onsdagen. 24/7 det är det enda vi godtar, hur de kommer att agera vet vi ej, men problemet kommer att åtgärdas.
//Stall Kennys Andelshästar

24/1

Tre hästar till start denna vecka.
Muscles of Gold på Solvalla onsdag.
Dunder Nalan på Axevalla torsdag.
Princess Diamond på Örebro fredag.
Tippa vilka placeringar de får och du har chans att vinna en läcker Stall Kenny t-shirt, den som får flest rätt vinner, blir det flera som har lika många rätt så är det den av er som mailat oss först som vinner tävlingen.
Maila ditt namn adress och storlek innan Muscles of Gold startar på onsdag så är du med i tävlingen.

17/1

Stallen ökar nu på träningen efter de helger som vi nu lagt bakom oss, och det låter uppåt på samtliga andelshästar hos våra tränare. Det är ett spännande travår vi har framför oss som vi med tillförsikt ser fram emot.

4/1

Countdown är nu slutsåld och vi hälsar alla nya delägare hjärtligt välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

2/1

Vi summerar 2010, det blev 13 segrar på 48 starter som ger en segerprocent på 27% platsprocenten är 48% och våra andelshästar är på plats i så gott som varannan start, det är starka siffror, då vi inte hade så många starthästar 2010!!

Under året som gått så har vi fyllt på med Blend of Gold och Global Newsletter de två är nyblivna treåringar i år och det ska bli mycket spännande att följa dem, Blend of Gold talar Roger Walmann varmt om. Global Newsletter är en av Goops mest lovande nyblivna treåringar, Björn har hela tiden hållit honom högt, och tyckte i somras att han då var en av Sveriges mest lovande tvååringar, han har redan segrat och det ska bli mycket spännande att se hur han utvecklas som treåring.

Checkpoint, Codebreaker och Countdown är tre hyperintressanta nyblivna tvååringar som fyllt på vårt andelsstall 2010 inför kommande säsonger, de har stamtavlor av världsklass och det ska bli mycket intressant att följa alla tre.

Vi har också under 2010 inhandlat världens absolut mest spännande unghäst D´One, avkomman efter de båda världsrekordhållarna Donato Hanover och Giant Diablo som båda delar på det absoluta världsrekordet 1.08,5. Har det någonsin funnits en häst som har både mamma och pappa som innehar världsrekordet??

Princess Diamond har haft problem att hålla sig frisk under 2010, vi vet vad helsystern till vår förra andelshäst Ninotchka har för kapacitet och håller tummarna för en framgångsrik femårssäsong, hon har mycket att hämta framöver.

The Man gjorde debut för Åke Svanstedt och vann med 7 längder, singelsstreck på V75 efter det, men han blev tyvärr struken, felet är nu funnet och han är i full träning, frågan är inte om han vinner när han gör comeback igen, frågan är hur många längder han vinner med… han har överlägsen kapacitet för sin klass.

Dunder Nalan vår egen lilla krigare, han kämpade mot dåliga spår mest hela förra året, vi får hoppas att spåroturen vänder, han kommer fräschas upp nu och återkommer om ett par månader med laddade batterier.

Lotto, med kapacitet så det räcker och blir över, han hade oturen att hoppa som etta över mållinjen på Örebro, han har hög kapacitet för sin klass och bara han står på fyra fräscha ben så får de andra vara bra när de möter honom.

Vår unghästsatning kommer fortsätta under 2011 – och vi har redan krokarna ute efter både ettåringar och tvååringar av absolut högsta klass som vi tycker håller klassen att bli andelshästar – vi säljer inte för att sälja, vi säljer för att en dag stå som segrare i ett klassiskt storlopp – för att komma dit så måste man satsa på det bästa och det gör vi.

Vi tackar alla andelsägare för året som gått och vi tackar alla er andra som besöker vår hemsida, det ska vara roligt att vara hästägare och det är det hos oss!
//Stall Kennys Andelshästar

1/1-2011

Vi gratulerar alla våra andelshästar och alla andra hästar runt om i Sverige som idag blir ett år äldre.